Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

0 Ένα σκάνδαλο που αναδεικνύουν οι Γάλλοι...

0 Σχολείο απαγόρευσε σε μαθητή να φοράει χριστιανικό σύμβολο!

Πατέρας ενός 6χρονου παιδιού εξαγριώθηκε με την απόφαση αυτή του σχολείου να απαγορεύσει στο παιδί να φοράει ένα χριστιανικό λουράκι που είναι διακοσμημένο με το ψάρι, ένα χριστιανικό σύμβολο.

Το λουράκι το εντόπισε ένας δάσκαλος στον αστράγαλο του παιδιού και είναι χαρακτηριστικό ότι το λουράκι καλυπτόταν από την κάλτσα του! Ο δάσκαλος διέταξε να το παιδί του το παραδώσει το «ένοχο» λουράκι.

0 Ο αρχαίος Έλληνας που μίλησε πρώτος για το Big Bang!

Ο Λεύκιππος ήταν Έλληνας φιλόσοφος του 5ου αι. π.X. (480/470 π.X.-400 π.X.) από τα Άβδηρα (κάποιοι λένε από τη Μίλητο) μαθητής του Ζήνωνα του Ελεάτη. Ήταν ο δάσκαλος του Δημόκριτου και πατέρας της ατομικής θεωρίας, την οποία πρόβαλε και εξέλιξε ο πιο χαρισματικός, πιθανότατα, μαθητής του. Διατύπωσε πρώτος την υπόθεση ότι η ύλη αποτελείται από άτομα.
 
“ΠΩΣ ΣΥΝΕΣΤΗΚΕΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ”
"Ο νυν κόσμος περικεκλασμένω σχήματι εσχημάτισται τον τρόπο τούτον:
Των ατόμων σωμάτων απρονόητον και τυχαίαν εχόντων την κίνησιν συνεχώς τε και τάχιστα κινουμένων, εις ταυτό πολλά σώματα συνηθροίσθη, [και] δια τούτο ποικιλίαν έχοντα (και) σχημάτων και μεγεθών.

0 Ντοκιμαντέρ: Το χάραγμα 666 της Νέας τάξης πραγμάτων.

Ντοκιμαντέρ: Για την Νέα τάξη πραγμάτων και το χάραγμα

0 Ποια κυβερνητική προπαγάνδα; Σκοτωνόμαστε και μόνοι μας...

Οι Έλληνες υποτίθεται ότι ήμασταν λαός συμπονετικός. Τρέχαμε στη συμφορά του άλλου, πονούσαμε μαζί του. Σήμερα, δεν μας ακουμπάει τίποτα. Δεν πάει να καίγεται ο κόσμος, αυτό που μετράει είναι να μην επηρεάζει εμάς.
Κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι στο Μετρό και κανείς δεν νοιάζεται για το αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν όντως δίκιο. Το μόνο που μας νοιάζει είναι ότι δεν μπορούμε να σουλατσάρουμε με το υπερσύγχρονο μετρό μας.
Δεν μας νοιάζει αν στο σπίτι μας έχουμε τρεις ανέργους. Δεν μας νοιάζει που ο μισθός μας τελειώνει πριν καν τον πάρουμε στα χέρια μας. Δεν μας νοιάζει που οι γονείς μας δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακά τους. Δεν μας νοιάζει που κυκλοφορούμε στα σπίτια μας σαν Εσκιμώοι, τυλιγμένοι με κουβέρτες. Δεν μας νοιάζει το κατάντημά μας.

0 ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Η ΦΥΛΗ...ΦΑΝΤΑΣΜΑ!

Ποιοί είναι επιτέλους αυτοί οι Ινδοευρωπαίοι; Βρε μπας και αντί για σαμπουάν λούζονταν με...AJAX για τα τζάμια γι’ αυτό και έγιναν αόρατοι; OK θα σοβαρευτώ αλλά...πώς να σοβαρευτώ ο χριστιανός αφού το ζήτημα από μόνο του είναι...γελοίο; Εν πάση περιπτώσει, καλό θα είναι να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, τα οποία θα μας θωρακίσουν από τον οχετό της...μπαρουφολογίας, που όμως δυστυχώς μολύνει την κοινωνία μας, διαποτίζοντας σιγά σιγά το νου των Νεοελλήνων και τις ευαίσθητες ψυχές τις νέας γενιάς.

Το πρώτο, που πρέπει να αναφερθεί είναι, ότι η Ινδοευρωπαϊκή θεωρία είναι μια καθαρά γλωσσολογική θεωρία, σύμφωνα με την οποία η Σανσκριτική ήταν η κοινή μητέρα όλων των Ευρωπαϊκών γλωσσών ακόμη και την Ελληνικής! Ο άνθρωπος, που την πρωτοδιετύπωσε, ήταν ένας Βρετανός δικαστής, ο Ουίλλιαμ Τζόουνς, ο οποίος υπηρετούσε στις Βρετανικές κτήσεις στην Ινδία στα τέλη του 18ου αιώνος. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε, λόγω της γλωσσικής συνάφειας ορισμένων λέξεων της Σανσκριτικής με τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Αλλά ο Τζόουνς δεν ήταν παρά ένας ερασιτέχνης γλωσσολόγος...

0 Σημεία διανομής δωρεάν φαγητού σε όλη την Ελλάδα

Ένας πολύ χρήσιμος κατάλογος με όλα τα σημεία στα οποία μπορείτε να βρείτε δωρεάν φαγητό σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Όσοι έχουν ανάγκη, μπορούν να βρουν δωρεάν φαγητό στα εξής σημεία…

0 Η δύναμη των λέξεων

0 Σε Πλήρη Αποσύνθεση;


Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.

Σε πλήρη αποσύνθεση δείχνει πως βρίσκεται το κράτος και η πολιτεία. Τα παραδείγματα πολλά, αλλά το τελευταίο ξεπερνά κάθε δικαιολογία και αμφισβήτηση.

O λόγος για την απαίτηση του Ελληνικού Στρατού, η οποία έχει τη σύμφωνη γνώμη και την "κάλυψη" της πολιτείας, να θέλει τριάντα χιλιάδες ευρώ (ναι καλά διαβάζετε) για να διαθέσει το super puma προς αναζήτηση και διάσωση του άτυχου ορειβάτη που έπεσε σε χαράδρα και εγκλωβίστηκε από εχθές το πρωί το πρωί στον Λάπατο στην Τύμφη.

Η επιχείρηση διάσωσης του...

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

4 ΕΒΑΛΑΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ!!!


 Και για του λόγου το αληθές:

Ακόμα και οι... πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα. Αλλά και κτηνοτρόφοι που διατηρούν μικρά μαντριά για τα ζώα τους, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο γι’ αυτά.
Ακόμη και μικρά, πρόχειρα κοτέτσια, θα πρέπει να δηλωθούν φέτος στις φορολογικές δηλώσεις και να φορολογηθούν.


ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ οι διάφοροι "εξυπνάκηδες" που κοροϊδεύουν τις Προφητείες των Αγίων της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;;;

0 ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ..!!!

Με την απόφαση 7633/29.3.2012 του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, παραχωρήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ έκταση δάσους 3.273 στρεμμάτων στο όρος Κάκκαβος, για την δημιουργία επιφανειακού (open-pit) μεταλλείου, εργοστασίου εμπλουτισμού και απόληψης χρυσού και δυο χώρων απόθεσης μεταλλευτικών αποβλήτων στα ρέματα Καρατζάς και Λοτσάνικο. Τα ρέματα συνεχούς ροής “Λοτσάνικου” και “Καρατζάς” είναι παραπόταμοι του Ασπρόλακκα, από τον οποίο υδρεύεται όλη η προ του Άθω περιοχή.

0 ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΙΜΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΗ.


0 Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ευλογεί τους Ροταριανούς;;;


Θλίψη μεγάλη μας κυριεύει, όταν διαβάζουμεανακοινώσεις των Ρόταρυ ότι:

"Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατέρας Γεώργιος Θεοδωρής, ο οποίος ευλόγησε την εκδήλωσή μας και μετέφερε και την ευλογία του Παναγιωτάτου, κ.κ Άνθιμου":

0 Ο «ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ το ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

Για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε, γιατί δεν πιάνουν την…φοροδιαφυγή, γιατί επιτρέπουν τις πλαστογραφήσεις, το ξεχαρβάλωμα όλων των δημόσιων υπηρεσιών κλπ κλπ… Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ!!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ - Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος Η ηλεκτρονική ταυτότητα με το γνωστό τσιπάκι που θα περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα, από το 2013 θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε όλη την Τουρκία. Όπως αναφέρεται, μέσα σε τρία χρόνια όλοι οι Τούρκοι πολίτες θα υποχρεωθούν να έχουν αυτή την νέα ταυτότητα καθώς η τουρκική κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να την επιβάλλει, προσδοκώντας φυσικά σε μεγαλύτερο φακέλωμα των πολιτών της και την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της «τρομοκρατίας», (βλέπε κουρδικό κίνημα).

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

0 Βίντεο: Μέχρι και κωμωδία στο Παρίσι έγινε ο Παπανδρέου

Ο άνθρωπος που έπεσε από τον «θρόνο» του Πρωθυπουργού και ανέβηκε στη σκηνή των θεάτρων της Ευρώπης.


Θέατρο στο Παρίσι ήδη έχει ξεκινήσει ένα θεατρικό έργο με τον τίτλο «Ζήτω η Κρίση» και πρωταγωνιστή έναν «σωσία» του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου, που σκορπάει άφθονο γέλιο στους θεατές και όπως πραγματεύεται το σατυρικό έργο, εξίσου άφθονους νευρικούς κλονισμούς σε Σαρκοζί, Μέρκελ …..αλλά και τον ελληνικό λαό!

0 ΑΙΣΧΟΣ: "ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ" ΕΣΡ: Απαγόρευσε τα τηλε-ρεπορτάζ για φτωχούς!

Μια απίστευτη απόφαση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η ... μετάδοση εικόνων απο την τηλεόραση ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάστασης εξαθλίωσης και φτώχειας λόγω των Μνημονίων, εξέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης!

Το ερώτημα είναι αν θα πάψει να υπάρχει η φτώχεια και η εξαθλίωση επειδή δεν θα μεταδίδει τέτοιες εικόνες η τηλεόραση. Σε τελική ανάλυση υπάρχει και το διαδίκτυο για να ενημερώνονται οι Έλληνες.

Ας δούμε ολόκληρη την πρωτοφανή απόφαση:

0 Ελληνική πατέντα για ηλεκτρικό ρεύμα από τα κύματα

Ελληνες επιστήμονες σχεδίασαν κυματοθραύστη ο οποίος δαμάζει την ενέργεια της θάλασσας και πιστεύουν ότι τα ελληνικά νησιά μπορούν να καλύψουν άμεσα τις ενεργειακές τους ανάγκες από τα κύματα.

Οδηγός για την παραγωγή της ενέργειας από τα θαλάσσια κύματα είναι το πρόγραμμα Pelamis που υλοποιείται ανοιχτά της Πορτογαλίας από την σκωτσέζικη εταιρεία Ocean Power Delivery. Οι σπονδυλωτές κατασκευές (εικόνα) που έχουν εγκαταστήσει εκεί αντλούν την ενέργεια των κυμάτων και μεταφέρουν την πίεση σε γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος.

0 Η οδύσσεια ενός... γράμματος

Ηταν πρωτοχρονιά του 1990. Το κρουαζιερόπλοιο Dalmacija έπλεε μεταξύ Κρήτης και Βορείου Αφρικής γεμάτο με τουρίστες που υποδέχονταν τον νέο χρόνο στα νερά της Μεσογείου.
Μία Γερμανίδα επιβάτης, η Ρεγγίνα, παρασυρμένη από το γιορτινό κλίμα της στιγμής έγραψε σε ένα χαρτάκι τα στοιχεία της, το έκρυψε σε ένα μπουκάλι από κρασί και το έριξε στη θάλασσα ζητώντας από τον άγνωστο παραλήπτη να επικοινωνήσει μαζί της όταν το βρει.
Τελικά το μπουκάλι ξεβράστηκε σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου μόλις την περασμένη εβδομάδα. Είκοσι τρία χρόνια μετά, στη Σκάλα της Κεφαλονιάς, γράφτηκε η συνέχεια αυτής της συγκινητικής ιστορίας που έχει προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον.

0 Ποιοί και γιατί καταστρέφουν την ιστορία όλων των χωρών του πλανήτη;

Ποιοί έχουν συμφέρον να επιδιώκουν την καταστροφή και «απεθνικοποίηση» των αρχαίων μνημείων του πλανήτη;
"H ταυτότητα μιας χώρας, η αξία και ο πολιτισμός της εδράζονται στην ιστορία της. Αν ο πολιτισμός μιας χώρας λεηλατηθεί, όπως συνέβη με τον δικό μας, η ιστορία της τελειώνει".
— Ra'id Abdul Ridhar Mohammed, Ιρακινός αρχαιολόγος, τις ημέρες που όλη η ανθρωπότητα παρακολουθούσε τη λεηλασία του Μουσείου του Ιράκ, η οποία υποκινήθηκε από την εισβολή των στρατευμάτων των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα στα αραβικά μέσα ενημέρωσης, εξέχοντες μουσουλμάνοι κληρικοί έχουν αρχίσει να ζητούν την κατεδάφιση των Πυραμίδων της Αιγύπτου, οι οποίες, σύμφωνα με τα λόγια του Σαουδάραβα Σεΐχη Ali bin Said al-Rabi'i, αποτελούν «σύμβολα παγανισμού», τα οποία το αιγυπτιακό κόμμα των σαλαφιστών έχει εδώ και καιρό σχεδιάσει να καλύψει με κερί. Πιο πρόσφατα, ο επονομαζόμενος "Σεΐχης των σουνιτών σεΐχηδων» του Μπαχρέιν και πρόεδρος του κόμματος της Εθνικής Ενότητας, Abd al-Latif al-Mahmoud, κάλεσε τον νέο πρόεδρο της Αιγύπτου, Muhammad Morsi, «να καταστρέψει τις Πυραμίδες και να επιτύχει ό, τι δεν κατόρθωσε ο Sahabi Amr bin al-As".

1 ΤΣΙΜΑΣ: Σας βρίσκω λίγο επιθετικό. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: Κι εγώ σας βρίσκω αρκετά ηλίθιο, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. (σημ. Το κείμενο που ακολουθεί είναι προιόν φαντασίας και όχι πραγματικό)

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ -ΤΣΙΜΑΣ: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ…

Ηχηρή παρέμβαση του ακαδημαϊκού Γεωργίου Μπαμπινιώτη, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στον …”αμερόληπτο” δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα είπε μεταξύ άλλων:
ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: Η ελληνική γλώσσα κατακρεουργείται καθημερινά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα: Διαρκώς ακούμε για την κατάληψη της βίλα Αμαλίας ή ότι έγινε ανακατάληψη της βίλα Αμαλία. Και σας ρωτώ. Η λέξη βίλα δεν κλίνεται ; Αν δεν το γνωρίζετε η βίλα προέρχεται από το ιταλικό villa και είναι λέξη ελληνοποιημένη, όπως η κατσαρόλα, όπως οι ολυμπιονίκες της άρσης βαρών.Και πρέπει να κλίνεται σύμφωνα με τους κανόνες της γραμματικής.Δε λέμε: Το καπάκι της κατσαρόλα. Ούτε θα πούμε: Αυθαίρετες οι βίλα των υπουργών Για να το καταλάβετε καλύτερα θα σας αναφέρω ένα άλλο παράδειγμα: Τη Μαρία Κάλλας. Η Κάλλας, όπως γνωρίζετε, ήταν Ελληνίδα. Ως Ελληνίδα η γενική του ονόματος της είναι: Της Μαρίας Κάλλας. Και όχι της Μαρία Κάλλας. Αντίστοιχα πρέπει να λέμε: Η κατάληψη της βίλας Κάλλας και όχι της βίλα Κάλλας.ΤΣΙΜΑΣ: Μπορεί αυτό να συμβαίνει επειδή γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες. Villa Amalias.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

0 Απίστευτο συμβάν στις ΗΠΑ: Μητέρες συλλαμβάνονται γιατί δεν αποδέχονται την εγκατάσταση ''έξυπνων μετρητών''!!! (2 BINTEO)

Το απίστευτο και τρομακτικό για το μέλλον των απλών ανθρώπων περιστατικό, συνέβη στο Illinois των ΗΠΑ όπου μια αβοήθητη μητέρα με την κόρη της βαριά άρρωστη με χρόνιες παθήσεις,
υποχρεώθηκε υπο την απειλή κάποιου μπάτσου να της τοποθετήσουν ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ τους λεγόμενους ''έξυπνους μετρητές'' που έρευνες έδειξαν ότι προκαλούν ποικίλα προβλήματα υγείας επειδή εκπέμπουν ακτινοβολία (RF EMF) 160 με 800 φορές περισσότερη από αυτή των κινητών!
Η ακτινοβολία αυτή των μικροκυμάτων εκπέμπεται 14000 φορές την ημέρα!!!!
Μπήκαν στο σπίτι της χωρίς την συγκατάθεση της με την βοήθεια του οπλισμένου μπάτσου. Ο τελευταίος με βάση ένα αντισυνταγματικό νόμο μπήκε στο σπίτι της για να τοποθετήσει ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ τους λεγόμενους ''έξυπνους μετρητές''!!!

0 ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Πληθυσμός σε καταστολή - (video)

Αντικαταθλιπτικά ,η νέα μάστιγα της εποχής μας. Ένας θαυμάσιος τρόπος να κρατάς έναν πληθυσμό σε καταστολή απόλυτα ταιριασμένος με τις υπόλοιπες μεθόδους ήπιας προπαγάνδας. Έχουν γίνει μόδα πλέον σε δόξα των προβλέψεων του Αλντους Χάξλευ που περιέγραψε πριν αρκετές δεκαετίες στο βιβλίο του “Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος” την επερχόμενη φαρμακευτική δικτατορία.

Οποιαδήποτε απολύτως ανθρώπινη αντίδραση όπως θλίψη, θυμός, στεναχώρια,πένθος, άγχος, αλλά και χαρά ακόμα θεωρείται ασθένεια και πρέπει ν’αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά. Οι γιατροί μοιράζουν τα χάπια σαν τσίχλες χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι ζημιά προκαλούν. ‘Εχω δει ανθρώπους που δίνουν ο ένας στον άλλο αντικαταθλιπτικά σαν τα τσιγάρα.

0 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Π.ΙΩΣΗΦ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

0 Έρχεται «Big Brother» για τους κρατούμενους

Η πρόταση επανήλθε στο... τραπέζι έπειτα και από τις πρόσφατες σύντομες...διακοπές του καταδικασμένου σε τετράκις ισόβια Μιχάλη Μακρυγιάννη
Ανακούφιση στις φυλακές της χώρας, όπου στις περισσότερες ο υπερπληθυσμός χτυπάει... κόκκινο, μείωση του κινδύνου παραβίασης των αδειών, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση πόρων από αυτούς που προβλέπονται ετησίως (9.000 ευρώ για τον κάθε κρατούμενο), υπολογίζεται ότι θα φέρει η δυνατότητα παρακολούθησης κρατουμένων με το περίφημο πλέον βραχιολάκι.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

0 Ἐκτὸς ἀπὸ τὸν Σουλειμᾶν… ὑπάρχει καὶ αὐτὴ ἡ τούρκικη ταινία!

Πρόκειται γιὰ ταινία τοῦ 2010 μὲ τίτλο "Ρώτα τὴν καρδιά σου" (Yuregine Sor ) πού πραγματεύεται ἕνα θέμα ταμποὺ γιὰ τὴν Τουρκία: τοὺς κρυπτοχριστιανοὺς καὶ πιὸ συγκεκριμένα αὐτοὺς τοῦ Πόντου! Φυσικὰ αὐτὴν τὴν ταινία, ἀναμένουμε μὲ περιέργεια ἂν θὰ τὴν "παίξουν" οἱ δικοί μας τηλεοπτικοὶ σταθμοὶ μιάς καὶ ἔχουν βαλθεῖ νὰ ἐπιλέγουν νά προβάλουν μόνο τούρκικα προγράμματα. Γιὰ τὸ θέμα τῶν κρυπτοχριστιανῶν ἔχουν γραφτεῖ καὶ ἔχουν ἀκουστεῖ πολλά. Πρώτη φορὰ αὐτὸ τὸ θέμα ἔγινε ταινία, ἀπὸ τὸν σκηνοθέτη Υusuf Kurcenli. Ὁ σκηνοθέτης γεννήθηκε τὸ 1947 στὴ Μαύπαρη τῆς Ριζούντας τοῦ Πόντου (καὶ μᾶλλον αὐτὸ λέει κάτι) καὶ πέθανε τὸν Φεβρουάριο τρέχοντος ἔτους.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μία ἱστορία ἀγάπης, ἀνάμεσα σὲ μία Μουσουλμάνα, τὴν Esma καὶ ἕναν κρυπτοΧριστιανό, τὸν Mustafa. Πῶς ἀντιδρᾶ ἡ μητέρα τοῦ Μουσταφᾶ, ὅταν μαθαίνει ὅτι ὁ γιὸς τῆς θέλει νὰ “κλέψει” τὴν μουσουλμάνα Esma; Πῶς ὁ μικρός της οἰκογένειας, μαθαίνει ὅτι ἡ οἰκογένειά του δὲν εἶναι μουσουλμάνοι ὅπως νόμιζε, ἀλλὰ....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ...

0 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ: Ο περίεργος θάνατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά αινίγματα, χειρότερο κι απ’ την ίδια την σφήκα της Αιγύπτου, είναι το ποιός σκότωσε τον Μέγα Αλέξανδρο. Κάποιοι αβασάνιστα θέλουν να χρεώσουν τον θάνατο του Αλεξάνδρου στους συντρόφους του. Σ’αυτούς δηλαδή που με την παραμικρή παράλειψη καθήκοντος την ώρα της μάχης, στις οποίες σημειωτέον ο Αλέξανδρος διεκδικούσε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, θα μπορούσαν αναρίθμητες φορές να επιφέρουν τον θάνατο του ακατάβλητου στρατηλάτη απ’ την Μακεδονία.

0 26 Ιανουαρίου 1824: Πώς άρχισε η χρεοκοπία στην Ελλάδα

Η Επανάσταση του 1821, εκτός από τις ένδοξες μάχες των Καραΐσκάκη, Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη και άλλων επώνυμων και ανώνυμων αγωνιστών, είχε φυσικά και το πολιτικό σκέλος, το οποίο φυσικά μεταξύ άλλων είχε και πλούσιο παρασκήνιο. Ήταν 12 Απριλίου του 1823, όταν στη Β' Εθνοσυνέλευση στο Άστρος Κυνουρίας, αποφασίστηκε η σύναψη εξωτερικού δανείου, η οποία θα άλλαζε ριζικά την ελληνική ιστορία.

0 «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ» ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ; Η ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ»;

Έχετε ακούσει για το «ηλεκτρονικό τατουάζ», που εξοπλίζεται πλήρως με τη δυνατότητα να παρακολουθεί ζωτικά σημείων των ασθενών και να αναφέρονται τα συμπεράσματα στους ερευνητές; Η τεχνολογία αυτή είναι γνωστή ως ενα επιδερμικό ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΑ), και αναπτύχθηκε από μια διεθνή ομάδα ερευνητών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και τη Σιγκαπούρη.

Τα νοσοκομεία και τα γραφεία των ιατρών μπορεί μια ημέρα σύντομα να εξοπλίζονται στους ασθενείς με προσωρινό ηλεκτρονικό τατουάζ. Αυτά τα μπαλώματα δέρματος θα φέρουν έναν πλούτο πληροφοριών σε ένα μικρό χώρο και θα μπορούν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες να βοηθήσουν να μειώθουν τα ιατρικά λάθη βελτιώνοντας τη φροντίδα.

1 Αυτάρχισμός και φασισμός, τα επόμενα πολιτικά συστήματα που θα φέρει η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ό,τι και να ήταν αυτό που λεγόταν δημοκρατία μέχρι σήμερα ξεχάστε το...!
Φυσικά, αυτό που είχαμε και ακόμα έχουμε και που ονομάζεται αντιπροσωπευτική δημοκρατία, στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν δημοκρατία, αλλά μια ολιγαρχία που νομιμοποιούταν με τη διαδικασία των κομματικών εκλογών.

Σύμφωνα τώρα με τις νεότερες απόψεις που ήδη σχηματοποιούνται, η παγκοσμιοποιημένη οικονομία βρίσκεται στη γωνία ενός τριγώνου του οποίου τις άλλες δύο γωνίες κατέχουν η αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία και ευρύτερες υπερεθνικές οντότητες.
Και οι τρεις πιο πάνω κορυφές του παγκόσμιου αυτού τριγώνου δεν μπορούν να συνυπάρξουν και κυρίως δεν μπορεί πλέον να συνυπάρξει και να επιβιώσει η κοινοβουλευτική δημοκρατία, με καμία από τις δύο άλλες.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

0 ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ......!!!!!!!!

ΑΦΟΥ TOY NEOEΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝEΡΑ ΤΟΥ !!!!!!!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒEΤAI ΤΙ ΕΝΝΟΩ :

O ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ !!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ !!! ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ.... ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ... (ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ)!!!

0 ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΗΓΗ : PERIERGAA: ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Τα Ινδικά χειρόγραφα αναφέρουν ότι «οι Έλληνες θεοί πολέμησαν εναντίον των κατοίκων της σελήνης και των συμμάχων της».


Οι Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Σωκράτης την χαρακτηρίζει: «Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές και κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς». Αυτά αναφέρει ο Ξενοφάνης για τον δάσκαλο του. Αυτά που έλεγε ο Σωκράτης τα υποστηρίζουν και σύγχρονοι αστρονόμοι.

0 Το αρχαιότερο τείχος βρέθηκε στην... Ελλάδα

Το πιο αρχαίο τεχνικό έργο στην Ελλάδα είναι 23.000 ετών, στην Καλαμπάκα

Απόψεις από το σπήλαιο της Θεόπετρας κοντά στην Καλαμπάκα, στη Θεσσαλία, όπου οι κατασκευές έγιναν από τους κατοίκους της περιοχής την τελευταία εποχή των παγετώνων!

0 Γέροντας Ιουστίνος: «Αυτός που δεν αγωνίστηκε εναντίον των παθών του δεν θα βρει θεία βοήθεια στον καιρό των διωγμών».

Αγαπητοί μου ή τώρα ή πιο αργά θα ξεκινήσει κάποιος πόλεμος,ο χριστιανός όμως πρέπει να είναι πάντα έτοιμος ν’αντιμετωπίσει το θάνατο.Ο Θεός κατά κάποιον τρόπο μας δείχνει σημάδια για να ετοιμαστούμε.Εμείς όμως δεν δίνουμε σημασία.Αυτό σημαίνει ότι τα πάθη μάς τύφλωσαν τόσο πολύ που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό από το κακό.Η γενιά αυτή είναι τόσο τυφλωμένη από τα πάθη που ακόμη κι αν δουν βομβαρδισμούς ή οτιδήποτε άλλο δεν πρόκειται να μετανοήσουν.Κι αυτό επειδή ο Θεός τους έκλεισε τα αυτιά για να μην ακούνε και τα μάτια για να μη βλέπουν(βλ.προφήτη Ησαία).Κι αυτό επειδή έχουν πορωθεί στα πάθη.

0 Δείτε το ξέσπασμα του Παύλου Χαϊκάλη και την αποχώρηση του Άδωνι! (Βίντεο)

Πρωτοφανής καυγάς στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρωτούσε για το πως θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ…


Εκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθούσε να αποφύγει με χαρακτηριστικό τρόπο την απάντηση ώσπου έβγαλε εκτός ευατού το δημοφιλή ηθοποιό!


Δείτε το video…

0 Δείτε Όλη Την Εκπομπή Του Astra Tv Για Την "ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ".


Εχθές το απόγευμα ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης στην εκπομπή του " Κώδικας Μυστηρίων" στο κανάλι astra tv είχε θέμα την αποκάλυψή μας με το βρέβος από το όρος Μιτσικέλι των Ιωαννίνων που ο αναλυτής-μελετητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος ισχυρίστηκε πως είναι ένα γερμανικό πείραμα με την κωδική ονομασία "Ομιχλοπαγίδα" .

0 Παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους γονείς ή παππούδες ή θείους ή νονούς...


Eυχαριστώ τη Φαιούλα για την αποστολή του !


Διάσημη στο Ιντερνέτ έγινε η μητέρα που δώρισε υπό όρους iPhone στο γιο της
Η φοβερή λίστα με τους περιορισμούς που του έθεσε!

Η Janell Burley Hofmann που έκανε δώρο ένα iPhone στον δεκατριάχρονο γιο της, Gregory, έχει γίνει διάσημη λόγω των κανόνων που του επέβαλε.

Όπως αναφέρει το Associated Press, η μητέρα μαζί με το δώρο έδωσε στον έφηβο και ένα συμβόλαιο με 18 κανόνες που θα πρέπει να τηρεί κάθε ώρα και στιγμή, ώστε να παραμείνει η δημοφιλής συσκευή της Apple στα χέρια του.

0 Fast Food ΕΚΔΙΚΗΣΗ του ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


H εκδίκηση του κοτόπουλου στην αλυσίδα καταστημάτων KFC  ( Kentucky Fried Chicken )
7-1-13  Ηνωμένο Βασίλειο.  Τον Δεκέμβριο, ο 19χρονος Ibrahim Langoo πήγε με τη φίλη του  Laura Canning  σε KFC fast food chain εστιατόριο, που βρίσκεται στο Colchester του Essex, για ένα γρήγορο γεύμα στο διάλλειμα των μαθημάτων τους.  Τα δύο παιδιά επέλεξαν να μοιραστούν ένα Gladiator box meal, αλλά η ωραία συσκευασία του έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη.  Ο Langoo καθώς έπιασε με τα χέρια του το κόκαλο του κοτόπουλου, είδε μια εμετική μάζα κρέατος που έμοιαζε με μυαλό.

0 ΓΙΑ ΤΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΤΖΟΡΤΖ ΧΟΛΝΤΡΕΝ

Βγαινουν απ ευθειας απο τον Λευκο Οικο
Δειτε το βιντεο ...

0 Επίταξη «προβάτων» και επιστράτευση ανθρώπων!!!

Τα μουλάρια κάποτε και κατόπιν τα φορτηγά επιτάσσονταν.... Οι άνθρωποι επιστρατεύονται ... Οπότε ο Χατζηδάκης όταν μίλησε για «επίταξη» (τι μας φταίει βέβαια και το συμπαθές και καλοκάγαθο ζώο), μάλλον έκρινε εξ΄ ιδίων τ’ αλλότρια…
Αφού θέλει – ντε και καλά – ο Χατζηδάκης να επιτάξει κάποιο «ζωντανό», μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει απ’ αλλού… Του προτείνω λοιπόν να επιτάξει τα «πρόβατα» του Μνημονίου…, δηλαδή τον εαυτό του και τους όμοιους του…
Για δείτε λοιπόν που φτάσαμε, να κουνάνε το δάχτυλο στους εργαζόμενους (ακόμα κι αν είναι καλοπληρωμένοι, υπάρχουν και τέτοιοι στις καπιταλιστικές κοινωνίες), οι επαγγελματίες άνεργοι πολιτικάντηδες και οι επαγγελματίες κλέφτες… Κι επειδή τα παπαγαλάκια της διαπλοκής μιλάνε για σοβιετικού τύπου συνδικαλισμό, θα τους θυμίσω πως το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο, με οριζοντιοποίηση αποδοχών προς τα κάτω και πλαφόν μικτών αποδοχών, πλην βέβαια των βουλευτών και των παρατρεχάμενων τους, αποτελεί αποθέωση του Σταλινικού μοντέλου!!! Αλλά που να τα γνωρίζει αυτά η «δημοκρατία» του Πρετεντέρη;

Κακόμοιρο Σύνταγμα, τι σου 'μελλε να πάθεις...

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

0 ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ : Η ΣΦΑΓΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ . ΒΙΝΤΕΟ‏

Η Μεγάλη Θανάτωση του ανθρωπίνου γένους έχει ήδη αρχίσει. Γίνεται μέσα από τις χημικές ουσίες που προστίθενται στο πόσιμο νερό, τα τρόφιμα, τα φάρμακα μας και τον αέρα που αναπνέουμε - χημικές ουσίες που έχουν τη γνωστή επίδραση της μείωσης....
της γονιμότητας και τη συντόμευση της διάρκειας της ζωής. Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας. Τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα.
Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το πρώτο από μια τριμερή σειρά. Δείχνει πώς τα πρόσθετα στο πόσιμο νερό μας, όπως το φθόριο, δήθεν για την καταπολέμηση της φθοράς των δοντιών, στην πραγματικότητα είναι συγκεκαλυμμένες δόσεις θανάτου. Δείχνει επίσης πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

0 Ο 4ος Παγκόσμιος πόλεμος είναι εδώ ! Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο ....

Παρακολουθήστε στην συνέχεια ένα καταπληκτικό βίντεο για τον 4ο Παγκόσμιο πόλεμο που έχει ξεκινήσει .....

0 Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

0 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ


ΑΠΟ ΤΙΣ 01.06.2013 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ
Απόσπασμα από την καταγγελία μου στην Χάγη: "Α4. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ …. Ο πρώτος νόμος που θέτω υπόψιν σας είναι ο νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα.

Βάσει του νόμου αυτού, από το 2013 και εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη. Θα είμαστε δηλαδή το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών. Γιατί;

0 ΑΔΩΝΙΣ: ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ (!!!) ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Επαναλαμβάνουμε την ιστορική ρήση του Γέρου του Μωριά, με την ελπίδα να βρεθεί ένας νέος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που θα τακτοποιήσει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ αυτούς τους αλητοειδείς νεογενίτσαρους, που προδίδουν καθημερινά την Ελλάδα και μάλιστα προς όφελος των Τούρκων σφαγέων των παππούδων μας: ΒΙΝΤΕΟ>>

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

0 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ στη ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΩ


Χρήσιμες οδηγίες για τη συμπλήρωση της Νέας φορολογικής δήλωσης.
Ένα σχόλιο που μας έστειλε φίλος.

0 " ... αλλά όμως δεν θα προφθάσουν... "


Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.

Ότι πέρασε ανήκει πλέον στην ιστορία και η ιστορία ανήκει σε εμάς. Όσοι όμως κρύβουν την πραγματική ιστορία γίνονται αυτόματα γνήσιοι εχθροί της.

Αξίζει όμως τον κόπο να κάνουμε ένα μακροβούτι μέσα στα βαθειά νερά της παραθέτοντας γεγονότα, στοιχεία και πηγές με μοναδικό σκοπό να παρακινήσουμε τον μελετητή σε...
προβληματισμό για περαιτέρω έρευνα και αξιολόγηση.

0 Οι Μασόνοι στέλνουν μήνυμα στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας

Οι Μασόνοι με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα καθήκοντα των μελών της οργάνωσης στην Ελλάδα, αφού έχουν παρατηρηθεί «παρατυπίες» του καταστατικού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Κατ’ επανάληψη έχουμε χαρακτηρίσει την αυτοαποκαλούμενη ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, σαν ολοκληρωτική και φασιστική οργάνωση που περιφρονεί τις θεμελιώδεις τεκτονικές και δικαιοπολιτικές αξίες.
Έχουμε παρουσιάσει έγγραφά της που αποδεικνύουν άμεσα αυτούς τους χαρακτηρισμούς.
Σήμερα παρουσιάζουμε ένα έγγραφό της με το οποίο το συμβούλιό της αναστέλλει τα τεκτονικά δικαιώματα αδελφού επειδή του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.
Αυτό το έγγραφο απευθύνεται σε όλες τις στοές της ανά την Ελλάδα και αναφέρει το όνομα και την στοά του αδελφού.

0 Σας εκλιπαρώ ενωθείτε για να σώσουμε τους εαυτούς και το μέλλον των παιδιών μας !

Για μια ακόμη φορά σας δημοσιοποιώ την ακόλουθο διαμαρτυρία που δεν θα βλάψει ακόμη και την Κυβέρνηση εάν ακόμη είναι Ελληνική , να παραμείνουμε στα σπίτια μας να νεκρώσει όλη η χώρα , με αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας δεν θα ταλαιπωρηθεί κανένας συνάνθρωπος και
κανένα επάγγελμα με οπωσδήποτε 1οο% αποτέλεσμα σε όσα προσπαθούν να μας υποδουλώσουν οι προδότες πράκτορες του Δ.Ν.Τ. εξωτερικού , που θέλει να μας βγάλει από το χάρτη σαν Κράτος και σαν Θρησκεία .

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

0 Οταν Πουλήσουν Τα Πάντα

Όταν χάσεις το χρεωμένο στην Αγροτική τραπεζα χωραφάκι σου για χρέη στο κράτος και δεις τους ξένους να το κάνουν ηλιακό πάρκο…
Όταν θα δεις τις ορδές των λαθρομεταναστών να επιβιώνουν δουλεύοντας για 200 ευρώ σαν σκλάβοι
στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα θα ιδρύσουν σε κάθε πλούσια περιοχή της Ελλάδας ενώ εσύ θα ψάχνεις στα σκουπίδια τους γιατί δεν θα γνωρίζεις Τουρκικά…

0 ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ: Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΟΡΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ

Ο Τζωρτζ Όργουελ στο πασίγνωστο βιβλίο του 1984 -στο καλύτερο ίσως βιβλίο που έχει γραφεί για τον ολοκληρωτισμό- λέγει ότι «Οποιοσδήποτε ελέγχει τη γλώσσα ενός ανθρώπου, ελέγχει και τις σκέψεις του». Η πολύ σημαντική διαπίστωση αυτή έδωσε αφορμή να αναπτυχθεί ένας ολόκληρος κλάδος της προπαγάνδας και των τεχνικών διανοητικής χειραγώγησης. Το χταπόδι, το πλέγμα δηλαδή των οργανώσεων που συμπλέκονται σ’ αυτό που ονομάζουμε «Νέα Εποχή», γνωρίζουν και επωφελούνται από τις διαπιστώσεις αυτές της προπαγάνδας.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

0 Ιεροδιδάσκαλοι θα παραδίδουν μαθήματα Κορανίου σε μουσουλμάνους μαθητές της Θράκης που έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών

Η τροπολογία για τους ιμάμηδες διχάζει την κυβέρνηση
Αντιρρήσεις εκφράζονται από ΠαΣοΚ και ΔΗΜΑΡ
Τα μικροπολιτικά παιχνίδια στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης απειλούν σοβαρά την ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας με την οποία θα μπορούν να προσλαμβάνονται από το Ελληνικό Δημόσιο ιεροδιδάσκαλοι («ιμάμηδες») για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης.
Η ΝΔ εμφανίζεται διατεθειμένη να υποστηρίξει την τροπολογία, ωστόσο το ΠαΣοΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ εκφράζουν αντιρρήσεις.
Το πρόβλημα εντοπίζεται όμως κυρίως στο ΠαΣοΚ το οποίο, αν και αρχικά είχε ταχθεί υπέρ, έχει πλέον ανακρούσει πρύμναν και εμφανίζεται αρνητικό. Στην Ιπποκράτους έγινε μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας κλειστή σύσκεψη για το θέμα αυτό, αλλά δεν ελήφθη συγκεκριμένη απόφαση σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται.

0 Δικαιώθηκε βρετανίδα υπάλληλος που φορούσε σταυρό

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε υπάλληλο της British Airways (ΒΑ), καταλήγοντας ότι υπέστη διάκριση λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων επειδή η εταιρεία την ανάγκασε να μην φοράει σταυρό σε ορατό σημείο.
Στην περίπτωση της Νάντια Εουέιντα, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η «επιθυμία της ΒΑ να προβάλει κάποια εταιρική εικόνα» δεν είναι πιο σημαντική από τα θρησκευτικά δικαιώματα της υπαλλήλου. Οι οδηγίες που έδινε η ΒΑ για το ντύσιμο των υπαλλήλων της το 2006, όταν η κ. Εουέιντα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επέτρεπε τα τουρμπάνια των σιχ και τις μουσουλμανικές μαντήλες, όχι όμως τους σταυρούς.

0 H δήθεν «καταδικαστική» απόφαση της Ελλάδος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το ζήτημα του θρησκευτικού όρκου.

Ήττα στην πραγματικότητα για το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι η δήθεν «καταδικαστική» απόφαση της Ελλάδος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το ζήτημα του θρησκευτικού όρκου.
Το «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του δελτίο τύπου της Ένωσης Ουμανιστών Ελλάδος (γιατί άραγε δεν έβγαλε δική του ανακοίνωση το Παρατηρητήριο;) σχετικά με τη δήθεν καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Δ.Δ.Α.) σε βάρος της Ελλάδος στην υπόθεση «Δημητράς και λοιποί κατά Ελλάδος». Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η Ελλάδα, παραβίασε το Άρθρο 9 (ελευθερία σκέψης, συνείδησης και θρησκείας) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Σ.Δ.Α.)καθώς τα προσφεύγοντα άτομα υποχρεώθηκαν να αποκαλύψουν σε 48 ανακριτικές διαδικασίες ή δίκες στις οποίες κατέθεσαν το 2009 ή το πρώτο εξάμηνο του 2010 τη Χριστιανική ή Εβραϊκή θρησκεία τους ή την αθεΐα τους προκείμενου να ορκιστούν στη συνέχεια στην τιμή και στη συνείδησή τους ή στο Ευαγγέλιο) και το Άρθρο 13 (δικαίωμα πραγματικής προσφυγής) της ΕΣΔΑ καθώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα νομική δυνατότητα αποκατάστασης για την παραβίαση της ελευθερίας της θρησκείας ούτε υπήρξε δικαστική αρχή που να αρνήθηκε να εφαρμόσει τις διατάξεις για την ορκοδοσία ως αντίθετες με τη Σύμβαση ή το Σύνταγμα».

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

0 Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 - 1960!!!!VIDEO ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 - 1960!!!!VIDEO

Σχόλιο Αφύπνισης: Όπως και οι Άγγλοι που δοκίμαζαν τα χημικά τους όπλα (που θα χρησιμοποιούσαν εναντίων των ναζί) στους ίδιους τους πολίτες τους! Η ιστορία και ο χρόνος δείχνουν πως όλα αυτά συνεχίζονται...φυσικά εναντίων μας.

Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 – 1960(εποχή ψυχρού πολέμου).

Η επόμενη Ιστορία είναι τόσο απίστευτη αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε οτί οΑμερικανικός στρατός διεξήγαγε πειράματα σε πολλές πόλεις.
Τους λέγανε ότι ο καπνός στον ουρανό ήτανε για (καλό τους) να μπερδεύουν τααεροπλάνα(ρώσικα) σε τυχόν επιδρομή.
Βάζανε μηχανήματα ακόμα και σε πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα.

0 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ-ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ


0 Είμαστε Υπό Κατοχή Έλληνες και Ελληνίδες! Τι δεν καταλαβαίνετε;


Τα συμπεράσματα δικά σας....

Αν πιστεύετε πως είναι μοντάζ ή φώτοσοπ, ιδού η απόδειξη: 

1 Βίντεο - Σοκ! Έτσι θα γίνεται η εμφύτευση τσιπ στο ανθρώπινο χέρι για να σφραγιστεί


ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ακόλουθο βίντεο (δείτε από το 3ο λεπτό και μετά) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ!!! Δείτε τι μας ετοιμάζουν οι τρισκατάρατοι σιωνιστές

Παρατηρήστε ότι όταν ολοκληρώνεται με επιτυχία η εμφύτευση, τα...πρόβατα ζητωκραυγάζουν!!! Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν, όπως έχει ήδη γραφτεί στηνΑποκάλυψη του Ιωάννου εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια.