Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

1 Σημερινό δημοσίευμα (30/9) που έκανε το "σύστημα" να αντιδράσει ακαριαία!

Πρώτη ημέρα κυκλοφορίας η σημερινή, για το παρακάτω δημοσίευμα, και ήδη απαγορεύτηκε να "διανέμεται" στον ιστοχώρο του facebook.
Απ' ότι φαίνεται ενόχλησε πολύ την "εξουσία"!

Διαβάστε το άρθρο:
Έναν Αρχηγό ρε παιδιά!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

1 Υπογράψτε το βροντερό ΟΧΙ προς τα Σκόπια για το όνομα "Μακεδονία"!

Υπογράψτε τώρα για το θέμα της Μακεδονίας!
Σας παρακαλώ ας μην αμελήσουμε να στείλουμε το μήνυμα αυτό προς όλες τις κατευθύνσεις από όποιο σημείο της Γης κι αν βρισκόμαστε!

Υποστηρίξτε την παγκόσμια εκστρατεία για τη Μακεδονία

Η Αίτηση που ακολουθεί, μαζί με τις υπογραφές θα σταλεί στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών καθώς και στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

0 ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ... ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα το πολυπολιτισμικό φεστιβάλ Αφρικανών γυναικών!!! που διοργάνωναν λαθρομετανάστες σε συνεργασία με τα αποκόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και αναρχικούς στην πλατεία Αμερικής. Παρότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχε απαγόρευση διεξαγωγής της εκδήλωσης από το Δήμο Αθηναίων που είχε αφαιρέσει την άδεια παραχώρησης της πλατείας Αμερικής.

0 ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ: Η μειονοτική εκπαίδευση και η θεωρία του πολιτικού κόστους

Κάθε φορά που τίθενται προς συζήτηση τα σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα της μειονοτικής εκπαίδευσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εγείρουν το ζήτημα του «πολιτικού κόστους». Στο σημείο αυτό οι συζητήσεις διακόπτονται, τα χαμόγελα παγώνουν και οι όποιες σοβαρές πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών τομών σταματούν. Ειδικότερα, οι περισσότεροι πολιτικοί εκπρόσωποι κομμάτων στην Ελλάδα κατά τις τελευταίες δεκαετίες διαμορφώνουν τις απόψεις τους για τη μειονοτική εκπαίδευση με γνώμονα όχι το συμφέρον του τόπου, αλλά το «φόβο των άλλων». Η θεωρία του δήθεν πολιτικού κόστους διαπερνά κάθε πτυχή της μειονοτικής πολιτικής των εκάστοτε Υπουργών Εθνικής Παιδείας (εμείς οι εκπαιδευτικοί θα συνεχίζουμε να ονομάζουμε Υπουργείο Εθνικής Παιδείας το υπουργείο μας κι όχι«δια βίου μάθησης», όπως μετονομάστηκε πρόσφατα), ενώ παράλληλα καθορίζει τη στάση των υποψηφίων στις δημοτικές, νομαρχιακές και βουλευτικές εκλογές απέναντι στους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες. Οι συναλλαγές και τα ρουσφέτια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αποτελούν μελανό σημείο της πολιτικής μας ζωής, πολύ περισσότερο όταν τίθεται σε κίνδυνο η εκπαίδευση των Ελλήνων μουσουλμάνων μαθητών.

0 Ο big brother είναι εδώ...

Δε μιλάμε φυσικά για το γνωστό reality αλλά για την ηλεκτρονική κάρτα που θα καταγράφει όλες σου τις συναλλαγές από 1 Ιανουαρίου..
Στην υιοθέτηση συστήματος καταγραφής των συναλλαγών των καταναλωτών με ηλεκτρονική κάρτα, έτσι ώστε...να τελειώσει ο πονοκέφαλος της συλλογής και φύλαξης των αποδείξεων (όπως είναι η επίσημη αιτιολογία-καναβούρι για τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης), προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η διαχείριση του συστήματος για τις αποδείξεις.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

0 Ανατροπές στην ελληνική ιστορία φέρνει η ανασκαφή του ανακτόρου του βασιλιά Μενελάου και της Ωραίας Ελένης.

ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ.

Τίθεται το ερώτημα, ανατρέπεται η μέχρι τώρα γνωστή Ιστορία;
Εμείς λέμε ίσως ναι,
διότι το ενδιαφέρον ενός απόδημου Έλληνα για να παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο το γεγονός, η προσφορά ενός Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών και οι περιγραφές αρχαιολόγου καθηγητή Θεόδωρου Σπυρόπουλου, αποδεικνύουν ότι ανακαλύφθηκε το Ανάκτορο του Μενέλαου και της Ελένης το οποίο βρίσκεται την αρχαία Λακεδαίμονα. Και όλα αυτά παρουσιάζονται μέσα από μια ενέργεια προώθησης των πιο πάνω του απόδημου Έλληνα από την Κολωνία κ. Κωνσταντίνου Σ. Ναλμπάντη.

9 Μυστικό Σχέδιο: H Ανεξαρτησία της ΚΡΗΤΗΣ

Να διευκρινίσουμε ένα πράγμα:
O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα και ποτέ από τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητήθηκε αυτό. Άλλωστε οι Θυσίες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητών το απέδειξαν αυτό με τον πιο περίτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομάδα Κρητικών με ύποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρήτης.

0 ΔΕΙΤΕ: Ένα βίντεο που άλλους θα πείσει και άλλους θα «φορτίσει»

Oι θεωρίες συνωμοσίας, ειδικότερα μετά την 11η Σεπτεμβρίου, είναι πολλές και μάλιστα μετά τις διάφορες αποκαλύψεις τολμηρών δημοσιογράφων-ερευνητών-κινηματογραφιστών έχουν αυξηθεί σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα…

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΝΑΥΑΡΧΕ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ!

Ναύαρχε Χρονόπουλε ε.α.,

Πριν από λίγα λεπτά στον ΠΟΝ (Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού) εθεαθήκατε από άντρες και γυναίκες του Ναυτικού να ισχυρίζεστε στον γνωστό πλέον σημαιοφόρο Τσακάλη ότι η αφαίρεση του γένους από τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές αποτελεί πράξη προδοσίας. Από τα διπλανά τραπέζια ακούσαμε πολλά τα οποία φαίνεται δεν είχατε το θάρρος να τα υποστηρίξετε όσο ήσασταν εν ενεργεία.

0 Αποκάλυψη βόμβα Τούρκου: Εμείς καίγαμε τα τεμένη! Τι θα απογίνουν τώρα οι ελληναράδες τροφοί της Εργενεκον;

Ήταν γνωστό αλλά έχει άλλη αξία όταν ακούγεται από επίσημα χείλη, πολλώ δε από τους ίδιους τους δράστες. Τούρκος στρατηγός λοιπόν παραδέχεται ότι οι ίδιοι οργάνωναν πλείστες όσες προβοκάτσιες, μέχρι και κάψιμο τεμένους για να δικαιολογήσουν τις θηριωδίες τους.
Η αποκάλυψη αυτή, θα έπρεπε να οδηγήσει όσα ντόπια παπαγαλάκια ευαγγελίζονται “θηριωδίες Ελλήνων – Ελληνοκυπρίων” να κάνουν χαρακίρι. Δυστυχώς μην περιμένετε τέτοιες ευαισθησίες από ανθρώπους που χρηματίζονται για να πωλούν την πατρίδα τους.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

1 Ένα χρόνο μετά.................άλλη μία υπόθεση διαπλοκής μπήκε στο αρχείο.


Ένα χρόνο πριν, κι έχοντας βγει δημόσια στην εκπομπή "Ζούγκλα" του Μ. Τριανταφυλόπουλου, ο σημαιοφόρος Α.Τσακάλης να καταγγείλει υποθέσεις διαφθοράς και κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος στο Πολεμικό Ναυτικό....

1 Η εφαρμογή του Ν.3865/2010 στις συντάξεις του ένστολου προσωπικού

Μετά τη συνολική μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά περίπου 1/4 (22-24%), από τις μειώσεις στα επιδόματα της μισθοδοσίας, στα οδοιπορικά έξοδα και τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας, ήρθε και η ταφόπλακα του ασφαλιστικού, με το Ν.3865/2010.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

1 Πόσο ακόμα;

Ηταν αναμενόμενο......

Τα λειτουργικά έξοδα με τις αντισυνταγματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων στον δημόσιο τομέα αλλά και τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών (που σε μερικές περιπτώσεις ήταν σωστές) και τέλος με τον Καλλικράτη και το Ενιαίο Μισθολόγιο του Δημοσίου που επίκειται παρουσίασαν και θα παρουσιάσουν ακόμα μεγαλύτερη ύφεση......

Τι γίνεται όμως με τα φορολογικά έσοδα;

0 Ελλάδα το μεγαλείο σου!

Λάβαμε τις ακόλουθες φωτογραφίες από αναγνώστη μας, που στις καλοκαιρινές διακοπές του συνάντησε το εν λόγο έργο.
Ορμώμενος δε από τα δημοσιεύματά μας για τις αιτήσεις αποζημίωσης του σημ/ρού Τσακάλη (δείτε εδώ κι εδώ) μας στέλνει τις φωτογραφίες κι αιτεί την εισαγγελική παρέμβαση για τον έλεγχο του κόστους του έργου.

   Θα θέλαμε να μας πείτε, βλέποντας το ποσό του προϋπολογισμού, τι έργο θα περιμένατε να δείτε;

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

4 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τα ελληνόπουλα δεν θα περάσουν το λύκειο αν δεν ξέρουν Τούρκικα.

Σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική;
Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση...
Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον; Κάθε λαός έχει τους αρχηγούς που του αξίζουν.
Δεν θα γράψω άλλα σχόλια διότι θα είναι προσωπικά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, και αν δεν συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση του υπουργείου εθνικής παιδείας (και του παιδαγωγικού ινστιτούτου) προωθήστε το.
Αν πάλι σας είναι αδιάφορο, απλά αγνοήστε το. Μόνο μία τελευταία παρατήρηση: Αν πείτε κι εσείς (όπως κι εγώ) Μπα, αποκλείεται. υπερβολές. Ένα απλό τηλεφώνημα στο Εθνικό τυπογραφείο, το επίσημο όργανο του κράτους, θα σας πείσει !

0 Διπλοθεσιτρία η Φώφη Γεννηματά;

Η κα Γεννηματά, στις 15 Ιαν 1986 και σε ηλικία 22 ετών ξεκίνησε να εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
Έκτοτε, και ενώ καταλαμβάνει δημόσιες θέσεις (μισθοδοτούμενη δηλαδή απευθείας από τους Έλληνες φορολογούμενους) συνεχίζει να μισθοδοτείται ΚΑΙ από την ΕΤΕ, ακόμα και σε περιόδους που ίσχυε το ασυμβίβαστο για αυτήν (λόγω βουλευτικής ή άλλης ιδιότητας). Δείτε το βιογραφικό της http://www.fofigennimata.gr/biografiko.asp" target="_blank">εδώ


Μερικά ερωτήματα λοιπόν προς την Κα Γεννηματά:

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

0 Η παραποίηση της Ιστορίας και το φως της αλήθειας

Η πλαστογράφηση της Ιστορίας και των γεγονότων που την συνθέτουν -μες την σιωπηλή πορεία του χρόνου- αποτέλεσε και αποτελεί ένα "προσφιλές άθλημα" για όλους εκείνους που θέλουν να εξυπηρετήσουν κάθε είδους σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια.

Ιδιαίτερα η χώρα μας και ο λαός της έχουν υποστεί τα πάνδεινα από διάφορους "ιστορικούς" και άλλα μίσθαρνα όργανα της όποιας ανθελληνικής προπαγάνδας, αλλά και μίσους.

