Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

0 Αδειάζει η Ελλάδα

Διάβασα κάπου, πως 40% νέοι απο την Ελλάδα, κάνουν σχέδια και τις απαραίτητες ενέργειες για να φύγουν στο εξωτερικό, ως μετανάστες. Μιλάμε για το πιο προσοδοφόρο και το πιο υγειές δυναμικό της χώρας, τους νέους.
Ντροπή, εθνική ντροπή θα την πω.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

0 Άθλιοι ΕΦΙΑΛΤΑΙ !!!


Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού (ΠΟΝ) ~ ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 
  
                      


Κάνατε πολλὰ τραγικὰ λάθη καὶ τώρα θὰ ἀρχίσετε να πληρώνετε γιὰ κάθε ἕνα ἀπὸ αὐτά. Δὲν θὰ σᾶς χαριστοῦμε γιὰ κανένα... Ἡ πρᾶξις μας ἦτο προειδοποιητική! Ἤ ἐσεῖς... ἤ Ἐμεῖς!!! ~ ΚΡΥΠΤΕΙΑ

0 Στρατιωτικό εμπάργκο στην Ελλάδα προτείνει γερμανικό ινστιτούτο

Το ύψος των εξοπλιστικών δαπανών της Ελλάδας γίνεται κατά καιρούς αντικείμενο κριτικής από διάφορα κέντρα μελετών όπως το SIPRI, τα οποία αγνοούν σε σημαντικό βαθμό τη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, με υπαιτιότητα και των ελληνικών κυβερνήσεων που φροντίζουν είτε να υποβαθμίζουν είτε να κρατούν μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας τις .....

0 Η Τουρκάλα Δραγώνα λέει πως τα Ίμια, ΔΕΝ είναι Ελληνικά.!

Τεράστιο πολιτικό και εθνικό θέμα δημιουργείται με τους προδότες τουρκόφιλους του υπουργείου παιδείας, που κουμαντάρει η ανθελληνίδα Τουρκάλα ΔΡΑΓΩΝΑ.
Δεν τους προλαβαίνουμε στις προδοσίες που κάνουν.

0 ΣΟΚ:"ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ",Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Το άρθρο είναι από την φιλοκυβερνητική φυλλάδα "Τα Νέα",επομένως τα γνωστά παπαγαλάκια δεν μπορούν να το διαψεύσουν ούτε να μας βγάλουν συνωμοσιολόγους που κινδυνολογούν:

0 Επέστρεψε στην υφαλοκρηπίδα το "Πίρι Ρέϊς" - Έγγραφο-φωτιά του τουρκικού ΥΠΕΞ

Σε απόσταση 45 μίλια νότια από το Καστελλόριζο εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας επέστρεψε από τις 07.00 τo πρωί το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέϊς» σημαίνοντας συναγερμό και πάλι στα ελληνικά Επιτελεία. Είναι μία περιοχή στην οποία επανέρχεται και η οποία προφανώς κρύβει πετρελαϊκό ενδιαφέρουν. Την ίδια στιγμή, για την ακρίβεια τέσσερις ώρες ενωρίτερα, το «Τσεσμέ» επέστρεψε στον Ελλήσποντο. Και τα δύο σκάφη παρακολουθούνται από περιπολικά του Λιμενικού. Τα σκάφη του Λιμενικού ανά μία ώρα εκπέμπουν μηνύματα στα οποία αναφέρουν ότι βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκηπίδας, ότι για να προχωρήσουν σε έρευνες πρέπει να λάβουν την άδεια της Ελλάδας και ότι θα πρέπει να αποχωψρήσουν άμεσα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι τουρκικές θέσεις που διατυπώνονται τόσο σε απάντηση του «κωδικοποιημένου» κειμένου, αλλά και των ελληνικών όσο και των κυπριακών διαβημάτων, αλλά και σε ότι αφορά την ενημέρωση των ξένων πρέσβεων για τις έρευνες που κάνουν στην ελληνική και κυπριακή υφαλοκρηπίδα.

0 Απάτη εκατομμυρίων εν Ελλάδι

Έλληνες απο Καναδά (προφανώς και από άλλες χώρες του εξωτερικού), στέλνονται στην Ελλάδα, με σκοπό την εξαπάτηση του Ελληνικού δημοσίου και την αποκόμιση μεγάλων χρηματικών ποσών, ανοίγοντας εταιρείες μαϊμού. Το σύστημα λειτουργεί ως εξής......

