Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

0 ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ Η "ΣΗΜΑΙΑ" ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ!

Στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, εάν προσέξατε η σημαία που ήταν τυλιγμένο δεν ήταν η Ελληνική, αλλά ένα πράγμα με τέσσερις λωρίδες, χωρίς Σταυρό.

0 Μαρτυρίες για την ιστορία του Εχίνου και τον εξισλαμισμό των Πομάκων

Ο εξισλαμισμός των Πομάκων
Η στάση των Οθωμανών απέναντι στους χριστιανικούς πληθυσμούς δεν ήταν πάντοτε ενιαία. Κάποτε ανεκτική, λόγω της συνύπαρξης πολλών εθνοτήτων υπό την οθωμανική εξουσία, και άλλοτε γεμάτη εκρήξεις, με βίαιους προσηλυτισμούς στην ισλαμική θρησκεία, κατεδάφιση εκκλησιών, υποχρεωτική στρατολόγηση ανήλικων παιδιών (γενίτσαροι) και δυσβάσταχτη φορολογία.

0 ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΟΣΟΧΗ:ΣΕ ΘΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Η  σημερινή παράνομη κατάληψη της Νομικής είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις κινήσεις των δήθεν αναρχοαριστερών, στην πραγματικότητα πρακτόρων, και επιδοτούμενων πρεσβειών και συγκεκριμένων κέντρων.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

0 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Έλληνα πολίτη, η κυβέρνηση σχεδιάζει να    αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες    με    την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

0 «Είμαστε ένας λαός, με παλικαρίσια ψυχή...»!!!

«Είμαστε ένας λαός, με παλικαρίσια ψυχή,
που κράτησε τα βαθιά κοιτάσματα της μνήμης του σε καιρούς ακμής και σε αιώνες διωγμών και άδειων λόγων.

 Τώρα που ο τριγυρινός μας κόσμος μοιάζει να θέλει να μας κάνει τρόφιμους ενός οικουμενικού πανδοχείου, θα την απαρνηθούμε άραγε αυτή τη μνήμη;

Θα το παραδεχτούμε τάχα να γίνουμε απόκληροι;

Δε γυρεύω μήτε το σταμάτημα, μήτε το.... γύρισμα προς τα πίσω, γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο των ανθρώπων που προχωρούν εμπρός.»

Γ.Σεφέρης

0 Προδοτική προπαγάνδα της VODAFONE για… ανεξάρτητη Κρήτη!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:

ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ VODAFONE. 
ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!

Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε. καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της

0 Ο ΠΛΑΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

Η Εθνική συνείδηση είναι η γνώση και το βίωμα της ιδιαίτερης φύσης του Έθνους στο οποίο ανήκουμε, η συνείδηση όλων των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που αποτελούν το Έθνος, η γνώση του λαϊκού και φυλετικού χαρακτήρα, του πολιτισμού και της ιστορίας του, επιπλέον η συνείδηση του ότι ανήκουμε στο ίδιο Έθνος και των υποχρεώσεών μας προς αυτό.

Η Εθνική συνείδηση των Ελλήνων παρουσιάζεται πολύ πριν τους Περσικούς πολέμους, που αποτελούν ορόσημο στην εξέλιξής της. Πριν από τον 7ο π.Χ. αιώνα οι Έλληνες είχαν χαράξει γύρω τους ένα τείχος, που ξεχώριζε αυτό από τους άλλους λαούς τους‘βαρβάρους”.

1 Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής

Η επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες δεκαετίες στις ΗΠΑ. Κάθε μέρα που περνά οι νομοθεσίες και τα μέτρα που καθορίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο αυστηρά και αδυσώπητα.

0 Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ από τον Σκάι

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ……

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…

Αγαπητοί κύριοι, δήθεν ειδικοί, ο κόσμος σας παρακολουθεί και κρίνει….
Γιατί γκρεμίζετε τα πιστεύω μας, τις αξίες μας, που αποσκοπείτε, τι θέλετε να πετύχετε?
Γιατί σας πειράζει να πιστεύω στην Αγία Λαύρα, στο κρυφό σχολείο, στα σύμβολά μου?

Δεν θέλω άλλο την “αλήθεια” σας.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

0 Καταστροφή των μνημείων της Αρχαίας Αυλίδας

Και ενώ συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Αυλίδας ο οποίος έχει αδιαμφισβήτητη αξία για τον Ελληνικό και παγκόσμιο πολιτισμό μια και από τον χώρο αυτόν ξεκίνησε η εκστρατεία για την Τροία, μάθαμε διαβάζοντας στον τοπικό τύπο «Ευβοϊκή γνώμη 14/01/2011» ότι σχεδιάζεται η μεταφορά του λιμένος της Χαλκίδας στον παρακείμενο αρχαιολογικό χώρο της Αυλίδας.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

0 Τουρκικό σχέδιο SUGA: Απόβαση σε Λέρο, Οινούσσες και Φούρνους! - To ναυτικό σκέλος της "Βαριοπούλας"

Απόβαση στις Οινούσσες, τους Φούρνους και τη Λέρο, με συνδυασμένη ενέργεια αμφίβιων ειδικών δυνάμεων, αερομεταφερόμενων ειδικών δυνάμεων και εν τέλει βαρέων δυνάμεων, περιλάμβανε το σχέδιο “Suga” που είχε καταστρώσει το τουρκικό Ναυτικό, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Βαριοπούλα”. Η επιχείρηση θα γινόταν τον Μάρτιο του 2003, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Γιενί Σαφάκ". 

1 YouTubers Εν δράση κατά της κάρτας του πολίτη! (video)

Δε σου αρέσει η σημερινή κατάσταση της Ελλάδας?
Δε σου αρέσει που νιώθεις ξαφνικά ανήμπορος – άνεργος – μόνος?
Δε σου αρέσει που βάζουν την Ελλάδα ενέχυρο?
Δε σου αρέσουν τα φιμωμένα ΜΜΕ?
Δε σου αρέσει η κοροϊδία?
Μήπως άρχισες να νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω και να αντιδράσεις?
Έλα μαζί μας, έλα με τους έλληνες youtubers (τηλ: 6939246025).


Πηγή: Έλληνες YouTubers

0 Το σχόλιο του μοναχού Πρόδρομου Γρηγοριάτη (Άγιον Όρος) στην δημόσια διαβούλευση για την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση"

Η Ελλάδα είναι μία χώρα όπου οι άνθρωποι μάθαμε να ζούμε ελεύθεροι.
Αυτός ο τρόπος της ζωής μας έγινε παράδειγμα για όλον τον κόσμο γεννώντας τον Χριστιανισμό και την Δημοκρατία.
Δυστυχώς οι δυνατοί, που δανείζουν όλον τον πλανήτη, τα πλούσια τεχνολογικά μέσα που διαθέτουν αντί να τα θέσουν στην υπηρεσία των κόσμου διαφαίνεται ότι θέλουν δι’ αυτών να εκμεταλλευθούν τους λαούς επιβάλλοντας ένα νέο μεσαίωνα.

0 Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!!!!!!!

Κάθε μέρα το ακούω πολλές φορές. Και σκέφτομαι αν ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη έπαψε να υπάρχει η άνοιξη?

Αν αυτός ο κούκος ο ένας τελικά πάψει να μας προετοιμάζει με το γνωστό του τρόπο ότι θα έρθει η άνοιξη τότε όλοι οι άλλοι μήπως κάνουν το ίδιο?

Αν δεν υπήρχε αυτός ο κούκος να μας θυμίζει ότι είναι κοντά η άνοιξη?

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

0 Η Επ. Ερώτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στην Βουλή (21/1/11) για την Κάρτα του Πολίτη και η απάντηση Ραγκούση.

Σε χτεσινή επερώτηση την οποία έκανε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Άδωνις Γεωργιάδης, και η οποία αφορούσε το θέμα της υποχρεωτική επιβολής της Κάρτας του Πολίτη,εφεξής (ΚτΠ),  βγάζει κανείς πολύ σημαντικά συμπεράσματα τα οποία αποτελούν και ξεκάθαρες ομολογίες

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

0 ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΟΜΗΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ARISTERAS. Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΚΑΠΗΛΟΙ ΟΧΙ!

0 Η ΜΙΤ, η ΖΙΡAAT και οι τουρκο-βάρβαροι συνεργάτες της στη Θράκη

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του “Κόσμου του Επενδυτή” ο κορυφαίος αμυντικός αναλυτής Μάνος Ηλιάδης αναφέρθηκε στον ρόλο της τουρκικής τράπεζας Ζιραάτπου λειτουργεί στην Κομοτηνή, ανοίγει στην Ξάνθη και ετοιμάζεται για Ρόδο – Κω. 

Είχε και παλιότερα αναφερθεί στη μακρά εμπλοκή της σε παλαιότερες ενέργειες εναντίον των Ελλήνων (χρηματοδότηση του κεμαλικού στρατού στην περίοδο του Μικρασιατικού πολέμου, αποδέκτης του εξοντωτικού φόρου περιουσίας εις βάρος των Ελλήνων της Πόλης την περίοδο 1942-1944…),

0 Φτιάχνουν έθνος ανιστόρητων - Καταργούν το υποχρεωτικό μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία...

Την έντονη αντίδραση επιφανών ιστορικών και πανεπιστημιακών προκαλεί η πρόθεση του υπουργείου Παιδείας να καταργηθεί το μάθημα της Ιστορίας από τη Β’ και Γ’ Λυκείου και να ενταχθεί μόνο ως μάθημα επιλογής στο Λύκειο θεωρητικής κατεύθυνσης.

0 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας.





Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

0 ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ!!! (Πατριώτες μην την πατήσετε...)

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε την πρώτη απόπειρα να στηθεί προβοκάτσια εναντίων της διαδήλωσης κατά της κάρτας του πολίτη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2011. Η απόπειρα είναι τόσο πρόχειρα στημένη που είναι φανερό ότι οι άνθρωποι πάνω στον πανικό τους δεν μπορούνε πια να στήσουν ούτε μια αξιοπρεπή προβοκάτσια έτσι για να το χαρούμε και εμείς.
Τι ακριβώς συνέβη;

0 Συνέντευξη π. Σαράντη Σαράντου στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Max 93,6 FM με θέμα την Κάρτα Πολίτη - Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 6/2 στις 12 στην Βουλή


Σήμερα 20/1/2011 στις 9.30 - 10.00 πμ ο π. Σαράντης Σαράντος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Max 93,6 FM" με θέμα την "Κάρτα Πολίτη" και την Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 06 Φεβρουαρίου στις 12 στην Βουλή.

0 ΑΙΓΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Στις 5 Οκτωβρίου ξεσπά ο Α΄Βαλκανικός πόλεμος που φέρνει αντιμέτωπες όλες τις χριστιανικές χώρες της χερσονήσου του Αίμου με τη παραπαίουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Τόσο ο Ελληνικός, όσο και ο Σερβικός και κυρίως ο Βουλγαρικός στρατός που φθάνει έξω από τη Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιούν λαμπρές νίκες έναντι των Τούρκων αναγκάζοντας τους σε άτακτη οπισθοχώρηση προς υπεράσπιση της Πόλης! Και ενώ οι στρατοί μάχονται σκληρά, το ίδιο σκληρός είναι και ο αγώνας του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έναντι του Οθωμανικού στόλου που φάνταζε φόβητρο για όλες τις χώρες της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

0 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ = ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Κάποτε τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι άνθρωποι εργάζονταν όλη την ημέρα και με τα χρήματα από τον μισθό τους αγόραζαν τα απόλυτως απαραίτητα για την επιβίωση τους.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

0 Σκουπιδιάρηδες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων - Θα μαζεύουν τα σκουπίδια στην Θεσσαλονίκη!

Και σκουπίδια μαζεύουμε". Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε καθήκοντα σκουπιδιάρη των πόλεων, προφανώς για να γίνουν πιο ... παραγωγικοί, αφού τώρα, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο, είναι τελείως αντιπαραγωγικοί. Έτσι, μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, προτίθεται να ζητήσει να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις την αποκομιδή των σκουπιδιών της πόλης.

0 ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

13.000 ευρώ υπερωρίες στο γραφείο του Παπανδρέου...

Πηγή   katohika.blogspot.com

0 "Ιστανμπούλ" η Κωνσταντινούπολη! - Δείγμα γραφής από το νέο δήμαρχο της Αθήνας ή ένα απλό λάθος;

Αίσθηση προκάλεσε η σημερινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων της ανακοίνωσης της συνάντησης του νέου Δημάρχου Γιώργου Καμίνη με τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Kadir Topbas. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  το Δελτίο Τύπου του Δήμου ο νέος Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ελλάδας πρόκειται να δεχτεί στις 18 Ιανουαρίου το Δήμαρχο της Ιστανμπούλ!!!.

1 «Επιλεκτική αμνησία» έπαθε η ΕΕ: Ξέχασε να αναφέρει τις χριστιανικές εορτές σε σχολικό λεύκωμα...

Σε «λάθος» απέδωσε η Ευρωπαϊκή επιτροπή  την απάλειψη των χριστιανικών εορτών από το νέο μαθητικό λεύκωμα που τύπωσε σε 3 εκατομμύρια για το 2011.
Τα λευκώματα  πρόκειται να μοιραστούν στους μαθητές των σχολείων των 27 κρατών της ΕΕ κατόπιν απαίτησης των μαθητών.  Η αποκάλυψη της απάλειψης των χριστιανικών εορτών έγινε από την πρώην Γαλλίδα υπουργό Christine Boutin σε ένα blog σημειώνοντας πως «η Χριστιανική θρησκεία έχει περιπέσει σε μια συλλογική λήθη».

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

0 Μη γελάτε, αυτός θα σώσει την Ελλάδα!



