Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

0 Η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Ρωσικής Εκκλησίας

"...Θεωρεῖ τή σημερινή προσπάθεια ἠλεκτρονικοῦ ἐλέγχου ἀπό τούς κρατοῦντες ὡς προειδοποίηση γιά μελλοντικά δεινά καί καλεῖ τόν λαό νά ἐτοιμάζεται γιά ὁμολογία ἐπικαλούμενη τό Ἱερό Βιβλίο τῆς Ἀποκαλύψεως καί μάλιστα τά Κεφάλαια 13 καί 14... "


Μιά  πυξίδα γιά τήν ἀντιμετώπιση ἐκ μέρους τῆς Ἓλλαδικῆς Ἐκκλησίας  τῆς ἐπερχομένης ἠλεκτρονικῆς τυρρανίας 

0 ΔΕΝ θέλουν να τσιπάρουν τους ποδοσφαιριστές (να τους βάλουν εμφύτευμα). Τσιπάκι στην φανέλα του αγώνα σκέφτονται να βάλουν...

Επειδή οι μέρες είναι πονηρές και δεν γνωρίζουμε ποιοι και με ποιες προθέσεις κυκλοφορούν στην μεγάλη αρένα του διαδικτύου, εφιστούμε την προσοχή σας για τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 
Κατ'αρχάς είναι απαράδεκτο σε μια ανάρτηση να μην αναφέρεται η αρχική πηγή της πληροφορίας και δη όταν πρόκειται για εισαγόμενη είδηση. Είναι σημαντικό όλοι μας να μπορούμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία που δίνεται. 

0 Σας ενοχλούμε; ΞΥΔΙ...

Τελικά μερικοί έχουν πολύ πλάκα.
Δεν αντέχουν απόψεις, δεν αντέχουν κριτική, γενικά δεν αντέχουν ... ότι δεν τους αρέσει. Προσπαθούν με άμεσους και έμεσους τρόπους να φιμώσουν αυτόν που διαφωνούν. 

Βέβαια το περίεργο είναι πως αυτοί οι κάποιοι μπορεί να είναι και υπεράνω πάσης υποψίας. Και αναφέρομαι στο χθεσινοβραδυνό συμβάν που αντιμετωπίσαμε στο ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ: 
Κατά τις 10 χθες το βράδυ δημοσιεύσαμε την ομιλία του Δ. Περδίκη , Αντιπρόεδρου της...
Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου – «Κ.Α.Β.Η., και αγωνιστή για το ΒΗπειρωτικό ζήτημα. Η ομιλία του έγινε στα πλαίσια εκδήλωσης με θέμα : «Ο Αυτονομιακός αγώνας της Βορείου Ηπείρου. 17 Φεβρουαρίου 1914 – και οι εξελίξεις στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα σήμερα.» 

2 Και οι πολίτες της Χαλκιδικής ενεργοποίησαν το Αρθ 120 Σ

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013στις8:08 μ.μ.
Γραμματοσειρά:
Και οι πολίτες της Χαλκιδικής ενεργοποίησαν το Αρθ 120 Σ
Σας υπενθυμίζω ότι το σχετικό άρθρο ενεργοποιήθηκε ουσιαστικά και από την Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία δεν εξέτασε τις μηνύσεις των πολιτών για έσχατη προδοσία αλλά τις έστειλε στους καταγγελλόμενους ως προδότες να τις εξετάσουν αυτοί Δείτε όλες τις καταγγελίες εδώ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς KAI ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 120 , Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ.
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/στο-πλευρο-των-κατοικων-της-χαλκιδικης-kai-με-την-γραπτη-ενεργοποιηση-του-120-η-/517799014930118

0 Νομίζετε ότι το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών είναι μυθος; Διαβάστε αυτό...

Πολλοί "επαγγελματίες αμφισβητίες" θεώρησαν ότι το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών μέσω του Νόμου Υγειονομικής Φροντίδας Obamacare είναι μύθος.. εικασίες.. και υπερβολές...

Ας διαβάσουν λοιπόν τα παρακάτω στοιχεία...

“Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών” σελίδα 1006 “να εφαρμοσθεί εντός 36 μηνών από την δημοσίευση του κειμένου”

Απαιτούμενο το εμφυτεύσιμο τσιπ με Τεχνολογία Ταυτοποίησης μέσω Ραδιοκυμάτων (RFID) 'Αρθρο 251, Σελ. 100 - Η κυβέρνηση θα εγκαθιδρύσει ένα Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών - ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ;

0 Σοκάρουν τα στοιχεία από το “Χαμόγελο του Παιδιού”: 2.530 οικογένειες κάτω από το όριο της φτώχειας ζήτησαν βοήθεια το 2012

Αυξημένα κατά 45%, ήταν τα αιτήματα για ενίσχυση οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης, που έλαβε το “Χαμόγελο του Παιδιού” το 2012.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οργανισμός υποστήριξε, το 2012, μέσα από τις δράσεις του, 41.897 παιδιά, αριθμό αυξημένο κατά 80,5%, σε σχέση με το 2011, κατά τη διάρκεια του οποίου υποστηρίχθηκαν 23.202 παιδιά.

Μάλιστα, σε συγκεκριμένους τομείς, η αύξηση είναι ακόμα μεγαλύτερη: χαρακτηριστικά, το 2012, ο οργανισμός υποστήριξε 10.927 παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός, το 2011, ήταν 4.465 παιδιά (αύξηση 144%).

0 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ


Το θέμα της Καναδικής επένδυσης χρυσού στο Πέραμα ήταν αυτό που κυριάρχησε στην συνάντηση που είχαν ο Καναδός πρέσβης στην Ελλάδα και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης.

Ο πρέσβης δήλωσε ότι δεν εκπροσωπεί την εταιρεία αλλά την Καναδική κυβέρνηση η οποία εγγυάται (;) για την σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ευαισθησία της εταιρείας ELDORADO GOLD CORP., μητρικής της Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ! Μάλιστα. 
Αν εκπροσωπούσε δηλαδή την εταιρεία τι θα έλεγε;

Ο γλοιώδης Καναδός μπρόκερ πήρε την απάντηση που του άρμοζε από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.
..εσείς θα πάρετε τον χρυό και σε μας θα μείνει το κυάνιο.. 

Για πιό λόγο να το κάνουμε αυτό;;;;
Δεν σας θέλουμε και δεν θέλουμε να το συζητήσουμε άλλο!


Άντε γεια ΛΑΜΟΓΙΑ!




Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ήταν πρωί, περίπου 8:30, όταν ένας ηλικιωμένος περίπου 80 χρονών, με ράμματα στον αντίχειρά του, έφτασε στο νοσοκομείο. Είπε ότι ήταν βιαστικός, και ότι είχε ένα άλλο ραντεβού στις 9:00.
 
Η νοσοκόμα που τον ανέλαβε τον έβαλε να καθίσει κάπου, γνωρίζοντας ότι θα έπαιρνε πάνω από μια ώρα για να τον δει κάποιος γιατρός. Τον είδε να κοιτάει επίμονα το ρολόι του και επειδή δεν ήταν και πολύ απασχολημένη αποφάσισε να δει τη
πληγή του. Αφού την εξέτασε προσεκτικά, είδε ότι η πληγή στον αντίχειρα είχε επουλωθεί και έτσι ......

0 ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ (ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, 1000 ΛΕΞΕΙΣ)

Όλοι οι ασχολούμενοι γνωρίζουμε πια τι είναι η ασπαρτάμη, από που ππροέρχεται και τι προκαλεί, ανεξάρτητα αν τσιχλίτσες "χωρίς ζάχαρη" υπάρχουν σε όλες τις γυναικείες και σχολικές τσάντες.
Όμως όσα και να πούμε, τα λέει μόνη της η παρακάτω φωτογραφία (και φυσικά δεν πρόκειται για μοντάζ)... Η φύση αρνείται την ασπαρτάμη... (Ι.Π)

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

0 ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Για τους πυροσβέστες που δικάζονται γιατί αρνήθηκαν να συνδράμουν σε έξωση 85χρονης
Για να υπογράψετε πατήστε εδώ (μπορείτε και ανώνυμα )
Για να ενημερωθείτε για το θέμα πατήστε εδώ
Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορίες σχετικά με την ψηφοφορία στείλτε μας email στο synenstoloi@gmail.com.

0 Σοκαριστική αποκάλυψη: Όταν δείτε την Ελλάδα να φλέγεται

Στο βίντεο που μπορείται να δείτε γίνονται σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα προσχεδιασμένα παιχνίδια που παίχθηκαν εις βάρος της Ελλάδας.
Έγγραφα που ανέφεραν κατά λέξη...
"Όταν δείτε την Ελλάδα να φλέγεται", δήλωση του Bob Mandel εμπνευστή του ΕΥΡΩ, πως από την αρχή ο στόχος ήταν να πουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας. Η συμφωνία που έγινε μεταξύ κυβέρνησης και Goldman Sachs.
Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.
Η Ελλάδα θεωρείται "τόπος του εγκλήματος" και οι Έλληνες τα εξιλαστήρια θύματα
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
 Πηγή

2 Αρχίζουν τα δυναστικά σχέδια του εωσφόρου, θα μας πολεμήσει μέσα από την πίστη καθώς πολλοί Αρχιερείς θα γίνουν οι μαριονέττες του ψευδοπροφήτη.

Από την τελευταία και συγκλονιστική ομιλία του πατρός Ελπιδίου Βαγιανάκη που έγινε τον Ιανουάριο του 2013, για τα επερχόμενα, με πολλές αποκαλύψεις, επεξηγήσεις και συμβουλές. Δημοσιεύθηκε στις 23 Φεβ 2013 στο you tube. Προσπάθησα να καταγράψω μέχρι και το 18.17 λεπτό, τα περισσότερα από αυτά που ειπώθηκαν είτε σε περιληπτική μορφή είτε μεταφέροντας επακριβώς τις εκφράσεις του πατρός Ελπίδιου.

Η ομιλία του ξεκινάει με την προτροπή να φτίαξουμε μια αλυσίδα προσευχών , για να βοηθηθούμε για τα επερχόμενα καθώς:


Η προφητεία είναι μεν μια απόφαση του Θεού αλλά εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε. Αν αλλάξουμε ζωή και μετανοήσουμε τότε ο καλός Θεός θα αλλάξει την απόφαση του.


Υπάρχουν οι προφητείες που δίνονται στον κόσμο μέσα από εκλεκτά παιδιά του Θεού με σκοπό την αφύπνιση των ανθρώπων, όπως η προφητεία του Ιωνά που τον έστειλε ο Θεός να πει στους Νινευΐτες, ότι αν δεν μετανιώσουν για τη ζωή που κάνουν, θα τους καταστρέψει….

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

0 «ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ»


Η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων στις Σκουριές που είχε ένταση και παλμό, πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.

Κατόπιν αιτήσεως των κατοίκων, κύριος και πρώτος ομιλητής είχε ορισθεί ο αγωνιστής Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, Πνευματικός και εφημέριος του Ησυχαστηρίου “Παναγία, η Φοβερά Προστασία”, που εδρεύει στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.

Ο κόσμος παρ’ ότι η ομιλία του ήταν μακροσκελής, τον παρότρυνε να συνεχίσει.
Την δημοσιεύουμε αυτούσια και σας συνιστούμε να την διαβάσετε. Αξίζει!

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

0 Ελληνική παράδοση: Ήθη και έθιμα της Αποκριάς - "Γενίτσαροι και Μπούλες"


Οι "Γενίτσαροι και Μπούλες" είναι παλαιότατο αποκριάτικο έθιμο της Νάουσας Ημαθίας. 

Δύσκολα μπορούμε σήμερα να βρούμε τις ρίζες του, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα από τα έθιμά μας. Όμως όλα τα στοιχεία του μας οδηγούν σε παλαιούς χρόνους.

Το έθιμο έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα και σχετίζεται με την ευγονία. Mε το πέρασμα του χρόνου το έθιμο ενσωμάτωσε την τοπική ιστορία και συνδέθηκε με την Τουρκοκρατία. 

0 One World One Revolution | Ελληνικοί υπότιτλοι

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ, ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΜΕΝΑ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ!

1 Πάχτας, Μπόμπολας, «Ἑλληνικὸς χρυσός» καί….


 ἐπιχείρησις ἁρπαγῆς τοῦ ἑλληνικοῦ χρυσοῦ ἔχει ἀποσιωπηθῇ ἀπὸ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλιώσεως σὲ τέτοιον βαθμό, ποὺ καταντᾶ κυριολεκτικῶς συνωμοσία ἡ κάθε τους πράξις.

Αὐτὸ σημαίνει πὼς ἐδῶ καὶ χρόνια, ἀρχῆς γενομένης ἀπὸ τὶς προσπάθειες ἄλλων «ὑπεργολάβων», ὅπως γιὰ παράδειγμα τὶς ὑπογραφὲς Πάχτα καὶ τὶς «ἐνημερώσεις» Παπαχελᾶ, ἔχει δρομολογηθῇ μία ἀπολύτως ἐλεγχομένη προσπάθεια χειραγωγήσεως τῆς κοινῆς γνώμης, πρὸ κειμένου νὰ ἀποσιωπηθῇ τὸ ἔγκλημα καὶ νὰ καλυφθῇ ἡ ληστεία, πίσω ἀπὸ «ἀναπτυξιακὲς» πινακίδες. 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

0 Ἔμμεση ἀνακήρυξη ΑΟΖ - Καταθέσαμε στὸν ΟΗΕ συντεταγμένες ὑφαλοκρηπίδας- Διάβημα ὑπουργοῦ στὴν Ἄγκυρα

Αρχίζουν οἱ ἐξελίξεις…;
Πρὶν ἀπὸ λίγο ἡ Ἑλλάδα κατέθεσε στὸν ΟΗΕ ρηματικὴ διακοίνωση μὲ τὴν ὁποία προσδιορίζει τὰ ὅρια τῆς ὑφαλοκρηπίδας της σὲ ὅλη τὴν περιοχὴ τῆς Α. Μεσογείου καὶ σὲ ὅλες τὶς περιοχὲς ποὺ αὐτὴ ἰσχύει.
Ἡ περιοχὴ αὐτὴ συμπίπτει μὲ τὴν περιοχὴ τῆς ἑλληνικῆς ΑΟΖ.
Ἡ ἐνέργεια αὐτὴ ἔχει ὡς σκοπὸ νὰ διασφαλίσει ὅτι τὰ ὅρια τῆς ἑλληνικῆς ὑφαλοκρηπίδας, ὅρια τὰ ὁποῖα συμπίπτουν μὲ αὐτὰ τῆς ΑΟΖ, δὲν πρόκειται νὰ ὑπονομευθοῦν ἀπὸ τὶς ἐπικείμενες τουρκικὲς ἔρευνες γιὰ κοιτάσματα ὑδρογονανθράκων σὲ περιοχὲς ἐντός της ἑλληνικῆς ὑφαλοκρηπίδας.

0 Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

Κάποιος γνωστός μου έμαθε από γέροντα….
Μόλις με πληροφόρησαν ότι ο γέροντας τάδε είπε …
Ο κουμπάρος μου έχει ένα φίλο που άκουσε από μια παρέα που γύριζε από το Άγιο Όρος …
Γνωστός χαρισματικός γέροντας είπε πριν λίγες μέρες σε κάτι φίλους …
Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτά τα λόγια να μεταφέρονται συνωμοτικά από στόμα σε στόμα.
Πόσες φορές δεν έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να κατέχει “πληροφορίες” και να αισθάνεται ανώτερη αιθέρια οντότητα και να θεωρεί τους άλλους ως κοινούς θνητούς.

0 Ἀντίσταση στὸν ἐπερχόμενο νέο φασισμό!

Μὲ ἀφορμὴ τὴν κυβερνητικὴ ἀνακοίνωση περὶ Σχεδίου γιὰ τὴν ὑποχρεωτικὴ χρήση χρεωστικῶν ἢ πιστωτικῶν καρτῶν στὶς συναλλαγὲς τῶν πολιτῶν, τὸ Ἰνστιτοῦτο Καταναλωτῶν (ΙΝΚΑ), ποὺ ἔχει περισσότερα ἀπὸ 100.000 μέλη, ἀπευθύνει Ἀνοικτὴ Ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ἀρχιεπίσκοπο καὶ τοὺς Ἀρχιερεῖς τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, μὲ τὴν ὁποία ζητάει τὴν παρέμβασή τους, ὥστε νὰ ἀποτραπεῖ ἡ σχεδιαζόμενη ἐπιβολὴ ὁλοκληρωτικοῦ ἐλέγχου τῶν πάντων.

Τὸ ΙΝΚΑ τονίζει μεταξὺ ἄλλων πὼς αὐτὰ ποὺ ἀπὸ χρόνια τώρα σχεδιάζον ται, «“κάρτα τοῦ πολίτη”, “κάρτα τοῦ μετανάστη”, “φορο­κάρτα”, “περιουσιολό γιο”, “ἠλεκτρονικὴ συνταγογράφηση”, “ὑποχρεω­τικὴ δωρεὰ ὀργάνων”, “ἄρση τοῦ προσωπικοῦ ἀπορρήτου” κ.ἄ. συνθέ­τουν ὁλοκληρωμένο φασιστικὸ ἔλεγχο τῆς προσωπικῆς ζωῆς τῶν ἀνθρώπων, μὲ ἄμεσο κίνδυνο γιὰ τὴ Ζωή, τὴν Ἐλευθερία καὶ τὴν Περιουσία τους...

0 Προσφυγή του ΙΝΚΑ κατά της υποχρεωτικής δωρεάς οργάνων

«Η δωρεά οργάνων είναι μια εθελοντική ανθρωπιστική προσφορά», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος και προτείνει στους πολίτες να συμπληρώνουν τη σχετική δήλωση ότι «Αρνούμαι να γίνω δότης οργάνων», την οποία θα βρουν στις ιστοσελίδες και στα γραφεία της με τις σχετικές κοινοποιήσεις και οδηγίες.
 

0 Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι λιποθύμησαν όταν βρήκαν «το βιβλίο των νεκρών»

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ. Το έψαχναν..
μανιωδώς έναν εδώ και έναν αιώνα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα λύσουν το μυστήριο της μετά θάνατον ζωής...

0 Αποκάλυψη! Γιατί παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος

Ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος αποφάσισε να παραιτηθεί ύστερα από τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας που τον πληροφόρησε για τις διαστάσεις των σεξουαλικών σκανδάλων και σκανδάλων δωροδοκίας μέσα στο Βατικανό, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές.

Τρεις καρδινάλιοι, περιλαμβανομένου του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Βατικανού, κλήθηκαν να επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες για οικονομικές ατασθαλίες, διαφθορά και ευνοιοκρατία που αναφέρονται στα απόρρητα έγγραφα του Βατικανού στην αποκαλούμενη υπόθεση VatiLeaks.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

1 Καμάρωσε τι καθηγητάδες πληρώνεις, Ελληνικέ λαέ…


Επιστολή προς την Ιερά Σύνοδο απέστειλε νωρίτερα σήμερα, ομάδα καθηγητών του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. με την οποία καταδικάζεται η στάση ορισμένων Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος έναντι της συνοδικώς ληφθείσης αποφάσεως συμμετοχής της στους διαχριστιανικούς διαλόγους.

Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα γίνεται στη στάση και τα «αναθέματα» που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ενώ οι Καθηγητές δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ.

0 Η Δραγώνα επανήλθε στη Θράκη και προτείνει… τουρκική εκπαίδευση!


Στο πρώτο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας Θράκης (ΠΕΚΕΜ), 

με προσκεκλημένους καθηγητές από Ελλάδα, Αγγλία, Τουρκία και Βουλγαρία, βρέθηκε η γνωστή κυρία Δραγώνα, 

η οποία ενώ αρχικά αποδέχθηκε την αποτυχία του προγράμματος εκπαίδευσης μουσουλμανοπαίδων παρά την επιλογή των μουσουλμάνων στην δημόσια και όχι την μειονοτική εκπαίδευση, 
επιρρίπτοντας την ευθύνη στο υπάρχον νομικό πλαίσιο και αποδεχόμενη ταυτόχρονα πως η εκπαίδευση πρέπει να προσφέρει στη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας, ξαφνικά έθεσε θέμα εκπαίδευσης στην Τουρκική, παραγνωρίζοντας πως το 75% περίπου των μουσουλμάνων της Θράκης έχουν ως μητρική γλώσσα την Πομακική!

0 Δεύτερη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες [ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!]

1 Εμφύτευμα (τσιπάκι RFID) στο χέρι αρρώστησε! Κόλλησε ιό (virus) των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. (VIDEO - SKY NEWS)


Εντυπωσιακό ρεπορτάζ.
Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κος Gasson από το Πανεπιστήμιο Reading της Αγγλίας εμφύτευσε ένα RFID τσιπάκι (πλινθίο) στο χέρι του.

Στη συνέχεια το μόλυνε με ηλεκτρονικό ιό.

0 Βίντεο Ισπανών Καθηγητών Και Μαθητών: " Ευχαριστούμε Ελλάδα Για Την Κληρονομιά Μας." GRACIAS GRECIA.


Στην Ισπανία, καθηγητές και μαθητές πήραν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν ένα βίντεο επτά λεπτών μέσα στο οποίο ευχαριστούν την Ελλάδα για την κληρονομιά της στην ανθρωπότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής, από την αλφάβητο μέχρι και τη φιλοσοφία, κι από την ιατρική μέχρι και τον αθλητισμό.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

0 Φασιστική επίθεση σε απεργό, επειδή κρατούσε Ελληνική σημαία...

Φασιστική επίθεση σε απεργό, επειδή κρατούσε Ελληνική σημαία...

Δεύτερο επεισόδιο του… ρατσιστικού διωγμού της Ελληνικής σημαίας στις απεργιακές κινητοποιήσεις, αυτή την φορά στην Αθήνα.

Άγνωστοι χτύπησαν διαδηλωτή επειδή κρατούσε την Ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης, στην οδό Μπενάκη.

0 Λέμε όχι στην εξόρυξη χρυσού στην Β.Χαλκιδική (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτή τη στιγμή στην Ιερισσό Χαλκιδικής, πλήθος γυναικών βρίσκεται συγκεντρωμένο μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου διαμαρτύρονται για:

Την έντονη παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή και τον εκφοβισμό των πολιτών κάθε ηλικίας
Την παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας και συνταγματικότητας
Την “εξαφάνιση” δύο συμπολιτών μας

0 ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ..



Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

0 Ο λόγος του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία(ντουμπλαρισμένος)


0 86χρονος αγρότης: Να δω την Ελλάδα ελεύθερη πριν πεθάνω


0 Μωρε αμα εχει οραμα ο ανθρωπος... και κάπως έτσι περνάνε τα χρόνια..


Ακρόπολις 9.6.1957
Έτσι άρχισαν όλα. Η εκστρατεία της καλής εφημερίδας ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα. Μετά από πενήντα πέντε συναπτά έτη η μηχανοργάνωση και τα "κομπιούτερ" έλυσαν το πρόβλημα κι έτσι οι πολίτες δεν παθαίνουν πλέον "έλκος στομάχου" (γιατί έχουν ανακαλυφθεί στο μεταξύ ένα σωρό άλλες παθήσεις πιο πιασάρικες και ιατρικώς πιο προσοδοφόρες).

0 Εχουν στην Πορτογαλία Πρετεντέρηδες,και Καψήδες;

Δεν ξέρουμε αν στην Πορτογαλία έχουν Πρετεντέρηδες, Τσίμες και Καψήδες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αν γινόταν κάτι ανάλογο εδώ όπως αυτό που συνέβη στο κοινοβούλιο αυτής της χώρας οι μαρκουτσοφόροι υπηρέτες --με το αζημίωτο φυσικά- του συστήματος θα μας είχαν πρήξει αποδίδοντας μας «ασέβεια στους δεσμούς» και τα σχετικά.
Εκεί, λοιπόν, πολίτες που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση του κοινοβουλίου, διέκοψαν την ομιλία του πρωθυπουργού τους Πάσους Κοέλιου τραγουδώντας τον ύμνο «της επανάστασης των γαρυφάλλων», σύμβουλο της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας της χώρας τους.

Ηταν μια αντίδραση πολιτών της Πορτογαλίας οι οποίοι αντιδρούν στο μνημόνιο και στην τρόικα που οι πολιτικές τους που εφαρμόζονται κι εκεί βυθίζουν την χώρα στην ύφεση και στην ανεργία.

0 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ": ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:

α. Χαράσει και ασκεί νομισματική πολιτική.
β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.
γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων .....
ε. ....

1 CONGA NO VA! Όπως λέμε στα Ελληνικά ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Το άρθρο αφορά το Χρυσωρυχείο Yanacocha στο Περού, 
έχει όμως τρομερή ομοιότητα με το έγκλημα που συντελείται και στη δική μας Πατρίδα, 
συγκεκριμένα την εξόρυξη χρυσού από τους κατακτητές και τα τσιράκια τους, στη Χαλκιδική.
Η χούντα της Νέας Τάξης κλέβει τις Πατρίδες των Λαών, στερεί το μέλλον των παιδιών μας.

Θέλουν να στερήσουν τον τόπο και τη ζωή απ’ τα παιδιά της Ελλάδος. 
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!


Έξω οι εισβολείς Σιωνιστές και τα τσιράκια τους απ' τις Πατρίδες μας!!!
 _________________________

Κάποτε εκεί, στην κορυφή των Περουβιάνικων Άνδεων, υπήρχε μια λίμνη, η Yanacocha, “μαύρη λίμνη” στην παλιά γλώσσα των Ινδιάνων Κετσούα.

0 Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΕΤΩΝ...(ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ)

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:

α. Χαράσει και ασκεί νομισματική πολιτική.
β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.
γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων .....
ε. ....
στ. Εχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της εκδόσεως τραπεζικών γραματείων τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα σε όλη την Ελλάδα.

0 Σε Πιάνει Τόσο Μεγάλη Απογοήτευση Και Αηδία Βλέποντας Αυτή Τη Φωτογραφία... Τόσο Μεγάλη Απογοήτευση.


Γράφει ο Σαϊνης Χρήστος.

Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι σκλάβοι.
Μισούν την ελευθερία και όσους την επιδιώκουν...

Μερικοί άνθρωποι είναι... είναι... ότι και να πεις δεν μπορεί να περιγράψεις την απογοήτευση που νιώθω.
Έχω τέσσερα μικρά παιδιά και φοβάμαι τόσο ...
πολύ για το παρόν και το μέλλον τους, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία.

0 Λες ΨΕΜΜΑΤΑ Πάνο Καμμένε — Η Μνημονιακή νΤροπολογία σημαίνει ΑΝΑΤΡΟΠΗ Υφιστάμενου Νομικού Καθεστώτος — Σημαίνει ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!
  Ο Π.Καμμένος, για να «διασκεδάσει» τον θόρυβο που προκάλεσε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ υπερψήφισης, της προδοτικής διάταξης, με την οποία ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι περιορισμοί, στις πωλήσεις νησίδων και βραχονησίδων στις παραμεθόριες περιοχές, ο μνημονιακός πλέον πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μίλησε μετά από 48 ώρες, στο προσυνέδριο του αποκόμματός του στα Ιωάννινα, για την θετική ψήφο των ΥΠΕΡ-μνημονιακών του βουλευτών, στη ντροπολογία για το ξεπούλημα των μικρών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ νησιών. Ο ισχυρισμός του, πως δήθεν, «Εαν δεν πέρναγε η τροπολογία το ΤΑΙΠΕΔ θα μπορούσε να νοικιάζει νησιά χωρίς την άδεια κανενός» πέρα από χονδροειδέστατο ψέμα, είναι και το αποκορύφωμα μιας πολιτικής αλητείας και εμπαιγμού του Ελληνικού λαού!!!!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

0 ΗΠΑ: ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΝΤΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ;

Οι βιομετρικές τεχνολογίες αναγνώρισης εισέρχονται με μεγάλη ορμή στο προνοιακό σύστημα των Η.Π.Α, τεχνολογίες που ενδέχεται να εξελιχθούν σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα στον απόλυτο εφιάλτη του χαράγματος για εκατομμύρια φτωχούς συνανθρώπους μας.
Το χάραγμα προετοιμάζεται σταδιακά και «αθόρυβα» Τα τελευταία 15 περίπου έτη, το υπουργείο Γεωργίας των Η.Π.Α (USDA) προσπαθεί να προβεί σε δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση της απάτης των διπλοεγγραφών στο Ομοσπονδιακό πρόγραμμα παροχής κουπονιών τροφίμων. Σε αρκετές πολιτείες της χώρας…

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

0 SPIEGEL: Η Γερμανική Κυβέρνηση θα πουλάει τα προσωπικά δεδομένα των Γερμανών

Σχόλιο ID-ont: Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα του SPIEGEL : Η Γερμανική Κυβέρνηση θα πουλάει τα προσωπικά δεδομένα των Γερμανών που έχουν στην κατοχή τους οι Κυβερνητικές Υπηρεσίες (government offices), σε εταιρείες Marketing !!! Προφανώς εννοεί τις πάσης φύσεως κυβερνητικές υπηρεσίες που είναι διασυνδεδεμένες μεταξύ τους, στο πλαίσο της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

0 Ο Πάπας και οι …άλλοι

Αξίζει να δείτε τι δήλωσαν ο οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, οι Αρχιεπίσκοποι Αλβανίας Αναστάσιος,και Αυστραλίας Στυλιανός καθώς επίσης και οι Μητροπολίτες Πειραιώς Σεραφείμ και Γόρτυνος Ιερεμίας.

Εύκολα θα αντιληφθείτε διαβάζοντας τις δηλώσεις των τριών πρώτων, ότι η “Νέα Εποχή” και τα “γεννήματά” της ο οικουμενισμός και η πανθρησκεία, έχουν εισχωρήσει για τα καλά στους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

0 Οι ναζί παρέμειναν στην Ακαδημία της Αυστρίας μετά τον πόλεμο

Η Ακαδημία Επιστημών της Αυστρίας, 75 χρόνια μετά την προσάρτηση (Άνσλους) της χώρας από τη ναζιστική Γερμανία και 68 χρόνια μετά την κατάρρευση της δικτατορίας του Αδόλφου Χίτλερ, παραδέχθηκε επιτέλους πως η πλειονότητα των μελών που είχε την εποχή εκείνη ήταν μέλη του ναζιστικού κόμματος (NSDAP) και συχνά και των Ες-Ες.
Σε μια μελέτη η οποία είχε ανατεθεί σε ιστορικούς, αποκαλύφθηκε από το περιοδικό Profil και θα δημοσιευτεί με την ευκαιρία της 75ης επετείου του Άνσλους, στις 12 Μαρτίου 2013, φαίνεται επίσης πως 21 εβραίοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων τρεις νομπελίστες, ο νομπελίστας της Χημείας Ρίχαρντ Βιλστέτερ (1915) και οι νομπελίστες της Φυσικής Βίκτορ Φραντς Ες (1936) και Έρβιν Σρέντιγκερ (1933), είχαν αποκλεισθεί από την Ακαδημία, που αριθμούσε τότε 53 μέλη. Εννέα από τους επιστήμονες αυτούς έχασαν τη ζωή τους κατά το Ολοκαύτωμα.

1 ΦΩΝΗ ΓΕΡΩΝ ΠAΪΣΙΟΥ ( ΝΕΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ )


3 Θέλουμε πράγματι νά ἀνατρέψουμε τήν κυβέρνησιν;


Καί γιατί δέν τό κάνουμε;

Ὄχι, ὄχι μὲ ἀπεργίες.
Ὄχι μὲ πορεῖες.
Ὄχι μὲ κλείσιμο δρόμων.
Ὄχι μὲ ἀποκλεισμούς.
Ὄχι μὲ βία.
Ὄχι μὲ καπνογόνα στοὺς ἀναπήρους μας καὶ στοὺς παπποῦδες μας.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

2 Δήλωση βόμβα του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι: ‘’Ποιός μετεωρίτης; Δοκιμή νέου όπλου των ΗΠΑ ήταν!’’ (video)


Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο επικεφαλής του ρωσικού Φιλελεύθερου-Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε ότι δεν έπεσε μετεωρίτης στα Ουράλια την Παρασκευή αλλά οι ΗΠΑ "δοκίμασαν ένα νέο όπλο" πάνω από την περιοχή.

"Κάνετε σαν πρωτόγονοι. Ποιος μετεωρίτης; ", είπε, προσθέτοντας ότι ''Το διάστημα είναι ένα σύμπαν που έχει τους δικούς της νόμους αλλά προβλέπουμε τη πτώση μετεωριτών.

 Όταν πέφτει κάτι τόσο απρόσμενα και ξαφνικά - είναι τεχνητό. Οι άνθρωποι είναι πολεμοκάπηλοι και προβοκάτορες ", εξήγησε.

0 Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΔΕΙΤΕ:

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..
ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΑΓΓΕΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.. ΕΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ..
(ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ=ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.. ΝΕΡΑ=ΑΝΘΡΩΠΟΙ )
ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ.. ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ(ΕΚΚΛΗΣΙΑ) ΚΑΘΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΙΤΛΟΥΣ.. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΦΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ...

2 Επιστολή – ΣΟΚ άνεργης μητέρας από την Πάτρα

Σοκ προκάλεσε η δημοσίευση επιστολής μίας μητέρας τριών παιδιών από την Πάτρα, η οποία δηλώνει πως βρίσκεται σε απόγνωση και πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την αυτοκτονία. Το μόνο που την κρατάει στη ζωή είναι τα τρία της παιδιά.




Η γυναίκα που είναι άνεργη γράφει πως χρωστάει τρία ενοίκια, ενώ έχει να αγοράσει κρέας για να φάνε τα παιδιά της από το Πάσχα.

0 Μητροπολίτης Πειραιώς: Ο Πάπας έφυγε εξαιτίας των σκανδάλων

Τη δική του εκδοχή για τους λόγους που οδήγησαν τον Πάπα Βενέδικτο 16ο σε παραίτηση από το ανώτερο Καθολικό αξίωμα έδωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με ανακοίνωσή του.
Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζει «αναμενόμενη» την απόφαση του Πάπα αποδίδοντάς την στο βάρος των «αίσχιστων σκανδάλων παιδεραστίας» αλλά και του σκανδάλου «Vatileaks» που έχει στήσει το Βατικανό με εργολάβους και εταιρείες, με ξέπλυμα μαύρου χρήματος και πολλές παράνομες ενέργειες και στο οποίο εμπλέκονται είκοσι στελέχη του Βατικανού.

0 ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Η Μυστική Αδελφότητα των Εχθρών η οποία είναι μία πολυδάκτυλος χείρα σαν επανάληψη της Λερναίας Ύδρας σε κάθε κόμμα, προσπαθεί να φέρει τα πράγματα με το μέρος της για να καταφέρει να ελέγξει τον κόσμο. Πως; Αγαπημένον της ρητόν είναι: «στην αναπουμπούλα χαίρεται ο λύκος ή στο χάος και στην κρίση αναδύονται οι μεγαλύτερες ευκαιρίες…».

0 Κοριτσάκι πουλάει σπιτικά κουλούρια για να βοηθήσει τους γονείς της

Χωρίς να κανένα ίχνος ντροπής αλλά με χαμόγελο, αυτοπεποίθηση και περίσσια περηφάνια ένα κορίτσι στον Πύργο, προσπαθεί στις ελεύθερες ώρες που τις απομένουν από το σχολείο να βοηθήσει την οικογένειά της που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.


Οι γονείς της όπως η ίδια είπε είναι άνεργοι και τα βγάζουν δύσκολα πέρα. Η ίδια τα απογεύματα αδειάζει τη σχολική τσάντα από τα βιβλία και τα τετράδιά της και τη γεμίζει με σπιτικά κουλουράκια. Η μικρή, μαθήτρια του δημοτικού, πέρασε χθες το απόγευμα το κατώφλι και της εφημερίδας Πρωινή όπως αναφέρει το Ilialive.gr

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

2 ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ



0 Αγαπάς την Εφορία σου; Απόδειξέ το! του Αγίου Βαλεντίνου...

ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ





Δείτε ποιες άλλες συλλογικότητες συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Πέμπτης, στην κοινή μέρα δράσης στις τοπικές εφορίες.Αυτά,προς ενημέρωσή σας...

0 Απόφαση -κόλαφος κατά εισπρακτικής εταιρίας

Ιστορική απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών σε βάρος εισπρακτικής εταιρίας.
Τον δρόμο κατά των εισπρακτικών εταιριών, αλλά και των παράνομων πρακτικών που χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια, ακόμα και για ανύπαρκτες οφειλές, άνοιξε  πολίτης που πέτυχε ιστορική νίκη, με την βούλα του Ειρηνοδικείου Αθηνών.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο, με την υπ’ αριθμ. 3383/2012 απόφαση, επιδίκασε αποζημίωση 3.000 ευρώ στον δικηγόρο Λάμπρο Ντουματσά, κρίνοντας ότι τα συνεχή και προσβλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν από εισπρακτική εταιρία, για ανύπαρκτη οφειλή του, συνιστούν προσβολή για την προσωπικότητά του.
Με βάση αυτή, "η προσβολή στην προσωπικότητα θα αναγνωριζόταν ακόμα και αν η οφειλή ήταν υπαρκτή".

0 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - Μ Η Ν Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ο Υ Μ Ε!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/2.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ  ΝΕΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΤΛ,ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ,ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ...ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ-ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ.
Μ Η Ν   Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ο Υ Μ Ε!

0 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΔΕΗ


Όνομα: Όλγα Γεριτσίδου

Καταγγελία:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ  ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΟΥ -ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ.