Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

0 Για την απώλεια της ιδιωτικής ζωής προειδοποιεί ο Ε. Σνόουντεν

Για την απώλεια της ιδιωτικής ζωής προειδοποιεί ο Ε. Σνόουντεν


Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

0 Ὁρμᾶτε μωρέ!!!

«Θα ‘ρθει μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσους λίγους κατέχοντες, που οι πολλοί μη έχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση…» Αριστοτέλης Ωνάσης



Δεκέμβρης μήνας σήμερα!! Δεκέμβρης του δύο χιλιάδες τίποτα! Ένας Δεκέμβρης παγωμένος, που διαισθάνομαι ότι δεν θα είναι σαν τους αλλοτινούς. Φέτος τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά! Νοιώθω την ανάσα του θανάτου να ακινητοποιεί τα όνειρά μου για το αύριο του Έθνους μου. Βλέπω τον Λαό μου να τον έχει αγκαλιάσει ο φόβος και τούτη η αίσθηση με κατατρέχει και από αυτό το συναίσθημα, που βιώνω, δεν υπάρχει χειρότερο.

Το πολυπλόκαμο χταπόδι του Διεθνούς Σιωνισμού έχει γραπώσει το Έθνος μου για τα καλά και του ρουφάει το μεδούλι. Βρισκόμαστε σε κατάσταση αποπροσωποποίησης ενός Λαού ως να έχουμε καταληφθεί ομαδικά από το«σύμπλεγμα της Μέδουσας» ενώ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (SS),τραπεζίτες, οικονομολόγοι, διευθυντές, μάνατζερ, άρτια εξοπλισμένοι, εκπαιδευμένοι και φανατισμένοι, ανέλαβαν όλες τις δύσκολες και «βρώμικες»δουλειές (έως και την πρωθυπουργία), ευαγγελιζόμενοι την εξαφάνιση του ελληνικού Έθνους.

Τα ύπουλα Μέσα Μαζικής Υστερίας των «κακοποιών» της ενημέρωσης, οι διανοούμενες πόρνες που υποδύονται τους...

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

0 Οι εφοριακοί σε ρόλο Big Brother άρχισαν να παρακολουθούν τα έξοδα μας !



Οι εφοριακοί σε ρόλο Big Brother άρχισαν να παρακολουθούν τα έξοδα μιας οικογένειας για την κινητή τηλεφωνία, τις αγορές για το νοικοκυριό, τα δάνεια, ακόμη και τις δαπάνες για ιατρικές εξετάσεις και ασκούν ανάλογες πιέσεις πληρωμής.
Στις αρχές Δεκεμβρίου ένας φορολογούμενος δέχτηκε τηλεφώνημα από το call center του υπουργείου Οικονομικών. Η τηλεφωνήτρια, αφού του έδωσε τα στοιχεία της, τον ενημέρωσε ότι η συνομιλία καταγράφεται και στη συνέχεια τον ρώτησε το εξής: «Γιατί δώσατε 200 ευρώ για το κινητό σας τον προηγούμενο μήνα και δεν πληρώσατε 100 ευρώ στην Εφορία, όπου έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές;».

1 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ…


Ο άνθρωπος από την φύση του είναι μια οντότητα που του αρέσει να ερευνά τα πάντα και μέσα από την έρευνα να εξελίσσεται διαρκώς και αενάως προς την τελειοποίηση του. Διακατέχεται από μια εσωτερική επιθυμία αναζήτησης, επί παντός επιστητού, που τον κρατά διαρκώς σε μία εγρήγορση, στο ταξίδι του προς την Ιθάκη. Το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να έχουμε σαν άνθρωποι, ώστε να συλλέξουμε τις σωστές πληροφορίες από το «περιβάλλον» μας, που θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξη μας, είναι η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

1 ΠΩΣ να αμυνθείτε στην κατάσχεση και τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας! Oι οδηγίες του Εισαγγελέα Σακκά

Διαβάστε τις νομικές όψεις αντίστασης – άμυνας σε κατάσχεση και πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ως χώρου επαρκούς στέγασης. 

Ι. Η κατοικία ως χώρος επαρκούς στέγασης (ατομικά ή της οικογένειας) αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα και προστατεύεται ως αντικείμενο Ειδικής Φροντίδας από το Κράτος κατ΄άρθρο 21 παρ 4 Συντάγματος. 

0 ΝΕΡΙΤ

Νερίτ και ξερό ψωμί στην Ελλάδα της αφασίας. 

Ο Σαμαράς έπαιξε μια χαρά τον ρόλο του φασίστα. 

Η αριστερά έβγαλε τα τραπεζάκια έξω και πούλησε επανάσταση στους βλάκες…

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

0 Είναι δυνατόν ένα κράτος-μέλος να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Είναι δυνατόν ένα κράτος-μέλος να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση; 

Αν για την αποχώρηση ενός κράτους-μέλους από την ευρωζώνη μας λένε ότι θα πρόκειται για καταστροφή, μπορούμε να φανταστούμε τι θα μας πουν σε περίπτωση που κάποιος τολμήσει να θέσει την ερώτηση «μα προβλέπεται αποχώρηση κράτους –μέλους από την ΕΕ;».
Η προπαγάνδα των ευρωατλαντιστών υπέρ της ΕΕ έχει φθάσει σε τέτοιο βαθμό που οι πολίτες της ΕΕ όχι μόνο θεωρούν την ύπαρξη της Ένωσης σαν κάτι το φυσιολογικό ...σχεδόν μοιραίο αλλά επιπλέον έχουν την βεβαιότητα ότι καν δεν προβλέπεται ρήτρα αποχώρησης κράτους-μέλους.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

0 Το ρατσιστικό παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον των Ελλήνων εργαζομένων:

Το ρατσιστικό παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον των Ελλήνων εργαζομένων:

Το φερέφωνο των Διεθνών Τοκογλύφων, το ανθελληνικό και ρατσιστικό κόμμα της Νέας Τάξης, ο ΣΥΡΙΖΑ, χτυπάει τις ελληνικές επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε άνεργους και εξαθλιωμένους Έλληνες.

Το φερέφωνο του Σιωνισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ, (μέσα από ιστοσελίδες του “left.gr”, “edromos.gr”, “Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό» κ.λπ.), καταγγέλλει το ελληνικών συμφερόντων, super market ΓΑΛΑΞΙΑΣ, για… "Ρατσισμό"… επειδή δίνει εργασία στους εξαθλιωμένους Έλληνες.

0 «Πουθενά δεν γίνεται τέτοια απαξίωση της εθνικής μας ζωής, όσο μέσα στο Πανεπιστήμιο»

Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης: 
«Πουθενά δεν γίνεται τέτοια απαξίωση της εθνικής μας ζωής, όσο μέσα στο Πανεπιστήμιο»

Η συνέντευξη δόθηκε στην κυρία Άννα Δοντά

Ένα αρκετά μεγάλο και ουσιαστικό κομμάτι αυτού του «έμψυχου υλικού» συγκροτήθηκε επί των ημερών και κατά τη διάρκεια απουσίας εκτός Ελλάδος τού τότε Κοσμήτορος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Συγκλητικού, κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκη, ο οποίος μιλάει κυρία Άννα Δοντά (του περιοδικού Hellenic NEXUS), γι' αυτή τη λαθροχειρία διακοσίων «διδακτοροποιηθέντων», όπως και για το πώς λειτουργεί το σύστημα των ΑΕΙ.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

0 Ἰσοκράτους Πανηγυρικὸς, τὰ «ῥατσιστικά» του ἀποσπάσματα!

Γιὰ ὅσους κατὰ καιροὺς χρησιμοποιοῦν δολίως κι ἄνευ (πραγματικῆς) γνώσεως τὸν Ἰσοκρατικὸ λόγο, λαμβάνω σήμερα τό θάρρος νὰ τοὺς φέρω ἕνα γενναῖο ἀπόσπασμα. 

Λέγω γενναῖο, διότι γνωρίζω πώς μετὰ βίας θὰ καταφέρουν νὰ ἀναγνώσουν τὶς λιγοστὲς γραμμοῦλες ποὺ ὀφείλουν νὰ ἀναγνώσουν(!!!!) πρὸκειμένου νὰ μὴν λένε τὶς ἀνοησίες ποὺ λένε!!

Μία λεπτομέρεια ἐπὶ πλέον:

ὁ Ἰσοκράτης, ὅταν ἔλεγε ξένους (ὅπως φυσικὰ καὶ ὅλοι οἱ Ἕλληνες)
ἀναφερόταν ΜΟΝΟΝ σὲ Ἕλληνες ἀπὸ ἄλλες πόλεις τῆς Ἑλλάδος!!! 
Αὐτοὺς τοὺ Ἕλληνες ὄφειλε νὰ ΦΙΛΟ-ξενήσῃ! 
Αὐτοὶ οἱ ξένοι μόνον μποροῦσαν νὰ ἀντιληφθοῦν τὸν ΞΕΝΙΟ Δία! Καὶ μὲ αὐτοὺς μόνον μποροῦσε νὰ συμμαχήσῃ κατὰ κοινοῦ ἐχθροῦ!!!

Διαβᾶστε λοιπὸν καὶ θαυμᾶστε τὴν ἄποψί του γιὰ τοὺς …ἀσιᾶτες…

Ὁ παλιορρατσιστὴς!!! Θὰ λέγατε, ἐὰν τὸν εἴχατε διαβάσει!!!!!

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

0 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Νευροβιολογία που ονειρεύεται τα χρήσιμα εμφυτεύματα, κατά τα «χρήσιμα αντικείμενα» στο μυθιστόρημα του Κινγκ, το θυμάστε;

Από την άλλη η βίβλος της ψυχιατρικής ανανεώνεται για να καλωσορίσει κι αυτή τη νέα αντίληψη των πραγμάτων. Χάνεις ένα αγαπημένο πρόσωπο και πενθείς πάνω από δυο βδομάδες... χμ, μάλλον υπάρχει πρόβλημα.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος στο στόχαστρο.
Τον σκανάρουμε, πετάμε τα άχρηστα συναισθήματα και μετά καπάκι του φοράμε μερικά καλώδια που θα διεγείρουν τα «χρήσιμα».

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

0 Πομάκος πρότυπο για τους συνομηλίκους του!

Πομάκος πρότυπο για τους συνομηλίκους του!

Από το εξωτερικό στον ελληνικό στρατό!

«Οι παππούδες μου πέθαναν για την Ελλάδα»


Παρόλη τη λυσσαλέα προπαγάνδα των Τούρκων εναντίον της Ελλάδας, συνέχεια παρουσιάζονται νέες περιπτώσεις αδελφών Πομάκων, που μας συγκινούν. 

