Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

0 Τριπλασιάστηκαν οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων το 2009

Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της Κυριακάτικής Ελευθεροτυπίας, αναφορικά με τις τηλεφωνικές υποκλοπές, που διενεργήθηκαν στην Ελλάδα, μέσω ύπερ- υπολογιστή της Κατεχάκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα στην άρση του απορρήτου των δεδομένων στις τηλεπικοινωνίες χιλιάδων πολιτών μέσω των στοιχείων κίνησης και θέσης που κρατούν οι εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δεν τηρούνται, όπως διαπιστώνει η ΑΔΑΕ, οι στοιχειώδεις κανόνες της τυπικής νομιμότητας!

1 Η αυθάδεια των νεόπλουτων ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.

Ακούει στο όνομα ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ και ένας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του ΝΒΑ.

Αν η ηλιθιότητά του και η αυθάδεια τον βαρά κατακούτελα κάθε φορά που καβαλάει το καλάμι του δεν το γνωρίζω.

0 Η ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΤΑΞΗ

Από την άποψη της καταγωγής του, το κυβερνητικό αξίωμα είναι μια ληστρική λειτουργία, που ανήκει ολοκληρωτικά στο αρχαϊκό πρότυπο ζωής της αργόσχολης τάξης. Είναι άσκηση ελέγχου και καταναγκασμού πάνω στον πληθυσμό από τον οποίο η (αργόσχολη) τάξη αντλεί τα μέσα ύπαρξης της».
(THORSTEIN VEBLEN, Η θεωρία της αργόσχολης τάξης).

Σε χαλεπούς καιρούς για τον ελληνικό λαό, εν μέσω οικονομικής κρίσης, τα σκάνδαλα και οι προκλήσεις προς τον δοκιμαζόμενο Έλληνα από την οικονομική - πολιτική ελίτ περισσεύουν.
Εκτός από τις δωροδοκίες, τις προμήθειες, τον εύκολο και ύποπτο πλουτισμό των πολιτικών, η διαφθορά επεκτείνεται παντού.

0 Ο ΓΑΠ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Christian Science Monitor δήλωσε καθαρά ότι «περιμένει» έναν «τέταρτο δρόμο» διεθνισμού και παγκοσμιοποίησης

Ο Γιώργος Παπανδρέου ή GAP (όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηριζόταν), σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Christian Science Monitor δήλωσε καθαρά ότι «περιμένει» έναν «τέταρτο δρόμο» διεθνισμού και παγκοσμιοποίησης. Όπως μας έχει συνηθίσει οι λέξεις: «Ελλάδα, εθνική κυριαρχία, παράδοση, ορθοδοξία», και άλλες «κακές» έννοιες εκλείπουν πλήρως από το λεξιλόγιό του. Αξίζει να σκεφτούμε ότι η εφημερίδα που έδωσε την συνέντευξη ονομάζεται «Christian Science» δηλαδή Χριστιανική Επιστήμη. Στο τέλος της συνέντευξη του «μαλώνει» την Ευρώπη, ως «ξενοφοβική», επειδή προφανώς οι ευρωπαϊκές κοινωνίες είδαν το ασύμβατο της εισβολής των μεταναστευτικών ορδών, και την εγκληματικότητα, την ανεργία, το χάος που επικρατεί αμέσως μετά.

0 Ελληνες Μαχητές και Ακρίτες του Αιγαίου

Στην καθημερινή μάχη που δίνουν  οι γενναίοι πιλότοι μας  πάνω απο το Αιγαίο δεν παραλείπουν να περνάνε απο κάποια  σημεία όπου Ακρίτες τους περιμένουν  για να κυματίσουν περήφανα την Ελληνική Σημαία. Κρατήστε την εικόνα με τον π.Ιωσήφ απο τον Αγάθωνα στον υπολογιστή σας, δείξτε την στα παιδιά σας, στείλτε την στους φίλους σας όπου και βρίσκονται.
Βασίλης Δελής
 
 
 
Πηγή    olympia.gr
 

1 Μυστική Ελλάδα: Δείτε αυτά που σας κρατούν κρυφά.






