Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!!!

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗΣ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ….

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

0 ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.


Πάρε θέση φωναζουν.
Δεν μπορείς να είσαι αμέτοχος. 
 
 *******

Θέση σε τι; Αμέτοχος σε τι; 

Να πάρω θέση με ποιους δολοφόνους θα είμαι; 

Ποιοι θάνατοι είναι ομορφοι και ποιοι άσχημοι;
 
Να πάρω θέση αν μου αρέσει αυτή η βαρβαρότητα ή η άλλη; 

Να επιλέγω νεκρούς ομοιδεάτες ή νεκρούς αντιπάλους;

Ποιους ομοιδεάτες και ποιους αντιπάλους σε τι;

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

0 ΒΙΝΤΕΟ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ @@@ΔΙΑ, ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΜΟΡΑΝΤΟΥΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ, ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...

Στο βίντεο που ακολουθεί, ρωτά ο δημοσιογράφος τον Κίσσιγκερ για το Μεμοράντουμ 200 που έγραψε ο ίδιος προτείνοντας την μείωση του πληθυσμού σε 13 χώρες του κόσμου.


Επίσης τον ρωτάει αν δίνει εντολές και αν κινεί νήματα στην πολιτικη της Αμερικής. Ο Κίσσιγκερ εξανίσταται και του λέει ὀτι "εἰσαι άρρωστος"... Έτσι συν
ηθίζει να αποφεύγει τις δηλώσεις του και τις πεποιθήσεις του...

0 Είσοδος με δαχτυλικό αποτύπωμα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς


Με το δάχτυλο στην... πόρτα, εναποθέτοντας το δαχτυλικό τους αποτύπωμα, θα μπαίνουν στο χώρο εργασίας τους από δω και πέρα οι υπάλληλοι του νοσοκομείου Λιβαδειάς.
Τη δόξα του...Σέρλοκ Χόλμς φαίνεται ότι ζήλεψε ο διοικητής του νοσοκομείου Λιβαδειάς και παρήγγειλε ειδικό μηχάνημα για δαχτυλικά αποτυπώματα στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος για να ελέγχει τους εργαζόμενους.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

0 Δ. Σταματόπουλος "Σκοπός είναι να ζήσουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΑ την Ηλιούπολη μας και τους Ανθρώπους της Πόλης μας."

Καλησπέρα σας και Καλό Φθινόπωρο [1 Σεπτεμβρίου 2014], με Υγεία και με πίστη της Παναγία μας!

Επειδή έλαβα εντολή 104 ψήφους από τους Δημότες της Ηλιούπολης, δικαιούμαι να εκφραστώ που γι' εμένα ΑΠΟΤΕΛΕΙ ένα μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ και ΠΙΣΤΗΣ, γι' όλους μας βεβαία και ποτέ τους ψηφοφόρους μου κι ακόμα όσοι δε με ψήφισαν, δεν είχα κανέναν λόγο να κρύψω και ούτε έλεγα ψέμματα, δεν είπα πουθενά κακό, ούτε έβαλα με ψεύτικα διλήμματα, ούτε έδωσα υποσχέσεις την ημέρα των Δημοτικών Εκλογών κι έκαναν την επιλογή τους και οι 104 ψήφους έλαβα [σημαντικό πόσο], συμφωνούν με τα λεγόμενα μου όσα έλεγα, εναντίον της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που φυσικά δικαιώνομαι τώρα [π.χ. ΕΝΦΙΑ] και φυσικά δεν το χαίρομαι, που μακάρι να έβγαινα ψεύτης. Γι' αυτό δεν υποχωρούμε, συνεχίζουμε σταθερά με ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ, χωρίς όμως νεύρα, διότι με νεύρα χάνουμε το δίκιο μας και ξεφεύγουμε απ' τα όρια χωρίς λόγο.