Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

0 Bίντεο-φωτιά αποκαλύπτει την κυβερνητική προβοκάτσια στα επεισόδια

Κουκουλοφόροι και μασκοφόροι με λοστούς βρίσκουν καταφύγιο ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και εν συνεχεία εισέρχονται στον χώρο της Βουλής, σε ένα βίντεο που αποκαλύπτει το στημένο (και) των σημερινών επεισοδίων. Το βίντεο προβλήθηκε στο κανάλι ALTER στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου και είναι άκρως διαφωτιστικό για το τι συνέβη σήμερα και για το πως αιματοκιλίστηκε η Αθήνα.

0 Σκλάβωσαν την Ελλάδα με 155 ψήφους - Πέρασε η τρομοκρατία.

Με 154 της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ συν την Έλσα Παπαδημητρίου, επί συνόλου 298 (απουσίαζε ο Γ.Καραγκούνης της Ν.Δ. και ο ανεξάρτητος Γ.Λιάνης), πέρασε το ξεπούλημα της χώρας και η υπερχρέωσή της. Αδιαφορώντας πλήρως για τις λαϊκές αντιδράσεις οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το σκλάβωμα της Ελλάδας...

Συγκεκριμένα είχαμε 155 "ναι", 138 "όχι" και 5 "παρών" στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015.

0 Μην μασάτε. Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν με την επιστροφή στην δραχμή. Τα ίδια έλεγαν και για το Σχέδιο Αναν στην Κύπρο….

Επιστρατεύτηκαν ο Σόρος, ο αντιπρόεδρος και διάφοροι άλλοι ντόπιοι και ξένοι, για να μας πείσουν για μια ακόμα φορά ότι το μεσοπρόθεσμο πρέπει να ψηφισθεί ειδάλλως η καταστροφή είναι προ των πυλών…..

“Θα βγούμε από την ζώνη του Ευρώ. Θα έρθει η δραχμή. Ολοι θα καταστραφούμε. Θα βγουν τα τανκς!!!!”

Τα ιδια φίλοι μου, έλεγαν και τότε που γινόταν το δημοψήφισμα στην Κύπρο για το ανθελληνικό Σχέδιο Αναν που τότε έλεγαν ότι είναι μονόδρομος για τους αδερφούς μας Κυπρίους και αν δεν ψηφίσουν ΝΑΙ θα καταστρέφονταν…..

0 ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Έλληνα γεια σου! Απευθύνομαι σε σένα νεαρέ Έλληνα! Εσένα, που γεννήθηκες την εποχή του μεγάλου μεταρρυθμιστή, του Χαρίλαου Τρικούπη. 
Εσένα, που η δημαγωγία του Δεληγιάννη σε βρήκε μαθητή του Γυμνασίου ή του Σχολαρχείου. Εσένα, που η εφηβεία σου σημαδεύτηκε από την ήττα του 1897. Εσένα, που έμελλε στην καρδιά της νιότης σου να περάσεις σ΄ έναν άλλο αιώνα, τον 20ο αιώνα.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

0 Αληθινός στόχος των κουκουλοφόρων είναι τελικά ο Έλληνας πολίτης και ότι συμβολίζει την Ελλάδα

Για άλλη μία φορά ο ελληνικός λαός γίνεται μάρτυρας απίστευτων γεγονότων βίας και καταστροφής με τους γνωστούς ανθέλληνες κουκουλοφόρους να καίνε ελληνικές σημαίες μπροστά στα μάτια του κόσμου που κατέβηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσει για το αβέβαιο μέλλον του.

0 Επιμένουν στον Αποκλεισμό της Βουλής οι Αγανακτισμένοι παρά τα πρώτα επεισόδια.

Επεισόδια προκλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ ομάδας «γνωστών - αγνώστων» του αντιεξουσιαστικού χώρου και της αστυνομίας αλλά οι «Αγανακτισμένοι» σχημάτισαν ανθρώπινες αλυσίδες διαχωρίζοντας ξεκάθαρα τη θέση τους και παραμένοντας στην 48ωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  και αποκλεισμού της Βουλής. «Αντιεξουσιαστές» και αστυνομικοί συνέχισαν να συγκρούονται κατά διαστήματα στους γύρω δρόμους ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τα δακρυγόνα και τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν.

0 H κατάρρευση πλησιάζει! Είστε έτοιμοι;

Η κατάσταση της αμερικάνικης οικονομίας είναι σε κακά χάλια. Θα τολμήσω να πω ότι είναι στα ίδια χάλια όπως και η ελληνική. Οι Αμερικάνοι βιώνουν μία κατάσταση που τους συνθλίβει οικονομικά, μία κατάσταση που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτή που βιώνουμε στην Ελλάδα.

Εδώ και ένα χρόνο "βρέχει" μέτρα που στόχο έχουν να αποσπάσουν και το τελευταίο ευρώ από τον Έλληνα πολίτη ώστε να καλυφθούν οι δανειακές υποχρεώσεις της χώρας. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι αντίθετο. Η κατάθλιψη ως συνέπεια της ύφεσης έχει απλωθεί οριζόντια σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και έχει βυθίσει την διάθεση για κατανάλωση και επενδύσεις υπό τον φόβο ενός αβέβαιου οικονομικού μέλλοντος.

0 Θέλουν νεκρούς! Το υπέρτατο όπλο τρομοκράτησης των πολιτών

Θέλουν νεκρούς! Το υπέρτατο όπλο τρομοκράτησης των πολιτών

Είναι σαφές πλέον, τόσο από την κίνηση των 300 γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων προβοκατόρων, όσο και με την εντολές απλώς … κατευνασμού τους που έχει λάβει η αστυνομία, η οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτει όλα τα μέσα δεν κινείται ενεργητικά προς σύλληψή τους, ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς για να ανακοπεί το κύμα ξεσηκωμού στη χώρα κατά της τρόικας και της κυβέρνησης.Θέλουν να επαναληφθεί αυτό που έγινε πέρσι στην Marfin με τους τρεις θανάτους υπαλλήλων της (και ένα έμβρυο στη κοιλιά της μάνας του) από ασφυξία και από τότε «πάγωσαν» οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας επί ένα χρόνο. Επιζητούν νεκρούς χωρίς καμία αναστολή. Άλλωστε, το δήλωσε και χθες ο Θ.Πάγκαλος στη Βουλή: «Θέλετε να γίνουμε Αργεντινή που είχε 42 νεκρούς στο Μπουένος Άιρες σε 3 ημέρες;»

0 ΑΛΥΛΛΕΓΥΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΠ!!!!!

Μια ζωή στο ίδιο έργο θεατές αναρχοκυπατζιδες και ο στρατός τους .Έλεος ρε παιδιά με
τις επαναλήψεις ανεβάστε και κάνα νέο έργο.

0 Ένα βίντεο που πρέπει να το δείτε όλοι

Ο ΜΠΙΛ ΚΟΥΠΕΡ είναι ίσως από τους λίγους πραγματικούς ερευνητές που πάλεψε στα ίσια με την νέα τάξη πραγμάτων . Φυσικά μα...... θα μου πείτε δεν υπάρχουν και άλλοι τι διάφορα έχει αυτός ; 




Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

0 Οι άνθρωποι πίσω από το facebook

Ο σταρ, αυτός που αναλαμβάνει να δανείζει πρόσωπο και φωνή στο facebook, είναι ο Μαρκ Ζούγκεμπεργκ, ο πρώην φοιτητής που δημιούργησε την υπηρεσία. Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί πως «έκλεψε» την ιδέα από μια άλλη υπηρεσία.
Στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν άλλοι δύο άνδρες.

0 ΝΤΡΟΠΗ στα "τσοπανόσκυλα"….

Πρωτοφανείς λαϊκές κινητοποιήσεις αναμένοντας κατά την 48ωρη γενική απεργία, την πρώτη μετά τη Μεταπολίτευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29, όπως αποφάσισαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ....


Το απεργιακό συλλαλητήριο, την Τρίτη 28 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ την Τετάρτη 29 Ιουνίου, τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Αλλά πώς???? 

0 Διαβάστε τον προδοτικό νόμο…


Δείτε το έγγραφο που ξεπουλάει την Πατρίδα μας!

Όσοι υπογράψουν και ψηφίσουν τον παραπάνω νόμο, είναι εκ προοιμίου, ένοχοι Εσχάτου Προδοσίας!





0 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ 40΄ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥ ΤΩΡΑ

Ότι έκαναν οι ναζί στον Β παγκόσμιο πόλεμο τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι Ισραηλινοί στους Παλαιστίνιους. Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό σε κάποιες φωτογραφίες είναι σκληρό και δεν κάνει τα το δουν μικρά παιδιά

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

0 Ιλλουμινατοι Looney Toons. (βιντεο)


Αυτό το επεισόδιο είναι μια τζαζ απογείωση στο κλασσικό παραμύθι με τα  3 γουρουνάκια.  Και  κλασικά οι απόκρυφοι κύκλοι δεν χάνουν την εύκαιρα να περάσουν τα μηνύματα τους .



Στης 1 του Μαΐου του 1776 είναι η ημερομηνία της ίδρυσης τον βαυαρών Illuminati.






0 Ταραξίας και ο σκύλος;

0 Το μηνυμα του Χριστου σχετικα με τα ιερατεια..

Ο Λόγος του Κυρίου μας, μπορεί να απευθύνεται στο ιερατείο της εποχής Του, αλλά αυτή είναι μόνο η πρώτη εντύπωση. Απευθύνεται στο κάθε μορφής ιερατείο. Εκκλησιαστικό, πολιτικό, τραπεζικό, ποδοσφαιρικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, στρατιωτικό, αστυνομικό, πανεπιστημιακό και σε όποιο και όποιου είδους φανταστεί κανείς.
Γενικά στοχεύει και καυτηριάζει την λεγόμενη καμαρίλα (το σύνολο των ανεπίσημων μυστικοσυμβούλων, που παρασκηνιακά ασκούν εξουσία, επηρεάζοντας ως προς τη λήψη αποφάσεων ένα ισχυρό άτομο, που έχει συνήθως πολλές δικαιοδοσίες).
Και όπως όλοι οι Λόγοι του Χριστού, είναι πάντα επίκαιρος και αληθής.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

0 Η φαρσοκωμωδία με τις αποδείξεις και τα νέα οικονομικά μέτρα

Νέο πακέτο σκληρών φορολογικών μέτρων περιλαμβάνει ο εφαρμοστικός νόμος που εξειδικεύει τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, το κείμενο του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών. Σάλος προκλήθηκε προκλήθηκε από τη διάταξη του εφαρμοστικού νόμου, με την οποία οι πολίτες που είχαν μείωση φόρου άνω των 300 ευρώ λόγω αποδείξεων, καλούνταν να επιστρέψουν την επιπλέον διαφορά.

0 Kάντο όπως η Ουγγαρία: Τεράστια συμφωνία με Κίνα "στην πλάτη" του ΔΝΤ!

Όταν η νέα ουγγρική πολιτική ηγεσία πέρσι τέτοια εποχή είχε πει ότι "Τέρμα η δουλειά του ΔΝΤ. Θα επαναδιαπραγματευτούμε και θα βρούμε αλλού τα χρήματα που ζητάμε αν δεν μας τα δώσουν αυτοί" πολλοί γέλασαν, αλλά γελάνε καλύτερα όσοι γελάνε τελευταίοι και αυτοί είναι οι ... Ούγγροι: Ο Κινέζος πρωθυπουργός, Ουέν Τζιαμπάο, ανακοίνωσε το Σάββατο από τη Βουδαπέστη ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αγοράσει ουγγρικά κρατικά ομόλογα και να χορηγήσει δάνειο ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στην Ουγγαρία.

0 Συνεχίζεται η υποκατάσταση των θεσμών του ελληνικού κράτους στην Θράκη από την Τουρκία

Συνεχίζεται όπως φαίνεται ο διακριτικός και ο ουσιαστικός έλεγχος της κοινωνίας και της οικονομικής ζωής της Θράκης καθώς και η υποκατάσταση των επίσημων κρατικών θεσμών της περιοχής από τούρκικους οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ, ομάδα αποτελούμενη από 20 διαχειριστές και μέλη του Ιδρύματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Τουρκίας επισκέφτηκε την Δυτική Θράκη για τρείς ημέρες.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

0 Ο Αναρχικός Έχει Πατρίδα;

Πολύς λόγος γίνεται (ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια) για την εθνική συνείδηση που μπορεί να έχει ένας σοσιαλιστής ή ένας αναρχικός.
Ας μας απαντήσουν δυο μορφές του αναρχικού χώρου.
Ο σημαντικότερος αναρχικός διανοητής παγκοσμίως Μιχαήλ Μπακούνιν και ο σημαντικότερος Έλληνας αναρχικός διανοητής Μ. Ράπτης (“Πάμπλο”)
Ακολουθούν τέσσερα κειμενάκια των Μπακούνιν και Πάμπλο προς μελέτη…

2 Και μετά απορούν κάποιοι γιατί η επίσημη εκκλησία δεν παίρνει θέση για την κάρτα του πολίτη. Γίνετε κόρακας κορακιού μάτι να βγάλει;

Τη δουλεία έχουν αυτά τα σύμβολα μέσα στις εκκλησιές και από ποτέ έγινε μονόφθαλμος ο θεός; Και μην μου πείτε ότι το τρίγωνο συμβολίζει τον τριαδικό θεό.



                             





 Μήπως λέω εγώ τώρα βλέπετε και καμία ομοιότητα με αυτά τα σύμβολα εδώ;

0 MTV's μπαφομετ και ο πανεποπτης οφθαλμος..Mια ιστορία χρόνιου δεσμού(βίντεο)


Αυτό το σποτ  ονομάζεται "Sight MTV" .Θα εμφανιστεί σε 63 κανάλια του MTV σε όλο τον κόσμο. Γιατί η προπαγάνδα δεν έχει σύνορα

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

0 Η ΔΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΧΡΕΩΣ, 5.319.068.456.44 ΔΙΣ&192.283.410.56 ΕΚ, ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!!!!!!

0 Εθνοτική δίωξη κατά ομογενούς Δικαστικού στην Αλβανία

Άλλη μία απόδειξη της δημοκρατικότητας του αλβανικού κράτους είχαμε πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομογενής Δικαστικός Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», μία νέο εθνικιστική αλβανική οργάνωση, κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

0 Βρετανός πρωθυπουργός: "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βοηθήσουμε την Ελλάδα να σωθεί"...

Ανθελληνικό παραλήρημα και από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος δήλωσε πως "η Βρετανία δεν οφείλει να συμβάλλει σε οποιαδήποτε πιθανή διάσωση της Ελλάδας" και μάλιστα δεσμεύτηκε να παλέψει σκληρά για να υπερασπίσει τη στάση του στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αυτής της εβδομάδας.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

1 Είδηση ΣΟΚ! "Ευρω-φακέλωμα για ιδέες και συμπεριφορές" - Αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες θα δίνουν στοιχεία ακόμα και για το .... ντύσιμο.

Τον τίτλο αυτό θα τον δείτε σήμερα όχι σε κάποιο αντι-νεοταξικό site ούτε σε κάποιο ιστολόγιο σαν το δικό μας που έχει κατηγορηθεί ως "γραφικό" , "ευφάνταστο" ή "συνωμοσιολάγνο" ,αλλά στο πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας" (17/6/2010).
Το λέμε συνεχώς , ότι δηλαδή η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" τελείωσε με την κατασκευή των θεσμικών και λειτουργικών υποδομών της και τώρα απροσχημάτιστα εμφανίζει το αληθινό της πρόσωπο.
Δεν τους ενδιαφέρει πλέον αν οι λαοί αντιληφθούν την "ποιότητα" του "πολιτεύματος" της αναδυόμενης "Παγκόσμιας Κυβέρνησης" ,έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα τους έχουν αλλυσοδέσει με το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου και χειραγώγησης.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

0 Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων (ΠΕΦΕ) προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της "φοροκάρτας".

H νομιμότητα των διατάξεων που καθιερώνουν την ηλεκτρονική μαγνητική κάρτα στην οποία θα καταγράφονται οι αποδείξεις δαπανών όπως και η επιβολή ανωτάτου πλαφόν στις συναλλαγές με μετρητά (1.500 ευρώ), θα κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά την σχετική προσφυγή που κατέθεσε η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων (ΠΕΦΕ).

0 ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;


Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ....ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών.Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ! ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ *«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!

0 Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Αθήνα, 15 Ιουνίου 2011
Αριθ. Πρωτ.: 201/1/25α


Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

0 ΠΑΣΟΚ - 20 μήνες αγώνας - Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ trailer!

0 Άκρα να ναι και ότι να ναι… Παρακρατικοί υποδυόμενοι αναρχικοί μισθοφόροι αλλοδαποί και από πίσω να τρέχουν οι αναρχικοί μαζί ξεφτιλες ε ξεφτιλες

0 Τι είναι αυτά;

ΔΔεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες….κεραίες!

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

0 Πώς τηλεόραση καταστρέφει τη ζωή σας (βίντεο)


Συνήθως κρατώ μια επιφύλαξη για αυτού του είδους τα βίντεο αλλά το συγκριμένο είναι μια καλή μάτια για τα σκουπίδια που μας σερβίρουν… 

1 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ- "ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" Μέρος β'

Ο βασιλέας Κωνσταντινουπόλεως θεωρούνταν από τους άλλους λαούς ως ο υπέρτατος άρχοντας του πλανήτη, και η Κωνσταντινούπολη το κέντρο της γης. Καμία πόλη στον κόσμο δεν μπορούσε να συγκριθει σε πλούτο με την Κωνσταντινούπολη, όλοι ήθελαν να την επισκεφθούνε.

Γράφει ο Μανουήλ Άγγελος

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

0 Σαν σήμερα.ΕΛΛΑΣ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 103-101.ΤΕΛΙΚΟΣ EUROBASKET 1987

0 Αν θέλετε να δείτε ποιοι είναι μασόνοι και δουλεύουν πίσω από τις πλάτες μας δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

0 Μια θαρραλέα ομιλία από τον παλαίμαχο του Ιράκ Mike Prysner.


O ρατσισμός δεν είναι ο λόγος για τον οποίο οι χώρες αυτές εισέβαλαν απλά χρησιμοποιείται για να παρακινήσει τους στρατιώτες για να γίνουν θανάσιμες μηχανές.

0 Όπως ένας προφήτης που περιγράφει τα οράματα του μέλλοντος, έτσι και ο Killah Priest μίλησε και περιέγραψε μια κοινωνία


Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1996 όπου ο  Killah Priest περιέγραψε μια  κοινωνία . Όπως ένας προφήτης που περιγράφει τα οράματα του μέλλοντος, έτσι και ο Killah Priest μίλησε για ένα σύστημα  του θηρίου, του βίο-τσιπ, εγκεφάλους από σιλικόνη , σαρωτών ίριδας και της πανταχού παρουσία των καμερών παρακολούθησης.  Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, ακούγοντας αυτό το τραγούδι  βλέπουμε ότι έχει πέσει με ακρίβεια μέσα σε όλα...

0 "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" Ο ΝΕΟΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ


Το να πιστεύει ο καθένας ότι θέλει είναι δικαίωμα του. Τι γίνετε όμως όταν κάποιοι το παίζουν χριστιανοί;

0 Ο ασθενής ανοίγει τα μάτια του, αλλά θα σηκωθεί από το κρεβάτι;

Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι μας χτύπησε με το πρώτο Μνημόνιο... η προδοτική αντισυνταγματική κυβέρνηση υπέγραψε το δεύτερο!!!!

Γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Ο λαός δεν πρέπει να προλάβει να αντιδράσει..

0 Αγανάκτηση και αγωνία εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού - Επιστολή προς Γερουλάνο

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Παίρνουμε το θάρρος να συντάξουμε την παρούσα για να σας εκφράσουμε την αγανάκτηση και την αγωνία 187 (εκατόν ογδόντα επτά) εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού (ΥΠ.ΠΟ.Τ.), των οποίων η κατάταξη σε οργανικές θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο εν λόγω υπουργείο, με βάση το Π.Δ. 164/2004, περιμένει την έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΠ.Ε.Α.Η.Δ.). Απευθυνόμαστε σ' εσάς γιατί ως υπουργός του ΥΠ.ΠΟ.Τ. δύνασθε να κατανοήσετε το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο αφορά όχι μόνο στους 187 (εκατόν ογδόντα επτά) λειτουργούς του ΥΠ.ΠΟ.Τ., αλλά και στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

0 MAX KAISER: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ!

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

0 ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ



1 Περικυκλώνουμε με τα αυτοκίνητα τη βουλή.



Προσυγκέντρωση στο παρκινγκ στο σεφ 7.45 το πρωί

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

3 Αγανάκτησαν και οι ένστολοι!

Στο σύνταγμα είχαμε μια αναπάντεχη συνάντηση. Ένας ένστολος αγανακτισμένος! Ο αγωνιστής του πολεμικού μας ναυτικού Αθανάσιος Τσακάλης ήρθε να υποστηρίξει τον αγώνα των αγανακτισμένων πολιτών και μιλάει έξω από τα δόντια! Μακάρι να μιμηθούν το θάρρος του και άλλοι ένστολοι πατριώτες και να στηρίξουν τον αγώνα του λαού. Απολαύστε τον!

1 μπεεεε, ρε μ@λ@κ@, μπεεεεεε

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

0 Παρακαλώ προσοχή !!!!!όποιος δει το χάρο να του πει ότι έχει αφήσει κάτι εκκρεμότητες


0 Αυτό είναι το πανό μας και από εδώ το τσιράκι που μιλεί για παγκοσμιοποίηση να μας πει και τα αφεντικά της που την πληρώνουν για να τα λέει αυτά.

Δεν ξέρω αν η πλατεία χωρίζετε στα πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά αλλά όποιοι πραγματικά θέλουν το καλών όλων μας ας προσέξουν και να διώξουν αυτά τα τσιράκια των νεοταξιτών . Δικαιολογίες σε όποιον δεν βλέπει την αλήθεια δεν χωράνε  πλέον.








0 Σφαγή του Διστόμου

http://viotikoskosmos.wdfiles.com/local--files/distomo-fotografies/distomo6%20%28Small%29.jpg

Στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων από τις στην Ελλάδα Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

Στις 10 Ιουνίου του 1944 ο Fritz Laufenbach, λοχαγός των SS του 2ου λόχου του 1ου τάγματος του 7ου τεθωρακισμένου συντάγματος της αστυνομίας SS, έλαβε διαταγή να μετακινήσει τον λόχο του από την Λειβαδιά προς το Δίστομο, Στείρι και Κυριάκι με σκοπό τον εντοπισμό ανταρτών στην δυτική πλευρά του Ελικώνα. Σαν δόλωμα οι Γερμανοί είχαν 2 επιταγμένα Ελληνικά φορτηγά γεμάτα με άνδρες των SS μεταμφιεσμένους σε χωρικούς, που προπορεύονταν της κύριας φάλαγγας.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

0 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας


0 Διοργανώνεται στην Κρήτη το 10ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα την ενέργεια από Ελληνες Ακαδημαϊκούς του ΕΜΠ με ομιλητές και από την ... "Μακεδονία"!!!

Μια εξευτελιστική ενέργεια που εκθέτει ολόκληρο τον ελληνικό πνευματικό κόσμο και δείχνει ότι η σήψη και η προδοσία στην χώρα μας προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από την υποτιθέμενη "τάξη των αρίστων" πρόκειται να λάβει χώρα στην Κρήτη από τις 22 έως έως τις 24 Ιουνίου 2011, κατά την διάρκεια του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου, που έχει σαν οικοδεσπότες και συνδιοργανωτές Έλληνες καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Στον κατάλογο ομιλητών, όπως θα δείτε κι εσείς συμπεριλαμβάνονται ομιλητές από την... Μακεδονία!!!!!!

0 Αδιόριστοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ εξω απο το υπουργειο οικονομικών

Ρε λαμόγια προδότες  πολιτικοί ακούτε ;;;




0 Bilal - ROBOTS (Official Video)

Από των Mikael Colombu ένα βίντεο που συνοψίζει πολλά θέματα που έχουν συζητηθεί κατά καιρούς. Το βίντεο κάνει αναφορές στον ελέγχου του νου, στο αστυνομικό κράτος, τους Illuminati, τους παράνομους πολέμους και των μέσων μαζικής εξαπάτησης..


0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί οι πολίτες απαξιώνουν πολιτικούς και δημοσιογράφου

Η απαξίωση των πολιτικών μέρα με τη μέρα κλιμακώνεται. Το ίδιο και η απαξίωση των δημοσιογράφων. Δρόμοι παράλληλοι αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Δε λέει τυχαία ο λαός ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο.
Όταν μάλιστα πολιτικοί και μέλη μιας -κατ' ευφημισμόν- σοσιαλιστικής κυβέρνησης «ξεβρακώνονται» μπροστά στις εκβιαστικές απαιτήσεις κακοποιών που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, μεταμφιεσμένοι σε εκδότες και δημοσιογράφους, τότε είναι πολύ εύκολο να καταλάβει ο απλός πολίτης, γιατί οι ξένες οικονομικές δυνάμεις, μας επέβαλλαν τη δικτατορία τους χωρίς να ανοίξει μύτη.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

0 Όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι τα αποτελέσματα της προδοσίας...



0 @δερφές και παλικάρια γίνανε…μαλλιά κουβάρια!

Το φετινό γκέι πάρτι είχε και τα απρόσμενα του. Αυγά, γιουχαρίσματα, επέμβαση των ΜΑΤ, διαδηλώσεις κατά του Καμίνη, χειροδικίες.

Οι ομοφυλόφιλοι μαζεύτηκαν και φέτος στο κέντρο της Αθήνας για να διαφημίσουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλά αυτό που κάνει δεν είναι δυνατόν να το πλασάρει και ως πρότυπο στα παιδιά μας. Μέσα στην κακουχία που έχει ρίξει το ΔΝΤ την Ελληνική κοινωνία δεν μπορούμε να φανταστούμε γιατί το Ελληνικό κράτος επιδοτεί γκέι πάρτι αντί να δώσει τα χρήματα αυτά στην ανακούφιση του Ελληνικού λαού. Επίσης δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την απουσία των πατριωτικών οργανώσεων από την διαμαρτυρία.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

1 Ήταν μια φορά και ένα καιρό οι υποτιθέμενοι αναρχικοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται η μήπως τελικά ξέρουν και απλά κάνουν τη δουλειά τους σαν καλοί υπάλληλοι.

Σήμερα  04-06-2011 οι έλληνες You Tubers  πήγαμε  στο φεστιβάλ των ομοφυλοφίλων να διαμαρτυρηθούμε για την κατασπατάληση των χρημάτων των πολιτών που πηγαίνουν σε gay παρελάσεις και πάντα με σκοπό ειρηνικό .

Αλλά τελικά όπως διαπιστώσαμε υπήρχαν και τύποι του  μεταλλαγμένου  σοροαναρχικου χώρου παίζοντας το νταβάδες των gay  που έχουν Κολλημα στο να τραβάνε  φωτογραφία αυτούς που διαμαρτύρονται  (σύμπλεγμα καταδότη στην κατοχή μου κάνει) και συνεχίζω…. 

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

0 "ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο!


0 ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


0 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΥΠΕΡ ΤΖΑΜΙΟΥ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ"

Οι λούγκρες πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος ξεκινώντας από την πλατεία Κλαυθμώνος. ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΛΑΘΡΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ στην πλατεία Συντάγματος και να μοιράσουν μαζί με συριζοαναρχοπράκτορες φυλλάδια ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ "ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ" ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ.

0 H δίκη του Mall

Eίναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 20ετίας - και το πιο κρυφό.
Ίσως γιατί σε αυτό εμπλέκονται δύο πρωθυπουργοί, επτά υπουργοί και ο πιο πλούσιος Έλληνας στον κόσμο...
Η υπόθεση του Mall Athens, του «μεγαλύτερου αυθαίρετου της Ευρώπης», επρόκειτο να εκδικασθεί σε τελευταίο βαθμό από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 8 Μαΐου. Αλλά για μία ακόμα φορά η υπόθεση πήρε αναβολή.

0 Jeffrey o ροδόσταυρος η αλλιώς το επιφανειακό τους κομμάτι που λέγετε Bilderberg

Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμήσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση…

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant.

0 Ορίστε ποιος είναι ο σκοπός των ΜΜΕ και ακόμα μιλάτε για επανάσταση χωρίς να έχετε ακόμα τη δύναμη να κάνετε το πιο απλό να κλείσετε την TV

Δούλεμα μέσα στη μάπα μας τόσα χρόνια τρώμε και από τα Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ….
Θα πιστεύατε οτιδήποτε γιατί τα νέα των 8 πάντα λένε την αλήθεια.
"H επανάσταση δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά" ξυπνάτε ρε αγανακτισμένα όντα!

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

1 Το κίνημα της αληθείας Γιατί μας αφήνουν


0 Κι ο Πεταλωτής είναι μόνο η αρχή!

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

0 Η Θάλια Δραγώνα ξανακτηπά

Συνέδριο με θέμα “Το Ισλάμ στην Ελλάδα (İslam in Greece)” και με ενδιαφέροντες ομιλητές όπως την γνωστή καθηγήτρια Θάλια Δραγώνα διοργανώνεται στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 2011 στον “Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ”.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα τεθούνε θέματα όπως η συμβίωση των μουσουλμάνων με τις κοινωνίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, οι κατασκευές τζαμιών στις πόλεις της Ευρώπης, καθώς και η ανεκτικότητα έναντι των μουσουλμανικών συμβόλων στους δημόσιους χώρους.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο θα είναι και η Τουρκική Μειονότητα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.

0 Συγκέντρωση γιὰ τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη" στὴν Κόνιτσα ἀπὸ τὴν Μητρόπολη Κόνιτσας καὶ τὸ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ. 19/6/2011.

Η Ἱερὰ Μητρόπολις Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανὴς καὶ Κονίτσης καὶ τὸ Ἰστολόγιο ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ σᾶς καλοῦν τὴν Κυριακὴ 19 Ἰουνίου στὴν κεντρικὴ πλατεία Κόνιτσας σὲ συγκέντρωση - ὁμιλία γιὰ τὴν Κάρτα τοῦ Πολίτη.




Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

1 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Αναφορικά με την κατάθεση νομοσχεδίου προς ψήφιση για την κάρτα του πολίτη και την φοροκάρτα).


Η αίτηση, με την οποία προτρέπουμε όλον τον Ελληνικό λαό να καταθέσει, δεν είναι τίποτα παραπάνω από χρήση τού δικαιώματος που μας παρέχει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Σε μία πραγματική Δημοκρατία θα πρέπει να συμμετέχουμε, όχι μόνο με την ψήφο μας, αλλά ενεργά και με πλήρη συνείδηση, όπως ακριβώς συνέβαινε και στην αρχαία ΕΛΛΑΔΑ. 


Η αίτηση / αναφορά που θα καταθέσετε, προβλέπεται από το Ελληνικό Σύνταγμα στο άρθρο 10 παράγραφος #1 # , (δείτε εδώ)

0 Γιωργάκη μπινε πάρε την παγκόσμια διακυβέρνηση και Άλε

Για τους Αγανακτισμένους μίλησε τόσο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «Σήμερα οι διαδηλωτές σε Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο απευθύνονται σε εθνικά ζητήματα διακυβέρνησης που είναι πιο αδύναμα από παλιά, και που πέρα από τις ενδογενείς ατέλειές τους, αιχμαλωτίζονται από τις παγκόσμιες εξουσίες και τις αλλαγές ενός παγκόσμιου συστήματος», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.