Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

2 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2 ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ

1 Τα χρόνια πριν τον Αντιχριστο - Γέρων Νικων

1 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Καταργούν τα μετρητά με την χρεωστική κάρτα!


Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,  καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).

0 Καλή Χρόνια και Χρόνια Πολλά!


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

0 Η "χαλαλοποίηση" της Βρετανίας


Το κρέας ‘halal’ σερβίρεται πλέον, σε ορισμένες από τις πλέον δημοφιλείς αθλητικές εγκαταστάσεις της Βρετανίας, παμπς, σχολεία και νοσοκομεία, χωρίς το βρετανικό κοινό να το γνωρίζει. (Το κρέας χαλάλ, είναι κρέας από αγελάδες οι οποίες έχουν σφαγιαστεί σύμφωνα με την ισλαμική πρακτική. «Χαλάλ» σημαίνει στα αραβικά «επιτρεπόμενο, θεμιτό». Είναι το αντίθετο του «χαράμ». Φυσικά, το χοιρινό απαγορεύεται).

Όλο το βοδινό κρέας, το κοτόπουλο και το αρνί που πωλείται στους φιλάθλους στο Wembley Stadium, έχει παρασκευασθεί, κρυφά, σύμφωνα με τον αυστηρό ισλαμικό νόμο της Σαρία.

Και εκατοντάδες εστιατόρια και παμπς στη Βρετανία, καθώς και κορυφαίοι ιππόδρομοι, σχολεία και νοσοκομεία, τώρα χρησιμοποιούν μόνο κοτόπουλο που έχει σφαχτεί τελετουργικά, σύμφωνα με το νόμο της σαρία.

Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.

Υπάρχει πλέον μία έντονη και αυξανόμενη ανησυχία ότι το κοινό υποστηρίζει άθελά του μία σκληρή μορφή σφαγείου.

(Υπάρχουν σχετικά βίντεο από αυτά τα σφαγεία στοYoutube, τα οποία δεν μπορώ να παρουσιάσω)

Ένας εκπρόσωπος της RSPCA, της βρετανικής φιλοζωΐκής οργάνωσης, δήλωσε: «Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει πως παράγεται το κρέας που τρώει.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το πώς διαβιώνουν τα ζώα.

«Πολλά είδη διατροφής δεν έχουν καμία πληροφορία σχετικά με αυτό.

«Θα πρέπει τα ζώα αυτά να αναισθητοποιούνται πριν τη σφαγή».

Η ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων ‘Viva!’ δήλωσε: «Άλλες πρακτικές που βασίζονται στην (μουσουλμανική) θρησκεία - όπως η πολυγαμία ή ο λιθοβολισμός της μοιχαλίδας - δεν επιτρέπονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι φίλαθλοι του ράγκμπι που παρακολουθούν αγώνες στο Twickenham και οι λάτρεις των ιπποδρομιών που επισκέπτονται το Ascot, μπορούν να αγοράσουν μόνο ‘halal κοτόπουλο’.


Στα παιδία στα σχολεία σε όλη τη Βρετανία δίνουν συστηματικά halal κρέας με μόνη εναλλακτική λύση την χορτοφαγική επιλογή.

Στο Tower Hamlets, στο ανατολικό Λονδίνο, πάνω από 100 σχολεία χρησιμοποιούν μόνο halal κρέας.

Νοσοκομεία, όπως το Guy’s and St Thomas’ NHS Trust στο Λονδίνο και το Mid-Staffordshire NHS Foundation, επίσης, επιμένουν όλα τα κρέατα ότι θα πρέπει να συμμορφώνονται με το νόμο της σαρία.

Και το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Βρετανίας και αλυσίδα εστιατορίων Whitbread, που κατέχει το Beefeater και την αλυσίδα Brewers Fayre καθώς το Costa Coffee, και τα εστιατόρια Taybarns και Table Table, παραδέχθηκε ότι πάνω από τα τρία τέταρτα των πουλερικών που σερβίρει είναι ‘halal’, αν και κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας επέμενε ότι όλα τα πουλερικά «αναισθητοποιούνται πριν από τη σφαγή».

Χθες το βράδυ εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε ότι «όλο το βοδινό κρέας, το κοτόπουλο και το αρνί που πωλείται στο Wembley Stadium είναι halal».

Τα συμπτώματα όμως της ‘χαλαλοποίησης’ ως αποτέλεσμα της σταδιακής απροκάλυπτης υποταγής της δήθεν «προοδευτικής», ‘πολυπολιτισμικής’ και εθνοφοβικής Δύσης στο Ισλάμ δεν αποτελεί μόνο βρετανικό φαινόμενο

Βέλγιο: Δεν σερβίρεται χοιρινό κρέας στα μισά ολλανδόφωνα σχολεία!

Το Φλαμανδικό εθνικιστικό κόμμα Vlaams Belang, (που διεκδικεί την ανεξαρτησία της περιοχής της Φλάνδρας) έλεγξε πόσες σχολικές κουζίνες έχουν προσαρμοστεί στο «πολυπολιτισμικό πλαίσιο» στο ολλανδόφωνο εκπαιδευτικό σύστημα των Βρυξελλών. Λίγο περισσότερα από τα μισά, από τα συνολικά 61 σχολεία που υπάρχουν, δήλωσαν ότι δεν διαθέτουν χοιρινό κρέας, έτσι ώστε να μην αηδιάζει η μουσουλμανική κοινότητα. Μάλιστα, το 12% των σχολείων έχουν αποκλειστικά φαγητό halal.

Το Vlaams Belang λέει ότι είναι πρωτοφανές ότι οι μη μουσουλμάνοι μαθητές να αναγκάζονται να τρώνε κρέας halal, συχνά μάλιστα, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πίεσης των ριζοσπαστών μουσουλμάνων που απαιτούν ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθούν τυφλά το νόμο της Σαρία.

Ιδού η κατάσταση στην "πρωτεύουσα της Ευρώπης"

Διαμαρτυρίες για "χαλάλ" fast food στη Γαλλία

Στην Γαλλία, πρόσφατα, η απόφαση της αλυσίδας fast-food ‘Quick’ κάποια υποκαταστήματά της να σερβίρουν μόνο «χαλάλ» μπιφτέκια και μπέργκερ, προκειμένου να προσελκύσει Μουσουλμάνους πελάτες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις Γάλλων πολιτικών, οι οποίοι δηλώνουν ότι η εταιρία παραβιάζει την κοσμική παράδοση της Γαλλίας, όπου ζει ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης, δηλαδή 5 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι.

Η αλυσίδα δέχθηκε σκληρές επικρίσεις στις αρχές του χρόνου όταν έθεσε σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα πώλησης χαλάλ μπέργκερς, στα οποία το μπέικον αντικαταστάθηκε από καπνιστή γαλοπούλα. Τότε ο υπουργός Γεωργίας της Γαλλίας, Μπρουνό λε Μερ, είχε δηλώσει ότι το μάρκετινγκ με θρησκευτικά κριτήρια αντίκειται στις γαλλικές αξίες. Επίσης, ο δήμαρχος μιας πόλης όπου άνοιξε τέτοιο κατάστημα απείλησε την εταιρεία με αγωγές, υποστηρίζοντας ότι επιβάλλεται «ισλαμικός φόρος» στους πελάτες, αφού μέρος του ποσού που πληρώνουν για το κρέας καταλήγει στις θρησκευτικές μουσουλμανικές αρχές που πιστοποιούν ότι το ζώο από το οποίο προήλθε το κρέας θανατώθηκε κατά τον μουσουλμανικό νόμο. Τρόφιμα χαλάλ προσφέρει στη Γαλλία και η αμερικανική αλυσίδα Kentucky Fried Chicken.

Τα τρόφιμα χαλάλ είναι μια μεγάλη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη Γαλλία. Σύμφωνα με έρευνα, η αγορά κρέατος χαλάλ θα ανέλθει στα 5,5 δισ. ευρώ φέτος, μέγεθος διπλάσιο από τον τζίρο της αγοράς οργανικών τροφίμων.

Δείτε το βίντεο από το Αλ Τζαζίρα


Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

0 Μέχρι και ποιός πέταξε τα σκουπίδια θα γνωρίζουν! Χάνει η λέξη ‘σκλαβιά’ το νόημα της!


Οι κάδοι robo-έχουν μια συσκευή ανάγνωσης RFID. Η Ολλανδία εξαπολύει τους ευφυής κάδους που απαιτούν την ταυτότητα πριν να δεχτούν σκουπίδια, και αφήνουν το φορτηγό να ξέρει πότε πρέπει να εκκενωθούν, δείχνοντας προς την ημέρα που όλοι θα πρέπει να πληρώσουμε για τα πράγματα που πετάμε.
Συνολικά 6.000 έξυπνα δοχεία έχουν αναπτυχθεί σε όλη την Ολλανδία, η περιβαλλοντική διαχείριση των πόρων δεξαμενών έχει υπολογίσει ότι ακριβώς μια από τις σχετικές πόλεις (Γκρόνινγκεν) σώθηκε £72,000 κατά το πρώτο έτος της ανάπτυξής της, καθώς και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 18 τοις εκατό , αν και το Συμβούλιο φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο στη μείωση των κλοπών των κάδων.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

0 9+1 λογικοί σε τρελάδικα – Το πείραμα του Ρόζενχαν


"I must be crazy to be in a loony bin like this"
ΜακΜέρφι (Τζακ Νίκολσον) στη "Φωλιά του Κούκου"

Καιρό είχαμε να μιλήσουμε για ψυχολογικά πειράματα. Είμαι σίγουρος ότι σας έλειψαν...
Δεν είναι καθόλου παράξενο που τα κείμενα του Γελωτοποιού με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα είναι αυτά που αναφέρονται σε πάσα (ψυχική) νόσο και μαλακία.
Όλοι είμαστε τρελοί, αφού αποδεχόμαστε ως λογικό αυτόν τον παράλογο κόσμο.

Όμως το συγκεκριμένο πείραμα (το οποίο, σας διαβεβαιώνω, δεν είναι κατασκευασμένη είδηση) δεν είχε ως υποκείμενα τους «τρελούς», αλλά τους ψυχιάτρους και την ψυχιατρική επιστήμη εν γένει.

0 Πώς περιγράφανε οι αρχαίοι Έλληνες (7 Σοφοί) την ιδανική πολιτεία!


Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

0 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - (ΦΩΤΟ) Ι.Μ. ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ Ν. ΜΑΚΡΗΣ

Επισκευτήκαμε σήμερα την Ιερά Μονή Αγ. Εφραιμ Ν. Μάκρης. Μεγάλη ήταν η έκπληξη μα και η χαρά μας καθώς αντικρίσαμε τον αγώνα που κάνουν κατά της κάρτας του πολίτη. Μακάρι περισσότερες μονές και ενορίες να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.







Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

0 Ο Πατριάρχης των Ελληνορθόδοξων στη μαρτυρική Συρία… φοράει ράσα και παντελόνια!

Ιωάννης Yazigi, ο νέος Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής: «Απορρίπτουμε όλες τις μορφές δυτικής παρέμβασης στην Πατρίδα μας»!

Ο νεοεκλεγμένος Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής Ιωάννης X Yazigi, διάδοχος του Μακαριστού Πατριάρχη Ιγνάτιου Hazim, πρωτοστάτησε στη δοξολογία της Πέμπτης στον Καθεδρικό Ναό της Μαρίας στη Δαμασκό.

Ο ποιμένας των 1.000.000 Ελληνορθόδοξων της Συρίας και των 300.000 του Λιβάνου, στην ομιλία του επισήμανε: 
«Έχουμε ζήσει σ’ αυτή τη γη και θα ζήσουμε μαζί με τους μουσουλμάνους αδελφούς μας. 
Συνεργαζόμαστε μαζί τους για να υπηρετήσουμε τον Άνθρωπο και την Ανθρωπότητα, απορρίπτοντας όλες τις μορφές της δυτικής παρέμβασης στην πατρίδα μας».

0 Εξαιρετικό Αναπλιώτικο, παρθένο ελαιόλαδο, από μικρή οικογενειακή παραγωγή:


Εξαιρετικό Αναπλιώτικο, παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκο, στις ποικιλίες λαδοελιά, μανάκι, κορωνία.
Από τη μικρή οικογενειακή μου παραγωγή, στο Ναύπλιο.

Ελιές ξερικές, χωρίς φυτοφάρμακα και χωρίς χημικά λιπάσματα, με οξύτητα 0,35.
Με μεράκι και αγάπη σε όλα τα στάδια της συγκομιδής έκθλιψης και αποθήκευσης!

Νέα σοδειά 2012-13..Διαθεσιμη.
Πωλείται σε όλο τον κόσμο.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

0 Μεγάλη έρευνα του Reuters, αποκαλύπτει ότι οι ξένοι γνωρίζουν τα πάντα το αμαρτωλό «Τρίγωνο Εξουσίας της Ελλάδας»


ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ: 
ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!!!

Η μεγάλη έρευνα του Reuters αναλύει πώς πίσω από κάποια μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα κρύβονται μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες προωθούν τα συμφέροντά τους μέσω αυτών.

Διαβάστε και τη σχετική ανάρτηση: Ιδού ποιοί είναι οι Ανθέλληνες και Ρουφιάνοι… Ποιές «δημοσιογραφικές» εταίρες, μας παραπλανούν και μας υβρίζουν….

0 Μετωπική επίθεση στις Βρυξέλλες από τους τουρκοπράκτορες εναντίον της…«φασιστικής Ελλάδας»!

Συντονισμένη επίθεση κατά της χώρας μας για συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» στις Βρυξέλλες, σε ειδική εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μια ιστορία γεμάτη τουρκοπράκτορες, «Έλληνες» πολίτες που καθυβρίζουν την Ελλάδα, Ευρωπαίους ευρωβουλευτές που…εγγράφονται στο DEB, απίστευτες διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες (με αποκορύφωμα τον παραλληλισμό της Ελλάδας με τη χιτλερική Γερμανία, από τον γνωστό τριπλοχαφιέ Ντεντέ) και φυσικά άφθονο μαύρο τουρκικό χρήμα!

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

0 Η τηλεόρασή σου σε… παρακολουθεί..


Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις μπορούν να γίνουν πύλες εισόδου σε ανεπιθύμητους «επισκέπτες»

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις συνδυάζουν τις ιδιότητες της συμβατικής τηλεόρασης αλλά και των ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες ανάγκες.

0 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Τάγματα - μισθοφόροι των Ναζί (αποτελούμενα από Πακιστανούς, Αφρικανούς κ.λπ.), έσφαζαν τους Έλληνες, στην κατοχή, 1941-1944.

Ο διάσημος Στρατηγός Ρόμμελ επιθεωρεί ναζιστικά τάγματα Μαροκινών - Πακιστανών - Μπαγκλαντεσιανών...
ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!

Ο μύθος της προπαγάνδας των “Αντιρατσιστών” και των “Ρατσιστών”, των “Λαθρολάγνων” και των “λαθρομεταναστο-διωκτών”, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ!!

Το κρίσιμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, προσφέρεται για ατελείωτη κομματική προπαγάνδα από κάθε πλευρά και βέβαια, μεγάλη αλίευση ψηφων...

Οι μεν, υπερασπιστές των "κατατρεγμένων μεταναστών", ξιφουλκούν με τους δε, που ζητούν "να φύγουν οι λαθρομετανάστες εγκληματίες". Στη μέση βρίσκεται ο απλός Έλληνας, που όπως πάντα την πληρώνει.

Τα ντοκουμέντα που αναφέρονται στο άρθρο, συντρίπττουν το παραμύθι της "αριστεράς - ακροαριστεράς" και διαλύουν την προπαγάνδα της "δεξιάς - ακροδεξιάς".

0 Η απάντηση στο νέο παραλήρημα του Τζέφρυ: ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ… Δεν είμαστε όλοι μετανάστες!!


ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ… 

Δεν είμαστε όλοι μετανάστες. Εμείς (σε αντίθεση με σένα) ξέρουμε καλά από που κρατάει η σκούφια μας.

Κι όσοι από μας γίναμε μετανάστες, ξέραμε τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στους άλλους λαούς και αξιοπρέπεια απέναντι στον εαυτό μας…

γράφει ο REPORTO

Όχι ρε (κατά Πάγκαλον) κοπρίτη...
Δεν εμπορευτήκαμε όλοι εμείς την εθνική ταυτότητα και δεν μετατρέψαμε όλοι μαζί τη σημαία του τόπου μας σε σημαία ευκαιρίας, για να εξασφαλίσουμε την ασύδοτη δράση των κατευθυνόμενων εισβολέων στη χώρα μας. 

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

0 Ανθελληνική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων


Yποστήριξη στην ανθελληνική προπαγάνδα της ΠΓΔΜ συνεχίζουν να παρέχουν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας δημόσια το γειτονικό κράτος με το όνομα «Μακεδονία». 

Στις 20 Νοεμβρίου 2012, λίγο πριν το Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε εξετάσει το αίτημα της ΠΓΔΜ να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις χωρίς λύση στην εκκρεμότητα της ονομασίας τους, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Nova Makedonija των Σκοπίων, που δημοσιεύτηκε στο πρωτοσέλιδο με τίτλο:
 «Το ζήτημα της ονομασίας είναι προκάλυμμα για τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου στη Μακεδονία».

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

0 Ο πατέρας Σημίτης σύμβουλος επί Κατοχής του Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος!

Ο Γεώργιος Σημίτης με τον Άρη Βελουχιώτη στους δρόμους της Λαμίας.
Ο “αριστερός” γιος έβαζε βόμβες made in Germany για να ρίξει τον φασίστα Παπαδόπουλο! Έπειτα έγινε πρωθυπουργός και οδήγησε την Ελλάδα στη νέα κατοχή.
Ο πατέρας Σημίτης (στη φωτό, δίπλα στον Άρη) σύμβουλος επί Κατοχής του Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος!

Αν κάποιος ευφάνταστος μπορούσε να αναρωτηθεί τι το κοινό είχαν ο Ιωάννης Μεταξάς, ο Γεώργιος Μερκούρης και ο Άρης Βελουχιώτης, δύσκολα θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ένα πρόσωπο: τον Γεώργιο Σημίτη. 

Πρόκειται για τον πατέρα του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, μεγαλοδικηγόρου τρίτης γενεάς.

0 Ο παγκόσμια ακήρυχτος πόλεμος εναντίον των Χριστιανών


Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, είτε είμαστε χριστιανοί, είτε όχι, πρέπει να αποδεχθούμε πως εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει ένας άτυπος - ακήρυχτος πόλεμος κατά του Χριστιανισμού και ιδιαίτερα κατά της Ορθοδοξίας.

Δεν είναι μόνο τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, με προωθούμενες πολιτικές αμφιλεγόμενων εμπλεκομένων με την πολιτική προσώπων, οι οποίοι για ένα πλήθος λόγων τάσσονται κατά της Ορθοδοξίας.

Ο πόλεμος αυτός έχει ανώνυμους νεκρούς, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα της θηριωδίας των φονταμεντλιστών ισλαμιστών και γενικότερα θύματα του "ανθρωπισμού" της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία επιθυμεί να επιβάλει -δια της πολεμικής ή πολιτικής βίας- έναν "χυλό" παγκόσμιας θρησκείας προκειμένου να μην υπάρχουν συγκεκριμένα θρησκευτικά στηρίγματα στους πολίτες.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

0 Αρκετά με τις φιλανθρωπίες!


Είδα μια διαφήμιση στο MEGA σήμερα. Βγαίνουν κάτι επώνυμοι, με γεμάτες τσέπες και ζεστά σπίτια, να μας πουν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 3.000.000 άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Μας προτρέπουν δε, να δώσουμε ότι έχουμε. Από παλιές κατσαρόλες μέχρι παλιά ρούχα. Βλέπετε ήρθαν Χριστούγεννα και τώρα ξαφνικά θυμούνται όλοι, ότι υπάρχει φτώχεια και άποροι άνθρωποι. Όχι μόνο αυτό αλλά άνθρω-
ποι γνωστοί και επώνυμοι, με λεφτά στην άκρη, ζητάνε να βοηθήσουμε εμείς με παλιές κατσαρόλες και παλιές κάλτσες. Δηλαδή να ξευτιλίζονται οι φτωχοί μεταξύ τους ανταλλάσσοντας πιρούνια, ενώ τα πιάτα μένουν άδεια. Δεν θέλει κανείς παλιά ρούχα η μίξερ. Θέλει ένα μέλλον. Θέλει μια δουλειά. Θέλει αξιοκρατία. Θέλει κοινωνικό κράτος. Κανείς δεν θέλει να τον ταΐζουν, εκτός βέβαια και αν είναι χαλβάς και τα περιμένει όλα έτοιμα. Λοιπόν για να τελειώνουμε, αν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί που το παίζουν άγιοι τα Χριστούγεννα, ήταν μάγκες, ας μαζευόντουσαν μεταξύ τους, χωρίς διαφημίσεις και βλακείες, να μάζευαν ένα ποσό και να το έδιναν εκεί που υπήρχε ανάγκη. Δεν μπορείς κυρά μου, να μου το παίζεις Μις φιλανθρωπία και το πρωί να βγαίνεις να τρως με την μενεγάκη, μπροστά στους 3.000.000 πεινασμένους. Η κάντε την κίνηση σας, σωστά και όμορφα η απλά μην με αναγουλιάζετε με τέτοιου τύπου διαφημίσεις. Να δώσουν οι πολιτικοί, οι αρχιερείς και οι λοιποί μπαγλαμάδες. Αρκετά έδωσε αυτός ο λαός. Αρκετά ζητήσατε. Αρκετά ξεφτιλιστίκαμε σαν λαός, με φιλανθρωπίες, λες και είμαστε τίποτα βλαμμένοι και ανίκανοι για παραγωγικότητα. Αν θέλετε να βοηθήσετε, βοηθήστε, αν όχι μην μας κοροιδεύετε τουλάχιστον. Γιατί φτώχεια, πείνα και κοροϊδία μαζί έχουν άσχημα αποτελέσματα. Αυτά. Σε καλή μεριά.

Ορθός Αντίλογος

0 ΝΕΑ ΣΦ ΑΓΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΦ ΑΓΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ: 
ΑΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τελειώνουν τα παραμύθια των καθαρμάτων με την ανθρωπιστική προβιά και τις χρυσοφόρες ΜΚΟ.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

0 Εσύ τί κοτόπουλο έφαγες σήμερα;


Γνωρίζετε τί είναι το HALAL;

Προφανώς οι περισσότεροι από εσάς όχι. Και όμως το τρώτε καθημερινά.

Η εταιρία Πίνδος που έχει κοτόπουλα, μας ενημερώνει ότι τα κοτόπουλα που βγάζει στην αγορά για να φάμε, είναι σφαγμένα τελετουργικά σύμφωνα με τους νόμους της Σαρία.

Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας.

Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μία Μουσουλμανική προσευχή και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο λέγοντας τα λόγια "Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ".



Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι ΜΗ Μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL και να πει την προσευχή. 

Έχουμε δηλαδή, θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας "Ελληνικής" Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι..

Εδώ μας ενημερώνει η εταιρία για την πιστοποίηση HALAL

και εδώ βλέπουμε ότι ο Μουφτής της Ξάνθης αφού έλεγξε έδωσε την έγκριση του για την πιστοποίηση HALAL.

Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. 

Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.

Επίσης έχει αναφερθεί, ότι στιν τιμή του κοτόπουλου που αγοράζουμε, προστίθετε ένας "κρυφός φόρος" για την πιστοποίηση Χαλάλ, όπου και τον εισπράτει από την εκάστοτε εταιρεία που έχει πιστοποίηση χαλάλ, η Μουσουλμανική κοινότητα.

Αλήθεια, ποιας εταιρίας τα κοτόπουλα καταναλώνει ο Ελληνικός Στρατός;
 


Παρακάτω είναι ένα βίντεο όπου δείχνει την διαφορά των δύο μεθόδων. 
Το βίντεο έχει σκληρές εικόνες και γιαυτό θα πρέπει να συνδεθήτε στο youtube έτσι ώστε να επιβεβαιώσει την ηλικία σας για να αποφύγει την πιθανότητα να το δει κάποιο μικρό παιδί.


  
Επίσης πιο κάτω είναι ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με την "Χαλαλοποίηση" της Βρετανίας
 Δείτε το άρθρο

Πηγή: oxipsifo.blogspot.gr



0 Δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας έχουν οι τροϊκανοί...


Την εθνική κυριαρχία της χώρας εκχωρεί πλήρως στην τρόικα η κυβέρνηση με τη νέα δανειακή σύμβαση που υπέγραψε.

Στη δανειακή σύμβαση που δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) με αριθμό 240 αναφέρεται ότι:

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

0 ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΝΑΪΤΩΝ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!


Είναι να τρελαίνεται κανείς!!!
Αρχικά, νομίζαμε ότι επρόκειτο περί κακόγουστου αστείου, όμως είναι αλήθεια!

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ «ΝΑΪΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» για την απελευθέρωση της πόλης!!!

Ποιοι είναι οι "Ναϊτες Ιππότες";;;

0 ΤΟΥΡΚΙΚΗ RUMELI TV: Η εθνική πρόκληση συνεχίζεται.. Οι «υπεύθυνοι» κοιμούνται!!!…

Είχαμε αποκαλύψει στο προηγούμενο φύλλο της ΖΑΓΑΛΙΣΑ (Αυγ.- Σεπ. 2012) τον προκλητικό ρόλο του τουρκικού ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού RUΜELI T.V., το οποίο «οργώνει» κάθε χωριό και πόλη της Ελληνικής Θράκης δυναμιτίζοντας την ειρηνική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων, με τα εθνικιστικά και αλυτρωτικά μηνύματα που εκπέμπει.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

0 Είναι ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν Εβραίος;


Πόσο μεγάλη είναι η επιρροή του Διεθνούς Σιωνισμού στην Ρωσία;
Για να δωθεί στην ερώτηση αυτή μία ικανοποιητική απάντηση, θα πρέπει να ερευνηθουν οι σχέσεις του Σιωνισμού με τους ηγέτες της Ρωσίας Πούτιν και Μεντβέντεβ.

του Εμμανουήλ Σαρίδη
Εμείς οι Έλληνες είχαμε πάντα μια συμπάθεια απέναντι στους Ρώσους...
- Απο τα Ορλωφικά στα τέλη του 18. αιώνα (Δείτε εδώ για Ουρλωφικά..), όπου ρώσοι πράκτορές προφήτευαν τον ερχομό του „ξανθού γένους“ που θα βοηθουσε για την δημιουργία ενός ελληνικού κράτους,
- τον εμφύλιο 1946-1949, όπου ο Στάλιν υποστήριζε τους Κομμουνιστες (μέχρι την διάσκεψη της Γιάλτας, που τους αφησε στα κρύα του λουτρού),
και ακόμη και μέχρι σήμερα, όπου πολλοί απογοητευμένοι απο την Δύση εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Ρωσία, που θα μας στηρίξει, λέει, οικονομικά ή θα μας βοηθήσει να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά, ο Έλληνας ελπίζει στην βοήθεια της Ρωσίας.

Όπως, στο μεταξύ διάστημα, ήλπιζε στην βοήθεια της Αγγλίας, Γαλλίας ή Γερμανίας, ήλπιζε πάντοτε μια βοήθεια απο κάποιον ισχυρό, που τον φανταζεται κάπως έτσι σαν τον μπαμπά του, που θα δείρει αυτούς που τον πειράζουν.

0 Παραίτηση δασκάλας: Αρνούμαι να συναινώ με στυγνούς δολοφόνους!


Αναδημοσιεύουμε σήμερα το παρόν άρθρο γιατί πιστεύουμε ότι δεν έγινε ευρέως γνωστό με την πρώτη του δημοσίευση (1η δημοσίευση 23-1-2012). Διαδώστε το!

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο παραίτησης μιας Ελληνίδας δασκάλας σε δημοτικό σχολείο του Πειραιά, της Μάρως, η οποία μας εξηγεί, γιατί επιλέγει να παραιτηθεί, παρά να συνεχίσει να υπηρετεί αυτούς που «παράνομα κυβερνούν τη χώρα μας»…

0 Για το Νεοταξίτικο Mega, η έπαρση της σημαίας είναι… κρούσμα βίας!


Αυτοί όπως το πάνε είναι ικανοί να πουν και τον εθνικό μας ύμνο… ρατσιστικό σύνθημα.

Η φρενίτιδα κάποιων να ανακαλύψουν κρούσματα βίας και να αρχίσουν να θέτουν εκτός νόμου πολιτικές απόψεις έχει συμπαρασύρει σε ακραία αντιμετώπιση και παρουσίαση γεγονότων.

Έτσι το MEGA προσπαθώντας να αιτιολογήσει την ανάγκη ύπαρξης “αντιρατσιστικής αστυνομίας”, 
ανήγαγε σε… “κρούσμα βίας” την απαίτηση των μαθητών 
ενός σχολείου, να γίνεται έπαρση σημαίας.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

0 ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!

Με αφορμή την αποφυλάκιση του Αφγανού δολοφόνου του αδικοχαμένου Λαζανά θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου!

Εδώ και λίγο καιρό παρακολουθούμε ένα θέατρο παραλόγου με πρωταγωνιστή την Ελληνική Δικαιοσύνη!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

0 Ο Χάρρυ Κλυνν απαντά στην πρόταση Μπουτάρη για Τούρκικη μετονομασία των οδών της πόλεως, προτείνοντας μετονομασία του ... Μπουτάρη !

Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα

Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ.

Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ.

Η Βασ. Όλγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ.

Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά.

Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά.

Και το γραφείο δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ.

Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά


Πηγή

1 Δεν είναι το αυτοκίνητο που είναι ασφαλές!

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, τόσο που δεν μπόρεσε να αποφύγει το ατύχημα. Η τροχαία υπολόγισε πως έτρεχε με 250 χιλ/ώρα τη στιγμή που σε μια διασταύρωση έπεσε σε ένα αργά κινούμενο Ι.Χ. 

Με ταχύτητα 250 χιλ/ώρα ο μοτοσικλετιστής ταξίδευε 70 μέτρα το δευτερόλεπτο. Μια φυσιολογική αντίδραση (να δει, να...

αποφασίσει και να αντιδράσει) απαιτεί 1,6 δευτερόλεπτα.

0 Nigel-Farage-Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

0 Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο… (Ρώσικο ανέκδοτο για την …Ελλάδα!)

Αυτό το ανέκδοτο το είπε ο πρέσβυς της (τότε) Σοβιετικής Ένωσης στην τηλεόραση. Κυκλοφορεί πολύ στη Ρωσία.
O Θεός και οι Έλληνες
Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν.

“Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο” τους ξεκαθάρισε. “Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι”.
Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.

0 H απόρρητη ιστορία του Αιγαίου Τα πετρέλαια στο Αιγαίο και ο Αμερικανικός έλεγχος


Δημήτρης Μηλάκας: “Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου”. Εκδόσεις “Το Ποντίκι”.

 Τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου βρίκσεται λίγο έξω από τα χωρικά ύδατα της Θάσου και αδιαμφισβήτητα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σύμφωνα με άκρως απόρρητα αμερικανικά έγγραφα, τα οποία ήρθαν στα χέρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) το διάστημα 1991-1993 και παρουσιάζονται αυτούσια και για πρώτη φορά στο βιβλίο «H απόρρητη ιστορία του Αιγαίου».

Το τεράστιο αυτό κοίτασμα δεν αξιοποιείται από την Ελλάδα, καθώς η Τουρκία αμφισβητεί με απειλές πολέμου την κυριότητα του οικοπέδου ενώ οι ΗΠΑ αναλαμβάνουν να προωθήσουν ένα σχέδιο συνεκμετάλλευσης θέτοντας, τελικά, ολόκληρη την περιοχή του Αιγαίου υπό τον έλεγχό τους.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

0 Το Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Άλλο ένα έθιμο, που αντέγραψε από το Βυζαντινό η Βορειοδυτική Ευρώπη!

Με ρίζες αρχαιοελληνικές (Ειρεσιώνη) και με στοιχεία που το αποδεικνύουν, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι 100% Ελληνικό και όχι ξενόφερτο.

Από την Ειρεσιώνη στο Δενδρολίβανο και σήμερα στο έλατο…

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αρχαιότητας

Η ιδέα για το στολισμό ενός δέντρου κατά τα Χριστούγεννα δεν είναι ξενόφερτη, όπως θεωρούν πολλοί. 

0 Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ


Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του πάμπλουτου μπαμπά του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης.

Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 29 Οκτωβρίου και κηδεύτηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου....

Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι χαχόλοι οι Έλληνες από πόσο «χριστιανική» οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του Σύριζα…

Κάνω επιγραμματικά τις αποκαλύψεις, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος:

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

0 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ !!! (videos)


Το πρωί της 12ης Οκτ. 2012, 50 γυναίκες ανέβηκαν στις Σκουριές για να δουν με τα μάτια τους πόσο έχει προχωρήσει η καταστροφή του βουνού από την Ελλ.Χρυσός/ELDORADO GOLD.


Αν σας πονέσουν οι εικόνες που θα δείτε, σκεφτείτε ότι 3.300 στρέμματα αρχέγονου δάσους πρόκειται να κοπούν και να ξερριζωθούν για να γίνει η επιφανειακή εξόρυξη, το εργοστάσιο, δρόμοι και χαβούζες τοξικών αποβλήτων.

1 Τα βρίσκουν ο ΣΥΡΙΖΑ με τους μεγαλοεργολάβους και Χατζηδάκη, για τα Διόδια: Το σχέδιο της Νέας Τάξης, για Ηλεκτρονική Σκλαβιά, προωθείται και μέσω των Διοδίων.. Αντί για κατάργηση… Ηλεκτρονικά Διόδια....(Ηλεκτρονικές Καρτούλες δηλαδή..)

Χωρίς τυρί, η φάκα γίνεται;;.. 

Φυσικά και όχι, γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει Ηλεκτρονικά Διόδια.. με έκπτωση για τους συχνούς χρήστες των διοδίων..

ΣΥΡΙΖΑ
"... δημιουργία ενός Επενδυτικού Ταμείου Υποδομών. 
Οι πόροι του Ταμείου θα μπορεί να έχουν τόσο ευρωπαϊκή όσο και εθνική προέλευση.
Παράλληλα, θα πρέπει να εκπονηθεί άμεσα μία εθνική πολιτική διοδίων, που να οδηγεί σε δίκαιη και αναλογική χρέωση των χρηστών (ηλεκτρονικά διόδια), εκπτωτική πολιτική για τους συχνούς χρήστες."

0 Μία συνήθης ἡμέρα στὴν Γάζα… (video)


Μία συνήθης ἡμέρα στὴν Γάζα…
Ἀλλὰ μὲ μπόλικη ἐλπίδα…
Τοὐλάχιστον γιὰ αὐτοὺς ποὺ στέκονται ἀκόμη ὄρθιοι…

Εὔχομαι νὰ ἀντέξουν…
Εἶναι μεγάλο τὸ τίμημα ποὺ καλοῦνται νὰ πληρώσουν…
Ἀλλὰ ἔχουν ἀποδείξει πὼς ἔχουν καρδιά!


Αὐτὴ ἡ μάχη πρέπει νὰ τοὺς βρῇ ἐπὶ τέλους νικητὲς μέσα στὴν Πατρίδα τους!

0 Αυτή είναι η «ηρωίδα του 21ου αιώνα»: Την βασάνισαν σκληρά και την δολοφόνησαν άγρια


Η ιστορία της «ηρωίδας του 21ου αιώνα» συγκινεί και παράλληλα σοκάρει για την τραγική κατάληξη που είχε.

Πρόκειται για την Μαρία Σάντος Γκοροστιέτα, πρώην δήμαρχο της πόλης Τικιτσέο, η οποία τόλμησε να τα βάλει με τα καρτελ νακρωτικών και το πλήρωσε με την ίδια της την ζωή.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

1 Προσευχή στον θεό του "κάτω κόσμου";

ολόστραβος είν' ο γυαλός ή θεόστραβα αρμενίζουμε"!

Το "Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας καιΚλιματικής Αλλαγής(;!)" και το πρόγραμμα «ΥΠΕΚΑ-ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ 2014» το οποίο πληρώνει από την τσέπη του ο εξαθλιωμένος ορθόδοξος ελληνικός λαός, δημιούργησαν ένα "εικαστικό κακοτέχνημα" με προϋπολογισμό 18.000 €, που σε κάνει να αναρωτιέσαι σε ποιόν απευθύνεται, αν είναι ανθρώπινο λάθος ή αποκρυφιστικό μήνυμα.

0 Η ΤΡΟΙΚΑ εισηγείται κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στην Ελλάδα


Στην εξοργιστική διατύπωση ενός παράλογου αιτήματος προχώρησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο προσχέδιο του Μνημονίου με ημερομηνία σύνταξης την 27η Νοεμβρίου που είδε το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε την έκθεση της τρόικας (pdf) .

Εμμέσως πλην σαφώς, οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών εισηγούνται την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στην Ελλάδα, ως μέσο περαιτέρω συρρίκνωσης των αμυντικών δαπανών.

0 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΟΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ!

0 Πως έγινε η ανατίναξη του Παρθενώνα

Με την επιβλητική μορφή και την απαράμιλλη αρχιτεκτονική του ο Παρθενώνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εικόνα της Ακρόπολης των Αθηνών, αλλά και όλων των Ελλήνων.

Ήδη από τον 6ο αιώνα μ.Χ. ο Παρθενώνας είχε μετατραπεί σε χριστιανικό ναό. Μετά την Δ΄ Σταυροφορία (1204) οι Φράγκοι, οι οποίοι κατέλαβαν την Αθήνα, μετέτρεψαν το κτίριο σε καθολικό ναό. Το 1458 ο χριστιανικός ναός μετατράπηκε σε τζαμί και στη νοτιοδυτική γωνία του κτίστηκε ένας μιναρές.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

0 Η μασονία, κράτος εν κράτει στην Ελλάδα

Μια σειρά από videos, που καταδεικνύουν τα πλοκάμια της μασονίας, αλλά και τις καταστρεπτικές συνέπειες στην Ελλάδα


Πολιτικοί - Ιερείς στη Μασονία (φωτογραφίες) 
http://xristianikanea.blogspot.gr/2011/07/blog-post_20.html



0 Παγκόσμια πρώτη για το τσιπάκι λοιπόν… Εκεί που οι άνθρωποι, λογίζονται “σκουπίδια” και βασιλεύει ο “αντίχριστος*”. Κυριολεκτικά.


Αναμενόμενο ότι ο πλανητικός φασισμός θα έκανε και το τεχνολογικό του άλμα στην καρδιά της θηριωδίας.

Εδώ και λίγες ημέρες, χωρίς κανένας από την “πολιτισμένη” δύση να δώσει δεκάρα, οι γυναίκες-αντικείμενα της Σαουδικής Αραβίας είναι τα πειραματόζωα.

Εάν οποιαδήποτε γυναίκα επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα, ο “κηδεμόνας” της, ενημερώνεται με SMS στο κινητό του τηλέφωνο! Χωρίς καν να χρειάζεται κάποια αίτηση από τον αφέντη.

0 TΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ;


Τελικά να που οφείλεται η πρόοδος της Ιαπωνίας και να γιατί είναι πολύ εξελιγμένη αυτή η χώρα.
Έχετε διαβάσει ποτέ σ' εφημερίδα ότι πολιτικός ηγέτης ή ένας πρωθυπουργός από ισλαμικό κράτος έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία;

Έχετε διαβάσει ποτέ ότι ο πρωθυπουργός π.χ. του Ιράν, βασιλιάς ή πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας έχει επισκεφτεί την Ιαπωνία;

Η Ιαπωνία έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το Ισλάμ και όλους τους μουσουλμάνους και αυτοί δεν τολμούν να πλησιάσουν.

Οι λόγοι που δεν πάνε είναι οι εξής: 

0 Η στάχτη και οι χρήσεις της: Δεν πετάμε την στάχτη, δεν είναι καθόλου άχρηστη ή σκουπίδι. Συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε, όπως έκαναν και παλιά!!!


Είναι πολύ ευχάριστο να ζεσταινόμαστε το χειμώνα από την φωτιά, με μια ξυλόσομπα ή τζάκι!

Από αυτή τη φυσική ζέστη φωτίζεται το σπίτι, ψήνεται το φαγητό, στεγνώνονται τα ρούχα, ζεσταίνεται το νερό, και φυσικά μένει στο τέλος η πολύτιμη στάχτη!

Δεν πετάμε την στάχτη, δεν είναι καθόλου άχρηστη ή σκουπίδι.
Συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε, όπως έκαναν και παλιά και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε απερίγραπτη χαρά!

0 Κι ο Αχμαντινετζάντ στο κόλπο: Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα θα δοθεί στους Ιρανούς! VIDEO

Ο γνωστός σε όλους μας Αχμαντινετζάντ θα δώσει στους Ιρανούς ηλεκτρονική ταυτότητα. Αυτή θα λειτουργεί ως διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, πιστωτική κάρτα, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα για πρόσβαση στο internet, κάρτα πρόσβασης στις δημόσιες ηλεκτρονικές υποδομές (ηλεκτρονική διακυβέρνηση) κλπ κλπ.

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς κάρτα που οραματίσθηκε για τους Έλληνες ο Γιώργος Παπανδρέου (Κάρτα του Πολίτη) και θα υλοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς, για την ίδια ακριβώς κάρτα που θα δημιουργήσει ο Πούτιν για τους Ρώσους, για την κάρτα στην οποία θα μετεξελιχθεί η Γερμανική Κάρτα του Πολίτη.

0 Δάσκαλε, Πεινάω!!


ΓΡΑΦΕΙ: Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ.

Αυτή είναι, πιθανά, η φράση που λένε, πλέον, τα παιδιά του δημοτικού πολλές φορές καθημερινά. 

Το φαινόμενο του υποσιτισμού στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε αποτελεί πλέον μάστιγα με 2000 παιδιά, επιπλέον σε σχέση με πέρυσι, ηλικίας 3-15 ετών να είναι θύματα του φαινομένου. 
Τα κρούσματα ολοένα αυξάνονται.