Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

1 ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ <ΣΩΤΗΡΑ> ΚΑΖΑΚΗ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ video

Γιατί τέτοια δημοσιότητα στο λόγο του, ενώ άλλοι πιο καταξιωμένοι δεν έχουν την ανάλογη δημοσιότητα???
Ποιοί τον έβαλαν να μας μιλά σε κάθε ΜΜΕ?








 Πηγή: hellenicrevenge.blogspot.

0 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ"; > Η Λιβύη εξήγαγε επανάσταση: 600 νέοι επαναστάτες βρίσκονται, ήδη, στην Τουρκία

Η νέα κυβέρνηση της Λιβύης αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της, στην καθαίρεση του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι και απέστειλε στη Συρία 600 στρατιώτες της να πολεμήσουν με την συριακή αντιπολίτευση κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ Ράι αλ Αραμπί οι μαχητές από τη Λιβύη βρίσκονται, ήδη, στην τουρκική επικράτεια.

0 Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. (2o Κεφάλαιο, 1o Μέρος.)

2o Κεφάλαιο

0 Μια μεθοδευμένη Σφαγή.... ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 1944:

Στο κείμενο που θα διαβάσετε, ίσως βρείτε πολλά κοινά της Ελλάδος του τότε, με την Ελλάδα του σήμερα. Ελπίζουμε η Ελληνική ιστορία να μας διδάξει ώστε να μην επαναλάβουμε τα λάθη που οδήγησαν σε εγκλήματα….


Τα αρπαχτικά που λυμαίνονται τον τόπο μας, ξέρουν καλά πως μόνο με το Διαίρει μπορούν να κυριαρχήσουν και να κατασπαράξουν τους Έλληνες, αντίθετα, ενωμένοι καταφέρνουμε τα πάντα!

Τα γεγονότα το Δεκέμβρη του 1944 αποτελούν την πλέον αιματοβαμμένη στιγμή της μετα-απελευθερωτικής Αθήνας, αν λάβουμε υπ’ όψη το περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε και την ένταση με την οποία εκδηλώθηκε.

Κάποιοι τον χαρακτήρισαν «κόκκινο», εμπνευσμένοι, ίσως, από το αίμα που χύθηκε ή για να του δώσουν έντονη κομμουνιστική απόχρωση.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

0 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Ιερών Ναών Ηλιούπολης

Διαβάστε την Ανοιχτή Επιστολή που στείλαμε τους επτά Ιερούς Ναούς της Ηλιούπολης για το θέμα "ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ"

0 Οι Έλληνες Youtubers στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Παρασκευή 25/11/2011)


Πρωτότυπη διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης, όπου άτομα αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο κατά της φοροκάρτας και των δημοψηφισμάτων.»


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
Παρασκευή 25/11/2011 


Επιτέλους, μετά τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων και ένα Ελληνικό Μ.Μ.Ε. προβάλει τον αγώνα των Ελλήνων Youtubers!!!

0 Έντρομο το Πατριαρχείο της Μόσχας από το Αντι-Παπικό κίνημα του Ρώσικου λαού, διαβεβαιώνει ότι εις την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο, δε θα προδοθεί η Ορθόδοξος Πίστη!

Το Πατριαρχείο της Μόσχας καθησυχάζει το Ρώσικο λαό ότι δεν θα αναγνωρισθεί εξουσία του Πάπα επί της Ορθοδόξου Εκκλησίας και ότι δεν θα υπογραφεί ουδεμία συμφωνία με τους Παπικούς.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι η Μεγάλη Σύνοδος δεν θα είναι Οικουμενική Σύνοδος και επισημαίνει ότι, εάν επιχειρηθεί από κάποιους Ορθοδόξους να προσλάβει χαρακτήρα Οικουμενικής Συνόδου, τότε το Πατριαρχείο της Μόσχας θα αντιδράσει και δεν θα την αναγνωρίσει.

0 Οι γερμανοί είναι φίλοι μας

                Το μπλοκ μας. Παρουσιάζει.

0 ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...


Εδώ και αρκετό διάστημα, έχουμε μπεί στην περίοδο της πολιτειακής... ανωμαλίας...

 Μάταια με διάφορα τερτίπια πολιτικά προσπαθεί η κυβέρνηση να γυρίσει την ψυχολογία του κόσμου και να δεχτεί την εξαθλίωσή του, και με συναίνεση λαού να παραχωρηθεί το Έθνος σε αλλοδαπή κυριαρχία υλική και πνευματική.

Η λύση της ανωμαλίας δεν είναι να κάνουν την όποιου τύπου κυβέρνηση, αλλά να σταματήσουν η κατάρρευση της κοινωνίας, τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Και σε αυτό ΔΕΝ συμβάλλει κανείς.

0 Χρησιμοποιούνται μέθοδοι ψυχολογικών επιχειρήσεων στην ελληνική κοινωνία


Το μοντέρνο σχέδιο ΨΕΠ : Ψυχολογικές επιχειρήσεις, Προπαγάνδα και Μέσα Επηρεασμού.


Χρησιμοποιούνται μέθοδοι ψυχολογικών επιχειρήσεων στην ελληνική κοινωνία??

Ας κάνουμε μια πολύ μικρή αναφορά στην ένοια “ψυχολογικός πόλεμος” για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται…
ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ....

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

0 Vodafone και αντι-νεοταξική υποκρισία...

Τελικά το ρητό που λέει ότι όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται φαίνετε να πιάνει τόπο μετά από την περιήγηση μας στα μπλοκ του ιντερνέτ.

Μετά από την αποκάλυψη που κάναμε για το μπλοκ του Ελλάς- ορθοδοξία (βλέπετε σχετικό άρθρο εδώ: aggelia-foros.blogspot.com).

Σειρά παίρνει το γνωστό μπλογκ αντί –νέα τάξη πραγμάτων που το γνωρίσαμε μέσα από τον αγώνα που έδωσε για την γνωστή διαφήμιση της βονταφον για την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης.

0 Aaron Russo's το τελευταίο μήνυμα


Τα λόγια του και το μαχητικό πνεύμα του θα ζει για πάντα.
Ενωθείτε και πολεμήστε την Fed
Ξυπνήστε  άνθρωποι. Οδηγούμαστε στη λιτότητα και στην εξαφάνιση
.
O AARON RUSSO είχε δεχτεί αίτηση συμμετοχής  από τον Rockefeller για  να γίνει μέλος της άρχουσας τάξης.

0 Ποιοί φοβούνται τους νεαρούς ευέλπιδες....?!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι (για περίπου δεκαετίες αφανείς, από πολιτικές δηλώσεις και τον Τύπο της χώρας) Ένοπλες Δυνάμεις, βρίσκονται για ακόμη μια φορά στην επικαιρότητα.

Τις προάλλες ακούσαμε από τον πολιτικό κόσμο της χώρας σαφείς υπαινιγμούς περί κινδύνου πραξικοπήματος ενώ κάποιοι άλλοι γράφουν από χθες περί «σταγονιδίων» στη Σχολή Ευελπίδων...

Η ανάδειξη τέτοιων θεμάτων και η προσπάθεια διόγκωσής τους απ’ τα γνωστά παπαγαλάκια δεν είναι τυχαία...

2 Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. (1o Κεφάλαιο, 3o Μέρος.) - Το χάραγμα -

Το χάραγμα - bar code

Το επομένο 2ο Κεφάλαιο.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

0 Κατερίνα Μάτσα: "Μην πυροβολείτε τα στεγνά"


Σε μαρασμό φαίνεται να οδηγούνται τα «στεγνά» θεραπευτικά προγράμματα.
(Συνέντευξη με τη Κατερίνα Μάτσα, διευθυντή ψυχίατρο, επιστημονικά υπεύθυνη και επικεφαλής της μονάδας απεξάρτησης 18 ΑΝΩ.) 

Οικονομική κρίση. Περικοπές στον προϋπολογισμό, εργασιακή εφεδρεία. Συγχωνεύσεις. 
Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη μοναδική μονάδα απεξάρτησης στην Αθήνα;

0 Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας προειδοποιεί: Προετοιμαστείτε για ταραχές, λόγω κατάρρευση του ευρώ! (Daily Telegraph)


Βρετανικές Πρεσβείες στην Ευρωζώνη έχουν καταρτίσει σχέδια για να βοηθήσουν τη διαφυγή των Βρετανών εν μέσω κατάρρευσης του ενιαίου νομίσματος, εκφράζοντας νέους φόβους για Ιταλία και Ισπανία.

Δεδομένου την οικονομική κατάσταση σε Ιταλία και Ισπανία, οι Βρετανοί υπουργοί προειδοποίησαν σε ιδιωτικές συζητήσεις, πως η διάλυση του Ευρώ, που κάποτε ήταν αδιανόητο, τώρα πλέον είναι πολύ πιθανή.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

0 Τι σχέση έχει ο κ. Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά με την κ. Ρεπούση;

Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα…”
(Mαρία Ρεπούση, Ιστορία ΣΤ’ δημοτικού)
Η κ. Ρεπούση αποτελεί την υπεύθυνη Παιδείας της ΔΗΜ.ΑΡ.

1 Να 'τανε το '21!!!! - Ελληνες YouTubers


Βοηθήστε να μεγαλώσει η παρέα μας. Η ενημέρωση να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας.
Δεν έχετε χρόνο; Συμμετέχετε στον αγώνα μας, με το να μας βοηθήσετε στο έντυπο υλικό.
asimpiestos.blogspot.com
ellines.enotheite@gmail.com
Τηλ. Επικ.: 6939 24 60 25

Αγωνίσου κι εσύ!
Έλα μαζί μας!

0 Πωλούνται Βιομετρικά Δεδομένα πολιτών της Ε.Ε., σε ιδιωτικές εταιρείες...


Πέραν των βιομετρικών, σκεφθείτε πόσα άλλα προσωπικά δεδομένα θα υπάρχουν προς πώληση, εάν μπει στη ζωή μας η Κάρτα του Πολίτη, αλλά και εάν η Κάρτα Αποδείξεων γίνει έμμεσα η άμεσα υποχρεωτική...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κρίση και η αδυναμία εξεύρεσης κεφαλαίων για τη λειτουργία τους οδηγεί τις κρατικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών στο να πωλούν τα προσωπικά και βιομετρικά δεδομένα που μετά μανίας συλλέγουν για τους πολίτες τους, σε ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να τα αποκτήσουν.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

0 Οι Έλληνες Youtubers στη Washingtonpost !!!

Protesters dressed as prisoners gather during an event to protest against austerity measures outside the Greek Parliament in Athens.

Writing on the clothing reads: 
"No to new tax card" and "No to global governance."

** Έλληνες διαδηλωτές, ντυμένοι ως κρατούμενοι, συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων λιτότητας, έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, στην Αθήνα.

0 Το νεοταξικό ...μέγα μου!!!!

Το μέγα μην χάνοντας κάθε τόσο στο να αποδεικνύει ότι είναι το επίσημο κρατικό μας κανάλι και υποχείριο της νέα τάξης πραγμάτων παραμένει πιστό στην υποσυνείδητη και συνειδητή προπαγάνδα. Εκτός από τα δελτία ειδήσεων και τις υπέροχες εκπομπές την πιο αποτελεσματική δουλεία την κάνουν οι χολιγουντιανές ταινίες . Αναφέρομαι φυσικά στο έργο The International που το πρόβαλε στις 20 Νοεμβρίου - 01:15 όπου η υπόθεση διαδραμάτιζαι ως εξής:

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

0 Τα συμπεράσματα δικά σας σιωπηλά.....παρακαλώ!

Η αληθινή Δημοκρατία νοσεί..........


Το Βραβείο Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης, το όνομά του από το ρωσικό επιστήμονα και πολιτικού αντιφρονούντα Αντρέι Ζαχάρωφ, τιμά τα άτομα ή τις οργανώσεις για τις προσπάθειές τους για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δημιουργήθηκε το 1988, το βραβείο απονέμεται σε ετήσια βάση τον Δεκέμβριο σε μια πανηγυρική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο. Το 2011, το βραβείο απονέμεται σε πέντε ακτιβιστές της αραβικής άνοιξης.

0 Υδριάδα: 100% Eλληνική εφεύρεση!

Μια εξαιρετική, εξολοκλήρου Eλληνική ιδέα που, όπως συνηθίζεται, δεν έχει την κατάλληλη προβολή.

Το πρόβλημα το ξέρουμε όλοι. Τα νησιά μας πάσχουν από έλλειψη -προφανώς πόσιμου- νερού. Η υπερκατανάλωση από τον ανεξέλεγκτο τουρισμό, η χρήση πόσιμου νερού για το γέμισμα των πισινών και η κακή διαχείριση των υδάτινων πόρων εν γένει έχουν φέρει αρκετούς .... νησιώτες στα πρόθυρα της λειψυδρίας. Είναι γνωστό ότι αρκετά από τα νησιά μας αγοράζουν νερό από ιδιώτες το οποίο μεταφέρουν με βαπόρια για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

0 Καταρρέει το «χαράτσι»: Τι απαντά η Ε.Ε, τι ζητά η Συνήγορος του Πολίτη, ελεύθεροι οι συνδικαλιστές!

Ραγδαίες οι εξελίξεις για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων: Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα, λέει σε γραπτή απάντησή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντή ! Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ που παραπέμφθηκαν διότι είχαν κάνει κατάληψη στο κτίριο έκδοσης λογαριασμών.

8 Ο χρησμός του Απόλλωνος,από το Μαντείο των Δελφών: «ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ»!

Πολλοί μπορεί να διαβάσατε τον βίο της Αγίας Αικατερίνης που ήταν μια πάνσοφη γυναίκα και μαρτύρησε για τον Χριστό, όμως σίγουρα λίγοι ξέρετε ότι αποστόμωσε 50 δεινούς ρήτορες της εποχής. 

Απέδειξε την άρρηκτη σχέση Ελληνισμού και Χριστιανισμού.
 Τι τους είπε η Αγία για το Χριστό;

Ότι προφήτευσαν γι΄αυτόν, την έλευσή του και τη σταύρωσή του, αρχαίοι φιλόσοφοι και ποιητές και μάλιστα ο Απόλλωνας και οι Σίβυλλες!

0 Η μαχή ξεκίνησε για την Κάρτα απ' την Ηλιούπολη...εντός των Πύλων πλέον!

Σιγά σιγά θα αρχίσουν και άλλοι δήμοι της Ελλάδος. Προσπάθουν να μας πτωχεύσουν όσο μπορούν και να αναγκάσουν τους Έλληνες, να πάρουν την δήθεν ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ" για εκπτώσεις τα τοπικά μαγαζιά της πόλης. Βρήκαν ευκαιρία για τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΑ!

0 Στρατηγική και οικονομία


Σπάνια η στρατηγική είναι οικονομική και σπάνια η οικονομία είναι στρατηγική.

Αυτή η σπανιότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα δύο γνωστικά αντικείμενα δεν έχουν κοινή τομή.Απλώς σπάνια υπάρχουν ειδικοί και στους δύο τομείς.

Η τέχνη της μίας φοβίζει την επιστήμη της άλλης, κι όμως η θεωρία παιγνίων καθώς το απέδειξε ο John Nash είναι ικανή να συνδυάσει και τις δύο και το ίδιο ισχύει και για την θεωρία αγορών, η οποία γενικεύει την προηγούμενη, όταν το πλήθος των παικτών είναι πάρα πολύ μεγάλο.

0 Έλληνες YouTubers στο υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Τo κακό το χτυπάς κατά μέτωπο!

Έτσι κι εμείς πήγαμε στο Υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκφράσαμε την αντίδραση μας μοιράζοντας φυλλάδια.

0 RFID προσεχώς στην Ελλάδα... VIDEO

Τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνο όσο το εμφυτευμένο μικροτσίπ ταυτότητας ραδιοσυχνοτήτων (RFID). Το συγκεκριμένο τσιπ θα ενσωματωθεί και στην κάρτα του πολίτη -- ηλεκτρονική ταυτότητα. Μέσα από διάφορες προφάσεις όπως τρομοκρατία, ασφάλεια και διασκέδαση, το τσιπ προωθήθηκε και ενσωματώθηκε ήδη σε πολλές χώρες. 'Έφτασε όμως και στην Ελλάδα.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

0 Ευτύχης . Τι είναι αυτά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης;


0 Πίσω από την εμμονή Μέρκελ και Σαρκοζί για την υπογραφή Σαμαρά, "κρύβονται"τα "εξοπλιστικά προγράμματα" που είχαν συμφωνήσει με τον Γ. Παπανδρέου!!


Τα όπλα αιτία της εμμονής Μέρκελ και Σαρκοζί για την υπογραφή Σαμαρά!

Χθεσινό άρθρο της ευρωπαϊκής διαδικτυακής πύλης «New Europe» (neweurope.eu) επιμένει ότι η ερμηνεία πίσω από την εμμονή των ηγετών της Γερμανίας και της Γαλλίας προς τον ηγέτη της ελληνικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, είναι η επιθυμία τους να κατοχυρώσουν εξοπλιστικά προγράμματα τα οποία είχαν συμφωνήσει με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου!

1 Η τύχη των μεγάλων κι επιφανών ανδρών της αρχαιότητας:


Ανατρέχοντας στην ιστορία της χώρας μας από αρχαιοτάτων χρόνων, με θλίψη αλλά και με πόνο ψυχής διαπιστώνει εύκολα ο καθένας μας, ότι η αντιπαλότητα και το πάθος για την εξουσία και διάκριση στο στίβο της ζωής και της κοινωνίας μεταξύ των πολιτικών και άλλων επιφανών ανδρών της εποχής, δεν είναι η ευγενής άμιλλα, αλλά συνήθως το κύριο μέλημά τους εναπόκειται και εστιάζεται πώς στην κυριολεξία θα σπιλώσουν τους αντιπάλους τους, με μοναδικό σκοπό να διαφεντεύσουν και να άρχουν χωρίς έλεγχο και κριτική, να είναι δηλαδή άρχοντες και αφέντες στον τόπο.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

0 Αυτοκτονία για την Ελλάδα το Αγγλικό Δίκαιο

Γράφει ο Μανώλης Αυγερινός, Εκπαιδευτικός.

Πριν από κάμποσες μέρες είχα ακούσει το Ν. Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική του εκπομπή να αναφέρεται στο ότι το 2009 δεν υπήρχαν όλες εκείνες οι υπογραφές που να αποδεικνύουν το ποσόν του χρέους της χώρας μας.

Το σχόλιο αυτό σε συνδυασμό με τις έξωθεν πιέσεις για υπογραφές αλλά και την επίσης έξωθεν πρεμούρα για να μη γίνουν εκλογές, με ώθησαν στο να «ψάξω» λίγο το θέμα.

0 ΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ..

Μόλις έκλεισε η μεσογείων!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους καταληψίες του κτιρίου της Δ/νσης Πληροφορικής της ΔΕΗ στο Χολαργό ( Μεσογείων 194), που από το απόγευμα της Κυριακής τελεί υπό κατάληψη από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Τα ΜΑΤ  είναι σε γειτονικούς δρόμους και είναι έτοιμα για κάθε ενδεχόμενο.  Όσοι συμπολίτες μπορούν να σπεύσουν στο πλευρό των εργαζομένων! Ο αγώνας είναι για όλους μας, ενάντια στα αντισυνταγματικά χαράτσια!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

0 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ­ ­


0 Της ... παρακολουθήσεως γίνεται σε όλη την χώρα!

O παρακολουθών του παρακολουθώντος, γίνεται στην Ελλάδα,
όπως περίεγραψε η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Τηλεπικοινωνιών, δια του προϊσταμένου της, Ανδρέας Λαμπρινόπουλος, στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Μαγνητοφωνάκια σε καφάο του ΟΤΕ, ηλεκτρονικές υποκλοπές, υποκλοπές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πλήθος άλλων υποκλοπών διαπίστωσε σε διάφορους ελέγχους της.

0 Ελεύθεροι, φτωχοί και πεινασμένοι ή δούλοι, φτωχοί και πεινασμένοι;

Ελεύθεροι, φτωχοί και πεινασμένοι ή 
δούλοι, φτωχοί και πεινασμένοι;


(Τα νεοταξίτικα κοράκια... ωρύονται και εκβιάζουν... αλλά η απόφαση είνα δική μας!!!!)

1 ΠΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: ''ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ''





Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

0 Πάψετε να είστε ΡΟΜΠΟΤ, σκέφτειτε Ελεύθερα...

Στις 20/11/2011, Κυριακή, πήγαμε στα διόδια Αφινδών, για να μοιράσουμε τα ενημερωτικά μας έντυπα, Κατά της Κάρτα του Πολίτη - Κατά της Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Κατά της Αλλαγής του Συντάγματος (δηλαδή ΟΧΙ, ΣΕ ΟΛΑ)!

Παρατηρήσαμε πολλούς ανθρώπους να «κρίνουν και να κατακρίνουν», χωρίς καν, να πάρουν το ενημερωτικό φυλλάδιο στα χέρια τους, χωρίς να γνωρίζουν καν τι γράφει…

Καταλαβαίνετε πως μας έχουν καταντήσει…?
Σε βαθύ "ΥΠΝΟ"!
Τι εννοούμε;

0 "ΚΑΠΟΤΕ...." (Διάβασέ το, αξίζει... να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι ….!)

Κάποτε, ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές, σήμερα έχει δύο.


· Κάποτε, δουλεύαμε οκτώ ώρες, σήμερα έχουμε χάσει το μέτρημα.


· Κάποτε, είχαμε χρόνο να πάμε για καφέ με τους φίλους μας. Τώρα τα λέμε μέσω MSN και Skype.

0 "HAARP" – Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε

Το περίεργο βεβαία σε όλοι την υπόθεση είναι ότι το βίντεο δεν προέρχεται από κάποιον ανώνυμο ερευνητή του YouTube κτλ αλλά από το κανάλι του history που δημιουργός του είναι η Walt Disney.
Γιατί το σύστημα άρχησε να εκτίθεται όταν αυτοί οι ίδιοι ελέγχουν τα ΜΜΕ ;

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

0 Τουρκος στρατιώτης κτυπάει άγρια Κουρδόπουλο!

0 Ν. Λυγερός: Η Ελλάδα δεν είναι αθάνατη…

Λίγοι είναι αυτοί που προσέχουν τα σύμβολα και τα συνθήματα. 
Αυτοί όμως βλέπουν ότι και η διαφορά κάνει τη διαφορά. 

Όταν ακούμε την έκφραση: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», ποιος το σκέφτεται πραγματικά και γιατί δεν είναι το ίδιο με την έκφραση: «Η Ελλάδα είναι αθάνατη».

1 Προπαγάνδα εκπαιδευτικού για την νέα τάξη πραγμάτων .

 
Έχετε απορία για το πώς τα ΜΜΕ κάνουν ύπουλη προπαγάνδα υπέρ της νέα τάξη πραγμάτων δεν έχετε παρά να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο . Τελικά όλα τα σενάρια οδηγούν σε αυτό και πολλοί ακόμα πιστεύουν ότι είναι θεωρίες συνομωσίας. Τελικά θα δούμε την αλήθεια σαν κοινωνία ποτέ;
Για ν΄ αντισταθούμε στον πραγματικό εχθρό. Ή θα εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε αόρατους καπιταλιστικούς εχθρούς και παραμυθάκια των δεξιών ή αριστερών αφεντικών, των αγορών και των μέσων μαζικής εξαθλίωσης.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

0 Βίντεο-απάτη του Mega στο κεντρικό του δελτίο στις 17 Νοεμβρίου 2011για την πορεία του Πολυτεχνείου.

Παραπληροφόρηση, χειραγώγηση κοινής γνώμης με ψεύτικες εικόνες, δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Ξεκινά ανταπόκριση απο την πορεία δείχνοντας πραγματικά πλάνα από σημερινά μεμονωμένα επεισόδια και τα μοντάρει ταυτόχρονα με παλιότερα απο τα επεισόδεια με τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα.

Διακρίνονται καθαρά τα πανό "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και "Συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα", που ήταν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων το καλοκαίρι, αλλά βέβαια χτες δεν υπήρχαν.


0 Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά !

Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά !


Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.








Πηγή:  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

0 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ Η’ Η ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ;

Η συνέντευξη στο ΒΗΜagazino του Alain Finkielkraut, που μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε μέρος της εδώ, μάς παρέχει μια ακόμα ένδειξη του πώς οι κάτοχοι πανεπιστημιακών εδρών σε ολόκληρη την ιστορία της μεταπολίτευσης προωθούν και αναπαράγουν γνώση σαφέστατα ιδεολογικοποιημένη.Δε θα μπορούσε η φιλοσοφία, παρά να είναι ταγμένη στο γενικό καλό κ αγαθό. Όμως, όπως καταλαβαίνουμε και από τα λεγόμενα του Φίνκιελκροτ και εδώ, η φιλοσοφία έχει έρθει σε τέτοια εσωτερική διάσπαση, που καταφέρνει να ασπάζεται το κακό και πολύ απλά να γίνεται αντιδημοκρατική. Ακόμα και χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές ιδεολογικές καταβολές του Φίνκιελκροτ- που είναι μέλος της γαλλικής εβραϊκής κοινότητας- δεν είναι δύσκολο να συμπεράνουμε ότι και με αυτόν ο σημιτισμός κρατά ακόμα γερά στους κύκλους των διανοούμενων. Αρνούμαστε να πιστέψουμε πως τα κίνητρά της τάσης αυτής είναι η πίστη στα ανθρώπινα δικαιώματα.

9 «Συγνώμη, έκανα λάθος…»


Συγνώμη, έκανα λάθος…

0 Το έχετε σκεφτεί για τα ΑΜΕΑ;;;


Δε ξέρω πως να ξεκινήσω για να σας πω μια σκληρή αλήθεια και δεν θέλω, δεν μ' αρέσει να τρομάξω κάποιους εδώ μέσα, όποιος/α το διαβάσει το άρθρο μου.
Το τι νιώθω δεν περιγράφεται...

Νοιάζομαι τους ανθρώπους, νοιάζομαι τους  Έλληνες, και θέλω να ξέρουν, πριν γίνει το κακό που θα μας έρθει, ενώ "κάποιοι" σιωπούν..

Ας ξεκινήσω αυτό που θέλω να σας πω, την σκληρή αλήθεια....

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

0 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΠΘ…ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ-ΕΦΡΑΜΟΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στους χώρους του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια των μικροεπεισοδίων που σημειώθηκαν με ομάδες διαδηλωτών, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ μαθήτριας ΣΤ' 11ον Δημ. Σχολ. Κοζάνης: "Αφιερωμένο στη "ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ"...

Αφιερωμένο στη "ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ" και σε όλους της γενιάς του: "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!" ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"!

Αγαπημένη μου "γιαγιά" τις λίγες αυτές σκέψεις μου για την επέτειο του πολυτεχνείου [17 Νοέμβρη 1973] τις αφιερώνω σε εσένα "γιαγιά μου" και σε όλους της γενιάς σου!

Που έγραψαν τη λαμπρή αυτή σελίδα της ιστορίας! Για όλους εμάς σήμερα .Ειναι μια "μεγάλη" γιορτή, Γιατί.., μια ομάδα νέων παιδιών τότε... τόλμησαν να φωνάξουν ενάντια στη ΧΟΥΝΤΑ: ΨΩΜΙ.. ΠΑΙΔΕΙΑ.. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!

0 (Μέρος Β΄) Ποια γεγονότα οδήγησαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου του 1973

Το β' μέρος, αναφέρεται στο διάστημα που ακολούθησε από το δημοψήφισμα που διενήργησε το καθεστώς έως και την εξέγερση. Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν με γρήγορους και απρόβλεπτους ρυθμούς. Από την ουσιαστική πλευρά του όλου ζητήματος, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η διαπλοκή αλλά και η σύμπλευση των αντιτιθέμενων και ανταγωνιστικών κατευθύνσεων των κομματικών μηχανισμών ΚΚΕ, ΚΚΕ εσ. και των λοιπών εξουσιαστικών φορέων σε σχέση με τις διαθέσεις του κόσμου είναι πασιφανής, όπως θα διαπιστωθεί από τα όσα αναφέρονται στη συνέχεια. ( το Ά ΜΕΡΟΣ εδώ)

0 Γιατί ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Καταστροφή της Παγκόσμιας Οικονομίας και η Δημιουργία ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ

Και η Εγκαθίδρυση Μίας Παγκόσμιας Απολυταρχικής Κυβέρνησης:
"Ως αποτέλεσμα αυτής της αδυσώπητης προπαγάνδας εναντίον του Ιράν, η συζήτηση δεν είναι τώρα για το
«Αν πραγματικά έχει το Ιράν ένα πρόγραμμα πυρηνικών όπλων» ή ακόμα και «Αν έχει, πώς μπορεί αυτό να είναι μια απειλή για κάθε κράτος του κόσμου που έχει πυρηνικά,

0 Οι «εξεγερμένοι» της Λιβύης σκοτώνονται μεταξύ τους.

Ε ίναι τόσο αφελείς οι ακριβοπληρωμένοι πολιτικοί αναλυτές μας, ώστε δεν αντελήφθησαν πως δεν πρόκειται για «εξεγερμένους» Λίβυους, αλλά για στρατό μισθοφόρων, που ξεσήκωνε τον λαό;

Πολύ γρήγορα αποκαλύπτεται ο πραγματικός σκοπός των.... ΝΑΤΟικών!!!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

1 Ποια γεγονότα οδήγησαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου του 1973 (Μέρος Α΄)

Καθώς συμπληρώνονται 38 χρόνια από την εξέγερση του Νοέμβρη του 1973, είναι χρήσιμο και δημιουργικό το να επαναφέρονται και να «αναμοχλεύονται» μνήμες.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μια περιεκτική παρουσίαση των γεγονότων (από έναν που συμπεριλαμβάνεται στους 300 προβοκάτορες σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ) και φτάνει μέχρι το δημοψήφισμα που προκήρυξε το καθεστώς, που επικράτησε μετά την 21η Απριλίου 1967. (το Β' ΜΕΡΟΣ εδώ)

0 Οι Έλληνες ''Τότε''και ''Τώρα''!

Μάχη του Μαραθώνος,11η Σεπτεμβρίου 490 π. Χ.
Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους Έλληνες, είπε:
«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν,
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε.»
Οι Έλληνες συνειδητοποίησαν τα λόγια του Ηγέτη - Στρατηγού Μιλτιάδη και έκαναν πραγματικότητα το φαινομενικά και λογικά αδύνατο.

0 Η Εκκλησία τότε 1941, η Εκκλησία σήμερα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
(Απρίλιος 1941)

«Έρχονται εις επίσκεψίν μου ο Νομάρχης Αττικοβοιωτίας κ. Πεζόπουλος και ο Δήμαρχος κ. Πλυτάς κατ’ εντολήν του Υφυπουργού Ασφαλείας κ. Μανιαδάκη δια να μοι ειπούν ότι μετά των ανωτέρω δύο και του Φρουράρχου Αθηνών Στρατηγού Καβράκου θα παραδώσωμεν την πόλιν εις τους Γερμανούς. Απήντησα ότι εις το έργον τούτο ουδεμίαν θέσιν έχει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών… έργον του Αρχιεπισκόπου είναι όχι να υποδουλώνη αλλά να ελευθερώνη»
«Ο αρχηγός της Εκκλησίας δεν δύναται να ορκίσει κυβέρνηση σχηματιζόμενη υπό την διοίκηση του εχθρού της πατρίδος».

0 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2011: ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ META ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ…

Τότε (την περίοδο της χούντας), ο εκλεκτός για να βγάλει τα «κάστανα από την φωτιά» ήταν ένας στρατιωτικός. Και ο ασθενής (η κοινωνία) μπήκε αμέσως στο «χειρουργείο» ή αλλιώς στο «γύψο».
Για να συνετισθούν οι προβοκάτορες των Ιουλιανών του ’65, (του «ελληνικού Μάη» που προηγήθηκε από τα γεγονότα του ’68), να παταχθεί η λογική του «πεζοδρομίου», και οι «οχλοκρατικές» εκδηλώσεις, για να διασφαλιστεί η τάξη και η ασφάλεια, για να ισχυροποιηθεί το κράτος, για να τηρηθούν οι ισορροπίες στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, έτσι κατά πως συμφωνήθηκαν από τους «νικητές» και τους «ηττημένους» της δεύτερης παγκόσμιας ανθρωποσφαγής.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

0 Τι θα γίνει το 2012;

2012

0 Βίος και πολιτεία του Μαρξ (Καρλ Χάινριχ) ….

Άγνωστες λεπτομέρειες από την ιδιωτική ζωή του Καρόλου Μαρξ...

Ο Καρλ Χάινριχ Μαρξ (Karl Heinrich Marx) γεννήθηκε την 5η Μαΐου του 1818 στην Τρηρ της Γερμανίας από αστική οικογένεια μεγαλοδικηγόρου.

Οι πρόγονοι του ήταν εβραϊκού θρησκεύματος και η οικογένεια του πατέρα του από το 1723 ασκεί κληρονομικά το λειτούργημα του ραβίνου στην πόλη της Τρηρ. Το ίδιο και η οικογένεια της μητέρας του, η Εριέττα, ήταν ραβίνοι στη Δανία.

0 Γιατί κατεβαίνει τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο;

Tι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο;

Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ.

Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας.

Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές.

0 Νέο Έντυπο.


0 Ελλάς ορθοδοξία ζητώ η υποκρισία

Καθώς κάναμε τον γνωστό μας περίπατο στο διαδίκτυο σήμερα ανακαλύψαμε τις παρακάτω εικόνες



Στο  μπλοκ  Ελλάς ορθοδοξία  (hellas-orthodoxy.blogspot.com) στις διαφημίσεις είδαμε καταπληκτικά πράγματα!!!!!!!!!!!

0 ΠΡΟΣΟΧΗ! Μήνυμα για τους σκλάβους της κοινωνίας

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

0 Πώς θα καθυποτάξεις έναν λαό; Πάρ’ του το φιλότιμο και δώσ’ του απληστία...!!

Θέλεις να εκφυλίσεις έναν λαό;

Τον τρόπο τον ξέρουν κάποιοι που ποδηγετούν λαούς, αλλά και τον φιλελεύθερο άνθρωπο γενικά.

Ρίχ’ τον με το όπλο της αρετής εναντίον, στην κακία....

 
Ρίξ’ του «σεξ και πορνεία» που θα τα νομίσει «απελευθέρωση και ανακάλυψη» του σεξουαλισμού (που οι ενάρετοι προγόνοι του δεν ήξεραν).

0 Νότη, ήρθες στα λόγια μας....

Μετά τις επαναλαβόμενες συναντήσεις μας στο Νότη Σφακιανάκη, είτε στα καμαρίνια του, είτε στην οικία του, είτε στις διακοπές του στην Κώ, για την Συμμέτοχη  του στην συναυλία του Θέατρου Πέτρας (asimpiestos.blogspot.com /youtubers), έφτασε η στιγμή που ανάφερε, ότι ζούμε μια παγκόσμια δικτατορία...
Δείτε το βίντεο:

5 DUREX..., ο σκούφος σας!!!!

Ψάξαμε στο διαδίκτυο τη λέξη Σκούφος, και πέσαμε πάνω στο Φρύγικο Σκούφο.... 

Μας κίνησε την περιέργεια και να τι βρήκαμε: 

0 Ο κόσμος διοικείται από ψυχοπαθείς


0 MEGA: Η εμπροσθοφυλακή του ευρω-πραξικοπήματος


Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί, να φέρεται δουλοπρεπώς στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω, και τι είδους βλακεία είναι αυτή να κάνουμε πρόποση για ένα ανεξάρτητο τύπο. Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή. Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία άλλων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».