Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

0 Τι λέει η "σκιώδης CIA" για τις εκλογές: "Κατάρρευση του πολιτικού κατεστημένου"


Για ιστορικά χαμηλά ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων κάνει λόγο σε ανάλυσή του για τις ελληνικές εκλογές το Stratfor -σκιώδη CIA το λένε κάποιοι- υποστηρίζοντας ότι “οι εκλογές θα δημιουργήσουν ένα κατακερματισμένο κοινοβούλιο και μια αδύναμη κυβέρνηση όπου παραδοσιακές ελίτ θα πρέπει να μοιραστούν την εξουσία με τα μικρότερα πολιτικά κόμματα, πολλά από τα οποία είναι σε αντίθεση με τα πρόσφατα μέτρα λιτότητας της χώρας.

1 Όχι στους Ρώσους Παρατηρητές από την κυβέρνηση των εντολοδόχων.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως την ορθότητα της απόφασης του Πατριωτικού Μετώπου, «να μην συμμετέχει στην αθλιότητα των στημένων εκλογών», η κυβέρνηση των εντολοδόχων, απάντησε αρνητικά στο αίτημα διαπίστευσης Ρώσων Παρατηρητών, στις εκλογές της Κυριακής.

0 Δεν ... Μας ... Έχουν ... Αν ...

Δεν βλέπουν
Δεν ακούν
Δεν ενδιαφέρονται
Δεν νοιώθουν
Δεν σκέπτονται
Δεν έχουν δουλέψει
Δεν έχουν φιλότιμο
Δεν πάνε φυλακή
Δεν μας σέβονται
Δεν διάβασαν το μνημόνιο

0 Τι γίνετε με τους χημικούς αεροψεκασμούς; Καταγγελία του μουσικοσυνθέτη Νίκου Τερζή!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής κατήγγειλε επώνυμα τον Υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο για τον χημικό αεροψεκασμό κατοικημένης περιοχής απο μεγάλο υψόμετρο.

Τα αεροσκάφη πραγματοποιούν και βραδινούς αεροψεκασμούς και σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε Ελλάδα και άλλες χώρες, οι ψεκασμοί περιέχουν μικρο σωματίδια ΣΤΡΑΝΤΙΟ, ΒΑΡΙΟ και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.

Επίσης τα αεροσκάφη δεν έχουν διακριτικά…

0 Σταματήστε τους Χημικούς Αεροψεκασμούς - Σύνταγμα, 29 - 4 - 2012.

Ολοκληρώθηκε η πρωτη συγκέντρωση κατά των χημικών αεροψεκασμων.

Παρευρεθηκαν δεκάδες απλοί άνθρωποι, για να ανταλλάξουν απόψεις και να αφυπνήσουν τον κόσμο, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια.

Μαζί μας παρευρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ Κύριος Κατσαρός και ο ακτιβιστής Wayne Hall οπού μας μίλησαν και μας ανέλυσαν τις επιπτώσεις.

Η αρχή επιτέλους έγινε!

Θα ακολουθήσουν και άλλες δραστηροποιήσεις κατά των χημικών αεροψεκασμων.

Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε.
 
Δείτε τις φωτογραφίες απ' την όμαδα του Facebook.:

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

0 Με λένε Βασίλη....


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

0 Σ. Βιτάλης: Ρώσοι παρατηρητές στις εκλογές 6 Μαΐου.

Οι Έλληνες YouTubers συζητούν με τον πρόεδρο του κινήματος "Πατριωτικό Μέτωπο".
Μια συνέντευξη, όπου ο κ. Σταύρος Βιτάλης αναλύει τις θέσεις για τις παράνομες εκλογές, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για την αποστολή παρατηρητών απο την Ρωσία, το νέο σύνταγμα, κι άλλα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα.

0 Σταύρος Βιτάλης: Αυτή την πατρίδα δεν την έφαγαν τα λιοντάρια, δεν θα την φάνε τα σημερινά σκουλήκια!

Οι Έλληνες YouTubers συζητούν με τον πρόεδρο του κινήματος "Πατριωτικό Μέτωπο".
Μια συνέντευξη, όπου ο κ. Σταύρος Βιτάλης αναλύει τις θέσεις για τις παράνομες εκλογές, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για την αποστολή παρατηρητών απο την Ρωσία, το νέο σύνταγμα, κι άλλα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα.

1 Από το πουθενά και πάλι οι Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας!


Ολόκληρη η ανθρωπότητα περιμένει να δει τι θα κάνει το πειραματόζωο «Έλληνας» στις 6 Μαΐου!

Μπορεί οι γαλλικές εκλογές να είναι σημαντικές σε ότι αφορά τους συσχετισμούς δυνάμεων μέσα στην ΕΕ, αλλά εκείνο που κάνει ολόκληρη την ανθρωπότητα και κυρίως την ΕΕ να κρατά την αναπνοή της είναι οι ελληνικές εκλογές.

0 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ.


0 Σαν σήμερα: Λίγη πρόσφατη αλλά άγνωστη Ιστορία!

Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.

Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες. Από την ελιά τής Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού βράχου τής Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, την γαλανόλευκη σημαία
πού θ' αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό.

0 Ανέκδοτο... (πολιτικοί "Ελληνικού" κυνο-βολευτηρίου..)

0 Όταν ενώνονται οι Έλληνες μεγαλουργούν!!


Αγαπητοί φίλοι, σε περίπτωση που γίνουν οι εκλογές, θα πρέπει να κατέβουμε να ψηφίσουμε όλοι μαζί και να μην υπάρξει αποχή.

Να μην ψηφίσουμε μνημονιακά κόμματα Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ.λπ. που μας έχουν ξεπουλήσει στους Γερμανούς και μας έχουν κάνει προτεκτοράτο. Αυτό, αν τελικά, γίνουν οι εκλογές…

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ.....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία»

Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία» .
Η εφημερίδα εξασφάλισε τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ελληνική εθνικότητα (Βορειοηπειρώτες) όμως δεν είναι λίγα και τα ονόματα με αλβανική εθνικότητα.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

0 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ~ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

0 Ήρθε στο φώς Μυκηναϊκός οικισμός στη Μαγνησία – Ανασκαφή με ιδιωτική χρηματοδότηση.

Μυκηναϊκός οικισμός που χρονολογείται στα τέλη του 13ου αι. π.Χ. ήρθε στο φως κοντά στο λιμάνι της αρχαίας Ιωλκού, στα Πευκάκια Μαγνησίας, μαζί με πλήθος.... αγγείων, ενώ η διάταξή του χαρακτηρίζεται μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα. Οι ανασκαφές βρίσκονται σε εξέλιξη από το 2006, ενώ όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα είναι υπό διερεύνηση, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή αποτελεσμάτων σχετικά με τον οικισμό.

0 Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Εκτός από προστάτης των υψηλών ιδανικών, ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» αποδεικνύεται και προστάτης του αγοραίου έρωτα!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου «Νew Dream» που βρίσκεται στην πλατεία Αττικής, στο οποίο μάλιστα απασχολούνται και αλλοδαποί εργαζόμενοι

0 Μαθηματικό πρόβλημα για δυνατούς λύτες. (Θ.Πάγκαλος)

Ένας φίλος βάζει ένα Μαθηματικό πρόβλημα για δυνατούς λύτες...

Θεόδωρος Πάγκαλος...

Σεπτέμβριος 2010 Εισόδημα: 640.632,2 ευρώ + Σύζυγος Εισόδημα: 206.538,07 ευρώ = 847.170,27 ευρώ ( για του λόγου το αληθές - http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4595128 )

Έχει Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ + Σύζυγος Καταθέσεις: 15.168,49 ευρώ = 32.862,35 ευρώ και δηλώνει τον Σεπτέμβριο του 2011 ότι δεν έχει αγοράσει ακίνητα αλλά είναι κληρονομιά και ότι δεν έχει 7.500 ευρώ για το χαράτσι ( για τους δύσπιστους - http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=148874 )


 Ζητούνται να βρεθούν:
α) Πως ξοδεύτηκαν τα χρήματα του 2010 και δεν του έμεινε τίποτα για το χαράτσι
β) Πως είναι δυνατόν να μην αγοράζει ακίνητα, να βγάζει μαζί με τη γυναίκα του κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο το χρόνο και παρόλα αυτά να του περισσεύουν μόνο 33 χιλιάδες.


 Δίνονται σαν δεδομένα:
1) Ότι οι Έλληνες τα τρώνε μαζί του
2) Ότι οι Έλληνες είναι είτε Κομουνιστές, είτε Φασίστες, είτε............

0 Απαντητικό mail, της Παράταξης "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" (σε προηγούμενη ανάρτησή μας.)


Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έστειλε απαντητικό mail σε προηγούμενη ανάρτησή μας 
>> (klassikoperiptosi.blogspot: Ορθόδοξο κόμμα "Κοινωνία" - Κάρτα του Πολίτη , ηλεκτρονικη διακυβέρνηση : Άλλα μας έλεγαν πέρυσι και αλλά τώρα λίγο πριν τις εκλογές). 
Εμείς, οφείλουμε να το αναρτήσουμε.

"Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» απαντά σε όλους όσοι την κατηγορούν ότι άλλαξε τις απόψεις της στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη, ισχυριζόμενοι ότι ο Πνευματικός της Παρατάξεως π. Βασίλειος Βολουδάκης

0 Έρχονται εκλογές, ξεσκίστηκαν και πάλι να ψεκάζουν, τι συμβαίνει;;;

Του Μιχάλη Δρακάκη
Δημοσιογράφου
Ένα άρθρο που κόπηκε στο δρόμο για το τυπογραφείο λόγω ...άνωθεν εντολής!!!
ΕΡΕΥΝΑ

Αναρμόδιο το Υπουργείο Περιβάλλοντος, υπεκφεύγει το Μεταφορών

Κύπρος: Δειγματοληψίες ατμοσφαιρικού αέρα ξεκίνησε το υπουργείο Περιβάλλοντος

Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι... μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ»...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

0 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των χημικών αεροψεκασμών! [ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΩΡΑ: 18.00

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

FACEBOOK:  Ομάδα Δράσης Αττικής κατά Αεροψεκασμών

Προτάση μας:
Να απαγορευτούν οι Αεροψεκασμοί πάνω απ’ το ενάεριο χώρο της Ελλάδος μας και ελέγχος και απολογία όσοι συμμετείχαν.
Εδώ και τώρα!

7 Οκτώ ολόκληρες ώρες διήρκησε η δίκη του σημαιοφόρου Τσακάλη..!! (ε, εσείς, ποιόν δικάζατε, τον Κολοκοτρώνη??)


Καταδικαστική η απόφαση του ναυτοδικείου Πειραιώς για τον Αθανάσιο Τσακάλη που κρίθηκε ένοχος για τις απόψεις του και την ιδεολογία που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook!!!

Η ποινή που του επιβλήθηκε: 4 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή (ποινή εξαγοράσιμη) ενώ επίσης επιβαρύνεται και με τα δικαστικά έξοδα.

Η Νέα Τάξη είναι εδώ, πιο φασιστική από κάθε μορφή Χούντας!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

0 Κατέρρευσε η ολλανδική κυβέρνηση- "Τρίζει" η Ευρωζώνη


Η ολλανδική κυβέρνηση υπό τον Μαρκ Ρούτε- από τους σκληρότερους επικριτές των δημοσιονομικά «απείθαρχων»... κρατών- παραιτήθηκε τη Δευτέρα αποτυγχάνοντας να συμφωνήσει επί του δικού της πακέτου λιτότητας σε συμμόρφωση με τις επιταγές των Βρυξελλών.

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος των πρόωρων εκλογών, με την αντιπολίτευση να ζητεί την όσο το δυνατόν ταχύτερη προσφυγή στις κάλπες.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

1 klassikoperiptosi.blogspot: Ορθόδοξο κόμμα "Κοινωνία" - Κάρτα του Πολίτη , ηλεκτρονικη διακυβέρνηση : Άλλα μας έλεγαν πέρυσι και αλλά τώρα λίγο πριν τις εκλογές


Στα πλαίσια της αντικειμενικής ενημέρωσης, διαβάσαμε και σας παραθέτουμε από το έγκυρο blog klassikoperiptosi.com, την παρακάτω ανάρτηση σχετικά με τα λεγομένα του κόμματος "Κοινωνία" σε συνέντευξη που παρεχώρησαν στο asimpiestos.blogspot.


Επειδή πράγματι υπάρχει διφορούμενος λόγος και θέσεις από την πλευρά του κόμματος "Κοινωνία", στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη, θα προσπαθήσουμε να έρθουμε εκ νέου σε επαφή, για δευτερη συνέντευξη ή να μας σταλεί δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο θέμα.

0 ΣΚΑΙ: Προπαγάνδες επι συνέχειας και βιάζονται να μας φακελώσουν...[ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ]



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Έλλληνες Youtubers

0 Τσουνάμι Αεροψεκασμών αυτή την στιγμή πάνω απο την Ηλιούπολη.

Σήμερα (23 Απριλίου 2012) στην Ηλιούπολη γεμάτο Αεροψεκασμούς στις 14.12 το μεσημέρι. Δείτε τις φώτογραφίες.

0 Νεοταξικές εκλογές 2012...Απομυθοποίηση τώρα !!

Οδεύουμε ολοταχώς προς την εκλογική αναμέτρηση που όπως ολα τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ αλλά ακόμα και πολλά από τα διαδικτυακά μέσα της δίνουν χαρακτήρα "τελευταίας επιλογής" η ακόμα και "επανάστασης"!!!

Φυσικά το σχέδιο είναι καλά μελετημένο μπροστά στην κατάρευση που έρχεται και φωνάζει μανιωδώς... "Έρχομαι"!!

Πιστεύουν ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί να επιλέξει το μέλλον του μέσω της κάλπης ..Μιας κάλπης κομμένης και ραμμένης στα μέτρα τους ...Απο όλες τις απόψεις για όποιον έχει στοιχειώδη κριτική σκέψη...

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

0 ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 900,000 ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 900,000 ΠΟΛΙΤΩΝ
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==========
Διαβάζουμε στην “Ελευθερία” Λαρίσσης ότι “το υπουργείο Υγείας με μια λιτή ανακοίνωση προχθές βράδυ σημείωνε πως άγνωστοι «παραβίασαν ηλεκτρονικά το σύστημα, καταχωρώντας 1.500.000 πλαστές συνταγές» ενώ χθες, πέντε Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας μεταξύ των οποίων και της Λάρισας, κατήγγειλαν το σύστημα ως διάτρητο.”

0 Ιερή Φλόγα και στο Αίγαιο

Το δίκαιο αίτημα των Δωδεκανησίων και των Αιγαιοπελαγιτών γενικότερα, να περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα πριν καταλήξει στο Λονδίνο για τους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και από τη νησιωτική χώρα, ικανοποιήθηκε, έστω κι αν χρειάστηκε να περάσει από «σαράντα κύματα» και να χρησιμοποιηθεί ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

0 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" Κ. ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗ.


Οι Έλληνες YouTubers συζητούν με τον πρόεδρο της πολιτικής παράταξης "συνεχιστών του Καποδίστρια".  Μια μίνι συνέντευξη, όπου ο κ. Μιχαήλ Ηλιάδης αναλύει τις θέσεις για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, μασονία, λαθρομετανάστευση κι άλλα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα.


0 ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ: Ποιοί ψήφισαν τον Καρόλο Παπούλια με το Όρκο του 2005 για απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχία.


Από εσάς θέλουμε να το διαβάσετε και να το μελετήσετε, από 'δω και πέρα η κρίση σας και η επιλογή είναι δική σας.

Τέλος τα ψέμματα των δηθεν παρτιωτισμών των Βουλευτών που αντιστάθηκαν με τα  Μνημόνια εδώ και δύο χρόνια. Εμείς δεν ξεχνάμε το παρελθόν του κάθε πολιτικού τι ψήφισαν, τι δεν ψήφισαν και ποιοι είπαν πάρων.

Η Ορκομοσία του Προέδρου της Κατοχικής "Ελληνικής" Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια στις 12 Φεβρουαρίου 2005 σε ειδική Συνεδριάση της Βουλής.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, αναγγέλει με σαφέστατο τρόπο τη συρρίκνωση των εθνικών μας συνόρων. Επι της ουσίας, αναγγέλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Πατρίδα μας.:

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

0 Ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού, ενώ παράλληλα σκάβουν το λάκκο των Ελλήνων...

Ο ΣΥΡΙΖΑ προασπίζεται τις επιδιώξεις, όχι των Ελλήνων, αλλά του τούρκικου προξενείου και της Άγκυρας...


Δείτε σχετικές αναρτήσεις:


0 Η Αλήθεια για τη Συρία που κρύβουν τα ΜΜΕ - Ο Μάρτυρας Ελληνορθόδοξος Ιερομόναχος Βασίλειος Nassar (New Martyr Basil - Nassar)…


Συρία - Hama, 25 Γενάρη 2012…

O ελληνορθόδοξος μοναχός Βασίλειος Nassar, ενώ βρισκόταν στη Μητρόπολη ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι ένας από το εκκλησίασμα έχει τραυματιστεί και κείτεται αιμόφυρτος στο δρόμο.

Ήταν η δεύτερη μέρα των σκληρών μαχών των τρομοκρατών με το στρατό στη Hama…
Ο Βασίλειος ενώ έδινε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία πυροβολήθηκε από τους "επαναστάτες" στο στήθος και... στον ώμο και εξέπνευσε μετά από μισή ώρα…

Ο Βασίλειος Nassar ήταν 30 ετών, αγωνιστής, έτρεχε πάντα για τον κόσμο και ήταν πολύ αγαπητός στη πόλη από όλους.

Έπεσε στον αγώνα για μια Συρία χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και κηδεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο της Hama την επόμενη της δολοφονίας του από τους μισθοφόρους των αμερικανοσιωνιστών.

Ο Λαός της Συρίας δεν θα υποκύψει στον ιμπεριαλισμό και θα νικήσει!

Φυσικά τα "ανεξάρτητα" και "δημοκρατικά" δυτικά ΜΜΕ και δημοσιογράφοι στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών σχεδίων δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν διαπίστωσαν την δολοφονία που δεν εντασσόταν στην πολιτική που υπηρετούν πιστά…
Η Εκκλησία της Ελλάδας δεν άκουσε, δεν είδε, δεν έμαθε;




 

Πηγή: sibilla-press.blogspot

 

0 Δελτίο Τύπου, Πατριωτικό Μέτωπο: Δεν συμμετέχουμε στην αθλιότητα των στημένων εκλογών. Στηρίζουμε Πατριώτες υποψήφιους. (Ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.)


Αθήνα, 19 Απριλίου 2012

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, το οποίο συνεδρίασε στις 18 Απριλίου στα γραφεία του Κινήματος στην Αθήνα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, μετά από ομόφωνη απόφαση των Μελών του, σχετιζόμενη με τις επερχόμενες εκλογές:

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

0 ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 2012


 


Στην κατοχή, οι Γερμανοί διόρισαν κυβερνήσεις και ο Λαός τις φώναζε δοσίλογες...

Σήμερα, αυτούς που μας ζητούν τη ψήφο μας για να διοριστούν υπάλληλοι της Νέας Τάξης, πως πρέπει να τους φωνάζουμε...

Έλληνες Youtubers

0 Με εντολή των κατοχικών δυνάμεων αρχίζει το ηλεκτρονικό φακέλωμα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!


Εδώ και χρόνια μαζί με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες κάνουμε αγώνα εναντίον μιας παγκόσμιας τυρρανικής δικτατορίας , που στην Ελλάδα την πρωτογνωρίσαμε με τα ονόματα "ΑΜΚΑ", "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" , "κάρτα υγείας","καρτα μετανάστη" ,"ηλεκτρονικη συνταγογράφηση", "φοροκάρτα", "ενιαίο ψηφιακό εθνικό ληξιαρχείο" ,"Κάρτα Του Πολίτη".

Όλα αυτά τα βαρύγδουπα ονόματα , που περιβάλλουν τώρα πιά και την ...προσπάθεια "επανίδρυσης" και "κάθαρσης" ενός καταχρεωμένου (επί τούτου) κράτους, εκ μέρους των δωσιλόγων της παρούσας δοτής συγκυβέρνησης,δεν είναι παρά τμήμα των εντολών της "ανώτατης διοίκησης" των κατοχικών δυνάμεων.

0 Η ύστατη μάχη


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Πάντα ήταν ραγδαίες.
Ανέκαθεν θυμάμαι πως η ροή πληροφοριών στην καθημερινότητά μου, έμοιαζαν με κρυστάλλινα νερά σε ελεύθερη πτώση από ύψος. Έμοιαζαν με καταρράκτη.

Η ορμή των νερών -το νοιώθω καθημερινά- πέφτει με τεράστια δύναμη πάνω στο σώμα μου. Αυτή η δύναμη, με συνοδεία ένα αγριεμένο βουητό που μου τρυπάει τα μηλίγγια, αυτή η ορμή είναι που με γονατίζει.Με ρίχνει στο έδαφος και με πιέζει να μείνω εκεί.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

0 Η Τούρκικη κάρτα του πολίτη


Η κάρτα του πολίτη στην τουρκία είναι γεγονός!
Μέχρι το τέλος του 2012, όλοι οι Τούρκοι θα έχουν ηλεκτρονική ταυτότητα.

Με αυτή θα μπορούν να κάνουν πλήθος συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένης και της ηλεκτρονικής
συνταγογράφησης. Από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να .. αφήσουν καμιά χώρα εκτός, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, πολιτιστικών καταβολών, οικονομικής ευρωστίας κλπ.

2 24 Απριλίου 2012, η δίκη του Σημαιοφόρου Αθ. Τσακάλη. (Προσπαθούν να του κλείσουν το στόμα με μια δίκη – παρωδία.. Αρνήθηκαν μέχρι και να παραστούν μάρτυρες υπερασπίσεως…)


Σας ενημερώνουμε ότι στις 24 Απριλίου 2012, ο Αθ. Τσακάλης θα παρουσιαστεί στο Ναυτοδικείο Πειραιώς ως κατηγορούμενος, για τις απόψεις του και την ιδεολογία που αναπτύσσει στο προσωπικό του λογαριασμό facebook.

Οι κύριοι που κατηγορούν το Σημαιοφόρο Αθ. Τσακάλη, δεν είναι άλλοι από αυτούς που γράφουν στο διαδίκτυο σαν «ΣΥΣΜΕΔ».

0 Φινλανδία: "Ειδικά σήματα στους βραχίονες και εμφυτευμένα μικροτσίπ για τους αλλοδαπούς"..

Ειδικά σήματα στους βραχίονες και εμφυτευμένα μικροτσίπ για τους αλλοδαπούς προτείνει να υιοθετηθούν στην Φινλανδία η βοηθός βουλευτή του... εθνικιστικού κόμματος «Οι αληθινοί Φιλανδοί» Χελένα Έρονεν.

Το άρθρο της δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Ουούσι Σουόμι» («Νέα Φινλανδία») και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή.

0 Δημήτρης Μητροπάνος: "Η πιο άρχηστη γενιά ήταν αυτή του Πολυτεχνείου"

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Λόγια ντόμπρα και σταράτα από τον Δημήτρη Μητροπάνο για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είχε πει τον Οκτώβριο του 2011 σε συνέντευξή του. Βαθύτατα αντιμνημονιακός κι όχι σαν κάτι Νταλάρες που μας προέτρεπαν να σκύψουμε το κεφάλι στους κατακτητές, τα είχε χώσει στην γενιά του Πολυτεχνείου, το ΚΚΕ αλλά και τον Τζέφρι και τους άλλους Έλληνες(τρόπος του λέγειν)πολιτικούς που κάθονταν σούζα στα τσογλάνια, τους ξένους του ΔΝΤ.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

0 Καλό Ταξίδι αδερφέ μας ΕΛΛΗΝΑ


 

Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη
 
Αφού με έσπειρε μια μοίρα αυτοκρατόρισσα
μήτρα με γέννησε αρχαία Μακεδόνισσα
μ' άδεια φαρέτρα πολεμάω το χειμώνα
από το κάστρο στην καρδιά του Πλαταμώνα

Αφού με φέρνει μονοπάτι φαναριώτικο
ένα σοκάκι με κρατάει σαλονικιώτικο
έλα ένα βράδυ την υπόσχεση να πάρεις
πριν να τη σβήσει με σφουγγάρι ο Βαρδάρης

Σ' αναζητώ
Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα
λείπει το βλέμμα σου απ' της αυγής τα χρώματα
σ' αναζητώ
σ' αναζητώ μ' ένα βιολί κι ένα φεγγάρι
λείπει το όνειρο εσύ και το δοξάρι

Αφού μεθάω μ' ένα κρασί αγιονορείτικο
και μ' ένα ντέρτι σεκλετίζομαι πολίτικο
βρες το μαχαίρι που στα δύο μας χωρίζει
κι έλα εδώ στων στεναγμών το μετερίζι

Αφού στον Όλυμπο οι Θεοί τ' αποφασίσανε
δώσαν στο κρύο τα κλειδιά κι αυτοκτονήσανε
μόνη ξυπνά μόνη κοιμάται τώρα η μέρα
με μηχανάκι με κομπιούτερ και φλογέρα

                                                               Στίχοι: Φίλιππος Γράψας
                                                               Μουσική: Μάριος Τόκας

0 Έρχεται η ΑΧΡΗΜΑΤΗ κοινωνία με πρόσχημα ... την πάταξη της φοροδιαφυγής!!!


Σχόλιο ID-ont: Πριν έναν χρόνο ο καθηγητής κος Γεώργιος Γκαντζιάς -αν. καθηγητής Πολιτισμικής Διαχείρισης και Nέων Tεχνολογιών στο Πανεπιστήμιο Aιγαίου-, είχε προτείνει, πρώτη στον κόσμο η χώρα μας, να υιοθετήσει την ΑΧΡΗΜΑΤΗ κοινωνία (Διαβάστε: Θα μας σώσει το ψηφιακό νόμισμα;). Αυτές οι προτάσεις βλέπουμε ότι όσο προχωράει και βαθαίνει η οικονομική κρίση, εισακούονται τελικά από τα "ευήκοα ώτα" του Υπουργείου Οικονομικών.

Εάν υλοποιηθούν αυτές οι προτάσεις μήπως οδηγούμαστε προς μια κατάσταση όπου θα ισχύει "ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων" ...την Κάρτα Αποδείξεων, την Χρεωστική Κάρτα, την Πιστωτική Κάρτα και τελικά το ...τσιπάκι;

0 Πατρίδα μας είναι η Ορθοδοξία και η Ελληνική Γλώσσα


Ε,πατριώτη, είναι αρρώστια κι ανοησία να μην μας ενώνει τίποτα! Οι ενωτικές δυνάμεις των Ελλήνων είναι η Ορθοδοξία και η Ελληνική Γλώσσα.

"Οι Έλληνες θα μάθουν πάλι τους λαούς της Ευρώπης, πώς να ζουν"
 (Αλμπέρ Καμύ).


Πράγματι οι Έλληνες τώρα αντιμετωπίζουν το εξής δίλημμα:  να αρρωστήσουν  ή να αποκαλύψουν την κοινωνική υποκρισία της Ευρώπης .
Αυτό ακριβώς γίνεται με την αποτυχία εφαρμογής των μεθόδων της στην Ελλάδα .
         Η υποκρισία του ευρωπαϊκού προτύπου , το οποίο τείνει να επιβληθεί σε όλο τον κόσμο, οδηγεί  στην αυτοκτονία την Ευρώπη και συνάμα στην καταστροφή της ζωής στον πλανήτη με το βιασμό του ανθρώπου και της Φύσης. Φωτεινά πνεύματα επισημαίνουν ήδη τον κίνδυνο της ανθρωπότητας και ζητούν από τους σκεπτομένους ανθρώπους να εργαστούν για να σταματήσουν την αυτοκτονία της γης.
       

0 ΚΟΙΝΩΝΙΑ:"Να δηλώσει εγγράφως ότι αποκηρύσσει την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό.."

Σχόλιο Έλληνων Youtubers:
Η άποψη των Έλληνων Youtubers για τις εκλογές είναι αυτή που γράφουμε και στο έντυπο:
Στην κατοχή, οι Γερμάνοι διόρισαν κυβερνήσεις και ο Λαός τις φώναζε δοσίλογες...
Σήμερα, αυτούς που μας ζητούν τη ψήφο μας για να διορίστουν υπάλληλοι της Νέας Τάξης, πως πρέπει να τους φωνάζουμε...,
αλλά για όλους αυτούς που μας ρωτάνε τι να ψηφίσουν, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τους δείξουμε ότι άθωο κυκλοφορεί στο δρόμο και πάντα με κάθε επιφύλαξη, η κρίση θα είναι δικιά σας.
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συνέντευξη με το "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

0 Ο άνθρωπος που αποκάλυψε την εργασιακή ντροπή της Γερμανίας


Μεταμφιεζόταν και εξέθετε τους «άμεμπτους» συμπατριώτες του

Μεταμφιεσμένος πότε σε Τούρκο και πότε σε Αφρικανό μετανάστη, ο άνθρωπος που για χάρη του ρεπορτάζ φυλακίστηκε από τη χούντα των συνταγματαρχών, κατάφερε να αναδείξει τόσο τον ρατσισμό έναντι των ξένων όσο και την αθέατη πλευρά του περίφημου γερμανικού «θαύματος».

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

0 Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!

Έλληνες Youtubers

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

0 Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα  με Δύναμη, Πίστη και Υγεία σε όλες τις οικογένειες!

Η Eπ - ανάσταση είναι δεδομένη...

Καλή επιστροφή όσοι βρίσκονται σε εοτρές διακοπες.

Επιστρέφουμε δυναμικά τις δράσεις μας, στις 17 Απριλίου 2012, Τρίτη του Πάσχα!

Έλληνες Youtubers


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

0 Μιχαλολιάκος: "Εθνικοί αγωνιστές οι Ταγματασφαλίτες"!

0 ΣΙΧΑΜΑΡΑ: Τη μέρα που κλείνει η Βουλή στέλνουν αίτημα για έλεγχο λογαριασμών βουλευτών στην Ελβετία! …Η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε να δώσει εξουσιοδότηση στις αρχές, για να ελεγχθούν οι καταθέσεις..


Επι εβδομάδες όλη η Ελλάδα έψαχνε τον βουλευτή που έβγαλε εκτός Ελλάδος 1 εκατομμύριο.. Τελικά δεν τον βρήκε και ούτε θέλει να τον βρει..

Εκείνοι που φώναζαν για απλετο φως μας κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μας
Για ακόμα μια φορά ο πολιτικός κόσμος κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι δεν θέλει και δεν μπορεί ν αλλάξει.

Για ακόμα μια φορά άνθρωποι που υπηρετούν θεσμούς νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους πολίτες.

0 Μια σκανδαλώδης... Ηλίαση.

Του Κώστα Βαξεβάνη

Και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε με μη κερδοσκοπικές εταιρείες που μαζεύουν σκουπίδια, με κανάλια που δεντροφυτεύουν και σκαλίζουν σχεδόν ευλαβικά κόπρανα σκύλων, και επιχειρηματίες που ανακάλυψαν ξαφνικά πως πρέπει να σώσουν τον πλανήτη.

0 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 5', ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!


Ελπίζω πως όσοι διαφωνείτε, τουλάχιστον θα χαμογελάσετε.....

Όταν ο θεός έφτιαξε τον κόσμο, αποφάσισε να δώσει στους ανθρώπους από δύο αρετές, ώστε να περάσουν καλά.

Έτσι έκανε:
- τους Ελβετούς μεθοδικούς και να σέβονται τους νόμους·
- τους Εγγλέζους επίμονους και μελετηρούς·
- τους Γιαπωνέζους εργατικούς και υπομονετικούς·
- τους Γάλλους καλλιεργημένους και εκλεπτυσμένους·
- τους Ισπανούς εύθυμους και φιλόξενους.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

0 ΣΥΡΙΑ: Για «Εθνοκάθαρση» χριστιανών στις γειτονιές της πόλης Homs, μιλάει η Εκκλησία της Συρίας


Αναφορές σε «εθνοκάθαρση» των χριστιανών της Συρίας στην πόλη Χομς έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στον απόηχο της επίθεσης στην πόλη από του συριακό στρατό, στην προσπάθεια να συντριβούν οι θύλακες αντίστασης, στα μέσα Μαρτίου.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Συρίας, η οποία αντιπροσωπεύει το 60 τοις εκατό της χριστιανικής μειονότητας της χώρας, ισχυρίζεται ότι ένοπλοι ισλαμιστές έχουν καταφέρει να απομακρύνει το 90 τοις εκατό των χριστιανών από την πόλη Χομς και έχουν κατασχέσει τα σπίτια τους δια της βίας.