Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

1 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Προδότη, αντίχριστε, άνθρωπε των Εβραίων”-Επεισόδιο στο Ηρώδειο με επίθεση κατά Βαρθολομαίου-Όλο το BINTEO της προσαγωγής-Και αυτό το έκρυψαν τα κανάλια!

PATRIAR

“Προδότη, αντίχριστε, άνθρωπε των Εβραίων”-Επεισόδιο στο Ηρώδειο με επίθεση κατά Βαρθολομαίου-Όλο το BINTEO της προσαγωγής-Και αυτό το έκρυψαν τα κανάλια…








Πηγή

0 ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Ντροπή και αίσχος......Έγιναν συλλήψεις από την Αστυνομία σε άτομα που διαμαρτυρήθηκαν για την στάση του Οικουμενικού Πατριάρχη ΄'αιρετικού''  βαρθολομαίου.

Να διαμαρτυρηθούμε όλοι για αυτές τις παράνομες συλλήψεις.

Περισσότερες πληροφορίες αύριο.....



Πηγή

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

1 Πατάς τη διεύθυνσή σου και εφαρμογή βγάζει ακριβώς τον δρόμο που μένεις

Με αυτή την εφαρμογή ο διαρρήκτης διευκολύνεται αφάνταστα: Δεν χρειάζεται να περάσει έξω από το σπίτι σας για να κατοπτεύσει το κτίριό σας, να δει πως μπορεί να πηδήξει τα κάγκελα της μάντρα σας, πως μπορεί να κινηθεί από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, να τραβήξει πιθανόν φωτογραφίες του κτιρίου κλπ κλπ. Εάν έκανε όλα αυτά θα εκτίθετο στον κίνδυνο να τον δουν κάποιοι γείτονες, να κινήσει υποψίες, να καταγράψουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του κοκ.

Αντ' αυτού, κάθεται άνετος στον Η/Υ του, κατοπτεύει όσο θέλει το κτίριό σας και επισκέπτεται το διαμέρισμά σας μία και μόνο φορά, αυτή της διάρρηξης!

Την τεχνολογία τη δημιουργούμε ως εργαλείο εναντίον μας;;;

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

0 ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ (DEB)...


Μαγειρεύουν τον εκλογικό νόμο και ανοίγουν την πόρτα εισόδου τουρκικού κόμματος στην Βουλή, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αρκεί να διασωθούν πολιτικά (και ποινικά;) οι ίδιοι... Πανηγυρίζουν οι «Γκρίζοι Λύκοι» στην Ελληνική Θράκη, μετά την πληροφορία που τους έδωσε τοπικό στέλεχος της ΝΔ ότι οι Σαμαράς και Βενιζέλος συμφωνούν να καταργήσουν το πλαφόν του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή, γεγονός που επιτρέπει την αυτόνομη κάθοδο του τουρκόφωνου μορφώματος DEB στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αν το προδοτικό τόξο της «ελαφροδεξιάς» και των υπολειμμάτων του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, περάσουν την συγκεκριμένη ρύθμιση στον εκλογικό νόμο που πυρετωδώς ετοιμάζουν, θα δούμε στο Εθνικό Κοινοβούλιο τουλάχιστον τρεις μουσουλμάνους βουλευτές – φερέφωνα της Άγκυρας. Ήταν μάλιστα τόση η χαρά, για την είδηση αυτή, στους κόλπους του κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, που ο πρόεδρός του, πρώην σερβιτόρος στο εστιατόριο – καφενείο του κτιρίου όπου στεγάζεται η «Τουρκική Νεολαία» στο κέντρο της Κομοτηνής, Αλή Τσαβούς, έσπευσε να τηλεφωνήσει στον τούρκο πρόξενο στην περιοχή, Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, για να τον ενημερώσει για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Στη συνέχεια, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Χαλίτ Ερέν, εκ των πρωτεργατών της ιδρύσεως του DEB και πρόεδρο του «Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας και Τέχνης» φωνάζοντας στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής ότι «έτσι θα βγάλουμε και τέσσερις βουλευτές»…!