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

0 ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ ! ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ;;;




Μήπως μας γελούν τα μάτια και τ’ αυτιά μας; Ή μήπως (ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!!!) ο Χριστός είναι γιος (!!!) του Λούσιφερ (Εωσφόρου), όπως ακούγεται στην παρακάτω παπική «προσευχή»…;



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μάλλον δεν κάνουμε λάθος, ούτε…τρελαθήκαμε! Πρόκειται ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ (!!!) «ΠΡΟΣΕΥΧΗ» (ή μάλλον ξεκάθαρη επίκληση του Σατανά!!!) των αιρετικών Ρωμαιοκαθολικών!!! Δείτε κι ένα ακόμα σχετικό βίντεο:





Πηγή

0 ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ... Της ρουφιανιάς το κάγκελο! Αυτοί θα μας κυβερνήσουν;;; Από την μια ο Σαμαράς που μας τσακίζει οικονομικά και από την άλλη ο Τσιπράκος που μας τσακίζει εθνικά.....

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...
Της ρουφιανιάς το κάγκελο! Αυτοί θα μας κυβερνήσουν;;; 


Από την μια ο Σαμαράς που μας τσακίζει οικονομικά και από την άλλη ο Τσιπράκος που μας τσακίζει εθνικά.....

0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ «κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού»



Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2013

Σήμερα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 08:00, Έλληνες Πολίτες συγκεντρωθήκαμε για 3η φορά έξω από την Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων (Τζιραίων 8-10, 117 42 Αθήνα) για να διαμαρτυρηθούμε κατά του διαγωνισμού για την «αποκατάσταση και ανάδειξη του Φετιχιέ τζαμί (εις μνήμην του Μωάμεθ Β’ του Πορθητή)» που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, προϋπολογισμού 1.380.000€ από το υστέρημα του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού!

Στις δύο προηγούμενες φορές (12/11 και 28/11) κατά τις οποίες ο διαγωνισμός απέβη άγονος, η διαμαρτυρία μας υπήρξε αξιοπρεπής και ήσυχη, εντός των πλαισίων που ορίζει ο νόμος και προ παντός σύμφωνη με τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών όπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος (άρθρο 11). Ομοίως ήμασταν αξιοπρεπείς και ήρεμοι στην σημερινή μας συγκέντρωση η οποία δεν είχε το επιθυμητό προς εμάς αποτέλεσμα καθώς εισήλθαν στην υπηρεσία ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι κατασκευαστικών εταιρειών και τελικά κατετέθησαν οχτώ (08) φάκελοι προσφορών.

Κάποιες εντάσεις προκλήθηκαν μονάχα μεταξύ των διαμαρτυρομένων και των εργολάβων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, όταν οι τελευταίοι ξεκίνησαν να προσέρχονται στην υπηρεσία για να καταθέσουν τις προσφορές τους (περίπου 09:45), έως και λίγο μετά την λήξη του διαγωνισμού (περίπου 10:05).

Στην είδηση της κατάθεσης των προσφορών από τους εργολάβους, ένας εκ των διαμαρτυρομένων Ελλήνων Πολιτών και μόνιμος συναγωνιστής μας σε όλους τους αγώνες ενάντια στο κατοχικό καθεστώς, τελώντας ενδεχομένως εν βρασμώ ψυχής - και εν αμύνη ενάντια στην γενοκτονία που υπόκειται ο Ελληνισμός - μη σκεπτόμενος άλλον τρόπο να εισακουστεί και να αντιδράσει για την κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων και υπό την απειλή της συστηματικής του εξόντωσης από το δουλικό καθεστώς, προέβη σε μία επικίνδυνη πράξη για την οποία συνελήφθη και στην οποία από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα το ΙΧΕ όχημά του και εισέβαλε στο ισόγειο της υπηρεσίας διαπερνώντας την είσοδο, καθώς και μία εσωτερική υαλόπορτα και προκαλώντας ουκ ολίγες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτηρίου. Έπειτα παραδόθηκε στην Αστυνομία, υπερήφανος για την πράξη του αυτή, δηλώνοντας εν τάξει με την συνείδησή του!

Η απόφαση για την αποκατάσταση και ανάδειξη ενός καταλοίπου του οθωμανικού ζυγού στην πόλη των Αθηνών, ενός έργου προϋπολογισμού 1.380.000€ και μάλιστα εν καιρώ κοινωνικής εξαθλίωσης, οικονομικής ανέχειας, αλλά και φυσικής πια εξόντωσης των Ελλήνων Πολιτών, αποκαλύπτει από μόνη της τα αίτια που οδήγησαν έναν Έλληνα Πολίτη σε μια πράξη δίχως να λογαριάσει τις συνέπειες αυτής.

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» δηλώνει απερίφραστα πως θα συμπαρασταθεί στον Έλληνα Πολίτη προσφέροντάς του κάθε ηθική και υλική υποστήριξη

ως επιτάσσει η συνείδησή κάθε Έλληνα Πολίτη που συμμερίζεται την απογοήτευση και την οργή για την συστηματική εξόντωση της Ελληνικής κοινωνίας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Ήδη οι δικηγόροι της ΔΡΑΣΗΣ βρίσκονται στο πλευρό του και θα πράξουν το καλύτερο δυνατόν.

