Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

0 Συμπληρώνεται σταδιακά το Πάζλ: Γιατί ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ότι ο Χίτλερ είχε Εβραϊκό Αίμα; Θα επαναληφθεί η Ιστορία με το “Ολοκαύτωμα των Ελλήνων”…;;


Συμπληρώνεται σταδιακά το Πάζλ:
 

Θα επαναληφθεί η Ιστορία; 
Θα μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ το “Ολοκαύτωμα” των Εβραίων, για να Διεκπεραιώσουν το “Ολοκαύτωμα των Ελλήνων”…
 

Γιατί ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ότι ο Χίτλερ είχε Εβραϊκό Αίμα (DNA ) και ότι 160.000 Εβραίοι υπηρετούσαν στον Ναζιστικό Στρατό που ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ την Ελλάδα και την Ευρώπη;

Το πάζλ συμπληρώνεται σιγά σιγά…

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

0 Tραγικές εικόνες στην Ισπανία – Έτσι γίνονται οι αναγκαστικές εξώσεις πρώτης κατοικίας

Τ  ι άλλο πρέπει να δούμε ή να μάθουμε για να ξυπνήσουμε επιτέλους..;; Όταν θα έρθουμε σε αυτή τη θέση θα αναθεματίζουμε την ώρα και τη στιγμή που δεν αντιδράσαμε νωρίτερα.. Όχι οτι δεν μένουν καθημέρινά Έλληνες άστεγοι!! Γεμίζουν οι δρόμοι.. Ανεργία, φτώχια, δυστηχία και τρόμος σε πολλές Ελληνικές οικογένειες..!! 

Τα πράγματα στενεύουν. Δεν αργεί και η δική μας η ώρα!!! Δημιουργούν ολόκληρα σενάρια να στρέψουμε την προσοχή μας αλλού.. Απο προχτές αύξησαν τα ψεκαστήρια στον ουρανό.. Μας διχάζουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.. Και καλά εμείς, να δούμε πόοοτε..... Οι επόμενες γενιές; Τα παιδιά μας; Γιατι να καταδικάσουμε τα παιδιά μας να ζήσουν σ' αυτές τις συνθήκες;;

Ετούτη η χώρα που λέγεται Ελλάδα, πέρασε πολλά και θα περάσει κι άλλα όσο τα αφήνουμε για αύριο. Έχουμε να θυμόμαστε πολλούς ήρωες. Μας έδωσαν την ελευθερία μας με το αίμα τους. Τους θυμόμαστε, τους τιμάμε και τους σεβόμαστε. Εμείς τι δίνουμε στα παιδιά μας; 


Στο άρθρο διαβάζουμε:

0 ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, 26/09/2013

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΝΥΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ




0 29/9/1943: Η σφαγή των 49 προκρίτων της Παραμυθιάς που υπέδειξαν οι Τσάμηδες στους κατακτητές

Τον Ιούλιο του 1941 η Ιταλική Κυβέρνηση διόριζε με Διάταγμα τον αρχηγό της εγκληματικής μαφίας από την Παραμυθιά Τζεμίλ Ντίνο, σαν Ύπατο Αρμοστή Θεσπρωτίας, ο οποίος μάλιστα δεν εμφανίστηκε για να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Για να τρομοκρατήσουν ακόμη περισσότερο το Ελληνικό στοιχείο και να επιδείξουν στην Ελληνική Κυβέρνηση τη θέλησή τους οι Τσάμηδες, ότι επιθυμούν την απόσπαση του Νομού Θεσπρωτίας από τον ελληνικό κορμό, δολοφονούν μπρος στο Νομαρχιακό κατάστημα τον αναπληρωτή Νομάρχη Γεώργιο Βασιλάκο.

Η δολοφονία αυτή υπήρξε το σύνθημα των ομαδικών εκτελέσεων σε ολόκληρο το Νομό, με κορύφωση την εκτέλεση των 49 προκρίτων της Παραμυθιάς (29-9-1943).

0 Τὸ πρῶτο σιωνιστικὸ κίνημα καὶ ἡ καταστροφὴ τῆς Κύπρου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ 

Με τον όρο Σιωνισμός εννοούμε την διαχρονική προσπάθεια της εβραϊκής τεχνητής και φυσικής διασποράς προς δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. 


Επειδή ο ναός του Σολομώντα προς τιμή του Γιαχβέ ήταν κτισμένος στο όρος Σιών, και επειδή το ιερατείο επέβαλε σε κάθε εβραίο την προσκύνηση εκεί έστω άπαξ του βίου του, το κίνημα προς επαναπατρισμό αποκαλείται σιωνιστικό. 

0 Η Κομματοκρατία σας βρωμάει Χούντα...: (“Κράτος θα έχετε μέχρι το Σεπτέμβριο……” Αυτό ήταν; Ως εδώ ήταν η Ελλάδα;)

Η Κομματοκρατία σας βρωμάει Χούντα...:


“Κράτος θα έχετε μέχρι το Σεπτέμβριο……”
 Αυτό ήταν; Ως εδώ ήταν η Ελλάδα;

Μετά τη Χούντα των Συνταγματαρχών, η Χούντα των Σιωνιστών; από τότε έχει να φυλακιστεί βουλευτής….

 
Έκαναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να φέρουν τον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ:

Ποινικοποιείται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΛΟΓΟΥ, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η Γνώμη, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ !!! και επιβάλλεται ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

0 Αντίλογος ενάντια στο ψέμα που μας το σερβίρουν πλέον ωμό - ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω παραδείγματα για να καταλάβετε με τι αλήτες προπαγανδιστές έχουμε μπλέξει...





1ο Παράδειγμα: Μπιν Λάντεν

Κάποτε ο Μπιν Λάντεν ήταν φίλος των Αμερικάνων και πολεμούσε τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν μαζί με τους εκπαιδευμένους (από την CIA) Ταλιμπάν. Μόλις ο Μπιν Λάντεν μπόρεσε και νίκησε την δεύτερη υπερδύναμη του κόσμου ΕΣΣΔ με την "και καλά μυστική" βοήθεια της Αμερικής, ήταν πλέον άχρηστος για τους Αμερικάνους. Η μήπως όχι; Από ότι ξέρουμε ήταν και θα είναι ο πιο διάσημος "τρομοκράτης"...πότε ακριβώς όμως; Όταν οι Αμερικάνοι έψαχναν απεγνωσμένα μια δικαιολογία για να εισβάλλουν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Από την μία στιγμή στην άλλη ο "σύμμαχος" Μπιν Λάντεν μεταμορφώθηκε σε "αδίστακτο τρομοκράτη". Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Μπιν Λάντεν ήταν πάντα το πιστό σκυλί του συστήματος που χρησιμοποιήθηκε άριστα και έπαιξε τέλεια τον ρόλο του και στις δυο περιπτώσεις (ΕΣΣΔ/Ιράκ/Αφγανιστάν).

Το αποτέλεσμα;; Οι Αμερικανοσιωνιστές βγήκαν πολύ κερδισμένοι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων έκανε ένα πολύ μα πάρα πολύ μεγάλο βήμα.




2ο Παράδειγμα: Ελλαδιστάν και Ευρώ





Όταν μιλάμε για Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εννοούμε μία ελληνική δημόσια επιχείρηση που προσλαμβάνει το κάθε 3ο ανίψι του κάθε βουλευτή. Η Ε.Ε. ήξερε 100% ότι η Ελλάδα δεν ήταν ικανή να αντέξει το Ευρώ, γιατί η οικονομική της κατάσταση δεν θα μπορούσε να βαστάει για πολύ καιρό ένα ακριβότερο νόμισμα από την δραχμή. Οι λόγοι είναι προφανείς και πολλοί: διαφθορά, ανείσπρακτοι φόροι, 2 εκατομμύρια δημόσιοι υπάλληλοι που δεν παράγουν αλλά μόνο απορροφούν δημόσιο χρήμα, υπέρογκα και άχρηστα δάνεια, τιποτένιες εξαγωγές, διαμελισμένη βαριά βιομηχανία (γι'αυτό βοήθησε αισθητά ο προκάτοχος του Σημίτη). Αυτά τα ξέρουμε εμείς που δεν έχουμε καμία σχέση με το κράτος, δεν τα ξέρανε οι καρχαρίες της Ε.Ε.; Σας μοιάζουν για τόσο ηλίθιοι που θα πετούσαν τόσα δις Ευρώ σε μια μαύρη τρύπα όπως η Ελλάδα; Γιατί επιτράπηκε η είσοδος της Ελλάδος στο Ευρώ ενώ οι Ευρωπαίοι ήξεραν από το '85 ότι είχε δώσει πάλι ψευδή στοιχεία;; Η νομίζετε πως οι Ευρωπαίοι χάσανε λεφτά από την Ελλάδα; Κακά τα ψέματα και το Ελλαδιστάν έπαιξε τέλεια τον ρόλο του θύματος και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ/ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ για την μελλοντική εκμετάλλευση όλου του κόσμου. Η ελπίδα λιγοστεύει φυσικά αν ο υπόλοιπος κόσμος φερθεί όπως και εμείς... δηλαδή σαν μοσχάρια.

Το αποτέλεσμα;; Μια ολόκληρη χώρα έρμαιο αδίστακτων ανθρώπων να πεινάει και να μην έχει στον ήλιο μοίρα, όπως κάθε πειραματόζωο. Οι Σιωνιστές και πάλι κερδισμένοι και δεν έχουν καν αρχίσει..



Και σιγά σιγά καταλήγουμε στο πιο σύγχρονο παράδειγμα...την Χρυσή Αυγή




Έχουν αφρίσει τα ελληνικά ΜΜΕ με τις λέξεις "Δολοφόνοι, εγκληματική οργάνωση, ναζιστικό έκτρωμα", αναφερόμενοι βέβαια στα "παλληκάρια" της Χ.Α. Αυτό το κράτος αφού ήξερε από πολύ παλιά τι εστί Χ.Α., τι αντιπροσωπεύει, τι κρύβεται από πίσω...αυτοί που τώρα διατυμπανίζουν τα οπλοστάσια, στρατόπεδα εκπαίδευσης κτλ κτλ...Όλοι αυτοί πως επέτρεψαν ένα τέτοιο κόμμα να μπει στην Βουλή η ακόμη και να βάλει υποψηφιότητα; Ας θυμηθούμε λίγο πότε η Χ.Α. δυνάμωσε... Εν καιρό μνημονίου; Τυχαίο; Τον καιρό δηλαδή που όλοι έψαχναν κάπου να στηριχτούν και έκαναν την τέλεια επιλογή και ψήφισαν Χ.Α. Τώρα πλέον με τον αντιρατσιστικό νόμο θα απαγορευτεί έμμεσα και η λέξη "πατρίδα" όπως και η λέξη "Ελλάς/Ελλάδα". Μούδιασε ο κόσμος ιδεολογικά, έχει χαζέψει και μπερδευτεί παράλληλα. Αλλά αυτοί που χρησιμοποίησαν την Χ.Α. δεν θα σταματήσουν εδώ, η Χ.Α. όπως και κάθε πιστό σκυλί που προαναφέραμε... δεν έχει μπαγιατέψει ακόμα...απλά μπήκε στην κατάψυξη για περαιτέρω χρήση. Ποιος θα τολμήσει πλέον να αποκαλέσει τους πολιτικούς μας βρωμοσιωνιστές η εβραίους και να μην τον αποκαλέσουμε ρατσιστή; Ποιος θα κάνει κάποια κίνηση για να αλλάξει την κατάσταση, θα κρατάει μια ελληνική σημαία και δεν θα θεωρηθεί αμέσως άλλος ένας τρελός εθνικοφασίστας;


Το συμπέρασμα είναι ένα και μόνο. Είμαστε θύματα μιας τεράστιας πλεκτάνης και ο κάθε ένας από εμάς παίζει τον ρόλο του. Άλλο ένα πιόνι εσύ και εγώ και όλοι οι άνθρωποι. Πιόνια στην σκακιέρα της εκμετάλλευσης, του συμφέροντος και του σκότους. Ο σκοπός τους είναι ένας και μόνος...μουδιάζουν και εκμεταλλεύονται τον κόσμο, τον μπερδεύουν, καταστρέφουν όλες τις αξίες, τα πιστεύω και τις παραδόσεις, δηλητηριάζουν την αλήθεια και μας ταΐζουν καθημερινά ακαθαρσίες ξανά και ξανά. Όταν θα είναι πλέον έτοιμος (= απένταρος και απενγνωσμένος) ο κόσμος θα φέρουν τον δικό τους "σωτήρα" να μας βγάλει από το διέξοδο και να μας κυβερνήσει. Μέχρι εκείνη την ώρα έχουν αρκετό καιρό να συγκεντρώσουν όλα τα χρήματα, φυσικούς πόρους και να καταλύσουν έθνη, αξίες και παραδόσεις.


Όταν όμως εμείς θα ξυπνήσουμε και θα μας ρωτάνε τα παιδιά μας "γιατί;" και οι τύψεις θα μας βασανίζουν... θα είναι πολύ αργά...πάρα πολύ αργά...



Αυτά...


Ορθός Αντίλογος

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

2 Προανήγγειλαν την εγκαθίδρυση ΟΛΟΦΑΝΕΡΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ για την 8η Οκτωβρίου του 2013 - Θα εξαγγελθή, επισήμως, από το Τελ Αβίβ, σε “Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδος – Ισραήλ !!!

Προανήγγειλαν την εγκαθίδρυση ΟΛΟΦΑΝΕΡΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ για την 8η Οκτωβρίου του 2013
 

- Θα εξαγγελθή, επισήμως, από το Τελ Αβίβ, σε “Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδος – Ισραήλ !!!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

0 Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια…

Ποιά ήταν η 1η ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΤΑΙΠΕΔ;; Η ΚΑΣΣΙΟΠΗ!

Για ΠΟΙΟΝ δουλεύουν Δένδιας, Σαμαράς, ΤΑΙΠΕΔ; Για τον Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια…

Προκύπτει ότι  ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ΤΑΙΠΕΔ και τις Αποκρατικοποιήσεις…

Έτσι, η ΠΡΩΤΗ Αποκρατικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο,  ήταν η ΚΑΣΣΙΟΠΗ:

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:

0 Ποιός είναι ο Ιουδαίος ΙΟΥΔΑΣ Ρόζενστάιν (Χρήστος Ροζάκης): Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

Με την “ευγενική” χορηγία του Εφιάλτη Ρόζενστάιν, η παράδοση της ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ…

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ο Ρόζενστάιν, αφού ως Υφ.ΥΠΕΞ του ΣΗΜΙΤΗ, δικαίωσε ΣΚΟΠΙΑ και ΤΟΥΡΚΙΑ και καταδίκασε την Ελλάδα.

0 καιρός για φασολάδα.....

Αυτά τα περί πραξικοπήματος ...
Έχουν ξαναεφαρμοστεί ... πρόκειται περί επανάληψης ... Απλό κόλπο παπατζήδων… είναι… .

Οι ξένοι θα λεηλατούν την πατρίδα μας και οι προδότες θα "αγωνίζονται" για την "καθαρότητα" της Δημοκρατίας μας… Θα μας απειλήσουν ακόμα και με Εμφύλιο, προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι .

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

1 Χαράτσι μόνον γιὰ τοὺς Ἕλληνες μὲ ἀγάπη ἀπὸ τὸν Ἄδωνι!!!

Ἔμ, πῶς θά ἀποδείξῃ τοῦ λόγου τό ἀληθές; 
 Πῶς θά ἀποδείξῃ πώς πράγματι εἶναι πιντί γιά ὅλες τίς βρώμικες δουλειές; 
Πῶς θά ἀνεβῇ στά ὑψηλότερα πατώματα; 
Ἔ; Γιά νά μοῦ πεῖτε; 

Χαράτσι εἰδικῶς γιὰ τοὺς Ἕλληνες, δωράκι ἀπὸ τὸν Ἄδωνι…
 

Χαράτσι ἐπὶ πλέον στὴν Ὑγεία, γιὰ κάθε εἴσοδό μας σὲ νοσοκομεῖο. Ἔτσι, γιὰ νὰ καλυφθοῦν τὰ κενὰ τῶν χρημάτων ποὺ αὐτοὶ ἔφαγαν.

1 Ἔλα βρὲ ἄτιμε νὰ κατεβάσῃς καὶ τὴν δική μου σημαία!

Ἔλα βρὲ ἄτιμε… Ἔλα καὶ στὸ δικό μου σπίτι. Ἔλα τώρα…

Ἔλα νὰ κατεβάσῃς τὴν σημαία ποὺ τίμησαν τόσοι καὶ τόσοι ἀθάνατοι ἥρωες!

Ἔλα βρὲ ἄτιμε… Ἔλα βρὲ ξεφτιλισμένε πραιτωριανέ…

Ἔλα νὰ μοῦ ἀποδείξῃς πὼς παραμένεις τὸ χειρότερο εἶδος ποὺ γέννησε ἡ βρωμιά…

Ἔλα βρὲ ἄτιμε… Ἔλα… Σὲ περιμένω…

Ἔλα… Ἀκόμη κι ἐὰν μοῦ ἁρπάξῃς τὴν σημαία θὰ ἀνεβάσω ἄλλην…

Ἀκόμη κι ἐὰν μὲ φυλακίσῃς θὰ ἀνεβάσουν ἄλλην τὰ παιδιά μου…

Ἀκόμη κι ἐὰν φυλακίσῃς κι αὐτὰ θὰ ἔχῃς κάνῃ ὅλους μου τοὺς γείτονες, ὅλη μου τὴν πολιτεία, ὅλη μου τὴν χώρα σημαιοφόρους. 

Ἀπό αὐτούς ὅλους πῶς θά τήν ἁρπάξῃς τήν σημαία βρέ ἄτιμε;



ΕΦΟΔΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ;


Ἔλα βρὲ ἄτιμε νὰ κατεβάσῃς καὶ τὴν δική μου σημαία!

Αυτά δεν γίνονται ούτε επί χούντας! 

Η προστασία της Δημοκρατίας εν έτει 2013 επιβάλλει εφόδους στα σπίτια ανυποψίατων πολιτών, με εισαγγελική μάλιστα εντολή!!!

Δεκάδες σπίτια χθες και σήμερα έχουν δεχτεί εφόδους αστυνομικών οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις τα κάνουν άνω-κάτω.

Σε σπίτι 24χρονου στον Χολαργό σήμερα το πρωί εισέβαλαν αστυνομικοί και του κατέσχεσαν 2 σημαίες, μία ελληνική και μία βυζαντινή!


Σε άλλο σπίτι, από απόστατρο αξιωματικό πήραν ιστορικά βιβλία (ΕΟΚΑ και ΕΔΕΣ).
Οι έλεγχοι απόστρατων αξιωματικών δεν είναι τυχαίοι. 


Προφανώς θέλουν να τους κλείσουν το στόμα μια και έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για τα όσα λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας αλλά και για τις άγριες περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις! 

παρατηρητής



Ἕλληνες!!!
Ἐδῶ βάλλεται ἡ Ἑλληνικὴ Σημαία!

 
Σᾶς τὸ ἔγραψα πάλι! Δὲν διώκουν τὴν Χρυσὴ Αὐγὴ ἀλλὰ τὰ Ἑλληνικὰ σύμβολα ποὺ μᾶς ἐνώνουν.

 
Τὴν σημαία καταδιώκουν! Ὄχι ἐμᾶς!!!

 
Φθάνει ἡ στιγμὴ ποὺ ἐπὶ τέλους πρέπει νὰ γίνουμε ὅλοι κοντάρια καὶ σημαῖες. 


Ἤ ἐμεῖς σημαῖες ἤ ἐμεῖς νεκροί!


 

Πηγή:  Φιλονόη

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

0 Αθανάσιος Διάκος (1788-1821) - Ο μάρτυρας της Επανάστασης

Αθανάσιος Διάκος (1788-1821) - Ο μάρτυρας της Επανάστασης

«Εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός και θ’ αποθάνω!».
Αθανάσιος Διάκος


Ο Αθανάσιος Διάκος ήταν ηρωικός αγωνιστής και μάρτυρας κι ένας από τους πρωτεργάτες της Επανάστασης του 1821.

0 Η Ουγγαρία αποπλήρωσε το δάνειο του ΔΝΤ μας λένε τα blogs! Με τι κόστος όμως;;

Shock to the system
Η Ουγγαρία αποπλήρωσε το δάνειο του ΔΝΤ μας λένε τα blogs! Με τι κόστος όμως;;
ΈΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΝΟ;;; 


ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ… αβέρτα χαράτσια… .
ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ;;;; ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ. 
ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;;
ΜΟΝΣΑΝΤΟ….. 

0 Παγκόσμια πατέντα για την θεραπεία του καρκίνου από τον Έλληνα ερευνητή Γεώργιο Κόρδα – Kατοχυρώνεται και θα πουληθεί σε διεθνείς φαρμακευτικές εταιρίες κολοσσούς

Από την έρευνα αιχμής στην καινοτομία: το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας χρηματοδοτεί 33 νέα προγράμματα. Στην Ελλάδα, αποδέκτης της επιχορήγησης «Απόδειξη ορθότητας της ιδέας» του ΕΣΕ είναι ο ερευνητής, κ. Γεώργιος Κόρδας με το ευρευνητκό του έργο "Νανοδοχεία για στοχευμένη θεραπεία καρκίνου μαστού και προστάτη" ("Novel Targeted Nanocontainers for Cancer Therapy").

Ο κ. Κόρδας εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο "Δημόκριτος" και είναι ειδικός στη νανοθεραπεία. Επιθυμεί να προωθήσει τα νανοφάρμακα για τη θεραπεία του καρκίνου, περιλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη. Τα αποτελέσματα της έρευνάς του που χρηματοδοτείται από την ΕΕ αναμένεται να είναι ζωτικής σημασίας.

Το έγκλημα του χαρακτηρισμού της νήσου Στρογγύλης σε "αρχαιολογικό χώρο" φαίνεται πως ολοκληρώνεται για τη χώρα μας με το πλήρες γκριζάρισμα της περιοχής και της παράδοσής της στους Τούρκους.
Η ΑΟΖ παύει να υπάρχει για την Ελλάδα στο σημείο, διότι σύμφωνα με τον Νόμο της Θάλασσας η αρχαιολογική περιοχή δεν έχει οικονομική ζωή!
Άρα, τέλος η ΑΟΖ.
Γι' αυτό προφανώς τον λόγο η κυβέρνηση φρόντισε να
αποσύρει τους 7 κομάντος που ήταν εγκατεστειμμένοι στο νησί!

0 Στημένη “δουλειά” ο φόνος του Φύσσα; Μερικές απορίες…


keratsiniΈχοντας πλέον συμπληρώσει ορισμένα 24ωρα από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και διαβάζοντας μια σειρά άρθρων και δηλώσεων από πρωταγωνιστικά πρόσωπα όσον αφορά τα γεγονότα εκείνης της νύχτας είναι φανερό πως υπάρχουν στοιχεία που ΔΕΝ αμφισβητούνται και μου δημιουργούν πολλές σκέψεις ως προς το αν πράγματι ηθικός αυτουργός είναι η Χρυσή Αυγή ή κάποιος άλλος.
του Στρατή Μαζίδη

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

4 Επιστολή σε χρυσαυγίτες και ακροαριστερούς

Των φρονίμων τα παιδιά, σε μια περίοδο έντονου φανατισμού, ξέρουν να κρατούν το στόμα τους κλειστό, διότι ότι θέση και να πάρεις, ο κάθε γκάου φανατικός, είναι έτοιμος να σε κατατάξει στα μόνα δύο πράγματα που μπορεί να διακρίνει το μυαλό του: "ή μαζί του ή εναντίον του".

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

0 To Ισραήλ καταργεί τα μετρητά

Την κατάργηση των συναλλαγών με μετρητά εξετάζει η ισραηλινή κυβέρνηση η οποία μάλιστα από την Τρίτη άναψε το «πράσινο φώς» για την σύσταση επιτροπής που θεωρείται μια λύση για να αποτρέψει τους πολίτες από την φοροδιαφυγή.

Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο Harel Locker, διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού .
Τα μετρητά μεταφέρονται εύκολα από άτομο σε άτομο και οι συναλλαγές με μετρητά μπορεί να πραγματοποιηθούν χωρίς την επίβλεψη της εφορίας.

0 Στην οδό Μπουμπουλίνας 36, στο Μουσείο,ξεκινά να λειτουργεί, με ιδιωτική πρωτοβουλία, μια πολυκατοικία που θα φιλοξενήσει τουλάχιστον 15 οικογένειες αστέγων....

Στην οδό Μπουμπουλίνας 36, στο Μουσείο,ξεκινά να λειτουργεί, με ιδιωτική πρωτοβουλία, μια πολυκατοικία που θα φιλοξενήσει τουλάχιστον 15 οικογένειες αστέγων.

Υπάρχει ανάγκη για οικιακό εξοπλισμό (κρεβάτια, κουζινικά, πετσέτες, κλπ) - μεταχειρισμένα, αλλά σε καλή κατάσταση.

Οποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με την κα Βέρα Μεσσήνη : τηλ 6944 529624 και 210 - 6727250

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

4 ΣΤΗΝΟΥΝ τον ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, για ΝΑ σφαχτούμε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μεταξύ μας. Μας ΔΙΑΙΡΟΥΝ για να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ οι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, με ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την ΟΡΓΗ μας, για να μην ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

Στην πρώτη Γραμμή τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ, υποδαυλίζουν τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ….

Καλλιεργούν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ, το ΔΙΧΑΣΜΟ….

Διαφημίζουν ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ “Αντιφασιστικές Διαδηλώσεις” στις Μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

ΣΤΗΝΟΥΝ τον ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, για ΝΑ σφαχτούμε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μεταξύ μας.

0 Το περιοδικό Time και η νέα φυλή σκλάβων που ετοιμάζουν οι Παγκοσμιοποιητές

Η προπαγάνδα των εβραϊκών ΜΜΕ μας προετοιμάζει πνευματικά και ψυχολογικά για να δεχθούμε την γενοκτονία των ευρωπαϊκών λαών και την ομογενοποίηση της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς οι "αριστεροί", οι "προοδευτικοί" και λοιποί δήθεν ευαίσθητοι συνάνθρωποί μας πιστεύουν ότι όλη αυτή η διαδικασία συμβαίνει φυσιολογικά και ότι είναι μια θετική εξέλιξη για την ανθρωπότητα. 


Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι δεν γνωρίζουν τι κάνουν οι Επικυρίαρχοι για τον εαυτό τους και το λαό τους.

0 Τραγούδι: Ο Κόσμος φλέγεται....Σμύρνη 1922.

κούστε το και διαβάστε το, πριν δείτε τα τουρκικά σίριαλ!]

Ζητώ ο Πόντιος! Σμύρνη 1922!
Η Ιστορία δε Ξεχνιέται....
Η ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

1 ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!! !!! !!!

Ο Μr Αλέξης Brookings ... ανηψιός του Παττακού!!!!!
 

ΠΟΣΟ ΤΙΤΑΝΟ-ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ... «ΚΥΡΙΑΡΧΕ» ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ; Ε, ΠΟΣΟ; ΠΟΣΟ;

2 ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! Θέλουν να θάψουν μια για πάντα τον Ελληνισμό! Η Χρυσή Αυγή ήταν το κίνητρο. Η εντολή δόθηκε από πολύ μακριά….

Μέχρι και ο Πανούσης τους είχε πάρει χαμπάρι..... κάτι έπρεπε να γίνει όμως.......

Μια έκρηξη αναπόφευκτη. 


To πολυπολιτισμικό μοντέλο περιμένει.... και η Ελληνική κοινωνία καθυστερεί....

Ο συνδυασμός του νόμου περί μεταναστών με αυτόν της άρνησης του Ολοκαυτώματος είναι ότι πρέπει.
 

Το δήθεν "αμερόληπτο" σύστημα δικαιοσύνης της Γερμανίας βρίσκεται Ελλάδα...... και δίνει εντολές... 
Γερμανοί εισαγγελείς... Kοινωνία με κατεβασμένα τα βρακιά...

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

1 Αποφύγετε τα πυρά!!

Ο Μύθος του Σπηλαίου του Πλάτωνα
  

Ανακοίνωση Ελλήνων Youtubers: Αποφύγετε τα πυρά!!

Έλληνες και Ελληνίδες, τις τελευταίες ημέρες είμαστε θεατές στην αναβίωση του διχασμού των Ελλήνων σε «Αριστερούς» και «Δεξιούς»...

Οι Νεοταξίτες και Δοσίλογοι προσπαθούν να αναβιώσουν τα συναισθήματα της Ντροπής, ελπίζοντας ότι θα μας διχάσουν ξανά, για να καταφέρουν ακόμη μία γενοκτονία του Ελληνικού λαού.

Έλληνες, τα μάτια σας ανοιχτά!!
Δεν πρέπει να μας διχάσουν. Προσπεράστε τους!


Είναι η ευκαιρία να φαγωθούν μεταξύ τους.
(Έτσι θα έχουμε λιγότερους συστημικούς να αντιμετωπίσουμε)

Ήρθε η ώρα που θα στήσουν τα πιόνια τους για τη μάχη, αλλά δεν θα συστρατευθεί κανείς μαζί τους!!

Απομακρυνθείτε, φτύστε τους και μη τους δίνετε δύναμη να μας καταστρέψουν.

Στα παιδιά μας, αξίζει ένα όμορφο μέλλον που θα στηρίζεται στη δημιουργία και όχι στο αίμα του εμφυλίου.

Θα είμαστε εδώ για να τους αποτρέψουμε και να τους στείλουμε στον Καιάδα, εκεί που οι πρόγονοί μας έριχναν τους προδότες.

Οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης, πολύ σύντομα θα μας επιβάλουν την «Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα» - «Κάρτα του Πολίτη», η πραγματική μάχη εκεί θα δοθεί και χρειαζόμαστε όλοι οι Έλληνες σε αυτή τη μάχη!!

Θα είναι οι λίγοι και θα είμαστε οι πολλοί! 

Θα είναι οι χαμένοι και θα είμαστε οι Νικητές!!

Αρκεί να μη μας παρασύρουν σε στημένες καταστάσεις.

Μακριά από τους Εντολοδόχους – Κομματόσκυλα – Εφιάλτες του Έθνους μας ......

Μόνο ενωμένοι θα τους διαλύσουμε!!!



Υ.Γ.

Σας προειδοποιούμε,
ΔΕΝ θα ανεχτούμε αίμα αθώων Ελλήνων, που δεν έχουν σχέση με το σινάφι σας..

 
*Πατρίδα ή θάνατος!!
___________

(*Patria o muerte 
Τσε Γκεβάρα, Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ 11/12/1964)

 

1 ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ...

Σε μια εποχή, που ακόμα και οι αδαείς έχουν καταλάβει ότι η πατρίδα μας έχει πέσει θύμα λεηλασίας από τους Γερμανούς,
 ποιους βολεύει άραγε το σχέδιο του διχασμού;;; 
 
Ναι, σωστά τους δωσίλογους που κατέστρεψαν μια ολόκληρη χώρα. 

0 Ονειροφαντασίες ενός εκπαιδευτικού

«Τα όνειρά σου μην τα λες γιατί μια μέρα κρύα, μπορεί και οι φροϊδιστές να βγουν στην εξουσία» (Διον. Σαββόπουλος)


Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων, ξύπνησα ευδιάθετος για να πάω σχολείο και μάλιστα, πράγμα που δεν συνέβαινε ποτέ πριν, αρκετή ώρα πριν από το ξυπνητήρι. Ήμουν ενθουσιασμένος που θα πήγαινα στο νέο μου λύκειο! Το ίδιο ενθουσιασμένοι ήταν κι όλοι όσοι συνάντησα στο δρόμο, συνάδελφοι και μαθητές. Το ειδικό σχολικό τρενάκι που αγόρασε ο Δήμος ειδικά για τη μεταφορά μαθητών και καθηγητών έμοιαζε με παραμυθένιο. Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού είχε αγοραστεί από την Disneyland.

0 Ο «γιατρός» των ΑΝΕΛ και τα καμμένα ρουσφέτια — Αντιμνημονιακοί στα λόγια.


— του Γιάννη Θεοδώρου στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (ΜΕΡΟΣ Β)

   — Ο «γιατρός»

   — Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο περιστατικό που έπεσε στην αντίληψη μας. Ο στενός συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βαγγέλης Λιάπης, ο αποκαλούμενος ….γιατρός, εκτός από το ότι εργάζεται ως γιατρός στο ΚΕΕΛΠΝΟ, έχει στήσει και τη δική του εταιρεία καθαρισμού «Αττικά Αέναη Καθαριστική», η οποία κάνει δουλειές με διάφορα υπουργεία. Ο κ. Λιάπης διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ με την περιβόητη προκήρυξη του υπουργείου Υγείας, χωρίς ΑΣΕΠ, που είχε εκδοθεί τέσσερις μέρες πριν από τις εκλογές του 2009 και παρά την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, που επέβαλε τη γενική απαγόρευση των πάσης φύσεως προσλήψεων. Το μόνο διαβατήριο πρόσληψης αποτέλεσε η κομματική διαδρομή, καθώς υπήρξε πρώτης γραμμής στέλεχος της ΟΝΝΕΔ κατά την περίοδο της προεδρίας του Γιώργου Παπανικολάου. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος είχε επιχειρήσει να τον αποσπάσει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς δεν το επέτρεπε το νομοθετικό πλαίσιο.

1 14 - 16 Σεπτεμβρίου 1943 -Το Ολοκαύτωμα της Βιάννου «θάρρος μπαμπά, για την πατρίδα πεθαίνουμε»

Θα την κάψω την Βιάννο, γιατί υπάρχει εκεί οργανωμένη αντίσταση και υποθάλπουν αντάρτες και Άγγλους και γιατί είναι φωλιά ανταρτών τα βουνά της. Αυτή ήταν η απειλή του... Χάρτμαν, του Δ/τή της αστυνομίας στο Νομό Ηρακλείου, σε Βιαννίτες που είχαν συλληφθεί απ' αφορμή το σαμποτάζ που είχε γίνει τον Ιούλιο του 1943 στο αεροδρόμιο του Καστελλίου της Πεδιάδος.
Στην επαρχία Βιάννου στο νοτιοανατολικό τμήμα του Νομού Ηρακλείου, δημιουργήθηκε ισχυρή αντιστασιακή οργάνωση, με καθολική συμμετοχή του πληθυσμού, από τις πρώτες ημέρες της ναζιστικής κατοχής, τον Ιούνιο του 1941.

0 …Καί ὁ λόγος πάλι περί Μεταμοσχεύσεων ΕΟΜ καί πρωτόκολλο ...

ίγες μέρες πρίν, ἐστάλη στή Γραμματεία τῆς ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ἡ ἀκόλουθη ἐπιστολή πού εἶναι πολύ σημαντική ὡς πρός τήν πρωτοκόλληση τῶν δηλώσεων ἀρνήσεως δωρητῶν ὀργάνων. Γιά λόγους εὐνόητους διατηροῦμε τήν ἀνωνυμία της).
"Καλησπέρα.
Ὀνομάζομαι …
καὶ ἐδῶ καὶ μία ἑβδομάδα προσπαθῶ νὰ στείλω τὸ γνωστὸ φὰξ ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἄρνηση λήψης ὀργάνων γιὰ μεταμόσχευση στὸν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΟΜ, τὸ νούμερό τους ἦταν χαλασμένο, δὲν ὑπάρχουν ὑπάλληλοι, καὶ ὁ ἕνας καὶ μοναδικὸς ποὺ ἀπαντᾶ στὸ τηλέφωνο, ἀρνεῖται νὰ δώσει ἀριθμὸ πρωτοκόλλου, διότι ἔχουν 22 χιλιάδες αἰτήσεις καὶ τὰ περνᾶνε τώρα στὸν ὑπολογιστὴ τους, ὁπότε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θὰ πρέπει νὰ τηλεφωνήσω σὲ δυόμιση μῆνες γιὰ νὰ μοῦ δώσουν ἀριθμό πρωτοκόλλου γιὰ τὴν ὑπεύθυνη δήλωση ποὺ ἔκανα σήμερα γιὰ μένα καὶ τὰ ἀνήλικα παιδιά μου, δηλαδὴ στὰ μέσα Νοεμβρίου!!!!!!Δὲν χρειάζεται νὰ ἀναφέρω τὸν διάλογό μας καὶ τὴν ἐπισήμανση γιὰ τὸ παράλογο τῆς τακτικῆς ποὺ τοὺς ὑποχρεώνουν νὰ ἀκολουθήσουν.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

1 Κάτι συμβαίνει… Εξαφανίζουν τις “κοντινές” φωτογραφίες του Τούρκου Διοιηκητή Hakan Eser στη Λάρισα….. ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ !!!!!!

Εξαφάνισαν όλες τις φωτογραφίες του TOΥΡΚΟΥ, σε ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ…..
 

1. Στο Google images,
2.Το ιστολόγιο της ΕΑΣ Λάρισας, στην ανάρτηση :
http://eaaslarisas.blogspot.com/2013/09/seebrig_11.html#more
…περιέργως εξαφανίστηκε η ΚΟΝΤΙΝΗ φωτογραφία. 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

0 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ..... σχετικά με την κόντρα Μπουτάρη-Μιχαλολιάκου με αφορμή την ΔΕΘ

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΕ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!!!! 
ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟ ΒΗΜΑ!

Φέτος ο ίδιος άνθρωπος χαρακτηρίζει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής persona non grata. 


Μήπως είναι όλα για ξεκάρφωμα???? 
Ας δούμε πέρσι.... τι έγινε χωρίς να το γνωρίζουμε...
altΗρωική αντίσταση από την λαϊκή πολιτοφυλακή
Τα ονόματα  των αποκεφαλισμένων και απαχθέντων της Μααλούλα

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Δραματικές ώρες στα χέρια αδίστακτων τζιχαιστών μεταξύ άλλων τσετσένων και λίβυων περνούν οι μοναχές και τα παιδιά του οικοτροφείου της ιστορικής ελληνορθόδοξης μονής της Αγίας Θέκλας στη Μααούλα.Όλες οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα συγκλίνουν ότι οι ισλαμιστές εδρεύουν πλέον στην μονή.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

0 Στην Ελλάδα της pax hebraica των τοκογλύφων. (ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ..... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ.....)


Στην Ελλάδα της απόλυτης χρεοκοπίας ποιος άνθρωπος με τα τόσα προβλήματα θα καθίσει να ασχοληθεί με το τι είναι σωστό και δίκαιο από την στιγμή που όλα γύρω του καταρρέουν;;; Που όλα γύρω του έχουν σχέση με την εικόνα;;; 

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

0 ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΜΡΟ ΤΣΑΚΑΛΗ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ), ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ........ΟΧΙ,ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ.....ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ <ΚΟΙΤΑΞΤΕ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.....ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ 100.000 ΑΠΕΡΓΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ....

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

0 Τον τσάκισε πάλι τον καπιταλισμό ο Αλέξης φορώντας πουκάμισο Burberrys.

Τον τσάκισε πάλι τον καπιταλισμό ο Αλέξης φορώντας πουκάμισο Burberrys. 
 
Κανονικό μοντέλο. Όχι, παίζουμε... Όλα αυτά στην ΔΕΘ.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

2 Πολύ αποτελεσματικοί οι 11 "Σύμβουλοι" από το ΚΙΣ που ελέγχουν τα σχολικά βιβλία, στον 1ο Όροφο του Υπουργείου ΠΑΙΔΕΙΑΣ: "πράξη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ το Αρκάδι" !!!!!

Άκρως αποτελεσματικοί οι 11 Εβραίοι του ΚΙΣ που εργάζονται ως "Σύμβουλοι" στον Πρώτο όροφο του Υπουργείου Παιδείας!

Ελέγχουν το περιεχόμενο των βιβλίων και άρα, το τι διδάσκονται τα παιδιά μας…..

Η αποτελεσματικότητα των κυρίων αυτών είναι φοβερή: Μας πετάνε μέσα στα μούτρα μας, πόσο Μισαλλόδοξοι και Ρατσιστές είμαστε εμείς οι Έλληνες…

Πράξη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ το Αρκάδι" !!!!!

1 Συνέντευξη με Έλληνα γιατρό στη Συρία: 1200 δολάρια το μήνα παίρνουν οι "αντάρτες"!


"Επειτα, είναι οι βιασμοί. Πολλοί βιασμοί. Παιδιά, Γυναίκες. Στις αρχές του χρόνου εκπαίδευα γιατρούς στη Ράκα. Βόρεια Συρία. 

Γνωρίζω έναν καταπληκτικό άνθρωπο που προσπαθούσε να φυγαδεύσει τη γυναίκα και τις τρεις του κόρες στην Τουρκία. 


Κλαίγοντας και ουρλιάζοντας μου περιέγραφε πώς δεν τα κατάφερε, διότι ένας αντάρτης σ' ένα μπλόκο απαιτούσε για να τους αφήσει να προχωρήσουν να περάσει μία ώρα με μία από τις μικρές."


Συνέντευξη με τον Έλληνα γιατρό της Συρίας Δημήτρη Μόγνιε

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

2 Ναζισμός = Κομμουνισμός (Οι πρόδρομοι της Παγκόσμιας Δικτατορίας)


Ναζισμός = Κομμουνισμός 
(Οι πρόδρομοι της Παγκόσμιας Δικτατορίας)
Η Σοβιετική κοινωνία ήταν η πρώτη Κουμουνιστική κοινωνία στη Γη. 


Ήταν ένα τεράστιο κοινωνικό πείραμα.
 

.... http://www.youtube.com/watch?v=4KnO_ofy8A4 ...

Ο αγωνιώδης θάνατος 7 εκατομμυρίων Ουκρανών είχε ένα ευρύτερο νόημα στη διεστραμμένη οπτική των αρχιτεκτόνων του κουμμουνισμού.

0:45 

«Πρέπει να κάνεις την επανάσταση, μετά να εγκαθιδρύσεις την Δικτατορία του προλεταριάτου και μετά η γένεση του "Νέου" ανθρώπου μπορεί να γίνει δυνατή.»

PIERRE RIGOYLOT (historian, Institut d’ histoire Sociale, Paris)


Η γένεση του "Νέου ανθρώπου" ήταν ο έσχατος σκοπός του Μαρξισμού.

0 Ασπόνδυλοι προδότες. Ξεφτιλισμένα κτήνη.

Ασπόνδυλοι προδότες. Ξεφτιλισμένα κτήνη.

Ασπόνδυλοι προδότες, οι οποίοι παραδώσανε την πατρίδα στους ξένους και επικαλέσθηκαν τον πατριωτισμό των Ελλήνων, για να τους πείσουν να μην αντισταθούν.

Ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκριτές, οι οποίοι ακόμα τολμάνε να παριστάνουν τους "επαναστάτες", την ώρα που, ως πολιτικοί προϊστάμενοι των ΜΑΤ, τα στρέφουν εναντίον των εργαζομένων.

ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!! Τα blog τους «χαλάνε τη σούπα…» Θα επιτεθεί μόνος του ο ΟΜΠΑΜΑ, με τη ….. συνδρομή ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ και ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. Τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ!
Σχόλιο: Γι αυτό ετοιμάζουν το Γ’ΠΠ ; Είναι πιο εύκολο να μας σκοτώσουν, παρά να μας ελέγξουν…» Κάτι ξέρει ο κος Μπρεζίνσκυ, αφού υπήρξε συνιδρυτής της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, με τον David Rockefeller, το 1973….

0 Ο συνάνθρωπος, απεναντίας, όσα κι αν σου κάνει, είναι αδελφός σου.


agapi hands.jpg
Ξέχασε, λοιπόν, τις ξένες αμαρτίες, για να ξεχάσει και ο Κύριος τις δικές σου. Γιατί αν πεις, "Τιμώρησε τον εχθρό μου", έκλεισες το στόμα σου. Έχασε πια η γλώσσα σου το δικαίωμα να μιλάει στο Θεό. Πρώτα-πρώτα επειδή εξαρχής Τον παρόργισες, κι υστέρα επειδή ζητάς πράγματα που είναι αντίθετα στον ίδιο το χαρακτήρα της προσευχής.

Αφού, δηλαδή, προσέρχεσαι για να ζητήσεις συγχώρηση αμαρτημάτων, πώς μιλάς για τιμωρία; Το αντίθετο έπρεπε να κάνεις, να παρακαλάς για τους άλλους, ώστε στη συνέχεια να παρακαλέσεις με παρρησία και για τον εαυτό σου. Αν προσευχηθείς για τους συνανθρώπους σου, τα πέτυχες όλα, έστω κι αν δεν πεις το παραμικρό για τις δικές σου αμαρτίες. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ζοφερό από μια ψυχή που μνησικακεί και μισεί.

0 Φυσικά "φάρμακα" που υπάρχουν μέσα στο σπίτι

άρμακα" που δεν φαντάζεστε ότι έχετε μέσα στο σπίτι σας. Δείτε ποια είναι και πως χρησιμοποιούνται...

1. Γαρύφαλλο.
Αντιμετωπίζει τα κοψίματα... Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό με παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

2. Ζάχαρη.
Αντιμετωπίζει το λόξιγκα! Την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει, πάρε την γλυκιά σου εκδίκηση καταπίνοντας 1 κ. γ. ζάχαρη. Οι ειδικοί πιστεύουν πως η ζάχαρη επιδρά στο νευρομυϊκό σύστημα, που κανονικά θα έδινε εντολή στους μύες του διαφράγματος να συνεχίσουν τις σπασμωδικές συσπάσεις, ήτοι τον λόξιγκα.