Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

0 Ο Σωμερίτης καλεί την ΕΥΠ να παρακολουθεί τους Έλληνες πολίτες!!


Διαβάστε και θαυμάστε την ιδανική δημοκρατία ορισμένων κατά φαντασία δημοκρατών! Παραθέτω αυτούσιο το άρθρο του Ριχάρδου Σωμερίτη στην εφημερίδα ''Το Βήμα''...τα σχόλια δικά σας...



"Η απόπειρα εκτροπής

Ριχάρδος Σωμερίτης

0 Γερμανός βουλευτής: "Ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!!

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση ενός γερμανού βουλευτή Ντίτερ Ντεμ, του κόμματος Αριστερά, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

0 Γιωργάκης:"Προτεραιότητα η Παγκόσμια Διακυβέρνηση!" [Βίντεο]

Γ.Α.Παπανδρέου: "Σήμερα ο πόθος για Δημοκρατία ξεπερνάει τα όρια του Αραβικού Κόσμου.
Είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ το αίτημα και, από την Αραβική Άνοιξη, όλη η υφήλιος έμαθε πολλά.
Ακούσαμε ΦΩΝΕΣ και ΠΛΑΤΕΙΕΣ σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, είτε απ' την πλατεία Τάχτίρ ή την Walls Street, η ακόμη και από την ΕΛΛΑΔΑ.
Η Σοσιαλιστική Διέθνης στάθηκε πάντα στο πλευρό εκείνων που αγωνίζονται για ένα δικαίοτερο σύστημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ένα ΔΙΚΑΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

0 Ένας από τους σφαγείς της ανθρωπότητας David Rockefeller

Ο άνθρωπος που είπε την περίφημη φράση χρειαζόμαστε την νέα τάξη πραγμάτων και  κάτω από τον έλεγχο τους έχουν διάφορα ανθρωπάκια σαν τον ΓαΠ. Παντός όποιος παρατηρήσει το βλέμμα του νομίζω λέει πολλά για αυτούς τους ανθρώπους 

0 Πολίτες κρεμάνε για διαμαρτυρία ΑΝΑΠΟΔΑ τις σημαίες! [ΝΤΡΟΠΗ!]


Πολίτες κρεμάνε για διαμαρτυρία ΑΝΑΠΟΔΑ τις σημαίες!Πολίτες, λίγοι ακόμη, σ’ όλη τη χώρα, αρχίζουν να κρεμάνε στα σπίτια τους ανάποδα τις σημαίες.
Υποστηρίζουν ότι σκέφτηκαν αυτή την ενέργεια για… να εκφράσουν την αγανάκτησή τους προς το κράτος.
Θεωρούν ότι αυτή η σιωπηρή διαμαρτυρία είναι πιο ηχηρή από τις υπόλοιπες αντιδράσεις. Λένε ότι η πράξη τους συμβολίζει τον κίνδυνο, που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Αλλά συμβολίζει και το ότι και εμείς δεν μπορέσαμε να μας σώσουμε. «Ξέρεις τι σημαίνει μια σημαία κρεμασμένη ανάποδα;» ρωτά ο Τόμι Λι Τζόουνς τον μεξικανό μετανάστη στην «Κοιλάδα του Ηλά».
«Είναι ένα διεθνές σήμα κινδύνου.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

0 "Αντάρτικο" ενάντια στο χαράτσι

Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση κατά λογαριασμού της ΔΕΗ στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Φουντώνουν οι αντιδράσεις για το τέλος ακινήτων. Ιδιοκτήτης γκαρσονιέρας με μηνιαίο εισόδημα 361 ευρώ καλείται να πληρώσει 350 ευρώ.Αποφασισμένοι να αντισταθούν στο χαράτσι για τα ακίνητα, οι Έλληνες πολίτες, που βλέπουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ να φτάνουν φουσκωμένοι.

0 Το μήνυμα μιας Ελληνίδας. Η φωνή ολης της Ελλάδας

Ακούστε το και διαδώστε το, για την φωνή της Ελληνίδας!



0 Μια εικόνα που τα λέει όλα!