Η προκλητική συμπεριφορά του ενόχλησε Έλληνες θαμώνες γειτονικής καφετέριας και φρόντισε να αποχωρήσει με την συνοδεία της φρουράς του, που την αποτελούν τα περιώνυμα «κίτρινα γιλέκα» που υποκαθιστούν πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ., όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν διαφορές μεταξύ μουσουλμάνων. Πρόκειται για περίπου 500 άτομα που αμείβονται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και έχουν συγκροτήσει παραστρατιωτική ομάδα, καταφεύγοντας ακόμη και σε εκβιασμούς και απειλές κατά των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας που δεν ακολουθούν την γραμμή Σενέρ.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία της συγκεκριμένης (τονίζουμε παραστρατιωτικής) ομάδας είναι πολύ έντονη, με αποκορύφωμα την επίσκεψη του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπερκίρ Μποζντάγ τον Αύγουστο του 2012 στην Ξάνθη και τα πομακοχώρια του νομού, όταν 200 εξ αυτών αποτέλεσαν την σωματοφυλακή του, απαιτώντας μάλιστα από τους Έλληνες αστυνομικούς «να φύγουν γιατί έχουν αναλάβει αυτοί την περιφρούρηση του αντιπροέδρου τους».

Φυσικά, όλα αυτά αν και έχουν περιέλθει σε γνώση της θλιβερής κυβέρνησης, δεν υπήρξε καμία αντίδραση εκ μέρους των αρμόδιων υπουργών (Δ. Αβραμόπουλου, Ν. Δένδια και Ευ. Βενιζέλου). Αλλά και η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία παρά τις καταγγελίες που έχει δεχτεί κυρίως από Πομάκους και Ρομά, δείχνει να… αδιαφορεί! Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις εναντίον τους, όπου λόγω του γεγονότος πως δεν πειθάρχησαν στα κελεύσματα της Άγκυρας, τους ασκήθηκε λεκτική και σωματική βία από πρόσωπα που ανήκουν στα «κίτρινα γιλέκα».

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι οι όποιες διαφορές προκύπτουν ανάμεσα στους «αυτοπροσδιοριζόμενους» ως «Τούρκους της Δυτικής Θράκης» δεν τις επιλύουν πλέον τα Ελληνικά Δικαστήρια, αλλά οι ψευτοκαδήδες, δηλαδή οι μουσουλμάνοι θρησκευτικοί δικαστές. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, και εν αναμονή των αλλαγών στο εκλογικό σύστημα, ετοιμάζεται ψηφοδέλτιο του DEB όχι μόνο για την ακριτική περιοχή της Θράκης, αλλά και για άλλους νομούς, όπου ζουν κα κατοικούν μουσουλμάνοι διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι έχουν λάβει την ελληνική υπηκοότητα, αλλάζοντας ακόμη και το ονοματεπώνυμό τους, σύμφωνα με το νόμο της Βάσως Παπανδρέου που ισχύει από το 2001.

Κεντρική ρόλο στην προσπάθεια αυτή θα παίξει η Ελληνίδα σύζυγος του προέδρου της «Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας» του Αιγύπτιου Ναΐμ Ελγαντούρ, πρώην κομμουνίστρια και νυν ακτιβίστρια των Οικολόγων Πράσινων, Άννα Στάμου, η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε με τον ψευτομουφτή της Κομοτηνής.

Ο κ. Ελγαντούρ, στον οποίο έχει χορηγηθεί η ελληνική υπηκοότητα, είναι γνωστός όχι μόνο για τη δράση του κατά των συμφερόντων της χώρας που τον φιλοξενεί, αλλά και για τις στενές σχέσεις που διατηρεί με τον τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς, με τον οποίο συχνά γευματίζουν οικογενειακώς.

