Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

0 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! Κάθε απόφαση κοστίζει Στο πεδίο μάχης ακόμη πιο πολύ...

Ένα εκατοστό του δευτερoλέπτου – όπου πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή του να διαλέξει καθένας από μας….να ενεργήσει με τη ψυχή του ή με το μυαλό του και τη λογική …..

0 H ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ


Η δίκη των δικαστών Πολυζωίδη και Τερτσέτη για απείθεια, και η πανηγυρική τους αθώωση κατά τη διάρκεια της περιόδου της αντιβασιλείας στην Ελλάδα του Όθωνος. 

Μια πραγματική σελίδα της ελληνικής ιστορίας. 

Λίγα χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, το νεοσύστατο ελληνικό κράτος, υπό τη βασιλεία του Βαυαρού Όθωνος, προσήγαγε σε δίκη τους μεγάλους οπλαρχηγούς του αγώνα, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη (Μάνος Κατράκης) και Γεώργιο Πλαπούτα (Χρήστος Καλαβρούζος), με την κατηγορία της... εσχάτης "προδοσίας". 

Η περιβόητη αυτή δίκη του 1833, που έγινε στο Ναύπλιο, συγκλόνισε το έθνος, επειδή οι πάντες γνώριζαν ότι οι δύο ήρωες ήταν απολύτως αθώοι. 

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Αθανάσιος Πολυζωίδης και ο δικαστής Γεώργιος Τερτσέτης, αρνούνται να προσυπογράψουν την καθ' υπαγόρευση από το παλάτι, μέσω των τριών αντιβασιλέων Άρμανσμπεργκ, Μάουερ και Χέιντεκ, καταδίκη σε θάνατο των κατηγορουμένων. 

Οι Βαυαροί διατάζουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να παρέμβει, και αυτός απαγγέλλει κατηγορία εναντίον τους, με αποτέλεσμα να συρθούν στα μπουντρούμια των φυλακών και να δικαστούν...




0 Υποστήριξε πάλι την Ελλάδα ο Nigel Farage


1 Προσπαθούν να φακελώσουν 178.628 ανέργους.. (Απλά αρνηθείτε τα πάντα, όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας! No3)

Μία ακόμη, πολύ ύπουλη μεθόδευση των εξουσιαστών εναντίον της ελευθερίας μας…

Προσπαθούν να φακελώσουν 178.628 ανέργους, που ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ απ' τον ΟΕΑΔ, στέλνοντάς τους τα λεγόμενα: "Ηλεκτρονικά βιβλιάρια υγείας των άνεργών."

0 Ρωσία – Ελλάδα: Προβλέψεις για τη γεωπολιτική της περιοχής ΠΗΓΗ: Ρωσία – Ελλάδα: Προβλέψεις για τη γεωπολιτική της περιοχής.


Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Η μυστική παράγραφος που έκρυψε η «Πράβδα» για τα εσωτερικά της Ελλάδας, αφορά τη κατάρρευση της κυβέρνησης του μνημονίου, ανάληψη της εξουσίας από το γενικό επιτελείο, και οργάνωση εξέγερσης λαθρομεταναστών από τους «συμμάχους» Δυτικούς.
Δεν είναι μόνο τα Αμερικανικά «Think Tanks», (Δεξαμενές σκέψεως), που χαράζουν την Εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας τους, είναι και τα Ρωσικά που κάνουν τις ίδιες μελέτες για τη κυβέρνησή τους, αλλά και των άλλων μεγάλων δυνάμεων.

0 Κατσέλη: "μπορεί να γίνει κατάσχεση χρυσού της Ελλάδας"


Κατσέλη: "Με το 2ο μνημόνιο σε περίπτωση μη πληρωμής οφειλών.. μπορεί να γίνει άμεσα κατάσχεση του χρυσού της Ελλάδας!"

Αν αληθεύουν αυτά που λέει η κ. Κατσέλη μιλάμε για ξεπούλημα, για προδοσία...
Να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας...
Να διαψευσθεί άμεσα από την κυβέρνηση η κ. Κατσέλη...
ή να παραιτηθούν ΟΛΟΙ οι βουλευτές..


0 Βάσει τῆς δανειακῆς συμβάσεως, παραιτούμαστε κι ἀπὸ τὶς γερμανικὲς ἀποζημιώσεις!


ραῖα πράγματα ὑπογράφουν τὰ κουδουνισμένα μας!
Τέτοιες ὑπογραφὲς οὔτε στὰ πιὸ τρελλά τους ὄνειρα!
Μά καλά; Τί ἀκριβῶς διάβασαν ὅταν ὑπέγραφαν;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ μπουμποῦκος ἰσχυρίστηκε πώς θά εἴμαστε ὑπερήφανοι;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ Μάκης ἰσχυρίστηκε πώς ἦταν θέμα συνειδήσεως νά ὑπογράψῃ;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ βούδας τῆς Ῥαφήνας ἔδωσε κομματική ἐντολή νά ὑπογράψουν ὅλοι;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ Ἀντωνάκης χαίρεται καί χορεύει στήν κεφαλή μας;
Γιά αὐτήν τήν ἴδιαν σύμβασι ἡ Ντορίτσα χειροκροτᾶ;
Πάντα γιά τήν ἴδιαν σύμβασι συζητᾶμε;

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

0 Ο Χίτλερ, η Βέρμαχτ και οι...εφοριακοί


΄Αρθρο
τού ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΤΥΧΙΔΗ

Εάν τελικά σταλούν στην Ελλάδα γερμανοί εφοριακοί θα πρόκειται για εναν ακόμη διεθνή εξευτελισμό τής χώρας μας, που υφίσταται τα πάνδεινα τα τελευταίο δύο-τρία χρόνια μετά την οικονομική της κατάρρευση.

Θα ανοίξει έτσι ο δρόμος,ακόμη και η "όρεξη" κάποιων, για να γίνει κάτι αντίστοιχο στην πορεία με γερμανούς αστυνομικούς που θα αναλάβουν τα φυλάξουν τα σπίτια μας και γιατί όχι, με γερμανούς στρατιώτες που θα κληθούν να φυλάξουν τα σύνορά μας.

0 Σκάνδαλο: Καπνός έγιναν τα χρήματα που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους της Ηλείας!


Έδωσαν χρήματα για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους της Ηλείας και τα χρήματα «εξανεμίστηκαν». Τώρα οι μεγαλοδωρητές του Ταμείου Αλληλεγγύης ζητούν πίσω τα χρήματα που έδωσαν, ενώ σύσσωμοι, βουλευτές και πολίτες καταθέτουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου…
Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, συνιδιοκτήτης της Χαλυβουργικής ζητάει από το ελληνικό κράτος να του επιστραφούν τα 37 εκατομμύρια ευρώ που προσέφερε, αφού η κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε ποτέ αυτά τα χρήματα για τον σκοπό που δόθηκαν!
Κώστας Τζαβάρας: «Αναξιόπιστο και ελεεινό έχει καταντήσει το ελληνικό κράτος κάτω από την κυριαρχία αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης»…

0 Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΑΓΓΛΙΑΣ


Είναι εμφανές ότι για να πατήσει κατακτητής στην Ελλάδα μας χρειάστηκαν πολλοί προδότες. 

Ανέκαθεν χρειάζονταν πολλοί προδότες για να πετύχει και ο δυνατότερος κατακτητής, από τους Πέρσες μέχρι τους Γερμανούς και τους τραπεζίτες σήμερα.

Και όπως είναι βέβαια λογικό, όλοι εστιάζουμε και σοκαριζόμαστε από τους δεδηλωμένους και εξόφθαλμα έκδηλους προδότες, αφήνοντας ουσιαστικά να περάσουν απαρατήρητοι οι άλλοι, οι πιο σκαιοί, που ακόμα επιχειρούν να φορούν προβιά ενώ είναι οι ίδιοι λύκοι της ίδιας συνομοταξίας με τους πρώτους.

0 Στο γερμανικό κοινοβούλιο,Χάικε Χένσελ: "Είμαστε όλοι Έλληνες!"


Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

0 Τουρκική Κάρτα του Πολίτη.

Μέχρι το τέλος του 2012, όλοι οι Τούρκοι θα έχουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Με αυτή θα μπορούν να κάνουν πλήθος συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένης και της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αφήσουν καμιά χώρα εκτός, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, πολιτιστικών καταβολών, οικονομικής ευρωστίας κλπ. Το δέλεαρ τελικά της "παρακολούθησης των φυσικών κινήσεων όλων των πολιτών καθώς και της ηλεκτρονική τους δραστηριότητας σε καθημερινή βάση" είναι πολύ σημαντικό για να το αγνοήσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση. 

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

0 ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (VIDEO)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

0 Spiegel: Γερμανοί φοροεισπράκτορες στην Ελλάδα!

Γερμανοί εφοριακοί θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για να μαζέψουν τους φόρους που χρωστούν οι Έλληνες πολίτες, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

0 Μαρτυρία – ντοκουμέντο: «Δε θα γίνετε Αργεντινή. Δυστυχώς για εσάς…»

Μια προφητική ματιά δίνει σε άρθρο-ανοικκτή επιστολή προς τον Ελληνικό λαό ο Αργεντινός αναλυτής Adrian Salbuchi. Στο άρθρο του –το οποίο δημοσιεύεται στο ρωσικό ιστολόγιο του Russia Today- ο Salbuchi κάνει μια παράλληλη περιγραφή των γεγονότων που έφεραν στην Αργεντινή στην οικονομική κατάρρευση και την πτώχευση μια δεκαετία πριν σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, αλλά και πρόκειται να συμβούν.

0 Πλούσιες χώρες...φτωχοί λαοί... Βίντεο


Ενώ ο δυτικός κόσμος συνεχίζει να προοδεύει, ο τρίτος κόσμος αντιμετωπίζει φτώχεια, επιδημίες, πολέμους, μόλυνση του περιβάλλοντος, παιδική θνησιμότητα. Πόσο φτωχές είναι όμως στην πραγματικότητα οι χώρες του τρίτου κόσμου και πόσο πλούσιες οι "ανεπτυγμένες"; Το βίντεο προβλήθηκε στην ΚΡΗΤΗ ΤΒ, στο πλαίσιο της εκπομπής "Δεύτερη Ματιά".
  Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας...

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

0 Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και Γιώργου.


Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και ΓιώργουΜηνύματα οργής και αγανάκτησης για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας έχουν κατακλύσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης, με τα οποία οι αποστολείς τους ζητούν επιτακτικά από τον εισαγγελέα να «τρέξει» την προσφυγή κατά του άρθρου 15 της Συνθήκης της Ρώμης κατά του Γιώργου Παπανδρέου και όσων των στηρίζουν, συμπεριλαμβανομένων της κυβέρνησης Παπαδήμου, της τρόικας και άλλων. Εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι κυρίες Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου. Πρόκειται για τις δύο θαρραλέες γυναίκες - μητέρα και κόρη - οι οποίες μήνυσαν τον Γιώργο Παπανδρέου για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γενοκτονία, μία υπόθεση που ανέδειξε το newsbomb τον περασμένο Δεκέμβριο.

0 Θυμάστε την "πτωχευμένη" Ισλανδία;Αγνόησε το ΔΝΤ και δείτε που βρίσκεται 4 χρόνια μετά

 Θ υμάστε την Ισλανδία; Που πτώχευσε; Που ακούγαμε τις ειδήσεις και κουνάγαμε το κεφάλι με συμπόνοια ή με οίκτο;

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings αναβάθμισε λοιπόν κατά μία βαθμίδα την πιστοληπτική ικανότητα της Ισλανδίας στην κατηγορία ΒΒΒ- για τον μακροπρόθεσμο δανεισμό της, εξέλιξη που επιτρέπει στη χώρα, η οποία βυθίσθηκε στην χρηματοοικονομική άβυσσο το 2008, να θεωρείται εφεξής ως αξιόπιστος δανειολήπτης!