Κραυγαλέο παράδειγμα αποτελεί ο ανεκδιήγητος Γιάκομπ-Φίλιπ Φαλμεράγιερ, Γερμανός υπήκοος, ο οποίος, στηριζόμενος σε πλαστά στοιχεία και ψευδείς μαρτυρίες, αλλά και σε πολιτικές σκοπιμότητες και "μεροληπτικές συναισθηματικές καταστάσεις", προσπάθησε να "γράψει ιστορία" για την καταγωγή των Ελλήνων και του Νέου Ελληνικού Έθνους.

0 Αγοράζουν φρεγάτες παρά την κρίση.

Το σύνολο της «μαύρης τρύπας» στα έσοδα της κεντρικής κυβέρνησης που ανέρχεται σε 3,5-5 δις ευρώ, αντιστοιχεί το ποσό κατασκευής των 6 γαλλικών φρεγατών που παρήγγειλε επίσημα το ελληνικό κράτος, με την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της γαλλικής DCNS και των Ναυπηγείων Ελευσίνας-Νεωρίου. Μεσούσης της κρίσης, σε μία εποχή που περικόπτεται ακόμη και το υστέρημα των πολιτών, παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ότι «θα ήταν παράδοξο σε αυτήν τη χρονική περίοδο να μιλάμε για περαιτέρω εξοπλισμούς», η κυβέρνηση αποφάσισε να υπογράψει τη συμφωνία για την προμήθεια 6 φρεγατών τύπου Fremm.

0 Το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό προτίθεται να προβεί σε συμπαραγωγή με τους Γερμανούς υποβρυχίων τύπου 214, με λυμένα πλέον τα τεχνικά προβλήματα. Πώς την πάτησε η Ελλάδα ως πρώτος αγοραστής;

Η συμβουλή των ειδικών επί των αυτοκινήτων προς τους υποψήφιους πελάτες είναι να μη σπεύδουν να αγοράσουν ένα μοντέλο που πρωτοεμφανίζεται στην αγορά και δεν έχει δοκιμαστεί – άρα είναι πιθανό να παρουσιάσει κατασκευαστικές αστοχίες ή βλάβες. Αυτή την τόσο απλή συμβουλή αγνόησαν οι αρμόδιοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όταν παρήγγειλαν το 2002 τα πολλά υποσχόμενα υποβρύχια τύπου 214 που μόλις είχαν βγει από τα γερμανικά ναυπηγεία με το πλεονέκτημα του συστήματος αναερόβιας πρόωσης. Κανείς βέβαια δεν περίμενε ότι οι αξιόπιστοι Γερμανοί με τη μακρά παράδοση στην κατασκευή υποβρυχίων θα έφτιαχναν ένα ελαττωματικό υποβρύχιο, ένα υποβρύχιο που γέρνει.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΞΙΦΙΑ

Αρχικά να αναλύσουμε τι ακριβώς είναι ο ΞΙΦΙΑΣ.
Είναι ένα έντυπο απόστρατων του Πολεμικού Ναυτικού, απόλεμων και άκαπνων,οι οποίοι μπήκαν εν ειρήνη και εν ειρήνη αποστρατεύθηκαν. Το έντυπο στηρίζει και προβάλλει το έργο της ηγεσίας, χωρίς να την κρίνει και χωρίς να μεταφέρει τα προβλήματα των εν ενεργεία συναδέλφων, περιοριζόμενο στο να κάνει δημόσιες σχέσεις με τους εκάστοτε διοικούντες και κυβερνήσεις.

0 Στο ημίφως στοιχεία-φωτιά για τη συντριβή του «Σινούκ»- ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΠΟΜΠΟ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ, ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ!

