Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

0 Mπράβο..!! Aπόστρατος αξιωματικός κατέθεσε μήνυση για τον διασυρμό τον OYKάδων..!!

http://2.bp.blogspot.com/-Wweub8zxqSg/VRpWh1zjfbI/AAAAAAAAhwo/iZsiOgTfb3s/s1600/%CE%B7%CE%B7.jpg Μηνυτήρια αναφορά για τα όσα ειπωθηκαν κατά των βατραχανθρώπων της ΜΥΚ κατέθεσε απόστρατος πλωτάρχης. Ο Παναγιώτης Σταμάτης πλωτάρχης ε.α “μη δεχόμενος τον διασυρμό των Ενόπλων Δυνάμεων”, όπως αναφέρει κατέθεσε την παρακάτω μηνυτήρια αναφορά:






ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Αρ. πρωτ. 2515/30/3/15

ΕΝΩΠΙΟΝ
ΤΗΣ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
κ.κ. Ευτέρπης Κουτζαμάνη

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Αρ. πρωτ. 2515/30/3/15

Του Παναγιώτη Σταμάτη του Δημητρίου, Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. κατοίκου Αθηνών, οδός Κομνηνών, αρ.48. (panos_stamatis@yahoo.gr)
ΚΑΤΑ
Παντός υπευθύνου, που θα προκύψει από την εισαγγελική έρευνα.

0 Πολεμικές αποζημιώσεις: Το βίντεο που θα έκανε ακόμα και έναν Γερμανό να υποστηρίξει την Ελλάδα.. Βίντεο..


Η τρόικα στην ελληνική στην ταβέρνα, ο επιζών από το Δίστομο και γιατί η Γερμανία πρέπει να πληρώσει και αυτή το χρέος της (Vid)

Κωστής Χριστοδούλου


Ένα ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η Ελλάδα στους αγώνες που δίνει τόσο για να κατανοηθεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία έξι χρόνια από τις πολιτικές της τρόικας όσο και στην διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων. Πρόκειται για το σόου Die Anstalt (To Ινστιτούτο) που προβάλλεται από ZDF, το δεύτερο κανάλι της κρατικής (!) τηλεόρασης της Γερμανίας. Η επόμενη εκπομπή με αντικείμενο την Ελλάδα, η οποία θα προβληθεί από την γερμανική τηλεόραση αύριο Τρίτη, έχει ήδη «ανέβει» στο ίντερνετ.


Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

0 ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ COSTA WILLS: "ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;" - 22.3.2015.



Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

0 Πάνο Καμμένε, για μίζες που ζημίωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν ψάχνεις; ΙΔΟΥ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ! ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Άκου Πάνο Καμμένε... επειδή δεν μασάω τα λόγια μου και επειδή δεν γουστάρω τις πολιτικές επικοινωνιακές κορώνες.... 

Δηλώνεις δημοσίως, πως ψάχνεις τις ΜΙΖΕΣ για τα εξοπλιστικά προγράμματα στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Αν αυτά που λες τα εννοείς, τότε απόδειξέ το εμπράκτως.

ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΚΑΛΗ πρωην  αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, που τον απόταξαν από την υπηρεσία του, επειδή είχε το θάρρος να καταγγείλει ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ..

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

0 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ SOS - Ἀνακοίνωσις – Πρόσκλησις – Συμπαράστασις


Στὸ πρόσωπο τοῦ Τσακάλη διώκονται ὅλοι οἱ Ἕλληνες.Ὁ Θανάσης Τσακάλης διώκεται ἀπὸ τὴν πολιτεία μὲ ὅλους τοὺς λογικοὺς καὶ …παραλόγους τρόπους, πρὸ κειμένου νὰ ἐξοντωθῇ.
Τὸ ἔγκλημά του ἦταν ὁ κατ’ ἐξακολούθησιν ἀγών του γιὰ διαφάνεια καὶ γιὰ κάθαρσιν.
Ἀπετάχθη ἀπὸ τὸ Πολεμικὸ Ναυτικό, ὅπως ὅπως, διότι χαλοῦσε τὴν …ὀμερτά. Βλέπετε οἱ …ἄγραφοι νόμοι εἶναι …ἰσχυρότεροι ἀπὸ τοὺς …γραπτούς!!!


Στὸ πρόσωπο τοῦ Τσακάλη διώκονται ὅλοι οἱ Ἕλληνες.


Καὶ τώρα, ἐπεὶ δὴ προσπάθησε νὰ σώσῃ τὰ παιδιά του, βρῆκε εὐκαιρία ἡ …«πολιτεία» νὰ τὸν ἐξοντώσῃ.
Αὐτὴν τὴν στιγμὴ παραμένει φυλακισμένος στὰ ὑπόγεια κρατητήρια τοῦ ἀστυνομικοῦ τμήματος Πετρουπόλεως, διότι ἁπλῶς ἐζήτησε νὰ τηρηθῇ τὸ γράμμα τοῦ νόμου.


Ἡ ἐξόντωσις τῶν παιδιῶν τοῦ Τσακάλη στὸ στόχαστρο τῆς …«πολιτείας»!!!


Ἕνας νόμος ποὺ θεωρεῖ ἀθῶο τὸν Παπακωνσαντίνου, παρὰ τὸ ἔκγλημά του κατὰ ἑκατομμυρίων Ἑλλήνων, ἀλλὰ θεωρεῖ ἔνοχο τὸν Τσακάλη ποὺ πασχίζει νὰ σώσῃ τὸ εἰσόδημα αὐτῶν τῶν Ἑλλήνων.

Μπορεῖ κάποιος νά μοῦ λύσῃ τήν ἀπορία;
Ἔχουμε πολιτεία ἤ ἔχουμε κάποιαν ἐκγληματική ὀργάνωσιν πού χρησιμοποιεῖ ἀκόμη καί τήν δικαιοσύνη γιά να ἐξοντώσῃ κάθε της ἀντίπαλο;


Παρασκευή, 27  Μαρτίου, μετὰ τὶς 14:00 τὸ μεσημέρι, στὰ δικαστήρια τῆς ὁδοῦ Εὐελπίδων, ὁ Θανάσης Τσακάλης περνᾶ ἀπὸ αὐτόφορο. Παρακαλοῦνται πολὺ ὅλοι ὅσοι θέλουν νὰ βοηθήσουν, νὰ προσέλθουν.

Ἀπαντῆστε

αρχεια

0 Ἡ ἐξόντωσις τῶν παιδιῶν τοῦ Τσακάλη στὸ στόχαστρο τῆς …«πολιτείας»!!!

Αὐτὴν τὴν στιγμὴ ὁ Τσακάλης συλλαμβάνεται γιὰ νὰ ΜΗΝ προστατεύσῃ τὸ παιδί του!!! Ἕνα παιδὶ ποὺ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ γιατὶ ΔΕΝ θέλει νὰ ἐπιστρέψῃ στὴν ἀγκαλιὰ τῆς μάννας του. Ἕνα παιδὶ ποὺ χρησιμοποιήθηκε καὶ χρησιμοποιεῖται ἀπὸ τὴν …«πολιτεία» γιὰ νὰ ἐπισπεύσῃ τὴν ἐξόντωσιν καὶ τὴν καταστροφὴ τοῦ Τσακάλη.

Ἕνα παιδί, ἀθῶο θῦμα, ποὺ …«ἔτυχε» νὰ ἔχῃ γιὰ πατέρα του τὸν …«τρελλό».
Ἕνα ἀπὸ τὰ δύο παιδιὰ τοῦ Τσακάλη δῆλα δή… Διότι τὸ ἄλλο, τὸ μεγαλύτερο, τὸ ἔχουν ἤδη φιμώσει… Τὸ ἔχουν ὑποχρεώσει στὴν σιωπή…

0 Ηρωίδες στα αζήτητα.. της ιστορίας..!!

Όσες γυναίκες ξεχώρισαν στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 επέβαλαν άτυπα την ισοτιμία των φύλων στα πεδία των μαχών. 

Με το απαράμιλλο θάρρος τους, την αξιοθαύμαστη γενναιότητα, τις περιπέτειες και τις θυσίες τους αποτελούν αξεπέραστα σύμβολα δυναμισμού και πατριωτισμού που συνεχίζουν να εμπνέουν σε εθνικά κρίσιμες περιόδους ,κάτι που οι ιστορικοί και οι απομνημονευματογράφοι της εποχής δεν κατέγραψαν στην ιστορία της ελληνικής επανάστασης.

Ίσως  δεν μπόρεσαν  να εξοικειωθούν με την ιδέα ότι η γυναίκα όσο κι αν ήταν σε υποδεέστερη μοίρα από τον άντρα, είχε το δικαίωμα στην τιμή και την ευγνωμοσύνη της πατρίδας από τη στιγμή που αγωνίστηκε και θυσιάστηκε.