Σύμφωνα με δήλωση του συγκεκριμένου, για την οποία απέφυγε να τοποθετηθεί η κατά τα άλλα θρησκευόμενη πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, «το Κοράνι είναι πάνω από τη Δημοκρατία». Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που επανειλημμένα έχει καταγγείλει σε διεθνή όργανα την Ελλάδα ότι «κακομεταχειρίζεται εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους» και έχει απειλήσει, χωρίς η Ελληνική Δικαιοσύνη (και η αρμόδιες υπηρεσίες Κρατικής Ασφάλειας και Προστασίας του Πολιτεύματος) να ασκήσει δίωξη εναντίον του, πως «θα βγάλει τους ομόθρησκούς του στους δρόμους της Αθήνας αν συνεχιστεί η παραβίαση των δικαιωμάτων τους».

Ο κ. Ελγαντούρ και η εξωμότης σύζυγός του, θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο του DEB μετά το «δωράκι» που ετοιμάζουν να κάνουν στην Άγκυρα οι υπηρέτες των διεθνών ανθελληνικών κέντρων, Βενιζέλος και Σαμαράς, που είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την χώρα, την Ελλάδα, για να διασωθούν οι ίδιοι…



0 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Η Βουλγαρία αναστέλλει τις εργασίες για τον South Stream!




Η Βουλγαρία θα σταματήσει όλες τις εργασίες για τον αγωγό South Stream, ανακοίνωσε την Κυριακή ο Πρωθυπουργός της Πλάμεν Ορεσάρσκι, μετά τη συνάντησή του με τους γερουσιαστές των ΗΠΑ John McCain, Chris Murphy και Ron Johnson. “Θα αποφασίσουμε για τις περαιτέρω εξελίξεις μετά από διαβουλεύσεις με τις Βρυξέλλες”, δήλωσε ο Ορεσάρσκι.

Ο Μακκέην σχολίασε ότι “η Βουλγαρία πρέπει να επιλύσει τα προβλήματα με τον South Stream σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους συνεταίρους της και στην παρούσα κατάσταση επιθυμούν λιγότερη ρωσική εμπλοκή στο έργο”.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μακκέην ο εκδότης του Business New Europe, Μπεν Αρις, είπε ότι “Η Αμερική έχει αποφασίσει να αποκλείσει οποιονδήποτε δεν της αρέσει από χώρες όπου θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει συμφέροντα και δεν υπάρχει απολύτως καμιά οικονομική λογική σ’ αυτό. Οι Ευρωπαίοι είναι πολύ πραγματιστές, θέλουν φθηνές ενεργειακές πηγές – καθαρές ενεργειακές πηγές, και η Ρωσία μπορεί να τις εξασφαλίσει. Αλλά η περίπτωση με τον South Stream είναι ότι δεν ταιριάζει με την πολιτική κατάσταση“.

Το Υπουργείο Ενέργειας της Ρωσίας είπε ότι δεν έχει λάβει κάποια επίσημη ειδοποίηση από τη Βουλγαρία για αναστολή του έργου και σκοπεύει να …

συζητήσει το θέμα σε προγραμματισμένη συνάντηση, που θα έχει στις 9/6 με την Κομισιόν και την Ουκρανία, για τις τιμές του φυσικού αερίου. Δεν χρειάζεται φυσικά να λάβει επίσημη ειδοποίηση, έχει ήδη λάβει την ανεπίσημη, αλλά πολύ ουσιαστική. Παρά την προθεσμία του ενός μήνα, που είχε η Βουλγαρική Κυβέρνηση να απαντήσει στην επιστολή του Επίτροπου Ανταγωνισμού Μισέλ Μπαρνιέ, όπως δημοσιεύσαμε χθες, δεν έκατσε να το σκεφτεί και πολύ: μεταξύ της επιβίωσης της κυβέρνησης, λόγω της απόσυρσης της υποστήριξης του εταίρου της στο θέμα του αγωγού, και της συνέχισης της κατασκευής του South Stream, η Βουλγαρική κυβέρνηση διάλεξε την επιβίωση. Απόλυτα κατανοητό, ο South Stream μπορεί να γίνει και αργότερα, αλλά, αν πέσει η κυβέρνηση και βγει πάλι ο Μπορίσωφ, μάλλον πρέπει να ξεχάσουν τον αγωγό.