Ναι, πολύ καλά καταλάβατε, και πολύ καλά ακούσατε.
Έκλασε εν μέσω Live εκπομπής... ο Μάλαξ!!
Καλά ρε, δεν σας είπα μην το ταίζετε αυτό εν ώρα εκπομπής, γιατί θα τρέχετε με μάσκες; Ζαβά;

0 Toυρκικό το υποβρύχιο που εγκλώβισαν τα ελικόπτερα του Π.Ν. στην Κέα

Τουρκικό ήταν τελικά το υποβρύχιο  που εντόπισαν και κυνήγησαν επί ώρες τα δύο ελικόπτερα S-70 B-6 Aegean Hawk την Πέμπτη το πρωί βόρειοδυτικά της Κέας, 8,5 μίλια από την νήσο Μαντιλού και 11,5 μίλια νότια της Καρύστου, σε μία κορυφαία επιθετική κίνηση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν!

Το defencenet.gr μετά από έρευνα τριών ημερών φέρνει στην επιφάνεια και αποκαλύπτει πλέον όλες τις λεπτομέρεις ενός ναυτικού επεισοδίου που έχει πολλά κοινά με την ταινία «Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη» με την μόνη διαφορά, ότι τα πράγματα εδώ ήταν πολύ αληθινά: Υπήρξε κίνδυνος μέχρι και πρόσκρουσης του τουρκικού υποβρυχίου που μετά το αρχικό πάγωμα στο βυθό ξεκίνησε ελιγμούς πανικού, χωρίς να καταφέρει όμως να ξεφύγει ούτε λεπτό από τους κυνηγούς του, τα πληρώματα των ελληνικών S-70 B-6 Aegean Hawk!
Ας δούμε από την αρχή το όλο σκηνικό: Τα δύο ελικόπτερα S-70 B-6 Aegean Hawk σηκώνονται από την βάση στο Κοτρώνι για συντήρηση επιχειρησιακής εκπαίδευσης, διαδικασία ρουτίνας (δηλαδή, δεν υπήρχε άσκηση «Γοργόνα», όπως λέχθηκε χθες από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να καλυφθεί η ανθυποβρυχιακή δραστηριότητα της Πέμπτης. Έτσι ή αλλιώς η «Γοργόνα» διεξάγεται μόνο Τετάρτη και η πρώτη για το 2011 έχει σχεδιαστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 19/01).
Τα ελικόπτερα κατευθύνονται προς την περιοχή της Κέας όπου είναι προσδιορισμένη περιοχή ασκήσεων ελικοπτέρων του Π.Ν.. Ξαφνικά στο ραντάρ ΑN/APS-143(V)3 , εντοπίζει ένα περισκόπιο με διόπτευση 2-0-0! Ενημερώνεται άμεσα η Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ) και ερωτάται αν είναι φίλιο το υποβρύχιο, το οποίο όμως στο μεταξύ έχει αρχίσει διαδικασία κατάδυσης. Λαμβάνει αρνητική απάντηση και εντολή να καταδιώξει το εχθρικό υποβρύχιο. «Εχθρικό» γιατί παραβιάζει τα ΕΧΥ καθώς βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη των έξι μιλίων από ελληνική ακτή, αλλά και γιατί παραβίαζε τους κανόνες αβλαβούς διέλευσης αφού κινείτο κάτω από την επιφάνεια. «Ο Τούρκος ήταν άτυχος: Λίγα μίλια νοτιότερα να βρισκόταν δεν θα τον έβρισκε το ραντάρ» αναφέρουν πηγές από το Κοτρώνι.
Το ελικόπτερο ποντίζει αμέσως το Ενεργό Σόναρ Μακράς Εμβέλειας Ελικοπτέρου (HΕLRΑS) που διαθέτει και «λοκάρει» το υποβρύχιο, το οποίο πλέον είναι πρακτικά αδύνατον να ξεφύγει. Μάλιστα, αρχικά δεν προσπάθησε καθόλου να ξεφύγει. Προφανώς έχοντας αντιληφθεί την πόντιση του σόναρ και γνωρίζοντας ότι έχει εντοπιστεί, καταδύεται σε μικρό βάθος και παραμένει ακίνητο, προφανώς ενημερώνοντας την βάση του για το όλο επεισόδιο.
Ξαφνκά αρχίζει να κινείται και όχι απλώς να κινείται, αλλά και να κάνει ελιγμούς σε βυθό ο οποίος σίγουρα δεν είναι γνωστός στον κυβερνήτη σε ότι αφορά τέτοιου είδους αποστολή. Κινείται με αυξομειούμενη ταχύτητα περί τα τέσσερα μίλια την ώρα, προσπαθεί να κρυφτεί σε χαράδρες του βυθού, αλλά τα δύο Hawk δεν το χάνουν ούτε στιγμή. Υπό κανονικές συνθήκες τα ελικόπτερα θα είχαν καταστρέψει με εκτόξευση τορπιλών το υποβρύχιο. Δεν υπάρχει υποβρύχιο στο κόσμο που να μπορεί σε τέτοιο βάθος να ξεφύγει από βολές τορπιλών δύο ελληνικών S-70 B-6 Aegean Hawk και ειδικά το συγκεκριμένο υποβρύχιο, του οποίου ο κυβερνήτης έδειχνε σαφή ίχνη πανικού.
Στο χάρτη είναι σημειωμένη, με κόκκινο, η περιοχή που εντοπίστηκε το τουρκικό υποβρύχιο.