Αποτέλεσμα αυτής της ανδροκρατικής αντίληψης ήταν να χαθούν πολύτιμες πληροφορίες για τη συμβολή της Ελληνίδας στον αγώνα του '21.
Και είναι χιλιάδες οι γυναίκες  που πολεμώντας τους καταχτητές είτε με τα όπλα, είτε με τα ξύλα, είτε με τα δρεπάνια και τα κλαδευτήρια, βρήκαν ηρωικό θάνατο, γνωστές και άγνωστες στην Ιστορία.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

0 Ἄν δέν ὑπήρχατε ἐσεῖς ἀπό ποῦ θά ἀντλούσαμε δυνάμεις;


Ἄν δέν ὑπήρχατε ἐσεῖς ἀπό ποῦ θά ἀντλούσαμε δυνάμεις;Μεθῦστε μὲ τα ‘ ἀθάνατο κρασὶ τοῦ ’21, ἔλεγε ὁ ἐθνικός μας ποιητής, Κωστῆς Παλαμᾶς.
Μὰ πόσο δίκαιον εἶχε;
Ἐάν δέν ὑπῆρχε τό ’21, μέ τά τόσα του παραδείγματα, ἀπό ποῦ θά μπορούσαμε σήμερα νά ἀντλήσουμε δυνάμεις γιά νά παλέψουμε;

Σᾶς ἔχω ξαναγράψει παλαιότερα γιὰ τὸν Χασιώτη καὶ τὸν Κατσαντώνη καὶ μία μου δύσκολη στιγμή. «Τυχαίως» ἐκεῖνες τὶς ἡμέρες διάβαζα τὴν βιογραφία τοῦ Καραϊσκάκη καὶ μοῦ συνέβη κάτι πολὺ ἄσχημο. Ὁ μόνος λόγος ποὺ μὲ κράτησε ὄρθια ἦταν τὸ θάῤῥος ἐκείνων τῶν μεγάλων ἀνδρῶν καὶ ὁ ἡρωϊκός τους θάνατος.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

0 [SOS] ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Αγαπητοί συμπολίτες, για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί. μας πρόδωσαν.
Μην περιμένετε κανέναν ΗΓΕΤΗ από τους 300 να σώσει την χώρα.

Μόνοι μας ότι καταφέρουμε, εξάλλου εμείς είμαστε οι πολλοί, εμείς έχουμε την δύναμη να ορίσουμε την ζωή μας..

Ο αγώνας ενάντια στην Ηλεκτρονική Σκλαβιά ξεκίνησε και θα συνεχίσουμε, είτε με πολλούς είτε με λίγους, εξηγημένα και ξεκάθαρα πράγματα.

Όποιος θέλει συμμετέχει και βοηθάει, διότι αυτό που προέχει στην κατάσταση που βρισκόμαστε είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ από όσους περισσότερους γίνεται, από όλη την Ελλάδα..

Να μην σας κουράζουμε.
Προχωρούμε στις αποδείξεις της προδοσίας μετά από έρευνα που κάναμε  για το θέμα "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ",  μέσα από τα Πρακτικά της Βουλής, διότι μόνο  διαβάζοντας με τα μάτια μας διαπιστώνουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ..

Τα συμπεράσματα και οι κρίσεις είναι δικές σας.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

0 Δουλο-Κάρτα ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ - Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ..!!

ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ..!!


0 ΕΛΛΗΝΕΣ YOUTUBERS.. ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ..

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

0 Σφοδρή πολεμική στο open.gov για την ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη»


Σφοδρή πολεμική στο open.gov για την ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη»
Η πιλοτική εφαρμογή της «κάρτας πολίτη» αποτελεί την πιο… αντιδημοφιλή ρύθμιση στο πρώτο σχέδιο νόμου Κατρούγκαλου!

Δεν είναι μόνο ότι η πρόβλεψη για την ηλεκτρονική ταυτοποίηση του πολίτη συγκεντρώνει, κατά τη δημόσια διαβούλευση, τα περισσότερα σχόλια σε σχέση με τα υπόλοιπα 35 άρθρα του σχεδίου νόμου, το οποίο αφορά κυρίως την επαναπρόσληψη των απολυμένων στο Δημόσιο, την αποκατάσταση των «διαθέσιμων» αλλά και αλλαγές στη δημόσια διοίκηση.

Στη συντριπτική τους πλειονότητα, όσοι επέλεξαν να σχολιάσουν τη ρύθμιση για την κάρτα του πολίτη τοποθετούνται αρνητικά, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση με αυτήν. Ξεκινούν από το αίτημα απόσυρσης και φτάνουν ως τη διατύπωση ότι αν «περάσει» και εφαρμοστεί, εκείνοι δεν θα παραλάβουν την κάρτα.

«Προσωπικά δεδομένα» και «φακέλωμα»

0 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ π. ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ,ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"

Αποτέλεσμα εικόνας για σαραντης σαραντος
Πρίν ἀπό τριάντα χρόνια ἄρχισε ἡ ἐνημέρωση καί ὁ πνευματικός ἀγώνας τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ κατά τῆς ΚτΠ μέ ἄριστα ἀποτελέσματα μέχρι σήμερα. Ἔχουν ἐρευνηθεῖ ὅλες οἱ παράμετροι τῆς ΚτΠ καί τό γενικό συμπέρασμα εἶναι ὅτι δέν εἶναι μιά ἁπλή πιστωτική κάρτα ἤ ταυτότητα, ἀλλά εἶναι ἐργαλεῖο παρακολούθη­σης τοῦ πολίτη καί ἔνταξής του στό παγκόσμιο κράτος τῆς Νέας Ἐποχῆς.
Ταπεινῶς ἐκτιμοῦμε ὅτι ὁ λαός μας δέν ἔχει χάσει τελείως τό μυαλό του γιά νά πιστεύει τόσο ἀφελῶς, ὅτι μέ τήν ΚτΠ καί μετά ἀπό ἕξι χρόνια δεινῆς οἰκονομικῆς κρίσεως, θά ἀντιμετωπισθεῖ σοβαρά καί ὑπεύθυνα ἡ φτώχεια του.

Από πόσους Μητροπολίτες και ιερείς έχετε ακούσει τόσο καθαρό λόγο και τόση αγωνία, για τον πραγματικό ρόλο που θα διαδραματίσει η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ;;;;;;;;;;
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

0 ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας για την αναγγελία της έκδοσης της «Κάρτας του Πολίτη» από την κυβέρνηση, έστειλε την προηγούμενη Δευτέρα 16-3-15 η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους στον αρμόδιο υπουργό κ. Κατρούγκαλο.

Η Ι. Κοινότητα τονίζει την αντίθεση των Αγιορειτών στην ΚτΠ, αφού αυτή ταυτίζει τους πολίτες με ένα αριθμό του συστήματος και προσβάλλει την ελευθερία του ανθρωπίνου προσώπου, και καλεί την Κυβέρνηση να μη προχωρήσει στην έκδοσή της.

Αναμένουμε ανάλογες αντιδράσεις από τις Μητροπόλεις και την Ι. Σύνοδο.

Ποιά είναι η θέση του κ. Καμμένου και του κόματος των ΑΝΕΛ για το θέμα; Θα μιλήσει κάποτε για τις «κόκκινες γραμμές» που έθεσε στην συγκυβέρνηση;

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

6 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ..ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε και να γράψουμε όλοι μας την άποψή μας.. Υπενθυμίζουμε πως το 2010 για το ίδιο θέμα, το νομοσχέδιο Ραγκούση, είχε δεχτεί τα περισσότερα σχόλια, από όλα τα άλλα σχέδια νόμου, και η πλειοψηφία αυτών (90%) ήταν αρνητικά... Ας επαναλάβουμε ότι είχαμε κάνει το 2010 με ευγενικό τρόπο και επιχειρήματα, ότι είμαστε αντίθετοι στην κάρτα του πολίτη.. Η διαβούλευση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 24 Μαρτίου, γι' αυτό κοινοποιήστε το σε όσους πιο πολλούς μπορείτε..

Η διαβούλευση για το νομοσχέδιο της κάρτας του πολίτη που πρέπει να γράψετε τα σχόλια είναι εδώ:
 http://www.opengov.gr/ypes/?p=2559

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

0 Ἡ …«νομο-φανής» ἐξόντωσις τοῦ Τσακάλη.

Στὸ πρόσωπο τοῦ Ἀθανασίου Τσακάλη ἔχουμε ἀναφερθεῖ ἀρκετὲς φορές.
Ἐπίσης ἔχουμε καταγγείλει πολλὲς ἀπὸ τὶς βρωμιὲς ποὺ ἡ «πολιτεία» ἔχει μεθοδεύσει εἰς βάρος του, ἐφ ὅσον ὁ Τσακάλης εἶναι αὐτὸς ποὺ διαρκῶς βγαίνει ἐμπρός, πρὸ κειμένου νὰ παλέψῃ κατὰ τῆς ἀνομίας, τῆς ἀδικίας, τῆς λεηλασίας…
Γενικῶς ἔχει ἀντιδράσει κατὰ τῶν ὁποιωνδήποτε «νομομαγειρεμάτων» καὶ εἰδικῶς, τώρα τελευταῖα, κατὰ κάθε ἐπιθέσεως ποὺ στοχεύει τὸν ἴδιον καὶ τὴν ἐπιβίωσίν του!!!
Ἄλλως τέ… Στὸ πρόσωπο τοῦ Τσακάλη οὐσιαστικῶς διώκονται ΟΛΟΙ οἱ Ἕλληνες.

Στὸ πρόσωπο τοῦ Τσακάλη διώκονται ὅλοι οἱ Ἕλληνες.

Γιατί διώχθηκε καί διώκεται ὁ Τσακάλης;
Μὰ διότι σπάει τὴν …«ὀμερτὰ τῆς σιωπῆς» ποὺ καλύπτει τὴν ἁρπακτή, τὴν ἀπάτη καὶ τὴν λεηλασία. Διότι ὅταν δὲν εἶναι κάποιος μαζύ τους, ἀκόμη καὶ μὲ τὴν ἀνοχή του καὶ τὴν σιωπή του, τότε εἶναι ἀπέναντι. Ἐὰν δῆλα δὴ κάποιος παραμένῃ ἠθικός, δίκαιος καὶ διεκδικεῖ τὰ αὐτονόητα, εἶναι εἶδος πρὸς …ἐξαφάνισιν!!!
Εἴπαμε, κράτος ἐν κράτει τὸ παρακράτος. Κι ὅποιος ἀντιδρᾶ σὲ αὐτὴν τὴν …πραγματικότητα, ἐὰν δὲν φοβηθῇ, ἐὰν παραγνωρίσῃ τὶς δυνατότητές του, ἐὰν εἶναι πεισματάρης καὶ λίγο …ἀγαθός*, τότε ἀφανίζεται.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

0 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ!!!


Την παροχή κινήτρων σε όσους πληρώνουν για τις συναλλαγές τους μόνο με κάρτα επεξεργάζεται η κυβέρνηση, κατόπιν βέβαια οδηγιών από το εξωτερικό. Σκοπός να καταργηθούν σιγά-σιγά τα μετρητά και οι συναλλαγές να γίνονται μόνο με ψηφιακό χρήμα, την Κάρτα του Πολίτη και εν τέλει γιατί όχι με τσιπάκι μέσα στο σώμα μας. Άραγε ποιος είναι πρόθυμος να θυσιάσει την προσωπική ελευθερία του για διευκολύνσεις στις συναλλαγές;

Όλα γίνονται με την μέθοδο του σαλαμιού (γλυκά-γλυκά) για να μην υπάρξουν άμεσες αντιδράσεις, παρά μόνο κάποιων «γραφικών», μεταξύ των οποίων και εμείς.

0 Η κυβέρνηση υπόσχεται αγαθά στους φτωχούς Έλληνες, με αντάλλαγμα την έκδοση της κάρτας του πολίτη.

Οι κατωτέρω 4 αναρτήσεις για την Κάρτα του Πολίτη, τις οποίες δανειστήκαμε από την ιστοσελίδα webarchive.gr θεωρούμε πως αποδίδουν με απλό και μεστό τρόπο την εναντίωσή μας στην Κάρτα του Πολίτη. Είναι εξαιρετικά κείμενα, αποτελούν μια νηφάλια και αντικειμενική προσέγγιση όσον αφορά το θέμα Κάρτα του Πολίτη και πραγματικά τα προσυπογράφουμε όλα. Η μόνη μας ένσταση έγκειται στη χρήση ενός usb stick αντί Κάρτας που προτείνει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, γιατί ενώ μπορεί να αποτελεί μια λύση σχετικά ανώδυνη, υπάρχει η πιθανότητα να λειτουργήσει ως "ενδιάμεσο" σκαλοπάτι εξοικείωσης για την Κάρτα.

0 Τι ακριβώς είναι η κάρτα του πολίτη και γιατί μας φακελώνει;

Η κάρτα του πολίτη -αν και εφ'όσον εφαρμοσθεί- είναι μία "έξυπνη κάρτα", δηλαδή μία πλαστική κάρτα με ενσωματωμένο μικροκύκλωμα, το γνωστό πλέον μικροτσίπ, παρόμοια προς την κάρτα αναλήψεων, την τηλεκάρτα, την πιστωτική κάρτα κ.α. Αυτού του είδους οι κάρτες, δεν είναι όλες ίδιες μεταξύ τους. Το κοινό τους γνώρισμα ωστόσο, είναι η διασύνδεση του χρήστη και ιδιοκτήτη τους με ένα δίκτυο πληροφοριών.

0 Κάρτα του πολίτη: Ένα μικροτσίπ που σε "παρακολουθεί" όπου κι αν βρίσκεσαι

Όπως αναφέραμε και στο τελευταίο άρθρο σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα, ο πολίτης ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογίες ηλεκτρονικών ή ψηφιακών συναλλαγών, δύναται να παρακολουθείται καθημερινώς και να καταγράφονται οι κινήσεις του ηλεκτρονικά, μέσω καταγραφής των χρηματικών του συναλλαγών.

Αναφερθήκαμε επίσης στο πως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι στην ουσία σύμμαχοι του πολίτη που αντιστέκεται στον εντοπισμό του με τεχνολογικά μέσα και πως γίνονται προσπάθειες να καμφθεί αυτή η αντίσταση, με τη διαδικτυακή νοοτροπία της ηθελημένης παραχώρησης προσωπικών στοιχείων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπως το facebook, ώστε ο υπολογιστής να περάσει στον κατάλογο των "εντοπίσιμων" συσκευών. Να θυμάστε όμως οτι ο υπολογιστής δεν εντοπίζεται και δεν αποκαλύπτει ποτέ τη θέση του χρήστη.

0 Η ελληνική κυβέρνηση εισάγει το μικροτσίπ και καταργεί την ιδιωτική ζωή των πολιτών

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε οτι συνομωσιολογικά σενάρια ζωντανεύουν από τη επιμονή στο θέμα των μικροτσίπ. Το θέμα μάλιστα φαίνεται πως για την ελληνική κυβέρνηση είναι υψηλής προτεραιότητας, αν κρίνουμε από τα αλυσιδωτά γεγονότα που σχετίζονται με αυτό.

Τον μήνα που μας πέρασε έχουμε απανωτά γεγονότα, που συσχετίζουν την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης με συμφέροντα που, όπως όλα δείχνουν, επιδιώκουν το άμεσο "τσιπάρισμα" του ελληνικού πληθυσμού. Μαζί με το μικροτσίπ, ήρθε και το δίκτυο του ΟΤΕ το οποίο ξαφνικά άρχισε να φακελώνει, όπως γράψαμε εδώ, τους χρήστες που επιθυμούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο μέσω ενός δημόσιου δικτύου, πχ ενός cafe. Η στενή παρακολούθηση των πολιτών μοιάζει πλέον με έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους της νέας κυβέρνησης που προέκυψε από τις εκλογές του Ιανουαρίου. Και όχι μόνο της κυβέρνησης...

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

0 INKA: Η ΚΑΡΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Δ.Τ. 539/11-12.03.2015

Αντίθετοι με την self-destroyer / αυτοκαταστροφική κάρτα πολίτη βρισκόμαστε στους δρόμους από το 2010 που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μίλησε για αυτό, αλλά και μετέπειτα το συνέχισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τώρα πήρε την σκυτάλη ο ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων και ας δηλώνει πολιτικά αντίθετος εκτός από αυτό, από τους προηγούμενους πρωθυπουργούς, ο αρχηγός του και σημερινός πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας.



Το ΙΝΚΑ εξ αρχής έχει πάρει επίσημα αντίθετη θέση με την ιδιαίτερη ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ των πολιτών και κατά συνέπεια των καταναλωτών, αντιτίθεται χωρίς διαλλείματα ή αλλαγές στάσης στη κάρτα πολίτη που επιδιώκει να επιβάλει και η νέα κυβέρνηση του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.



Λέμε όχι στην κάρτα φακελώματος του πολίτη, όχι στο Ρουφιάνο του Καταναλωτή, όχι όλα ανοιχτά σε όλους.

Στην περίοδο οικονομικής ύφεσης, με τα νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, η κυβέρνηση αναγγέλλει την έκδοση της δήθεν «έξυπνης» κάρτας πολίτη, που θα έχει πολλαπλές χρήσεις. Το RFID τσιπάκι θέλουν να πρωτοστατεί στη κάρτα και να περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία, αλλά και βιομετρικά χαρακτηριστικά, δηλαδή ευαίσθητα άκρως προσωπικά δεδομένα, καθώς μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, και ότι άλλο δεν το λένε τώρα.



Με δήθεν πρόσχημα την βοήθεια των οικονομικά αδύναμων πολιτών, τι ειρωνεία !, αυτό το αντίμετρο ουσιαστικά, υποβάλλει σε αναγκαστική ταπείνωση – σφράγιση τον πολίτη με κάρτα φτωχού!!!, δεν επιλύνει έντιμα κανένα βιοποριστικό πρόβλημα, δεν αντιμετωπίζει την ανεργία ούτε καν με προσφορά εικονικής έστω εργασίας, και προσφέρει αρνητικά στην ανάπτυξη της χώρας.



Αντίθετα και παράλληλα το κόστος της κάρτας αυτής θα είναι ιδιαίτερα υψηλό προς το στόχο της και ας θυμίσουμε ότι, αυτός ήταν ο λόγος που αποσύρθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Φαίνεται οι Άγγλοι είναι «φτωχότεροι» από τους «πλούσιους» Έλληνες που σκέφτονται επίμονα να προωθήσουν την κάρτα πολίτη.


Η σημερινή αστυνομική ταυτότητα λειτουργεί άψογα για την πιστοποίηση του πολίτη και χρησιμοποιείται χωρίς προβλήματα στις σχέσεις μας με το κράτος ή τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, όπως και στις σχέσεις του πολίτη με τις τράπεζες, επίσης μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση η ταυτότητα που έχει αριθμό και λατινικά γράμματα λειτουργεί και σαν ταξιδιωτικό έγγραφο ακόμα δε και σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Τουρκία κλπ, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη υποκατάστασής της.


Η ηλεκτρονική ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα πολίτη, πιστωτική κάρτα, βιβλιάριο υγείας και οτιδήποτε άλλο σκέφτονται να είναι σε ένα τσιπάκι, βάζει σε τεράστιο και ανέλεγκτο κίνδυνο τους πολίτες και τη χώρα, αφού, έχει αποδειχθεί ότι η ασφάλεια σε αυτά τα τσιπάκια είναι κοντά στο μηδενική, μπορεί να αντιγραφεί πολύ εύκολα, με τον κίνδυνο να γιγαντώνεται αφού θα εμπεριέχονται βιομετρικά ευαίσθητα στοιχεία ολόκληρου του πληθυσμού που μπορούν να γίνουν εκτός από στατιστικό αντικείμενο και εκμετάλλευσή τους από τον οποιοδήποτε κακόβουλο ή και ένα εχθρό της χώρας μέσω των Χάκερς, όπως είναι γνωστό.


Η πρόταση για αυτή την ηλεκτρονική κάρτα και τα στοιχεία που θα εμπεριέχει, μπορεί να πουν ότι στοχεύει στην διασύνδεση της με ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και προφανώς και τον υπόλοιπο κόσμο, κάνοντας όμως τα προσωπικά μας δεδομένα γνωστά, σε άγνωστες στο κάτοχο αρχές και εξουσίες, σε όλα τα κράτη και ο μόνος που δεν θα γνωρίζει τι πραγματικά περιέχει η ηλεκτρονική κάρτα, ή ακόμα και την αθέλητη αυτοκαταστροφή του !, να είναι ο ίδιος ο υπόχρεος κάτοχος αυτής.


Επαναλαμβάνουμε από παλαιότερα και με προηγούμενα Δ.Τ. ότι αυτές οι υποχρεωτικές κάρτες, ουσιαστικά δρομολογούν να καταργηθεί το Τραπεζικό Απόρρητο, το Ιατρικό Απόρρητο, και γενικά κάθε είδους απόρρητο στην Ιδιωτική Ζωή μας, αντί να ενοποιήσουν τον αριθμό δελτίου ταυτότητας καταργώντας όλους τους αριθμούς (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κτλ) σχεδιάζουν να μετατρέψουν τον πολίτη από Άνθρωπο σε ανθρωποαριθμό.


Το ΙΝΚΑ δηλώνει κάθετα ότι δεν δέχεται κανένα Μεγάλο Αδελφό, δεν έχει να διαπραγματευτεί και να διαβουλευτεί την αξιοπρέπεια του πολίτη – καταναλωτή και την ασφάλεια της ζωής και της προσωπικότητας μας και καταδικάζει απερίφραστα αυτά τα σχεδιαζόμενα μέτρα.


Η ονομαζόμενη από την κυβέρνηση και τους δημοσιογράφους «ανθρωπιστική κρίση» δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια «τραπεζική κρίση» γραφείων λογιστικών καταγραφών κερδών και χωρίς ψυχή, δηλαδή όσα επιδιώκει να επιβάλλει στην Ευρώπη η νέα Γερμανική κατοχή, που έχει τακτή λήξη.


Την καταπολέμηση της Γραφειοκρατίας και της Φοροδιαφυγής την έχουμε υποστηρίξει δυναμικά και σίγουρα δεν αντιμετωπίζεται με την χρήση μιας «ηλεκτρονικής – έξυπνης» κάρτας πολίτη, παρά μόνο με την επαναφορά της πολιτικής αξιοπιστίας που θα είναι και το υπόδειγμα στο οποίο θα προσαρμοστεί και ο πολίτης, αντί της συνεχιστικής αναξιοπιστίας όλων των κομμάτων σαν ομάδα σκυταλοδρομίας.


Μία τέτοια βάση δεδομένων που θα περιέχει μεγάλους πληθυσμούς μπορεί με τη γνωστή ηλεκτρονική ευκολία, να χρησιμοποιηθεί και από όποιον «φανατικό» επιθυμεί να βλάψει την κοινωνία μας, όπως π.χ. και ο υπαρκτός κίνδυνος τζιχάντ.

Προστατεύουμε τα δικαιώματα μας στη ζωή, την περιουσία μας, την υγεία μας και το δικαίωμα στην προσωπική μας ζωή.
 

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

0 ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ.. 6 λόγοι για τους οποίους αξίζει να πεις ΟΧΙ στην «Κάρτα του Πολίτη» (ΚτΠ) και την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση»

1.     ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ

Το βασικό επιχείρημα για την εισαγωγή της ΚτΠ είναι ότι θα δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα της «καθημερινότητας του πολίτη», στα προβλήματα που αντιμετωπίζει όταν προσπαθεί να εξυπηρετηθεί από τις Δημόσιες Υπηρεσίες.
Εάν βεβαίως το μέτρο της εισαγωγής της ΚτΠ οδηγήσει και στην οργάνωση του Δημοσίου, αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η οργάνωση του Δημοσίου πρέπει να γίνει ασχέτως με την εισαγωγή της ΚτΠ. Δεν είναι προϋπόθεση της οργάνωσης του Δημοσίου η ΚτΠ, ούτε πρέπει να γίνει με δικαιολογία την ΚτΠ. Πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως. Αυτό είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσουμε, γιατί ενώ δεν λύνει η ΚτΠ προβλήματα με την εισαγωγή της, αντίθετα φέρνει πολλά προβλήματα με την εισαγωγή της, όπως θα δούμε κατωτέρω.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

0 Η Αγγλία απέσυρε την κάρτα του πολίτη.. Εμείς θα την δεχτούμε;;

Το κίνημα NO2ID http://www.no2id.net/ της Αγγλίας, που οργανώθηκε πριν λίγα χρόνια ενάντια στην ηλεκτρονική κάρτα παρακολούθησης (ταυτότητα με RFID – chip) κατάφερε να πιέσει την κυβέρνηση ώστε να αποσύρουν τις νέες ταυτότητες (κάρτα του πολίτη) που ήδη είχαν εκδώσει.. Εμείς θα τη δεχτούμε;;
Δείτε μέσα απο ένα τραγούδι που ανέβασαν στα πλαίσια της καμπάνιας τους τι είναι η κάρτα του πολίτη που θέλουν να μας επιβάλλουν..!!



Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

0 00110110 00110110 00110110

" Αλλοίμονο σ' εσάς, που είστε στη γη και στη θάλασσα, διότι ο Διάβολος έστειλε το θηρίο με οργή, επειδή γνωρίζει πως ο καιρός πλησιάζει. ¨Οποιος έχει μυαλό, ας αναγνωρίσει τον αριθμό του Θηρίου, διότι αυτό είναι ένας αριθμός, ανθρώπινος. Και ο αριθμός του είναι ο Χξστ' ή 666. (ελεύθερη απόδοση). ".(Ιωάννου, Αποκάλυψις)

Ο ευαγγελιστής Ιωάννης οραματίστηκε μεταξύ άλλων, μια κατάσταση που έχει κάπως έτσι:
Το Θηρίο (αντίχριστος, απεσταλμένος του διαβόλου) θα δώσει εντολή να σημαδεύεται ο κάθε υποταγμένος δούλος του με ένα σημάδι, (πάντες, μικροί, μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί...) στο μέτωπο ή στο χέρι, χωρίς το οποίο δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει και να πουλήσει - θα αποκλείεται των συναλλαγών. Των "αγορών".

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

0 Το όραμα του Βαρουφάκη και του Τσίπρα.. (που ήταν και όραμα του Γ.Α.Π., του Σαμαρά, του Βενιζέλου...)

Πιστωτική Ηλεκτρονική Κάρτα :
 Κάρτα Πολίτη  - ΔουλοΚάρτα




Τι μας λέει ο Βαρουφάκης στο βίντεο;; 
https://www.youtube.com/watch?v=e5ApQbald6c

Ότι ο άνεργος και ο άπορος, με αυτήν την Δουλοκάρτα θα ψωνίζουν ακόμη και στα πιο ακριβά super markets με Πίστωση....