Μένει τώρα να δούμε τι θα γίνει με τη Σερβία, που έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τον Ιούλιο το δικό της σκέλος του South Stream: ο Υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Άντιτς είπε ότι “πιστεύω πως η ΕΕ και τα κράτη-μέλη θα βρουν μια λύση, καθώς πρόκειται για Ευρωπαϊκό έργο, που διασφαλίζει κατά τον καλύτερο τρόπο την ενεργειακή ασφάλεια”. Αλλά χωρίς το βουλγαρικό κομμάτι του αγωγού, η Σερβία θα κάνει κάποιες άδειες σωλήνες και δεν έχει κάποιο λόγο να τις κάνει στην παρούσα φάση. Μάλλον θα περιμένουν κι αυτοί να δουν τις εξελίξεις.

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε επίσης στις 5 Ιουνίου ότι “το έργο πρέπει να γίνει, καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση”. Καλά τα συμφέροντα των Αμερικανών, αλλά τα ουγγρικά σπίτια δεν θα ζεσταθούν μόνο με τις δηλώσεις του Μακκέην, έχουν ανάγκη από αέριο.

Η κατάσταση στην Ευρώπη, αρχικά με την Ουκρανία και τώρα με τον South Stream, έχει αρχίσει “να ξεφεύγει”. Από την Ευρώπη της συνεργασίας, με την Οστ Πολιτίκ και την κατασκευή των αγωγών, διολισθαίνουμε πάλι στην Ευρώπη της εποχής του Ψυχρού Πολέμου. Ένας σίγουρος δρόμος για να είμαστε όλοι χαμένοι.



0 ΠΡΟΣΟΧΗ !! - ΣΦΟΔΡΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !!



Σφοδρό χαλάζι θα σημειωθεί και σήμερα σε αρκετές περιοχές της βόρειας αλλά και κεντρικής Ελλάδας, κυρίως τις απογευματινές ώρες της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τις απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν καταιγίδες στην Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, το ενδεχόμενο για να σημειωθεί χαλάζι το απόγευμα σε αρκετές περιοχές κυρίως πεδινές και ημιορεινές, είναι πάρα πολύ μεγάλο. Μικρότερο είναι το ενδεχόμενο να πέσει χαλάζι σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Δείξτε λοιπόν τεράστια προσοχή στα ανωτέρω τμήματα της Ελλάδας κατά τις απογευματινές ώρες της ημέρας, μιας και το ενδεχόμενο για να πέσει χαλάζι και μάλιστα δυνατό κατά τόπους, είναι αρκετά μεγάλο !!



0 Άνθρωπος του Σημίτη και εκλεκτός της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ο νέος υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης


Ο Γκίκας Χαρδούβελης αναλαμβάνει νέος υπουργός Οικονομικών, διαβάζουμε από το βιογραφικό του:

Την τετραετία 2000–2004 διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Σημίτη. Έχει εκτεταμένη εμπειρία σε κεντρικές τράπεζες και τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα: Υπήρξε ο Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος(1996-2000), Οικονομικός Σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος (1994-1995), όπου υπήρξε Αναπληρωτής του Διοικητή στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και Σύμβουλος Ερευνών στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης (1987-1993).
Στο εξάμηνο της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα (Νοε.2011 - Μάιος 2012) διατέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Είναι Ερευνητικός Εταίρος στο Centre for Economic Policy Research του Λονδίνου και στο Centre for Money, Banking and Institutions του Surrey Business School. Είναι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών καθώς και εκπρόσωπος της στο EBF- EMAC. Επίσης είναι μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του CIIM, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΟΒΕ και του ελληνικού Ιδρύματος Harvard. Επίσης, σύμβουλος και Επικεφαλής Οικονομικών Μελετών του ομίλου της EUROBANK.
Προσκεκλημένος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπως διαβάζουμε από την λίστα:
Έλληνες που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg (αναγράφονται μέσα σε παρένθεση τα έτη κατά τα οποία συμμετείχαν και δίπλα αναγράφεται η ιδιότητα που κατείχαν κατά την χρονική περίοδο της συνεδρίασης):
· Αλογοσκούφης Γεώργιος (2005, 2006, 2007, 2008,2009). Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Μέλος του Κοινοβουλίου.
· Ανδριανόπουλος, Ανδρέας (1988). Δήμαρχος Πειραιά.
· Αράπογλου Τάκης (2009). Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.
· Αργυρός Στυλιανός (1993). Πρόεδρος των Ελλήνων Βιομηχάνων.
· Αρσένης Γεράσιμος (1994). Υπουργός Αμύνης.
· Βαρβιτσιώτης Θωμάς (2008). Μέλος του ΣΕΒ, συνιδρυτής και πρόεδρος στήν V+O Communication (ανεξάρτητη εταιρία συμβούλων εταιρικής επικοινωνίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη).
· Βερέμης Θάνος (1993, 1999). Καθηγητής πολιτικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Πρόεδρος τού ΕΛΙΑΜΕΠ ( «Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής»).
· Βλάχου Ελένη (1980). Αρθρογράφος της Καθημερινής.
· Βώκος Θεμιστοκλής (1993). Επιχειρηματίας. Πρόεδρος της Seatrade Organisation.
· Γιαννίτσης Αναστάσιος (2012). Καθηγητής
Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πρώην υπουργός Εξωτερικών.
· Δαυίδ Γεώργιος (1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2012). Πρόεδρος τής Coca -Cola 3Ε (ο Δαυίδ είναι ισόβιο μέλος τής λέσχης)
· Διαμαντούρος Νικηφόρος (2000). Εθνικός Διαμεσολαβητής.
· Διαμαντοπούλου Άννα (2004, 2005, 2007, 2008, 2009). Πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κοινωνικές υποθέσεις. Μέλος του Κοινοβουλίου.
· Ζαΐμης Ανδρέας (1978). Βουλευτής Ν.Δ.
· Ζαννιάς Γεώργιος. Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας.
· Ζομπανάκης, Μίνως (1991). Ιδρυτής και πρόεδρος της GISE AG. Οικονομολόγος.
· Κανελλόπουλος Άγγελος (1984). Αντιπρόεδρος της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.
· Καραμανλής Κώστας (1998). Αρχηγός τής Αντιπολίτευσης (Ν.Δ.).
· Καρράς Κωνσταντίνος (1979, 1980 έως το 1997). Διευθυντής επιχειρήσεων. Εφοπλιστής.
· Κατσέλη Λούκα (1984). Μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων.
· Καφίρης Βασίλης (1985). Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.
· Κοντογεώργης Γεώργιος (1978). Βουλευτής Ν.Δ. Υπουργός άνευ xαρτοφυλακίου με αρμοδιότητα επί των σχέσεων μετά των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
· Κρανιδιώτης Γιάννος (1997, 1999). Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.
· Κουλουμπής Θεόδωρος (1995). Πρόεδρος στο Ελληνικό Ίδρυμα Εξωτερικής Πολιτικής.
· Κυριακόπουλος Οδυσσέας (2009, 2013). Πρόεδρος και μέλος του συμβουλίου των θυγατρικών εταιριών τού S&B Group. Ειδικός απεσταλμένος της Business Europe για τις ευρωμεσογειακές υποθέσεις.
· Κωστόπουλος Ιωάννης (1993). Πρόεδρος της Τράπεζας Πίστεως.
· Λαμπρίας Παναγιώτης (1981). Γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, πρώην υφυπουργός Προεδρίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.
· Λιβανός Γεώργιος (1982, 1993). Εφοπλιστής. Πλοιοκτήτης.
· Λύρας Ιωάννης (1993). Εφοπλιστής.
· Μάνος Στέφανος (1986, 1993, 2001). Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Υπουργός Οικονομικών και πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Πρόεδρος του Φιλελεύθερου κόμματος.
· Μητσοτάκη Αλεξάνδρα (2014). Πρόεδρος της Action Aid Hellas
· Μητσοτάκης Κωνσταντίνος (1993). Πρωθυπουργός.
· Μπακογιάννη Ντόρα (2003, 2009). Δήμαρχος Αθηνών. Υπουργός των Εξωτερικών.
· Μπέκετ Μαρία (1982). Πολιτική ακτιβίστρια και οικολόγος.
· Πάγκαλος Θεόδωρος (1988, 1993, 1996). Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών. Υπουργός Εξωτερικών.
· Παλαιοκρασσάς Γιάννης (1983). Βουλευτής της Ν.Δ.
· Παντελίδης Λεωνίδας (2004). Πρέσβυς της Κύπρου στην Ελλάδα.
· Παπαθανασίου Ιωάννης (2009). Υπουργός Οικονομίας καί Οικονομικών.
· Παπακωνσταντίνου Γεώργιος (2010, 2011, 2012). Υπουργός Οικονομίας.
· Παπακωνσταντίνου Μιχαήλ (1993). Υπουργός Εξωτερικών.
· Παπαλεξόπουλος Δημήτριος (1989, 1993, 2008, 2009). Διευθυντής στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ Τσιμέντα Α.Ε.
· Παπανδρέου Γεώργιος (1995, 1998, 2000, 2005). Υπουργός Παιδείας. Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Υπουργός των Εξωτερικών. Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ.
· Παπαντωνίου Γιάννος (1987). Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.
· Παπαχελάς Αλέξης (2002, 2008, 2009, 2013). Αρθρογράφος εξωτερικής πολιτικής στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ . Δημοσιογράφος στην Καθημερινή. Διευθυντής της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
· Περατικός Μιχαήλ (1993). Εφοπλιστής. Πρόεδρος στην Pegasus Ocean Services.
· Πεσματζόγλου Γιάγκος (1975). Πρόεδρος της επιτροπής ένταξης της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ. (ο Πεσματζόγλου ήταν ο πρώτος Έλληνας που έλαβε μέρος σε συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg).
· Σαμαράς Αντώνης (1992). Πρώην Υπουργός Εξωτερικών.
· Σκούλλος Μιχάλης (1989). Ευρωπαϊκό Γραφείο Περιβάλλοντος.
· Στουρνάρας Ιωάννης (2009). Διευθυντής έρευνας ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών).
· Τσούκαλης Λουκάς (2003, 2006, 2009, 2010, 2011, 2012, 2014). Πρόεδρος τού ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής).
· Χαρδούβελης Γκίκας (2011). Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου της Eurobank. · Χατζηελευθεριάδης Γρηγόρης (1993). Εφοπλιστής.
· Χριστοδούλου Ευθύμιος (1990, 1991). Τραπεζίτης. Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.




Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

1 Ποιος είναι προδότης...

0 Γέροντας Παΐσιος:Όταν θα κόψουν τα νερά του Ευφράτη οι Τούρκοι …Η φωτιά ειναι κοντά μας !!!



Γ.Παΐσιος: “Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα να ξέρετε ότι έρχεται ο Αρμαγεδώνας”
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…
“Η στάθμη της λίμνης έχει πέσει κατά έξι μέτρα”
Σύμφωνα με την εφημερίδα του Λιβάνου, Αλ Αχμπάρ, οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία.
Απειλείται όχι μόνο ο πληθυσμός της Συρίας αλλά και του Ιράκ, Η στάθμη του νερού στη λίμνη Άσαντ έπεσε κατά έξι μέτρα, Εκατομμύρια Σύριοι έμειναν χωρίς πόσιμο νερό.
Η Τουρκία έχει παραβιάσει τις διεθνείς υποχρεώσεις και απέκλεισε πλήρως τη ροή του νερού του Ευφράτη.
Η Άγκυρα είχε αρχίσει μια σταδιακή μείωση της παροχής νερού πριν από δυόμισι μήνες και πριν από δύο εβδομάδες την σταμάτησε εντελώς.
Ανώνυμη πηγή είπε στην ‘Αλ Αχμπαρ’ ότι η στάθμη του νερού στην κεντρική δεξαμενή νερού της Συρία- τη λίμνη Άσαντ- μειώθηκε η στάθμη του νερού κατά 6 μέτρα.
Αυτό σημαίνει απώλεια εκατομμυρίων κυβικών μέτρων πόσιμου νερού.Αν η στάθμη του νερού στη λίμνη πέσει άλλο ένα μέτρο θα τεθεί το φράγμα εκτός δράσης.
Μέλη του Ινστιτούτου του Ευφράτη εξακολουθούν να εργάζονται υπό την επίβλεψη των μαχητών του «Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και της Λεβάντε» καθώς και μαχητών της αλ Κάιντα, οι οποίοι έχουν καταλάβει το φράγμα.
Οι ηγέτες των ισλαμιστών δεν προτίθεται να προβούν σε αλλαγές στη λειτουργία του φράγματος.Οι συνέπειες των τουρκικών εγκλημάτων γίνονται ήδη αισθητές στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου.
Στην αλ Χαφς, μέσω της οποίας το νερό από τη λίμνη Άσαντ διοχετεύεται στα κανάλια, η στάθμη του νερού έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα.
Τα υπάρχοντα αποθέματα νερού στην Αλ Χαλφ θα εξαντληθούν σε 1-2 μέρες.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα επτά εκατομμύρια Σύριοι να παραμείνουν χωρίς πόσιμο νερό.
Η παύση της διοχέτευσης της απαραίτητης ποσότητας νερού έχει, συν τοις άλλοις, την απότομη πτώση του όγκου της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χαλέπι και στην επαρχία του Χαλεπίου.
Ιστορικά, ο έλεγχος του Ευφράτη ήταν το επίκεντρο της σύγκρουσης μεταξύ της Τουρκίας, αφενός και της Συρίας –Ιράκ από την άλλη.
Η Τουρκία επιμένει ότι ο Ευφράτης είναι ένα «διασυνοριακό ποτάμι» και όχι «διεθνής ποταμός», και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Η Τουρκία είναι επίσης μία από τις τρεις χώρες (μαζί με την Κίνα και το Μπουρούντι) που δεν έχουν υπογράψει τη διεθνή σύμβαση για τη χρήση των διεθνών υδατορευμάτων, που υιοθετήθηκε από τον ΟΗΕ το 1997.



0 Θράσος Έρογλου: "Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι υπό την κατοχή των Ελληνοκυπρίων"




Προκλητικός ο Ν.Έρογλου βγαίνει και από πάνω ισχυριζόμενος ότι η Κύπρος βρίσκεται υπό ελληνοκυπριακή "κατοχή". Μας χρωστάνε, μας παίρνουν και το βόδι.Έχουν βρει και τα κάνουν αφού οι πρώτοι που επιθυμούν την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η ίδια η κυβέρνηση Αναστασιάδη με την ανοχή της κυβέρνησης Σαμαρά, καθώς αυτή είναι η επιθυμία των ΗΠΑ, για να περάσουν αγωγό φυσικύ αερίου μέσα από το τουρκικό έδαφος.