Εξι χρόνια μετά την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου «Σινούκ», που στις 11 Σεπτεμβρίου του 2004 μετέφερε από την Αθήνα στις Καρυές του Αγίου Όρους τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Πέτρο, και τη συνοδεία του, αποκαλύπτονται σοβαρότατα στοιχεία που δεν έχουν αξιολογηθεί και διαλευκανθεί, ενώ και οι δύο κυβερνήσεις (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ), αλλά και οι αρμόδιες Αρχές εξακολουθούν να κρατούν σε πλήρη συσκότιση το θέμα.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

1 Σημ/ρος Α. Τσακάλης: Αίτηση αποζημίωσης για μη τήρηση του συντάγματος και διαπλοκή του δήμου Πετρούπολης.


0 Τι ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ. τι Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ. !!!

Αξιοπερίεργο και όμως πραγματικό, που γεμίζει με ερωτηματικά όλους μας

 
 
ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ.
ή
Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ.
 
Αν γνωρίζει κάτι οποιοσδήποτε ας μας πει.....

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

2 Κάποιοι "κύριοι" προσπαθούν να κάνουν υποχείρια τους ένστολους δημιουργώντας ψεύτικα και πολιτικά ελεγχόμενα (ψευτο)σωματεία!


Μετά την αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια κάποιων "κυρίων", για να θέσουν σε καθεστώς ομηρίας το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, με την δημιουργία ψευτοσωματείου, έρχεται και δεύτερη!
Προσπάθεια δημιουργίας ενός ακόμα σωματείου από τα πιόνια της κυβέρνησης, το οποίο θα τελεί υπό την σκεπή και την επηρροή της. Σωματείο που με το οποίο προσπαθούν οι τριακόσιοι της βουλής να κάνουν υποχείρια το σύνολο των ενστόλων των Ε.Δ.

1 Ζει χωρίς χρήματα τα τελευταία 13 χρόνια

Η πρώην καθηγήτρια Χαϊντεμαρίε Σβέρμερ ζει χωρίς χρήματα τα τελευταία 13 χρόνια στη Γερμανία. Άρχισε ως πείραμα, αλλά τώρα δεν το αλλάζει με τίποτα. Και είναι πεπεισμένη ότι αυτό είναι το μέλλον της κοινωνίας μας.
Πριν από 22 χρόνια η Χαϊντεμαρίε Σβέρμερ, καθηγήτρια γυμνασίου, μόλις έβγαινε από ένα επώδυνο διαζύγιο και αποφάσισε να μετακομίσει μαζί με τα δύο παιδιά της στο χωριό Λούνεμπουργκ, κοντά στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. 
 

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

1 H Bilderberg θρηνεί για την άνοδο του εθνικισμού

Κορυφαίο μέλος της Λέσχης Bilderberg θρηνεί γιατί o "δεξιός λαϊκισμός βρίσκεται σε άνοδο" και είναι πιθανό να καταστραφούν οι ελπίδες για μια παγκόσμια κυβέρνηση, λόγω της αύξησης του «αιχμηρού εθνικισμού» (“hard-edged nationalism”). Ο Charles Kupchan, εξέχον μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations ή CFR) και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον, έγραψε τους ‘θρήνους’ του στις 29 του Αυγούστου στην ελεγχόμενη από την Bilderberg εφημερίδα ‘Washington Post’.

2 55 χρόνια από την μαύρη επέτειο των “Σεπτεμβριανών”

Νύχτα 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου... Ένας εξαγριωμένος όχλος ξεχύνεται στους ρωμαίικους μαχαλάδες της Κωνσταντινούπολης και ρημάζει. Σπίτια, καταστήματα, εκκλησιές, σχολειά, περιουσίες, ζωές. Χτυπούν καταστηματάρχες και νοικοκυραίους, κατεβάζουν προθήκες, πετούν και τσαλαπατούν εμπορεύματα, πυρπολούν…Την προηγούμενη, 5 Σεπτεμβρίου του 1955, ένα μασούρι δυναμίτιδας έχει εκραγεί στον κήπο του τουρκικού προξενείου στην Θεσσαλονίκη, το οίκημα που συνδέεται με τον Κεμάλ Ατατούρκ, σπάζοντας μερικά τζάμια και πυροδοτώντας ένα πογκρόμ διώξεων κατά των Ρωμιών, 650 χιλιόμετρα μακριά, καθώς ο τουρκικός Τύπος παρουσιάζει την "καταστροφή στο σπίτι του Κεμάλ" ως ολοκληρωτική.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

0 «Κραυγή αγωνίας» από 20.000 ΕΜΘ

Δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή των Εθελοντών Μακράς Διάρκειας μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από το νομοσχέδιο περί ιεραρχίας και προαγωγών του υπουργείου εθνικής Αμύνης:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια κατηγορία εργαζομένων που προσελήφθησαν στις ένοπλες δυνάμεις από το 1985 με όνειρο ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τις οικογένειες τους.

0 Η Θάλεια Δραγώνα άνοιξε την κερκόπορτα σε Τούρκους δασκάλους

Nέα πρόκληση της γραμματέως του υπουργείου Παιδείας
 «Λουκέτο» στην Ελληνική Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία εκπαιδεύονται δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης, έβαλε το υπουργείο Παιδείας, τουλάχιστον για φέτος. Ικανοποίησε έτσι το πάγιο αίτημα της Aγκυρας να κλείσει την Ακαδημία και οι εκπαιδευτικοί να διορίζονται από την Τουρκία!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

0 Η επανάσταση έχει ήδη αρχίσει…!

Δεν είναι καθόλου αστείος ο τίτλος. Η επανάσταση μέσα στην ελληνική κοινωνία έχει ήδη αρχίσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μόνο που αυτή η επανάσταση δεν είναι του τύπου που συνήθως έχουμε στο μυαλό μας, δηλαδή ογκώδεις διαδηλώσεις, ένοπλη αντίσταση κ.λ.π. Εδώ πρόκειται για ιδιότυπης μορφής επανάσταση που εκδηλώνεται με απάθεια, ανυπακοή και απείθεια.

0 Στα πρακτικά της Βουλής αποδεικνύεται η γνώση της ύπαρξης πετρελαίου στην Ελλάδα


Το γιατί είναι εδώ το ΔΝΤ, το ποιος το έφερε, και το γιατί το έφερε κάποιοι από εμάς το γνωρίζουμε, ωστόσο καλό είναι να το μάθουν και όσοι δεν το γνωρίζουν. Στα πρακτικά της βουλής, που ακολουθούν και που αφορούν τη συνεδρίαση που έλαβε μέρος στις 6 Απριλίου 1987, είναι δυνατόν να διαβάσει κανείς το πόσο καλά γνώριζαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις την ύπαρξη του Αιγαιακού Ελληνικού πετρελαίου, αλλά και τι φοβήθηκαν και δεν προχώρησαν στην άντλησή του.

0 Σκαραμαγκάς: Γερμανοί πωλούν, Αραβες αγοράζουν, Ελληνες πληρώνουν!

Εμπλοκή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Ελληνικού Δημοσίου κρύβεται πίσω από τη συμφωνία μεταβίβασης του 75% των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από την Thyssen Krupp Marfine στην Abu Dhabi Mar.

1 ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


12 ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Πρόσκληση του σημρου Τσακάλη προς όλους τους ένστολους.

 Δημοσιεύουμε την πρόσκληση του σημαιοφόρου Τσακάλη με την οποία καλεί όλους τους ένστολους να δηλώσουν την αντίθεσή τους στα απάνθρωπα μέτρα της τρόικας.


«Αγαπητοί συνάδερφοι, ένστολοι από κάθε κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

2 Eντοπίστηκε οπλοστάσιο του UCC στην Καστοριά;

Την πιθανότητα να έχει εντοπιστεί οπλοστάσιο του UCC (Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριιάς) εξετάζουν οι ελληνικές υπηρεσίες. Το οπλοστάσιο που ανακαλύφθηκε προσεκτικά συσκευασμένο και θαμμένο μέσα στο χώμα, σε ορεινή περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Διποταμίας Καρδίτσας του δήμου Ακριτών στον νομό Καστοριάς είναι αρκούντως εντυπωσιακό και το περιεχόμενο και η σύνθεσή του δείχνει ότι δεν πρόκειται περί ιδιοκτησίας απλών κακοποιών.