0 «Φιρμάνι» τουρκισμού για τη Θράκη σε Διάσκεψη του ΟΑΣΕ

Ο ΟΑΣΕ και η επετειακή διάσκεψη για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη Διακήρυξη της Κοπεγχάγης ήταν το βήμα που επέλεξαν αυτή τη φορά οι γνωστοί παράγοντες της μειονότητας για να προβάλλουν το χωριστικό μήνυμά τους και να επιχειρήσουν να προβάλλουν εικόνα «μεσαίωνα» για τη Θράκη.

Η επετειακή διάσκεψη του ΟΑΣΕ πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη (10-11 Ιουνίου) με θέμα «20 χρόνια από τη Διακήρυξη της Κοπεγχάγης του ΟΑΣΕ: Το καθεστώς και οι μελλοντικές προοπτικές», στο οποίο εκτός όλων των κρατών-μελών και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών συμμετείχαν και εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Το εντυπωσιακό είναι ότι από τις 46 ΜΚΟ που συμμετείχαν, μόλις οχτώ κατέθεσαν γραπτά υπομνήματα στο συνέδριο και από αυτές οι δύο ήταν η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» –εκπροσωπήθηκε από τη Φατμά Ρεσίτ– και ο «Σύλλογος Επιστημόνων της μειονότητας της Δυτικής Θράκης», που εκπροσωπήθηκε από τον Τσεμίλ Καπζά. Οι δύο αυτές οργανώσεις με την έντονη δραστηριοποίηση της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας» (και τη γνωστή εξωγενή «κρατική» στήριξη) έχουν αποκτήσει σταθερό βήμα σε πληθώρα διεθνών οργανισμών που ασχολούνται με τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα, προβάλλοντας μια απόλυτα πλασματική και προσβλητική εικόνα της χώρας μας σε ό,τι αφορά στον τομέα των δικαιωμάτων.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

5 Τζαμί...........η συνέχεια!

Την στιγμή που η χώρα παραπαίει και ο Ελληνικός λαός φυτοζωεί κάτω από τα δεινά της τρόικας του ΔΝΤ, κάποιοι θέλουν με το ζόρι να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ το τζαμί.  

Σας παρουσιάζουμε το ενημερωτικό σημείωμα του ΑΝΣ προς τον ΥΕΘΑ, στο οποίο αναφέρονται εκτιμώμενα κόστη για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού από την περιοχή του Βοτανικού (θέση ελαιώνας), θέση στην οποία έχει αποφασιστεί να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

0 Οι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ του Σημρου Τσακάλη σε βουλευτές.

              


Οι ερωτήσεις του Σημαιοφόρου Α.Τσακάλη, για το τζαμί και την ασιατική εισβολή, αποκαλύπτουν τους δοσίλογους πολιτικούς και πολιτικάντηδες. Παγιδευμένοι όντες, επιστρατεύουν κάθε τέχνασμα για να αποφύγουν να απαντήσουν επί της ουσίας και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

0 Θ.Πάγκαλος: Υφαλοκρηπίδα για ψαροντούφεκο - Ε.Βενιζέλος: "Πράξη κατά το διεθνές δίκαιο" η δήλωσή του

Δώρο στην Τουρκία έκανε ολόκληρη της ελληνική υφαλοκρηπίδα με δηλώσεις του στον ρ/σ «Real fm» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος διατυπώνοντας καινοφανείς θεωρίες περί "υφαλοκρηπίδας βάθους 200 μέτρων". Οι δηλώσεις του αυτές συνιστούν πράξη παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, βάσει των όσων είπε για το θέμα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξή του της 14ης Ιουλίου: «…στην εξωτερική πολιτική και την αμυντική πολιτική οι δημόσιες δηλώσεις των αρμοδίων Υπουργών είναι κορυφαία πράξη, κορυφαία πράξη κατά το Διεθνές Δίκαιο» είπε τότε  ο υπουργός.

0 Αιγαίο: Ειδικό αμερικανικό πολεμικό σκάφος για καταλήψεις νησιών και αντιμετωπίσεις κρίσεων!!!

Παράξενη επίσκεψη αμερικανικού ειδικού σκάφους...

Στη Ρόδο βρίσκεται το USS MESA VERDE LPD-19
Την ίδια στιγμή προκαλούν οι Τούρκοι με υπερπτήσεις στο Αγαθονήσι!

Κατέπλευσε την Τρίτη στις 20-7-2010 στο λιμάνι Ακαντιάς Ρόδου η φρεγάτα (amphibious transport dock) του Αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού “USS Mesa Verde LPD -19”.

0 Σσσσσσσσσ… η πατρίδα κοιμάται!!

Και στο νότο και στον βορρά οι Τούρκοι, κατά το …και από μπρος και από πίσω!
-Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης.
-Δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό.
-Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί
Στο νότιο Αιγαίο αλωνίζει το “ Πίρι Ρέις” στο βόρειο υποδεχόμαστε πάλι το “ Τσεσμέ” στο γνώριμο δρομολόγιό του μεταξύ Θράκης και Σαμοθράκης. Ο Παπανδρέου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών ....

1 Καταθέτω την βαθιά μου θλίψη για την άνανδρη εν ψυχρώ δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Μόλις πληροφορήθηκα την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, ιδιοκτήτη του Τρωκτικού, και συνεργάτη στο "Θέμα".

Μπορεί να μην είχα ποτέ συμπάθεια στα δημοσιογραφικά blogs, μπορεί να ήμουν από πάντα αντίθετος με το περιεχόμενο των περισσότερων αναρτήσεών του, ποτέ όμως δεν χειροκρότησα, είτε το κλείσιμό του πριν λίγους μήνες, πόσο μάλλον την δολοφονία του. Τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, όπως ο Σωκράτης Γκιόλιας.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

0 Επιμένουν οι Τούρκοι! Μια ανάσα από το Καστελλόριζο το Πίρι Ρέϊς

Συναγερμός σήμανε και πάλι τα ξημερώματα στο Πεντάγωνο με το "ερευνητικό" Πίρι Ρέϊς να πλέει και πάλι κοντά στο Καστελλόριζο.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

0 H Άγκυρα έβγαλε το "Πίρι Ρέϊς" - Ώρα αποφάσεων για την Ελλάδα - Υπερασπίζουμε ή παραχωρούμε;

Έρευνες για πετρέλαιο μέσα στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην θαλάσσια περιοχή νοτίως της Ρόδου και του Καστελόριζου, αλλά και εντός της κυπριακής ΑΟΖ, ξεκίνησε η Τουρκία με επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερκών. Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί από το ερευνητικό σκάφος "Πίρι Ρεις". Πρόικειται για μία κίνηση που παραβιάζει όλα τα Πρωτόκολλα (Καραμανλή-Ετζεβίτι, 1976 Βέρνη, Παπούλια-Γιλμάζ, 1987) και έχει θέσει ήδη σε συναγερμό τα ελληνικά Επιτελεία και το υπουργείο Εξωτερκών. Αν επιτραπεί στο "Πίρι Ρέϊς" να προχωρήσει ανενόχλητο σε έρευνες στο βυθό προς εντοπισμό πετρελαϊκών κοιτασμάτων εντός της ελληνικής ΑΟΖ (εντός των νοητών θαλασσίων ορίων του FIR Αθηνών) και εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, τότε απεμπολούμε στην πράξη οικονομικά δικαιώματα αλλά πρακτικά και δικαιώματα ελέγχου σε ολόκληρη της ανατολική Μεσόγειο.

0 Τυχαίο; Μακάρι ναι

Τα γεγονότα μπορεί να εμφανίζονται ως «τυχαία», αλλά μπορεί και να μην είναι. Ακολουθούν, όμως, την ίδια εξέλιξη.


ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 1995, η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι μελετούσε νομοσχέδιο, ώστε να αποκτήσουν οι υφαλοκρηπίδες στο Αιγαίο εγκαταστάσεις για οικονομική εκμετάλλευση. Το καθαρό μήνυμα ήταν ότι οι βραχονησίδες με οικονομική ζωή επάνω τους αποκτούν αυτομάτως υφαλοκρηπίδα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Στην Αγκυρα χτύπησε κόκκινο, η Αθήνα δεν προχώρησε στο νομοσχέδιο, η Αγκυρα, όμως, προχώρησε στην κρίση των Ιμίων στις 30 Ιανουαρίου 1996.


ΤΥΧΑΙΟ; Ισως ναι, ίσως όχι.

0 Πρόκληση: Κόβουν μισθούς και συντάξεις αλλά δίνουν άλλα 11 εκατ. ευρώ στα κόμματα!

