Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

0 Σημαιοφόρος Θανάσης Τσακάλης. Το στρατιωτικό, πολιτικό και δικαστικό κατεστημένο εναντίον του!


Ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού Αθανάσιος Τσακάλης επέλεξε να μην κρατήσει το στόμα του κλειστό, τόλμησε να αγνοήσει τους "άγραφους νόμους" της Υπηρεσίας του και κατήγγειλε μεγάλες υπερκοστολογήσεις για έργα και αγορά υλικών στο Ν.Ο. Σκαραμαγκά. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε δημοσίως ότι στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων γινόταν έργο στο οποίο το μπετό χρεωνόταν προς 850 ευρώ αντί για 140 ευρώ που είχε στην αγορά! Αντί να του δώσουν τα εύσημα για τις αποκαλύψεις που έκανε, μπήκε στη μαύρη λίστα! Το γεγονός, αντί να ευαισθητοποιήσει τους αρμοδίους για όσα γίνονταν μέσα στους κόλπους του Ναυτικού, είχε σαν συνέπεια να καθίσει ο Θανάσης Τσακάλης στο εδώλιο του Ναυτοδικείου, επειδή βγήκε και τα είπε στην τηλεόραση! Όταν δε στο facebook έγραψε τη λέξη «γυψωμένος Σύνδεσμος», το κατηγορητήριο "δέθηκε" και του απήγγειλαν την κατηγορία ότι με την λέξη «γυψωμένος» έκανε... αναφορά στη χούντα! Έτσι του έριξαν 4 μήνες φυλακή!

Από τότε άρχισε ο Γολγοθάς του αξιωματικού, ο οποίος, παρ' όλα αυτά, δεν σταμάτησε τον αγώνα του. Μπήκε μπροστά στην προσπάθεια να αποτραπεί η δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό γιατί, εκτός των άλλων, έβλεπε ότι η ναυτική βάση που υπάρχει μέσα στον Βοτανικό θα θιγεί άμεσα με την παρουσία του τεμένους. Και ενώ ο Θανάσης Τσακάλης φώναξε "όχι" στην δημιουργία του τεμένους, το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο έδωσε την έγκρισή του στην διακοπή λειτουργίας της Ναυτικής Βάσης στην Κασιόπη Κερκύρας για να πουληθεί στους δανειστές, φανερώνοντας τις προθέσεις του να πει "ναι" και στο ξήλωμα της Ναυτικής Βάσης του Βοτανικού, ελέω τεμένους!

Αυτή η σθεναρή στάση του σημαιοφόρου Θανάση Τσακάλη τον τυλίγει τελικώς σε μια κόλλα χαρτί και τον καρατομεί, οδηγώντας τον στην οριστική απόταξη από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού! Τελικώς αθωώνεται στο Αναθεωρητικό Δικαστήριο της 16ης Απριλίου 2013, αλλά παρ' όλα αυτά η απόταξή του είναι οριστική! Αιτιολογικό; "Επιδεικνύει απόλυτο τρόπο σκέψης και δεν διαθέτει ευελιξία πνεύματος, ώστε να αντιλαμβάνεται πλήρως την ουσία του προβλήματος. Ο απόλυτος τρόπος σκέψης και η εμμονή του σε ορισμένες αντιλήψεις, επηρεάζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό κυρίως των ανωτέρων του, ενώ ορισμένες ενέργειες του αντίκεινται στην στρατιωτική δεοντολογία και του δίνουν εικόνα αξιωματικού με μειωμένο αυτοσεβασμό (!)". Και το σκεπτικό του Γενικού Ναυτικού Επιτελείου κατέληγε ως εξής : "Δεν ενεργεί πάντα με τους άγραφους νόμους, ενώ κάποιες ενεργειές του κρίνονται αντιδεοντολογικές".

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το κατεστημένο, που ενοχλήθηκε από την καταγγελτική στάση του Θανάση Τσακάλη, αποφασίζει να τον εκδικηθεί απαγορεύοντάς του να βλέπει τα παιδιά του, ακόμη και κατά την διάρκεια των διαλλειμμάτων από τα μαθήματά τους! Συγχρόνως, όπως λέει ο ίδιος, καταβάλλει με δικαστική απόφαση 700 ευρώ τον μήνα σαν διατροφή στην σύζυγό του ενώ οι συνολικές αποδοχές του δεν υπερβαίνουν τα 1.100 ευρώ!

Και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, ιδού τι προβλέπει η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευάτων με αριθμό Φ.7/517/127893/Γ1/13-10-2010 σχετικώς με το θέμα που αφορά τον διαζευγμένο πατέρα Θανάση Τσακάλη :

"Η περιστασιακή επικοινωνία του παιδιού με τον γονέα που δεν μένει μαζί του, αλλά διατηρεί τη γονική μέριμνα αυτού, δεν μπορεί να απαγορευτεί εντός του σχολικού χώρου, κατά μείζονα δε λόγο δεν μπορεί να απαγορευτεί η είσοδος του γονέα αυτού στο σχολείο. Η επικοινωνία αυτή θα γίνεται με τρόπο ώστε το σχολείο να μη μετατρέπεται σε χώρο άσκησης επικοινωνίας γονέα-μαθητή παρεμποδίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία".



Οι περιπέτειες όμως του Θανάση Τσακάλη δεν έχουν τέλος. Προσφάτως πέφτει στην αντίληψή του, αναρτημένη σε κάποιους ιστότοπους, σχετική ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, και συγκεκριμένα στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι βουλευτές του Κ.Κ.Ε. Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη και Χρήστος Κατσώτης με την οποία ζητούν από τις Κρατικές Υπηρεσίες να παρέμβουν για να βάλουν στη θέση του τον "δικομανή" Θανάση Τσακάλη ο οποίος μηνύει (σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι τρεις βουλευτές) καθημερινά (!;) τους εκπαιδευτικούς και την διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης για ανύπαρκτα θέματα!

Και είναι πράγματι να απορεί κανείς με την "ευαισθησία" των τριών βουλευτών του Κ.Κ.Ε. οι οποίοι ξεσηκώνουν τη Βουλή με ερώτηση για την "απαράδεκτη" (υποτίθεται) συμπεριφορά ενός πατέρα, χωρίς να διερευνήσουν τα πραγματικά περιστατικά, τη στιγμή κατά την οποία ποιούν την νήσσαν σε θέματα μείζονος εθνικής σημασίας, όπως είναι η υπογραφή των μνημονίων και η εκχώρηση της λαϊκής και εθνικής μας κυριαρχίας!

Ακούστε τι κατέθεσε μπροστά στην κάμερα του "Rib and Sea", χωρίς περιστροφές, ο Απόστρατος Σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού Αθανάσιος Τσακάλης.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.


Πηγή 

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

1 ΥΠΟΥΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ απο την Colgate


Aνακαλύψαμε κάτι το ανατριχιαστικό μέσα στα Ελληνικά Σούπερ Μάρκετ.

Η γνώστη οδοντόκρεμα Colgate που μπαίνει σε περισσότερα σπίτια, έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση απέναντι στο ανυποψίαστο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

0 Α. Τσίπρας: ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ σε κάθε Έλληνα!

Ο κος Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει Ηλεκτρονική Κάρτα σε κάθε Πολίτη. Το επιχείρημα του είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς.


Να θυμίσουμε ότι:
α) το 2010 ο κος Τσίπρας μαζί με την Ηρώ Διώτη είχαν καταθέσει επερώτηση στη Βουλή για την Κάρτα του Πολίτη που ήθελε τότε να δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Απορία: Σήμερα δεν ισχύουν όσα ισχυριζόταν το 2010 ο ΣΥΡΙΖΑ για την Κάρτα του Πολίτη;
http://id-ont.blogspot.gr/2010/12/blog-post_09.html

0 ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..


ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ....!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

0 ''ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ'' ΑΠΟ ''ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ''

ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ... ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.. ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ!!! ΑΜΗΝ!!

0 Νόαμ Τσόμσκι - Δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης


Τελικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία… Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας σχετικά με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

0 Δημήτριος Σταμ: "Έρχεστε στα λόγια μου κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης..."

