Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

0 Πρωτοβουλία για τους μετανάστες στην Ελλάδα ανήγγειλε ο Soros [Σχέδιο Ατζέντα 21]


Την πρόθεσή του για τη δημιουργία «οίκων αλληλεγγύης» στην Ελλάδα για την παροχή σίτησης και υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε Έλληνες πολίτες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, καθώς και  καταφύγιου στους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και στους αιτούντες για ασύλο που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο George Soros.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτά τα «σπίτια αλληλεγγύης» θα χρησιμεύσουν ως κοινοτικά κέντρα τόσο για τον τοπικό πληθυσμό που βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχιας - καθώς και για τους μετανάστες που έχουν ανάγκη από τροφή και στέγη. Τα «σπίτια αλληλεγγύης» θα ενισχύσουν επιπλέον τις τοπικές προσπάθειες παροχής βοήθειας έκτακτης ανάγκης που αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ζήτηση.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

1 Μέλι και κανέλα: Ο «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών

Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου.
Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι ...για πάντα μέλι.
Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή.
 

0 Μινωικός υπολογιστής!

Ο ερευνητής δρ Μηνάς Τσικριτσής ανέσυρε από τα αρχεία του Μουσείου Ηρακλείου ένα εύρημα που αλλάζει τη γνώση μας για τον μινωικό πολιτισμό: το πρώτο ηλιακό ρολόι και αναλογικό υπολογιστή γεωγραφικού πλάτους και εκλείψεων, που προηγείται του μηχανισμού των Αντικυθήρων κατά 1.400 χρόνια. Είναι διαστάσεων πυξίδας, αλλά έχει και «γιγάντιο αδελφό»: το πασίγνωστο Στόουνχεντζ!

0 ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!




Το χάραγμα του αντίχριστου 666 με την ηλεκτρονική ταυτότητα από την πίσω πόρτα! (χωρίς τσιπάκι-μικροεπεξεργαστή;;;)

(Χωρίς τσιπάκι-μικροεπεξεργαστή;;;) "πλινθίο" βαφτίζει το τσιπακι, το συναρμόδιο υπουργείο εσωτερικών, αποκέντρωσης & ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στην ηλεκτρονική κάρτα (φακελώματος) του πολίτη όπως αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας του πολίτη στην ιστοσελίδα του υπουργείου http://www.opengov.gr/ypes/?p=875 αλλά μερικοί περιμένουν να δουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτρονικής ταυτότητας για να αποφανθούν όπως λένε υποκριτικά!

0 Ποια είναι η διαφορά του Βασιλιά Όθωνα με τα δοσίλογα ανθρωπάκια;;;;;;

Θα μου πείτε τώρα που κολλάει ένα ΦΕΚ του 1833 και ο Όθωνας με το video που ακολουθεί σχετικά με την κατάργηση του Κοινοβουλίου?????




Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

0 Πλούσιο Μνημόνιο 3 και Τελειωτικό Χτύπημα. Κερδίζει το κεφάλαιο, χάνει ο ΛΑΟΣ!


Κ αλησπέρα σας Έλληνες και Ελληνίδες!

Νομίζω πως θα πρέπει να ρίξουμε καλό διάβασμα στο Μνημόνιο 3, αφού σε λίγες μέρες που θα ψηφιστούν σε λίγες μέρες τα μέτρα που θα σημαίνουν αργό και βασανιστικό θάνατο εις βάρος των Ελλήνων!

Επίσης καλό είναι ενημερωθείτε όσο μπορείτε, μεταξύ σας και να μιλάτε, διότι η σιωπή είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

Δεν υπάρχει "δεξιά", ούτε "αριστερά", αφού είναι ψεύτικες οι ιδεολογίες των κομμάτων της Βουλής, τα οποία δεν λένε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό.

Είναι 48 σελίδες οι όροι του Μνημονίου 3, όσο και να το σκέφτεστε στο μυαλό σας και θέλετε τόσο πολύ να τα αποφύγουμε τα μέτρα - θάνατος, δεν πρόκειται να το γλιτώσουμε!

0 ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ


Ελληνας παράγει σπίτι του καύσιμο από φρούτα,φλούδες και ζάχαρη

Ήλιος, αέρας και κυρίως ζάχαρη είναι τα κύρια συστατικά του οικολογικού καυσίμου, το οποίο τροφοδοτεί με ενέργεια το σπίτι και...
το μηχανάκι του ηλεκτρολόγου-μηχανικού Μιχάλη Καλογεράκη, από την περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου Κρήτης. Ο επιστήμονας-ερευνητής έχει πάψει να αγχώνεται εδώ και περίπου έναν χρόνο για τα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και για την αύξηση της τιμής της βενζίνης, αφού την έχει
αντικαταστήσει με το οικολογικό καύσιμο που φτιάχνει ο ίδιος στο σπίτι του.

2 ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ


ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3

Το κείμενο θα δημοσιεύεται σε μέρη, κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται η επιμέλεια κάποιου τμήματός του.Μέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί τα τμήματα για τις διαρθρωτικές αλλαγές, τη φορολογική μεταρρύθμιση, τη δημόσια διοίκηση, το συνταξιοδοτικό, ττην υγεία και την εκπαίδευση, τις τηλεπικοινωνίες, τη δικασική μεταρρύθμιση, την ενεργειακή πολιτική και τις μεταφορές.Μείνετε συνδεμένοι.

Το Μνημόνιο ΙΙΙ μεταφρασμένο:

0 Μινωικός υπολογιστής!


Ο ερευνητής δρ Μηνάς Τσικριτσής ανέσυρε από τα αρχεία του Μουσείου Ηρακλείου ένα εύρημα που αλλάζει τη γνώση μας για τον μινωικό πολιτισμό: το πρώτο ηλιακό ρολόι και αναλογικό υπολογιστή γεωγραφικού πλάτους και εκλείψεων, που προηγείται του μηχανισμού των Αντικυθήρων κατά 1.400 χρόνια. Είναι διαστάσεων πυξίδας, αλλά έχει και «γιγάντιο αδελφό»: το πασίγνωστο Στόουνχεντζ!

0 Ο Αμερικανός ζητιάνος που χλευάζει τον Γιώργο Παπανδρέου

Η εικόνα που βλέπετε κάνει το γύρο του διαδικτύου - Ένας ζητιάνος της Βοστώνης, ζητάει βοήθεια επειδή... είχε δάσκαλο τον Γιώργο Παπανδρέου

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

0 Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - συνέλαβαν την Όλγα Γεριτσίδου και την κόρη της Τάνυα Γεριτσίδου


Μόλις συνέλαβαν την Όλγα Γεριτσίδου και την κόρη της Τάνυα Γεριτσίδου στο Σύνταγμα επειδή ήθελαν να.....
παρακολουθήσουν την παρέλαση ως ελεύθεροι πολίτες..


0 ΕΛΛΑΣ 1940,ΕΠΟΣ,ΑΝΔΡΕΙΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ !

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

0 Στο « Βig Brother» οι Έλληνες λόγω... λαθρομετανάστευσης!

Ηλεκτρονικό φακέλωμα του Έλληνα πολίτη επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση επικαλούμενη το πρόσχημα εξάλειψης της λαθρομετανάστευσης που αποτελεί μάστιγα για τη χώρα και όχι μόνο.


Η Ε.Ε έθεσε το ζήτημα της εγκυρότητας των ελληνικών ταυτοτήτων με αφορμή τις χιλιάδες πλαστές ελληνικές ταυτότητες που βρίσκονται στα χέρια μεταναστών που προέρχονται από οικονομικά εξαθλιωμένες χώρες.

0 Πράξη πραγματικής αντίστασης 1 : Αίτηση απαλλαγής πληρωμών προς την πολιτεία


ΠΡΟΣ: Δ’ ΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΜΗΜΑ: ΕΣΟΔΩΝ

Πειραιάς 19/10/2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ/ΔΗΛΩΣΗ

Παρότι στην φορολογική μου δήλωση δήλωσα Πολιτική Ανυπακοή* οι υπάλληλοι του ΚΕΠΥΟ με υπογραφή του γενικού διευθυντή ΚΕΠΥΟ Παναγιώτη Ηλ. Λαζαρίδη, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας συνέταξαν και μού απέστειλαν εκκαθαριστικό, χρησιμοποιώντας τεκμαρτό εισόδημα (αυτό που θα έπρεπε να έχω) κατά την κρίση τους.

0 Η Φασιστική Τρόικα και τα τσιράκια της, απαιτούν .. κατάργηση των παρελάσεων!


Σε απο-εθνικοποίηση της χώρας, με αφορμή την οικονομική κρίση, προχωρούν η Τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες της θέτοντας ζήτημα κατάργησης των στρατιωτικών παρελάσεων και κάθε είδους παρελάσεων στις εθνικές επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου.

Συν, βέβαια, το γεγονός ότι πλέον οι εθνικές επέτειοι αποτελούν... πραγματικό εφιάλτη για τις «ελληνικές» κυβερνήσεις, αφού μετατρέπονται πολύ γρήγορα σε εθνικά συλλαλητήρια κατά της ξένης κατοχής.

2 Aμερικανικό fund κατάσχεσε πολεμικό πλοίο της Αργεντινής λόγω χρέους

Με κατάσχεση θα κινδυνεύουν  τα πολεμικά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων αν βρεθούν στο εξωτερικό και η χώρα δεν έχει μπορέσει να φανεί φερέγγυα στην τήρηση των όρων του Μνημονίου ΙΙ! Αυτό που είχε αποκαλύψει το defencenet.gr τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η χώρα όδευε προς την λαιμητόμο υπογραφής του Μνημονίου ΙΙ υπό τους όρου του αγγλικού δικαίου,  ίσχυσε στην περίπτωση του εκπαιδευτικού σκάφους του Ναυτικού της Αργεντινής το πανέμορφο Libertad (ανάλογο του παλαιού εκπαιδευτικού του ΠΝ, «Άρης»)!

0 Η φωνή διαμαρτυρίας ενός αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για την δωρεαν παραχώρηση στρατιωτικών εκτάσεων προς δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου


Του Α. Τ.
ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

0 ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 21/10/2012 [ΒΙΝΤΕΟ]


Έλληνες Youtubers

0 «Βοήθεια, μας ψεκάζουν», διαμαρτυρήθηκαν έξω απ’το Πεντάγωνο (ΦΩΤΟ)


Aναζωπυρώνεται το θέμα του εναέριου ψεκασμού με χημικά. Η Ομάδα Δράσης Αττικής πραγματοποίησε το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά των χημικών αεροψεκασμών.
Οι διαδηλωτές βρέθηκαν από τις 7:30 το πρωί έξω από το Πεντάγωνο και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο, καθώς και στους τρεις αρχηγούς των γενικών επιτελείων, υποστηρίζοντας πως καθημερινά γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

0 Αέρα του 120!!!


Ένας φάρος δείχνει πάντα το λιμάνι….. ένας ήλιος φωτίζει τη ζωή σου…..ένα χαμόγελο σε κάνει άνθρωπο…. μια επέτειος σου θυμίζει κάτι…….

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την εθνική εορτή μας μια επέτειο που έχει τόσα πολλά να πει στους παλιούς που ξέχασαν και τους νέους που δεν νοιάζονται. Τι έγινε λοιπόν πως φτάσαμε εδώ;

0 Ο γ. Μεθόδιος για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες

Ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου, γέροντας Μεθόδιος μιλά αποκλειστικά στο ´´Αγιορείτικο Βήμα´´ για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι ηλεκτρονικές ταυτότητες για την προσωπική μας ελευθερία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μετά από τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ακολουθεί το σφράγισα, για αυτο δεν πρέπει να τις δεχτούμε, εξηγεί κατηγορηματικά ο Αγιορείτης ηγούμενος.
Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που οργανώθηκε στο Πεδίο του ´Αρεως για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

0 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 21/10/12 ΟΧΙ ΣΤΙΙΣ ΝΕΕΣ. ΗΛ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

0 Η Ουγγαρία διέσυρε το ΔΝΤ: Αντί για πρόσθετα μέτρα, φορολόγησε τις τράπεζες!


Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η ΕΕ και το ΔΝΤ από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις…. απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί.

«Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο ΔΝΤ και στην ΕΕ που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική LIBERATION.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

0 Είναι κορίτσι! Το πρώτο μας μωρό!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ελληνικό, 12/10/2012


Είχαμε την μεγάλη χαρά πριν από λίγες μέρες να γεννηθεί ένα μικρό κοριτσάκι με την βοήθεια του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

1 Ομάδα Δράσης Αττικής: Σταματήστε τους χημικούς αεροψεκασμούς! [ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2012]

Μετά από τους αλλεπάλληλους χημικούς αεροψεκασμούς που συντελούνται αδιάκοπα και καθημερινά στο νομό μας αλλά και σ'όλο τον Ελληνικό ουρανό, η Ομάδα Δράσης Αττικής αποφασίζει να πραγματοποιήσει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 07:30 το πρωί μέχρι 17:30 το απόγευμα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (σταθμός μετρό "Εθνική Άμυνα").

0 Να πως το ΔΝΤ δημιούργησε νέους σκλάβους στην Αφρική


Ο Πάτρικ είναι ένας νεαρός άνδρας γύρω στα 20, μπορεί και 25, ούτε ο ίδιος γνωρίζει ακριβώς, που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια αφρικάνικη πρωτεύουσα.

Ψηλός και πολύ αδύνατος, ντυμένος με μια σκισμένη αθλητική μπλούζα και ένα βρόμικο παντελόνι πουλάει πλαστικά ρολόγια στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η ζωή του είναι ένα συνεχές κυνηγητό με την αστυνομία που σε κάθε ευκαιρία θα τον ξυλοκοπήσει και θα του πάρει την πραμάτεια, εάν δεν καταφέρει να δώσει ένα γενναίο ποσοστό από τις πενιχρές του εισπράξεις.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

0 Ε.Ε: Κάρτα "φακελώματος" του Πολίτη λόγω λαθρομετανάστευσης


Κάρτα "φακελώματος" του Πολίτη προσπαθεί να επιβάλλει στην Ελλάδα η Ε.Ε με πρόσχημα τη λαθρομετανάστευση και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδυμάτων της το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού, αλλά και την υποψία του ότι προσπαθούν να τον κλείσουν ΄όπως και όλους σε έναν πλανήτη φυλακή.

Ενοχλημένη η Ε.Ε αναφορικά με τις χιλιάδες ελληνικές ταυτότητες-μαϊμού, που βρίσκονται στα χέρια τριτοκοσμικών μεταναστών.

Τέθηκε το θέμα της εγκυρότητας των ταυτοτήτων που κατέχουν οι "εισαγόμενοι", με τη χώρα μας να κατηγορείται ότι αποτελεί τη "μαύρη τρύπα" στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας.

0 Μαρία Δασκαλάκη και είμαι 8 χρονών:


Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Με λένε Μαρία Δασκαλάκη και είμαι 8 χρονών, πηγαίνω στο 5ο Δημοτικό σχολείο Περάματος.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε βάζετε σχολικά λεωφορεία για τα παιδιά.

Πως θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο τους άμα δεν έχουν λεφτά για τα εισιτήρια , άραγε όταν εγώ πάω Γυμνάσιο πως θα πηγαίνω;

Στο σχολείο μου υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να φάνε , σε λίγο καιρό που θα κάνει κρύο άραγε θα μας βάλουν πετρέλαιο;

Δε θέλω να κρυώνω στο σχολείο, ούτε οι συμμαθητές μου να πεινάνε.
Είμαι πολύ μικρή για να κάνω κάτι για όλα αυτά , κάντε εσείς που μπορείτε.


ΨΩΜΙ * ΠΑΙΔΕΙΑ * ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1 Απόφαση ''βόμβα'' από το Συμβούλιο της Ευρώπης:Παράνομη η μείωση μισθών στους νέους που επέβαλλε η τρόικα στην Ελλάδα!

- απόφαση κρίνει ως παράνομες 2 μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά που πήρε η ελληνική κυβέρνηση το 2010 μετά από απαίτηση της τρόικας
- Παράνομη πλέον θεωρείται η μείωση του κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών στα δύο τρίτα του εθνικού κατώτατου μισθού
- Παράνομη κρίθηκε επίσης και η παράταση ενός έτους στην δοκιμαστική περίοδο που οι εργαζόμενοι μπορεί να απολυθούν χωρίς ειδοποίηση
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης θεωρεί πως η μείωση του μισθού στους νέους Έλληνες σημαίνει πως πλέον αμείβονται κάτω από το όριο της φτώχειας των 580 ευρώ το μήνα

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

0 Επιστολή Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας & τον Πρωθυπουργό της χώρας.


Ανοιχτή επιστολή της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και άλλες αρχές της χώρας.

Οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι άδικες διώξεις, οι παράτυπες παρεμβάσεις και οι απαγορεύσεις στα στοιχειώδη προς επιβίωση των 107 μοναχών μας, έχουν φέρει σε ασφυχτικά δύσκολη θέση την Μονή μας.

Παρακαλούμε για πολιτική παρέμβαση διότι χωρίς αυτήν προεξοφλείται η φυσική εξόντωση 107 μοναχών.




Πηγή: Ιερά Μονή Εσφιγμένου
 

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - Συγκέντρωση: Κυριακή 21 Οκτώβριου και ώρα 3 μ.μ για την ηλεκτρονική ταυτότητα

Η Πανελλήνια κληρικολαϊκή επιτροπή αγώνα, για την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα καλεί κλήρο και λαό, από όλη την Ελλάδα, σε λαοσύναξη την Κυριακή 21 Οκτώβριου και ώρα 3, το μεσημέρι, στην πλατεία του πεδίου του Άρεως Αθηνών,

0 Μήπως εἶστε ἐθνικιστής;


Τό ἀνωτέρω γελοῖο ἐρώτηµα τό ἔχουµε πολλάκις ἀπαντήσει, ἔµµεσα ἤ ἄµεσα, ἀλλά ἡ προεκλογική ἐκστρατεία τό ἔφερε πάλι µιά δυό φορές µπροστά µας.

Ἔτσι, κι ἐπειδή δέν ἔχουµε πάντοτε τήν εὐχέρεια νά ἀπαντήσουµε ὅπως πρέπει, παραθέτουµε κατωτέρω ἕναν διάλογο πού συνοψίζει στό περίπου τήν ἀπάντησή µας.

- Μήπως εἶστε ἐθνικιστής;

- Γιά νά κάνω διάλογο µαζί σας χρειάζοµαι µερικές πληροφορίες, ποιός ρωτάει.

Ρωτάει ἕνας ἄσχετος; Ἕνα λαµόγιο; Ἤ ἕνας κρετίνος;

0 Φάμπρικα κρυφών-απόρρητων αναξιοκρατικών προσλήψεων στο δημόσιο


Την ώρα που η τρόϊκα επιβάλει νέα χαράτσια και μειώσεις μισθών και συντάξεων, εταιρίες που ελέγχονται από το δημόσιο εφευρίσκουν νέους τρόπους προσλήψεων με σκοπό να παρακάμψουν την αξιοκρατία και το ΑΣΕΠ και να προσλάβουν υπαλλήλους που «τυχαίνει» να έχουν σχέση με φίλους, γνωστούς, συγγενείς και πολιτικούς.

Μάλιστα με μηνιαίους μισθούς πολλών χιλιάδων ευρώ.

0 Το ανθελληνικό κράτος ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ τα Ελληνόπουλα:



Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

2 Μπακούνιν - Μάρξ vs Εθνοφοβικών:

ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ:

'• Το κράτος δεν είναι πατρίδα. Είναι η αφαίρεση, ο μεταφυσικός, μυστικιστικός, νομικός μύθος της πατρίδας.

Οι προλετάριοι έχουν πατρίδα.
Οι λαϊκές μάζες όλων των χώρων αγαπούν βαθιά την πατρίδα τους.

Αυτή είναι μια φυσική,αληθινή αγάπη.
Ο πατριωτισμός του λαού δεν είναι ιδέα, αλλά γεγονός.

0 Ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;


Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και τη χρονολογία 1981.

Το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά;

Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες.

0 Πυρά Σιατίστης Παύλου για ''Corpus Christi'' και ''Χρυσή Αυγή'


Του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου για την Romfea.gr

Δύο λόγια νοιώθω την ανάγκη να πω ξέροντας πως θα ενοχλήσουν πολλούς. Αφορμή τα όσα διαδρατίστηκαν με ένα άθλιο κινηματογραφικό έργο.

Μέχρι τα πρόσφατα γεγονότα η αντικειμενική κριτική είχε αποφανθεί ότι πρόκειται για ένα έργο αμφιβόλου καλλιτεχνικής αξίας, για μια μετριότητα.

Η δεύτερη πληροφορία που είχαμε είναι ότι οι συντελεστές του, θα επεδίωκαν την σύγκρουση με την Εκκλησία για καθαρά διαφημιστικούς και εισπρακτικούς λόγους.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ - ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ: Ελληνοϊσραηλινή αεροπορική "συνεργασία" στη Θεσσαλία, στην Πίνδο και στο Αιγαίο


Οι προδότες των Ελλήνων, βάλανε τους λύκους να κατασκοπεύουν τα πρόβατα...

Γιατί κανένα κόμμα 
(ούτε δεξιά ούτε αριστερά) 
δεν μιλάει για την άνευ προηγουμένου ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;

(Γιατί παρόμοιες "συνεργασίες" ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στο Ισραήλ;;;; )

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ήταν τελικά ο λόγος που ο Υπουργός 
ΑΝΤ-Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε την Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σε επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

Διαβάστε το άρθρο από την εφημερίδα parapolitika:

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πρόκειται να πετούν σε λίγες μέρες πάνω από το Θεσσαλικό κάμπο, στα βουνά της Πίνδου και στο Αιγαίο σε κοινές αποστολές με μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο της συνεκπαιδεύσεώς τους, που πραγματοποιείται πλέον σε τακτικότατη βάση.

Πρόκειται για ανταποδοτική επίσκεψη αυτής που πραγματοποίησαν τον περασμένο Νοέμβριο πέντε μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D Block.52+ της ιστορικής 337 Μοίρας Παντός Καιρού (337 ΜΠΚ) της ΠΑ, που εδρεύει στην Αεροπορική Βάση της Λάρισας. Εκεί δηλαδή που θα προσγειωθούν και τα Ισραηλινά μαχητικά τα οποία θα είναι F-16I “Sufa”, που αποτελούν ουσιαστικά ίδια αεροσκάφη με τα ελληνικά με τη διαφορά ότι έχουν ηλεκτρονικά και σύστημα αυτοπροστασίας Ισραηλινής κατασκευής.

Η ελληνοϊσραηλινή αεροπορική συνεκπαίδευση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-16 Οκτωβρίου και της αφίξεως των Ισραηλινών μαχητικών θα προηγηθούν πέντε μεταφορικά αεροσκάφη C-130 της Ισραηλινής ΠΑ, που θα μεταφέρουν τους επιπλέον πιλότους, τεχνικούς και βασικό φόρτο ανταλλακτικών, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε μεταστάθμευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ισραηλινή ΠΑ ενδιαφέρεται όλως ιδιαιτέρως για συνεκπαιδεύσεις πάνω από 
χερσαίο, ορεινό, έδαφος επειδή στη χώρα τους δεν έχουν (;;) στρατηγικό βάθος και ορεινό έδαφος για να κάνουν αντίστοιχες εκπαιδεύσεις, που γίνονται ΚΑΙ στην Τουρκία!! 

Λ.Σ.Μ.

Πηγή: parapolitika.gr

3 Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ JULIA GILLARD ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


Να κάτσουμε να τους αντιμετωπίσουμε ή να πάμε στην Αυστραλία;

Χρειαζόμαστε ηγέτες σαν αυτή την Κυρία!

Μάλιστα!


Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ – Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!

Οφείλει κανείς να παραδεχτεί και να εκτιμήσει την πίστη της στα δικαιώματα των συμπατριωτών της.
Είναι παρήγορο να βλέπει κανείς κάποιον πραγματικό ηγέτη.

Όλος ο κόσμος χρειάζεται τέτοιους ηγέτες!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

0 Μεγάλο πράγμα οι σπουδές...!


Ένας νέος ρώτησε μια κοπέλα, στην βιβλιοθήκη: "Σε πειράζει να κάθομαι δίπλα σου";

Το κορίτσι απάντησε με δυνατή φωνή:  "ΔΕΝ ΘΕΛΩ να περάσω τη νύχτα ΜΕ ΕΣΕΝΑΑΑ.! ".

Όλοι όσοι ήταν στην βιβλιοθήκη, άρχισαν να κοιτάζουν τον τύπο, που ήταν σε δύσκολη θέση. Μετά από λίγα λεπτά, η κοπέλα πήγε αθόρυβα στο τραπέζι του νέου και του είπε: "Εγώ σπουδάζω ψυχολογία και ξέρω ένας άντρας τι σκέφτεται, υποθέτω ότι αισθάνθηκες άσχημα, έτσι δεν είναι;"

Ο τύπος απάντησε με δυνατή φωνή: "200 δολάρια μόνο για ένα βράδυ, μα είναι πάρα πολλά!" και ... όλοι οι άνθρωποι στην βιβλιοθήκη κοίταζαν την κοπέλα που ήταν σε κατάσταση σοκ και ο τύπος ψιθύρισε στ 'αυτιά της: "Έχω σπουδάσει Νομική και ξέρω πώς να κάνω κάποιον να αισθάνεται ένοχος".!

0 Σοκ!! Απίστευτη πλεκτάνη μουσουλμάνων εις βάρος χριστιανής δασκάλας στην Ξάνθη!! Μπλεγμένος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Εντελώς τυχαία σήμερα ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο ανάρτηση σύμφωνα με την οποία χριστιανή δασκάλα που διδάσκει σε μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, στημένη απο τους μουσουλμάνους, με την απόλυτη υποστήριξη (επίσης μουσουλμάνου) βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η υπόθεση έχει ως εξής: στο συγκεκριμένο σχολείο συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, για την ακρίβεια μόνο με σχολείο δεν μοιάζει... Αμέτρητα σκάνδαλα, απο καθημερινές χυδαίες πράξεις μέχρι νομικά κενά.

0 Πρώην μάρτυρας του Ιεχωβά μιλάει για την "παραθρησκευτική οργάνωση" (video)

Η Άννα-Μαρία, πρώην μάρτυρας του Ιεχωβά, μιλά σε ένα συγκλονιστικό βίντεο και αποκαλύπτει πολλές αλήθειες....

Η κοπέλα μιλά στην κάμερα για την ''παραθρησκευτική οργάνωση'', όπως τονίζει, και τα όσα είχε η ίδια βιώσει.

Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τις 17,000 επισκέψεις στο Youtube.

Δείτε τα όσα αποκαλύπτει για την εμπειρία της.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

1 ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!


Με ανακοίνωσή του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ρίχνει "κεραυνούς" για την επίμαχη παράσταση Corpus Christi, κάνοντας λόγο για «βάναυση και κακόβουλη καθύβριση, υπό τό πρόσχημα τής δήθεν τέχνης». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

0 Οι Ροταριανοί είναι εδώ! Εσείς στο Δήμο Ηλιούπολης ξέρετε τι έστι ROTARY;;;

Διαβάστε τα υπογραμμισμένα κίτρινα στα πρακτικά του Δ.Σ. Ηλιούπολης και θα καταλάβετε καλά τι σχεδιάζουν οι Ροταριανοί στο Δήμο Ηλιούπολης....

0 ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Άρειοι, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας


Με την ενεργοποίηση του Ισλαμικού Τόξου, σειρά έχει το Χαλιφάτο, κατόπιν φανερά το 4ο Ράιχ που μάλιστα έρχεται καλπάζοντας.

Πρώτα θα σαρωθούν όλα τα Αραβόφωνα μουσουλμανικά κράτη, (έγινε ήδη στην Αίγυπτο, Λυβίη, Σομαλία, Υεμένη κλπ. και το παλεύουν στην Συρία ) προτού εμφανιστεί ο … Χαλίφης !

0 Πρωτοβουλίας Πολιτών Ιλίου Αντίστασης [Δευτέρα 15/10/2012, 19:00 - Δημαρχείο Ίλιον.]


Καλό φθινόπωρο σε όλους!!!

Με τα πρωτοβρόχια, πάλι, ξεκινάμε το νέο κύκλο της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ιλίου Αντίστασης και Αλληλεγγύης, που προβλέπεται να έχει να αντιμετωπίσει πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα που θα κάνουν το χαράτσι μέσω ΔΕΗ (που ήδη έχει αρχίσει να εμφανίζεται στους λογαριασμούς μας) να ωχριά μπροστά τους!

Το στοίχημά μας πρέπει να είναι:

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

0 Σχολικός εκφοβισμός: πώς θα διδάξουμε στα παιδιά μας τη γενναιότητα;

Παραβρέθηκα σε μια ενημέρωση γονέων για μαθητές γυμνασίου. Μεταξύ άλλων έγινε λόγος και για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό, ένα πρόβλημα πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας.
Η εκφοβιστική και επιθετική συμπεριφορά παιδιών εναντίον συμμαθητών τους είναι ένα πολύμορφο και πολυδιάστατο φαινόμενο, η έκταση και η σοβαρότητα του οποίου δύσκολα αναγνωρίζονται. Δυστυχώς οι περισσότερες περιπτώσεις, σύμφωνα με ειδικές μελέτες, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται κατάλληλα αλλά αποσιωπώνται.

Αναπτύχθηκαν στην συνάντηση, τόσο οι εκδηλώσεις του κοινωνικού αυτού φαινομένου (από ειρωνική - προσβλητική συμπεριφορά έως σωματική- λεκτική βία του θύτη προς το θύμα) , όσο και οι συνέπειες του, που είναι σοβαρές και καθοριστικές για την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών. Τονίστηκε πως οι μαθητές στο χώρο του σχολείου έχουν το δικαίωμα της προστασίας και της ασφάλεια τους. Προέτρεψαν τους γονείς να συζητήσουν το θέμα με τα παιδιά τους ψύχραιμα αλλά ανοιχτά. Να τους εξηγήσουν πως η σιωπή για μια τέτοια κατάσταση είναι συνενοχή. Δεν θα πρέπει, όσα παιδιά δέχονται αυτού του είδους τη βία, να υποκύπτουν στις πιέσεις των θυτών να μην τους «καρφώσουν» αλλά όταν κάποιος τα ενοχλεί να απαντούν «δε σου επιτρέπω να με αγγίξεις και να με κοροϊδέψεις ξανά» και να δείχνουν γενναία αντίσταση. Ακόμα θα πρέπει να αναφέρουν στους καθηγητές και στη Δ/νση του σχολείου τις περιπτώσεις που αντιλαμβάνονται ότι οι συμμαθητές τους πέφτουν θύματα εκφοβισμού.
Ακούγοντας όλα αυτά σκέφτηκα πως είναι απολύτως σωστά, αλλά μάλλον ..... θεωρητικά.
Ζητάμε από τα παιδιά μας να αναπτύξουν αντιστάσεις στην βία των συμμαθητών τους ενώ εμείς οι ενήλικοι, καθημερινά, πέφτουμε θύματα ενός άλλου τύπου εκφοβισμού από τους πολιτικούς που μας κυβερνούν.
Βιώνουμε ένα άλλο είδος βίας, εξίσου επικίνδυνης, η οποία έχει οικονομικοπολιτική μορφή. Και μάλιστα πολλοί συνάνθρωποι μας, αυτήν την βία την βιώνουν πολύ πιο έντονα, φθάνοντας μέχρι και την αυτοκτονία !
Εμείς οι ενήλικοι λοιπόν, έχουμε γίνει συνένοχοι με τους πολιτικούς που μας εκφοβίζουν, άλλοι με το να ψηφίζουμε αυτούς τους θύτες πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα, άλλοι με την ανοχή μας, γιατί δεν τους «καρφώναμε» από το φόβο να μην χάσουμε προσωπικά οφέλη, άλλοι γιατί αδιαφορήσαμε. Δεν τους απαγορεύσαμε να αγγίζουν τις αξίες μας και τον Ελληνορθόδοξο τρόπο ζωή μας. Τους δώσαμε και τους δίνουμε την εξουσία να μας κοροϊδεύουν ξανά και ξανά και ξανά. ....
Η πείρα του λαού μας σοφά μας λέει : Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δε κρατούσες. ... Διδάσκουμε τα παιδιά μας με τις θεωρίες, ενώ στην πράξη κάνουμε τα ίδια.
Δειλιάσαμε, αφεθήκαμε στους "νταήδες" πολιτικούς και εκχωρήσαμε τα δικαιώματα μας, όπως η ασφάλεια και η προστασία, με αποτέλεσμα να τα χάσουμε ...
Σαν γονείς τώρα πώς θα μιλήσουμε στα παιδιά μας για γενναιότητα; Πώς θα τους πούμε να μην γίνονται συνένοχοι;
Μάλλον είναι ευκαιρία μιλώντας στα παιδιά μας να ακούσουμε πρώτα εμείς. Να γίνουμε εμείς πρώτα γενναίοι και αποφασιστικοί. Να πλαισιώσουμε ανθρώπους που δεν κοροϊδεύουν και που δεν αγγίζουν ό,τι δεν τους ανήκει.
 

0 ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

2 Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ (Τι σημαίνει α-μπε-μπα-μπλομ ;;;)

Η διαχρονικότητα της Ελληνικής γλώσσας είναι αδιαμφισβήτητη και αυταπόδεικτη!
 
Μεταξύ των πολλών παραδειγμάτων, ένα ενδιαφέρον:
 
Μικροί (οι ομήλικοι εξ ημών) είχαμε παίξει το γνωστό παιδικό παιχνίδι κατά το οποίο δύο ομάδες αντιπαρατιθέμενες,  εναλλάξ να εφορμούν η μία επί της άλλης ψελλίζοντας ακαταλαβίστικα λόγια, που όλοι νομίζαμε αποκυήματα παιδικής φαντασίας και κουταμάρας (μετέπειτα πήρε την μορφή: «έλα να τα βγάλουμε»)
Μα τι "μουρόχαβλοι" άνθρωποι έχουμε γίνει... Μα τι ζώα . Καναπέ, φραπεδάκι, φρέντο και "άγιος ο Θεός".  Έχω χάσει πάσα ιδέα για όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν αντιδρά κανείς. Μας κλέβουν από παντού και λέμε και ευχαριστώ.

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. 
Από τις αυξήσεις στα καύσιμα , που πήγε το πετρέλαιο κίνησης 1,60; 
Από το θέρμανσης που...
θα πάει 1,5 ευρώ; 
Από τα τρόφιμα και ειδη πρώτης ανάγκης που έχουν πάρει 80% αύξηση τον τελευταίο χρόνο;
Από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών;
Από τα τεκμήρια; 
Από τις παλαβές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία; 
Από τα χαράτσια των σπιτιών που έφιαξε ο καθένας με "αίμα" ;
Από που;

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

0 Ενωθείτε Έλληνες! Μας ξεπουλάνε...!


Η τρόικα ζήτησε να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που ο πληθυσμός τους δεν υπερβαίνει τους 150 κατοίκους

Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση. Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου,Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον της εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.