Λεφτά υπάρχουν ως φαίνεται αλλά μόνο για τα κόμματα!

Στην σκανδαλώδη απόφαση να αυξήσει κατά 11 εκατομμύρια ευρώ τις επιχορηγήσεις των κομμάτων προχώρησε η κυβέρνηση.

Την ώρα που κόβουν μισθούς και συντάξεις, που καταργούν κεκτημένα δεκαετιών και που ζητούν θυσίες για να βγούμε από το αδιέξοδο δίνουν επιπλέον χρήματα από τα ταμεία του κράτους σε όλα τα κόμματα!

0 Βόμβα της Έλλης Στάη για τον μελλοντικό χάρτη της Ελλάδας!

Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"… μας διεμήνυσε η κυρία Στάη από την ραδιοφωνική εκπομπή της

Τα μεγάλα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια».

0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΕ

Επίθεση κατά της Αγροτικής Τράπεζας και κατ΄ επέκταση ενάντια στον αγροτικό τομέα, εκδηλώθηκε από το μεταπρατικό ιδιωτικό κεφάλαιο, σήμερα το πρωί !
Η Τράπεζα Πειραιώς, διά του κ. Σάλλα, υπέβαλλε πρόταση για την εξαγορά της ΑΤΕ και του......
Τ.Τ., έναντι ευτελούς τιμήματος και ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να πει το ΝΑΙ…

0 «Εξ απαλών ονύχων» φαίνεται ότι πέρασαν τελικά τα μέτρα

Είναι φοβερό πάντως το τι μπορεί να κάνει η προκατάληψη, άλλα και το πώς μπορεί να καθοδηγείται από αυτήν (και από τα ΜΜΕ), μια ολόκληρη κοινωνία।
Η κυβέρνηση Παπανδρέου, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε, απ’ ότι φαίνεται, να τη βγάλει καθαρή, υλοποιώντας τα σκληρότερα μέτρα που έχει δει η χώρα τα τελευταία πενήντα χρόνια. Σκληρότερα αλλά κυρίως, άδικα.

0 Υπάρχει έστω και ένα παιδί ανωνυμου πολίτη με την "τύχη" της κόρης του Πάγκαλου?

Κανένας δεν αμφισβητεί στον κ. Πάγκαλο το νόμιμο δικαίωμα που άσκησε διορίζοντας την κόρη του στη Βουλή. Άλλο βέβαια είναι αν ο νόμος ψηφίστηκε από τους βουλευτές μόνο για τους ίδιους και τη συντεχνία τους και για κανέναν άλλον. (Είναι κι αυτό ένα είδος της ισονομίας, όπου αποδεικνύεται και στην πράξη ότι κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους, είναι οι προνομιούχοι της ιστορίας...)

1 Οι Γκρίζοι Λύκοι στη Θράκη, περίεργη έρευνα τουρκικής οργάνωσης στην Βουλγαρία

Ολοένα και πιο ορατές είναι πλέον οι επιδιώξεις των Τούρκων για την ελληνική Θράκη καθώς και τις βουλγαρικές περιοχές που συνορεύουν με την συγκεκριμένη ελληνική περιοχή.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

2 Περίπατος ενστόλων.

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 και ώρα 18:30
θα πραγματοποιηθεί ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία των εργαζομένων στο
Λιμενικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, έξω
από τη Βουλή.

0 Προβληματισμός στα Επιτελεία: "Που το πάει η Άγκυρα;" - Βάλλεται η πολιτική κατευνασμού.

Μεγάλος προβληματισμός για τις επόμενες τουρκικές κινήσεις στο Aιγαίο επικρατεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά ίσως και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό και στο υπουργείο Εξωτερικών. Το κλίμα ευφορίας της επομένης της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογάν τον Μάϊο, το έχει διαδεχθεί μια ατμόσφαιρα προβληματισμού και ανησυχίας αφού τα επεισόδια στο Αιγαίο διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο αιφνιδιασμός των αρμοδίων είναι τέτοιος που οι μέχρι στιγμής αντιδράσεις είναι ιδιαίτερα υποτονικές σε σχέση με το εύρος των προκλήσεων.

0 Αποχωρεί η Εθνική Τράπεζα από την Τουρκία - Πουλάει την Finansnank - Αδιέξοδη και ζημιογόνα η αγορά

Ένα ταξίδι, μια μυστική συνάντηση, μία εξίσου μυστική διαβούλευση, αλλά σε όλα αυτά το αποτέλεσμα μετράει: Η Εθνική Τράπεζα αποχωρεί, σύμφωνα με αποκάλυψη της "Σαμπάχ", από την Τουρκία και αυτό είναι αποτέλεσμα της διαβούλευσης σε κορυφαίο επίπεδο. Η διαβούλευση έλαβε χώρα στην Άγκυρα  μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου και του προέδρου του τουρκικού Κρατικού Συμβουλίου Τραπεζικού Ελέγχου, Τεβφίκ Μπιλγκίν, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η φημολογία περί πώλησης του 30% της Finansbank από την Εθνική, γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ».
 

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

0 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΥΠΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ... ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!

Σύμφωνα με αποκάλυψη του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου, η Κα Διαμαντοπούλου έδωσε εντολή στον καθηγητή Πανεπιστημίου, Κο Κολλιόπουλο να γράψει ένα βιβλίο για την ΣΤ Δημοτικού.

0 Αρχισε η σταδιακή παύση πληρωμών.

Όλα δείχνουν ότι η αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους όχι μόνο έχει αρχίσει, αλλά βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί του αντιθέτου. Αυτή η αναδιαπραγμάτευση γίνεται υπό την άμεση εποπτεία του ΔΝΤ και κυρίως της ΕΚΤ, η οποία αγωνίζεται να απεξαρτήσει τις βασικές ευρωπαϊκές τράπεζες (κυρίως τις γαλλικές) από το ελληνικό χρέος, έτσι ώστε μια επιμήκυνση του χρόνου εξυπηρέτησης των ομολογιακών δανείων της Ελλάδας να μην επηρεάσει την ήδη εύθραυστη κατάστασή τους.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

0 Ομολογία σοκ για σκάνδαλα στο Π.Ν.

Κάνοντας μία "βόλτα" στο internet, σε σελίδα δημοσίων συζητήσεων (facebook.com), διαβάσαμε το παρακάτω κείμενο του κ. Εμανουήλ Κοττάκη αξ/κου ε.α. του  Π.Ν.
Σας παραθέτουμε αυτούσιο το τμήμα του κειμένου από τη συζήτηση, που γίνεται ο λόγος για σκάνδαλα στο Π.Ν.:

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

2 Οι αλχημείες για τον Λαθρονόμο και τους Λαθροψηφοφόρους του πατριώτη των λόγων, κ Σαμαρά

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαράς, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος του, με θέμα «Μετανάστευση: Ελληνική πραγματικότητα και Ευρωπαϊκή εμπειρία», είπε στους οπαδούς του:
«Είμαστε υποχρεωμένοι αυτό το Νόμο να τον αλλάξουμε όταν θα αναλάβει η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας. Και δεσμευόμαστε από τώρα γι’ αυτό».

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

0 Το κόλπο με τον 13ο και 14ο μισθό.

 Αν χαθούν οι μισθοί – “δώρα”, αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ήττα των εργαζομένων από την εποχή που ήταν κολίγοι.

Τέτοια κυβέρνηση απατεώνων, που εύκολα μπορούν να χαρακτηριστούν κοινωνικοί εγκληματίες, δεν είχε ποτέ άλλοτε το ελληνικό κράτος. Τέτοιοι ψεύτες, που λειτουργούν ως γνήσιοι δωσίλογοι ξένων, δεν βρέθηκαν ποτέ να κυβερνάνε τον ελληνικό λαό. Η ειρωνεία μάλιστα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση, η οποία στην κυριολεξία "έκλεψε" την ψήφο του ελληνικού λαού, εκλέχθηκε, παριστάνοντας τη σοσιαλιστική. Μια κυβέρνηση, που "δούλεψε" τον ελληνικό λαό, υποσχόμενη αυξήσεις μισθών και προστασία όλων των εργασιακών δικαιωμάτων. Αυτή η κυβέρνηση κάνει αυτό, το οποίο γνωρίζει να κάνει άριστα ένας γνήσιος "παπατζής" …"Παπατζηλίκια". Βάζουν τα ιερά εργασιακά δικαιώματα στον πάγκο των γύφτικων διαπραγματεύσεων.

0 Που δίνει τα λεφτά μας η ΕΡΤ.....