 Στο μεταξύ από την ΔΕΝ, ενημερώνεται απ’ευθείας ο Αρχηγός Στόλου, εκτός από το ΕΘΚΕΠΙΧ, το οποίο από την αρχή παρακολουθεί την εξέλιξη του θρίλερ. Τα δύο ελληνικά ελικόπτερα καταδιώκουν το τουρκικό όπως τα λαγωνικά το τραυματισμένο θήραμα, το οποίο πραγματικά δείχνει να μην ξέρει που πηγαίνει, αφού αντί για ανατολικά κατευθύνεται ... βόρεια!
Η κίνηση του υποβρυχίου και η εκτίμηση ότι έχει πανικοβληθεί και μπορεί να υπάρξει ατύχημα, φαίνεται ότι οδηγούν σε μία απόφαση προφανώς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, η οποία όσο και αν ακούγεται παράδοξη, ήταν σαφώς η ενδεικνυόμενη αν θεωρήσουμε ότι έπρεπε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να υπάρξει αποκλιμάκωση: Στο δεύτερο ζευγάρι των S-70 B-6 Aegean Hawk που φθάνει στην περιοχή, δίνεται η εντολή να δημιουργήσουν με τα σόναρ, ένα «barrier», δηλαδή ένα είδος «φράγματος-διαδρόμου» με τον οποίο θα καθοδηγήσουν το τουρκικό υποβρύχιο να εξέλθει με ασφάλεια από την θανάσιμη παγίδα στην οποία έχει πέσει.
Όντως το δεύτερο ζευγάρι ακολουθεί την εντολή και το υποβρύχιο παίρνει πλέον κατεύθυνση ανατολικά, αλλά και πάλι μέσα σε επίκίνδυνα νερά. Τότε, και ενώ έχει αρχίσει να βραδιάζει μετά από ώρες κυνηγιού, τα ελληνικά ελικόπτερα παίρνουν εντολή να επιστρέψουν στη βάση τους δεδομένου ότι ο καιρός έχει χαλάσει και πλέον ο Τούρκος κινείται σε διεθνή ύδατα.
Το κύριο ερώτημα είναι «Τι αναζητούσε το τουρκικό υποβρύχιο στην περιοχή». Όπως ήδη γράψαμε την Παρασκευή δύο τουρκικά υποβρύχια κινούντο επί τριήμερο βόρεια της Άνδρου. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν ένα από τα δύο ή επρόκειτο περί τρίτου υποβρυχίου.
Πηγές του ΓΕΝ, αναφέρουν ότι «Πιθανότατα είχε σταλεί για να καταγράψει το ίχνος του S120 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ που είχε εξέλθει του ναυστάθμου στις 11 του μήνα. Ο Τούρκος πρέπει να βρισκόταν δύο ημέρες στην περιοχή».
Εδώ τίθεται και θέμα ασφάλειας πληροφοριών. Για ποιο λόγο είχε διαρρεύσει η έξοδος του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ για εκπαίδευση; Για να φανεί ότι είναι «μάχιμος»; Δεν υπήρχε κανένας λόγος να δημοσιοποιηθεί ένα τέτοιο γεγονός που όπως ήταν φυσικό προσέλκυσε «ενδιαφερόμενους».
Από εκεί και πέρα με όλα αυτά που φέρνει σήμερα το defencenet.gr στην επιφάνεια αποκαλύπτεται ότι είναι απίστευτο, μεν, αλλά παραλίγο να είχαμε «θερμό» επεισόδιο στις ακτές τις Αττικής, αφού πλέον η Τουρκία, λίγες ημέρες μετά το Ερζερούμ, προχώρησε σε μία κορυφαία πρόκληση  η οποία παραλίγο να της κοστίσει ένα υποβρύχιο και βέβαια να φέρει τις δύο χώρες στα πρόθυρα πολεμικής εμπλοκής.

Πλέον δείχνουν ότι είναι ικανοί για όλα και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό.

Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης ανησυχητική η τακτική ενημέρωσης που ακολουθεί το υπουργείο Ενικής Άμυνας: Από την Παρασκευή μέχρι και χθες το βράδυ, προφανώς κατόπιν εντολών, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ διέψευδε το γεγονός, επικαλούμενος και σχετικές ενημερώσεις του από το ΕΘΚΕΠΙΧ, από τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, αλλά και του εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΝ! Για ένα γεγονός το οποίο έχει καταγραφεί σε δεκάδες σήματα και έχει ενημερωθεί ολόκληρη η αλυσίδα διοίκησης!
Και δεν διέψευδαν απλώς, αλλά ψευδολογούσαν κι όλας και εδώ αναδεικνύεται ανάγλυφα ένα άλλο κρίσιμο θέμα: Του τι πραγματικά συμβαίνει στο Αιγαίο σε βάρος της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και αποκρύπτεται! Επίσης είναι πολύ άσχημο να καταπέφτει η αξιοπιστία των ενημερώσεων του υπουργείου σε θέματα εθνικής ασφάλειας, αφού πλέον όλοι σκέφτονται είτε ότι ψεύδονται στις ανακοινώσεις τους είτε ότι κρύβουν την αλήθεια...


Πηγή 
defencenet.gr

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

0 Αυτό το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί. Ας το βοηθήσουμε λοιπόν να καταρρεύσει….

Αυτό το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να δώσει τίποτα πλέον στον ελληνικό λαό.

1) Αδυνατεί να τιμωρήσει τα μέλη του.

0 Ανεξέλεγκτη, απροσδιόριστη, επικίνδυνη, απαράδεκτη η Κάρτα του Πολίτη. Σωτήριος Δαραμάρας, Νομικός

Πήρα το θάρρος να σας καταθέσω τις παρακάτω σκέψεις μου, σκέψεις ενός απλού πολίτη αυτής της χώρας, ο οποίος αν και με σχεδόν αυτούσιους τους παρακάτω προβληματισμούς συμμετείχα στη δημόσια διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά για τη διαβόητη Κάρτα του Πολίτη, εντούτοις δεν αναρτήθηκε ποτέ το σχετικό κείμενο, διαπιστώνοντας πως η διαβούλευση ελεύθερη και δημοκρατική δεν ήταν για όλες τις φωνές.

0 Δημοσίευση απόφασης ΣτΕ για μαζική ιθαγένεια και συμμετοχή αλλοδαπών τρίτων χωρών στις δημοτικές εκλογές το πιθανότερο έως 22.03.2011

Δημοσιεύεται έως 22.03.2011 το πιθανότερο η απόφαση του ΣτΕ επί της αιτήσεως ακυρώσεως κατά μαζικής ιθαγένειας & συμμετοχής αλλοδαπών τρίτων χωρών στις δημοτικές εκλογές. http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post.html 
Μετά τη δημοσίευση του εκθέματος της δικασίμου 18.01.2011 του Δ' Τμήματος (5μελής σύνθεση) όπου αναβάλλονται για τις 22.03.2011 οι συζητήσεις αυτοτελών αιτήσεων ακυρώσεως κατά κανονιστικών πράξεων αναφορικά τόσο με τη μαζική απονομή ιθαγένειας όσο & τη συμμετοχή αλλοδαπών τρίτων χωρών στις δημοτικές εκλογές λόγω της νομολογίας,

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
"ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ" 
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα παγκόσμιο ρεκόρ που δεν έχει κατατριφθεί ποτέ.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

0 Το Ισραήλ αναγνώρισε την ελληνική ΑΟΖ πριν καν την ανακηρύξει η Ελλάδα!

Μπορεί η Ελλάδα να μην αναγνωρίζει την ΑΟΖ της, αλλά πρόλαβε και την αναγνώρισε το Ισραήλ! Στους χάρτες που έδωσε στην δημοσιότητα το Τελ Αβίβ αναγνωρίζεται 100% η ελληνική ΑΟΖ, η οποία συνεχίζεται με την ΑΟΖ της Κύπρου! Δηλαδή, αναγνωρίζεται (το έτσι ή αλλιώς γεγονός) ότι το Καστελόριζο επεπτείνει την ελληνική ΑΟΖ μέχρι το όριο της ΑΟΖ της Κύπρου.

0 Ελικόπτερα του ΠΝ κυνηγούσαν επί 7 ώρες "άγνωστο" υποβρύχιο βόρεια της Κέας;

Υποβρύχιο αγνώστου ταυτότητος, το οποίο εικάζεται ότι ήταν ένα από τα δύο τουρκικά που επί τρεις ημέρες "κυκλοφορούν" βόρεια της Άνδρου και νότια της Σκύρου ( το ένα μάλλον είναι το 209/1200 S-352 TCG DOLUNAY) , "αναχαίτισαν" σήμερα τα ξημερώματα με συνδυασμένη επιχείρηση τέσσερα ελικόπτερα S-70, σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr από πηγές του ΓΕΝ, 5 μίλια βόρεια της Άνδρου. Το ΓΕΕΘΑ επιβεβαιώνει την ύπαρξη των τουρκικών υποβρυχίων στην περιοχή βόρεια της Άνδρου, αλλά δεν επιβεβαιώνει το συμβάν στην Κέα.