Πηγή   olympia.gr

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

1 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ «“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ” ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ»

ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΑΛΛΙΚΗ “LE FIGARO”

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ

1.400.000 ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Η ΣΟΦΙΑ!

0 Οἱ δικοί μας ἀξίζουν γιά βουβαλοβοσκοί;

Τον…σοσιαλιστή βουλευτή Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη προφανῶς τόν ἔχετε ἀκουστά.
Ναί, εἶναι αὐτός γιά τόν ὁποῖον ὁ Φερούχ Ὀζκάν (πρόεδρος τοῦ «Συλλόγου Ἀλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικῆς Θράκης») ἔγραφε πώς δέν εἶναι ἄξιος οὔτε δυό γίδες νά βοσκήσει*.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

0 Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ

Ο ναύαρχος Κουντουριώτης εμάχετο από τη γέφυρα του θωρηκτού Αβέρωφ. Η σημερινή ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού σε τι μετέτρεψε το ηρωικό θωρηκτό;

Σήμερα είναι η επέτειος θανάτου του ναύαρχου Κουντουριώτη

Δεν θα κάναμε καμία αναφορά στο θέμα εάν η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού είχε φροντίσει επίσημα να τιμήσει αυτόν χάρη στον οποίο φέρει τις διαμνημονεύεσεις της και τα παράσημά της.

Όμως σιγή ιχθύος υπήρξε για το Πολεμικό Ναυτικό.

Καμία ημερήσια διαταγή δεν διαβάστηκε πουθενά και καμία αναφορά δεν έγινε στο όνομα του μεγάλου αυτού Έλληνα. Και είναι απόλυτα φυσικό. Κανένας δεν θέλει να θυμάται κάποιον με τον οποίον αν συγκριθεί θα δείχνει μπροστά του νάνος. Οι μικροί άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες μικρότητες. Κανένας όμως δεν θα μας απαγορεύσει να κάνουμε αυτό το οποίο φοβούνται περισσότερο…την σύγκριση.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

1 Διαμαρτυρία ένστολων κατά της πολιτικής μείωσης των αποδοχών τους.

Λάβαμε το παρακάτω e-mail από αναγνώστη μας, με το οποίο καλούνται σε διαμαρτυρία όλοι οι ένστολοι των Ε.Δ. ενάντια στα μέτρα της τρόικας.


Αγαπητοί συνάδερφοι, ένστολοι από κάθε κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων.

0 Πού πήγε το ”Jeffrey” οεο;

Έχω πεί οτι το κόλλημα μου είναι να φωτογραφίζω ιστοσελίδες.
Μιας και πιάσαμε χθές τον Γιώργο Παπανδρέου είπα να μην τον αφήσουμε και σήμερα. Ως γνωστόν πολλά blog αναφέρουν τον πρωθυπουργό μας ως Τζέφρυ και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

2 101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ - ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ

Στη χώρα της ανύπαρκτης Παιδείας, στην επικράτεια της Πετρούλας και του Χριστοφοράκου δεν θα ακούσετε λέξη, δεν θα διαβάσετε ούτε αράδα στις εφημερίδες για μια από τις σημαντικότερες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: το Κίνημα στο Γουδί του 1909… Της πρώτης εξέγερσης του 20ου αιώνα που δεν ήταν υποκινούμενη από καμιά ξένη, Μεγάλη Δύναμη αλλά και καμιά εσωτερική κάστα και της δεύτερης (η προηγούμενη ήταν αυτή της 3ης Σεπτεμβρίου) μετά την Ελληνική Επανάσταση.

5 Οι ενοχλητικές ερωτήσεις του Σημρού Τσακάλη σε βουλευτές....!(2)

Τελικά ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΠΟΛΥ οι ερωτήσεις του Σημρού Τσακάλη, στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλόπουλου,τους βουλευτές του ΓΑΠ κι αποφάσισε το φασιστοεπιτελείο να κατευάσει τα εν λόγο βίντεο.

Δείτε το αρχικό άρθρο εδώ.

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο!