Η διοίκηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ανακοίνωσε με περηφάνια
την συμφωνία της με τις 2 κατά τεκμήριο κορυφαίες Ελληνικές ποδοσφαιρικές
ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για την εξασφάλιση των
τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε στα 14,5 εκατομμύρια
Εύρο για την περίοδο 2006-2008, ενώ ο Παναθηναϊκός (σύμφωνα με
δημοσιογραφικές πήγες) στα 16 εκατομμύρια Εύρο για το διάστημα 2007-2010.

0 Kέιμενο που υπογράφθηκε με την τρόϊκα...!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε όρους δανείου που έχουν υπογράψει οι "φωστήρες" πολιτικοί μας.
ΑΙΣΧΟΣ!!!

1)Σελ.119:  
ΔΕΝ μπορει η ελλάδα να παρει δάνειο απο αλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσσία) καθώς επίσης δεν μπορει να υποθυκεύσει όυτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της...
Γι'αυτό όταν είπε η Ρωσσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

46 Το τέλος του εφιάλτη πλησιάζει....


Θα κυνηγήσουμε τους Εφιάλτες μέχρι τέλους.......θα πληρώσουν!!!
Ο Θανάσης Τσακάλης, διαλύει τα σύννεφα μιλώντας ξεκάθαρα για την προδοσία, την δημιουργία Σομαλών, Αφγανών και Περσοπακιστανών Αξιωματικών στις Ελληνικές Ε.Δ.
Απαντά στον Μάκη με τον καλλίτερο τρόπο όταν αυτός προσπαθεί να μας συγκρίνει με την Αμερική.


Η Αμερική είναι χώρα αποίκων πού δεν συνιστούν έθνος. 
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

1 Οι Έλληνες θα δώσουν την μάχη των λαών απέναντι στο ΔΝΤ

Τώρα στήνονται οι νέες “Θερμοπύλες”. “Εφιάλτες” προδίδουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό για ένα σχεδόν ανύπαρκτο χρέος.
Αυτό, το οποίο σήμερα απειλεί τους Έλληνες με απόλυτη καταστροφή, δεν είναι το χρέος. Αυτό, το οποίο τους απειλεί, είναι η άγνοια. Οι Έλληνες αγνοούν τα πλέον βασικά πράγματα της οικονομίας και σ' αυτήν την άγνοια στηρίζονται τόσο οι ξένοι, που τους λεηλατούν, όσο και οι δικοί τους "Εφιάλτες", που τους προδίδουν. Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση με μια απλή ερώτηση και από αυτήν την απλή ερώτηση είμαστε βέβαιοι ότι ο αναγνώστης θα καταλάβει την πραγματική φύση του προβλήματος, που σήμερα απειλεί την Ελλάδα με καταστροφή και το οποίο είναι το χρέος της.

0 "Κούρεψαν" τον Στόλο στη Νέα Δομή Δυνάμεων: 12 από 14 οι φρεγάτες - "Προικοδότηση" ΑDM με 5 κορβέτες

Μείζονες ανακατατάξεις στη δομή δυνάμεων των κύριων σκαφών επιφανείας του Πολεμικού Ναυτικού, αποφασίστηκε πριν δέκα ημέρες με απόφαση του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ). Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του Π.Ν. στο defencenet.gr, στη Νέα Δομή Δυνάμεων του Π.Ν., αποφασίστηκε η μείωση της δύναμης των φρεγατών από 14 σε 12 (!), αλλά αυξήθηκε ο αριθμός των ... κορβετών από 4 σε 5 ενώ και ο αριθμός των υποβρυχίων μειώνεται από 10 σε 8. Είναι σαφές ότι στην απόφαση του ΑΝΣ, η οποία βέβαια είναι υλοποίηση της πολιτικής κατεύθυνσης που δόθηκε, υπάρχει έντονο το «άρωμα» της συμφωνίας για τα ΕΝΑΕ με την Abu Dhabi Mar.

0 Θρίλερ με έρευνα-διάσωση στους Καλόγερους. Ενημέρωση ΓΕΕΘΑ δημιουργεί ερωτήματα

Σκηνικό κρίσης πήγε να δημιουργηθεί στην περιοχή των νήσων Καλόγερων στο Βόρειο Αιγαίο (δυτικά της Χίου), όταν κατά την εκτέλεση αποστολής έρευνας-διάσωσης (είχε προσαράξει εμπορικό σκάφος επάνω στις βραχονησίδες, υποτίθεται αλλά δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι στιγμής) από ελληνικά σκάφη και ελικόπτερα, η τουρκική φρεγάτα TCG F-503 Beykoz, προσπάθησε να παρεμβληθεί στα ελληνικά σκάφη.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

3 "Ή θα πέσει η κυβέρνηση ή θα πέσει η πατρίδα"

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος, μακράν, προδότης όλων των εποχών στην ιστορία του Ελληνισμού. Ας δούμε τις αποφάσεις του αυτούς τους επτά μόλις μήνες:

- Ιθαγένεια και ψήφος στους λαθρομετανάστες με σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού έθνους και τη νόθευση του... ...εκλογικού σώματος
- Υποχωρητική πολιτική σε ελληνοτουρκικά, σκοπιανό, κυπριακό
- Κατάργηση των παρελάσεων
- Κατάργηση υπουργείων εθνικής σημασίας και συμβολισμού
- Απάλειψη του εθνικού χαρακτήρα της Παιδείας.........

0 «Τουρκική λίμνη» η Μεσόγειος!

H Tουρκική ναυτική δύναμη ξανοίχτηκε στη Μεσόγειο για επτά σκοπούς, ομολογεί η τουρκική εφημερίδα "Σαμπάχ": Μεταξύ αυτών:

1. Για να παρεμποδίσει "παράνομες δραστηριότητες" στην περιοχή και να τις ελέγξει.
2. Να επιδείξει τη ναυτική ισχύ της Τουρκίας ως θαλάσσιας δύναμης με επιρροή, αλλά και με δυνατότητα πραγματοποίησης επιχειρήσεων.
3. Να αναπτύξει συνεργασία με άλλες φιλικές δυνάμεις.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

0 Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η ελληνική κοινωνία.

Ουκ εστι των έξω της πόλεως εχθρών κρατήσαι πριν αν τους εν αυτή τη πόλει κολάσητε εχθρούς»
Δημοσθένης


Ακούγεται, «η μυστική βοή τους έρχεται των πλησιαζόντων γεγονότων» γράφει ο Καβάφης.

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η ελληνική κοινωνία. Το ποδόσφαιρο και η προσμονή των θερινών διακοπών καταπαύουν, κατασιγάζουν προς ώρας την οργή και την σωρευμένη αγανάκτηση. Όταν όμως έλθει το φθινόπωρο και ο δαπανηρός χειμώνας, τι θα συμβεί; Όταν θα πολιορκείται το σπιτικό από λογαριασμούς, πετρέλαια και φροντιστήρια παιδιών, οι οικονομικοί χαλκάδες και οι πνιγηρές αλυσίδες που απελπίζουν τον κόσμο, ποιος εγγυάται την ηρεμία;

0 Πλούτος και "ευαισθησία"

Για τους πολύ πλούσιους, η κρίση τελείωσε. Όχι βέβαια οριστικά, αλλά τουλάχιστον για την ώρα τα πάνε µια χαρά. Το πιστοποιεί η επενδυτική τράπεζα Μέριλ Λιντς µε τη φετινή της έκθεση για τον παγκόσµιο πλούτο. Ας µην αναρωτιόµαστε λοιπόν πού πηγαίνουν τα δισεκατοµµύρια που εισπράττουν οι κυβερνήσεις από τους φορολογούµενους «για να σωθούν οι τράπεζες». Πηγαίνουν στους πολύ πλούσιους. Δικαιωµατικά, αφού αυτοί βρίσκονται πίσω από τις τράπεζες.

Η έκθεση αναφέρεται στους ΗΝWΙ. Όχι, δεν πρόκειται για µια νέα µετάλλαξη του ιού Η5Ν1, αλλά για τους «high net worth individuals», όπως τους λένε στα αγγλικά και που εµείς πιο απλά θα τους πούµε σούπερ πλούσιους.  

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

0 Μια συνέντευξη της Ντόρας


Από την ιστοσελίδα της κας Ντόρας Μπακογιάννη, η παρακάτω συνέντευξη, που είχε δώσει στο γερμανικό κανάλι ARD

Το θέμα είναι πως, εκτός που δεν έπεισε κανέναν, με ανησυχεί το γεγονός πως είπε στον ερωτώντα δημοσιογράφο, "δεν θα μείνει το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα 10 χρόνια, αλλά 13..."
Δείτε εδώ το video απο την συνέντευξη, και ακολουθεί η (κάπως ελεύθερη) μετάφραση των διαλλόγων.