Σάββατο 24 Μαΐου 2014

0 Ελλάδα: το «Μεξικό» της Ε.Ε.;

Η πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών θυμίζει… Μεξικό. Αποτελεί δε ένα ακόμα σημάδι ότι βαίνουμε για τα καλά στον μετασχηματισμό μας σε «αποικία χρέους», χώρα περιορισμένης ευθύνης – και όποιος πανηγυρίζει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Αλλά γιατί «Μεξικό»;
Α) Όπως και εκεί, έτσι και εδώ οι πολιτικές ελίτ της χώρας ασκούν μιας μορφής «συγκυβέρνηση» με ξένα συμφέροντα. ΗΠΑ και πολυεθνικές εκεί, εδώ γερμανο-τουρκικός άξονας και οι πανταχού παρούσες πολυεθνικές, υπό τις ευλογίες του Ομπάμα. Όλη η ουσία της πολιτείας των ελληνικών αρχουσών τάξεων ανακεφαλαιώνεται σε μια περίφημη δήλωση που είχε απευθύνει ο Ερντογάν προς τις χώρες της Βαλκανικής: «Συμπατριωτισμός» – δηλαδή μια έκκληση προς τις ελίτ των χωρών της περιοχής μας να μεταβληθούν σε ντήλερ των νεο-οθωμανικών συμφερόντων. Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα: Αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια κυριαρχεί μια ανανεωμένη εκδοχή της γερμανο-τουρκικής συμμαχίας που καθόρισε τις εξελίξεις κατά τις δύο πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα: Ημισέληνος και Ντόιτσε Μπανκ. Ο δε Ομπάμα, πλειοδοτεί προς αυτήν την κατεύθυνση, γιατί με αυτόν τον τρόπο δίνεται ώθηση στο δικό του ευρω-ατλαντικό όραμα. Η δε συμμαχία της Γερμανίας και της Τουρκίας τον εξυπηρετεί καθώς έτσι απομακρύνεται η Γερμανία από την Ρωσία, ενώ διαμορφώνονται και οι συνθήκες για άρση του τουρκο-ισραηλινού «διαζυγίου».

Β) Στο εσωτερικό των αρχουσών τάξεων αναδεικνύονται τάσεις «λατινοαμερικανοποίησης»: Οι κομματικοί μηχανισμοί της μεταπολίτευσης πνέουν τα λοίσθια, γι’ αυτό το Σύστημα περνάει σ’ ένα «σχέδιο Β». Προχωράει στην κατασκευή πολιτικών προσωπικοτήτων «αλά Μπερλουσκόνι», τέκνων της μηντιοκρατίας, εκφραστές ή ακόμα...

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

0 Η Ελλάδα ψήφισε για 3η φορά ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

3η Φορά που καταφέραμε να εισβάλουμε στην περιοχή του Βοτανικού που θα κτιστεί το τζαμί . Παρόλο που υπήρχαν σκοποί κάμερες και σκυλιά ουδείς μας αντιλήφθηκε, με την βοήθεια της Παναγίας.
ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΝΟΣ ΜΕ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ






Πηγή



Σάββατο 10 Μαΐου 2014

0 ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.......ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ




"Θα σας πάρουν μέχρι και τις στάχτες" έλεγε ο Εθνομάρτυρας Πατροκοσμάς, γιατί όμως το έλεγε αυτό; Μόλις δείτε τις απειρες χρήσεις της θα καταλάβετε γιατί οι νεοταξίτες της κυβέρνησης δεν θέλουν να διαθέτουμε τέτοιες γνώσεις, και να μην είμαστε ικανοί να χρησιμοποιούμε φυσικές λύσεις.

Από αυτή τη φυσική ζέστη φωτίζεται το σπίτι, ψήνεται το φαγητό, στεγνώνονται τα ρούχα, ζεσταίνεται το νερό, και φυσικά μένει στο τέλος η πολύτιμη στάχτη!

Δεν πετάμε την στάχτη, δεν είναι καθόλου άχρηστη ή…σκουπίδι.



Συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε, όπως έκαναν και παλιά και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε απερίγραπτη χαρά!

Η στάχτη από ξύλα είναι η σκόνη που έμεινε από την καύση τους . Ξύλα εννοούμε μόνο φυσικά, όχι με βαφές, κόλες ή επεξεργασμένα. Πρέπει να προσέχουμε να μην πετάμε μέσα στην φωτιά πλαστικά, αποτσίγαρα, ή οτιδήποτε άλλο σκουπίδι που μπορεί να μολύνει την στάχτη. Περιμένουμε να κρυώσει εντελώς και μετά την συλλέγουμε. Από την στάχτη ξεχωρίζουμε...

0 Α ρε Οργουελ! Να ησουν να έβλεπες που το φτάσαμε εμεις...μέχρι και νεκρές ψυχές πουλάμε!




Α ρε Οργουελ! Να ησουν να έβλεπες που το φτάσαμε εμεις...μέχρι και νεκρές ψυχές πουλάμε!

Τους τελευταίους πέντε μήνες πέντε εργαζομένοι με υψηλή ειδίκευση στην επενδυτική τράπεζα JP Morgan με ηλικία περίπου τριάντα ετών και ένας πρώην υπάλληλος 28 ετών, πέθαναν ολοι τους κάτω από ύποπτες συνθήκες. Μεταξύ αυτων ηταν και τρεις εργαζόμενοι που πήδηξαν από ένα κτίριο - μια στατιστική σπανιότητα που ακόμη και κατά τη διάρκεια της κορύφωση της χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2008 δεν ειχαμε τοσους θανατους τραπεζικων υπαλληλων.

Τι ειναι αραγε η Bank Owned Life Insurance (BOLI);http://en.wikipedia.org/wiki/Corporate-owned_life_insurance_in_the_United_States

Αλλα ας βαλουμε πρωτα μια παρενθεση πριν παμε στους πραγματικους ιδιοκτήτες των εργαζομενων αλλα και ολοκληρης της υφηλιου

Στη συνέχεια, φαίνεται ότι τέσσερις γιγαντες τράπεζες, που αλλού απο την Wall street, έχουν ασφαλίσει πολλους απο τους υπαλλήλους τους με ενα αστρονομικό πόσο των 680 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η ασφάλεια αποζημιώνει σε περίπτωση ατυχήματος, αλλα σε ποιον νομίζετε εσεις;

Σωστά καταλάβατε, την τράπεζα που εργαζοταν ο υπαλληλος και οχι την οικογένεια του θύματος. Στο πλαίσιο του νόμου για την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες για αυτές τις ασφάλειες, απαντούν οτι λόγο μυστικών εμπορικών συμφωνιών δεν μπορούν να δωσουν περαιτέρω στοιχεία. Ωραια! Ετσι φτιαχνονται οι συμφωνιες παντα, και δεν ειναι για τα ματακια του περιεργου κοσμου.

Άλλη μια μικρή και σοβαρή λεπτομέρεια που αποδεικνύει οτι οι θάνατοι δεν ειναι τυχαίοι, ειναι οτι ο ανταγωνιστής της JP Μοργκαν, η Citigroup δεν εχει θανάτους υπαλλήλων της. Ισως προς το παρων. Και δυο τράπεζες οι JP Morgan και Citigroup είναι παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με εμπορικες, όπως και επενδυτικές δραστηριότητες. Ο αριθμός των εργαζομένων στις δύο τράπεζες είναι παρόμοιος, 260.000 στην JPMorgan έως 251.000 στην Citigroup.

Και οι δύο τράπεζες έχουν επίσης τεράστιες ποσότητες των λεγόμενων «Bank Owned Life Insurance (BOLI)», μια αμφιλεγόμενη πρακτική που η ασφαλιστικη εταιρεία πληρώνει όταν πεθαίνει ένας εν ενεργεία ή πρώην υπαλλήλος. Όσο για τους πρώην υπαλλήλους, το μητρώο πολιτών ζητείται τακτικά από τις τράπεζες σχετικά με τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης τους, ώστε να μπορεσουν να εισπρατουν αν φαίνεται ότι ένας πρώην υπαλληλος έχει βρει την λευτερια του.. πεθαινοντας.



Ο τραπεζικος υπαλληλος αξίζει περισσότερο νεκρός παρά ζωντανός! Το περίεργο και ανατριχιαστικό γεγονός είναι ότι οι νυν και πρώην υπαλλήλοι των τραπεζών, συνήθως δεν γνωρίζουν οτι οι ίδιοι, ως άτομα ειναι μια τεραστια περιουσία για την τράπεζα. Το φρικη είναι το γεγονος ότι οι υπαλλήλοι ειναι μια σακουλα με χρημα για την τραπεζα την στιγμη που θα πεθανουν!

Πράγματι οπως διαβαζεται τα «Ατυχήματα», μπορεί να ερμηνευθουν... ως αυτοκτονία . Ο αριθμός των ανεξήγητων θανάτων φέτος μεγαλώνει, ανιποψιαστοι τραπεζικοί υπάλληλοι θα γινουν ο επομενος στοχος για να αυξηθει η συνολική αξία στην αγορά των παραγώγων ΜΠΟΛΗ. Ηδη η JP Morgan εχει λαβει περίπου στα 200 δισ. Δολάρια μεχρι στιγμης.

Σε αυτην την αιμοσταγή κοινωνια ζεις, μεσα στην οποια ο καθορισμος του ορου «ζωης» δεν εχει την σημασια, που εχουν τα κερδη των τραπεζικων καρτελ.

Ο Οργουλ θα μας ζηλευε αν θα ακουγε οτι ο νεκρός υπαλληλος το 2014 θα ηταν μια σακούλα γεμάτη χρημα. Τι λετε; Ποσο καιρο ακόμα θα υπηρετείτε τα αφεντικά και θα ψηφίζετε τα τσοπανόσκυλα τους;

Φιλοι μου τραπεζικοί υπάλληλοι για θεστε και καμια ερώτηση για την δικη σας ατομική σακούλα....Πριν γινετε νεκρες ψυχες.



Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

0 Η Ελλάδα βλέπει Κωνσταντινούπολη, η Νέα Τάξη έχει άλλα σχέδια..

 "... Θα αποκαλύψουμε την μεγάλη παγίδα που έχουν στήσει για την Ελλάδα, με το Δάνειο. 

Θα αποκαλύψουμε τα νέα “σενάρια” που γράφουν, για να ρίξουν και να φυγαδεύσουν την Κυβέρνηση. 

Αυτά που “μαγειρεύουν” για τις εκλογές, αλλά θα πούμε και για τις προσπάθειες ΔΙΑΛΥΣΗΣ και ΑΡΠΑΓΗΣ της Ελλάδος, που τρείς φορές το προσπάθησαν και τρείς φορές …..ατύχησαν..."

"... ο Μάης είχε 11 και οι Δικαστές του Αρείου Πάγου, έβγαλαν μία απόφαση που βάζει ΒΟΜΒΑ στα ΘΕΜΕΛΙΑ της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Μία απόφαση που στρέφεται ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ κατά του Ελληνικού ΛΑΟΥ, αφού δημιουργεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ στη χώρα, με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ συνέπειες....."

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

0 Καλό Μήνα!!! ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ - ΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΟΥ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