Διαμηνύουμε δε στα παπαγαλάκια του δουλικού καθεστώτος που έσπευσαν να ευτελίσουν, να συκοφαντήσουν και να διακωμωδήσουν αυτόν τον Έλληνα Πολίτη, πως ο Ελληνικός Λαός δεν είναι τόσο ευκολόπιστος και άβουλος όσο τον νομίζουν και πως οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού, απαξίωσης και χειραγώγησης της Ελληνικής κοινής γνώμης θα έχει λαβείν της αντιδράσεως που πρέπει, πάντοτε σύμφωνα με τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών που απορρέουν από το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» αγωνίζεται και θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο και με κάθε μέσο, κατά της αποφάσεως για την αποκατάσταση και ανάδειξη του Φετιχιέ τζαμί, κάνοντας χρήση κάθε δικαιώματος που απορρέει από το Σύνταγμα της Ελλάδος, που επιτάσσει το Εθνικό συμφέρον της Πατρίδας και που επιβάλλουν η ιστορική μνήμη και οι εθνοαπελευθερωτικοί αγώνες των προγόνων μας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ «κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού»

0 Τζίμης Πανούσης: ο ΣΥΡΙΖΑ , είναι μεγάλη παγίδα και θα το δείτε όταν θα έρθει στην εξουσία.

PANOUSIS


Ο Τζίμης Πανούσης στο ραδιόφωνο του Δίεση 101,3 μίλησε άλλη μια φορά και ελάλησε, όπως κάνει μοναδικά, εδώ και τόσα χρόνια.

Για την Αριστερά, το ΕΣΥ, το Θεό και πολλά άλλα, για τα οποία συζητάμε κι εμείς μεταξύ μας, αλλά, άλλο εμείς.
Αρχικά αναφέρθηκε στις νέες εμπειρίες που απέκτησε επισκεπτόμενος ένα ελληνικό νοσοκομείο:
«Ήταν ένα ηλεκτροσόκ ρεαλισμού. Σε προσγειώνει στην πραγματικότητα και φεύγουν όλα αυτά τα δήθεν τα οράματα που έχουν οι καλλιτέχνες.

Το σημαντικό είναι ότι εκεί συναντάς ανθρώπους ...

0 ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΜΟΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει μια 40χρονη ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου από τη Ζαχάρω, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, καταγγέλλοντας τους αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος και το διοικητή τους για προκλητική αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας που είχαν σαν αποτέλεσμα την προσβολή της προσωπικότητάς της και την έκθεση σε κίνδυνο των ανήλικων παιδιών της.


Η απίστευτη ιστορία της Ρούλας Γουργούλη, την οποία φέρνει στο φως η Ελευθεροτυπία, ξεκίνησε προχθές στις 5 το απόγευμα, όταν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μετέβησαν στο κ

ατάστημά της, ζητώντας την άδεια για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην επιχείρησή της.

Η 40χρονη γυναίκα, όπως λέει στην Ελευθεροτυπία, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η άδεια που ζητούσαν είχε εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες από τις αρχές Σεπτέμβρη 2013, αλλά δεν της είχε κοινοποιηθεί ακόμη.

Τότε εκείνοι της είπαν να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα, όπου προς μεγάλη της έκπληξη της ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

«Ενημέρωσα το διοικητή του Α.Τ. Ζαχάρως και τους αστυνομικούς ότι είχα αφήσει στο σπίτι μόνα τους τα δύο από τα ανήλικα παιδιά μου, ηλικίας 5,5 και 4 ετών, με αναμμένο το τζάκι και ότι κινδύνευαν μόνα τους, καθώς ο σύζυγός μου απουσίαζε για δουλειά στην Αθήνα.

Εισέπραξα την προκλητική τους συμπεριφορά και την αδιαφορία τους. Τότε αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω στη 16χρονη κόρη μου που ήταν στο φροντιστήριο προκειμένου να πάει στο σπίτι και να φέρει στο Α.Τ., κοντά μου, τα δύο ανήλικα παιδιά μου. Αυτό και έγινε. Κράτησα τα παιδιά κοντά μου μέσα στο αστυνομικό τμήμα μέχρι τις 10 το βράδυ, όταν ήρθε ο σύζυγός μου και τα πήρε. Στη συνέχεια, λες και ήμουν κάποιος εγκληματίας, με οδήγησαν στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, στον Πύργο, μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και με φωτογράφησαν παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μου», διηγείται η κ. Γουργούλη.

«Η συμπεριφορά των αστυνομικών του τμήματος στη Ζαχάρω με προσβάλλει ως πολίτη, ως επαγγελματία αλλά και ως μητέρα. Οι άνθρωποι αυτοί, παρά τις εκκλήσεις και τις διαμαρτυρίες μου ότι είχα αφήσει στο σπίτι με αναμμένο το τζάκι τα δύο από τα ανήλικα παιδιά μου, αδιαφόρησαν προκλητικά, ενώ με απείλησαν ότι αν συνεχίσω να φωνάζω, θα μου προσάψουν κατηγορία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο», καταγγέλλει.

Προσθέτει, επίσης, ότι από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας έμαθε ότι οι αστυνομικοί δεν του είπαν τίποτα για τα ανήλικα παιδιά της που είχε αφήσει μόνα στο σπίτι τους.
«Μετά από αυτά, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών οργάνων», τόνισε η 40χρονη επαγγελματίας.



Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

0 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ – Η ΠΡΩΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Επειδή κουραστήκαμε με την πολιτική ορθότητα και την ιδεολογική αναπηρία της πλειοψηφίας όσων ασχολούνται με τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα, επειδή μόνο κάποιος που δηλώνει δεξιός στην Ελλάδα κατακρίνεται και λοιδορείται , ενώ άλλοι που μας λιβανίζουν για τα οράματα της αριστεράς και του Μαρξισμού θεωρούνται αγωνιστές και αγνοί, θέλουμε έτσι να δείξουμε ορισμένα στιγμιότυπα αλήθειας για τους λοβοτομημένους.

Κι ενώ χαρακτηρίζουν φασίστες και ρατσιστές μόνο τους Ναζί (οι οποίοι όντως προέβησαν σε πράξεις ειδεχθείς κατά ανθρωπίνων υπάρξεων), ενώ αποσιωπούν τα περισσότερα εγκλήματα του Κομμουνισμού (της ψευδεπίγραφης ιδεολογίας της αγάπης), οποιοσδήποτε πάει να αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι και στις δύο αυτές πολιτικές ιδεολογίες τον κατηγοριοποιούν αυτόματα στην πρώτη. 

Λιγάκι φασιστικό δεν είναι; Χμμμμ… 

0 Τότε ο πόλεμος έφερνε θάνατο. Τώρα ο πολιτισμός φέρνει αρρώστια.

20372_108648869146981_100000056043841_217702_5400780_n.jpg Ο πολιτισμός καλός είναι, αλλά, για να ωφελήση, πρέπει να «πολιτισθή» και η ψυχή. Αλλιώς είναι καταστροφή. Ο Άγιος Κοσμάς είπε: «Από τους γραμματισμένους θα έρθητο κακό». Παρ' όλο που η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ και έκανεπρόοδο μεγάλη, εν τούτοις με ο,τι κάνουν για να βοηθήσουν τον κόσμο, χωρίς να το καταλαβαίνουν, καταστρέφουν τον κόσμο. Ο Θεόςάφησε τον άνθρωπο να κάνη του κεφαλιού του, αφού δεν Τον ακούει, και έτσι τρώει το κεφάλι του. Καταστρέφεται μόνος του ο άνθρωποςμε αυτά που φτιάχνει. 

Τι κατόρθωσαν οι άνθρωποι του 20ου αιώνος με τον πολιτισμό! Παλάβωσαν τον κόσμο, μόλυναν την ατμόσφαιρα, τα πάντα. Η ρόδα, αν ξεφύγη από τον άξονα, γυρίζει συνέχεια χωρίς σκοπό. Έτσι και οι άνθρωποι, άμα ξεφύγουν από τηναρμονία του Θεού, βασανίζονται! Παλιά υπέφεραν οι άνθρωποι από τον πόλεμο· σήμερα υποφέρουν από τον πολιτισμό. Τότε έφευγαν από τις πόλεις στα χωριά εξαιτίας του πολέμου και με ένα χωραφάκι περνούσαν. Τώρα θα φύγουν από τις πόλεις εξ αιτίας του πολιτισμού, γιατί δεν θα μπορούν να ζήσουν μέσα σ' αυτές. Τότε ο πόλεμος έφερνε θάνατο. Τώρα ο πολιτισμός φέρνει αρρώστια.

- Γέροντα, γιατί πλήθυνε τόσο πολύ ο καρκίνος;

- Το Τσερνομπίλ κ.λπ. τι έκαναν; Από εκεί είναι. Αυτά κάνουν οι άνθρωποι... Τι σακατεμένος κόσμος υπάρχει! Σε ποιά εποχή ήταν τόσοι άρρωστοι; Παλιά οιάνθρωποι δεν ήταν έτσι. Τώρα, όποιο γράμμα ανοίξω, καρκίνο η ψυχοπάθεια η εγκεφαλικό η διαλυμένες οικογένειες, αυτά θα συναντήσω. Άλλοτε σπάνια υπήρχεκαρκίνος. Βλέπεις, ήταν φυσική η ζωή. Άλλο θέμα τι επέτρεπε ο Θεός. Έτρωγεκανείς φυσικές τροφές και ήταν υγιέστατος. Φρούτα, κρεμμύδια, ντομάτες, ήταν όλα καθαρά. Τώρα και αυτές οι φυσικές τροφές σακατεύουν τον άνθρωπο. Αυτοί που τρώνε όλο τέτοιες τροφές παθαίνουν μεγαλύτερη ζημιά, γιατί όλα έχουνμολυνθή. Αν ήταν παλιά έτσι, εγώ θα πέθαινα από νέος, γιατί σαν καλόγεροςέτρωγα ο,τι είχε ο κήπος· πράσα, μαρούλια, κρεμμύδια, λάχανα, όλο τέτοια, καιήμουν μια χαρά. Τώρα έχουν λιπάσματα, ραντίσματα. Τι τρώνε σήμερα οιάνθρωποι! Το άγχος, οι νοθευμένες τροφές αρρώστια φέρνουν. Αχρηστεύεται οκόσμος, όταν χρησιμοποιή αδιάκριτα την επιστήμη.

- Γέροντα, παλιά πως άντεχαν οι άνθρωποι περισσότερο στην άσκηση και ήταν πιουγιείς; Βοηθούσαν και οι τροφές;

- Ναι, γιατί ήταν οι τροφές καθαρές τότε. Αυτό χρειάζεται συζήτηση; Και όλα ταέτρωγαν ώριμα. Τώρα όλα τα κόβουν άγουρα, για να μη χαλάσουν, και τα αφήνουνστο ψυγείο. Τα μαζεύουν πράσινα-πράσινα και τα αφήνουν να ωριμάσουν. Ενώπρώτα ωρίμαζε το φρούτο, έπεφτε κάτω από το δένδρο η, μόλις το έπιανες, κοβόταν. Αλλά εκτός που έτρωγαν καλές, υγιεινές τροφές - ψωμί και βούτυρο ηγάλα ήταν για το παιδί γερή τροφή -, δούλευαν και το μυαλό τους οι άνθρωποι και καταλάβαιναν, όταν πάθαιναν κάτι, αν ήταν από τις τροφές. Τώρα και οι τροφές είναι νοθευμένες και το μυαλό δεν το δουλεύουν.

Και πόσα από αυτά που φτιάχνει τώρα ο άνθρωπος είναι άχρηστα. Το μαλλί σιγά-σιγά το καταργούν. Δύσκολα να βρης μάλλινη φανέλλα να κρατά τον ιδρώτα. Φορώ μια φανέλλα μάλλινη και αμέσως καταλαβαίνω αν έχη συνθετικό, γιατί δεν μπορώ να πάρω αναπνοή· με πιάνει δυσφορία, πάω να σκάσω! Και το θεωρούν στέρεο, πιο καλό! Το θεωρούν πρόοδο! Είναι όμως υγιεινά αυτά; Έτσι όπως τα κάνουν είναι ανθυγιεινά. Και γράφουν «αγνό παρθένο μαλλί»!! Και θα βρουν καιάλλες καθαρώτερες λέξεις, για να τα διαφημίζουν! Τα πρόβατα τώρα να τα έχουμεμόνο για το κρέας, αφού φτιάχνουμε μαλλί από πετρέλαιο. Και οι μεταξοσκώληκες λένε: «Αφού θέλετε καλύτερο μετάξι, φτιάξτε το εσείς

Γέροντας Παϊσιος 


0 Η Σφαγή του Διστόμου 10 Ιουνίου 1944








Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα των Ναζί στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Το πρωί της 10ης Ιουνίου 1944 γερμανική στρατιωτική φάλαγγα των Ες-Ες ξεκίνησε από τη Λιβαδειά για την Αράχωβα, με σκοπό την εκκαθάριση της περιοχής από τις αντάρτικες δυνάμεις. Στο Δίστομο ενώθηκε με άλλη γερμανική ομάδα που είχε ξεκινήσει από την Άμφισσα και προχώρησαν προς το Στείρι. Οι κάτοικοι έλαβαν εντολή να μην απομακρυνθούν από το χωριό, μέχρι την επιστροφή των γερμανικών δυνάμεων.

Στη θέση Καταβόθρα οι Γερμανοί δέχθηκαν επίθεση από αντάρτες του ΕΛΑΣ. Μετά από σύντομη, αλλά σφοδρή μάχη, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, αφήνοντας στο πεδίο της μάχης 15 νεκρούς και άλλους τόσους τραυματίες. Οι γερμανικές απώλειες ανήλθαν σε 6 νεκρούς και 15 τραυματίες.

Οι Γερμανοί απέδωσαν την επίθεση του ΕΛΑΣ σε ειδοποίηση των κατοίκων του Διστόμου και επέστρεψαν στο χωριό για να εκδικηθούν. Με διαταγή του διοικητή τους, υπολοχαγού Χανς Ζάμπελ, το Δίστομο πυρπολήθηκε και 218 κάτοικοι (114 γυναίκες και 104 άνδρες) εκτελέστηκαν απάνθρωπα. Μεταξύ των νεκρών, 45 παιδιά και έφηβοι και 20 βρέφη.






Η πρωτοφανής θηριωδία έγινε αμέσως γνωστή μέσω του BBC στο εξωτερικό και προκάλεσε την κατακραυγή της διεθνούς κοινής γνώμης. Η Γερμανική Διοίκηση της Αθήνας επέρριψε την ευθύνη αποκλειστικά στους κατοίκους του Διστόμου, επειδή, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της, δεν συμμορφώθηκαν με τις στρατιωτικές εντολές.

Μετά την αποχώρηση των Γερμανών από την Ελλάδα, το Ελληνικό Γραφείο Εγκληματιών Πολέμου μπόρεσε να ανακαλύψει τον υπεύθυνο της Σφαγής, Χανς Ζάμπελ, ο οποίος είχε καταφύγει στο Παρίσι και είχε συλληφθεί. Οι γαλλικές αρχές τον παρέδωσαν στις ελληνικές, οι οποίες τον προφυλάκισαν.

Τον Αύγουστο του 1949 ομολόγησε την έκταση των γερμανικών θηριωδιών στο Δίστομο, αλλά δικαιολογήθηκε ότι εκτελούσε διαταγές ανωτέρων του. Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, ο Ζάμπελ εκδόθηκε προσωρινά στη Δυτική Γερμανία για άλλη υπόθεση, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.


0 ΠΑΤΕΡ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 47 ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΗΛ. 210 8025211

estiapm@gmail.com

Αριθ. πρωτ. 83 Μαρούσι, 25-11-2013



Προς την κ. Πρόεδρον και τα μέλη των πολυκαταστημάτων «Σκλαβενίτης»




Όλοι είμαστε μέτοχοι της δεινής καταστάσεως την οποία μας επέβαλαν,ημέρα Κυριακή να είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Περισσότερο όμως από όλους μας θίγονται οιεργαζόμενοι από τα πρωτοφανή αυτά μέτρα εκ των οποίων δημιουργούνται πολλάάλλα προβλήματα.

Τα πολυκαταστήματα «Σκλαβενίτης» σπάνε την αλυσίδα αυτή της απονίας και της σκληροκαρδίας, αρνούμενα να λειτουργήσουν ημέρα Κυριακή, κρατώντας τις ιερές μας παραδόσεις. Ανάβουν έτσι ένα φως μέσα στο πυκνό σκοτάδι.

Το ελληνικό φιλότιμο και πάλι ξυπνά. Έτσι αγκαλιάζουν με στοργή και αγάπη τοεργαζόμενο προσωπικό των επιχειρήσεων χωρίς να του στερούν τις ελπίδες. Το γεγονός αυτό σαν αστραπή διαδόθηκε σε όλο το καταναλωτικό κοινό. Ευνόητο είναι επομένωςπως

κερδίσατε.

Όλοι σας ευγνωμονούν, χίλιες ευχές ακούγονται ψιθυριστά αλλά και μεγαλοφώνως.

Έτσι και εμείς αναφερόμαστε ευμενώς σε αυτή σας την κίνηση, χειροκροτούμε τηνανωτερότητα του ήθους σας, ευχόμενοι όπως και άλλοι να ακολουθήσουν το γενναίο σας παράδειγμα.

Να είσθε δε βέβαιοι πως η ανακούφιση των εργαζομένων σας αποβαίνει σε σας ευλογία. Να ενθυμείσθε επίσης με ικανοποίηση τον γλυκό λόγο του Κυρίου μας «εφ Eσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων εμοί εποιήσατε».

Ευχόμαστε εκ καρδίας πάντοτε να προΐστασθε τέτοιων καλών έργων!




Μετ ευχών

Αρχ/της Σαράντης Σαράντος


0 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ…ΖΚΕ...






ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,ΣΚΛΑΒΙΑ,ΤΡΟΜΟΣ…

ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

ΗΡΩΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ…ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ…

ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΗΡΩΩΝ…





ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...

ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ…ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ…ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ… ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ…





ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ,ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ...Ο ΗΡΩΔΗΣ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΕΣ...ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ 14.000 ΝΗΠΙΑ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ…



888- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ...





ΜΕΤΑ–ΝΟΩ=ΑΛΛΑΖΩ ΝΟΥ…ΟΣΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΥ…ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ…ΖΚΕ...






Πηγή

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

0 Επανάσταση στην Ιταλία! Διαδηλωτές αγκαλιά με τα ΜΑΤ!!! (video)

Επανάσταση στην Ιταλία!
Διαδηλωτές αγκαλιά με τα ΜΑΤ!!!

Riot Police Remove Their Helmets in Solidarity With Italian Protesters

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ???? ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

3 Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!

Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!

Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα Ελληνικά χρονικά! Διαβάστε την καταγγελία:Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών
Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων

Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας, ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας με την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα...

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

0 Τὰ ἐγκλήματα στὴν Νότιο Ἀφρικὴ τὰ διέπραξαν λευκοί. Ὄνομα δέν ἔχουν;

Ὄνομα δέν ἔχουν αὐτοί οἱ λευκοί;
Τί στά κομμάτια λευκοί εἶναι;
Εἶναι κι Ἕλληνες μέσα σέ αὐτούς;

Ἤ μήπως, ὡς συνήθως, τό κατεστημένο δημιουργεῖ ἐνοχικές συνθῆκες, πρό κειμένου νά δικαιολογήσῃ τά δικά του ἐγκλήματα;


Ἦσαν λοιπόν κι Ἕλληνες μέσα σέ αὐτούς τούς λευκούς; Ἤ ὄχι;

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

0 ΕΧΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 6 ΕΤΩΝ



ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!!! BINTEO} ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ!!! ΙΜΑΜΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 6 ΕΤΩΝ !!!!!

Ιμάμης λέει ότι απο 6 εώς 7 ετών τα κορίτσια μπορεί να φαίνονται σέξι(!!!)

Ο Μωάμεθ είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Aisha όταν εκείνη ήταν μόλις εννέα ετών.Σύμφωνα με το Κοράνι (65:4), οι μουσουλμάνοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με κορίτσια προεφηβικής ηλικίας.

Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός να βρείτε ένα μουσουλμάνο ιμάμη να λέει σε μουσουλμάνους συμπολίτες του να έχουν σεξουαλική επαφή έως και με μικρά κορίτσια, λόγω του σεξουαλικού επιθυμητού τους.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ



Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

0 ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ


των Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

Έχουμε μιλήσει πολλάκις για τα ψέματα των κυβερνητικών, τα οποία ποτέ δεν ήταν μυστικό : από την εποχή του Βαμβακάρη μέχρι την εποχή του Πάγκαλου με το μνημειωδώς αισχρό "δεν είμαστε παπάδες να κρατάμε τον λόγο μας" ήταν και είναι κοινό μυστικό ότι όλοι όσοι μπλέκονται στην διαδικασία της πολιτικής όσον αφορά το εκλέγεσθαι (από τον συμβουλάκο σε ένα δήμο, τον συνδικαλιστάκο μιας ομάδας έως τα μέλη ΔΣ, επιτροπών και Βουλής) είναι ψεύτες κατ' επάγγελμα.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

0 Πέθανε ο Νέλσον Μαντέλα, ο πρώτος μαύρος -αλλά ελεγχόμενος από την ελίτ- πρόεδρος της Ν. Αφρικής

Ο Νέλσον Μαντέλα, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, ήρωας του αγώνα εναντίον του απαρτχάιντ, απεβίωσε, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Τζέικομπ Ζούμα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, λέγοντας ότι «έφυγε ήσυχα».

Γα τους μη συστημικούς σύγχρονους πολιτικούς και ιστορικούς αναλυτές, ο Μαντέλα ήταν ένας ακόμα ηγέτης που προωθήθηκε από τις σκοτεινές κοινωνίες της παγκόσμιας ελίτ. 

Στη φωτογραφία αριστερά με την ένδυση των Ιπποτών της Μάλτας.

Ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ένας ηγέτης της κατηγορίας που ονομάζεται 'controled opposition', δηλαδή ελεγχόμενη αντίσταση. 

Μήπως γι' αυτό παραμένει η οικονομία της Αφρικής στα χέρια των λευκών;

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

0 Μήπως ὁ Ψυχάρης μᾶς προαναγγέλλει δικτατορία;

Μήπως ὁ Ψυχάρης μᾶς προαναγγέλλει δικτατορία;

Λέω, μήπως;

Διότι τὰ ἄρθρα του εἶναι ἀπὸ σπάνια ἔως πάρα πολὺ σπάνια.

0 Δείτε τις Κυρίες Όλγα και Τάνια Γεριτσίδου, στην εκπομπή "Ενώπιον του Ελληνικού Λαού" (5 Δεκεμβρίου 2013):

Δείτε στην εκπομπή "Ενώπιον του Ελληνικού Λαού" (5 Δεκεμβρίου 2013):

1. τί διαφαίνεται από την επικοινωνιακή πολιτική των κυβερνητικών αυτών των ημερών,
2. πώς δρούμε ο κάθε ένας από εμάς ως μέρη ισότιμα, Ελεύθερα και Ανεξάρτητα της Ανατροπής ώστε να μην επιτρέψουμε να υπάρξει μία ακόμα Μεταπολίτευση,
3. Μέτωπο ΟΑΕΕ : προτάσεις -στόχοι-μέθοδος βάσει στρατηγικής.

0 ΓΑΛΛΙΑ: Δικαστήριο καταδίκασε ακτιβιστές που καλούσαν σε μποϊκοτάζ των Ισραηλινών προϊόντων



Ένα γαλλικό δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 1.300 δολαρίων στα μέλη μιας ομάδας κατά του Ισραήλ, η οποία καλούσε τους πελάτες των σούπερ μάρκετ να μποϋκοτάρουν τα ισραηλινά προϊόντα.

Το Εφετείο του Colmar, κοντά στο Στρασβούργο επέβαλε πρόστιμο σε καθένα από τα 12 μέλη της ομάδας ατομικά την Τετάρτη, για τη συμμετοχή τους σε μια δραστηριότητα υπέρ του μποϊκοτάζ κατά την περίοδο 2009-2010, την οποία το δικαστήριο χαρακτήρισε ως «πρόκληση σε διακρίσεις».

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

0 Η διεθνής των σιωνιστών, έβαλε τον Alexis Cipra, στους 100 κορυφαίους διανοητές, σε αντικατάσταση του γκαγκά Παπανδρέου!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΓΚΑΔΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΩΝ, ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΓΚΑΓΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΟΙ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ FOREIGN POLICY, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΓΚΑΓΚΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ!!!


Λέτε να είναι για τη τεράστια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, του καπελώματος της μαθητικής εξέγερσης επί Αρσένη???? 
Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια???? 
Με τόση μεγάλη νοητική υστέρηση???? 
Από διαχειριστές γκαγκάδων, όλα να τα περιμένεις!!!!!

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

0 Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΘΕ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΘΕ!!!


0 Το "πείραμα" ΗΑΑRΡ και τα "παιγνίδια" της ιονόσφαιρας - Ένα παλιό άρθρο πιο επίκαιρο όσο ποτέ

Ένα άρθρο "Παιχνίδια της ιονόσφαιρας στη Γη" που δημοσιεύτηκε στο ΒΗΜΑ ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια, αξίζει να ξαναδιαβαστεί με άλλο μάτι... 
Πολλά έχουν από τότε έχουν συμβεί... 
Μια συνέντευξη του καθηγητή Κ. Παπαδόπουλου. Το πρώτο από μια σειρά που θα δημοσιεύσουμε με τίτλο
Έλληνες επιστήμονες στην υπηρεσία των 'Σκοτεινάτοι' 
Picture
   Τεχνητά ο άνθρωπος δημιούργησε την τέταρτη κατάσταση της ύλης, το πλάσμα, μόλις το 1879. Στη φύση όμως υπήρχε ανέκαθεν η πιο εντυπωσιακή εκδήλωσή του: το Βόρειο και το Νότιο Σέλας. Πώς δημιουργούνται αυτά τα μαγευτικά χρώματα στον ουρανό; 

0 Ἡ Κίνα, οἱ δοῦλοι της καὶ ἡ κατάκτησις τῆς Εὐρώπης.

Τὴν πρώτη προσπάθεια κατακτήσεως τῆς Εὐρώπης οἱ Μογγόλοι τὴν ἔκαναν, ἐπισήμως, μέσῳ τοῦ Τζέκινς Χᾶν, στὰ τέλη 12ου μὲ ἀρχὲς τοῦ 13ου αἰῶνος.

Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα, ἐπισήμως πάντα, οὐδέποτε ἐπανέλαβαν κάτι ἀνάλογον.
Οὐσιαστικῶς ὅμως τὰ μογγολικὰ φύλα διαρκῶς πρωθοῦντο πρὸς τὴν Εὐρώπη, ἀλλάζοντας ἁπλῶς ὄνομα, ὄχι ὅμως καὶ στόχευσι. (Τέτοιοι δέν εἶναι καί οἱ Τοῦρκοι; Καί μόνον αὐτοί;)

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

0 Η Ουκρανία θυμάται το Γολοντομόρ. Κάποιοι άλλοι θέλουν το ξεχάσουν.. (Όταν ο Στάλιν σκότωνε εκατομμύρια Ουκρανούς απ' την πείνα..)



Η Ουκρανία και τα μέλη της ουκρανικής διασποράς σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν να ξεχάσουν μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές στην ιστορία της χώρας, όταν τα εκατομμύρια των προγόνων τους πέθαιναν από την πείνα κάτω από τη σιδηρά κυριαρχία του Ιωσήφ Στάλιν.