1 Γιατί το Πολεμικό Ναυτικό;

Διαπιστώνουμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό με τις μεθοδεύσεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που αντίκεινται στην Εθνική μας κυριαρχία έχει γίνει στόχος διάλυσης από την παρούσα κυβέρνηση και όχι μόνο. Είναι η πρώτη φορά μετά από τον Ναύαρχο Λυμπέρη, ο οποίος επανήλθε από την αποστρατεία ενώ ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που οι πολιτικοί παραφράζοντας και βιάζοντας τον θεσμικό ρόλο μιας περαστικής κυβέρνησης επαναφέρουν από την αποστρατεία 4 αξιωματικούς οι οποίοι είχαν κριθεί ως μη φέροντες τα προσόντα να συνεχίσουν την σταδιοδρομία.

1 Στην ενεργό δράση κατά των νεοταξιτών, της κυβέρνησης του ΔΝΤ και των τοκογλύφων, περνά από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2010, το Πατριωτικό Μέτωπο. Ξεκινά ανένδοτο αγώνα με πρώτη πράξη, την υποδοχή του Γ.Α. Παπανδρέου στις 11 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, με τα «παλιά μας τα παπούτσια».

Ανένδοτο αγώνα ξεκινά από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2010, πρώτη μέρα του Φθινοπώρου το Πατριωτικό Μέτωπο. Ο αγώνας αυτός, παράλληλα με την συνεχιζόμενη οργάνωση του Κινήματος, στόχο έχει να κινητοποιήσει σε δράσεις τον ελληνικό λαό, κατά της κλιμακούμενης μείωσης της προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας, από την κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο.

0 Μεγάλα κέρδη για τις χώρες που θα δανείσουν χρήματα στην Ελλάδα. Η προδοτική κυβέρνηση έστησε την μεγαλύτερη οικονομική απάτη της ελληνικής ιστορίας!

Μπορεί να είναι παλιότερο άρθρο αλλά το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και σας το παραθέτω:

Στον πίνακα που βλέπετε ανωτέρω, εμφανίζονται τα ποσά τα οποία θα δανείσουν στην Ελλάδα οι διάφορες χώρες της ευρωζώνης. Θα μπορούσε κάποιος να διερωτηθεί πως είναι δυνατόν η Πορτογαλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως εμείς, να μας δανείζουν χρήματα. Η απάντηση είναι απλή, όμως είναι ταυτόχρονα ένα μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος. Ένα μαχαίρι που.... κάρφωσε ύπουλα και εκ προμελέτης «ο σημερινός πρωθυπουργός των Ελλήνων», έχοντας ως συνεργούς την σιωπή και απόκρυψη της αλήθειας, από δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. με πουλημένη συνείδηση και νοικιασμένη γραφίδα.

3 Το σχέδιο νόμου για την υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία των στελεχών των Ε.Δ.

Σας παρουσιάζουμε το σχέδιο νόμου που ετοιμάζει το ΥΠΕΘΑ σχετικά με την υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

0 Αυτοκτονία στελέχους του ΠΝ


 Έγινε γνωστό ότι πρωϊνές ώρες, την Τρίτη 31 Αυγούστου 2010 βρέθηκε νεκρός ο Ανθυπασπιστής (ΔΙΑΧ) Ν. Ζ. ΠΝ ε.ε που υπηρετούσε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Η αιτία θανάτου αποδίδεται σε αυτοκτονία για αγνώστους λόγους. Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού δεν έχει γνωστοποιηθεί οτιδήποτε σχετικά με το γεγονός.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΕΝΩ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

Σε μία πολύ κακή συγκυρία για την πατρίδα μας για μία ακόμα φορά δικαιωνόμαστε.

Την ώρα που οι πιλότοι πέφτουν η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία ασχολείται σύσσωμη για το πώς θα μεταθέσει τον σημαιοφόρο της αντίστασης Αθανάσιο Τσάκαλη.