0 Εγκατέλειψε τη χώρα ο πρόεδρος της Τυνησίας

Αντιμέτωπος με μια άνευ προηγουμένου κρίση μετά τις υψηλές τιμές των τροφίμων και την καλπάζουσα ανεργία, αλλά και τις πολυήμερες αιματηρές συγκρούσεις που είχαν επεκταθεί πλέον σε όλη τη χώρα, ο πρόεδρος της Τυνησίας εγκατέλειψε τη χώρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Πηγή της γαλλικής αστυνομίας -που ζήτησε να μην κατονομαστεί- δήλωσε ότι αναμένει την άφιξη του Τυνήσιου προέδρου σε αεροδρόμιο κοντά στο Παρίσι.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

0 ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει εκφράσεις αγράμματων και άξεστων επαναστατών, που σοκάρουν, βολεμένους φλώρους, κουλτουριάρηδες φιόγκους, καθωσπρέπει καναπεδάτους και «μορφωμένα» παχύδερμα. Αν θεωρείτε ότι διατρέχετε κίνδυνο να σοκαριστείτε, ή αν είστε αλλεργικοί σε αγράμματους ήρωες, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία…)

Ξεπέρασε τον εαυτό του το Παχύδερμο των Ιμίων. Αφού δεν άφησε απρόσβλητη απ τον δυσωδία του οχετού της επιλεκτικής κριτικής του, την παραμικρή ζωντανή κοινωνική ομάδα της δύστυχης Ρουσφετόβιας έπιασε στο στόμα του και τους νεκρούς ήρωες της.

0 Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης

Αγαπητά μέλη,

Λόγω της μη ύπαρξης απαρτίας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση σήμερα Κυριακή 09/01/2011 και σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφο 4 του καταστατικού, σας προσκαλούμε σε Δεύτερη (επαναληπτική) Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/01/2011 και ώρα 10:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», Περικλέους 55, με το παρακάτω θεματολόγιο:

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

0 Έρευνα: Αρχαία Ελληνικά και Εγκέφαλος.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
Αρχαία Ελληνικά και ο Εγκέφαλος

Κύριε Διευθυντά,
Σύμφωνα με την θεωρία, του Καθηγητού της Φιλολογίας Eric Havelock η οποία στηρίζεται στον Πλάτωνα, το αρχαίο ελληνικό αλφάβητο προκάλεσε πακτωλό αφηρημένων εννοιών στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, λόγω ενεργοποίησης του εγκεφάλου των χρηστών του.

0 ΜΜΕ και δολοφονία της Ελληνικής γλώσσας.

Θα ήταν για γέλια, αν τέτοιου είδους  δημοσιεύματα, δεν περνούσαν απαρατήρητα και δεν διαμόρφωναν συνειδήσεις. Ύπουλα, μέσα από τη χρησιμοποίηση ξένων αντί για Ελληνικών λέξεων, με αποσιώπηση γεγονότων, με μη αναφορά αποδείξεων, με αλλαγή ακόμα και των ονομάτων Ελλήνων επιστημόνων,  η πλειοψηφία των ΜΜΕ, χτυπάει κάθε μέρα τον Ελληνικό πολιτισμό, τις αξίες του, τα επιτεύγματά του. Ως πότε θα ακούμε ή θα βλέπουμε τα ΜΜΕ; »

0 Η στρατηγική της χειραγώγησης και ο βαθύς ύπνος των χειραγωγημένων

O Αμερικανός γλωσσολόγος Νόαμ Τσόμσκυ συνέταξε μία λίστα με τις 10 στρατηγικές χειραγώγησης από τα ΜΜΕ.

1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών.
Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής. «Διατηρήστε την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί – πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

0 Τι σήμαινε το ολόιδιο ντύσιμο Παπανδρέου και Ερντογάν; Τι άλλο ραγιαδισμό και προδοσία....

Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια, θα ήθελα να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:

0 Διόδια: Ανοίγουν ξανά τις μπάρες σε όλη την Ελλάδα - Η επανάσταση κατά των διοδίων άρχισε!!!

Το Πανελλαδικό κίνημα εναντίον των διοδίων δίνει νέο ραντεβού αύριο Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι, ανοίγοντας τις μπάρες σε όλο το εθνικό δίκτυο από την Θεσσαλονίκη έως την Τρίπολη, αντιδρώντας στα χαράτσια των μεγαλοεργολάβων. Οι πολίτες και οι φορείς της Μεσσηνίας θα ανοίξουν τα διόδια της γέφυρας Μάναρη στην Ασέα. Οι Αρκάδες και οι Λάκωνες τα διόδια της Νεστάνης και οι Κορίνθιοι με τους Αργολιδείς τα διόδια του Σπαθοβουνίου.

Η κίνηση αυτή προγραμματίστηκε στο πλαίσιο ''πανελλαδικής αντίδρασης που γίνεται την ίδια μέρα σε όλη την Ελλάδα απ' όλες τις επιτροπές, ανοίγοντας όλους τους σταθμούς διοδίων από τη Θεσσαλονίκη ως την Καλαμάτα, ξεκινώντας ένα νέο κύκλο αγώνων απέναντι σε όσους θέλουν να ξεπουλήσουν τη χώρα, τη ζωή και το μέλλον μας'', σημειώνεται σε ανακοίνωση της Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια. Με σύνθημα «Μας φοβούνται, δεν τους φοβόμαστε», οι επιτροπές αγώνα σε όλη την Ελλάδα καλούν τους οδηγούς να αντισταθούν στα χαράτσια των μεγαλοεργολάβων.

Πηγή   greeknation.blogspot.com

0 Xάνεται το Αιγαίο, άνευ μάχης..

Το νομοσχέδιο που ανακοίνωσε στις 21 Δεκεμβρίου 2010 η ελληνική κυβέρνηση, για την ίδρυση φορέα έρευνας υδρογονανθράκων, αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου 2011. Το νομοσχέδιο, με το οποίο ιδρύεται η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ – ΕΔΕΥ ΑΕ», κάνει λόγο για πιθανολογούμενα κοιτάσματα που «θα μπορούσαν να καλύπτουν το 1/3 των ενεργειακών αναγκών της χώρας τα επόμενα 30 χρόνια». Με δεδομένη ετήσια κατανάλωση 120 εκατομμύρια βαρέλια, η απόδοση υπολογίζεται στα 40 εκατομμύρια βαρέλια ετησίως και η συνολική παραγωγή για την 30ετία στα 1,2 δισ. βαρέλια.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

0 Τα πέντε μεγάλα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τις υπερχρεωμένες κυβερνήσεις….

Η κυβέρνηση ποινικοποίησε πρόσφατα σε βαθμό κακουργήματος την καθυστέρηση πληρωμής του ΦΠΑ από τους εξαντλημένους και εξαθλιωμένους μικροεπιχειρηματίες και όμως κανένας δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα για το πως φτάσαμε ως εδώ.
Τα περισσότερα κράτη του κόσμου είναι σήμερα υπερχρεωμένα.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το χρέος τους ανέρχεται σε περίπου 40 τρις-εκατομμύρια!!

0 Toυρκία: "Δικός μας χώρος η περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου" - Νέες παραβάσεις & παραβιάσεις του ΕΕΧ

Παραβάσεις και παραβιάσες του Εθνικού Εναέριου Χώρου και του FIR Αθηνών από τα τουρκικά ελικόπτερα και σήμερα στο Αιγαίο, έτσι για να καλωσορίσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ίσως γι αυτό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφώνησε το Ερζερούμ μετά την κατ'ιδίαν συνάντησή του (με μόνη την παρουσία μεταφραστών, χωρίς να κρατηθούν επίσημα πρακτικά), με τον Γ.Παπανδρέου: "Δόξα τω Θεό, έχουμε αποτελέσματα". Τι είδους αποτελέσματα; Θα τα δούμε πολύ σύντομα. 

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

0 Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς από την ΠΑΣΚΕ των ΕΑΣ σε Ε.Βενιζέλο και Π.Μπεγλίτη

Βάλλονται σφοδρά οίκοθεν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλος και Π.Μπεγλίτης (αναπληρωτής) από τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων για την πολιτική τους στην αμυντική βιομηχανία και ειδικά στο θέμα των ΕΑΣ. Με πρωτοφανείς, βαρείς προσωπικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και κατηγορώντας τους ως "κλέφτες ονείρων", οι συνδικαλιστές των ΕΑΣ κηρύττουν τον πόλεμο στο υπουργικό δίδυμο σε μία αναμέτρηση που θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

1 ΕΛΛΗΝΕΣ You Tubers, βοήθησε και εσύ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…!!!

Μέσα στα «περίεργα» χρόνια που ζούμε, υπάρχουν φοβισμένοι πολίτες που δε διστάζουν να εκφράσουν τη γνώμη τους!

Είμαστε όμως πολλοί και αυτό που στηρίζει την αντίδρασή μας είναι η αγάπη μας για αυτό τον ιερό τόπο που λέγεται Ελλάδα!

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

0 Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνήσουν τον Αλλάχ!

Στο 79ο νηπιαγωγείο των Σεπολίων γιόρτασαν το μπαϊράμι

Η είδηση που μεταφέρουμε, μπορεί να κάνει τον κάθε έναν να βγει από τα ρούχα του. Έτσι όπως ακριβώς συνέβη στον αγανακτισμένο γονέα, ο οποίος μας την μετέφερε. Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν τις πλατείες της Αττικής για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ.