Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

0 Ο στρατηγός Γεώργιος Αυφαντής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στον Ιωάννη Παπαζήση.


Ο Στρατηγός Γεώργιος Αυφαντής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του web radio του ΕΟΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ και στον Ιωάννη Παπαζήση.

Άκουσε την τώρα...




Πηγή: Ε.Ο.Ε. Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων




0 Η διαχρονική και παγκόσμιας εμβέλειας επιρροή της Λέσχης Βilderberg .

Παρά τα αμέτρητα παραδείγματα που συγκλίνουν προς το αντίθετο, οι επικριτές και αμφισβητίες δεν παύουν να υποστηρίζουν ότι η Λέσχη Bilderberg δεν διαθέτει καμία ισχύ, αλλά αντίθετα είναι απλά ένα «στέκι» όπου συχνάζουν και φλυαρούν πρώην ισχυροί της διεθνούς ελίτ.

Σήμερα, ωστόσο, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, έχουν προκύψει αποδείξεις ότι στην σύνοδο αυτή παίρνουν σχήμα οι αυριανές πολιτικές και υπογράφονται συμφωνίες πολλών δισεκατομμυρίων μεταξύ των επικεφαλής πολυεθνικών επιχειρήσεων και μεταξύ ηγετών διάφορων ...

0 Τηλεφωνική συνομιλία Χέιγκ - Βεστερβέλε για τις παρακολουθήσεις


  Το άκρον άωτον του παραλογισμού:



Η χώρα (Αγγλία) που κατήργησε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες με τον ισχυρισμό ότι προσβάλλουν την ιδιωτικότητα των πολιτών της, επιδίδεται σε ξέφρενη ηλεκτρονική παρακολούθηση των πάντων μέσω υποκλοπών σε συστήματα οπτικών ινών...

0 Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας...

Άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος: <Ακροτελεύτια διάταξη>


1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων [...] και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.


2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

0 ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΝΑΞΙΟΙ -ΕΡΜΑΙΟ ΠΟΙΜΝΙΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Ορθόδοξοι πολίτες που δεν θέλησαν να σφραγιστούν με το Άμκα, τους κόπηκε η σύνταξη. Ψηφίστηκε νομοσχέδιο που επιβάλει την δωρεά οργάνων σώματος αν δεν κάνεις υπεύθυνη δήλωση. Στα σχολικά βιβλία ο ευτελισμός της Oρθοδοξίας διδάσκεται πλέον με ανοιχτό τρόπο ώστε οι νέοι μαθητές να γίνονται αγνωστικιστές και αρνητές της πίστεως ενώ το μάθημα των θρησκευτικών γίνεται μάθημα συγκριτικής θρησκειολογίας. Οι Έλληνες βουλιάζουν στην ανέχεια, στην ανεργία, οικογένειες διαλύονται και πολλοί νέοι αναγκάζονται σαν καινούργιο παιδομάζωμα να φεύγουν στο εξωτερικό και έπονται πολύ χειρότερα για μια χώρα που υποτίθεται ότι είναι ο φάρος της ελληνικής παράδοσης και της ορθοδοξίας.

0 ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Το οικονομικό σύστημα που επικρατεί, είναι ο δανεισμός των χωρών με τόκο, από κεντρικές τράπεζες που ανήκουν σε ιδιώτες. Αυτοί οι ιδιώτες ελέγχουν όλες τις κεντρικές τράπεζες των χωρών εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις όπως τη Κούβα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα κ.α.
Κάθε χώρα όταν θέλει να εκδώσει το δικό της χρήμα, οφείλει αυτό το χρήμα να το τυπώσει από την κεντρική της τράπεζα και να πληρώσει τόκο στους ιδιώτες που ελέγχουν τη κεντρική τράπεζα.
Στην περίπτωση της Ευρωπαικής Ένωσης το χρήμα εκδίδεται από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα που και αυτή ανήκει σε ιδιώτες και όλα τα κράτη μέλη που βρίσκονται στη ζώνη του ευρώ υποχρεούνται να πληρώνουν τόκο σε αυτήν κάθε φορά που λαμβάνουν χρήματα.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.

0 Ρεπορτάζ: Αυξάνονται οι θάνατοι στους δρόμους της Αθήνας - Το ανθρώπινο κόστος της ελληνικής τραγωδίας

"ημάδια μιας κοινωνίας της οποίας οι προτεραιότητες έχουν διαταραχθεί..."  Το ρεπορτάζ έγινε σε συνεργασία με τον φωτορεπόρτερ Δημήτρη Μπούρα και είναι αποτέλεσμα εκτενούς ρεπορτάζ στους δρόμους της Αθήνας τα δύο τελευταία χρόνια.(Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο thepressproject.gr)

1 Η νέα κυβέρνηση: Ακροδεξιός, πραξικοπηματικός κριός…

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν μπορούν να διακρίνουν ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι η ολοκληρωτική ταύτιση των δύο κυβερνητικών δωσίλογων «κεφαλών» του 4ου Ράιχ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και η συγκρότηση του «κριού» της αυθάδους πραξικοπηματικής ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ.
Η σύνθεση αυτής της κυβέρνησης σηματοδοτεί ΟΧΙ απλώς την εντατικοποίηση του κοινωνικού και πολιτικού πολέμου εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά και την ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ της ολοκληρωτικής υποκατάστασης και αυτής της Βουλής, με τις δικτατορικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

0 ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ : ΠΝΙΓΗΚΕ 45ΧΡΟΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ - ΦΩΤΟ

Κλαίει όλη η Λιβαδειά για τον 45χρονο Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργο Γεροντόπουλο που έχασε την ζωή του την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή Τράχηλας του Νομού Φωκίδας.
Το τραγικό συμβάν έγινε την Κυριακή (23/6) το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε από αλιέα να επιπλέει στην θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

2 Το επιτίμιο της ακοινωνησίας επέβαλε η Ορθόδοξη Εκκλησία της Μολδαβίας στους κυβερνώντες για τον «αντιρατσιστικό νόμο» που ψηφίστηκε από την Μολδαβική Βουλή


Το επιτίμιο της ακοινωνησίας επέβαλε στους κυβερνώντες την χώρα η Ι.Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2013. Αιτία ο «αντιρατσιστικός νόμος»που ψηφίστηκε από την Μολδαβική Βουλή στις 25 Μαίου 2012. Παρόλες τις εκκλήσεις της Εκκλησίας να αναθεωρηθεί τουλάχιστον ο νόμος που αφορά στις διακρίσεις (σ.σ.θυματοποίηση συγκεκριμένης ομάδας ή προσώπου εξαιτίας του γενετήσιου-σεξουαλικού προσανατολισμού τους), η κυβέρνηση την αγνόησε πλήρως. Ας δούμε την απόφαση της Συνόδου.

1 Ἀπίστευτο! Τό Παν/μιο Ἀθηνῶν ζητᾶ νά προσλαμβάνει πτυχιοῦχο τoῦ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ γιά ἀπασχόληση σέ πρόγραμμα Προϋπολογισμοῦ ... 636.265,98 € !!!

Τό ΕΚΠΑ (Ἐθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Ἀθηνῶν) ζητάει ἄτομο:
«γιά τίς ἀνάγκες τῆς Πράξης τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν μέ τίτλο: "Παρεμβατικό πρόγραμμα μή φαρμακευτικῆς ἀντιμετώπισης τῆς ὑπέρτασης μέ μεθόδους διαχείρισης τοῦ στρές γιά ἀλλαγή τοῦ τρόπου ζωῆς καί υἱοθέτηση ὑγιεινῶν συμπεριφορῶν, σέ ὑπερτασικά ἄτομα στήν κοινότητα..'' πού ἐντάσσεται στόν Ἄξονα Προτεραιότητας 14 "Ἑδραίωση τῆς μεταρρύθμισης στόν Τομέα τῆς Ψυχικῆς Ὑγείας. Ἀνάπτυξη τῆς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Ὑγείας, καί προάσπιση τῆς Δημόσιας Ὑγείας τοῦ πληθυσμοῦ στίς 3 Περιφέρειες Σταδιακῆς ἐξόδου'', μέ Ἐπιστημονικό Ὑπεύθυνο τόν κ.Χροῦσο Γεώργιο, Καθηγητή Παιδιατρικῆς...».

0 Εντυπωσιακό βίντεο: Βραζιλιάνοι αστυνομικοί ενώνονται με τους διαδηλωτές και διαμαρτύρονται μαζί τους

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και απεικονίζει βραζιλιάνους αστυνομικούς να συμμετέχουν μαζί με τους πολίτες στις μεγάλες διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης που συνεχίζονται εδώ και αρκετές ημέρες.

2 ΚΟΙNOΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ - ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!! ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ!!!

Έγκριση δαπάνης 60.000€ από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για προμήθεια SMART CARDS!


Σε λίγο και κάθε σταγόνα ελευθερίας τελειώνει.....

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

0 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/6/2013


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αγωνιστική εκδήλωση ορθοδόξων πατριωτικών και κοινωνικών φορέων και συλλόγων κατά της ανέγερσης του τζαμιού στην Αθήνα , και της ισλαμοποίησης της χώρας , την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ στην πλατεία της στάσης Ελαιώνας του μετρό

0 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Ο Owen William Paterson, είναι πολιτικός στο βρετανικό Συντηρητικό Κόμμα, που υπήρξε Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων.
«Ο κ. Πάτερσον είπε ότι η GM προσφέρει« θαυμάσιες ευκαιρίες »που θα μπορούσαν να ωφελήσουν την υγεία του ανθρώπου και το περιβάλλον.
Η παραγωγή GM στη Μ. Βρετανία θα σήμαινε λιγότερους ψεκασμούς φυτοφαρμάκων και λιγότερο εντατική γεωργία.
Ο κ. Paterson είπε επίσης ότι η επέκταση των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία περισσότερων επιφυλάξεων, επειδή θα επιτρέψει πιο εντατική γεωργία, ως εκ τούτου απελευθερώνοντας "χώρο για τη βιοποικιλότητα, τη φύση και την άγρια ​​φύση».

0 Καταργούν το μοναδικό τάγμα της Κόνιτσας. Η περιοχή έρμαιο Αλβανών και εγχώριων κακοποιών.

που υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
-Από πολύ καιρό πριν ήθελαν να καταργήσουν το τάγμα αλλά έκαναν πίσω μετά από αντιδράσεις φορέων και ιδιωτών.
-Τα χωριά των συνόρων στα χέρια κλεφτών, εμπόρων ναρκωτικών και αλβανοκατσαπλιάδων.
-Κάτω από το μισό το δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ.
-Αν φύγει και ο στρατός όλη η περιοχή έρμαιο των Αλβανών.
-Μετά από τις τράπεζες, τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, σειρά έχει ο στρατός.

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Κόνιτσας:...

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

0 ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ: H ΝΕΑ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΕΡΚΕΛ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1Ο  Αγιορείτης μοναχός Παΐσιος στο "Αγιορείτικο Βήμα" σχολιάζει την οικονομική κρίση και την παγκόσμια υποδούλωση της χώρας μας που επιχειρείται από τους σύγχρονους "κατακτητές" της. 

Προτρέπει να πούμε ένα μεγάλο "όχι" στη νέα αυτή μορφή δουλείας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν και να υψώσουμε το εθνικό ανάστημα μας όπως οι πρόγονοι μας, έχοντας πίστη ότι ο Θεός, όπως και τότε, έτσι και τώρα, δεν θα μας εγκατελείψει.

Διαβάστε όσα είπε χαρακτηριστικά ο αγιορείτης μοναχός Παΐσιος:

0 Ο ευλογημένος πατέρας. Κήρυγμα του π.Ελπιδίου από αρχείο.

Πριν από λίγες ημέρες, οι άνθρωποι θέσπισαν μια γιορτή, την γιορτή της Μάνας. Και μέσα από αυτή την γιορτή, μας είπε ο Θεός τόσ...ο ωραία πράγματα για την αξία της μάνας. Αλλά και για κάτι άλλο που εμείς αγνοούμε, ότι ένας είναι η μοναδική Μάνα, η πραγματική Μάνα. Ένας είναι η μοναδική Μάνα, που μας αγαπά, που μας λατρεύει, που μας προστατεύει, που μας σκεπάζει, που μας καθοδηγεί, που πονάει για μας κυριολεκτικά. -Ποια είναι αυτή η Μάνα;
-Ο ίδιος ο Θεός! Αυτός είναι και Μάνα και Πατέρας!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

1 Ο Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής ξεσκεπάζει το φιάσκο του «αντιρατσιστικού» Νόμου!!


Οι παρανοϊκοί του πλανήτη επιβάλουν το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο:

"...Οι Έλληνες θα διώκονται με το ίδιο παρανοϊκό «αντιρατσιστικό» Νομοσχέδιο που φυλάκισαν τον Εβραίο Καροντί (κρατούμενο του Χίτλερ στο Άουσβιτς).

0 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ


ΟΧΙ σε τζαμί στον Βοτανικό!
ΟΧΙ σε νόμιμα τζαμιά για παρανόμους μετανάστες!

Μετά την συνάντηση Σαμαρά - Ερντογάν μπήκαν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό δηλαδή στο κέντρο τών Αθηνών, στην περιοχή του αρχαίου ιερού Ελαιώνα με πλήρη θέα της Ακροπόλεως και του Λυκαβηττού, επάνω σε οικόπεδο που παρεχωρήθη προς αυτούς από το γενναιόδωρο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

0 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για το μουσουλμανικό τέμενος. (Διοργανωτής της συγκέντρωσης: Πολιτιστικός Σύλλογος Βοτανικού «Η Αθηνά»)

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βοτανικού «Η Αθηνά»:

Έλληνες, Αθηναίοι, κάτοικοι της Αττικής και κάτοικοι του Βοτανικού και των όμορων περιοχών ελάτε όλοι στη διαμαρτυρία που θα γίνει την Τετάρτη στις 19/6 στην πλατεία Φλέμινγκ στον Βοτανικό, Σπύρου Πάτση 127 και ώρα 7 μ.μ.

Ελάτε να αγωνιστούμε για την προδοσία του τόπου μας και την υποδούλωση σε ό,τι αντισυνταγματικό και παράνομο.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

1 Πόσο απέχουν οι Βρυξέλλες από τον Μεγάλο Αδελφό του Όργουελ;

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η είδηση είναι απο τις Βρυξέλλες και αφορά την σημερινή Σύνοδο Κορυφής: δέσμευση ότι μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2015 η ΕΕ θα έχει διασφαλίσει την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών για κάθε μορφή εισοδήματος θα ζητήσει σήμερα από την Συνόδο ο πρόεδρος της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο.

Φυσικά η αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών προυποθέτει ότι τα κράτη μέλη θα έχουν προηγουμένως φακελώσει πλήρως τους πολίτες τους για κάθε μορφή εισοδήματος -μισθούς, συντάξεις, μερίσματα, καταθέσεις, κέρδη από κεφάλαια, τα “πάντα όλα”...

0 Ποιός είναι ο ρόλος των Μορμόνων στις παρακολουθήσεις της NSA;

Εφημερίδα των Συντακτών: Πώς η NSA παρακολουθεί όλο τον κόσμο από τη Γιούτα.

ΗΠΑ Η μέθοδος με την οποία οι 40.000 πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας, με τη χρήση των ισχυρότερων υπολογιστών στον πλανήτη, υποκλέπτουν και μπορούν να αποθηκεύσουν το σύνολο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών της ανθρωπότητας.

Νότια του Σολτ Λέικ, στη Γιούτα, εδρεύει η διαβόητη Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για τη μυστική υπηρεσία που είναι αρμόδια για τις παρακολουθήσεις στο εξωτερικό.

0 Επειδή είσαι Τρομοκράτης... (video)

Δείτε ένα γερμανικό video, του 2009, το οποίο οπτικοποιεί με πολύ έξυπνο τρόπο αυτό που αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι γίνεται και στην Αμερική: τον απόλυτο έλεγχο, ηλεκτρονικό και μη, όλων των πολιτών από τις κυβερνήσεις τους...

0 Το γεγονός των chemtrails (αεροψεκασμών) στην εκπομπή του Τράγκα.

-"Καθημερινή επαλήθευση για το ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ και άλλους "συνωμοσιολόγους" που φωνάζουμε τόσα χρόνια..."
-"Οι αεροψεκασμοί είναι γεγονός. Συνεχώς και περισσότεροι ασχολούνται με το φαινόμενο."
-"Η Ομάδα Δράσης Αττικής κατά των χημικών αεροψεκασμών στην εκπομπή του Γ. Τράγκα."

Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι να απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν...
υποβάλλουν σχέδια πτήσης...

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

0 ΗΠΑ: «Ναι» στην παρακολούθηση από το 62% των πολιτών

Η πλειοψηφία των Αμερικανών βάζει σε δεύτερη μοίρα την ιδιωτική ζωή των πολιτών και θεωρεί ότι προέχει η ομοσπονδιακή έρευνα για την ύπαρξη τρομοκρατικών απειλών.
Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη των μυστικών παρακολουθήσεων από την NSA, διεξήχθη δημοσκόπηση από την εφημερίδα Washington Post και το ινστιτούτο Pew για να διαπιστωθεί πόσο αποδεκτό είναι αυτό το «αθέμιτο» μέσο έρευνας από τους Αμερικανούς πολίτες.
Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αποκαλυπτικά.Το 56% των ερωτηθέντων εγκρίνει την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών εκατομμυρίων Αμερικανών, έναντι 41% που θεωρεί αυτή την πρακτική «απαράδεκτη».

0 Εποχή ολικής παρακολούθησης όλων των πολιτών


Οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν πλέον τα πάντα για τον πολιτικό, επιχειρηματικό ή προσωπικό βίο όλου του πληθυσμού

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Ποτέ στη μέχρι τώρα ιστορία της ανθρωπότητας κανένα ολοκληρωτικό, αστυνομικό καθεστώς δεν είχε τόσο φακελωμένους όλους τους πολίτες όχι μόνο του δικού του κράτους, αλλά ολόκληρου του πλανήτη, όσο η κυβέρνηση Ομπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

0 Νεοσατανισμός και Ναζιστική ἰδεολογία

Εἶναι γνωστό γιά κάθε χριστιανό καί γιά κάθε λογικό ἄνθρωπο, ὅτι ἡ ναζιστική ἰδεολογία ὑπῆρξε μία ἀπό τίς πλέον ἐγκληματικές καί εἰδεχθεῖς ἰδεολογίες, πού γνώρισε ἡ παγκόσμια ἱστορία. Τόν ἴδιο ὅμως ἐγκληματικό καί ἀπαίσιο χαρακτήρα ἔχει καί ὁ νεοσατανισμός, πού ἀποτελεῖ τήν πλέον φρικτή, ἀποκρουστική και ἐπικίνδυνη ἔκφραση καταστροφικῆς λατρείας (destructive cults).

0 Αἶσχος! Ὁμοφυλοφιλική λογοτεχνία: Θέμα Πανελλαδικῶν ἐξετάσεων!

Ποῦ συναντιέται ὁ Ἐθνικός μας ποιητής (Διονύσιος Σολωμός) μέ ἕνα ὁμοφυλόφιλο, τοξικομανῆ καί αὐτόχειρα ποιητή (Ναπολέοντα Λαπαθιώτη 1888 - 1944);
DionisiosSol Lapathiotis
Μά φυσικά στίς Πανελλαδικές ἐξετάσεις Γ' Τάξης Ἡμερησίου καί Δ' τάξης ἑσπερινοῦ γενικοῦ Λυκείου τήν Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 – ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ.

0 Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στο μέλλον... Εκπληκτικό βίντεο

2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους.
Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιή όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

1 Έτοιμο το τατουάζ (χάραγμα) κινητό

Η πρώην επικεφαλής της γνωστής DARPA και στέλεχος πλέον της Motorola, Regina Dugan, μίλησε στο ετήσιο συνέδριο D11 για το μέλλον της ταυτοποίησης στα smartphones και τις νέες μεθόδους που θα χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν την πληκτρολόγηση κωδικών.

Η επικρατέστερη είναι ένα ηλεκτρονικό τατουάζ το οποίο περιέχει ενσωματωμένη κεραία και αισθητήρες, επιτρέποντας στο smartphone σου να αναγνωρίζει την ταυτότητα σου και να ξεκλειδώνει. Το τατουάζ παράγεται ήδη σήμερα από την εταιρεία MC10 και μάλιστα η Regina Dugan έχει ένα πάνω από τον αριστερό της καρπό. Αυτό όμως το τατουάζ-χάραγμα, μπορεί από μόνο του να είναι ένα smartphone, μέσω του οποίου θα μας εντοπίζουν.

2 ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MOTOROLA ΚΑΙ ΤΗΝ GOOGLE)

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ
"ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΤΗΣ MOTOROLA


ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΤΗΣ MOTOROLA:
«να είστε βέβαιοι πως οι έφηβοι θα φορούσαν ένα τέτοιο τατουάζ, απλώς και μόνο για να εκνευρίσουν τους γονείς τους»

0 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Δ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

0 Γ΄ ΡΑΙΧ!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ Τ-4 ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!

Αυτό το, πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία, πρόγραμμα εφαρμόστηκε από τα ναζιστικά κτήνη και αποτελεί ένα από τα χειρότερα εγκλήματα του Γ΄Ράιχ!
Η επαίσχυντη και αναμφίβολα ανατριχιαστική αφίσα που ακολουθεί αναφέρει:
“60000 RM (Μάρκα του Ράιχ) είναι το ισόβιο κόστος αυτού του ανάπηρου ατόμου για την κοινωνία. Σύντροφε, αυτά είναι και δικά Σου λεφτά.
Διάβασε το “Νέοι Άνθρωποι”, την μηνιαία έκδοση του Γραφείου για την Φυλετική Πολιτική του NSDAP (Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος)”.

0 Η συμμορία των Ευρωπαίων Φεμινιστριών θέλει να απαγορεύσει τα παιδικά παραμύθια και να διδάξει την διαστροφή στα παιδιά. Αφυπνισθείτε!

Κοινή επιμέλεια - ισότιμοι γονείς - ισότιμοι άνθρωποι
Τα Ευρωπαϊκά νηπιαγωγεία και σχολεία μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. Νορβηγοί ειδικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

1 ΜΑΖΙΚΟ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ 7,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΑΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΔΠΧ


 ε πλήρες φακέλωμα 4,2 εκατομμυρίων ενεργών ασφαλισμένων και 3,2 εκατομμυρίων συνταξιούχων, προχωρά η κυβέρνηση κατ΄απαίτησιν της τρόικας μέσω της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής του υπ. Εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει άμεσα αναλογιστικές μελέτες σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σχεττικά με τη βιωσιμότητα τα ερχόμενα χρόνια του συντξιοδοτικού συστήματος στη χώρα μας... (Θ.Πασχάλης -Ελευθεροτυπία 1/6/2013)

Και επειδή όπως έχουμε τονίσει κατά καιρούς στην "Κλασσικοπερίπτωση", όλες οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις είχαν και έχουν μεγάλη "ευαισθησία" σχετικά με την ιδιωτική μας ζωή και τα προσωπικά μας δεδομένα, η εποπτευόμενη και ελεγχόμενη απο τις κυβερνητικές δυνάμεις του "συνταγματικού τόξου" Εθνική Αναλογιστική Αρχή, πρίν αρχίσει να μας φακελώνει ( πράγμα που κατά τη γνώμη μας ήδη έχει κάνει), ζητά την άδεια απο την άλλη δήθεν ανεξάρτητη αρχή για να προχωρήσει χωρίς τύψεις στο "θεάρεστο" έργο της.

0 Υποχρεωτική ηλεκτρονική ταυτότητα σε όλα τα δημόσια – ιδιωτικά κτίρια

                         Ό

λα τα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια θα πρέπει υποχρεωτικά, εντός 10 ετών, να αποκτήσουν ηλεκτρονική ταυτότητα, που αποτελεί μία αναλυτική καταγραφή της κατάστασης του κτιρίου, σύμφωνα με το ΠΔ που προωθεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος, αφού οι ιδιοκτήτες θα πρέπει σε συνεργασία με ιδιώτη μηχανικό να καταχωρήσουν όλα τα στοιχεία που αφορούν στο κτίριο.