Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

1 ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

3 Και ιερείς στο κόλπο της νέας τάξης.

LionLogo

Μετά από πολύ σκέψη για το αν πρέπει να μεταφέρω στον κόσμο, αυτό που είδα με τα μάτια μου στη Ρόδο, στις ολιγοήμερες διακοπές μου, έφτασα στο συμπέρασμα και ελπίζω να μην επηρεάσω αρνητικά κανένα χριστιανό. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες αυτές και θέτω το ερώτημα σε όλους μας. << Μήπως έφτασε η στιγμή να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας?>> Δεν είναι δυνατό να υπάρχει σταυρός ύψους 18 μέτρων στο περίχωρο της Ιεράς Μονής Φιλέρημου στο δρόμο του μαρτυρίου, τον παρατηρώ και τι βλέπω, πως είναι μια προσφορά από την μασονική στοά LIONS.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

1 Συγχαρητήρια στο Σημ/ρο Αθανάσιo Τσακάλη που δεν τους προσκύνησε, με αποτέλεσμα να τον κρίνουν διατηρητέο παμψηφεί μέχρι να τους προσκυνήσει.

Ο γνωστός πλέον από το Σύνταγμα Σημ/ρος Τσακάλης μας ενημέρωσε αποστέλλοντας το έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού που τον ενημέρωνε ότι θα παραμείνει στο βαθμό του σημαιοφόρου ωσότου να προσκυνήσει.
Διαβάστε σχολαστικά και παρατηρήστε πόσο ενόχλησαν τελικά οι αποκαλύψεις του για οικονομικές ατασθαλίες στο ΠΝ, στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και συγκεκριμένα στην εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ. Επίσης γεγονός είναι ότι τους ενόχλησε αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή για τα σχέδια των νεοταξιτών και την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές (δείτε σχετικά: λίνκ 1 και λίνκ 2).

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

0 Νέο χτύπημα στις ακριτικές περιοχές της χώρας!!

Το UDemand αποκαλύπτει ένα θέμα που πέρασε στα ψιλά γράμματα της ειδησεογραφίας. Πρόκειται για ένα θέμα ιδιαίτερα “ευαίσθητο” καθώς έχει να κάνει με την επιδότηση αγοράς ή ανέγερσης κατοικίας, από δημοσίους υπαλλήλους, σε υπηρεσία προβληματικής περιοχής
Στις 4 Αυγούστου ψηφίστηκε από την Βουλή νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάργηση της επιδότησης αγοράς ή ανέγερσης κατοικίας στις προβληματικές – παραμεθόριες περιοχές της χώρας. Για να λάβει την επιδότηση ο δημόσιος υπάλληλος έπρεπε να έχει παραμείνει 5 χρόνια στην παραμεθόρια περιοχή και αφού λάβει την επιδότηση να παραμείνει εκεί άλλα 10 χρόνια.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

0 Μας κόβουν τον καφέ και το σουβλάκι!

Γονατίζουν τον κόσμο οι «τεχνοκράτες» της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν αναλογίζονται τις συνέπειες των γελοίων αποφάσεών τους, στο μέσο Έλληνα. Η απόφαση των αρμοδίων για την αύξηση κατά 77% (!) του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις εστίασης, αλλά και στα αναψυκτικά και στους χυμούς, από το 13% στο 23%, θα οδηγήσει από την 1η Σεπτεμβρίου σε σαρωτικές ανατιμήσεις, ενώ οι επιχειρήσεις, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στα κόστη, θα αναγκαστούν να προβούν και σε μειώσεις προσωπικού.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

2 ΝΤΠ. Η Αόρατη Αυτοκρατορία

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

0 Ηλεκτρονικό Tattoo δέρματος με τεχνολογία RFID για την διευκόλυνση της παρακολούθησής


Η συσκευή αυτή περιέχει ένα τσιπ RFID και θα είναι σε θέση να μεταφέρει  πληροφορίες ασύρματα σε διάφορα δίκτυα. Για να πειστούν οι πολίτες  και να ενδιαφερθούν για το ηλεκτρονικό τατουάζ στο δέρμα, τα άρθρα  των ειδήσεων περιγράφουν τη χρησιμότητά του στην παρακολούθηση της υγείας και ... στα ... βιντεοπαιχνίδια!!!.

0 Κομμένο Άρτης

Το ἀφιέρωμα στήν σφαγή 317 κατοίκων τοῦ χωριοῦ Κομμένο τῆς Ἄρτης,στίς 16 Αὐγ.1943,ἀπό τά ναζιστικά στρατεύματα κατοχῆς.

Ἀπό τήν ἐκπομπή "Μαρτυρικά Χωριά",τῆς σειρᾶς ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ,πού ἀναμετεδώθη ἀπό τόν τηλεοπτικό δίαυλο τῆς ΕΤ3.

0 Υπάρχουν και λεβέντες......οι άλλοι είναι κότες.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

0 Έτσι έσφαζαν τους Ελληνοκύπριους και Έλληνες στρατιώτες οι Τούρκοι στον Αττίλα 2

Eλληνοκύπριοι και Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι οπισθοχωρούσαν, όταν έσπασαν οι γραμμές άμυνας κατά τις 14 Αυγούστου 1974 στον Αττίλα 2, δολοφονήθηκαν στην προσπάθεια τους να περάσουν στις υπό τον έλεγχο της Εθνικής Φρουράς περιοχές. Μάλιστα για να εξαφανίσουν τα ίχνη, οι Τούρκοι έκαιγαν τις σορούς!

Τις κτηνωδίες των Τούρκων στρατιωτών σε βάρος Eλληνοκυπρίων και Ελλήνων, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

2 Συγχαρητήρια στον εν ενεργεία αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Π/χη (Ι) Ζώη Μπέχλη για την προσφυγή του στο συμβούλιο επικρατείας για την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές.

Βάσει της απόφασης (του 2011) της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου), ο οποιοσδήποτε αποκτά την ελληνική "ιθαγένεια", Μαροκινός, Πακιστανός ή οποιοσδήποτε άλλος τριτοκοσμικός, αλλογενής και αλλόθρησκος, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων μας Δυνάμεων, καθιστώντας τες έτσι μισθοφορικό σώμα.

Οι Έλληνες μάχονται ενάντια στην απόπειρα του εθνομηδενιστικού συστήματος (το οποίο "διοικεί" την χώρα για λογαριασμό των διεθνών κερδοσκόπων), να διαλύσει τον εθνικό κορμό και να επιβάλλει την πολυπολιτισμικότητα.

0 Όταν καίνε την Αγία Γραφή δεν μιλάς. Ούτε όταν βεβηλώνουν τις εικόνες. Τώρα όμως, μιλάς.

΄Ενας αστυνομικός έσκισε, λέει το Κοράνι.
Ο διάσημος «ροκ σταρ» Marilyn Manson, στις συναυλίες του έχει την συνήθεια να σκίζει και να καίει την Βίβλο, (φωτο) μπροστά σε ένα πλήθος που παραληρεί.
Αν αντέχετε, δείτε το βίντεο στο Youtube.

0 ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ


3.400.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΥΚΗ!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

0 THEY LIVE 1988 (ταινία)

Μια ταινία που μιλάει ακριβός για το ρολό που παίζουν οι απόκρυφες κοινωνίες στη ζωή μας

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

0 Η Νέα διαφημιστική καμπάνια που θέλει πραγματικά να σε κάνει να επικεντρωθείς στους μασονικούς συμβολισμούς

 Δεν είναι Παράξενο πώς  τα μουσικά βίντεο που θεωρούντο  πλέον «πρωτοποριακά» μας μιλαν  φορά παρτίδα για τη μασονία (βλ. Pow LCD Soundsystem)  Είναι το  πρώτο βίντεο  του  MTV- που έκανε τόσο έντονα την αρχή.
Για να συνοψίσω το βίντεο αυτό  είναι βασικά μια δέσμη από νέους  ανθρώπους  που έχουν σαν στόχο τη διασκέδαση και προφανώς  μη έχοντας την παραμικρή ιδέα ότι  ο χορός είναι  ένα μασονικό τελετουργικό ορόφου με πλήρης μασονικούς πυλώνες και πυραμίδες.






Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

0 Παράνομες απολύσεις ΕΠΟΠ καταγγέλλουν οι Απόστρατοι - Σχετίζονται με την αύξηση της θητείας;


Σε μια καταγγελία βόμβα προχώρησε η ΑΝΕΑΕΔ με έγγραφο της που κοινοποίησε στην Εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών. ‘Όπως αναφέρει η ΑΝΕΑΕΔ το ΓΕΣ προχώρησε σε απολύσεις ΕΠΟΠ που έγιναν κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων αφού όπως αναφέρει στο έγγραφο καταπέλτη: «έχουμε στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι η Υπηρεσία, είτε δεν ενημέρωσε είτε ενημέρωσε μεν, όμως σε χρόνο που οι ενδιαφερόμενοι ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΓΝΩΣΗ και ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΠΑΝΑΚΡΙΣΕΩΣ, και προχώρησε στην απόλυσή τους!»

0 O κύβος ερρίφθη: "Πράσινο φως" από ΗΠΑ για την γεώτρηση

Ο κύβος ερρίφθη" και οι ΗΠΑ έδωσαν το "πράσινο φως" στην αμερικανική εταιρεία Noble Energy να προχωρήσει στις γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου εντός της κυπριακής ΑΟΖ που είναι περισσότερο γνωστή ως "οικόπεδο νούμερο 12", παρά τις τουρκικές απειλές! Έτσι όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του ταξιδιού του γεωτρύπανου «Noble Homer Ferrington», το οποίο αυτή την στιγμή βρίσκεται στην ισραηλινή ΑΟΖ, στο κοίτασμα «ΝΟΑ 1».

0 Πάλι τα ίδια ο Τ.Σόρος: "Να βγει η Ελλάδα και η Πορτογαλία από το ευρώ για να σωθούν όλοι"

Ο συνομιλητής και φίλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι λίγα 24ωρα πριν η Ελλάδα εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία της στον τρόικα ήρθε με το ιδιωτικό του τζετ και συνομίλησε επί ώρες με τον Έλληνα πρωθυπουργό) ο Αμερικανός, ουγγρικής καταγωγής, Τζορτζ Σόρος, επανέλαβε την θέση του ότι η Ελλάδα και η Πορτογαλία θα πρέπει να εξέλθουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη εξαιτίας του μεγάλου χρέους τους.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

0 "! "Κ.Σημίτης και Γ.Παπανδρέου μας έδιναν το μισό Αιγαίο από το 2002"!

Η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου το 2002 είχε δεχθεί να παραιτηθεί του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο στα 12 ν.μ., γράφει σε βιβλίο που εξέδωσε ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης Ντενίζ Μπουλούκμπασι, ο οποίος συμμετείχε στις 36 από τις 50 διμερείς επαφές που είχαν ξεκινήσει από το 2002!

0 Είναι θέμα DNA! (Η Δωδώνη & ο αρχαιοκάπηλος πάππος)

Στο περιοδικό Αρχαιολογία, τεύχος 116, Σεπτέμβριος 2010, σελ. 85-92, διαβάζουμε για την «μοναδική συλλογή χάλκινων έργων μικροτεχνίας» που εκτίθεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελλάδος. Ένα σημαντικό μέρος της έκθεσης, κατέχει μία συγκεκριμένη συλλογή, που δώρισε ο Ηπειρώτης Κ. Καραπάνος. Η δωρεά, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει κυρίως τα χάλκινα ευρήματα των ανασκαφών που πραγματοποίησε ο Καραπάνος στο ιερό της Δωδώνης το 1875-76 με άδεια των τουρκικών αρχών. Μερικά όμως χάλκινα ειδώλια που προέρχονται από λαθρανασκαφές στη Δωδώνη πουλήθηκαν σε μουσείο του Βερολίνου…

0 Νέα βόμβα Καμμένου> Κερδίσαμε στη Χάγη αποζημίωση για τη σφαγή στο Δίστομο και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!..

Οβουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη του olympia.gr, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κέρδισε στο δικαστήριο της Χάγης αποζημίωση για τη σφαγή του Διστόμου και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!...

"Διαβάζω τα σχόλια σας γιά τή siemens με ιδιαίτερη προσοχή

Πρέπει όμως νά σάς παρουσιάσω τή πλήρη εικόνα.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

0 (07-08-11)Οι απόκρυφες εικόνες της εβδομάδας στα αγαπημένα μας είδωλα που έχουν πάρει τη σύγχρονη θέση του φαραώ . Μπεε Μπεεεεεε



Δεν είμαι σίγουρος πως αυτοί οι άνθρωποι είναι μέρος μιας ομάδας χορού. Aλλά εδώ είναι ένα παράδειγμα του πώς επηρεάζει τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης και αυτοί με τη σειρά τους εσάς

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

0 ....ΜπΑφοΚ....

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

0 Rfid εσύ ακόμα να βάλεις στο παιδί σου ;

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

0 Το Μάρκετινγκ της Τρέλας (πεντάλεπτο τρέιλερ)

Η ψυχιατρική προπαγάνδα για τον «εγκέφαλο» πουλάει καλά. Με την οικονομική τους δύναμη, οι φαρμακοβιομηχανίες ελέγχουν τους πάντες: μίντια, ιατρικές σχολές, κυβερνήσεις, γιατρούς, έτσι ώστε να διδάσκεται, να προπαγανδίζεται, να διαφημίζεται, να προωθείται και να νομιμοποιείται ένα μοντέλο σκέψης για τον άνθρωπο και τις «λειτουργίες» του που έχει αποφέρει στις φαρμακοβιομηχανίες και στους συνεργαζομένους με αυτές αμύθητα ποσά.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

0 Κατάθεση αίτησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Η συγκεκριμένη αίτηση / αναφορά την οποία προτρέπουμε όλον τον Ελληνικό λαό να καταθέσει, δεν είναι τίποτα παραπάνω από χρήση τού δικαιώματος που μάς παρέχει το Ελληνικό Σύνταγμα. Προβλέπεται στο Άρθρο 10 παράγραφος #1 #.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

0 Μέχρι υπολοχαγοί θα φτάνουν οι ΕΜΘ - Ρυθμίζεται και η μονιμότητα.

Μέχρι το βαθμό του υπολοχαγού θα φθάνουν οι Εθελοντές Μακράς Θητείας, η ραχοκοκαλιά του στρατεύματος, οι οποίοι σήμερα λαμβάνουν μέχρι και το βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ ρυθμίζεται και το θέμα της μονιμότητάς τους! Αυτό άφησε να εννοηθεί σε απάντηση στην Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή Κ.Γιαννακόπουλου που είχε θέσει το θέμα (για την ιστορία και για την … κοινοβουλευτική δικαιοσύνη να τονίζουμε ότι πολλές ερωτήσεις για το θέμα έχει καταθέσει και ο βουλευτής του Κινήματος, Άρμα Πολιτών, Βασίλης Οικονόμου).

0 Aύξηση των λοιμώξεων από τον HIV κατά 580% μέσα σε ένα χρόνο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί θυμίζει η κατάσταση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΜΠΝΟ). Όπως αποδεικνύεται από την έρευνα του Κέντρου στο κέντρο της Αθήνας καταγράφεται πρωτοφανή αύξηση των λοιμώξεων από τον HIV κατά 580% μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

3 Ελληνίδες Μάνες προς την Λαϊκή Συνέλευση της «Άμεσης Δημοκρατίας» της Πλατείας Συντάγματος.

clip_image002ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΗ ΑΥΤΟΥΣΙΟ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

Την 15ην Ιουλίου 2011 ημέρα Παρασκευή, μία αντιπρόσωπος μας με την βοήθεια φίλων και παρευρισκομένων ανήρτησε ένα πανό στην Πλατεία Συντάγματος με θέμα «ΝΑΙ εργασία στα παιδιά μας, ΟΧΙ εργασία στους αλλοδαπούς».

Σε κάποιους οπαδούς όμως της «Άμεσης Δημοκρατίας» δεν άρεσε το περιεχόμενο με αποτέλεσμα να μαζευτούν καμιά πενηνταριά εξ αυτών ως κοπάδι λύκων, να προπηλακίσουν και να απειλήσουν την αντιπρόσωπο μας και εν τέλει να κατεβάσουν το πανό και να το κατάσχουν ως λάφυρο πολέμου.