Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

6 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ.) ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 - ΩΡΑ 16:00


Υπό την αιγίδα: Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, Εστία Πατερικών Μελετών,

                          Έλληνες YouTubers - asimpiestos.blogspot.com

                          τηλ: 6939 246025, 

 e-mail: ellines.enotheite@gmail.com    

 


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΠΟΛΕΜΑ!!!!

0 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!!

«Ηδασκαλα μας σημερα, μας ρωτησε πως περασαμε το καλοκαιρι και όλα τα παιδια ειχαν να της πουνε πολύ ωραια πραγματα από τα μερη που

πηγανε διακοπες εφετος, εκτος από κανα δυο, που οι γονεις τους δεν ειχανε λεφτα και δεν πηγανε διακοπες αλλα καθισανε εδώ και πηγαινανε για μπανιο με τα πουλμαν του Χαλουλου, με τα οποια πηγαινει και η γιαγια μου, όχι για να κανει μπανιο αλλα για να κανει λεει αμμολουτρα, να της περασει η μεση της που την ποναει.

Εμενα όμως η δασκαλα όταν ηρθε η σειρα μου δεν με ρωτησε γιατι ξερει, όπως το ξερουνε ολοι στη γειτονια μου, στου Γκυζη, ότι ο μπαμπας μου επεσε το καλοκαιρι από την ταρατσα της πολυκατοικιας μας και εφυγε πολύ-πολύ μακρια, πολύ πιο μακρια από εκει που μπορουν να φτασουν τα πουλμαν του Χαλουλου ή οποια αλλα πουλμαν.

1 Βρε Λιγούρη - πλιατσικολόγε..


Μάθανε ότι πη@#%@μαστε.. πλακώσανε και οι γύφτοι...

Χτυπάνε τους Έλληνες, απ' όλες τις πάντες και κάποιοι καλοπληρωμένοι κακοθελητές, είπαν να μην αφήσουν ούτε Ιερό ούτε Όσιο, ανέγκιχτο από τα βρωμόχερά τους.. αλλά φαίνεται πως τέτοιες εντολές έχουν από τα αφεντικά τους, τους σιωνιστές, που καταδυναστεύουν και εξεφτελίζουν τους λαούς.

Αναφερόμαστε στη βλασφημία που ξεπέρασε κάθε όριο.
Στην παράσταση "Corpus Christi" και να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο οι συντελεστές της "παράστασης", ανάμεσά τους και ο Αλβανός σκηνοθέτης της (Λαέρτης Βασιλείου), είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της βλασφημίας, για να αφεθούν ελεύθεροι μετά...!!!

Βρε Λιγούρη - πλιατσικολόγε..
λίγδωσε το αντεράκι σου και τώρα δαγκώνεις το χέρι που σε τάιζε;;
Ξεχνάς ότι έφαγες ψωμί από τα χέρια των Ελλήνων Χριστιανών;;
Τελικά, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος...

Για την θεατρική παράσταση «Corpus Christi» με σαφή αναφορά στο BriefingNews μίλησε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με ανακοίνωση του. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο σκηνοθέτης κ. Λαέρτης Βασιλείου προφανώς από αισθήματα μεγάλης ευγνωμοσύνης πρός τήν Ορθόδοξη Εκκλησία τής Ελλάδος η οποία περιέθαλψε τήν οικογένειά του προσφέρουσα εργασία στόν πατέρα του κ. Ηλία Βασιλείου, ως νεωκόρο επί αρκετά έτη στόν Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, όταν οικογενειακώς ήλθαν από τήν γείτονα Αλβανία, 

ανέσυρε από τή ναφθαλίνη τής παγκόσμιας απόρριψης τό θεατρικό έργο «Corpus Christi» τού Αμερικανού κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλου συγγραφέα Τέρενς Μάκ Νάλι πού εγράφη τό 1997.

Εντύπωση όμως προκαλεί η ανύπαρκτη δημοκρατική ευαισθησία τού εντύπου τύπου ως λ.χ. τής δημοκρατικής εφημερίδας «Αυγή», πού έσπευσαν νά καλύψουν τό ανοσιούργημα τών συντελεστών ποδοπατούντες καί αυτοί μέ τήν σειρά τους χυδαία τά θρησκευτικά αισθήματα τού Ορθοδόξου Ελληνικού λαού, 
πού καθυβρίζονται καί προσβάλλονται βαναυσότατα μέ αυτό τό παρανοϊκό παραλήρημα τού ομοφυλόφιλου Αμερικανού συγγραφέα.

Αποδεικνύεται έτσι πόσο πολύ σέβονται τούς συνανθρώπους τους καί συνεπώς τήν δημοκρατία γιά τήν οποίαν δήθεν αγωνίζονται γιατί είναι γνωστή η αρχή ότι στήν δημοκρατία η ελευθερία καί τά δικαιώματα τού ενός εξικνούνται έως εκεί πού αρχίζουν η ελευθερία καί τά δικαιώματα τού άλλου.

Τώρα βέβαια άν υπήρχε δυνατότης διαλόγου μέ τούς απαραδέκτους συντελεστάς αυτής τής αθλιότητος θά τούς έλεγε κανείς νά δοκιμάσουν νά παίξουν τό ίδιο έργο σέ κάποια μουσουλμανική χώρα γιά νά αποκεφαλισθούν αυθωρεί καί ολίγον πρίν τήν εκτέλεσή τους, 

ίσως κατανοήσουν ποίο τό μέγεθος τής πίστεως τήν οποίαν ο αιώνιος Θεός ενέπνευσε διά τού ενσαρκωθέντος Υιού Του στήν ανθρωπότητα διά τής θυσίας τού Οποίου μεταστοιχείωσε καί μετήλλαξε τήν εκδικητική καί εγκληματική πεπτωκυία ανθρώπινη φύση πού καλείται εντός τής αληθούς Εκκλησίας τού Χριστού νά αγαπά τούς εχθρούς καί νά εύχεται υπέρ τών αδικούντων καί υβριζόντων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώ Σεραφείμ, εδώ

0 Φτιάξτε με 2 κινήσεις το πιο εύκολο και υγιεινό σαμπουάν και αφρόλουτρο.

Και ξεχάστε τα parabens, τα αλουμίνια και όλα τα καρκινογόνα που περιέχονται μέσα στα τοξικά προϊόντα που χρυσοπληρώνουμε στα super markets!!

Όλοι ξέρουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου και το πόσο σπουδαίο είναι το σαπούνι ελιάς.

Έχουμε όμως συνηθίσει να χρησιμοποιούμε υγρό σαπούνι για να πλενόμαστε και το στερεό σαπούνι - και ιδιαίτερα αυτό της ελιάς - είναι συνήθως σκληρό και άβολο!

0 Διαβάστε την αντίδραση της κας Βασιλικής Αρονιαδου, ελληνίδας καθηγήτριας στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, προς τον υπεύθυνο του ΧΑΡΒΑΤ, σχετικα μες την ομιλία του ΓΑΠ, στο εν λόγω πανεπιστήμιο.

Αγαπητέ κ. Trey Grayson, διευθυντής του Ινστιτούτου Harvard School of Politics,

Από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, έχω πληροφορηθεί ότι τα Μέλη και οι Σπουδαστές, έχουν οργανώσει μια σειρά από σεμινάρια / συζητήσεις, με τίτλο «Επανασχεδιασμός της Ευρώπης», που θα παρουσιαστεί και υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου (http://www.iop.harvard.edu/redesigning-europe-led-george-papandreou).

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι για την πλειοψηφία των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, καθώς και για τους Έλληνες Αμερικανούς οι οποίοι, σε απελπισία και αγανάκτηση παρακολουθούν την Ελλάδα  να πνίγεται και δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ. Ένας άνθρωπος που...

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ομιλία Δρ.Rath Βερολίνο 2012. [ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ.]

0 Προσοχή διαδώστε το…Θα πληρώνουν για αιμοκαθάρσεις από αρχές Οκτώβρη


Θα πληρώνουν για αιμοκαθάρσεις από αρχές Οκτώβρη

Απειλούν οι κλινικάρχες πως αν δεν λάβουν τα οφειλόμενα από τον ΕΟΠΥΥ θα δέχονται μόνο όσους έχουν να πληρώσουν, κι ας πεθάνουν οι υπόλοιποι…

0 Η τραγωδία της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ μας…

Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές οι διεθνείς ελίτ εξουσίας (Νέα Τάξη) έχουν κηρύξει έναν ανελέητο, φρικαλέα εξοντωτικό και πολυεδρικό πόλεμο εναντίον του συνόλου της ανθρωπότητας.

• Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια προς τις χωματερές…
• Τα λαϊκά στρώματα ρίχνονται στον «καιάδα» της καταστροφής και της αποκτήνωσης…
• Οι κοινωνικές και πολιτικές κατακτήσεις των λαών που «ποτίστηκαν» με πολύχρονους αγωνιστικούς ποταμούς αίματος, η ιστορία των λαών, τα πνευματικά τους δημιουργήματα, οι αγωνιστικές μνήμες και το θρησκευτικό τους συναίσθημα, κάθε Πίστη και Όραμα, κάθε Αξία και Ηθική, όλα ισοπεδώνονται βάναυσα από τα παιδιά του «ανώτερου θεού»: Από τις πολυεθνικές και τους δολοφονικούς μηχανισμούς τους…

0 Η απάντηση Αγγελάκα στις... τύψεις Νταλάρα για τα χρήματα που απέκτησε


Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα πως αισθάνεται ένοχος για τα χρήματα που έχει κερδίσει.

"Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα από τη δουλειά μου και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφθηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα", ήταν η δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Αγγελάκα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας, σε επιστολή του προς τον Γιώργο Νταλάρα, τον καλεί να κρατήσει για τον εαυτό του και την οικογένειά του το απολύτως απαραίτητο κομμάτι της περιουσίας του και να προσφέρει την υπόλοιπη για να απαλύνει τον πόνο μερικών από τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

0 Λουτράκι: Εξασθενές χρώμιο, σε διπλάσιες ποσότητες από τον Ασωπό


Σε τοξικό βουνό φαίνεται ότι έχουν μεταμορφωθεί τα Γεράνεια Όρη...

που λειτουργούν όπως αναφέρουν και οι επιθεωρητές περιβάλλοντος ως χωματερή τοξικών αποβλήτων που φτάνουν εκεί από όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατες μετρήσεις εντόπισαν υψηλότατες συγκεντρώσεις του καρκινογόνου εξασθενούς χρωμίου που έρχονται να προστεθούν σε παλιότερες μετρήσεις άλλα και στη μελέτη των Οικολόγων Πράσινων που βρίσκεται τώρα στο υπουργείο Υγείας και στον ΕΦΕΤ και οι οποίες δείχνουν ότι στην περιοχή εμφιαλώνεται μολυσμένο νερό. Οι ποσότητες του εξασθενούς χρωμίου είναι διπλάσιες από αυτές που μετρηθηκαν στο πόσιμο νερό στην περιοχή του Ασωπού.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

0 Όλα τα μέτρα-«φωτιά» που συμφωνήσαν οι πολιτικοί αρχηγοί


Το ολοκληρωμένο πακέτο των μέτρων που συμφωνήθηκαν σήμερα το πρωί στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών διέρρευσε αργά το απόγευμα . Σύμφωνα με την διαρροή τα μέτρα περιλαμβάνουν περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, δώρα, επιδόματα, περιστολή δαπανών σε όλο το πλέγμα της κοινωνικής πολιτικής.

Αναλυτικά

0 Μουσουλμάνοι Τσάμηδες. Οι Προκλήσεις τους και η Ιστορική Αλήθεια.


Γράφει ο Υπτγος ε.α. Γιώργος Γκορέζης.

Οι μουσουλμάνοι τσάμηδες κατέφυγαν στην Αλβανία με τη λήξη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Εγκαθίστανται ως επι το πλείστο στον Β/Ηπειρωτικό χώρο, ιδιαιτέρως στα παράλια, σε εκκλησιαστικά και άλλα περισσότερο προσοδοφόρα μέρη , νοθεύοντας τη πληθυσμιακή αναλογία, και εποφθαλμιούντες τα εγκαταλελειμμένα από τους βορειοηπειρώτες κτήματα.

Αμέσως μετά την πτώση του Κομμουνιστικού καθεστώτος ιδρύουν το...
1991 την Οργάνωση «Τσαμερία», με παραρτήματα νοτιότερα στη Β. Ήπειρο, όπως Κονίσπολη και Αγ. Σαράντα.

0 Εκκλησία της Ρωσίας :Να μην είναι υποχρεωτική η παραλαβή και η χρήση των νέων ταυτοτήτων - Όχι στην εμφύτευση microchips και βιοτατουάζ


Σχέδιο απόφασης " Για την θέση της Εκκλησίας σχετικα με την εμφάνιση και ανάπτυξη καινούργιων τεχνολογιών ταυτοποίησης προσώπου "

Η "κλασσικοπερίπτωση" ευχαριστεί εκ καρδίας τον  φίλο και εν Χριστώ  αδελφό    Alexei K.  για την  ενημέρωση   και   τον κόπο που έκανε  να μας μεταφράσει στα Ελληνικά αυτήν  την σπουδαία  είδηση για τους Ορθόδοξους Έλληνες.

Ελπίζουμε   σύντομα  και η  Εκκλησία της Ελλάδος  να  τοπoθετηθεί ξεκάθαρα για αυτό  το μείζον  θέμα που απειλεί ευθέως  και το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας  των πιστών ,οι οποίοι  δικαίως ανησυχούν και αγωνιούν  ως προς τι πρέπει να πράξουν.

 Σύμπασα  η Ιερά κοινότης  του  Αγίου Όρους  έχει ήδη  τοποθετηθεί  για αυτό το ζήτημα  λέγοντας ευθέως στους πιστούς  να μην πάρει κανείς την "κάρτα του πολίτη" (έτσι  είχε βαφτίσει  η κυβερνηση του Γ.Παπανδρέου  τη νέα ταυτότητα,Σημειώνουμε  ότι  ο επίσημος όρος και τότε και τώρα  είναι "νέα  ταυτότητα" και όχι "κάρτα του πολίτη").

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

1 Παγκόσμια ελληνική πατέντα θέρμανσης - Καίει ρεύμα όσο μια τοστιέρα και μπαίνει ακόμη και σε μια παπουτσοθήκη!


Τι λέει στο Νewsit o εφευρέτης του συστήματος θέρμανσης "Προμηθέας" το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης με σώματα καλοριφέρ χωρίς νερό, χωρίς σωλήνες και σκαψίματα για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Πόσο κοστίζει το καινοτόμο σύστημα.

Ο Προμηθέας είναι ένα νέο εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης, το οποίο μάλιστα είναι και παγκόσμια ελληνική πατέντα. Υπόσχεται οικονομία τουλάχιστον 50% σε σχέση με το πετρέλαιο η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου με τιμή από 1,40 εως 1,60 ευρώ κάνοντας το απλησίαστο για χιλιάδες νοικοκυριά που αναζητούν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν.

0 Παιδεία: Η Νέα Τάξη κατασκευάζει μόνο αλυσίδες σκλαβιάς…

Πολλά άρθρα γράφονται για την Παιδεία, τα περισσότερα με πολύ εύστοχες παρατηρήσεις. Παρατηρήσεις, ωστόσο, εξωτερικού
χαρακτήρα, κοινωνικά και πολιτικά μετέωρες, παρατηρήσεις που αντιμετωπίζουν τα ζητήματα της Παιδείας, σαν ξεχωριστά και ανεξάρτητα από το ιστορικό γίγνεσθαι, έξω και υπεράνω της κοινωνίας, αυτόνομα… «Οι αλυσίδες της σκλαβιάς σπάνε με το φως»:


 ένα τέτοιο πολύ καλό, στις επισημάνσεις του, είναι και το άρθρο που διαβάσαμε από το ιστολόγιο ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ.
Πράγματι οι αλυσίδες τις σκλαβιάς σπάνε με το φως.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

0 Κιλκίς: Αγώνας για την Γη και την Ελευθερία

Θράκη, Κιλκίς, Χαλκιδική. Ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα ένα απέραντο χρυσωρυχείο στην υπηρεσία του Μπόμπολα και της Καναδικής Εταιρείας Ελντοράντο.

 Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης, η οποία, αγνοώντας σκόπιμα την εκφρασμένη αντίδραση κατοίκων, φορέων και επιστημόνων, ξεπουλά τη δημόσια γη στους επίδοξους χρυσοθήρες. Το «δώρο» στους κατοίκους των περιοχών αυτών μετά το πέρας των εξορυκτικών δραστηριοτήτων θα είναι μια ρημαγμένη γη, γεμάτη τοξικά απόβλητα, στην οποία θα είναι αδύνατο να επιβιώσει οποιοσδήποτε...
φυτικός η ζωικός οργανισμός.

0 Νόμος είναι του Μπόμπολα το δίκιο. (Απαραίτητη προσθήκη στην αναθεώρηση του Συντάγματος)

ΗΗ αποκάλυψη από το αυριανό Χωνί, δεν αφήνει περιθώρια για ψευδαισθήσεις. Ο κύριος Μπόμπολας πήρε με λίγα εκατομμύρια και διαδικασίες Fast Track, χρυσό του οποίου η αξία του υπολογίζεται σε τουλάχιστον 22 δις Ευρώ.
Καταλάβατε τώρα ποιοί τα φάγανε και συνεχίζουν να τα τρώνε;
Γιατί το ποιός πληρώνει, το έχετε ήδη αντιληφθεί.










Πηγή 

0 ΟΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΡΙΘΜOYΣ.

Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.
 

0 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ


Άγιο Όρος, 24 Σεπτεμβρίου 2012 (ν.ημ.)
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάχτηκαν στο κονάκι της Ιστορικής Μονής μας στις Καρυές, με εντολή της νομιμοφανούς Νέας αδελφότητας των οποίων καμία δικαιοδοσία δεν αναγνωρίζουμε.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

0 Πως παρουσιάζει η Σιωνιστική προπαγάνδα την Ελλάδα: "Muslims Protest Against "NeoNazi" Attacks On Arab Immigrants(Greece)"

Οι "φίλοι" και "ανθρωπιστές" Άγγλοι, οι Aκρίδες του πλανήτη, που έχουν καταδυναστεύει τόσους και τόσους λαούς, κάνουν "ανθρωπιστικά" ρεπορτάζ στο κέντρο της Αθήνας, για τις "καταπιεσμένες μειονότητες"...

Ποιοί;; Οι Αρχιτέκτονες της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι Αρχιτέκτονες του ιμπεριαλιστικού επικοισμού..

0 Εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον του υπουργού Υγείας, του πρωθυπουργού και των εκπροσώπων της Τρόικας…

Συγκλονιστική η είδηση… 48χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε το μεσημέρι της Κυριακής, αφήνοντας πίσω του αναπάντητα “Γιατί” και πλέον όλοι διερωτούνται για ποιο ΕΣΥ μιλάμε, όταν εν έτη 2012 τα Νοσοκομεία βουλιάζουν από τις ελλείψεις, «θύματα» και αυτά των περικοπών της Τρόϊκας, αφήνοντας στο έλεος τους πολίτες…Κι όμως, η αδέκαστη δικαιοσύνη ΤΟΛΜΗΣΕ μετά την ανακοίνωση από τα αποψινά δελτία των 8 του σχετικού ρεπορτάζ. Ο Εισαγγελέας άσκησε τα καθήκοντα του όπως επιτάσσει το Σύνταγμα της πατρίδας μας και οι νόμοι!
Άσκησε δίωξη εναντίον του υπουργού Υγείας, του πρωθυπουργού και των εκπροσώπων της Τρόικας, αλλά και κατά παντός υπευθύνου (μάλλον υπονοεί τους προηγούμενους πρωθυπουργούς και υπουργούς Υγείας, που…

0 ΠΕΙΡΑΙΩΣ: «ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΟΣ ..ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1453 ΑΛΛΑ ΤΟ 1204»

Εν Πειραιεί τη 21η Σεπτεμβρίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν


Ικανοί αδελφοί πρωτιστεύοντες και μη, «επενδύουν» στην προσέγγιση της Μιάς, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας με την ετεροδοξία και αφελώς αναμένουν εξ αυτής της προσεγγίσεως «ωφέλη», αγνοούντες δυστυχώς την ιστορία και κυρίως ότι η αίρεσις και η κακοδοξία σκληρύνουν την ανθρωπίνη ύπαρξη, την αποκόπτουν από την ζωοποιό χάρη του Παναγίου Θεού και την οδηγούν στην ιδιοτέλεια, στον  φονταμενταλισμό και στην αυτοδικαίωση.

«Λησμονούν;» ότι η πτώσις της Βασιλίδος των πόλεων δεν εγένετο ουσιαστικώς το 1453 αλλά το 1204  και ότι για τους ποταμούς αιμάτων και τις ανήκουστες θηριωδίες των ορδών του Κεμάλ Αττατούρκ απεστάλη συγχαρητήριο τηλεγράφημα από το «αιχμάλωτο» και υπόδουλο στην κακοδοξία και την αίρεση πρεσβυγενές και παλαίφατο Πατριαρχείο μας της παλαιάς Ρώμης και της Δύσεως (+ Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Φύσις και χαρακτήρ της Ουνίας, εκδ. «Φοίνικος», Αθήνησι 1928, σ. 45).


1 21 Σεπτεμβρίου 1944: Η ένδοξη μάχη του Ρίμινι

Στρατιωτική αναμέτρηση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κατά την οποία δοξάστηκαν τα ελληνικά όπλα. Διεξήχθη από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 1944 επί ιταλικού εδάφους, στο πλαίσιο της συμμαχικής Επιχείρησης Ελαία (Operation Olive). Είχε ως αντικειμενικό σκοπό τη διάσπαση της λεγόμενης «Γοτθικής Αμυντικής Γραμμής», που είχαν συμπήξει οι υποχωρούντες Γερμανοί.
Μετά την κατάληψη της Ρώμης από τα συμμαχικά στρατεύματα (4 Ιουνίου 1944), οι γερμανικές δυνάμεις που στάθμευαν στην Ιταλία συμπτύχθηκαν επί της «Γοτθικής Αμυντικής Γραμμής», που εκτεινόταν από την Πίζα έως το Ρίμινι στις ακτές της Αδριατικής. Την εκτέλεση της Επιχείρησης Ελιά ανέλαβαν η 5η Αμερικανική Στρατιά υπό τον αντιστράτηγο Μαρκ Κλαρκ στα δυτικό τομέα και η 8η Βρετανική Στρατιά υπό τον αντιστράτηγο σερ Όλιβερ Λις στον ανατολικό τομέα, ο οποίος εκτεινόταν έως την Αδριατική Θάλασσα.

1 Απόψεις: " Απάντηση στη πολιτική ηγεσία της Ευρωζώνης, πιόνια & μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας . "

Ηχώρα μας αποτελεί εργαστήριο όπου εφαρμόζεται η νέα θεραπεία του Σόκ, σύμφωνα πάντα με το «Δόγμα του Σοκ».

Στην Ευρωζώνη δεν υπήρξε και δεν υπάρχει αλληλεγγύη και υποστήριξη μεταξύ των κρατών- μελών.
Υπάρχει μόνο η αρχή, «Ο κλέψας του κλέψαντος», ή «Ο λύκος τρώει το αρνί».
Κατηγορούμε Γερμανούς, Άγγλους, Γάλλους, κ.λ.π. σαν κλέφτες διότι μας έκλεψαν κατά καιρούς μέρος από τις ...
αρχαιότητες.
Οι Γάλλοι την Αφροδίτη της Μήλου, και άλλα πολύτιμα κομμάτια.
Οι Άγγλοι τα γλυπτά του Παρθενώνα, και άλλα πολύτιμα γλυπτά.
Οι Γερμανοί πολύτιμα κομμάτια από όλους τους Ελληνικούς αρχαίους
Ιερούς τόπους. Τα Μουσεία τους είναι γεμάτα με Ελληνικές Θεότητες.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ανακοινωθέν Μητ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ: κ. Πέτρος Τατσόπουλος και νόμος περί κακόβουλης βλασφημίας...

᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 19ῃ Σεπτεμβρίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
¬Ὁ Βουλευτής τοῦ ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τατσόπουλος, γνωστός γιά τήν παρουσίαση τῆς τηλεοπτικῆς σειρᾶς τοῦ ΣΚΑΙ γιά τήν Ἐθνεγερσία τοῦ 1821, πού ἀνεκάλεσε στήν μνήμη τήν κυκλοφορηθείσα καί στήν πατρίδα μας τετράτομη ἱστορία τῶν Βαλκανίων τοῦ ἱδρύματος SOROS καί ὁ ὁποῖος ἀπορίας ἄξιον πού βρῆκε τήν «δύναμη» νά ἀποπειραθῇ νά ἀμαυρώσῃ τό αἰώνιο σύμβολο τοῦ Γένους, τῆς λεβεντιᾶς καί τῆς ψυχῆς τοῦ λαοῦ μας τόν Γέρο τοῦ Μωριᾶ, κατέθεσε ἐρώτηση στό Κοινοβούλιο ἀπηχῶν ἀσφαλῶς καί τήν σύμφωνη γνώμη τοῦ Κόμματός του γιά τήν κατάργηση τῶν ἄρθρων τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα 198-199 μέ προμετωπίδα «ἐπιβολή τῆς θρησκευτικῆς εἰρήνης», πού ἀναφέρονται στήν κακόβουλη βλασφημία καί στήν καθύβριση θρησκευμάτων καί πού ἔχουν ὡς ἑξῆς: «Άρθρο 198, Κακόβουλη βλασφημία, Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό. Όποιος, εκτός από τη περίπτωση της παρ. 1, εκδηλώνει με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών. Άρθρο 199, Καθύβριση θρησκευμάτων, Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών», ἰσχυριζόμενος ὅτι μπορεῖ νά χρησιμοποιηθοῦν ὡς «πυροκροτητές ἀπό διάφορες ὁμάδες μισαλλοδοξίας, πού ἐλλοχεύουν παντοῦ» καί μέ πρόσχημα τήν δῆθεν «προστασία τῆς ἐλεύθερης ἔκφρασης τῆς τέχνης».

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

1 Οι δοσίλογοι και τα παιδιά τους


Ο Πάγκαλος, η Siemens, ο Χριστοφοράκος, το συγκρότημα Λαμπράκη, η thyssenkrupp, ο Λάτσης, η “Μακεδονία που δεν είναι Ελληνική”, το μνημόνιο, όλα τα καλά παιδιά σα να μην πέρασε μια μέρα. 
Και μία αποκάλυψη για τον “ηρωϊκό” στρατό του Κεμάλ.

Σαν σήμερα, πριν από 70 χρόνια η Ελλάδα φανερά και επίσημα περιήλθε στην ιδιοκτησία της Γερμανίας. 

Της Γερμανικής ελίτ των λευκών μογγόλων, για να μην βάζουμε όλους τους Γερμανούς στο ίδιο τσουβάλι.

0 Ἡ Νέα Τάξις πίσω ἀπό τά ἐπεισόδια τῶν ἰσλαμιστῶν;

γραφα πρὸ χθὲς κάποιες παρατηρήσεις μου γύρω ἀπὸ τὰ γεγονότα τῶν πρεσβειῶν καὶ τὴν συνέχεια τῶν πορτοκαλὶ «ἐπαναστάσεων».

Μοῦ εἶχε φανεῖ ἐν τελῶς περίεργον καὶ παράλογον τὸ νὰ ἐμφανίζονται ἀπὸ τὸ πουθενὰ ἰσλαμιστές, γνῶστες μίας ταινίας, γιὰ τὴν ὁποίαν κατεῖχαν τόσες καὶ τόσες λεπτομέρειες! Κι ἀκόμη πιὸ περίεργον μοῦ φαινόταν τὸ γεγονὸς τῆς ταὐτοχρόνου «ἐξεγέρσεως» σὲ τόσα καὶ τόσα σημεῖα τοῦ πλανήτου.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

0 KOIMHΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ;
ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΑΣΟ 2012 2013

Με απόφαση της Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας το ΠΑΣΟ θα ενσωματωθεί με την Ακαδημαικη ταυτοτητα των Φοιτητη το ακαδημαικό έτος 2012 2013.

Η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την απόκτηση της νέας ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητή θα είναι διαθέσιμη από τις 24/09/2012 από τη διεύθυνση academicid.minedu.gov.gr. Ειδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές η αίτηση θα υποβάλλεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους και αφού παραλάβουν τους κωδικούς πρόσβασης για την ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης της ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητών του οικείου ΑΕΙ

0 Η αβάσταχτη υποκρισία των "προοδευτικών"

Ηυποκρισία των δυτικών και ειδικά αυτή των «προοδευτικών» είναι απίστευτη μπροστά στα τελευταία γεγονότα των εξαγριωμένων – και γεμάτων μίσος για τη Δύση – μουσουλμάνων που απειλούν να τα κάψουν όλα εξαιτίας της «βλάσφημης» ταινίας για τον Μωάμεθ. Πάει η «ελευθερία της έκφρασης», το "δικαίωμα του καλλιτέχνη να εκφραστεί" και να "προκαλέσει" και όλα αυτά τα βαρύγδουπα και μονότονα που ξεστομίζουν με ύφος… «προοδευτικού», οι απανταχού "υπερασπιστές της τέχνης" και των "δικαιωμάτων", όταν κάποιοι «μεσαιωνιστές» χριστιανοί διαμαρτύρονται για καλλιτεχνικά «έργα» που υβρίζουν και εξευτελίζουν με τον πιο χυδαίο και άρρωστο τρόπο την χριστιανική πίστη. Τώρα το στόμα των "προοδευτικών" δεν μιλάει. Είναι ερμητικά κλεισμένο. Ή μάλλον κάτι ψελλίζουν – με ύφος «ευαίσθητου» - για «σεβασμό στην θρησκεία» και ζητάνε - με ύφος «ανησυχούντος» - την σύλληψη του «δράστη»!

Άψογο δείγμα αυτής της αισχρής υποκρισίας είναι η διαφορετική αντιμετώπιση "παρόμοιων περιστατικών", από την εφημερίδα New York Times, όπως περιγράφεται από το παρακάτω άρθρο:

0 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αμερικανοί και Αγγλοι καθηγητές, συνέταξαν το βιβλίο Γραμματικής της ΣΤ' Δημοτικού!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε καμιά δικαιολογία.

Εάν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών μας, έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε την ελληνική γλώσσα, αυτόν τον πολύτιμο πνευματικό θησαυρό που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Η σωστή εκμάθηση και κατανόηση της ελληνικής γλώσσας 
είναι το κλειδί, με το οποίο μπορεί ο μαθητής να ξεκλειδώσει 
όλες τις επιστήμες.

0 ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΜΑΣΩΝΙΑ, ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Για μια ακόμα φορά, ο Άξιος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αποδεικνύει πως δεν φοβάται τίποτα, όταν ομιλεί την γλώσσα της αληθείας με παρρησία, θάρρος και ακλόνητα επιχειρήματα: Έτσι λοιπόν, σε μια μνημειώδη επιστολή στην ελεεινή υποκρίτρια εβραιο - Χίλαρυ Ρόντχαμ Κλίντον που τον κατηγορεί για αντισημιτισμό και αντι - ισλαμισμό (αλλά έσπευσε να ζητήσει συγνώμη (!!!) από τους μουσουλμάνους για μια δήθεν "βλάσφημη" ταινία που έγινε αιτία ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΘΩΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ), θέτει ευθέως ζητήματα όπως την Εθνικότητα των περίφημων "αγορών" (επιτέλους βρέθηκε κάποιος να αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα που βγάλαμε στην επιφάνει εδώ και βδομάδες, γιατί αν περιμένουμε από κόμματα σωθήκαμε), το Σιωνιστικό Λόμπυ, την Υπερστοά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, τις εβραιομασωνικές Στοές κλπ!
Ολόκληρη η επιστολή του Ελληνόψυχου Μητροπολίτου έχει ως εξής:

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

1 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ.) ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 - ΩΡΑ 16:00


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΠΟΛΕΜΑ!!!!

Έλληνα πολίτη,
η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (*ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ).

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

0 ΕΟΖ, ο ορισμός της καταπάτησης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο όνομα του... κέρδους


ΕΟΖ (τι είναι αυτό το πράμα;) και μετανάστες, ΕΟΖ στην Θράκη και ελληνοτουρκικά συμφέροντα, και λεφτά, πολλά λεφτά… και ανθρώπινη δυστυχία

Μια Ειδική Οικονομική Ζώνη, ΕΟΖ για συντομία, είναι μια γεωγραφική περιοχή στην οποία ισχύει ένα εντελώς ιδιαίτερο νομοθετικό, οικονομικό και διοικητικό καθεστώς. Δηλαδή σε μια ΕΟΖ το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας δεν είναι εκείνο το οποίο ισχύει για την υπόλοιπη εθνική επικράτεια. Αλλά ένα ειδικό καθεστώς προσανατολισμένο στα συμφέροντα της “ελεύθερης” αγοράς. Δηλαδή του διεθνούς καπιταλισμού.

0 Aυτό δεν είναι πόλεμος. Αυτό είναι ντροπή

Εν μέσω πολιτικής κρίσης, η είδηση της δημιουργίας επιτροπής που θα μοιράσει δικαιώματα έρευνας για υδρογονάνθρακες πέρασε κάτω από τα ραντάρ.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η κυβέρνηση, μέσω του Αντιπροέδρου από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ενημέρωνε τον Ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα ευμεγέθη αξιοποιήσιμα αποθέματα. Κάποιους μήνες μετά εισήγαγε αβεβαιότητα.
Ο αρμόδιος υφυπουργός ΠΕΚΑ ανέφερε ότι στο απώτερο μέλλον ίσως υπάρξει η πιθανότητα να μπορέσουμε να καλύψουμε το 1/3 των αναγκών μας από το σύνολο των αποθεμάτων που ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε.
Πριν από ένα χρόνο, είπε ότι εκτιμούμε την ύπαρξη 3 Πρίνων μόνο από δύο οικόπεδα στο Ιόνιο.
Τυχαίο; Δε νομίζω.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

0 Big Brother: Το FBI πληρώνει $1 δισ. για νέο σύστημα αναγνώρισης/ταυτοποίησης προσώπου σε δημόσιους χώρους…


Η κατάσταση με το θέμα της προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει αρχίσει να ξεφεύγει στις ΗΠΑ, καθώς η Αμερικανική κυβέρνηση αναβαθμίζει την εθνική βάση δεδομένων για αποτυπώματα και το FBI θα προσθέσει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, θα δώσει $1 δισ. για το πρόγραμμα Next Generation Identification (NGI), το οποίο περιλαμβάνει βιομετρικά στοιχεία όπως αναλύσεις DNA, σαρώσεις ίριδας και αναγνώριση φωνής.

1 ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ Ε.Ο.Ζ. !!!


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

του Μάκη Βραχιολίδη -  vrachiolidis@yahoo.gr

Το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που μόλις πρόσφατα επινόησε η κυβέρνηση Σαμαρά για να αντιμετωπίσει –δήθεν- το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπεί όχι μόνο στην παραμονή αλλά στην νομιμοποίηση και τη χρησιμοποίησή τους ως φθηνό εργατικό προσωπικό από τους ξένους επενδυτές.
Οι λαθρομετανάστες που μαντρώνονται σε στρατόπεδα, θα χρησιμεύσουν σύντομα ως εργατικά χέρια στις λεγόμενες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες). Η κυβέρνηση Σαμαρά που κόπτεται να υλοποιήσει μια ακόμη ντιρεκτίβα της Μέρκελ, τη δημιουργία των ΕΟΖ, προβλέπεται να πετσοκόψει την χώρα σε κομμάτια, να την χαρίσει σε ξένους ιδιώτες και να εγκαταστήσει σε αυτές εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

2 Δεν αλλοιωθήκαμε γενετικά επί τουρκοκρατίας για τους εξής λόγους:

Ας κοιτάξουμε επιτέλους την Ιστορία κατάματα.

Κάποιοι θέλοντας να υποβαθμίσουν τους σημερινούς Έλληνες, ισχυρίζονται ότι αλλοιωθήκαμε γενετικά κατά την διάρκεια των 400 χρόνων σκλαβιάς από τους τούρκους.

(Πνευματικά δεν το συζητούμε ... 
εξακολουθούμε να εκφυλιζόμαστε ...)

Αλλά, γενετικά ΟΧΙ. 
Επί τουρκοκρατίας δεν αλλοιωθήκαμε. Το αντίθετο μάλιστα.

Οι κατακτητές αλλοιώθηκαν και θα αναφέρω παρακάτω τα επιχειρήματα.

0 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ...... ΑΥΡΙΟ 4.30....ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΜΑΚΡΩΘΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ


ΟΙ ΣΑΣΙΤΕΣ ΕΜΦΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, 
ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ.......

Οπως μας είχε ενημερώσει αγαπητός σασίτης φίλος του ιστολογίου, η συγκέντρωση είχε σαν επίκεντρο και τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.......

Δυστυχώς ,παρακολουθώντας συνεντεύξεις που εδόθησαν από κάποιους εκ των διοργανωτών,δεν ακούσαμε καμμία κουβέντα επι υπαρκτών εθνικών θεμάτων,τα οποία είναι ανοικτα εδώ και 3 χρόνια.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

0 Εκτυπώνουμε και συγκεντρώνουμε υπογραφές για την Ελληνικήν μας Γλώσσα. [ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!]

Καλή Σχολική Χρονιά!

Ο Αγώνας τώρα δυναμώνει...

Εκτυπώνουμε και συγκεντρώνουμε υπογραφές οι οποίες καταθέτουν το Υπουργείο Παιδείας από Αντιπροσωπεία Γονέων.

Θα ενημερωθείτε πως και πότε:

0 Αστειάκι αλλά.... με πολύ νόημα!!!!!!!!

Oι επιβάτες της πτήσης κάθονται στις θέσεις τους και περιμένουν τους πιλότους. Σύντομα, δύο άνδρες μπαίνουν στον αεροπλάνο, με στολή πιλότου.

Φορούν μαύρα γυαλιά.

Ο ένας από τους δύο συνοδεύεται από έναν σκύλο για τυφλούς και ο άλλος βρίσκει το δρόμο του με την βοήθεια ενός άσπρου μπαστουνιού.

Προχωρούν στον διάδρομο, μπαίνουν στο πιλοτήριο και ξανακλείνουν την πόρτα.

0 Ιστορίες από την "μαύρη" Αθήνα.


Ερχονται από την Αφρική στην Ελλάδα πιστεύοντας ότι τα λεφτά κρέμονται στα δέντρα.

Για να επιβιώσουν γίνονται βαποράκια και πόρνες, αλλά δεν παύουν να είναι άνθρωποι με προσωπικότητα

Πριν από μερικά χρόνια ο Ζακ Τουσάρ, ένας γάλλος φίλος του σκηνοθέτη Πέτρου Σεβαστίκογλου, τον κάλεσε στο χωριό Μπάμπα Γκαράζ της Σενεγάλης, όπου ζει επί 30 χρόνια, με την προοπτική να αναζητήσει ιδέες για τη δημιουργία κάποιας ταινίας σχετικής με την Αφρική.

0 Αποκάλυψη: ο Μίνωας Κυριακού σε βιβλίο του ταύτιζε τον ναζισμό με τον τουρκισμό και έγραφε για τις σφαγές του Σουλεϊμάν του... «μεγαλοπρεπούς»!

Δεξιά στην εικόνα βλέπουμε το εξώφυλλο του βιβλίου «Πάνω στο Ηφαίστειο» που έγραψε ο Μίνωας Κυριακού για να καταγγείλει τις τουρκικές θηριωδίες. Κάτω από την φωτογραφία του ιδρυτή του Antenna, βρίσκεται εικόνα από την διαφήμιση του Σουλεϊμάν στην ιστοσελίδα του καναλιού.

0 Ἄς θυμόμαστε τὴν ταὐτότητά μας!


ταὐτότης μας, ποὺ εἶναι μνήμη, συνείδησις κι ἀνάγκη πλέον, εἶναι αὐτὸ ποὺ μᾶς προσδιορίζει, μᾶς ἐπιτρέπει νὰ διατηροῦμε συνείδησιν καὶ μᾶς καθορίζει δρόμο!

0 Ἡ χώρα ποὺ ζῶ καὶ τὸ Ἰσλάμ.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.. Για πολλά χρόνια η Ολλανδία ήταν ο παράδεισος της ανοχής. Από την δεκαετία του 1960 άρχισε να υιοθετείται μία φιλελεύθερη πολιτική, που οδήγησε στην νομιμοποίηση της χρήσης ελαφρών ναρκωτικών, της ευθανασίας και του γάμου των ομοφυλοφίλων. Ενώ οι Ολλανδοί βρίσκονταν σε μία ηδονιστική νιρβάνα, η μετανάστευση αυξανόταν. Οι πρώτοι μετανάστες προέρχονταν από την Ινδονησία και το Σουρινάμ, πρώην ολλανδικές αποικίες. Την δεκαετία του 1960 ήρθαν εργάτες από την Τουρκία και το Μαρόκο. Την δεκαετία του 1990 κατέφθασαν πρόσφυγες από την Βοσνία, την Σομαλία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Σήμερα το 20% του πληθυσμού έχει μη-ολλανδική καταγωγή και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς είναι μουσουλμάνοι. Στην χώρα της τουλίπας υπάρχουν σήμερα 400 τζαμιά και ολόκληρες συνοικίες του Άμστερνταμ, της Ουτρέχτης και άλλων ολλανδικών πόλεων είναι μουσουλμανικές.

0 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

πιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ' ετέρου για να είναι απασχολημένοι... οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά.."
Αριστοτέλης

0 Εκπληκτική ανακάλυψη: Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους αρχαίους Έλληνες

Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν . H έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent σε ένα άρθρο της έγραψε... "Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων" .

Χιλιάδες χειρόγραφα που έως τώρα δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε και που περιέχουν σπουδαία κείμενα της κλασσικής φιλολογίας τώρα μπορούν να διαβαστούν για πρώτη φορά με μια τεχνολογία που πιστεύεται ότι θα ξεκλειδώσει τα μυστικά των αρχαίων ελλήνων .
Μεταξύ των άλλων θησαυρών που έχουν ήδη ανακαλυφθεί από μια ομάδα επιστημόνων του Παν/μίου της Οξφόρδης υπάρχουν και άγνωστα έως τώρα έργα κλασσικών γιγάντων όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

0 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

8 ΣΜΡΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
 ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤ. ΠΕΡΙΟΧΗ , ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΣΗΝΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ Ή ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ.
ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΨΩΡΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ,ΟΧΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΩ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ  ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

0 CHIP RFID 666 «ΕΚΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ (βιντεο)

 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ!”
(CHIP RFID 666 «ΕΚΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!) Πως αλλιώς θα μας δελεάσουν, ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι εξοικειωμένα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και που… δεν έχουν αυξημένη κριτική ικανότητα, για να δεχθούμε το τσιπάρισμα παρά διαφημίζοντας τις θεαματικές του εφαρμογές, αποκρύπτοντας ταυτόχρονα το τι διακυβεύεται.

0 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Ή ΔΟΥΛΟΙ; Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΦΤΑΣΕ!!! ΤΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ;

Η ώρα της επιλογής έφτασε. Θα θυσιάσεις την ελευθερία σου για μια "εύκολη" ζωή; Ή θα παλέψεις για να μείνεις ελεύθερος, εσύ και τα παιδιά σου;

Προωθείστε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε. Είναι μια ταινία μικρού μήκους, πολύ παραστατική που δείχνει την Νέα Εποχή της Κάρτας του Πολίτη (ηλ.νέα ταυτότητα), της αχρήματης εποχής και της εμφύτευσης του τσιπ...


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

0 Σεπτεμβριανά 1955 (ωραίο σενάριο για τούρκικο σήριαλ ε;)


Σεπτεμβριανά: 
η οργανωμένη επιχείρηση εκκαθάρισης του ελληνικού πληθυσμού της Πόλης.

Με τον όρο Σεπτεμβριανά εννοούμε το πογκρόμ που εξαπέλυσε ο τουρκικός όχλος, υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης Menderes, εναντίον της πολυπληθούς και ευημερούσας ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης(06-07/09/1955).