Καλησπέρα Δημότες και Δημότισσες.
Επίσης και στους Έλληνες κατοίκους της Ηλιούπολης που δεν είναι δημότες.
Πήρα στα χέρια μου την εφημερίδα του κ. Δημάρχου Ηλιούπολης και διαβάζοντας τη, είδα ότι δυστυχώς έρχεται στα λόγια μου. Τα έλεγα πριν τις εκλογές. Μάρτυρες μου οι άνθρωποι που μας ψήφισαν. Ποτές δεν σας είπα ψέματα ούτε έβαλα ψευτοδιλήμματα στους Δημότες της Ηλιούπολης.

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

1 Στις 25 Ιανουαρίου 2015 ψηφίζουμε: «Τo κίνημα κατά της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» ‘Έλληνες Youtubers


Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

0 Η Αρχαία τεχνολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αρχαία τεχνολογία (ΒΙΝΤΕΟ)Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην εκπομπή του «Κώδικα Μυστηρίων» και από τότε μηνύματα αναγνωστών μας το ονόμασαν ως το πιο αποκαλυπτικό βίντεο για την αρχαία τεχνολογία, χάρις των αποκαλυπτικών φωτογραφιών αλλά και των εμπεριστατωμένων ιστοριών που εξιστορεί ο αφηγητής του.
Το υλικό στο βίντεο, περιέχει αυθεντικές φωτογραφίες αρχαίων αναπαραστάσεων, αντίγραφα σχεδίων και πρωτότυπα αρχαίων εγγράφων που εσωκλείουν αναφορές σε ανώτερη επιστήμη και τεχνολογία από την αρχαιότητα.
Το υλικό της αφήγησης είναι 100% αληθινό όσο απίστευτο και αν ακούγεται, περιέχει μόνο επιβεβαιωμένες ιστορικά αναφορές και παραπέμπει τον ακροατή στα εν λόγω αρχαία διασωθέντα κείμενα…
Δείτε το  Βίντεο:

1 2014: Οι θεωρίες συνωμοσίας

2014: Οι θεωρίες συνωμοσίαςΣτον κόσμο της παγκόσμιας πολιτικής,  υπάρχουν εύκολοι τρόποι να ρίξουν στάχτη στα μάτια οι μυστικοί κυρίαρχοι του κόσμου.

 Άσχεταα αν στην επιστήμη των υπολογιστών λένε: «Ποτέ μην αποδίδετε στην κακία αυτό που εξηγείται επαρκώς από την ηλιθιότητα».
Κάποιες θεωρίες συνωμοσίας κρύβονται πίσω από σημαντικά γεγονότα του 2014:

0 Αρχαία Ελληνικά: Φράσεις που χρησιμοποιούμε σήμερα

Τα Αρχαία Ελληνικά, δεν τα χρησιμοποιούμε πλέον. Κάποιες φράσεις όμως πέρασαν αυτούσιες στην καθημερινότητά μας.
Δείτε μερικές από αυτές:

Αιδώς Αργείοι: όταν θέλουμε να καταδείξουμε αισθήματα ντροπής αναφερόμενοι σε κάποιον άλλο.
Ειπώθηκε από τον Στέντορα (σε έντονο ύφος) προς τους Αργείους κατά τη διάρκεια του Τρωικού πολέμου, με σκοπό να τους ανυψώσει το ηθικό όταν ο Αχιλλέας αποχώρησε από τη μάχη. (Ομήρου Ιλιάδα – Ε 787)

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

1 ΒΙΝΤΕΟ.. 2015… ALERT… ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ… ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ…

Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων…

Προειδοποιητικό βίντεο για τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο…

Στρατιωτικός νόμος, τσιπ RFID, illuminati…

Τρομακτικά νέα σχέδια της παγκόσμια τάξης για το 2015…

Σημάδια για τους έσχατους καιρούς…

Περίεργα πρόσφατα γεγονότα σε όλο το κόσμο με την υπογραφή του αντιχρίστου..

 

 

 Πηγή