1 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....! (2)


Το χουντικοπολιτικό επιτελείο του ΓΑΠ, προσπαθώντας να πετύχουν την φίμωση οποιουδήποτε τολμάει να μιλήσει για το Έθνος και για τους "εφιάλτες της πατρίδας μας", διαγράφει φασιστικά οτιδήποτε τους ενοχλεί.

Δείτε εδώ το αρχικό άρθρο.

Ξανά ανεβάζουμε το βίντεο και το αρχικό άρθρο, για να βλέπει ο Ελληνικός λαός τους "εφιάλτες του Έθνους"!!!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

1 Πρωτοβουλία Ἀντιρρησιῶν Ὀρθόδοξης Συνείδησης.

Αρνοῦμαι νὰ παραλάβω τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη"! 

 

Αἴτηση πρὸς τὴν Ἱερὰ Σύνοδο τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος
 

Διακήρυξη πρὸς τὶς ἀρχὲς τῆς Πολιτείας

Ἔκκληση πρὸς κάθε Ἕλληνα Ὀρθόδοξο και κάθε ἐλεύθερα σκεπτόμενο ἄνθρωπο.



Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

0 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Τι λέει το Σύνταγμα. Άρθρο 106
"Για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στην Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνική οικονομίας. Λαμβάνει τα επιβαλλόμενα μέτρα και την αξιοποίηση των πηγών του εθνικού πλούτου, από την ατμόσφαιρα και τα υπόγεια ή υποθαλάσσια κοιτάσματα, για την προώθηση της περιφερειακής ανάπτυξης και την προαγωγή ιδίως της οικονομίας των ορεινών, νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών."

0 Σκουπιδόχαρτα μορατόριουμ και ΜΟΕ για την Άγκυρα - Δεκάδες παραβιάσεις τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο από την Δευτέρα

Τα παπούτσια τους γυαλίζουν με τα κείμενα του δήθεν "μορατόριουμ" και των περίφημων ΜΟΕ (Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) οι Τούρκοι πολιτικοί και στρατιωτικοί: Φρενίτιδα παραβιάσεων και παραβάσεων από 56 τουρκικά μαχητικά από την περασμένη Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τα πριβέ γεύματα Δρούτσα και Νταβούτογλου στη Ρόδο και την επαύριο της νέας επίσκεψης του "Πίρι Ρέις" στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Συνολικά σε 23 περιπτώσεις παραβιάστηκαν τα εναέρια σύνορα της χώρας, ενώ υπήρξαν και 8 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών. Όλα αυτά εν μέσω του θερινού "μορατόριουμ" που έχει συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές για την αποφυγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων στο Αιγαίο πέραν των απολύτως αναγκαίων και τα οποία δεν θα μπορούσαν να εκληφθούν ως πρόκληση από την μία ή την άλλη πλευρά.

0 Ντομινίκ Στρος Καν: "Τα μέτρα θα περάσουν όλα. Και ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει!"

Όλα όσα βιώνουμε σήμερα, το κρέμασμα στο τσιγκέλι της Ελλάδας, με τον ελληνικό λαό να βρίσκεται κάτω από την απειλή πτώχευσης, να γυρίσουμε στη δραχμή και ότι κινδυνεύσαμε να χάσουμε ότι ο καθένας κατάφερε να φτιάξει, ήταν όλα προγραμματισμένα. Μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια! Βήμα βήμα... Και σίγουροι για την επιτυχία τους!
Τα μέτρα θα περάσουν όλα. Και ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει! Είναι εκμυστηρεύσεις στενότατων φίλων, Γάλλων, του προέδρου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν. Και οι οποίοι τις έχουν μεταφέρει σε συζητήσεις που είχαν με φίλους τους εδώ στην Ελλάδα.

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

1 Ύποπτη ή ατυχής ανάρτηση του ΓΕΝ ?

Διαβάστε με προσοχή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ.

Τι αντιλαμβάνεσθε;

Μήπως ο Παύλος Μελάς και όλοι οι Μακεδονομάχοι ήταν "κατακτητές"..;


Κύριε Α/ΓΕΝ σε περίπτωση μη διόρθωσης του κατάπτυστου κειμένου θα είσθε υπόλογος για "Έσχατη προδοσία"!!

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

1 ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΟΥΣ!

Είμαι εν ενεργεία Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Σας γράφω για να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό, που εμένα και τους συναδέλφους μου, μας συγκλόνησε. Ένα περιστατικό που κάποιοι το είδαν από πολιτική σκοπιά, αλλά κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων και εγώ, το αντιληφθήκαμε ως πράξη αντίστασης, την οποία έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχουμε κάνει, αλλά και ως μία πράξη που δείχνει ότι η μεγάλη μάζα των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού δεν σχετίζεται με την εκάστοτε δοτή κομματική ηγεσία, που παραχωρεί τα ιερά και τα όσια για τα οργιαστικά πάρτυ της βλαχομπαρόκ δήθεν ελίτ.

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

1 Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ!

Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Γ. Παπανδρέου στις διακοπές

Με τη φωτογραφική του μηχανή ανά χείρας και επιδεικνύοντας καλλιτεχνική επάρκεια και προσέγγιση που θα ζήλευαν επαγγελματίες του χώρου, ο πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, αποθανατίζει «χωρίς ενοχές», όπως άλλωστε προέτρεψε σχετικά και τους υπουργούς του να κάνουν διακοπές, την θερινή ραστώνη.

0 Η Ρωσία ζητά για ναύσταθμο τη Σύρο δίνοντάς μας τα λεφτά για να πετάξουμε με τις κλωτσιές το ΔΝΤ...Εμείς τι κάνουμε;

 Μπορεί να μην είναι η καλλίτερη λύση, αλλά στην χρονική περίοδο που όλοι προσπαθούν να κατασπαράξουν την χώρα μας τζάμπα, οι Ρωσία μας προσφέρουν σαν αντάλλαγμα την σωτηρία μας από το ΔΝΤ.


















Πηγή     hellenicrevenge.blogspot.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

1 Έλληνες, εδώ παίζεται κάτι πολύ σοβαρό.

1 Αυγούστου 2010

Προς Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Παπανδρέου
Βασιλίσσης Σοφίας 5
Αθήνα

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

7 Μήνυση του σημαιοφόρου Α. Τσακάλη κατά του ΣΥΣΜΕΔ


 Λάβαμε το παρακάτω κείμενο, από τον  σημ/ρο Α. Τσακάλη, που περιέχει την μήνυση με την οποία ζητά την κατά τον νόμο τιμωρία κάθε υπευθύνου, για αξιόποινα αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος του, από μέλη του ΣΥΣΜΕΔ.

 Ακολουθεί δήλωση του κ.Τσακάλη και αναρτημένη η μήνυση του:

5 Ποιός είναι πραγματικά ο Γιώργος Παπανδρέου; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ποιός είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου;
 

Το προφίλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
 

Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός;
 
 

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

2 Μειώσεις μισθών; Άρρωστα πλοία; Πόσα ακόμα θα υποστούν τα πληρώματα των πλοίων του ΠΝ;

Με αφορμή φασιστικού χαρακτήρα ενέργειες και μετακινήσεις ένστολων, που έλαβαν χώρα σε καράβι του Πολεμικού Ναυτικού, σας υπενθυμίζουμε κ. Βενιζέλο ότι:
1) Αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται την ημέρα με 17,60 ευρό για να ταξιδεύουν ανά τις θάλασσες του κόσμου.
2) Αυτοί οι άνθρωποι σιτίζονται την ημέρα με 4,60 ευρώ, την στιγμή που κάποιοι υψηλά ιστάμενοι τους κάνουν λουκούλλεια γεύματα με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

0 Έτσι μειώνουν την ανεργία στην Τουρκία

Ένας νέος Νόμος πέρασε πρόσφατα από την Τουρκική Βουλή με αντικείμενο την μείωση της ανεργίας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα μεγάλης τουρκικής εφημερίδας σύμφωνα με τον νέο Νόμο κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί να προσλάβει νόμιμα διαμένοντα στην Τουρκία αλλοδαπό, θα πρέπει να έχει προσλάβει πρώτα 5 Τούρκους εργαζόμενους....

0 Ήρθε ο καιρός να “λουστούμε” τον …Ανδρεϊσμό.!

Οι ακάλυπτες αρχικά και μετέπειτα με δανεικά καλυμμένες επιταγές του λαοπλάνου πολιτικάντη Ανδρέα Παπανδρέου είχαν ημερομηνία λήξεως.

Αυτό το γνώριζαν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok – εν μια νυκτί – κοιμήθηκαν …σκατατζήδες και ξυπνήσαν …άρχοντες.!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

5 Εδώ η Ελλάδα καίγεται και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων..............δεξιώνονται!

 Άραγε, κάποιοι εκεί στην ΣΝΔ έχουν πάρει χαμπάρι ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση;

Έπεσε στα χέρια μας ενημερωτικό φυλλάδιο από την καλοκαιρινή χοροεσπερίδα της σχολής και μείναμε άναυδοι.

Συγκεκριμένα στο σημείο που γράφει (όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς οι ίδιοι) "Μετά το 1950 ανωτέρω εκδήλωση πραγματοποιείται ανελλιπώς, εκτός περιόδων κρίσεως".

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

7 Επιστολή διαμαρτυρίας από την Φ/Γ Θεμιστοκλής.

Τελικά χρήματα υπάρχουν μόνο για δεξιώσεις στο Π.Ν. και τουρκοφερμένους  ισλαμιστές, για τους οποίους θα ξοδευτούν 100.000.000 ευρώ για το τζαμί στον Βοτανικό;


Υποχρεωμένοι να πληρώνουν χωρίς απόδειξη, 5 ευρώ ημερησίως, από το πενιχρό ποσό των 17.60 ευρώ που παίρνουν ως ημερήσια αποζημίωση εδώ και 13 χρόνια, είναι οι άντρες και οι γυναίκες της σκοπούν φρεγάτας.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

1 Το αντάρτικο των Ούγγρων στη χούντα ΔΝΤ-ΕΕ...

ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ;;;
"Aν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι"έγραφε ο Μπέρτολτ Μπρεχτ, θα μάθαιναν στα μικρά ψαράκια ότι "το ωραίο μέλλον τότε μόνο θα είναι εξασφαλισμένο, όταν εκείνα μάθουν να υπακούνε".

0 Ηλεκτροσόκ: ΔΕΗ ή δάνειο

Ηλεκτροσόκ στην κυβέρνηση προκαλούν οι ξεκάθαρες εντολές των δανειστών της χώρας για άμεση έναρξη των διαδικασιών πώλησης ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ.
Η τρόικα παίρνει πλέον τη σκυτάλη των πιέσεων από την Κομισιόν, συνδέοντας ευθέως το βίαιο άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού και τις αλλαγές στα τιμολόγια ρεύματος με την εκταμίευση της...
τρίτης δόσης του δανείου.

0 Τουρκική νταλίκα «θέρισε» Έλληνες καταδρομείς

Ένας 32χρονος επιλοχίας νεκρός και άλλοι πέντε επαγγελματίες οπλίτες τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός σύγκρουσης του στρατιωτικού τζιπ στο οποίο επέβαιναν με τουρκική νταλίκα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Εγνατία Οδό, στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.

0 Εγκαταλείψτε την υφαλοκρηπίδα!

Αμέσως μετά την έναρξη του νέου κύκλου των λεγόμενων διερευνητικών επαφών, αλλά και την «ιστορική» –όπως την είπαν– επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα, η Άγκυρα έβαλε σε εφαρμογή μια εξαιρετικά επιθετική διπλωματία και ένα καινούριο σχέδιο τεχνητής έντασης στο Αιγαίο.

0 Η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)

 Ηαπόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail) από μαχητικό συνοδευτικό του ιπτάμενου τάνκερ-ψεκαστικού.
Ακούστε τι λέει ο ένας πιλότος στον άλλον!!!

                       


Πηγή   ksipnistere.blogspot.com