Σάββατο 30 Απριλίου 2011

0 Σιωνισμός και σεξουαλική προπαγάνδα

0 Κεντρική Βιβλιοθήκη του Λος Άντζελες . Ο Συμβολισμός (Νο1)



Σε όλη την ιστορία του δυτικού πολιτισμού, οι βιβλιοθήκες έχουν υπάρξει τα αποθετήρια της συσσωρευμένης γνώσης των εθνών »και το επίκεντρο του πολιτισμού τους.  Στις Κεντρικές βιβλιοθήκες εκτός από το να είναι μεγάλα κτίρια που περιέχουν  βιβλία  είναι και  σημαντικά ορόσημα σχεδιασμένες με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική που  γεμίζουν με συμβολική τέχνη.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

0 ΞΥΠΝΑ....ΜΑΛΑΚΑ !!!

E, μαλάκα! Σε σένα μιλάω!
Σε σένα που δεν μπορείς να κρυφτείς στο πλήθος και να φορτώσεις τις ευθύνες σου αλλού.
Κι εσένα που κοιτάς να τη βολέψεις, αλλά και σένα που τρως το κουτόχορτο που σου σερβίρουν και λες κι ευχαριστώ. Ναι, εσύ που έχεις όνομα και επίθετο, πρόσωπο και υπόσταση.

Ξύπνα μαλάκα!
Εσύ μαλάκα που έχεις όνομα και επίθετο. 


Εσύ, που όταν κυνηγούσαν το διπλανό σου δημόσιο υπάλληλο επευφημούσες, αποκαλώντας τους όλους τεμπέληδες και άχρηστους.
Εσύ, που όταν αποφάσισαν να ρίξουν τις ευθύνες για την κλοπή στους γιατρούς επευφημούσες, αποκαλώντας τους όλους κλέφτες και σκιτζήδες.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

0 Bόμβα Βασίλη Καπερνάρου: " Η Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη".

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο μεγαλοδικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος έκανε μια δήλωση που θα ταράξει τα νερά στους νομικούς κύκλους και όχι μονό. Επί λέξη είπε "Η δικαιοσύνη δυστυχώς δεν είναι ανεξάρτητη και επιβεβαιώνεται από το χάλι που βλέπουμε σήμερα γύρω μας." Στην συνέχεια υποστήριξε ότι η δικαιοσύνη δέχεται παρεμβάσεις από την εκτελεστική εξουσία σε πολλές υποθέσεις.
Eπιτέλους ένας μεγάλος νομικός της χώρας βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Μετά τα συνηθισμένα και βαρετά...

0 Κάρτα του Πολίτη: Ψηφιοποίηση του Ανθρώπινου Γένους (;)

Η Ελληνική Κυβέρνηση σχεδιαζει έως το τέλος του 2011 να έχει επιβάλλει την ηλεκτρονική υπερταυτότητα σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Αυτή η κάρτα του πολίτη κατά τον Γ. Παπανδρέου θα επιλύσει τα προβλήματα ασυνεννοησίας μεταξύ των υπηρεσιών, τη γραφειοκρατία, την εμπλοκή πολλών υπηρεσιών και υπογραφών σε κάθε συναλλαγή των πολιτών με το δημόσιο. Αυτά αμέσως δηλώνονται από την Κυβέρνηση. Εμμέσως κατά καιρούς έχει δηλωθεί από τους ίδιους αξιωματούχους ότι πρόθεσή τους είναι η κατάργηση της χρήσης του νομίσματος, η χρήση της κάρτας ως φορολογική ταυτότητα και ως αντικατάσταση των αποδείξεων για τις αγορές μας. Έως και στα… διόδια θα χρησιμοποιηθεί.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

0 Μποϊκοτάζ στα ελληνικά προϊόντα ζήτησε ο πρόεδρος του κόμματος των τσάμηδων PDIU, Shpëtim Idrizi

Αυξάνονται τα περιστατικά Αλβανών οι οποίοι δηλώνουν κατά την είσοδο τους στην Ελλάδα ότι κατάγονται από την Τσαμουριά. Έτσι μετά το ηλικιωμένο ζευγάρι Αλβανών του οποίου η είσοδος απαγορεύτηκε στην Ελλάδα όταν δήλωσαν ότι κατάγονται από την Τσαμουριά μία ακόμη γυναίκα προσπάθησε να εισέλθει στην Ελλάδα από την Αλβανία δηλώνοντας το ίδιο.

0 Η αποτυχία της κυβέρνησης είναι επίσημη: στο 10,5%, το έλλειμμα .

Και επισήμως πλέον η Eurostat ανακοίνωσε ότι το έλλειμμα του 2010 θα είναι στο 10,5%, περίπου μια ποσοστιαία μονάδα πάνω από την πρόβλεψη της κυβέρνησης, την αναθεωρημένη φυσικά διότι το πρώτο μνημόνιο μιλούσε για έλλειμμα κάτω από 8%.

Η αστοχία της κυβέρνησης είναι της τάξης των 2,3 δις ευρώ τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν με νέα μέτρα λιτότητας. Επίσης, το χρέος της χώρας έχει φτάσει το 2010 το 142,8% του ΑΕΠ ενώ το ταμειακό έλλειμμα έχει φτάσει τα 24 δις ευρώ.

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ"

Βασιλιάς Ηράκλειος
Μέρος β'


Γράφει ο Μανουήλ Άγγελος

Με την οικονομική βοήθεια της Ελληνικής εκκλησίας, η Ελληνική (ρωμαϊκή) αυτοκρατορία, γλύτωσε την κατάρρευση και την παράδοση στους Πέρσες. Με την πτώχευση της Ελληνικής αυτοκρατορίας εξαιτίας των προηγούμενων αυτοκρατόρων ο νέος Έλληνας βασιλιάς ο Ηράκλειος είναι απελπισμένος, στα ταμεία του κράτους δεν υπήρχε δραχμή, και σκεπτόταν επάνω στην απελπισία του να μεταφέρει την πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους από την Κωνσταντινούπολη στην Καρχηδόνα, παραδίνοντας ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος της αυτοκρατορίας στους Πέρσες.

0 0 Μονόφθαλμος στο Ναό του Σολομώντα

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, με άρθρο
 του που δημοσιεύθηκε στη «Καθημερινή της Κυριακής» καταδικάζει την ανωνυμία των blogs, τα οποία θεωρεί απειλή τόσο για τη Δημοκρατία, όσο και για τις εφημερίδες.
Ο ίδιος αναφέρεται στη «ζωτική σημασία να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος για ένα θέμα που απειλεί τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης».

0 Κράτος εναντίον πολιτών. Ο πολίτες συνεχίζουν να νικούν!

Στις 18.04.2011 θέλοντας να ολοκληρώσουν το βέβηλο έργο της κατάχωσης του Βωμού των 12 Θεών και του ελέους, οι κάτωθι:

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, ο υπουργός Πολιτισμού, Ο Η.Σ.Α.Π. Α.Ε. και η Κοινοπραξία που ανέλαβε το έργο, κατέθεσαν αιτήσεις ανακλήσεως προσωρινής διαταγής εναντίων της απόφασης και κατά, των 15 συνειδητοποιημένων ενεργών πολιτών, αλλά και κατά του δικηγόρου μας Γιώργου Κόκκα και κατά των δύο πρόσθετων παρεμβάσεων από δικηγόρο της Περιφέρειας Αττικής και από την ΜΚΟ Πλειάδες, ξεχνώντας την ΑΜΚΕ Ελληνικές Μυθικές Διαδρομές του Γιώργου Βράιλα.

0 Ελλαδικό Κυνοβούλιο, οι μισθοί των Κοτζαμπάσιδων!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

0 Στην αναγνώριση γλωσσικών μειονοτήτων και στον εκτουρκισμό των Πομάκων προχωρά έμμεσα η κυβέρνηση

Στην αναγνώριση γλωσσικών μειονοτήτων προχωρά έμμεσα η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων σε ερώτηση που πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα «Με ποιο ακριβώς σκεπτικό, ο κ Πρωθυπουργός εξήγγειλε στη Θράκη μας ότι οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών, θα γίνονται στην τουρκική γλώσσα;».

Πιο συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης όπου και ανήγγειλε την εξέταση των υποψηφίων οδηγών που δεν ομιλούν καλά τα ελληνικά στην τουρκική-μητρική τους γλώσσα. Η δήλωση αυτή προκάλεσε αρχικά σύγχυση διότι η μητρική γλώσσα των Πομάκων είναι τα Πομακικά και όχι τα τουρκικά.

0 Τα iPhone και iPad καταγράφουν τις κινήσεις του χρήστη.

Ένα αρχείο με λεπτομερή δεδομένα για την ακριβή θέση της συσκευής και το χρόνο κατά τον οποίο βρισκόταν εκεί ανακάλυψαν Αμερικανοί ερευνητές σε κάθε iPhone 3G και iPad με λειτουργικό iOS 4, επισημαίνοντας ότι ανακύπτουν μεγάλα ερωτήματα για την ιδιωτικότητα των χρηστών και την χρήση των δεδομένων.

1 Προς: τον κ. Ρέππα που χαρακτηρίζει το κίνημα "δεν πληρώνω" , ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ !!

Σκανάραμε για εσάς όλα τα έγραφα της Google και σπάσαμε κωδικούς για να σας αποκαλύψουμε την οργάνωση κίνημα του τζάμπα και την ηγεσίας της. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω κείμενο φαίνεται να υπάρχουν τρεις τύποι «τζάμπα» στην οργάνωση ανάλογα με το πόσο δεν ντρέπεται κάποιος.

Υπάρχει:
το "τζάμπα",
το "εντελώς τζάμπα",
και το "τζάμπα τα λεφτά μας"!

0 ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Καλή ανάσταση σε όλους τους Έλληνες, και μία ευχή:  
Να φύγουν οι εφιάλτες που μας περιβάλουν!

Πριν λίγο καιρό κάποιοι έλεγαν ότι δεν θα βγάλουμε τίποτα από αίτηση αποζημίωσης για μη τήρηση του Συντάγματος που είχα καταθέσει ενάντια του δήμου Πετρούπολης.

1 ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

Πρόταση για Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους.

Έχει ξεκινήσει μια συλλογή υπογραφών στο go petition.
Το έχει ζητήσει ήδη η Σακοράφα, βασίζεται στη διεθνή νομολογία περί απεχθούς χρέους (odious debt), και μ' αυτόν τον τρόπο γλίτωσε το Εκουαδόρ από τους τοκογλύφους.
Για να προλάβω τις σχετικές αντιρρήσεις, αν δεν συνειδητοποιήσουμε τι φταίει που πάμε απ' το κακό στο χειρότερο, μόνο με το να "διεκδικούμε" δεν κάνουμε τίποτε.

Το δάσος καίγεται!!! Μελετάμε τις πευκοβελόνες αργότερα

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ”


Βασιλιάς Ηράκλειος
Μέρος α'

 Γράφει ο Μανουήλ Άγγελος

Έλληνας βασιλέας της ρωμαϊκής(Ελληνικής) αυτοκρατορίας Ηράκλειος(610Μ.Χ.-641Μ.Χ.) ανέλαβε την εξουσία σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο σημείο για την επιβίωση του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής (ρωμαϊκής) αυτοκρατορίας.

 Είναι η εποχή που η δυναστεία των Σασσανιδών (περσική σατανιστή δυναστεία), με εντολή της λευκής αρχής, αναλαμβάνει να αποκαταστήσει την αίγλη και την δύναμή της περσικής αυτοκρατορίας με μοναδικό στόχο για μια ακόμα φορά την παγκόσμια κυριαρχία σε όλο τον πλανήτη για να κυβερνήσει ο Αντίχριστος και οι σκοτεινές δυνάμεις. Μοναδικό εμπόδιο στους τότε νεοταξήτες ήταν για μια ακόμα φορά οι Έλληνες οι οποίοι τώρα δεν ήταν πόλεις κράτη αλλά ενωμένοι σε ένα κράτος, με συνδετικό στοιχείο τον χριστιανισμό και την αρχαία Ελληνική παιδεία, ένας συνδυασμός που δημιουργούσε φοβερό πονοκέφαλο στους νεοταξήτες της περσικής αυτοκρατορίας.

0 Προκλήσεις στα χρόνια της...πείνας!!!

Δυστυχώς δεν προκαλεί πια καμία έκπληξη:
Ο υπουργός Οικονομικών , συμμεριζόμενος προφανώς την άποψη του Θεόδωρου Πάγκαλου ότι «μαζί τα φάγαμε» και πιστεύοντας, κατά τα φαινόμενα, ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν, όπως ο «βαθμολογητής» Αντιπρόεδρος, αντίστοιχα «αποθέματα», δε μπορεί για τις μετακινήσεις του να χρησιμοποιεί την passé VIP θέση μιας τακτικής πτήσης και χρησιμοποιεί μόνο το προεδρικό Gulfstream αεροπλάνο.

Λεπτομέρεια; Η επιλογή της χρήσης αυτής κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο περίπου 100.000 Ευρώ!!!

0 Παραχώρησαν το Καστελόριζο στους Τούρκους!

Όλα τα έχουμε δει στην Ελλάδα, όμως η γκάφα του υπουργείου Πολιτισμού να αναρτήσει στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα τον χάρτη της επικράτειας χωρίς το Καστελόριζο, δεν έχει προηγούμενο! Πρόκειται για το μέρος από το οποίο ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στους Έλληνες πολίτες ότι η Ελλάδα μπήκε κάτω από το ζυγό του ΔΝΤ. Αυτές τις ημέρες όπου το μνημόνιο σύμφωνα με τους συνταγματολόγους έχει καταστρατηγήσει και έχει καταλύσει το Σύνταγμα και η Εθνική Κυριαρχία τίθεται υπό έντονη αμφισβήτηση, ενώ παράλληλα οι «γείτονες» Τούρκοι «γλυκοκοιτάζουν» τα νησιά και δη το Καστελόριζο, το υπουργείο Πολιτισμού επέλεξε να το… παραχωρήσει επιδεικτικά και οικιοθελώς!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

0 Δύο από τα συγκροτήματα για την συναυλία στο θέατρο Πέτρας.

Σας παρουσιάζουμε δύο από τα οκτώ συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος στην συναυλία, στο θέατρο Πέτρας, ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη.

0 Κίνημα των 10: Ενοικίαση νησιών

Αμφισβήτηση του χρέους και χαρακτηρισμός του ως “απεχθές”. Για το χρέος που τελικά θα προκύψει, η χώρα να πληρώνει στους δανειστές ποσό που δεν θα υπερβαίνει το 20% του ΑΕΠ.

του Γιώργου Βυθούλκα

- Άμεση πάταξη της γραφειοκρατίας. Ο επιχειρηματίας να μπορεί σε μία ημέρα να ανοίξει μία απλή επιχείρηση και το πολύ 10 ημέρες μία σύνθετη. Με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του πολίτη και εργαλείο τη λογική, οι δημόσιες υπηρεσίες να εξορθολογιστούν και όπου χρειάζεται να ενοποιηθούν. Ετσι ο πολίτης άμεσα να μπορεί να πάρει ηλεκτρονικά φορολογική ενημερότητα, έγκριση από το ΙΚΑ, να ανοίξει βιβλία κλπ.

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ", μέρος ι'.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ"
(μέρος ι')
 
  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
 
Στο τελευταίο μέρος θα μιλήσω για τον Σεραφείμ, ο οποίος ταράζει εδώ και αρκετά χρόνια τα λιμνάζοντα νερά της εκκλησίας της Ελλάδος, από την οποία οι μερικές χιλιάδες πραγματικοί Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί δεν περιμένουν απολύτως τίποτα. 
Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι η εκκλησία της Ελλάδος αποτελείτε από σατανιστές, ψυχρούς επαγγελματίες, ανήθικους, κλπ. Ελάχιστοι διασώζονται οι οποίοι επιβεβαιώνουν τον κανόνα .Φυσικά δικαιώνονται όλοι οι ορθόδοξοι προφήτες, με αποκορύφωμα τον μέγα Αθανάσιο ο οποίος καλεί τους πιστούς να απέχουν από την εκκλησία και να διαβάζουν προσευχές μόνοι τους στα σπίτια, κατά την εποχή που θα καταντήσουν οι κληρικοί να είναι ποιο αμαρτωλοί και από τους λαϊκούς.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

0 Στους δρόμους οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας στην Ουγγαρία κατά του ΔΝΤ

Περίπου 10.000 αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιώτες και τελωνειακοί υπάλληλοι κατέβηκαν σήμερα στους δρόμους της Βουδαπέστης, σε μια διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας που έχει επιβάλει το ΔΝΤ στην Ουγγαρία.

Στα μέτρα που πήρε τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση προκειμένου να μειώσει τα έξοδα και να κρατήσει το έλλειμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ, περιλαμβάνονται η κατάργηση της πρόωρης συνταξιοδότησης, η μείωση του χρόνου κατά τον οποίο θα μπορεί κάποιος να λαμβάνει επίδομα ανεργίας και οι αυστηρότεροι όροι με τους οποίους θα χορηγούνται αναπηρικές συντάξεις.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

0 H καλύτερη οικονομοτεχνική ανάλυση που έγινε ποτέ για την Ελλάδα.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δείτε την οικονομική ανάλυση για την κατάσταση της χώρας μας από τον κ. Δημήτρη Καζάκη.

0 Αντίο

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι "έφυγε" από την ζωή ο Ν.Παπάζογλου μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

0 ΚΕΡΑΤΕΑ: Σχέδιο εξόντωσης και η υπακοή των «ανυπάκουων»

Το κράτος και η κυβέρνηση των ανδρεικέλων κλιμακώνουν και εντείνουν τις πολεμικές επιχειρήσεις τους εναντίον των κατοίκων της Κερατέας.
Για άλλη μια φορά κατακλύστηκε η περιοχή από τη νεροποντή των δακρυγόνων και των χημικών. Και από αεροπορικές επιδρομές και από τις χερσαίες δυνάμεις: 9 διμοιρίες ΜΑΤ με...μηχανοκίνητα.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

0 Ο νόμος για τις μεταμοσχεύσεις είχε ψηφιστεί και στην Αργεντινή μόλις πήγε το ΔΝΤ! Τυχαίο;


Ζωντανά δοχεία ανθρώπινων ανταλλακτικών - Έτσι μας βλέπουν οι Νεοταξικοί έμποροι ελπίδας
Mε το γνωστό αναμάσημα περί της ''ψήφου εμπιστοσύνης'' από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους, όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και την κατοχή της από το ΔΝΤ!!!.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

0 Κερατέα το πρόσωπο της παγκοσμιοποίησης ξεπροβάλει

0 Περίεργα αεροπλάνα πάνω από την Αθήνα Νο2

Φωτογραφίες από 14-04-2011. Τουλάχιστον 30 αεροπλάνα που φυσικά συνέχισαν και επί των βραδύνων ωρών να αφήνουν αυτά τα πράγματα από πίσω τους.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

0 X.Παπουτσής: "Αν αφήσουμε να φύγουν οι μετανάστες θα μας διώξουν από την Σένγκεν"!

Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, σχετικά με τις προθέσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την απέλαση των λαθρομεταναστών απ' όλη τη χώρα, ο αρμόδιος υπουργός, κ. Χρήστος Παπουτσής, παραδέχθηκε: «Την επόμενη ημέρα που θα διώξουμε τους μετανάστες θα αποβληθεί η χώρα από το Σένγκεν. Την επόμενη ημέρα, η χώρα μας θα αντιμετωπίσει συνολικά πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί θα εκδιωχθεί από το πεδίο της Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

0 Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Για το ότι μας κοροϊδεύουν ουδεμία αμφιβολία υπάρχει. Το ερώτημα είναι γιατί! Και εξηγούμαι.


Πρώτα μας έλεγαν ότι η επιμήκυνση της εξόφλησης του χρέους θα ήταν καταστροφή και έγκλημα εναντίον της χώρας. Βέβαια εμείς εννοούσαμε επιμήκυνση του χρέους των αγορών αλλά αυτοί εννοούσαν επιμήκυνση του χρέους προς την τρόϊκα.

Ας δούμε λοιπόν με απλή αριθμητική τι συμβαίνει.

0 Ιφικράτης και «γεωπολιτικός καφές» …2011 έτος «απρόβλεπτων» εξελίξεων…

Ο Αθηναίος στρατηγός Ιφικράτης είχε διατυπώσει τη ρήση, ότι όποιος αξιωματούχος ασχολείται με τη στρατηγική και τα του πολέμου, δεν μπορεί – αν συμβεί κάτι αιφνίδιο και αναπάντεχο – να ισχυριστεί πως αυτό δεν το είχε σκεφθεί και συνεπώς δεν το ανέμενε. Αναμφισβήτητα θα είχε να μας πει αρκετά, αν τον καλούσαμε να σχολιάσει τα σημερινά δρώμενα στον χώρο της εξωτερικής πολιτικής και της εθνικής άμυνας. Πολλοί «αιφνιδιασμοί», «ξαφνικά» γεγονότα, «απρόβλεπτες» εξελίξεις που συμβαίνουν εκτός Ελλάδας έχουν αναγκάσει τους κρατούντες να περιέλθουν πολλαπλώς σε θέση αιφνιδιασμού, σε τακτικό όπως και σε στρατηγικό επίπεδο.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

0 Κάτι περίεργα αεροπλάνα αυτή την στιγμή πάνω από την Αθήνα


Που θα πάει αυτή η κατάσταση επιτέλους; Σε διάστημα 5 λεπτών 7 παρακαλώ αεροπλάνα τόση κίνηση πλέον προς την ιδία κατεύθυνση να φτιάξουμε και δεύτερο αεροδρόμιο αν είναι.

0 Προφητικό άρθρο από το 2003: Τα σχέδια του Σόρος για την Ελλάδα

Το καλοκαίρι του 2003 ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Κούρος, δημοσίευσε το ακόλουθο άρθρο στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ». Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που το θεώρησαν «συνομωσιολογικό». Ξέρετε ποιοι, τα παπαγαλάκια του συστήματος που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «γραφική» και «εξωπραγματική» κάθε αποκάλυψη.
Σήμερα, επτά χρόνια μετά, είναι απλώς η πραγματικότητα.  
Διαβάστε το…

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

0 Ότι βλέπουμε είναι ψέμα.... από τον μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα

0 Αφιερωμένο εξαιρετικά στο Ελληνικό Δημόσιο!!!

Μήπως τελικά η γραφειοκρατία δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο και κάποιοι την δημιούργησαν για να μας φανεί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση ποιο εύκολη στο μέλλον;

0 Μαντέψτε ποσό πουλούσαν τον πρώτο υπολογιστή της apple

Ο Apple I ήταν ένας πρώιμος προσωπικός υπολογιστής, και σχεδιάστηκε από τον Στηβ Βόζνιακ αρχικά για προσωπική του χρήση. Ο φίλος του Βόζνιακ, Στηβ Τζομπς είχε την ιδέα να πουλήσει τον υπολογιστή. Πουλήθηκε σαν το πρώτο προϊόν της εταιρίας Apple ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 1976

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

1 Η πρώτη συμμέτοχη έγινε. Η ομάδα από το face ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ στηρίζει την προσπάθεια.

Η σελίδα "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ" ήρθε σε επαφή με τη σελίδα των Ελλήνων YouTubers με αποτέλεσμα να διοργανωθεί κ να οριστεί ημερομηνία, αφού συμμετάσχουν κ άλλες ΣΕΛΙΔΕΣ!!! Θυμηθείτε ότι όλοι μαζί, πολλά μπορούμε να καταφέρουμε!!!
Ευχαριστώ...





Πηγή  Έλληνες YouTubers

1 Γερμανικό σποτ κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος


Ρε συ Γιώργο αυτοί οι γερμανοί έχουν ξεφύγει τελείως .
 
Τους κόβω λίγο υποανάπτυκτους και πολλή οπισθοδρομικές αντιλήψεις έχουν άκου εκεί δεν τους αρέσει ο ηλεκτρονικός Έλεγχος.

2 Ανακοίνωση Ελλήνων youtubers, σχετικά με την αίτηση παραχώρησης του Θεάτρου Πέτρας για συναυλία!

Σας ανακοινώνουμε ότι έγινε δεκτή η αίτηση παραχώρησης του Θεάτρου Πέτρας στους Έλληνες youtubers, για τη διοργάνωση συναυλίας, με σκοπό να δηλώσουμε την εναντίωσή μας στην Κάρτα του Πολίτη και την παγκοσμιοποίηση!

Καλούμε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτου πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων, να στηρίξουν αυτή τη συναυλία.

Καλούμε επίσης όλα τα blogs και τις ομάδες του διαδικτύου να δηλώσουν συμμετοχή και να γίνουν συνδιοργανωτές σε αυτή τη συναυλία, επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 6939246025, ώστε να ορισθεί ραντεβού για να αποφασισθεί ο τρόπος διεξαγωγής της.

Η είσοδος στην παραπάνω συναυλία θα είναι ελεύθερη!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!!! 


Με σεβασμό
Έλληνες youtubers

11 Έλληνες Youtubers- Να διαβαστεί από όποιον αντέχει την αλήθεια!

Η παρακάτω ανακοίνωση να διαβαστεί από όποιον αντέχει την αλήθεια και όποιον πιστεύει ότι δε θα λυγίσει στον αγώνα εναντίον της κάρτας του πολίτη, διότι μετά από αυτές τις αλήθειες θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και ενωμένοι!

Ο εχθρός δεν είναι ο συναγωνιστής μας αλλά η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
 

Εμείς δε θα σταματήσουμε τον αγώνα! Δε θα περιμένουμε να χτυπήσουν οι καμπάνες πένθιμα.. Σαν γνήσια τέκνα Ελλήνων που είμαστε, θα χτυπήσουμε χαρμόσυνα εμείς πρώτοι τις καμπάνες για ολόκληρη την ανθρωπότητα!!!

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

0 YouTubers trailer. Σήκω επιτέλους από τον καναπέ σου

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

0 Αλτσχάϊμερ ή Έλληνας;


Η λέξη αλτσχάϊμερ σας θυμίζει κάτι;

Χωρίς να θέλω να θίξω όλους αυτούς που νοσούν πραγματικά, ήθελα να πω ότι σχεδόν όλοι υποφέρουμε από αυτήν την ασθένεια, χωρίς να επιβεβαιώνεται ιατρικά για τους περισσότερους από εμάς!!!

Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι ξεχνάμε όλα όσα μας πληγώνουν, όλα όσα μας προδίδουν και ξανακάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά;

0 Η απάντηση στα Σκόπια έρχεται από την Οξφόρδη…

Με μια σεμνή τελετή εγκαινίων άνοιξε στο Μουσείο Ασμόλιαν της Οξφόρδης η μεγάλη έκθεση για το βασίλειο των αρχαίων Μακεδόνων, του οίκου των Τεμενιδών, με τίτλο: «Από τον Ηρακλή στο Μέγα Αλέξανδρο: Θησαυροί από τη βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων, ένα ελληνικό βασίλειο στην εποχή της δημοκρατίας».

Θεωρείται ίσως η σημαντικότερη αρχαιολογική έκθεση για την Ελλάδα στη Βρετανία. Περιλαμβάνει πρόσφατα ευρήματα από τις συνεχιζόμενες ανασκαφές στις Αιγές, την πρωτεύουσα του βασιλείου του Φιλίππου Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

0 Aπέσπασαν 50 χιλιάδες και πήραν όμηρο τον διευθυντή της τράπεζας


Ένοπλη ληστεία  έγινε σήμερα το πρωί στο Γάλατα Τροιζηνιας .

0 σοσιαλιστές; που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη χρεοκοπία μας;

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

0 Ν. Κούνδουρος: "Τέσσερα κτήνη που ούρλιαζαν και βρωμούσαν με έκαναν να δω την πραγματικότητα"

Συνέντευξη του Νίκου Κούνδουρου στον Γ. Ζουμπουλάκη - (Το Βήμα Κυριακής(3.4.2011) – σελ. Β2.10)


Μεταξύ άλλων ο Κούνδουρος λέει:
«…Κατά βάθος χαίρομαι για το συμβάν ( εννοεί την ληστεία πριν 7 μήνες ). Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι της ίδια γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην.... Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες.

0 Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ."

Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν (=Δυναστεία Χριστιανών Δανίας) προωθούμενος από τους χριστιανοδωδεκαθειστές σουφιστές "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ." και από εβραιοχριστιανικά συμπαιγνιακά προδοτικά κυκλώματα "Αγ.Όρους", Ελλάδος και Κύπρου:

Ιωάννης Φουράκης, θεωρητικός των "Εψιλον" και του "ΛΑ.Ο.Σ."

Ανέστης Κεραμυδάς, θεωρητικός των "Εψιλον" και του "ΛΑ.Ο.Σ."

0 Μια ακόμα παράξενη πτυχή του σεισμού στην Ιαπωνία που ενδεχομένως να έβαλε φρένο στα σχέδια των επικυρίαρχων

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 
Μια εντυπωσιακή μαρτυρία έφτασε στη σελίδα Votegreece.gr λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.

Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε.

0 Κερί Ζακύνθου: "Πήγαν για νερό και βρήκαν πετρέλαιο!"

Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας η συνέχιση των δεκατριών γεωτρήσεων στην περιοχή του παραθαλάσσιου χωριού Κερίου στη Ζάκυνθο λόγω της εύρεσης…πετρελαίου. Οι γεωτρήσεις είχαν σκοπό να βελτιώσουν την υδροδότηση του νησιού ωστόσο η εμφάνιση κοιτασμάτων πετρελαίου προκάλεσε αλλαγή στα σχέδια των τοπικών αρχών καθώς πλέον το νερό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις καλλιέργειες. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι παράδοξο μιας και έχουν βρεθεί και παλαιότερα κοιτάσματα πετρελαίου.

0 Απίστευτη πρόκληση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που ¨κατέλαβαν¨ το Σύνταγμα!

Είναι πολύ εύκολο τελικά να παραβιάζεται το σύνταγμα και η νομοθεσία όταν αφορά λαθρομετανάστες. 
Δεν το λέμε εμείς, το ίδιο το υπουργείο το παραδέχεται.

Ερώτηση και Απάντηση εδώ

0 «Πάγκαλε κοπρίτη, μας έκλεισες το σπίτι» - ΦΩΤΟ και βίντεο από τη συγκέντρωση έξω από το γραφείο του αντιπροέδρου...

Το Κίνημα Πολιτών που συγκεντρώνεται έξω από τα σπίτια ή τα γραφεία πολιτικών πρόσωπων έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το πολιτικό γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Στη συμβολή Κριεζώτου και Ακαδημίας, όμως, τους περίπου 30 πολίτες περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και τους απώθησαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
Αυτό, βέβαια, δεν..... πτόησε τους συγκεντρωμένους. Που φώναζαν «Πάγκαλε κοπρίτη μας έκλεισες το σπίτι» και «Δεν τα φάγαμε μαζί», ενθυμούμενοι μερικές από τις πιο «χτυπητές»... άτακτες του αντιπροέδρου το τελευταίο διάστημα.
Θυμήθηκαν επίσης και την εμπλοκή του στην υπόθεση των Ιμίων.

0 Προσκυνήστε- έμενα – ΚΑΙ τους παρατρεχάμενους μου ΠΟΥ έχετε αυτή την τεχνολογία . Eξυμνήστε με έρχομαι.


Νομίζω πιστεύοντας όλα αυτά η όχι είναι μια πραγματικότητα ,θες να τους πεις ότι πιστεύουν στο διάβολο, θες να πεις ότι είναι ψυχικά διαταραγμένοι η ότι άλλο θέλετε εσείς. Η πραγματικότητα είναι ότι τα λανσάρουν στην ζωή μας και μας προετοιμάζουν υποσυνείδητα να τους προσκυνήσουμε σε αυτά τα σύμβολα.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

0 ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

Με αφορμή τη χθεσινή μας ανάρτηση,όπου ζητούσαμε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού της ΝΔ που ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 178.000.000 ΕΥΡΩ,αναγνώστης του ιστολογίου μας επισήμανε πως ακόμα κι αν τον...φανερώσουν,τα χρήματα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

0 Δημοψήφισμα του λαού της Αιγιαλείας, αν θα συνεχίσουν ή μη, να πληρώνουν φόρους και ΔΕΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 4 Απριλίου 2011

Το ιστορικό Αίγιο, ανοίγει τον δρόμο της αντίστασης στους νεοταξίτες: Δημοψήφισμα, για το αν θα συνεχίσει ή μη ο λαός της Αιγιάλειας, να πληρώνει φόρους και ΔΕΚΟ, στην κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων.

Η ιστορία της αντίστασης του ελληνικού λαού, κατά των κάθε λογής κατοχών, δυναστών και πολιτικών εξαπατήσεων, άρχισε να ξαναγράφεται την Κυριακή 3 Απριλίου, στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου το Αίγιο, στον τόπο που γέννησε τον πρωτεργάτη της επανάστασης του '21, τον Ανδρέα Λόντο.

0 Τέλος στο Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου από τον Ε. Βενιζέλο

Εντύπωση προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το αν ισχύει το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου (ΕΑΧ) ή όχι. Ο Έλληνας υπουργός με την απάντησή του, η οποία δεν περιείχε ούτε ένα "τυπικό" έστω ναι ισχύει πρακτικά ακύρωσε το δόγμα του ΕΑΧ μιλώντας αόριστα περί συνεργασίας δύο κρατών μελών της ΕΕ, που τυχαίνει να συνδέονται με κοινούς εθνικούς και ιστορικούς δεσμούς μοιραζόμενοι το ενδιαφέρον για την ίδια περιοχή.

0 Bραδυφλεγής αντίδραση για τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπροέδρου περί "Ελλήνων ζητιάνων"

Mε καθυστέρηση 48 ωρών (περίπου τόσος είναι ο χρονικός μέσος όρος που περνάει για να αντιδράσει η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις: 48 με 72 ώρες!) η κυβέρνηση αντέδρασε στις αμετροεπείς και αλαζονικές δηλώσεις του Τούτκου αντιπροέδρου περί "ζητιάνων" Ελλήνων! Και πιθανότατα ούτε αυτή η δήλωση θα είχε γίνει αν δεν προηγείτο η δήλωση του εκπροσώπου της Ν.Δ. Γιάννη Μιχελάκη που καταδίκαζε τον Τούρκο αντιπρόεδρο και καλούσε την κυβέρνηση να "πάρει θέση".

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

0 Πρέπει να ακούσετε τι λέει ο Γιανναράς..

0 Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ. Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ "ΑΝΕΚΡΟΥΣΕ ΠΡΥΜΝΑ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Δύο ημέρες μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο πεδίο του Άρεως,ο καθηγητής της πληροφορικής κ. Μ. Γιαννακουδάκης, ο οποίος είναι ένας εκ των εισηγητών της ειδικής συνοδικής επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος που ορίσθηκε ως αρμόδια να ασχοληθεί με το μείζον ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη,εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και κατ΄ουσίαν διαφήμισε τις "έξυπνες χειροπέδες" της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.