Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

3 Να φύγουν τα κόμματα από τα πανεπιστήμια

Ποιο το καθήκον μας απέναντι στους φοιτητές μας; Κατά μία άποψη, καθήκον μας είναι να τους δίνουμε τα εφόδια γνώσεων που θα χρειαστούν για να επιτύχουν στην κοινωνία που ζούμε.

Καθήκον μας είναι να τους απελευθερώσουμε από τις προκαταλήψεις με τις οποίες προσέρχονται στα αμφιθέατρα. Με άλλα λόγια, να τους βοηθήσουμε να μορφωθούν.

0 Βιάζονται να ενσωματώσουν στο Ελληνικό Σύνταγμα άθλια νομοσχέδια... Γιατί άραγε;

Βροχή από νομοσχέδια κατ΄ εντολήν Τρόικας και η "κυβέρνηση" Παπανδρέου τρέχει για να εκπληρώσει τις άνωθεν εντολές που δέχεται...
Με μπαράζ νομοσχεδίων που κατατίθενται στη Βουλή λίγο πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που θέτει το Μνημόνιο
Η Τρόικα των επιτηρητών έχει λάβει τη γραπτή δέσμευση της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση των πιο πολλών από τις παρεμβάσεις, έως το τέλος του Ιουνίου.

0 Αλβανική εφημερίδα: Οι Έλληνες έσφαξαν τους Αλβανούς της Τσαμουριάς

Η αλβανική εφημερίδα «55» δημοσιεύει στις 28/06/2010 ένα άρθρο που τιτλοφορείται «Σε ανάμνηση της σφαγής των αθώων Αλβανών-Τσάμηδων» που έχει υπότιτλο: "Περνάει ο καιρός αλλά η ιστορία δεν ξεχνιέται".

0 Διάβημα του ΥΠΕΞ (ανανέωση 3) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκηνικό κρίσης - Τουρκικό σκάφος ερευνών στη Σαμοθράκη - Διάβημα του ΥΠΕΞ

Σκηνικό κρίσης πάει να στήσει η Τουρκία στο Βόρειο Αιγαίο τις τελευταίες ώρες με το ωκεανογραφικό ερευνητικό σκάφος Α599 TCG Çeșme να προχωρά σε πετρελαϊκές έρευνες σε περιοχή, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σαφώς "υψηλού πετρελαϊκού ενδιαφέροντος", 15 μίλια βόρεια της Σαμοθράκης από τις 05.20 σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα...

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

0 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

Διεθνής διασυρμός. Η Ελλάδα λοιδορείται με πρωτοφανή τρόπο από τους ξένους «εταίρους» και «συμμάχους». 


Μετά τους Γερμανούς πολιτικούς του κεντροδεξιού κυβερνητικού συνασπισμού, που είχαν ζητήσει δημοσίως να πουλήσει η Ελλάδα κάνα δυο νησιά της για να ξεχρεώσει και τον γερμανικό Τύπο που μας χλεύαζε καλώντας μας να εκχωρήσουμε μέχρι και τον... Παρθενώνα, στο χορό μπήκαν αυτή την εβδομάδα και αμερικανικές και βρετανικές εφημερίδες.

6 Η Δραγώνα ξαναχτυπά.

Αυτή τη φορά η γνωστή για τις εθνομηδενιστικές της απόψεις και ιδέες ειδική γραμματέας του υπουργείου της Διαμαντοπούλου και της Κάλερ, δήλωσε στις 21 Ιουνίου στο ραδιόφωνο του Σκάι, πως τα «ελληνικά είναι μια μικρή γλώσσα σε παγκόσμιο επίπεδο» όταν ρωτήθηκε γιατί εισάγεται η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο δημοτικό σχολείο, ενώ το πλέον εξωφρενικό είναι πως σε ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί αντί της αγγλικής δεν διδάσκεται στα δημοτικά σχολειά η αρχαία ελληνική γλώσσα, είπε πως «τα αρχαία ελληνικά είναι μια νεκρή γλώσσα» ενώ άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως στο μέλλον θα καταργηθούν ακόμη και από το πρόγραμμα του Γυμνάσιου!

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

7 Στυγνός εκβιασμός του ΔΝΤ στην Ρουμανία - Οι νταβατζήδες τα θέλουν όλα

Εκβιασμός από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο λαό της Ρουμανίας: Ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την αποδέσμευση μίας νέας δόσης «βοήθειας» που χορηγεί στη Ρουμανία, έπειτα από την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας να ακυρώσει ένα τμήμα του σχεδίου λιτότητας της κυβέρνησης.

0 "Κατοχικός" πρωθυπουργός παρά ηγέτης ο Γ.Παπανδρέου - Εκχώρησε εθνική κυριαρχία με σφραγίδα Βουλής

Μπλοφάρει με την απειλή των εκλογών ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να πειστούν οι βουλευτές της Κ.Ο. της ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο με το οποίο δεσμεύει τις επόμενες κυβερνήσεις για τα επόμενα 50 χρόνια σε ότι αφορά το πλαφόν των συντάξεων στο 2,5% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος έως και το 2060! Η απόρριψη των διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που στέλνει τους συνταξιούχους εφ’εξής σε μία εποχή αβάστακτης φτώχειας είναι βέβαιο ότι θα σημάνει κραδασμούς στην κυβέρνηση και δεν αποκλείεται ως ενδεχόμενο.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

23 ΣΥΣΜΕΔ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!


Μετά την παγκόσμια πρωτοτυπία του ΣΥΣΜΕΔ να μην δεχθεί να γίνει μέλος του εν ενεργεία αξιωματικός και την σιωπηρή άρνηση να μην υπακούσει στην εισαγγελική παραγγελία, για να παραδοθούν στον Σημρο Α. Τσακάλη τα αντίγραφα των πρακτικών της συνέλευσης του Δ.Σ. σχετικά με την απόρριψη του να γίνει μέλος, ο εν λόγο αξιωματικός έκανε αίτηση-προσφυγή ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών για να τον δεχθεί ο ΣΥΣΜΕΔ ως μέλος, αλλά και να κηρυχθεί, σύμφωνα με το άρθρο 69 του αστικού κώδικα, η διοίκησή του έκπτωτη και να ορίσει το δικαστήριο προσωρινή διοίκηση μέχρι να διεξαχθούν εκλογές.

0 Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε..

Παπούλιας: "Δεν μπορώ εκ του Συντάγματος να μην υπογράψω"!
Κι όμως κύριε Παπούλια το Σύνταγμα προβλέπει αναπομπή και η Συνείδηση παραίτηση!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

0 ....ΤΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ....

Νέα προβοκάτσια από τους ανθέλληνες, εγχώριους και ξένους, που θέλουν διαμελησμό της πατρίδας μας. Ανακάλυψαν......δεύτερη και τρίτη γενιά Τουρκογιαννιώτες!
Καμαρώστε το παραπάνω καθόλα ύποπτο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας. Αναφέρεται σε έναν "Τουρκογιαννιώτη",ο οποίος επέστρεψε στις...ρίζες του!  Μάλιστα,κάνει λόγο και για άλλους τέτοιους,"δεύτερης και τρίτης γενιάς"!!!
Βρήκαμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα σε αυτό το ιστολόγιο yanyafbk.blogspot.com, που με κείμενα σχεδόν εξ'ολοκλήρου στα τούρκικα,κάνει αισχρή προπαγάνδα για τους "Τουρκογιαννιώτες"!

0 Η ελεγχόμενη πτώχευση της χώρας δεν είναι μονόδρομος!

.Η σύνοδος κορυφής της 25ης Μαρτίου αποτελεί πράγματι ορόσημο. Μ' αυτήν οι ηγέτες της ευρωζώνης σύστησαν επίσημα την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Το ευρώ, δίπλα στις τόσες και τόσες ευεργεσίες που έχει προσφέρει σ' αυτή τη χώρα και....
ιδίως στον εργαζόμενο λαό της, έρχεται τώρα να του προσφέρει επίσης μια ακόμη μοναδική ευκαιρία, να δοκιμάσει στο πετσί του και τις θεραπείες σοκ του ΔΝΤ. «Ελπίζουμε ότι αυτό θα καθησυχάσει όλους τους κατόχους των Ελληνικών ομολόγων ότι η ευρωζώνη δεν θα αφήσει την Ελλάδα να αποτύχει», όπως είπε ο Χέρμαν Βαν Ρομπέι αμέσως μετά τη Σύνοδο. Άλλωστε γι' αυτούς δουλεύουν όλοι.

0 Ιδιώτες στην ελληνική αμυντική βιομηχανία. Ξεπουλάνε το 49% των κρατικών αμυντικών βιομηχανιών σε Γερμανούς και Αμερικάνους.



Θα αναζητηθούν στρατηγικοί εταίροι, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.Συνεταίρους σε Ευρώπη και ΗΠΑ για να αγοράσουν μέχρι και το 49% των κρατικών αμυντικών βιομηχανιών και να αναλάβουν παράλληλα τη διοίκησή τους αναζητά η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να εξυγιάνει τον τομέα αυτό που θεωρεί εξαιρετικά ζημιογόνο.

0 Ο ρόλος της Αμερικής και η σιωπή του Καραμανλή

Σε εμπιστευτική έκθεση της υπηρεσίας έρευνας και τεκμηρίωσης του Αμερικανικού Κογκρέσσου, με ημερομηνία 17 Απριλίου 2008, γίνεται εμπεριστατωμένη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Όλα τα θέματα που αφορούσαν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική της χώρας μας όπως επίσης και οι σχέσεις Ελλάδος –ΗΠΑ αναλύονται διεξοδικά και εκφράζονται οι θέσεις της αμερικανικής κυβερνήσεως.

0 'Εξαλλοι οι πιλότοι με τον πρωθυπουργό και τους ασπασμούς με τον Ρ.Τ.Ερντογάν εν μέσω παραβιάσεων

Έξαλλοι είναι οι Έλληνες πιλότοι με το θέατρο του παραλόγου που παίχθηκε σήμερα σε Αιγαίο και Κωνσταντινούπολη: Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε και ασπαζόταν τον Τούρκο ομόλογό του, ενώ η τουρκική Αεροπορία κυριολεκτικά όργωνε το Αιγαίο στέλνοντας είκοσι μαχητικά αεροσκάφη, τα περισσότερα που έχουν εισβάλλει τον τελευταίο καιρό, προβαίνοντας σε επτά παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

13 Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου στον ΣΥΣΜΕΔ...

Σε απάντηση όσων αναγνωστών μας  ρωτούν γιατί αυτή η εμμονή του Σημρού Α. Τσακάλη με τον ΣΥΣΜΕΔ, σας παραθέτουμε την επιστολή του κ. Σπύρου Σταματόπουλου Σχη (ΠΖ) ε.α., μέλους του ΣΥΣΜΕΔ, ο οποίος την ανάρτησε στην σελίδα του ΣΥΣΜΕΔ στο   facebook.com
   κι εξηγεί τις παράνομες ενέργειες του δίδυμου, προέδρου και γ.γ., του ΣΥΣΜΕΔ.

0 Oι τραπεζίτες κλαίνε τα 18 δις. ευρώ που έχουν φύγει στο εξωτερικό τον τελευταίο καιρό καθώς και τα θαλασσοδάνεια σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και για το λόγο αυτό ενεργοποιείται άμεσα η δημιουργία ταμείου έκτακτης ανάγκης το οποίο θα διαθέτει τα 10 από τα 110 δις ευρώ που παίρνει η Ελλάδα από τον μηχανισμό στήριξης. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι στην κυβέρνηση αλλά και τραπεζίτες προσπαθούν περάσουν χαλαρά το σχέδιο νόμου για την ίδρυση ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας που κατατέθηκε στη Βουλή, εντούτοις, φαίνεται ότι υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, κυρίως στις μικρές τράπεζες. Τα χρήματα θα δοθούν σε περίπτωση που κάποιο ή κάποια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν θέμα με τις μαύρες τρύπες τους και τη ρευστότητά τους. Μέσα στο καλοκαίρι κάποιοι δεν αποκλείουν να «σκάσει» κάποια τράπεζα γι’ αυτό και βιάζονται να ιδρύσουν το ταμείο προτού να είναι αργά.

1 Τούρκοι "πολίτες" εμφανίστηκαν στην Κρήτη και ζητούν τις ακίνητες περιουσίες των προγόνων τους!

 Τουλάχιστον 45 Τούρκοι πολίτες αφίχθησαν τις τελευταίες εβδομάδες στην Κρήτη και διεκδικούν τις περιουσίες των προγόνων τους, αναζητώντας σχετικά στοιχεία στο υπουργείο Εξωτερικών και τα υποθηκοφυλακεία. Τους τελευταίους μήνες στο Ηράκλειο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, αλλά και σε άλλες περιοχές εμφανίστηκαν νομικοί εκπρόσωποι τους θέλοντας να καταγράψουν, τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν οι Τουρκοκρήτες πρόγονοί τους, μέσω των συμβολαίων που υπήρχαν στα κρατικά αρχεία της τουρκικής διοίκησης, μέχρι το 1898.

0 Fax αποκαλύπτει υπόγειες διαδρομές

Ένα ακόμα σκάνδαλο προστίθεται στον βαρύ φάκελο της εργολαβίας του προαστιακού σιδηροδρόμου και ειδικότερα στη σύμβαση των 160 εκατ. ευρώ που ο ΟΤΕ υπέγραψε το 2005 με Siemens AG - ΑΚΤΩΡ - ΤΕΡΝΑ και ερευνάται από την εξεταστική επιτροπή. Αυτό έχει να κάνει με την «τεχνική έκθεση πραγματογνωμοσύνης» που ζήτησε ο 2ος ειδικός ανακριτής Δ. Οικονόμου για να διαπιστώσει αν ο ΟΣΕ υπέστη βλάβη απ' αυτή την «ολυμπιακή» απευθείας ανάθεση. Από μόνη της αυτή συνιστά σκάνδαλο, καθώς μετατρέπεται σε πλυντήριο ανομημάτων και φροντίζει να μείνει ανέπαφη με την πραγματικότητα.

0 Ποιοι αποφασίζουν την τύχη της Ελλάδας (και όχι μόνον...)


Όλο και περισσότερο γίνεται εμφανής η ανάμειξη ξένων κέντρων αποφάσεων στη διακυβέρνηση της χώρας.
Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, έχοντας πιο αυθόρμητο χαρακτήρα αλλά και επιστρατεύοντας το ανθρώπινο στοιχείο (που ασφαλώς διαθέτει) με συχνές εκρήξεις και ξεσπάσματα που παραπέμπουν στο «τι να κάνω, δεν μου αρέσει τίποτα από αυτά, αλλά είμαι υποχρεωμένος να εφαρμόσω όσα προκύπτουν από τις συμφωνίες με την “τρόικα”», αφήνει να φανεί ότι άλλοι αποφασίζουν. Επίσης δεν διστάζει να βγαίνει στα κανάλια και στα ραδιόφωνα, όπου νομίζει ότι διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και το έργο του, και να μπαίνει σε –συχνά συγκρουσιακό– διάλογο με τους δημοσιογράφους.

1 Άρθρο New York Times: Να παραχωρήσει η Ελλάδα μέρος της επικράτειάς της για να ξεπληρώσει τα χρέη !!!

Nα παραχωρήσει η Ελλάδα κυριαρχικά δικαιώματά συγκεκριμένων περιοχών της επικράτειάς της, με τη μορφή δανεισμού, ώστε να αποπληρώσει τα χρέη της, προτείνει με άρθρο του στην εφημερίδα International Herald Tribune (διεθνή έκδοση των New York Times), ο Μάικλ Στράους, καθηγητής γεωπολιτικής στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών του Παρισιού.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

0 Το ΣΔΟΕ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για υποβρύχια T.214, εκσυγχρονισμό φρεγατών "S" και offsets

Ελέγχο σε όλους τους εμπλεκόμενους Έλληνες πολίτες και τις εγχώριες εταιρείες που έχουν αναμιχθεί στις προμήθειες των υποβρυχίων Type 214, τον εκσυγχρονισμό των υποβρυχίων του προγράμματος Neptune I & II και του προγράμματος εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών κλάσης “S” ξεκινά το ΣΔΟΕ σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το οποίο ζητήθηκαν τα σχετικά στοιχεία των συμβάσεων. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δώσει σαφείς εντολές στις υπηρεσίες του υπουργείου να διευκολύνουν σε όλες τις περιπτώσεις την έρευνα του ΣΔΟΕ, ανεξάρτητα με το αν εντοπιστούν εμπλεκόμενοι στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

2 Ψηλά στην εκτίμηση των Ελλήνων πολιτών οι Ένοπλες Δυνάμεις – Πάνω από όλους τους πολιτικούς!

Σε δημοσκοπηση της MRB οι Ένοπλες Δυνάμεις έρχονται τέταρτες μετά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την δημόσια παιδεία (σχολεία – πανεπιστήμια) και τον Ελληνα πολίτη σε βαθμό αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

Τις Ένοπλες Δυναμεις ακολουθουν η Εκκλησια, οι μη κυβερνητικες οργανωσεις , η Βουλη , η κυβερνηση, η τοπική αυτοδιοίκηση, η δικαιοσύνη, τα σωματεία, τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ κτλ…

0 Απο Τουρκους ΑΠΛΗ ΝΗΟΨΙΑ ΣΤΟ «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ»!!!!!!

Ευγενική νηοψία πραγματοποίησε τουρκική ακταιωρός στο «Δωδεκάνησος Express» που ανήκει στην εταιρεία «Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή».

Η τουρκική ακταιωρός σταμάτησε το πλοίο για νηοψία και ο Τούρκος καπετάνιος δεν επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία του μέχρι να εξακριβωθούν τα στοιχεία του.

0 Αυτοξεφτιλίστηκε πάλι ο Μητσοτακο-Βορίδης: "Ναι, ο τζόγος καταστρέφει ανθρώπους, αλλά τί να κάνουμε;", δήλωσε προκειμένου να υπερασπίσει τη μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο καζίνο.

Ελπίζουμε να ήταν η Ντόρα να σε χειροκροτήσει κι αυτή τη φορά, μιας και τα "είπες καλά"!


ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ!


Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

18 Σοκ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την αίτηση αποζημίωσεις 10.000ευρώ του Σημρου Α. Τσακάλη.

Αναφορά του Σημρου Α. Τσακάλη για να του δοθούν αντίγραφα προϋπολογισμών.


Μετά από αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη να του δοθούν προϋπολογισμοί και συβάσεις έργων, συμφώνως του άρθρου 10 του Ελληνικού Συντάγματος, για κάθε νόμιμη χρήση, και μετά την πλήρη αδιαφορία και περιφρόνηση της αναφοράς του από το ΓΕΝ, ο εν λόγο Αξκος προσέφυγε στον συνήγορο του πολίτη που εξέδωσε σχετική απόφαση.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

0 ΟΙ «ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ» ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Yπάρχει ένας κλάδος εργαζομένων στη χώρα μας που δεν έχει ψυχή!
Δεν έχει εργασιακά δικαιώματα. Δεν έχει συνδικαλιστικό όργανο. Δεν απεργεί. Δεν έχει φωνή. Δε διεκδικεί! Δε διαμαρτύρεται. Δεν έχει ωράριο εργασίας. Συγκεκριμένο τόπο διαμονής. Σταθερό κοινωνικό περίγυρο. Δεν κάνει καταλήψεις, συλλαλητήρια, διαδηλώσεις. Δεν έχει κεκτημένα δικαιώματα αλλά παραχωρημένα.

3 Επιστολή του κ. Πέτρου Στ. Μακρή-Στάϊκου προς τον Α/ΓΕΝ.

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας του δικηγόρου Πέτρου Στ. Μακρή-Στάϊκου προς τον Αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Δ. Ελευσινιώτη.



Πέτρος  Στ. Μακρής-Στάϊκος
& Συνεργάτες
Δικηγόροι

0 Sabaton - Coat of Arms [English and Greek lyrics][Full song]

Τη στιγμή που άλλοι λαοί θαυμάζουν την ανδρία και το θάρος των Ελλήνων.Τη στιγμή που άλλοι λαοί θαυμάζουν το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ των Ελλήνων.
Τη στιγμή που άλλοι λαοί θαυμάζουν τους αγώνες των Ελλήνων για την πατρίδα, οι δικοί μας εδώ  σημερινοί "αρχηγοί", "ηγήτορες" και "σελέμπριτις" της χώρας, αμαυρώνουν τα εθνικά σύμβολα τούτου του τόπου!




Αναφέρομαι για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ. Θα έπρεπε οι κύριοι να ντρέπονται!

Πληροφοριακά αναφέρω ότι το συγκρότημα λέγεται Sabaton είναι Σουηδικό!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

2 ΝΝΑ: ΤΑ γνωρίζει αυτά ο ΥΕΘΑ ή οι "διαλεκτοί" του τον υπονομεύουν......


Τελικά οι επισκέψεις του κλιμακίου του ΓΕΝ υπό τον υποναύαρχο Κρυονερίτη, στις ναυτικές μονάδες, μας έδωσαν μια πολύ καλή πληροφόρηση, πέραν τις αμηχανίας που προεκλίθη από τις εύστοχες ερωτήσεις για το τέμενος και την αφαίρεση της προϋπόθεσης του γένους, για την είσοδο στις στρατιωτικές σχολές, και για τις οποίες, αναζητούνται οι ερωτήσαντες για μίνι συνέντευξη, είχαμε κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα, ου αφορούν τον κόσμο των ενόπλων δυνάμεων. Έτσι λοιπών, μάθαμε ότι, η επάνδρωση των στρατιωτικών νοσοκομείων πέρα από την ταυτοποίηση των αναγκών, όμως αυτές οι ανάγκες, εκτιμώνται όχι από αρμόδιους, που είναι οι έχοντες γνώση του αντικειμένου ιατροί.....αλλά οι λοιποί αξκοι, με την τεράααααστια πείρα τους σε όλα τα θέματα.....θέματα που ξεκινούν από την παραγγελία υποβρυχίων, που γέρνουν....έως φυσικά και τα ιατρικά!!!

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

4 Απέραντη εθνική ξεφτίλα

Εκεί που ο Κουντουριώτης κρεμούσε τ' άρματα οι μοντέλες κρέμασαν τα ..στρινγκ!
Γι'αυτή την εθνική και ηθική κατάπτωση μίλησε ο αξιωματικός του ΠΝ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και τώρα μετατίθεται στην "παραμεθόριο" του ΠΝ! 

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Νέα αναφορά του Σημρου Τσακάλη που προειδοποιεί τον ελληνικό λαό ότι ήδη δεχόμαστε εχθρική επίθεση.



Τελικά όταν οι ανώτατοι Αξιωματικοί αμελούν να κάνουν όσα πρέπει αναλαμβάνουν οι νεώτεροι και ίσως τα "αστέρια" και οι "κλάρες" δεν κάνουν την διαφορά, παρά μόνο η ψυχή.
Ο σημρος Τσακάλης που χρόνια τώρα έχει πάρει το βάρος του ελληνικού αγώνα ενάντια σε γραφεία, λίγδες και προσκυνημένους, υπέβαλε μια ακόμη αναφορά για θέμα που όλοι οι αξιωματικοί το γνωρίζουν και κανείς δεν έχει την τόλμη να μιλήσει.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

0 Η διαμαρτυρία ενός αγανακτισμένου Σημαιοφόρου του ΠΝ

 Η διαμαρτυρία ενός αγανακτισμένου Σημαιοφόρου του Π.Ν.για τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα που έβαλε σε εφαρμογή η κυβέρνηση εις βάρος του απλού στρατιωτικού, αφήνοντας δε ατιμώρητους όσους εμπλέκονται με σκάνδαλα κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος στο Π.Ν..

Πηγή    radar-gr.blogspot.com


0 Σκανδαλώδεις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις στο Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο

Πρωταγωνιστής των παρεμβάσεων ο επανελθών (με ποιά κριτήρια) υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Ν. Κρυονερίτης.

Το τελευταίο διάστημα στο Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο (ΑΝΣ) έρχονται προς συζήτηση θέματα τα οποία τελικά αποσύρονται διότι είναι κάκιστα προετοιμασμένα με μοναδικό "υπέρ" ότι βασίζονται σε εντολές της πολιτικής ηγεσίας.
Ένα από αυτά ήταν η κάλυψη του κόστους των έργων, στις εγκαταστάσεις του Π.Ν. στον Βοτανικό, για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους...

0 Ποιοί ελέγχουν το ΔΝΤ και τις κεντρικές Τράπεζες σε όλο τον πλανήτη;

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά. Ούτε ένας από αυτούς όμως δεν τόλμησε να πει, ποιοι είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.
Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά. Ούτε ένας από αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πει, ποιοι είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή. Η αλήθεια είναι ότι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV ότι κάποιος οίκος Moody’s μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread.

0 Τούρκοι "επενδυτές" ζήτησαν από τον Δήμαρχο Χίου να κατεβάσει τον πίνακα του Ντελακρουά από το γραφείο του που απεικονίζει την Σφαγή της Χίου!!!

Ο πίνακας του Ντελακρουά που απεικονίζει την τρομερή σφαγή της Χίου που ρήμαξε το νησί και αφάνισε τα 4/5 των κατοίκων του!!!


Μια είδηση που δείχνει την Οθωμανική νοοτροπία των φίλων του Γ.Α.Π. και της Διαμαντοπούλου.
Ο Δήμαρχος Χίου αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή των Αδιάβροχων ότι Τούρκοι επενδυτές που επισκέφτηκαν το νησί για να συζητήσουν ενδεχόμενη επένδυση (κάποιο κατάστημα που θα πουλά τουρκικά προϊόντα) επισκεπτόμενοι το γραφείο του είπαν μεταξύ άλλων ότι καλό θα ήταν να κατέβει ο πασίγνωστος πίνακας του Ντελακρουά που εικονίζει την Σφαγή της Χίου και κοσμεί τον χώρο του γραφείου!!!!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

0 Πωλείται η Ελλάς

Τι πραγματικά συμβαίνει
με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου;
Μπορεί να μπει στο χρηματιστήριο ή όχι;
Αφελής ή προδότης ο Παπακωνσταντίνου;


Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι θύμα μιας πρωτοφανούς "δολοφονικής" επίθεσης. Αυτό, που γίνεται σήμερα εις βάρος της, μόνον με όρους θρίλερ μπορεί να περιγραφεί. Στην κυριολεξία "γρατζουνάει" το "φέρετρο" μέσα στο οποίο την έχουν βάλει "ζωντανή" οι κερδοσκόποι. Σε έναν κόσμο καταχρεωμένο στο σύνολό του, η Ελλάδα είναι αυτή, η οποία σπρώχνεται στην απόλυτη καταστροφή. Η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν το "μαύρο" πρόβατο της παγκόσμιας κοινωνίας. Η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν η "αχίλλειος πτέρνα" της παγκόσμιας οικονομίας. Οι Έλληνες παρουσιάζονται σαν οι "τεμπέληδες", που ζούσαν εις βάρος των Ευρωπαίων. Οι Έλληνες παρουσιάζονται σαν τα παράσιτα, που ξόδευαν του κόπους των άλλων.

0 Άλυτο μυστήριο με τον τάφο του καταδρομέα!

Τι γνωρίζουν οι αρμόδιες αρχές για τον τάφο 20ετούς στρατιώτου, που όπως αναγράφεται, «εφονεύθη στα Ίμια» το 1997;

Άλυτο μυστήριο παραμένει το πώς έχασε τελικά τη ζωή του ο 20χρονος καταδρομέας. Το μόνο που κατορθώσαμε να μάθουμε είναι ότι κατάγεται από τη Λάρισα.

0 Τέσσερις μήνες απλήρωτοι οι αξιωματικοί στα Δωδεκάνησα!

Στην 95η ΑΔΤΕ, στη Ρόδο, παραμένουν απλήρωτοι επί τετράμηνο(!) οι αξιωματικοί και μόνιμοι υπαξιωματικοί – ΕΠ.ΟΠ.! Και σαν μην έφτανε αυτό κυκλοφορούν φήμες στο νησί ότι προγραμματίζεται απόσυρση μονάδων της ΑΣΔΕΝ στη βάση όσων κρυφά συμφωνήθηκαν κατά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

0 Μανώλης Μπικάκης - Ο ήρωας που τσάκισε τον Αττίλα.



Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση! Όμως ένα είναι βέβαιο. Καθένας που θα διαβάσει για τούτο το παλικάρι, θα νιώσει πως δίκαια του αξίζει μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερους Ήρωες του Ελληνισμού! Και καθένας θα θελήσει να γίνει «Μπικάκης» σαν έρθει η ώρα να ξοφλήσει η Ελλάδα τους λογαριασμούς της με τους παρανοϊκούς Στρατηγούς της Τουρκίας, που κρατώντας σε στρατιωτική κατοχή τη μισή σχεδόν Κύπρο για 35 ολόκληρα χρόνια και παραβιάζοντας σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα, παραβιάζουν την Ειρήνη, αλλά και την υπομονή του Θεού, που θα αποδώσει κάποτε Δικαιοσύνη.

0 Άρχισαν οι δημόσιες αποδοκιμασίες για τον Παπανδρέου

Γιουχάρανε τον Πρωθυπουργό την Παρασκευή το βράδυ, στη συναυλία της Φαραντούρη στο Ηρώδειο. Όμως δεν το είπε κανένα κανάλι. Και δεν μιλάμε μόνο για τα δημόσια, που κάνουν τα πάντα για να φανούν αδέσμευτα τρομάρα τους! αλλά και για τα ιδιωτικά τα οποία, κατά τ’ άλλα, μετέδωσαν μια ωραία δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την υπέροχη συναυλία.

0 Ελληνικά δεδομένα


Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Youtube και επεξηγεί τα κακός κείμενα των κινήσεων των εντολοδόχων πολιτικών για την αποδυνάμωση της Ελλάδας.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

0 Έλληνας, καταντάς!

Κάποτε δεν υπήρχε μεγαλύτερη τιμή, από το να σε ρωτάνε τι είσαι, και να λες εσύ με καμάρι, "Είμαι ΕΛΛΗΝ"

Σήμερα κυρίες και κύριοι, ακούς να λένε κάποιοι που βγάζουν λάθος συνθήματα, το "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι"

ΛΑΘΟΣ!!

σήμερα αγαπητέ μου,
"Έλληνας, ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι. 
Έλληνας.. κ α τ α ν τ ά ς.."

Ναι, θεωρείται πλέον πανευρωπαϊκά, μεγάλη κατάντια το να είσαι Έλληνας σήμερα.
Η χώρα των "λαμογιών".
Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί την λέξη "λαμόγιο" μα είμαι πολύ σίγουρος πως λίγοι γνωρίζουν τι σημαίνει. Πάμε λοιπόν να την αναλύσουμε, με τις δικές μου φτωχές γνώσεις, κι όποιος κατέχει καλύτερα, μας διαφωτίζει περισσότερο μετά.

0 Social Networking για μικρά παιδιά

Έχοντας τόσες μεγάλες σελίδες σχετικές με social networking, όπως Facebook και Myspace που δέχονται καθημερινά σοβαρότατες επικρίσεις σχετικά με privacy controls και σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, κάθε γονιός ελπίζει σε μια πιο φιλική και ασφαλή πλατφόρμα social networking.

Με την νέα γενιά να έχει γεννηθεί μέσα στον ηλεκτρονικό αιώνα, κάνοντας χρήση του Internet και των κάθε λογής social networking sites, συναντάμε χρήστες όλο και νεαρότερης ηλικίας, ανήλικα παιδιά δηλαδή. Αυτό αποτελεί μεγάλο και περίπλοκο πρόβλημα για τους γονείς.

0 Όταν προθυπουργοί πατούν την Ελληνική Σημαία.

Από παλιότερο διεθνές συνέδριο στην Χαλκιδική.
Έβαλαν οι φωστήρες τις σημαίες της κάθε χώρας στο πάτωμα για να σταθούν επάνω της οι Πρωθυπουργοί για φωτογραφία ποδοπατώντας την.

0 O γιατρός των φτωχών παιδιών

Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9.000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους.
Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

0 Γραμματόσημο για τη «Μακεδονική Προεδρεία» από τα Σκόπια

Αυτό είναι το προκλητικό γραμματόσημο που κυκλοφόρησαν τα Σκόπια με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης...

0 Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ... ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...


Γονατίζουν ο ένας μετά τον άλλο οι κλάδοι της οικονομίας και τα λουκέτα πλέον δεν θα είναι μόνο στο εμπόριο και τα μικρομάγαζα της γειτονιάς.

Κάποιες πληροφορίες από την αγορά κάνουν λόγο για μεγάλο κραχ εντός του καλοκαιριού σε μια σειρά από επαγγελματίες. 

0 Στη φάκα κύκλωμα με δεκάδες αρχαία

Στο «δόκανο» της αστυνομίας της Δράμας πιάστηκαν τέσσερις αρχαιοκάπηλοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δεκάδες ευρήματα αλλά και εργαλεία που χρησίμευαν στην παράνομη δραστηριότητά τους. Προχθές το απόγευμα άντρες του τμήματος της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας, ύστερα από σχετικές πληροφορίες, πραγματοποίησαν επιχείρηση και εντόπισαν το οργανωμένο κύκλωμα που διενεργούσε παράνομες ανασκαφές.

0 Καλπάζει η εγκληματικότητα

Ενδεικτική του «γκρίζου τοπίου» της διαρκώς αυξανόμενης εγκληματικότητας είναι η δραστηριότητα των αστυνομικών διευθύνσεων Δυτικής Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία, μέσα στον Μάιο συνελήφθησαν 901 άτομα, εξιχνιάσθηκαν 38 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες και βρέθηκαν 110 κλεμμένα οχήματα!Πιο συγκεκριμένα...

0 Πρόστιμο – ρεκόρ 49 εκατ. δολαρίων στη JP Morgan στην Αγγλία

Με πρόστιμο 49 εκατομμυρίων δολαρίων τιμώρησαν την JP Morgan οι ελεγκτικές αρχές της Αγγλίας, καθώς όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης δεν προστάτευσε επαρκώς τους πελάτης, τα χρήματα των οποίων διαχειρίζονταν για το διάστημα...

0 Αναφορά παραπόνων στελέχους των Ε.Δ.

Θέμα: Αναφορά παραπόνων 

1. Σας αναφέρω ότι παραπονούμαι για την κατάθεση – ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που με θίγει άμεσα. Το θεωρώ αφενός μεν άδικο καθώς μου αφαιρεί ασφαλιστικά δικαιώματα αφετέρου δε ντροπιαστικό καθώς τεχνηέντως επιχειρείται να διαμορφωθεί η εικόνα που, εμφανίζει το ειδικό καθεστώς συνταξιοδότησης των στρατιωτικών να είναι υπαίτιο για την νοσηρότητα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας.....

0 Έξι ημέρες κράτηση σε Ευέλπιδες γιατί φώναξαν «Ελλάδα σε αγαπώ»!

Και επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία αυτή την εποχή στον Ελληνικό Στρατό διαβάστε με προσοχή την απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Ευάγγελου Βενιζέλου για την τιμωρία Ευελπίδων που… τόλμησαν να φωνάξουν «Ελλάδα – Ελλάδα σε αγαπώ, Ελλάδα είσαι μία, η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία». Κατά τον κύριο Υπουργό, μάλιστα, η ποινή που τους επιβλήθηκε δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή!