Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

0 Είμαι Έλληνας, Είμαι Πατριώτης και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Μην με βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ!


ΟΈλληνας και η Ελληνίδα έχουν γίνει πια ΡΟΜΠΟΤ κι έχουν ξεχάσει μέσα τους τη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κι ακόμα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, που δεν υπάρχει καν το ΛΕΞΙΚΟ τους.

Το μυαλό του Ανθρώπου έχει γίνει μαντρωμένο από πολιτικά αριστερά ή δεξιά κινηματα ή κόμματα και φυλακισμένη μέσα την ψυχή του και σκλαβωμένο του μυαλό να ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ, ότι του λένε οι "άλλοι" και τα Μ.Μ. Εξαπάτησης.

Τι εννοώ, απλά και ξεκάθαρα:

0 "Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη" στη Θράκη. [ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]


Παρακαλώ την προσοχή σας και αν θέλετε διαδώστε το, ώστε να κοινοποιηθεί, αυτή η τόσο σημαντική προσπάθεια.

''ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..."

Σε κάθε θεομηνία ο άνθρωπος αναζητούσε μία κιβωτό για να σωθεί.

0 Καταλάβατε γιατί θελουν να βάλουν στο χέρι τη ΔΕΗ?


Η Τροϊκα κι οι εγχώριοι πρόθυμοι λακέδες τους, έχουν βαλθει να ξεπουλήσουν τα πάντα και να μας τα παρουσιάσουν σαν…”ανάπτυξη”. Τα χάρισαν όλα στο Tαμείο Αξιοποίησης κι τώρα θα μας “αξιοποιήσουν”…Η παρακάτω είδηση από το econews απλώς επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε τόσους μήνες. Οι Γερμανοί θα βάλουν εμάς να πληρώσουμε το τεράστιο κόστος για τις ΑΠΕ που αυτοί θα εκμεταλλεύνται με το πρόγραμμα “ΗΛΙΟΣ” από την μια κι από την άλλη θα βάλουν χέρι στον ΠΑΜΦΘΗΝΟ λιγνίτη της τεχνητά “απαξιωμένης” ΔΕΗ!

0 Άλλο επιβαλλόμενη “Παγκοσμιοποίηση” κι άλλο Δι-εθνισμός

Κάτι αλλάζει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια,επαναπροσδιορίζεται και αυτό το βλέπεις σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.
Στο ερώτημα αν υπάρχει κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα και αν τα έθνη που την αποτελούν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, η απάντηση έρχεται μέσα από τους ίδιους τους λαούς.Γνωρίζονται οι λαοί της Ευρώπης μεταξύ τους, αποδέχονται ο ένας τον άλλο ή απλά αναγκάστηκαν να βρεθούν κάτω από το ίδιο ευρωπαϊκό πλαίσιο και οι σχέσεις τους περιορίζονται στην απλή συννενόηση για διαδικαστικά θέματα;

Ας κάνουμε ένα ταξίδι στην ιστορία της Ευρώπης πριν από 100 χρόνια το οποίο φτάνει ως το σήμερα.

0 Τζων Λένον για το Σύστημα και για την Βία.


" Όταν καταλήγεις ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις βία, τότε παίζεις το παιχνίδι του συστήματος.

Το καθεστώς θα σε εκνευρίσει: θα σου τραβήξει τα μαλλιά, θα σε χαστουκίσει στο πρόσωπο, για να σε κάνει να πολεμήσεις.

Διότι από την στιγμή που θα σε κάνουν βίαιο τότε ξέρουν και πως να σε χειριστούν.
Το μόνο πράγμα που δεν ξέρουν πως να χειριστούν είναι την μη-βία και το χιούμορ."

-- Τζων Λένον --

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

0 ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!! [Διαβάστε το!]


-------------------------------------------------------------------
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ...(ΑΝΘ)ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!
--------------------------------------------------------------------
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και 
Επιδαύρου, Γιώργος Λούκος, μένει στην θέση του για να συνεχίσει το 
ανθελληνικό έργο του.

Το εν λόγω «μπουμπούκι» διορίστηκε από την κυβέρνηση του Καραμανλή το 2005 (υπουργός Πολιτισμού ο πρώην μαοϊκός Πέτρος Τατούλης) και έκτοτε κανείς δεν τολμά να τον κουνήσει, γιατί τον γουστάρει τρελά η Αριστερά.

0 Η γενοκτονία τών αυτόχθονων Ινδιάνων τών Η.Π.Α. (Άαρον Χιούι) video


Μια από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες που έχουν συμβεί στον πλανήτη, αλλά ταυτοχρόνως, ίσως κι απ’ τις λιγότερο συζητημένες, είναι αυτή τών ιθαγενών κατοίκων τής Αμερικής (Νοτίου και Βορείου), από τούς Ευρωπαίους άποικους.

Στην σημερινή παγκόσμια ιστορία, έχει καθιερωθεί η άποψη ότι ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική το 1492.

Βεβαίως, την άποψη αυτή, διαψεύδει η ίδια η παρουσία τών Ινδιάνων στην Αμερική, που σημαίνει ότι ο Κολόμβος άργησε «λίγο».

Οι ιθαγενείς πλήρωσαν το θλιβερό προνόμια που είχαν να κατοικούν σε πλούσια εδάφη και την απληστία τών Ευρωπαίων που δεν δίστασαν να σφετεριστούν με κάθε τρόπο την νέα φλέβα χρυσού που ανακάλυψαν.

0 Ο Δάσκαλος της οργισμένης Ελλάδας!…


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος, Κιλκίς

Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι, εφ’ οις δει, ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι’αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης.

Τι είδαμε τις…
προάλλες στο Τ.V...

Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες.

Και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων.

Ποιές χώρες σήμερα ποδοπατούνται, λεηλατούνται και διώκονται; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ιρλανδία.

0 Τό ἄγνωστο ὁλοκαύτωμα. Συγκλονιστική φωτογραφία καί βίντεο



Λαός πού ξεχνᾶ τήν Ἱστορία του, εἶναι καταδικασμένος νά τήν ξαναζήσῃ.
Καί ναί τό ξαναζοῦμε. Τό καινούργιο ὀλοκαύτωμα δημιούργημα τοῦ γερμανικοῦ ἐπεκτατισμοῦ καί τῆς γερμανικῆς δίψας γιά ἐπιβολή καί ἐξουσία.
Πάθαμε ἀλλά δέν μάθαμε. Ἕνα καινούργιο ὁλοκαύτωμα εἶναι πρό τῶν πυλῶν καί ὅπως ὅλα δείχνουν θά εἶναι τό τελευταῖο. Ἔτσι κι ἀλλοιῶς!
Αὔγουστος ἦταν καί τότε. 16 Αὐγούστου 1943. Κομμένο Ἄρτας. Τό ἄγνωστο ὁλοκαύτωμα ἀπό τά γερμανικά γουρούνια.
Ἐγώ, δέν ξεχνῶ. Θά μείνω ἐδῶ νά φυλάττω Θερμοπῦλες!|
Μινώταυρος

0 Σταματήστε τον κόσμο, η Ελλάδα θέλει να κατέβει.


Αρχίστε να γκρεμίζετε όλα τα αρχαία μνημεία και την αρχιτεκτονική της.

  1. γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρα.
  2. γκρεμίστε όλη την Ιταλία σε βάθος 100 μέτρα.
  3. αδειάσετε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
  4. γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη.

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

  1. από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
  2. από  τα μαθηματικά σας ( γεωμετρία, άλγεβρα,....)
  3. από   την φυσική σας, χημεία
  4. από  την αστρονομική σας
  5. από  την πολιτική σας
  6. από  την καθημερινότητα σας.


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

0 Ελληνικά δημόσια έργα.


Καθένας από μας, νομίζω, πρέπει να νοιώθει και λίγη ντροπή βλέποντας την εικόνα....

Πώς, κυρίες και κύριοι, έχουμε την απαίτηση να μας υπολογίζουν και εμάς, τους σύγχρονους Έλληνες;;;

0 Το Σφράγισμα είναι εδώ και τώρα !

Αναλυτικά, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως θα εμφυτεύσουν το chip RFID σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες μέσα στο 2013.
Προσπάθησαν να αποκρύψουν τον πραγματικό σκοπό της κάρτας πολίτη – chip RFID λέγοντας πως την δημιούργησαν για να αυτοματοποιηθεί το σύστημα ασφάλισης και υγείας των ΗΠΑ.
Αυτό ήταν όμως μόνο η πρόφαση. Οι ΗΠΑ τρέχουν να προλάβουν το 2013 στήνοντας εδώ και τώρα ένα σύστημα μπλοκαρίσματος πιστωτικών και αναλήψεως καρτών των Αμερικανών πολιτών. Οι ίδιοι οι Αμερικανοί πολίτες δεν το έχουν ακόμη αντιληφθεί, αλλά από το 2013 όποιος Αμερικανός πολίτης δεν φέρει το chip RFID στο σώμα του εμφυτευμένο, δεν θα μπορεί να κάνει καμμία ανάληψη χρημάτων και καμία συναλλαγή με το κράτος ή με άλλον ιδιώτη. Όπως το λένε και οι προφητικές γραφές.. Το σύστημα μπλοκαρίσματος αναλήψεων και ακύρωσης καρτών έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Πως το ξέρω αυτό ?

0 Νέο όπλο κατά της φοροδιαφυγής η χρήση πιστωτικής κάρτας

ριν αλέκτωρ λαλείσαι τρις" (βλ. χθεσινό μας δημοσίευμα: Σκέφτονται να κάνουν υποχρεωτική την Κάρτα Αποδείξεων;) με νέες δορροές στις εφημερίδες, μαθαίνουμε ότι σκέφτονται να κάνουν υποχρεωτικό το πλαστικό χρήμα (χρεωστικές, πιστωτικές κάρτες) για συναλλαγές άνω των 300 €.

Σας θυμίζουμε πως πριν 1 χρόνο η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε κατεβάσει το όριο συναλλαγών αρχικά στα 3.000€ και στη συνέχεια στα 1.500€. (Σημείωση: Φοροτεχνικοί έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά αυτού του μέτρου: Στο ΣτΕ οι συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ). Πριν λοιπόν το ΣτΕ βγάλει απόφαση για τα 3.000€ ξανακατεβάζουν το όριο στα 300€.

0 Αθλιότητες στο Λονδίνο.


Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Στο Λονδίνο και κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβησαν αθλιότητες σε βάρος της Ελλάδος, που παραδόξως (;) δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι περισσότερες περιγραφές και τα διάφορα σχόλια έμειναν στην κακουγουστιά της «παράστασης», ή στην εκ μέρους των διοργανωτών προπαγανδιστική επιχείρηση εξιδανίκευσης της αποικιοκρατικής  χώρας τους. Ορισμένοι στην Ελλάδα επιχείρησαν να εκμεταλλευθούν πολιτικά μόνο μία από τις πολλές αθλιότητες που συνέβησαν. Αυτή ήταν όταν ο Πρόεδρος της.... Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ζακ Ρογκ ξέχασε τους ύμνους για την Ελλάδα  στην Αθήνα, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και προχθές με θράσος ανακοίνωσε ότι «οι Αγώνες γύρισαν στο σπίτι τους...». Δηλαδή ότι το «σπίτι» των  Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι η Αρχαία Ολυμπία, η Αθήνα και η Ελλάδα, αλλά ...το Λονδίνο!!!

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

2 Η Ελληνική σημαία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και ΔΕΝ είναι σήμα της Χρυσής Αυγής


Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που ψηφίστηκε από 480 χιλιάδες Έλληνες πολίτες και εισήλθε στην Ελληνική Βουλή. 

Ως εκ τούτου ως πολιτικό κόμμα θα πρέπει να κινείται και ως τίποτε άλλο.

Έτσι, η οποιαδήποτε επιχείρηση ταύτισης ενός πολιτικού κόμματος με την Ελληνική σημαία, αποτελεί ξεκάθαρη ύβρη και δεν γίνεται δεκτή ως ενέργεια από κανένα κόμμα, επειδή αποτελεί ξεκάθαρη απόπειρα οικειοποίησης ενός συμβόλου που εκφράζει την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, άρα και εκείνων που δεν ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή.

0 Απέτυχες στις Πανελλαδικές; Άλλαξε θρήσκευμα!

Σήμερα το πρωί, ως γνωστόν, ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Δεν μένω στις αναλύσεις περί κρίσης που επηρέασαν τις επιλογές των υποψηφίων, πράγμα απολύτως λογικό, αφού η επιλογή πάντα έχει σχέση με την τρέχουσα κατάσταση και την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει ο τίτλος σπουδών που θα αποκτήσει ο νεο-εισακτέος με το πέρας των σπουδών του…

Φέτος σχολιάστηκε πολύ η ειδική κατηγορία των μουσουλμάνων, των οποίων η βάση εισαγωγής στις σχολές ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι σε τεράστιο ποσοστό κάτω από τα 10.000 μόρια. Με απλά λόγια για μια σχολή που κάποιος μη μουσουλμάνος Έλληνας χρειάζεται 16-17 χιλιάδες μόρια που συγκεντρώνονται μετά από μεγάλη προσπάθεια διάβασμα και θυσίες, ο μουσουλμάνος Έλληνας μπαίνει απλά με βάση και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη λιγότερο!

0 ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..Ο DEJAN LUČIĆ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Προτροπὴ τοῦ Σέρβου συγγραφέα DEJAN LUČIĆ.

Ἕλληνες, ἦρθε ἡ ὥρα νὰ καταλάβετε τὴν ἀλήθεια καὶ νὰ αντιδράσετε. Ὁ Σέρβος συγγραφέας DEJAN LUČIĆ απευθύνει μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό. Διαβάζοντας τὸ μήνυμα, δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ μὴ φέρει στὴ μνήμη του τὶς πολιτικὲς κινήσεις τῶν τελευταίων ἐτῶν, τὴν ὠμὴ ἐπέμβαση τῶν ξένων, τὴν «πτώχευση», τὸν ρόλο τῶν ἡγετῶν τῆς Ἐκκλησίας, τὴν ....ἀδρανοποίηση Ἑλλαδικῆς Ἐκκλησίας, τὸν παραμερισμὸ τῆς Ρωσίας, καὶ πολλὰ ἄλλα.

Ὅποιος, μάλιστα, ἔχει παρατηρήσει λίγο ἔστω καὶ τὶς ὑπόγειες σχέσεις τῆς Νέας Τάξης πραγμάτων μὲ τὸ Βατικανὸ καὶ τὸν Οἰκουμενισμό, καταλαβαίνει καλύτερα τὴν φράση… τοῦ DEJAN LUČIĆ: «Ἡ Ἑλλάδα δέχθηκε ἐπίθεση γιατὶ εἶναι Ὀρθόδοξη χώρα»!

0 Αστειάκια!!!

ΥΡΓΕ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 2500 ΠΟΔΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ 400 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ & ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. ΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ.

- ΕΠΑΝAΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ: ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ!!!!....!!!!



Η γρια KODAK εχει το ZOUM IN

0 Αθλιότητες στο ΛΟΝΔΙΝΟ!

Στο Λονδίνο και κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβησαν αθλιότητες σε βάρος της Ελλάδος, που παραδόξως (;) δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι περισσότερες περιγραφές και τα διάφορα σχόλια έμειναν στην κακουγουστιά της «παράστασης», ή στην εκ μέρους των διοργανωτών προπαγανδιστική επιχείρηση εξιδανίκευσης της αποικιοκρατικής χώρας τους. Ορισμένοι στην Ελλάδα επιχείρησαν να εκμεταλλευθούν πολιτικά μόνο μία από τις πολλές αθλιότητες που συνέβησαν. Αυτή ήταν όταν ο Πρόεδρος της.... Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ζακ Ρογκ ξέχασε τους ύμνους για την Ελλάδα στην Αθήνα, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και προχθές με θράσος ανακοίνωσε ότι «οι Αγώνες γύρισαν στο σπίτι τους...». Δηλαδή ότι το «σπίτι» των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι η Αρχαία Ολυμπία, η Αθήνα και η Ελλάδα, αλλά ...το Λονδίνο!!!

0 Η νόσος του Breivik

Τα εγκλήματα του Anders Breivik είναι αποτρόπαια όσο και η πολιτική ιδεοληψία που τα στηρίζει. Όπως ήταν φυσικό, η πρώτη εντύπωση που προκάλεσε στο παγκόσμιο κοινό η πρόσφατη ετυμηγορία του Νορβηγικού δικαστηρίου, ήταν έντονη έκπληξη.  Όσοι από εμάς δεν γνωρίζουν πολλά για το πώς λειτουργεί η ποινική δικαιοσύνη στη Νορβηγία, μπορεί να σκέφτηκαν ότι η ποινή της εικοσαετούς φυλάκισης είναι αρκετά χαλαρή. Την ίδια στιγμή, όσοι είναι πεπεισμένοι πως είναι αδύνατον κάποιος που δεν νοσεί ψυχικά να είναι ικανός για τις φρικτές δολοφονίες που διέπραξε ο Breivik, ίσως δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι ειδικοί απεφάνθησαν πως δεν πρόκειται για ψυχική ασθένεια, αλλά για ιδεολογική νόσο.

0 Σκέφτονται να κάνουν υποχρεωτική την Κάρτα Αποδείξεων;

Διέρρευσε στις εφημερίδες πριν λίγες ημέρες το σχεδιαζόμενο νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Σύμφωνα με αυτό, τα φυσικά πρόσωπα σχεδιάζεται να φορολογηθούν με ένα σύστημα εσόδων-εξόδων. Από τα συνολικά έσοδα, θα αφαιρούνται οι δαπάνες που υποστηρίζονται με αποδείξεις και το εναπομένων ποσό θα φορολογείται με φόρο 25% έως 45%. Θα φορολογούνται δηλ. τα χρήματα που δεν ξοδέψαμε...

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τα προσωπικά μας εισοδήματα και τις αποδείξεις που καταθέσαμε φέτος, προκύπτει πενταπλασιασμός του φόρου σε σχέση με αυτόν που θα πληρώσουμε φέτος, χρησιμοποιώντας την μικρή κλίμακα του 25% !!!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

0 Ήρθε στην Ελλάδα και η Imany και στην αφίσα της την βλέπουμε με την μασονική χειραψία! ... Πήξαμε στους Αντίχριστους Μασόνους!

Ξεχωρίζει στην αφίσα το γνωστό ματάκι (παντεπόπτης οφθαλμός) και τα 3 εξάρια απο πάνω...χαιρετάει τα νεοταξικά προβατάκια που θα πάνε στην συναυλία της και θα τους πάρει και τα 18 ευρωπουλάκια!

Νομίζετε είναι τυχαίο που όλοι οι σταρ, κάνουν τις ίδιες χειρονομίες; Αλλά είπαμε, εάν δεν είσαι ταγμένος στο σύστημα, δεν είσαι ομοφυλόφιλος, δεν είσαι αντίχριστος κ.λ.π. ποτέ δεν θα πετύχεις ! Τώρα,εάν εσείς θα της χαρίσετε τα 18 ευρωπουλάκια στην μασόνα,καλά θα κάνετε!
Εγώ δεν (δείτε φωτό και βίντεο από Έλληνες και ξένους διάσημους ) ...
θα της τα δώσω!

Η αλήθεια είναι μία!

ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

0 Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια!!!!

Θα εκριζώνονται οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν σε αμπελοτεμάχια χωρίς δικαίωμα φύτευσης !!!

Άρχισε η ανάπτυξη! Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια.
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ανήκουμε δεν μπορούμε πλέον να φυτεύουμε ό,τι εμείς θέλουμε. Επιβάλουν όρους στο τι και πόσο θα φυτεύουμε στα χωράφια μας.

Με αυτά οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, τη γεωργία στην καταστροφή, το λαό στην ανεργία. Μέχρι και σήμερα υπακούουν στις... εντολές των Βρυξελλών, επιβάλουν καταστροφικούς νόμους και θέλουν να συνεχίσουν με κυβερνήσεις κρυφομνημονίων.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

0 TrapWire , ο πανεπόπτης οφθαλμός που παρακολουθεί κάθε σας κίνηση.

Πρόσφατες εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν από το WikiLeaks έχουν αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί εξαιρετικά προηγμένο λογισμικό υποκλοπής spyware για να παρακολουθή τους ίδιους τους πολίτες της.


Το σύστημα, που ονομάζεται TrapWire, φέρεται να έχει πρόσβαση σε όλες τις κάμερες παρακολούθησης σε εθνικό επίπεδο και στέλνει τα δεδομένα που συλλέγονται σε μια κεντρική βάση δεδομένων, όπου αποθηκεύονται οι εικόνες.
Το RT αποκαλύπτει περισσότερα για το μυστηριώδες λογισμικό.

0 Σταύρος Βιτάλης: " Η «Σαραγιεβοποίηση» της Αθήνας, καλά κρατεί. "

Αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, διάλυση της οικονομίας, δαιμονοποίηση των Λαών και τέλος, «σαραγιεβοποίηση» του φυσικού χώρου: Τα simulations των think tanks τα οποία κατοικοεδρεύουν πέραν του Ατλαντικού και τα οποία για χρόνια σχεδίαζαν το τι θα γίνει σε τούτη εδώ τη γωνιά του κόσμου, αρχίζουν να… αποδίδουν καρπούς.

Όλα δείχνουν πως η μέθοδος που με επιτυχία χρησιμοποιήθηκε για την περιβόητη «αραβική άνοιξη», (βάλτε τους να σκοτωθούν μεταξύ τους), ήταν ο ευκολότερος και ο πιο ανέξοδος γι’ αυτούς πόλεμος. Αυτοί οι ίδιοι που...
σχεδίασαν τα αιματοκυλίσματα, μιλάνε σήμερα, για «ελληνική άνοιξη».

0 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ....Τσιπάκια εντοπισμού ενέκρινε η Αρ. Πρ. Δεδομένων!

αρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν" τάδε έφη Πατροκοσμάς.
"Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να ...πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός αυτού είναι χξς" τάδε έφη Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Καλώς τους και ας άργησαν. Ξεκινάει με γοργούς ρυθμούς η εξοικείωσή μας με το εθελούσιο (ή παρά τη θέλησή μας η Νέα Τάξη δεν ενδιαφέρεται για λεπτομερειες) "τσιπάρισμά μας".

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

0 O Άβολος Ορισμός ενός Άπιστου‏

Θα χρειαστείτε ένα ποτό μετά την ανάγνωση του παρακάτω άρθρου.
Μου άρεσε αυτό, γιατί είναι μια πραγματικά αληθινή ιστορία που πολύ σωστά αναλύει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη που ακόμη και το ίδιο το Ισλάμ έχει αποτύχει στην κατανόηση της. Αποφασίστε ότι νομίζετε, αφήνοντας τον παράγοντα «φόβο» στην άκρη. Διότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε σ’ αυτόν τον Πλανήτη.
Με την ίδρυση Μουσουλμανικών σχολείων αναρωτιέται κανείς πώς τα παιδιά των μουσουλμάνων θα αποκτήσουν τις αξίες μας και θα είναι σε θέση να ενταχθούν με επιτυχία στην κοινωνία μας.
Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο.

0 Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου!

Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου! Ήρθε ο Τσίου!

0 Ιάπωνες και Γερμανοί «σφάζονται» για το «φακέλωμά» μας

Kε Χαρδαβέλλα δεν είναι το οικονομικό το κύριο πρόβλημά μας. Μας είναι αδιάφορο εάν οι Γερμανοί σφάζονται με τους Ιάπωνες για την έκδοση της Νέας Ηλεκτρονικής Ταυτότητας- Κάρτας του Πολίτη.


Δεν είναι αυτό το "σκληρό δίλλημα" του κου Μανιτάκη. Αυτό που έπρεπε να τον απασχολεί είναι το πως ΔΕΝ θα εκδώσει Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα - Κάρτα του Πολίτη και όχι το πως θα διαλέξει τον "καλύτερο εκδότη της".


Μην χάνετε λοιπόν τον στόχο του προβλήματος. Καλά το ξεκινήσατε με το πρώτο σας δημοσίευμα. Μην μπερδεύεστε με τις λεπτομέρειες και μπερδεύετε και τον αναγνώστη σας...

0 Σιωπηλά όπλα... για έναν αθόρυβο πόλεμο!!

Το «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», εξηγεί θαυμάσια την τεχνική της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος ...;κηρύχθηκε από τα κέντρα εκείνα που θέλουν μια ανθρωπότητα υποδουλωμένη και εγκλωβισμένη στην ύλη και αποκομμένη από την ανώτερη διάσταση του ανθρώπου, την πνευματική, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954»....

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού η αξία κοιτασμάτων (γη και θάλασσα) της Ελλάδας .

Πόσο είναι τελικά το συνολικό εκτιμώμενο ποσό (σε Ευρώ) που κρύβει η ευλογημένη γη και θάλασσα της Ελλάδας, το οποίο πολύ σύντομα, εάν υιοθετηθούν οι κατάλληλες πολιτικές, πρόκειται να οδηγήσει τη χώρα από τη κρίση στην ανάπτυξη, τα φρούτα της οποίας θα πρέπει να διανεμηθούν σε ολόκληρη τη χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία;


Το συνολικό εκτιμώμενο ποσό όπως μας δίνεται από τους...
επιστήμονες οι οποίοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να αναδείξουν τα μέσα με τα οποία η χώρα θα πορευτεί από εδώ και στο εξής είναι της τάξης των 1.731.380.000.000, και για όσους αδυνατούν να το…

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

0 «Έκτρωση μετά τη γέννηση» ή «Βρεφοκτονία» ! Η νέα μόδα που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Έκτρωση μετά τη γέννηση: Οι ευγονιστές λένε ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία!
Οι ευγονιστές πλέον έχουν υπερβεί κάθε όριο... Σε άρθρο του Occupy Corporatism που αναμεταδίδει για εσάς το pentapostagma.gr, τα ''επιστημονικά πιόνια'' της ευγονικής ατζέντας υποστηρίζουν ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία (!) και ότι η έκτρωση μετά τη γέννηση είναι ακόμη μία μορφή αντισύλληψης (!).. Σύμφωνα με τον Alberto Giubilini και την Francesca Minerva, “η έκτρωση μετά τη γέννηση'' θεωρείται μία μορφή ''αντισύλληψης'' η οποία θα...
επιτρέπει τη θανάτωση των μωρών μετά τη γέννησή τους.....

0 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Το θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έχει αποφασιστεί και προωθείται “εκ των άνω” χωρίς να προβάλλεται στα ΜΜΕ και χωρίς ασφαλώς να τίθεται σε διαβούλευση, έτσι ώστε να αποφευχθεί η μοίρα που περίμενε και την περιβόητη “κάρτα του πολίτη”.

Διοτί το θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, αν και προωθείται συστηματικά από τις τρεις τελευταίες κυβερνήσεις, κανείς δεν το τολμά να το θέσει σε δημόσια διαβούλευση για ευνόητους λόγους: διότι κανείς δε ρωτά τον σύγχρονο “σκλάβο” αν του αρέσουν οι “αλυσίδες” του.

Είναι εμφανές ότι αυτή τη φορά το θέμα προωθείται αθόρυβα και κυριολεκτικά “κάτω από τη μύτη” πολιτών και φορέων.

0 Είμαστε όλοι υπό παρακολούθηση!!!!!!!!!

Ένα ακόμη βήμα για να γίνουμε γερμανική αποικία χάνοντας οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, γίνεται με το «φακέλωμα» όλων μας από την αθώα φαινομενικά «κάρτα του πολίτη».
Ο «Μεγάλος αδελφός», όπως τον οραματίστηκε ο Όργουελ εγκαθίσταται πλέον στην Ελλάδα ώστε κάθε Έλληνας πολίτης να είναι εκτεθειμένος σε τράπεζες, αστυνομία, εφορίες ή ακόμη και ιδιώτες μέσω των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που θα αντικαταστήσουν τα παλιά δελτία ταυτότητας.
Και γύρω από τον Έλληνα «Big Brother» έχει στηθεί ήδη ένας τρελός χορός εκατομμυρίων ευρώ με πρωταγωνιστές μία ιαπωνική εταιρεία και το γερμανικό εθνικό τυπογραφείο, που με τη βοήθεια των γνωστών-αγνώστων Ελλήνων μεσαζόντων συγκρούονται μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει τη δουλειά γιατί «τα λεφτά είναι πολλά, Άρη μου». Και βέβαια, ήδη έχουν πάρει κεφάλι στη σύγκρουση οι Γερμανοί...

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

23 ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ $11ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ $300 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ;

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ €100.000 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!

0 Ρουπακιώτης: Βραχιόλι εντοπισμού για αδειούχους κρατούμενους

Για να μην τρέφει κανείς την αυταπάτη ότι οι "αριστεροί" είναι εναντίον της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και υπέρ της αξίας της ελευθερίας. "Αριστερός" υπουργός εισηγείται την εφαρμογή συστημάτων παρακολούθησης και γεωεντοπισμού αρχικά στους "κακούς" (δηλ. τους κρατούμενους) που αιτούνται αδείας. Για τους "καλούς"; ε! ας γίνει η αρχή από τους "κακούς" και αργότερα βλέπουμε πως θα εφαρμοστεί και στους "καλούς"...

0 Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του Σταύρου Βιτάλη στον Αντώνη Σαμαρά για να δείτε πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση για την Ελλάδα σε τυχόν ανάμιξή της στο Συριακό!

Ανοιχτή επιστολή του Σταύρου Βιτάλη στον Πρωθυπουργό :   
" Αντώνη Σαμαρά κλείσε τη βάση της Σούδας, σήμερα. "
Ήλθε η ώρα να διορθώσεις το λάθος σου του 1990: Κλείσε τη βάση της Σούδας, σήμερα."

Αντώνη Σαμαρά.
 Πέρασαν τα χρόνια, αλλά οι θύμησες βλέπεις, δεν σβήνονται από τη μνήμη. Δεν ξεχνώ το τηλεφώνημα του φίλου και αδελφού μου του Ανδρέα του Λεντάκη (ξέρεις εκείνου του: Χτυπούν απόψε στην ταράτσα τον Ανδρέα, μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ… μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό) το 1993, όταν – θυμάσαι; – έφτιαξες, την...
Πολιτική Άνοιξη. 

0 NYT: Αυτά δεν πρέπει να λέγονται κινητά τηλέφωνα. Πρέπει να τα ονομάσουμε "συσκευές εντοπισμού"

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άρθρο των NEW YORK TIMES με το οποίο καταλαβαίνει κανείς σε τι παιχνίδι έχει εμπλακεί εν αγνοία του. Βέβαια το θέμα είναι αφού ενημερωθεί και πάψει να υφίσταται η άγνοια, σε τι ενέργειες θα προβεί;


Θα το πετάξει, θα το κρατήσει για να το χρησιμοποιήσει για αυτό που φτιάχτηκε και μόνο όταν το έχει απόλυτη ανάγκη; ή θα συνεχίσει να το κουβαλάει εν ήδη φετίχ και θα αυτοθαυμάζεται επιδεικνύοντάς το;

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

0 Η αρχή του τέλους για μετρητά και κάρτες.

Γράφει το δημοσίευμα: "Φυσικά είναι προφανές ότι εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα συστήματα πληρωμής καταστρέφετε ολοσχερώς οποιαδήποτε ιδιωτικότητα -πιστεύατε τουλάχιστον- ότι σας είχε απομείνει."

Όχι κύριοι. Δεν έχει απομείνει ...ελάχιστη ιδιωτικότητα. Είναι πάρα πολύ υψηλή η ιδιωτικότητα που απολαμβάνω σήμερα. Πολλά πράγματα που κάνω σήμερα τα γνωρίζει, όποιος εγώ επιτρέπω να τα γνωρίσει. Με αυτά τα συστήματα γίνεται η ζωή μου σουρωτήρι.

0 Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!

Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!
Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και ..

1 Η Τουρκία. Ένας γίγαντας με πήλινα πόδια


Οπολιτισμός αποτελεί αποτελεσματικό όπλο της ηγεμονίας που ασκεί ένα κράτος και εντάσσεται στην γενικότερη στρατηγική του. Αξίζει να αναλύσουμε και τον παράγοντα αυτόν, που συνήθως μένει εκτός συζήτησης, όταν πρόκειται για θέματα άσκησης εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, γιατί θεωρείται ως μια παράμετρος που δεν έχει σχέση με την εξωτερική πολιτική. Μια τέτοια θεώρηση είναι παντελώς λάθος.
Φαίνεται πως η Τουρκία κατάλαβε καλύτερα την ιδεολογική – πολιτισμική ηγεμονία, που της δίνει προβάδισμα και στην γενικότερη πολιτική στρατηγική της, παράλληλα προς την στρατιωτική της ισχύ. Είναι σημαντικό να παρακολουθήσουμε εν συντομία τη στρατηγική αυτή και τις διαστάσεις της και την αναλύσουμε σε βάθος.1

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

0 Ο ορισμός του Προδότη.


0 Γιατί η τρόικα και το μνημόνιο επιβάλλουν την ψηφιακή τηλεόραση;;;


Ο λαός μας, λόγω της ευρείας έλλειψης πληροφόρησής του (αφού η ενημέρωσή του είναι στα χέρια ασύδοτων και εξαγορασμένων δημοσιογράφων) έχει γίνει έρμαιο της Νέας Τάξης, που τον χρησιμοποιεί για πειραματισμούς, χάρη στην πρόθυμη συνεργασία με την εκλεγμένη πολιτική τάξη. Γι αυτό το θέμα δεν μιλάει κανείς στην Ελλάδα και δεν αναρωτιέται κανείς γιατί βιάστηκαν να εισαγάγουν αυτή την (με το ζόρι) αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων…

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

0 Για της Ελλάδας το γαμώτο!


Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

0 Μια γιαγιά...


Σε μία δίκη, ο δικηγόρος του μηνυτή (ενάγων) κάλεσε την πρώτη του μάρτυρα (κατηγορίας), μια γιαγιά. Την πλησίασε και την ρώτησε: «Κυρία Τζόουνς, με γνωρίζετε?»

Και η μάρτυς απάντησε, «Μα ναι, σας γνωρίζω κ. Γουίλιαμς. Σας γνωρίζω από όταν ήσασταν μικρό αγόρι, και ειλικρινά, η απογοήτευση που μου δώσατε είναι μεγάλη. Ψεύδεστε ασυστόλως, κερατώνετε τη γυναίκα σας, χειραγωγείτε τον κόσμο και τους κουτσομπολεύετε πίσω από την πλάτη τους. Κάνετε τον καμπόσο, όταν δεν μπορείτε να μοιράσετε ούτε δυο γαϊδουριών το άχυρο! Ναι, σας γνωρίζω!»

0 Πολιτικοποιημένος και πρωταγωνιστής της Υπάτιας.


ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ
Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"

Για προσέξτε καλύτερα, μήπως διακρίνετε κάπου στην φωτό τον "Πακιστανό"; 

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

0 Επιστολή συζύγου Κονιτσιώτη Αστυνομικού: " Είμαστε αφύλακτοι στα σύνορα, ανήμποροι μπροστά στους κινδύνους και φοβισμένοι... "


Αρκετές  ημέρες τώρα υπάρχει μια αναταραχή στην μικρή κοινωνία της Κόνιτσας. Όπως συνέβη σε όλη την περιφέρεια της ηπείρου με την αποστολή αστυνομικής δύναμης στον Έβρο, έτσι και στην περιοχή της Κόνιτσας 60 αστυνομικοί κλήθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες να ετοιμαστούν για την 2μηνη εγκατάσταση τους στην περιοχή του Έβρου.

0 Συνεχίζουμε τον αγώνα, καλές διακοπές Νεοταξίτες

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

0 "Φωτιά " και πάλι από τον Μητροπολίτη Κόνιτσας Ανδρέα: "Κύριοι δολοφονείτε την ακριτική Ελλάδα κλείνοντας τις Υπηρεσίες"


Παρακολουθώ με βαθὺ πόνο ψυχής τις δραματικὲς εξελίξεις στις δυο Επαρχίες Πωγωνίου και Κονίτσης. Διακονώντας τις επαρχίες αυτὲς επὶ σαράντα πέντε (45) ολόκληρα χρόνια, βλέπω, ιδίως τον τελευταίο καιρό, μια συρρίκνωση και μια φθίνουσα πορεία στον αιματοβαμμένο και χιλιοπροδομένο αυτὸ τόπο.


α) Ηδη οι ΔΟΥ Δελβινακίου και Κονίτσης καταργούνται. Όμως, οι διάφοροι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών έχουν άραγε διερωτηθή πως θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των ορεινών και μακρυνών περιοχών, που θα είναι εφεξής ...
ὑποχρεωμένοι νὰ μεταβαίνουν στὰ Ἰωάννινα, ὅπου θὰ μεταφερθοῦν οἱ ἐν λόγῳ ΔΟΥ ;
Ὅλα, λοιπόν, γίνονται θυσία στὸ χρῆμα ; Κι’ ὅταν γίνωνται τόσες σπατάλες, τὶς ὁποῖες στηλιτεύει ὁ ἡμερήσιος ἀθηναϊκὸς Τύπος, σᾶς πονάει τὸ νὰ διατηρηθοῦν οἱ ΔΟΥ σὲ δύο ἀκριτικὲς περιοχές ;

Κύριοι, θὰ σᾶς τὸ πῶ ξεκάθαρα :

0 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ - [του Γιώργου Κασιμάτη

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στη εφημερίδα Το Παρόν της Κυριακής, 22.7.12


Μόλις ένας μήνας πέρασε από τις εκλογές και ο ελληνικός λαός βλέπει ήδη με θλίψη να συνεχίζονται 'λες και δεν έγιναν εκλογές- δύο πραγματικότητες που δείχνουν πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο διακυβέρνησης της χώρας: η μια είναι η πλήρης απουσία κάθε προγράμματος αντιμετώπισης της κρίσης και η πλήρης εγκατάλειψη των προεκλογικών εξαγγελιών, η άλλη ειναι η σταθερή συνέχιση της ποδηγέτησης του ελληνικού λαού από το Μεγάλο Δουκάτο με τους έλληνες τσάτσους του προς τον πιο βαθύ γκρεμό που υπάρχει: προς μια έξοδο από το ευρώ με ελεγχόμενη από τους δανειστές πτώχευση.