Οι Ευέλπιδες αρνούνται να φύγουν από την παρέλαση




0 Ο Γκλέτσος κατέβασε κάτω από την εξέδρα τους επισήμους και έβαλε να κάτσουν οι πολεμιστές του 1940

Ο Δήμαρχος και όλοι οι επίσημοι κατέβηκαν από την εξέδρα για να ανέβουν οι ήρωες του 1940, που πολέμησαν στην Πίνδο...

"Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες", δήλωσε στο LamiaReport ο Απ. Γκλέτσος.

Αυτό που έκανε ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος στην παρέλαση της Στυλίδας ήταν εντελώς διαφορετικό από τις άλλες πόλεις και φυσικά δεν άφησε και πολλά περιθώρια για διαμαρτυρίες προς τους επισήμους.
Κάτι ήξερε η Κατερίνα Μπατζελή, που πήγε στην Στυλίδα και όχι στην Λαμία.

0 Ιδού γιατί στηρίζουν: 1 στους 5 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην επόμενη Βουλή!


Μόλις ένα από τα πέντε μέλη της νυν Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα είναι στην επόμενη Βουλή και αυτή είναι η βαθύτερη αιτία που οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πειθαρχούν σε ότι και αν φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, ακόμα και στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.
Σε τελική ανάλυση ... τι είναι η εθνική κυριαρχία, μπροστά στην πολιτική επιβίωση π.χ. του Χ.Μαγκούφη που εδάρη από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, του Ο.Βουδούρη που επίσης εδάρη και άλλων τέτοιων κορυφαίων πολιτικών προσωπικοτήτων της χώρας;

0 Το HΛΙΟΣ "καίει" την κυβέρνηση - Δεύτερο κατοχικό δάνειο!


Ανατριχίλα προκαλεί το άρθρο 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής που αναφέρεται στο πως θα εξοφληθεί το ελληνικό χρέος. Για πρώτη φορά ένα ελεύθερο (τυπικά τουλάχιστον) κράτος δέχεται να εκχωρεί όλα τα έσοδά του από ένα τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ στους δανειστές του, να έχουν οι δανειστές του τον απόλυτο έλεγχο, την τιμολόγηση, την πώληση και την αγορά και να μην μπορεί ούτε μία κιλοβατώρα από αυτό το τεράστιο έργο να απορροφηθεί από την εγχώρια αγορά!

0 Λάθος σε ομιλία Γ.Παπανδρέου ή έχουμε θέμα ... ανεξάρτητης Κρήτης;



Και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα από τον Δεκέμβριο του 2008, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα». Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, με αντικείμενο τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο μετά την Αραβική Άνοιξη, έδωσε υπόσταση σε μία φημολογία που οργιάζει τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά διπλωματικά σαλόνια των Αθηνών: Ότι επίκειται δημοψήφισμα στο νησί με θέμα την ανεξαρτησία της … Κρήτης!

0 Η κάρτα των μούλων που αναφέρει για της 11 – 11 – 11


Πολλοί θα έχετε αντληθεί ότι οι συγκεκριμένες κάρτες δεν είναι προφητικές αλλά έχει αναγράφει όλος ο σχεδιασμός για την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Μακάρι να παραπέμπει σε κάτι άλλο η συγκεκριμένη κάρτα αλλά αυτό θα το δούμε λιαν σύντομος. (Μην λέτε ότι δεν τα λέγαμε )

1 Η παρέλαση των Ελλήνων YouTubers, 28 Οκτωβρίου 2011.


0 Νέο Forum: Έλληνες Youtubers

Ελάτε μαζί μας στον αγώνα εναντίον της νεας ταξης πραγματων. Συζητησεις, απόψεις για δρασεις και επικαιροτητα
Γίνετε μέλη και ελάτε όλοι στον αγώνα μας εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων!


Δεν φοβομάστε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

0 Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΩΝ «ΕΦΙΑΛΤΩΝ» Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…

 



Πηγή:  Χαρρυ κλυνν

0 ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

0 Σέκτες θανάτου και Νέα Παγκόσμια Τάξη

Το φαινόμενο της σέκτας, αν και δεν είναι καινούργιο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας. Συνήθως άτομα που είναι αδύναμοι χαρακτήρες, αποκτούν στις διάφορες θρησκευτικές - και όχι μόνο - σέκτες, μια έντονη αίσθηση ότι εντάχθηκαν σε έναν ξεχωριστό χώρο,ο οποίος γίνεται αντιληπτός από πρωτοπόρος μέχρι και ως μοναδική σανίδα σωτηρίας από μια μοιραία επερχόμενη καταστροφή. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται στους μετέχοντες η ψευδαίσθηση ότι είναι «εκλεκτοί». Παράλληλα, αρχίζει μια σταδιακή πλύση εγκεφάλου που έχει ως στόχο να καταστήσει τα μέλη της σέκτας, ει δυνατόν, πλήρως υποταγμένα, άβουλα όντα.

1 Επείγει η Εθνική αφύπνιση των Ελλήνων!

Η συμπυκνωμένη αρνητική υπερένταση που πολιορκεί στις μέρες μας την πλειοψηφία των Ελλήνων, απειλεί να αγγίξει τα όρια της κοινωνικής σχιζοφρένιας.

Είναι τεράστια η απελπισμένη ανάγκη του «να ξεφύγουμε» λίγο από το παραλήρημα των μουμιοποιημένων μαζών, που ακολουθεί ένα ποτάμι χωρίς γυρισμό...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας πια που να μην το έχει νιώσει, να μην το έχει αντιληφθεί, ότι η αρχή έγινε, έχει ξεκινήσει η αλλοτρίωση κάθε φαντασίωσης για ανθρώπινη διαβίωση του Έλληνα πολίτη. Κάποιοι στοχεύουν στον ολοκληρωτικό αφανισμό του…

0 Λαϊκή επανάσταση η φετινή επέτειος του ΟΧΙ! Η Μπάντα Δήμου Πατρέων και πολίτες τραγουδούν και ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και το “ Σώπα που να’ναι θα σημάνουν οι καμπάνες”

1 Κράξιμο του Παπουλια σε πρώτο πλάνο.

Προσοχή.Οι παρελάσεις βλάπτουν σοβαρά τους επισήμους



Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

0 Παρέλαση του "ΟΧΙ!" από Έλληνες Youtubers!

Μια Έκτακτη συμμετοχή στη παρέλαση απο τους Έλληνες YouTubers δίνοντας ενα ξεχωριστό και συνάμα σημαντικό μήνυμα στο κόσμο.

0 Από Καλαμάτα.

0 O Ασυμπίεστος στο Κόντρα.

Εστώ και εαν περάσαν 160 μέρες από τις 23-2-11 που καταγράφηκε το παρακάτω βίντεο, αποκαλύπτοντας "αναχικούς", "ασφαλιτές" και ψευτοδημοσταγμούς, αφιερώθηκε ολοκλήρη εκπόμπη στο CONTA στην εκπόμπη του Χίου.

0 Και κλάμα ο Παπούλιας..


Είδα τον πρόεδρο της δημοκρατίας του Ελλαδιστάν να κλαψουρίζει, γιατί ο λαός αντέδρασε -λέει- και τον γιουχάϊσε.
Πρόεδρα, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά ..λίγα σου έσουραν.

Προδότη σε είπανε; Χμμμ...!!
Πιστεύεις ότι δεν είσαι;
Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι διαφυλάττεις το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους;
Είσαι σίγουρος ότι δεν πάτησες τον όρκο σου όπως ο ΓΑΠ και τα συν-αυτώ γοριλάκια;

Μήπως κάνεις πλάτες σε κάποιους και δεν το λές; Γιατί, δεν σε κόβω για κουτό, ώστε να πιστέψω πως δεν το κατάλαβες. Εδώ το κατάλαβα εγώ ο μαλάκας που έχω μαύρα μεσάνυχτα απο την πολιτική, και δεν το κατάλαβες εσυ; Δεν με πείθεις.

0 το τέλος του φόβου ΙΙΙ - ΟΧΙ

0 Έκτακτον ανακοινωθέν δια τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου 2021

.
Γερμανικέ λαέ! Από της πρωίας της σήμερον, διεξάγονται σκληρές μάχες, δια την κατάληψιν των ημετέρων υπουργείων από δάνειες δυνάμεις και την κατάληψη των εξεδρών στας παρελάσεις.

Ελληνικαί εχθρικαί δυνάμεις με επικεφαλής τον υπερπρωθυπουργόν Ράιxενμπαχ εφορμούν κατά των ημετέρων υπουργείων και υφυπουργείων, τα οποία παραδόξως παραδίδονται προθύμως, ενώ απροθύμως αποχωρεί ο πρόεδρος της Δημοκρατιας εις Θεσαλονίκην
Αι ημέτεραι υπουργικαί δυνάμεις εις τας οδούς Γράμμου, Βιτσίου, Κορυτσάς και Βέρντερ Βρέμης - Ντόρμουντ 4-3 , αμύνονται ασθενώς έναντι της 566ης δόσεως , ενώ δέχεται βροχή αντικειμένων ο βουλευτής Τρικάλων κύριος Μαγκούφης.

0 Και κάπου εκεί στο βάθος μια φωνή έξω οι μασόνοι από την Ελλάδα .

0 Έντρομη η προδοτική ηγεσία της χώρας κοιτάζει τις εξελίξεις. Η παρέλαση έγινε χωρίς πολιτικούς

Το νόημα της ημέρας δεν αλλοιώνεται! 
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
Αυτό που συνέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη είναι η υγιέστατη οργή του κόσμου που την προκάλεσαν οι ίδιοι. Έσπειραν ανέμους και αρχίζουν να θερίζουν θύελλες.
Ο κόσμος έκανε το αυτονόητο, όσο κι αν θέλουν τα παπαγαλάκια και οι κυβερνητικοί να κυνηγάνε χείμερες και να βλέπουν μεμονωμένες ομάδες, χρυσές αυγές, ή παραστρατιωτικές παραθρησκευτικές ομάδες, πολιτικά κόμματα ή οτιδήποτε άλλο κατεβαίνει στο κεφάλι τους, η αλήθεια είναι μία.

0 Η ζωή σας με την κάρτα του πολίτη ( ένα βίντεο για αυτούς που δεν μπορούν να φαντασθούν το πώς θα γίνει η ζωούλα τους σε μερικά χρόνια)

0 Πιπέρι στο στόμα όποιος ξανά πει τον δοσίλογο Παπούλια προδότη


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

0 Σαν άλλη Ντόρα ο Ιερώνυμος,δήλωσε πως θα κάνει "τα πάντα" για την εκκλησία και την πατρίδα του..

Δεν μας είπε όμως ποια ακριβώς είναι η πατρίδα του..Γιατί το χρήμα και οι "μπίζνες" δεν έχουν πατρίδα.
Όλα στο βωμό του χρήματος λοιπόν.Ακόμα και η θρησκεία..Κάνουν μπίζνες με φανατικούς ισλαμιστές..την εκκλησιαστική περιουσία και τις ελληνικές εκτάσεις.
"Για την Εκκλησία και την πατρίδα θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου" δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το πρόσφατο ταξίδι του στο Κατάρ.

0 Ο λακές της Νέας παγκόσμιας τάξης ξεπουλάει όλα τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία!


Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει αγοραστεί. Eίναι νοικιασμένος. Πουλάει επιχειρήσεις του ελληνικού δημοσίου στις πολυεθνικές. Μειώνει μισθούς, συντάξεις και θέσεις εργασίας, κατ' εντολή του ΔΝΤ. Παραδίδει τα δημόσια ταμεία στις ευρωπαϊκές τράπεζες. Στηρίζει τον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης. Δίνει εντολές στο Ελληνικό Λιμενικό Σώμα να συνεργήσει στον αποκλεισμό της Γάζας από τον Νετανιάχου».

Δήλωση διαδηλωτή στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, 3 Ιουλίου 2011.

0 Επίσκεψη ρωσικού πλοίου στην Αλεξανδρούπολη με συμμετοχή των Ρώσων Πεζοναυτών στην αυριανή παρέλαση


Κατέπλευσε σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το ρωσικό αποβατικό πλοίο Caesar Kunikov BDK-64 στο πλαίσιο προγραμματισμένης τριήμερης επίσκεψης στην περιοχή. Το πλοίο εκτοπίσματος 2.500 τόνων και μήκους 112,6 μέτρα ανήκει στον ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

0 Ντοκουμέντο: Κάλεσαν τους ξένους να αναλάβουν τον έλεγχο της χώρας!


Εβδομηνταένα χρόνια μετά το "ΟΧΙ" του Ιωάννη Μεταξά και του ελληνικού λαού, έχουμε ένα μεγαλειώδες "ΝΑΙ" του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησής του, αφού όπως αποκαλύπτει το defencenet.gr, στο Κείμενο Συμπερασμάτων της χθεσινής Συνόδου Κορυφής, αναφέρεται ρητά ότι η ελληνική (;) κυβέρνηση κάλεσε τους ξένους για να αναλάβουν την εποπτεία της χώρας (όλο το κείμενο είναι στην διάθεση του defencenet.gr και το δημοσιεύουμε εδώ)!

0 Πορτοκάλογλου για Επαναστάτες του Κώλου

1 Έλληνες Youtubers: Μερικές απο τις δράσεις μας.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

0 Μετά τα πρωθυπουργικά ερωτήματα για το ALTER ακολούθησε ο εισαγγελέας - Δημοκρατικά πράγματα...

Εννιά μέρες μετά την αποστροφή του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για υπερχρεωμένο τηλεοπτικό σταθμό τον οποίο δανείζουν οι τράπεζες (φωτογραφίζοντας βέβαια το ALTER) ο οικονομικός Εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης διέταξε προκαταρκτική εξέταση στο κανάλι, το οποίο είναι το μοναδικό που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση.

0 Α.Μέρκελ: "Ποια τεχνική βοήθεια; Tην εποπτεία αναλαμβάνουμε"!

Πριν "αλέκτωρ φωνήσαι" Η Ανγκέλα Μέρκελ, διέψευσε και τον χερ Χορστ Ράϊχενμπαχ και τους κυβερνητικούς που μιλάνε για "τεχνική βοήθεια" κια όχι εποπτεία της Ελλάδας. Σε ομιλία της στην Γερμναική Βουλή πριν λίγο εν όψει της ψηφοφορίας για το EFSF η καγκελάριος της Γερμανίας ήταν σαφής:

"Η Γερμανία επιθυμεί τη μόνιμη επιτήρηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε η ελληνική οικονομία να μπορεί να αναπτυχθεί ξανά, σημείωσε και είπε ότι θα ήταν επιθυμητή μια μόνιμη εποπτεία των ελληνικών μεταρρυθμίσεων. Η βοήθεια που της δίνουμε, πάντα θα πρέπει να συνδέεται με αυστηρές προϋποθέσεις επιτήρησης της χώρας από εμάς. Δεν είναι μόνο τεχνική βοήθεια, χρειάζεταιο την επιτήρησή μας"!

0 ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ – ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Ζούμε όλοι αυτές τις ημέρες ένα πρωτοφανές κλίμα πολέμου κατά της κοινωνίας, ένα τραγικό σκηνικό, καλά στημένο, από μηχανισμούς χειραγώγησης και καταστολής για να υποταχθεί πλήρως ο ελληνικός λαός.
Με τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια της εξαθλίωσης που ψηφίζουν οι ξενόδουλοι, οι προδότες και οι απάτριδες διαμοιράζουν τα ιμάτια της Ελλάδας στους νεοφιλελεύθερους πλιατσικολόγους και τους νεοναζί Επικυρίαρχους. Απέναντι σ’ αυτή τη νέα κατοχή και τους κερδοσκόπους που τα θέλουν μονά-ζυγά δικά τους, ο λαός οργανώνεται και ανασυγκροτείται με ημερομηνίες-σταθμό τις παλλαϊκές κινητοποιήσεις της Τετάρτης και Πέμπτης, 19 και 20 Οκτώβρη.

0 Facebook : Παγκοσμιο διαδικτυακο νομισμα

Εικονικό νόμισμα από το Facebook.
Το Facebook στοχεύει να λανσάρει το εικονικό νόμισμα Facebook Credits το οποίο χρησιμοποιείται για διάφορες εφαρμογές εντός σάιτ και σε υπόλοιπους διαδικτυακούς τόπους.

Έχει μάλιστα προχωρήσει σε επαφές με εταιρίες για να δέχονται τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, με την εταιρία GameHouse να είναι η πρώτη που επιτρέπει την χρήση των Facebook Credits στους παίχτες των τίτλων της.

Μένει να δούμε αν το γεγονός αυτό αποτελεί την αφετηρία ενός καθολικού νομίσματος στο διαδίκτυο.

0 Άγρια γιούχα στον Μπεγλίτη

0 Μακάρι να αγαπούσαμε την Πατρίδα μας όσο ο Παπανδρέου αγαπάει τη δικιά του (USA)

0 Πως θα είναι η σύγχρονη γερμανική κατοχή-Βίντεο 1987

Κι όμως οι μέρες που θα ζήσουμε υπάρχουν καταγεγραμμένες στο παρελθόν...
Μιλάμε για τον απίστευτο Χάρρυ Κλύν και τη ταινία του "Made in Greece"..

O Γιαννάκης-μόλις έχει βγεί από το τρελάδικο-λόγω Κυβέρνησης Παπανδρέου(ξέρετε ΦΠΑ δύο ταχυτήτων,μαζί τα φάγαμε,οι Γερμανοί είναι φίλοι μας,πριμοδοτήσεις Τραπεζών και χίλια ακόμη κουλά)και φτάνει στο αρχηγείο του "φιλέλληνα"(κατά τη γνώμη πολλών κυβερνητικών στελεγχών)κου Ράιχενμπαχ...Απολαύστε το...

0 OIKONOMIA: ΠΑΣΟΚική Αξιο"που"στία

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

0 Ο "προδότης-υπερπατριώτης'' Ρόβλιας, δηλώνει "Οι Γερμανοί αγαπούν την Ελλάδα".


0 Μια ενδιαφέρων ιστορία: "Τα Γαΐδούρια"!

image001.jpg
Mια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά. Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.
Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάιδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι πούλησαν τα ζώα τους. Τις επόμενες ημέρες προσέφερε 300 ευρώ για όσα ελάχιστα ζώα ήταν ακόμα απούλητα με αποτέλεσμα και οι τελευταίοι αμετανόητοι να πουλήσουν τα γαϊδούρια τους. Μετά συνειδητοποίησε ότι στο χωριό δεν έμεινε πια ούτε ένας γάιδαρος και ανακοίνωσε σε όλους ότι θα επέστρεφε μετά από μια εβδομάδα για να αγοράσει οποιοδήποτε γάιδαρο έβρισκε έναντι 500 ευρώ! Και αποχώρησε.

3 Υπερπρωθυπουργός - «γκαουλάιτερ» ο Ράιχενμπαχ

Επιβολή επιτροπείας στη χώρα μας από τους δανειστές της -πιθανόν μέσω σημαντικής ενίσχυσης των εξουσιών της Ομάδας Δράσης υπό τον Γερμανό ΧορστΡάιχενμπαχ- και συνθήκες ασφυξίας σε όλη την οικονομία είναι το πανάκριβο «αντίτιμο» για το μεγάλο «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους που δρομολογούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όπως όλα δείχνουν. Ακόμα σκληρότερη λιτότητα επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ανάγκη σημαντικής στήριξης των ασφαλιστικών ταμείων και έλλειψη ρευστότητας θα είναι τα κυριότερα επιμέρους συμπτώματα που θα παρουσιάσει ο «Ελληνας ασθενής» ύστερα από μια τέτοια εξέλιξη.

0 Το κίνημα ‘Occupy Wall Street’ κάνει έκκληση για «παγκόσμια διακυβέρνηση»

Πριν από τις διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, που ήταν εμπνευσμένες από το κίνημα Occupy Wall Street (OWS), στις 15 Οκτωβρίου, μια ομάδα επιφανών αριστερών «εξέδωσαν ένα μανιφέστο που περιλαμβάνει μια ισχυρή έκκληση για μία παγκόσμια δημοκρατία και, ιδίως, δημοκρατική διακυβέρνηση πάνω από το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα», αναφέρει η Εκστρατεία της UNPA.

0 Η Αριστερά και η κουλτούρα της Νέας Τάξης


Στο οικολογικό μανιφέστο του που τιτλοφορείται “Η βιομηχανική κοινωνία και το μέλλον της” ο βομβιστής της Οκλαχόμα κατά κόσμον Τεντ Κατζίνσκυ ή «γιούνα μπόμπερ» (‘Unabomber’) περιγράφει αναλυτικά την παρακμή του τεχνολογικού πολιτισμού και τον κομπλεξισμό της αριστεράς. Έγραφε ο γιουναμπόμπερ: “Οι Αριστεροί έχουν την τάση να μισούν οτιδήποτε αποπνέει την εικόνα του ισχυρού, του καλού και του επιτυχημένου ..μισούν την Αμερική, μισούν τον δυτικό πολιτισμό, μισούν τους λευκούς άνδρες...”.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

0 Γερμανός ιστορικός «χρεώνει» το ελληνικό πρόβλημα στον Όθωνα!

Αποτέλεσε η βασιλεία του Όθωνα την απαρχή της σημερινής κακοδαιμονίας των Ελλήνων;

Ο ιστορικός και δημοσιογράφος Joachim Käppner, από τα κορυφαία στελέχη της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου δημοσίευσε ολοσέλιδο άρθρο, με το οποίο ανατρέχει στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η μοίρα θα ήταν ευνοϊκότερη, αν δεν είχε βρει πρόωρο θάνατο ο πρώτος κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας και αν δεν είχε ανέβει στο νεοσύστατο θρόνο ο Όθων των Βίτελσμπαχ από το Μόναχο!

0 Εφημερίδα - Τεύχος 2

H νέα ηλεκτρονική εφημερίδα των Έλληνων Youtubers. Τεύχος 1.
Τα σημαντικά θέματα:

  • Laser, ηλεκτρικά πεδία σε συνδυασμό για τις νέες τεχνολογίες ¨lad-on-chip”
  • Προφητεία Στάρετς Γαβριήλ μιλά για τους Εσχάτους Καιρούς..
  • Μήνυμα προς στους Έλληνες.
  • Δράσεις Θεσ/νίκη.


Την κατεβάζετε εδώ ΔΩΡΕΑΝ: http://www.mediafire.com/?sh92329i2de7io2

Υ.Γ.: Ότιδηποτε τεχνικό πρόβλημα, ειδηποιηστε μας εδώ: ellines.enotheite@gmail.com 


0 Το τυπώνουμε και το κολλάμε παντού


0 Τα 25 βήματα

0 Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος (1o Κεφάλαιο,1o Μέρος)

1ο Μέρος: Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.


Το 1ο Κεφάλαιο, 2ο Μέρος: 26/10/2011:

  • Η Εσχάτη Γενεά
  • Ζούμε την Εσχάτη Γενεά; Διερεύνση.

0 Πήγανε να κλείσουν τους λογαριασμούς στην τράπεζα τους και τους συνέλαβαν


Λέτε να τα δούμε  σύντομα  αυτά τα γεγονότα και στην Ελλάδα ;

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

0 Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος (Βιβλίο)

Ε
νημερώνουμε τους αναγνωστές μας ότι από αύριο 24/10/2011, θα δημοσιεύουμε τμηματικά το Γ' Παγκοσμίο Πόλεμο, που μας παραχώρησε στο blog μας, ο Ανθιμός Προεστός και το όποιο ευχαριστούμε για την παραχώρηση του.


Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.
Θα αναβάζουμε κάθε 2 μέρες από 3 σελίδες , αναλόγως, τμηματικά, ώστε να διαβάζετε το βιβλίο - μελετημένο για τις προφητείες.

0 Εκδήλωση για τις γερμανικές πολεμικές οφειλές με σύνθημα "Δεν χρωστάμε, μας χρωστάνε"!


Εκδήλωση -ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Οι γερμανικές πολεμικές οφειλές διέξοδος στην ελληνική κρίση;" πραγματοποιείται στο θέατρο ΒΕΑΚΗ (Στουρνάρη 32 και Πατησίων, Πολυτεχνείο), τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, με κεντρικό σύνθημα "Δεν χρωστάμε, μας χρωστάνε" και με αιχμή του δόρατος την πλήρη αποτυχία της πολιτικής που εφαρμόζουν επί σειρά ετών οι ελληνικές κυβερνήσεις, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο εξάρτησης, ύφεσης, υπερχρέωσης και αντιλαϊκών μέτρων. Αποκορύφωμα αυτής της πρακτικής αποτελεί σαφώς η παρούσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: εκπρόσωπος της ξενοδουλείας και εκτελεστής της Τρόικας!

0 Ένα βασανιστικό ερώτημα....

Ένα βασανιστικό ερώτημα προς κάθε συμπαθούν τα... και κάθε μέλος-στέλεχος του (Κ)κε-ΠΑΜΕ...
Ποιος φοράει κουκούλα και κράνος, το ΠΑΜΕ-(Κ)ΚΕ ή το πλήθος των ανέργων;
Η πρώτη φωτογραφία είναι λιγο πριν τη επίθεση του ΠΑΜΕ στους άνεργους και η δεύτερη αμέσως μετά την επιθεση των βολεμένων-χορτάτων ΚΚεδων στους πεινασμένους άνεργους...
Ε λοιπόν να ευχηθούμε στους συνεργάτες της ΚΑΤΟΧΗΣ:

2 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ


ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ. Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.

Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ!

Τον καπνό όλοι τον βλέπετε...
Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει!
Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους;

0 Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» Δείτε τι γράφει το Εικοστό Πρωτόκολλο και θα καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω μας

 Πρωτόκολλο Εικοστό
Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.
Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν' απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. 

0 Θανατηφόρο CS στα χημικά της Αστυνομίας


Και σαν να μην φτάνει αυτό χθες ψέκασαν πάλι τους αθηναίους με αεροπλάνα. Και μετά λέμε, γιατί φαίνεται να είναι εν υπνώσει.
Εάν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση ,σε λίγα χρόνια οι μισοί αθηναίοι θα πάνε από καρκίνο, και οι μισές αθηναίες θα γεννούν ..τερατάκια.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου διαδηλωτή στη διάρκεια των κινητοποιήσεων της 20-10-2011, επανήλθε στο προσκήνιο η επικινδυνότητα της χρήσης χημικών ουσιών – δακρυγόνων από τις δυνάμεις επιβολής της Δημόσιας Τάξης.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

0 ΗΠΑ: Απέλυσαν καθηγήτρια μόλις είπε για «σιωνιστές Εβραίους» που «διοικούν τις τράπεζες» και πρέπει «να φύγουν από αυτό το κράτος»


Η Patricia McAllister, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Λος Άντζελες έκανε μπροστά στην κάμερα την εξής «αντισημιτική δήλωση», ενώ ήταν στη διαμαρτυρία ‘Occupy Los Angeles’:
"Λέγομαι Patricia McAllister, εκπροσωπώ τον εαυτό μου εδώ, αλλά εργάζομαι για την Los Angeles Unified School District. Νομίζω ότι οι σιωνιστές Εβραίοι που διοικούν αυτές τις μεγάλες τράπεζες και την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED)- η οποία δεν διοικείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση - πρέπει να φύγουν έξω από αυτή τη χώρα».
Όπως αποκαλύπτει το Zombie online, η McAllister έχασε τη δουλειά της:

0 2011: Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ

Παρατηρεί κάνεις καμία διάφορα στο σήμερα με το τότε;  



0 1987 η χρόνια πρόβλεψης του θανάτου του Καντάφι

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

0 Οι καλοί ψεκασμοί από το πρωί φαίνονται

  Ο ουρανός ήταν καταγάλανος το πρωί και τώρα έχει πέσει το απόλυτο ψυχεδελικό γκρι.



2 Για να είσαι πάντα στη μόδα με αυτούς που σε σκλαβώνουν

Φέτος στη μόδα θα φορεθεί από πολλούς λαούς οι νέα τάξη πραγμάτων.



0 Ο Νονός

Η απαραίτητη συνταγή για να γίνει κάποιος ενεργό μέλος και όργανο της εξουσίας. Με τον πάντα επίκαιρο Χάρρυ Κλυν.


 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

0 Οι 2 όψεις του νομίσματος (νέα τάξη πραγμάτων)


Κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις αλλά δεν έχει σημασία το τη μας δείχνει η κάθε όψη αλλά το χέρι που κρατεί το κέρμα και πλευρίζει την όψη εκεί που θέλει πάντα. Το έχουμε πει από εδώ μέσα αλλά θα το πούμε για μια ακόμα 1000 φορά  η νέα τάξη πραγμάτων έχει πολλά πόδια αυτό που βιώσαμε σήμεραόλοι με το Πάμε και τους κουκουλοφόρους  είναι η προσπάθεια διχασμού και αποσταθεροποίησης του κοινωνικού ιστού από την ενότητα. Θα προσπαθήσουν να χτισθούν μια νέα κοινωνία  που θα είναι αναγκαίο να χτιστή από τις στάχτες της καταστροφής και του χάους που θα προξενήσουν τα επόμενα χρόνια.