«Η ελληνοκυπριακή πλευρά λέει συνέχεια το σύνθημα να «μην μείνει ούτε ένας Τούρκος στρατιώτης, να φύγουν όλοι» και προσπαθεί να το διαδώσει στον κόσμο. Λένε «η χώρα μας είναι υπό κατοχή». Στην πραγματικότητα υπό κατοχή είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Εμείς εκδιωχθήκαμε από την Κυπριακή Δημοκρατία, την οποία ιδρύσαμε από κοινού οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι. Εκείνοι έθεσαν υπό κατοχή τους την Κυπριακή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Έθνη το δέχτηκαν», ισχυρίστηκε ο Ντερβίς Έρογλου.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης είπε ότι η τουρκική πλευρά προσπαθεί για συμφωνία εδώ και 40 χρόνια. «Δυστυχώς είμαστε απέναντι με μια Ελληνοκυπριακή πλευρά η οποία αντιστέκεται σε συμφωνία», είπε ο Ντερβίς Έρογλου, υποστηρίζοντας ότι «ο λόγος που αυξήθηκε η αδιαλλαξία της Ελληνοκυπριακής πλευράς είναι επειδή η Κυπριακή Δημοκρατία έγινε Ελληνοκυπριακή δημοκρατία, η διεθνής κοινότητα το υιοθέτησε αυτό και η ΕΕ την έκανε μέλος της».

«Όσο για μας είμαστε μια χώρα που την αναγνωρίζει μόνο η Τουρκία αλλά για μας είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη ασφάλεια το γεγονός ότι μας αναγνωρίζει η μητέρα πατρίδα μας. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μας παρέχουν ασφάλεια», είπε ο Ντερβίς Έρογλου.



0 Το έχουν μελετήσει καλά το «σενάριο» – Δείτε πως μπορείς να κάνεις έναν ολόκληρο λαό να μην αντιδρά!




Το έχουν μελετήσει καλά το «σενάριο» – Δείτε πως μπορείς να κάνεις έναν ολόκληρο λαό να μην αντιδρά!

Tο παρατεταμένο άγχος οδηγεί σε κατάθλιψη, καθώς το μυαλό και ο οργανισμός ‘κουράζονται’ τελικά από τη συνεχή υπερδιέγερση στην οποία βρίσκονται, όταν το μυαλό δεν μπορεί να βρει έξοδο διαφυγής από την επώδυνη κατάσταση.

Πολλές φορές ο σχηματισμός εικόνων στη φαντασία μας, μπορεί να κάνει πολύ πιο κατανοητό το νόημα των λέξεων. Είναι επομένως σημαντικό να αναφέρουμε ένα ιστορικό πείραμα της .........

0 Ο κόσμος σας ανακαλύπτει δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει !!!




ΜΗΝΥΜΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!

Ο Άγγλος ευρωβουλευτής, Γκόντφρι Μπλουμ σε μία πραγματικά εντυπωσιακή ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο είπε πράγματα που δύσκολα ακούγονται στο βασίλειο του καθωσπρεπισμού!

«Μάλιστα, λοιπόν, κύριε πρόεδρε… σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη φράση του μεγάλου Αμερικανού φιλόσοφου Μάρεϋ Ροθμπαρτ ότι το κράτος είναι μια οργάνωση κλεφτών.

Ο Λαός θα εισβάλει και θα σας ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!

Η φορολογία είναι ένα σύστημα όπου πολιτικοί και γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα σπαταλούν με τον πιο ειδεχθή τρόπο, κι’ αυτό το μέρος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Συνταρακτικά, και ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν σας πιάνουν τα γέλια, όταν μιλάτε για φοροδιαφυγή.

Ολόκληρη η επιτροπή και οι γραφειοκράτες διαφεύγουν τη φορολογία.

Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν οι πολίτες

Έχετε κάθε λογής ειδικές συμφωνίες, φορολογικούς συντελεστές, υψηλά αφορολόγητα και συντάξεις όπου δεν πληρώνετε συνδρομές.

Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και εδώ κατηγορείτε τους πολίτες.

Λοιπόν το μήνυμα έχει αρχίσει να φτάνει στ’ αυτιά των πολιτών της ΕΕ, και σύντομα θα καταλάβετε πως οι Ευρωσκεπτικιστές επανέρχονται με όλο και περισσότερα μέλη, κι’ ακόμα χειρότερα για σας, καθώς ο κόσμος σας ανακαλύπτει δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει!»





Πηγή