Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

0 Νόαμ Τσόμσκι: Ποιες είναι οι δέκα τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό!

Δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, αναλύει ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι.

Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν. Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

0 Plan b με υποκλοπές και χάκινγκ

Εάν υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτό το δημοσίευμα, τότε μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα:


1. Είναι πανεύκολο να χακάρει κάποιος και να πάρει όλα τα οικονομικά/φορολογικά στοιχεία μας! Αυτό κρατήστε το, γιατί όταν από Σεπτέμβρη θα λένε ελάτε να πάρετε την "ασφαλή" Κάρτα του Πολίτη, θα τους λέμε ποια Κάρτα, αυτή που συνδέεται με τα συστήματα από τα οποία κλέβουν τα στοιχεία μας "με το πάτημα ενός κουμπιού";;; (βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/blog-post_60.html)

2. Σε ποιούς ανήκουν τα φορολογικά στοιχεία των Ελλήνων, εάν ο Υπουργός Οικονομικών βάζει συνεργάτες του να χακάρουν το Υπουργείο Οικονομικών για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία;

3. Ο Βαρουφάκης εάν ήθελε τη δραχμή, δεν είναι σίγουρο ότι ήθελε και να τυπώσει δραχμές. Μάλλον προσανατολιζόταν να εκδώσει αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ δραχμή! Σίγουρα αυτό θα έκανε στην αρχή. Πρέπει να διευκρινίσει ο ίδιος εάν σκόπευε μετά από κάποιο αρχικό διάστημα να τυπώσει δραχμές. Σας θυμίζουμε ότι πριν αντικατασταθεί μιλούσε για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ IOUs. (βλ.http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/capital-controls.html) Εάν δεν σκόπευε ποτέ να τυπώσει δραχμές, τότε μιλάμε ότι είναι φανατικός θιασώτης της "Κοινωνίας χωρίς μετρητά", αυτής της Κοινωνίας η οποία αποτελεί εφιάλτη και όχι προοπτική, σύμφωνα και με τις εισηγήσεις και τα πορίσματα της σχετικής με αυτό το θέμα Ημερίδας της Εστίας Πατερικών Μελετών που έγινε στις 28/06/2015 στο ΣΕΦ. (βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/video.html)

1 Το Μικροτσίπ υποχρεωτικά εντός δύο ετών στην Ιταλία.Επομένως είναι σύντομα και εδώ πραγματικότητα!!!

tsip-new«Μέσα σε δύο χρόνια ο καθένας θα έχει ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα»….

… Αυτά τα λόγια δεν είναι ενός τρελού, αλλά τα είπε ο Matteo Renzi , χθες, μετά την έγκριση του νομοσχεδίου για την εμφυτεύση μικροτσίπ κάτω από το δέρμα στην Ιταλία

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

0 Έρχεται στο τέλος Σεπτεμβρίου η Κάρτα του Πολίτη..!!

Ας ετοιμαζόμαστε... Πριν 3 μήνες, λόγω των χιλιάδων αρνητικών σχολίων στη διαβούλευση αποσύρθηκε η Κάρτα του Πολίτη (βλ.:http://id-ont.blogspot.gr/2015/04/16.html). Να δούμε αυτή την φορά τι θα χρειαστεί...


Η Ημερησία γράφει ότι θα είναι άυλη, θα είναι ένας κωδικός (βλ:http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113621280). Η ευρηματικότητά τους (βλ. ντρίπλες) είναι αμίμητη. Για να υλοποιήσουν κάποιο μέτρο που θα ανακουφίζει πραγματικά τη ζωή των πολιτών δεν εξαντλούν την ευρηματικότητά τους, για το φακέλωμα όμως σκέφτονται μέρα-νύχτα πως θα το υλοποιήσουν!

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

0 Μας τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες: Επικίνδυνη και Ανήθικη η συμφωνία που υπέγραψε ο Καμμένος (Υπουργός Άμυνας)



Με λίγα λόγια, η συμφωνία που υπέγραψε ο Καμμένος, επιτρέπει στο Ισραήλ να προβεί σε "αμυντικές" πολεμικές ενέργειες ακόμα κι όταν ο Ισραηλινός στρατός βρίσκεται σε Ελληνικά χωρικά ύδατα ή σε ελληνικό έδαφος. 

 Δηλαδή θα μπορεί ο Ισραηλινός Στρατός να χτυπήσει "αμυντικά" π.χ. την Συρία ή το Ιράν... ακόμα κι από λιμάνι της Μυκόνου...

Τέτοια συμφωνία είχε υπογραφεί ΜΟΝΟ με τις ΗΠΑ μέχρι τώρα.

Ανήθικη συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ και δαιμονοποίηση του Ιράν από τον Πάνο Καμμένο

1_big
Το Ισραήλ και η Ελλάδα υπέγραψαν εχθές Κυριακή ένα καθεστώς στρατιωτικής συμφωνίας στο Τελ Αβίβ που προσφέρει νόμιμη άμυνα στα στρατεύματα των δύο χωρών με εκπαίδευση του ενός στη χώρα του άλλου και διέπει την διαμονή στις δυο χώρες κατά τη διάρκεια μετακίνησης προσωπικού στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων και συνεργασιών. 
Το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη συμφωνία με άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ, κάτι το οποίο μαζί και με την αναφορά του Πάνου Καμμένου για απειλή Ιρανικών πυραύλων στη Μεσόγειο, θέτει αυτόματα την Ελλάδα σε μη φιλικό στάτους για το ίδιο το Ιράν αλλά και το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία, το οποίο οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους πολεμούν από το 2011 με στήριξη ξένων μαχητών και μέχρι τώρα θύματα δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.
Η στρατιωτική συμφωνία υπογράφτηκε την ίδια ημέρα που στη Γάζα οι οικογένειες τεσσάρων Παλαιστινίων παιδιών έκλειναν ένα χρόνο θρήνου από τη δολοφονία τους από Ισραηλινές ρουκέτες πέρσι σε παραλία της Γάζας, και περίπου δυο βδομάδες μετά την έκθεση του ΟΗΕ για τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.
6_big
Ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε τον Ισραηλινό ομόλογό του Moshe Ya’alon στο Υπουργείο Άμυνας όπου και υπογράφτηκε η συμφωνία. Όπως ήδη επισημάνθηκε το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη συμφωνία με άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ.

«Εκτιμάμε πολύ την επίσκεψή σας εδώ σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Αυτό υπογραμμίζει την σημασία των σχέσεων μεταξύ των χωρών» είπε ο Ya’alon.
8_big«Ευχόμαστε στον ελληνικό λαό και στην Ελλάδα επιτυχία στις προσπάθειές τους να υπερβούν την οικονομική κρίση. Προσευχόμαστε για αυτό από τη στιγμή που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα πολύ σημαντικήμε την ιστορία της και τη συμβολή της στην ιστορία της ανθρωπότητας.» 

Ο Ya’alon απέτισε φόρο τιμής στην κοινή εκπαίδευση μεταξύ του Ισραηλινού και του Ελληνικού Στρατού μέσα στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα, και οι δύο ασχολούνται με τις επιπτώσεις της συμφωνίας μεταξύ παγκόσμιων δυνάμεων και του Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα.
5_big«Αντιλαμβανόμαστε το Ιράν ως γεννήτορα και κεντρικό καταλύτη για την περιφερειακή ανασφάλεια μέσω της υποστήριξής του σε τρομοκρατικά στοιχεία στη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα στην Σιιτική τρομοκρατία, αν και όχι μόνο στην Σιιτική. Και φυσικά, η Ιρανική φιλοδοξία για την περιφερειακή ηγεμονία οδηγεί το καθεστώς της Τεχεράνης να υπονομεύσει τη σταθερότητα των [άλλων] καθεστώτων, το οποίο δημιουργεί μια πρόκληση για όλους μας”, δήλωσε ο Ya’alon.

Η παγκόσμια τρομοκρατία “αναπτύσσεται επίσης στην περιοχή μας, αλλά και επηρεάζει την κατάσταση της ασφάλειας στην Ευρώπη. Η τρομοκρατία είναι τρομοκρατία είναι τρομοκρατία. Σήμερα στρέφεται ενάντια σε κάποιον άλλο, αύριο θα φτάσει σε σας”, πρόσθεσε.


Η Ελλάδα είναι στην ακτίνα του βεληνεκούς των Ιρανικών πυραύλων, πρόσθεσε. ”Αν ένας Ιρανικός πύραυλος φύγει προς τη Μεσόγειο, αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος όλων των χωρών της περιοχής”, είπε ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας.
Υπενθυμίζεται ότι πριν περίπου δύο εβδομάδες, στις 6 Ιουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είχε επισκεφθεί επίσης το Ισραήλ όπου σε κοινές δηλώσεις με τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου φωτογραφήθηκε με φόντο την προτομή του ιδρυτή του Σιωνισμού Τέοντορ Χερτσλ.
A38B5BE0F99CD6792673536AD379DC00
Από την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στο Ισραήλ, 6 Ιουλίου 2015.
Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, που συνόδευσε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας στην επίσκεψη του, θα υπογράψει συμφωνία με τον Ισραηλινό ομόλογο του για τη συνεργασία των υδρογραφικών υπηρεσιών των δυο χωρών.
Ο Πάνος Καμμένος είχε συνάντηση και με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ (IDF), γνωστή για τις τακτικές δολοφονίας Παλαιστινίων εδώ και πολλά χρόνια, κατά των οποίων διαδήλωνε προεκλογικά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φορώντας χαρακτηριστικά ένα Παλαιστινιακό μαντήλι.

Πηγές πληροφοριών: 

http://www.jpost.com/Israel-News/Israel-Greece-sign-status-of-forces-agreement-409492
http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A83610
Πηγή:   offtherecord.net.


Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ…!!!!!!!!!!

CapzeijùjieZJEZPjo



Το Ισραήλ και η Ελλάδα έκλεισαν σήμερα Κυριακή μια ιστορική συμφωνία άμυνας που επιτρέπει στο εβραικό κράτος να σταυθμεύσει τις στρατιωτικές του δυνάμεις στην Ελλάδα και τανάπαλιν μεταφέρει το Jerusalem Post.

Η συμφωνία ένα Status of Forces Agreement (SOFA), ρυθμίζει νομικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών δυνάμεων που θα σταθμεύουν στην άλλην χώρα. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ.

IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

« Ο ελληνικός λαός είναι πολύ κοντά στον ισραηλίτικο λαό », δήλωσε ο έλληνας υπουργός Άμυνας ο Panos Kammenos. « Η τρομοκρατία και το τζιχάντ δεν χτυπούν μόνο τη Μέση Ανατολή χτυπάει επίσης τα βαλκάνια και την Ευρώπη.Η Ελλάδα είναι προσεκτική στο βαλιστικό πρόγραμμα του Ιράν.Η χώρα μας είναι στην ακτίνα του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων.Αν ένας ιρανικός πύραυλος κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος όλων των χωρών της περιοχής» πρόσθεσε.

Cςεθηεςηθεςηοςε



Από το 2010 και μετά το Ισραήλ και η Ελλάδα επιτελούν από κοινού στρατιωτικά γυμνάσια στη Μεσόγειο.Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των 2 χωρών ενδυναμώθηκε στο φόντο της αναπτυσόμενης έντασης μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας. (Le Monde Juif info , 19/07/2015)

« Το Ισραήλ και η Ελλάδα υπέγραψαν στρατιωτικό σύμφωνο » γράφει στον τίτλο της η Jerusalem Post και συνεχίζει.

Oι εκπρόσωποι των 2 χωρών υπέγραψαν καθεστώς μιας στρατιωτικής συμφωνίας στο Tel-Aviv που προσφέρει νόμιμη άμυνα και στα 2 στρατεύματα των αντίστοιχων χωρών με εκπαίδευση του ενός στη χώρα του άλλου. Ο Panos Kammenos επισκέφτηκε τον ισραηλινό ομόλογό του Moshe Ya’alon στο Υπουργείο της Άμυνας όπου και υπογράφτηκε η συμφωνία. Το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη συμφωνία με άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ.

«Εκτιμάμε πολύ την επίσκεψή σας εδώ σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Αυτό υπογραμμίζει την σημασία των σχέσεων μεταξύ των χωρών» είπε ο Yaalon.

«Ευχόμαστε στον ελληνικό λαό και στην Ελλάδα επιτυχία στις προσπάθειές τους να υπερβούν την οικονομική κρίση.Προσευχόμαστε για αυτό από τη στιγμή που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μι αχώρα πολύ σημαντικήμε την ιστορία της και τη συμβολή της στην ιστορία της ανθρωπότητας.» (Jerusalem Post 19/7/15)

Πηγή: dimpenews.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

0 Ὅ,τι «ἐψήφισαν» ἐχθές, ΔΕΝ ἰσχύει!!!


Ὅ,τι «ἐψήφισαν» ἐχθές, ΔΕΝ ἰσχύει!!!3Διότι ἡ κυβέρνησις ἔχει χάσει πρὸ πολλοῦ τὴν δεδηλωμένη!
Κατ΄ ἐπέκτασιν, ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ ἔχασε τὴν δεδηλωμένη, ΔΕΝ ὑπάρχει κυβέρνησις!!!

«Η αρχή της δεδηλωμένης είναι όρος του Συνταγματικού Δικαίου και ορίζει ότι η κυβέρνηση οφείλει να έχει τη «δεδηλωμένη» εμπιστοσύνη της απόλυτης πλειοψηφίας των Βουλευτών.[1][2] Διαχρονικά αυτή η εμπιστοσύνη δηλώνεται με σχετική ψηφοφορία της Βουλής μετά από κάθε σχηματισμό νέας κυβερνήσεως. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η δημοκρατική νομιμοποίηση της κυβερνήσεως, η οποία συνήθως, σε αντίθεση με το Κοινοβούλιο, δεν εκλέγεται απευθείας από τον λαό, αλλά διορίζεται από τον ανώτατο άρχοντα της χώρας.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

0 Ὑπουργὲ Γιάννη Πανούση, πόσο …νόμιμη εἶναι ἡ ΓΑΔΑ;



Ὑπέπεσε στὴν ἀντίληψίν μου ἕνα ἔγγραφο, πολίτου, μὲ τὸ ὁποῖο αἰτεῖτο κάποια ἀρχεῖα ἀπὸ τὴν ΓΑΔΑ.
Τὰ ἀρχεῖα αὐτὰ ἀφοροῦσαν σὲ συνομιλίες τοῦ πολίτου μὲ ἀστυνομικούς. Συνομιλίες πραγματικὲς ποὺ ὅμως …παρεποιήθησαν ἀπὸ κάποιους καὶ πρὸς τοῦτο ὁ πολίτης ζητᾶ ἀντίγραφό τους.
Κι ἔχει τὸ δικαίωμα νὰ τὸ κάνῃ, ὅπως ἐπίσης ἔχει καὶ τὸ δικαίωμα τῆς λήψεως τῶν συνομιλιῶν αὐτῶν.

Βάσει τοῦ ἄρθου 10, τοῦ Συντάγματος, κάθε πολίτης ἔχει τὸ δικαίωμα νὰ αἰτεῖται καὶ νὰ λαμβάνῃ ἀντίγραφα γιὰ ὁποιανδήποτε ὑπόθεσιν ἀφορᾶ σὲ αὐτὸν καὶ οἱ ἀρχὲς εἶναι ὑποχρεωμένες, ἐντὸς ἑξήντα ἡμερῶν, νὰ ἀπαντήσουν ἐγγράφως.

‘Αρθρο 10: (Δικαίωμα αναφοράς προς τις αρχές)

1. Kαθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Kράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον, που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με τον νόμο.
2. Mόνο μετά την κοινοποίηση της τελικής απιφάσεως της αρχής στην οποία απευθύνεται η αναφορά, και με την άδειά της, επιτρέπεται η δίωξη εκείνου που την υπέβαλε για παραβάσεις που τυχόν υπάρχουν σ’ αυτή.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

0 Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ


 Η Σύμβαση της Βιέννης του ΟΗΕ, καταρτίστηκε το 1969 και ρυθμίζει το πώς καταρτίζεται, τροποποιείται και λύεται μια διεθνής συνθήκη, πώς ερμηνεύονται οι όροι της, πώς προσχωρούν τρίτα κράτη σε αυτήν κλπ.  Όσο κι αν οι διατάξεις της είναι διατυπωμένες σε ακραιφνή καθαρεύουσα (η Σύμβαση της Βιέννης κυρώθηκε και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα τής Κυβερνήσεως μεταφρασμένη στα ελληνικά επί χούντας, το 1974), είναι περισσότερο από σαφές ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια. Εκείνο που δεν υπάρχει είναι πολιτική βούληση.

Το δεύτερο τμήμα τής Σύμβασης της Βιέννης, το οποίο έχει τίτλο "Ακυρότης των συνθηκών", περιλαμβάνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες διατάξεις:

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

1 Τι θα έκανε ο Σωκράτης με την Ελλάδα;

http://i.huffpost.com/gen/3168216/images/n-SOCRATES-large570.jpgΤου John J. Canon

Λόγω της ελληνικής μου καταγωγής παρακολουθώ το ελληνικό δράμα με ένα μείγμα σύγχυσης, ανησυχίας και συμπάθειας. Είχα πιστέψει αφελώς ότι η αδυναμία μου να καταλάβω τι συμβαίνει οφείλεται στο ότι δεν είμαι οικονομολόγος, όμως τώρα συνειδητοποιώ ότι ούτε οι οικονομολόγοι καταλαβαίνουν!

Ωστόσο, άρχισα να αναρωτιέμαι τι θα έλεγε για όλα αυτά ο σπουδαιότερος αρχαίος Έλληνας, ο Σωκράτης. Μια σύντομη εισαγωγή: Ο Σωκράτης (γεννήθηκε περίπου το 470 π.Χ., πέθανε το 399 π.Χ.), ήταν Αθηναίος πολίτης και θεωρείται ένας από τους θεμελιωτές της Δυτικής φιλοσοφίας. Αν και κανένα γραπτό του δε σώζεται, γνωρίζουμε πολλά για αυτόν από τα ευνοϊκές περιγραφές των μαθητών του, όπως του Πλάτωνα. Ο Σωκράτης εκτιμάται ιδιαίτερα χάρη στον τρόπο με τον οποίο, αντί να διαλογίζεται πάνω σε ένα ερώτημα, ρωτούσε τον εαυτό του και άλλους προκλητικές ερωτήσεις με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια. Κατάφερε εν τέλει να θυμώσει τους Αθηναίους ηγέτες αρκετά ώστε να τον αναγκάσουν να αυτοκτονήσει πίνοντας κώνειο. Το κουράγιο του και η αφοσίωσή του στην αλήθεια τον έκανε έκτοτε πολύ αγαπητό σε όλον τον κόσμο.

0 ΔΙΑΒΑΣΤΕ== Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ EMS.

Ο Πρωθυπουργός ο κ. Αλέξης Τσίπρας και η Συγκυβέρνηση του Σύριζα - Αν.Ελ., έστειλαν επιστολή στο Eurogroup για το αίτημα - "διάσωσης" μέσω ESM [Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας.] Εμείς ως Έλληνες Youtubers, διαβάσαμε τα Άρθρα για την Σκοτεινή Πλευρά. Ας δούμε ποια είναι τα σκοτεινά Άρθρα των ESM, που έρχεται στην Ελλάδα ως τελειωτικό χτύπημα για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας. Βάζουμε τα πιο σημαντικά Άρθρα και Παραγράφους:

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

0 Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη μέθοδος για την επιβολή της κάρτας του πλαστικού χρήματος και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε όσους ακόμα είχαν την ελάχιστη αντίσταση σε όλα αυτά, με απώτερο και βασικό στόχο το ηλεκτρονικό φακέλωμα που ευαγγελίζεται εδώ και πολλά χρόνια η Νέα Τάξη Πραγμάτων.



Ο πανικός, η απελπισία, η εσχάτη ανάγκη, η αδυναμία προμήθειας φαρμάκων και άλλων αναγκαίων αγαθών στην σημερινή συγκυρία, ήταν το καλύτερο πρόσχημα για την επιβολή του πλαστικού χρήματος, για την επιβολή των πιστωτικών καρτών, για την περεταίρω ηλεκτρονικοποίηση της καθημερινής μας ζωής. Έτσι ακόμα και γέροι και γριές που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά, τώρα τους αναγκάζουν με απάνθρωπο τρόπο να στέκονται ώρες στις ουρές για να βγάλουν μια κάρτα, την κάρτα της «σωτηρίας» τους για να πάρουν τα τετρακόσια και πεντακόσια ευρώ της πενιχρής του σύνταξης.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

0 Capital controls = ΚΑΡΤΑ

1. Πως μπορείς να σπρώξεις εκβιαστικά τους ηλικιωμένους στην εξοικείωση με την Κάρτα; Μα φυσικά με capital controls!
2. Όταν ηρεμήσει η κατάσταση, τι θα μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων; Χωρίς Κάρτα, πέθανες!

Ήταν σχεδιασμένο ή προέκυψε; Έτσι ή αλλιώς, μήπως τώρα όλα γίνονται για να πάρει ο κόσμος Κάρτες;
- Βαρουφάκης λίγο πριν παραιτηθεί: «Αν χρειαστεί θα έχουμε παράλληλη ρευστότητα και IOU τύπου Καλιφόρνιας σε ηλεκτρονική μορφή. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πριν μία εβδομάδα»
- Γιατί δίδονται τη βδομάδα πάνω από 300€ από τα ATM και μόνο 120€ από τα ταμεία των τραπεζών; Γιατί για τις συναλλαγές με Κάρτες δεν υπάρχει όριο; Δεν συνιστά αυτό ρατσιστική διάκριση εις βάρος αυτών που δεν έχουν τις κάρτες;
Θα σταματήσουν όμως στις Κάρτες; Μήπως οι Κάρτες είναι το πρώτο βήμα; Τι σχεδιάζουν για την εποχή μετά τις Κάρτες;

0 «Συγνώμη, έκανα λάθος…»


Συγνώμη, έκανα λάθος…



Πρέπει όλοι μας να πάρουμε την Κάρτα του πολίτη, πρέπει όλοι να σφραγισθούμε για το “καλό” μας...
Θα σας αναπτύξω λίγο, τα καλά  της Κάρτας του Πολίτη:

1. Επιτέλους, θα μπορούμε οι άντρες να
παρακολουθούμε τις γυναίκες μας πόσα θα ξοδεύουν στα καλλυντικά, στα ρούχα, στους καφέδες κ.α. Κατάλαβες γυναίκα; ... Τέρμα τα ψέματα.

2. Επιτέλους, οι γυναίκες θα μπορούν να εντοπίσουν τους άντρες όταν τσιλιμπουρδίζουν με άλλες, εάν την ώρα της δουλειάς πίνουν καφέ με κανένα γκομενάκι ή εάν είναι σε ξενοδοχείο. Καταλάβατε μπερμπάντηδες;…Τέρμα τα τσιλιμπουρδίσματα!

3. Επιτέλους, οι έμποροι ναρκωτικών θα πιαστούν σε μία νύχτα... Τέρμα τα βαποράκια, καθώς και όλοι αυτοί που διακινούν το μαύρο χρήμα από τα ναρκωτικά. Το "εμπόρευμα" θα διατίθεται πλέον, μόνο ηλεκτρονικά...! Κατάλαβες εμποράκο;…Έφθασε το τέλος σου…

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ , ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..

Αποκλεισμένος απο όλα τα ΜΜΕ έδωσε μια αποκαλυπτική  συνέντευξη ο Μίμης Ανδρουλάκης στον 9.84 – 01/07/2015
Η αποτύπωση της δραματικής κατάστασης της χώρας με μελανά χρώματα από έναν άνθρωπο που ξέρει καλά πρόσωπα, καταστάσεις και την ιστορική πραγματικότητα.

Πηγή 

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

1 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ 300+1 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ.


Ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στις 27.06.2015 Δημοψήφισμα.
Να γνωρίζετε πως είτε ρίχνετε ΝΑΙ είτε ρίχνετε ΟΧΙ. Η ουσία είναι μια: Έρχεται Νέο Μνημόνιο, που το έχουν ήδη υπογραμμένο στο τραπέζι. Επίσης το Δημοψήφισμα που θα γίνει αύριο [Κυριακή, 5.07.2015], δε είναι για ρήξη, ούτε εκτός Ευρώ και ούτε εκτός Ευρώπης. Διότι η Συνθήκη της Λισαβόνας, αναφέρει πως πρέπει να κάνουμε αίτηση για να φύγουμε, σίγουρα όμως δε μπορούν να μας διώξουν οι Εταίροι της Ε.Ε. και της Ε.Κ.Τ., διαβάστε το εδώ: Άρθρο 50 της Λισαβόνας.

Όποτε η Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ., σε σπρώχνει να πεις "ΟΧΙ". Ο Πρωθυπουργός μας ζητάει να απορρίψουμε τις προτάσεις των "Θεσμών" [Τρόικα], ώστε με αποτέλεσμα για να έχουν την δική μας ΣΥΝΕΝΟΧΗ - ΥΠΟΓΡΑΦΗ στο τέλειο οργανωμένο ΕΓΚΛΗΜΑ που έχουν σχεδιάσει. Κι έτσι το τέλος βγαίνουν εκείνοι ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ΧΑΜΕΝΟΙ μέσα στην Ευρώπη και στο Ευρώ, επίσης και μέσα στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κοινότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων χωρίς όμως τις προτάσεις των "Θεσμών" [Τρόικα], αλλά του Τσίπρα. Αν δεν καταλάβετε τι εννοώ, με απλά λόγια.
  • Ψηφίζεις ΝΑΙ, λες ναι στο χρέος και τις προτάσεις των "Θεσμών" [Τρόικα]
  • Ψηφίζεις ΟΧΙ λες ναι στην επανεκκίνηση της Διαπραγμάτευσης απ' την αρχή με μηδενική βάση με Νέο Δάνειο στης Δανειακής Σύμβαση των 30δις για δυό [2] χρόνια κι όχι των 8 δις. Αυτή είναι η πραγματικότητα που έχει συμφωνήσει η Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ. για το δήθεν "ΟΧΙ"
Όπως γνωρίζετε πως έχουμε διαβάσει όλα τα Μνημόνια από το 2010 μέχρι τώρα τις Συμφωνίες, ιδού:
  • Μνημόνιο [1] - Ν.3845/06.052010.
  • Μεσοπρόθεσμο [1] - Ν.3986/01.06.2011
  • Μεσοπρόθεσμο [2] - Ν.4038/02.02.2012
  • Δανειακή Σύμβαση [2] - Ν.4060/22.05.2012
  • Μνημόνιο [3] -Ν.4093/12.11.2012.
  • Συμφωνία 20.02.2015 το Eurogroup.
  • Συμφωνία Αναθεωρημένη 27.02.2015, με υπογραφή Βαρουφάκη.
Αναζητήστε τα στο Google, μόνο εκεί θα καταλάβετε όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ, ώστε μια ματιά να ρίξετε κι έτσι θα αποκτήστε ενδιαφέρον, ξέραμε πως θα έρθει αυτή η κατάσταση που φτάσαμε, είναι σχεδόν το ίδιο σχέδιο των Τοκογλύφων Τραπεζιτών του Δ.Ν.Τ. Και ούτε μια αναθεώρηση, όπου πήγαινε με το κείμενο του Δ.Ν.Τ., μόνο καταστροφές έφερνε την οικονομία, την ανάπτυξη, την εργασία, την υγεία, την παιδεία κ.λ.π., σε κάθε Έθνος του Πλανήτη. Εδώ στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας δεν έπραξαν όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ όλα τα Μνημόνια και την ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ως παράνομο, με βάσεις των:
Δυστυχώς από εκεί φαίνεται τόσο φανερά πως οι Πολιτικοί της Βουλής έχουν γίνει ***ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ των Εταίρων της Ε.Ε. και φυσικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όποιος πιστεύει πως το Δημοψήφισμα με το "ΟΧΙ", πως δεν υπάρχει Μνημόνιο είναι τελείως παραλογισμός και ψευδές. Μα ο στόχος τους δε είναι αυτός της Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ., να ακυρώσει τα Μνημόνια αλλά θέλουν την υπογραφή του Ελληνικού Λαού, διότι ήξεραν η ίδια Συγκυβέρνηση πως ΔΕΝ θα ψηφιζόνταν την Βουλή και βρήκαν να τα φορτώσουν τον Ελληνικό Λαόμε την δική μας ΣΥΝΕΝΟΧΗ και τον ΘΑΝΑΤΟ μας, με σκληρότερα μέτρα που έρχονται τα επόμενα 48ώρα μετά το Δημοψήφισμα, με αποτέλεσμα να τα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χωρίς φασαρίες και εύκολα για δήθεν την γνώμη του Ελληνικού Λαού.

Να γνωρίζετε πως στην Συγκέντρωση ο κ. Αλέξης Τσίπρας είπε το έξης: "εντός 48 ωρών από το Δημοψήφισμα θα υπογράψουμε συμφωνία". Αυτό δεν σας δίνει σκέψη για τροφή;; Δεν απορείτε;; Από την στιγμή διαπραγματεύονται πέντε [5] μήνες και δε κατάφεραν, για καλά τέλος πάντων, να συμφωνήσουν και μέχρι να υπογράψουν;; Η αλήθεια είναι το έξης: Πως έχουν ήδη συμφωνήσει και ΟΧΙ" την επόμενη μέρα στις Βρυξέλλες αντί να κάνει αυτό μας οδηγεί για δεύτερη φόρα γι' ένα ακόμα "ΟΧΙ" σε άτοπο Δημοψήφισμα - παγίδα! Για ποιο λόγο να πούμε δεύτερη φόρα "ΟΧΙ" απ' την στιγμή το είχε πει ήδη ο Ελληνικός Λαός απ' τις 25 Γενάρη 2015;;
έχουν ήδη υπογραφεί των 30δις για δυό [2] χρόνια. Επίσης ο κ. Τσίπρας κάνει πάλι τα ίδια. Τι εννοώ; Διότι ο Ελληνικός Λαός ψήφισε τις 25 Γενάρη 2015, να πει ο Πρωθυπουργός "

Η Αλήθεια είναι το έξης: Η Χώρα Υπό Κατοχή. Δημοψήφισμα  Δεν Κάνει. Το Δημοψήφισμα είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του Έθνους μας. Μας ζητούν επί της ουσίας να επικυρώσουμε το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ μαζί με την Δανειακή Σύμβαση, είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ κι ακόμα αν δηλώσουμε την συμμετοχή μας ρίχνοντας Λευκό ή Άκυρο, σαν αναγνωρίζουμε την ΑΤΟΠΗ ερώτηση του Δημοψηφίσματος. Και μας βάζουν να αποφασίσουμε με την υπογραφή μας ανάμεσα σ' ένα μνημόνιο σε προτάσεις Εταίρων - "Θεσμών" [Τρόικα] με Προτάσεις Συγκυβέρνησης Σύριζα - Αν.Ελ., με λίγα λόγια είναι με: ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ. Και το χειρότερο είναι πως με την ψήφο του Ελληνικού Λαού θα 'ναι και η επικύρωση για να αναγνωρίσει το Χρέος ως παράνομο της Ελλάδος. Το ξαναλέω ακόμη μια φόρα.
Η ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Λόγω του Μνημονίου 1 - 06.05.2015 με βάση του Άρθρου 14, παρ. 5: "Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει κ.λ.π." Μόνο από εκεί καταλαβαίνουμε με απλή λογική πως η Χώρα βρίσκεται ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

Τελειώνοντας με συμπέρασμα. Να μην σας κουράζω άλλο όσα γράφω.
Η λύση είναι μια: Απέχουμε από το πλαστό Κατοχικό Δημοψήφισμα - Παγίδα και ΔΕΝ βάζουμε την Υπογραφή μας [ψήφος] και την Συμμετοχή μας [δεν αναγνωρίζω το σύστημα τους και δεν εγκρίνω την ερώτηση - παγίδα του Δημοψηφίσματος.], για το Κατοχικό Δημοψήφισμα που σχεδιάζουν την Προδοσία μας, με την υπογραφή του Ελληνικού Λάου και ότι από τους ίδιους Πολιτικούς. Έχουμε διαβάσει τόσα Μνημόνια - Μεσοπρόθεσμα - Εφαρμοστικούς Νόμους - Συμφωνίες 2015. Όμως ειδικά ΠΟΤΕ δεν ξεχνάμε το Άρθρο 14, παρ. 5, που μας παράδωσαν την Εθνική Κυριαρχία και την Ιδιωτική μας Περιούσια μέσω το ΤΑΙΠΕΔ [Μνημόνιο 2] άνευ και όρων και αμετάκλητα την ασυλία μας εδώ και 6 χρόνια. Εκτός από είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, να γνωρίζετε πως από την Τρίτη μας πέρασαν σε μια ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΕΠΟΧΗ, ελπίζουμε να το πάρετε χαμπάρι, μιλάμε μια Ηλεκτρονική Σκλαβιά, δηλαδή άκρως ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ με αυστηρούς ηλεκτρονικούς όρους,  σ' όλη μας την ζωή να μην μπορούμε να κουμαντάρουμε με τα ίδια μας τα λεφτά, που ιδρώνουμε με τις δουλειές μας, με τους κόπους μας και απέδειξαν δυστυχώς με το Κλείσιμό των Τραπεζών, που έδιναν σταγόνα - σταγόνα των 60€ και των 120€, με αποτέλεσμα μέσω της κρίσης των 30δις μέτρων για να εθιστούν όλοι με κάρτες RFID που ανοίγει την πόρτα για την Κάρτα του Πολίτη για μια ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Επίσης δε έχουμε πει σε κανέναν τι θα ψηφίσει, είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, πάντα σεβόμαστε ότι και να ρίξουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, διότι εμείς αποφεύγουμε την Διχόνοια του συστήματος, που μας πλασάρουν και την δημιούργησαν οι 300 της Βουλής με το Δημοψήφισμα - Διχόνοια της παγίδας. Ότι κι αν ρίξουν και δηλώνουν στην συμμετοχή τους και την ψήφο τους, πως συμφωνούν με το ερώτημα του Δημοψηφίσματος και την υπογραφή τους, έχουν μεγάλη βαριά ΕΥΘΥΝΗ, ισχύει σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Διότι προσωπικά εμείς οι ίδιοι δεν το 'χουμε την ΔΙΧΟΝΟΙΑ μέσα μας το ΑΙΜΑ, το 'χουμε αποβάλει εδώ και χρόνια. Γιατί το τέλος θα ΄χουμε την ανάγκη να ενωθούμε μετά απ' όλα όσα έρχονται μετά το Δημοψήφισμα - Παγίδα. Η αλήθεια είναι πως ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ καθόλου. Όποτε ΑΠΟΧΗ με αποτέλεσμα να ΑΚΥΡΩΘΕΙ το Δημοψήφισμα και την ερώτηση άνω του 60% , με το Νόμο 4023/2011 με βάση του Άρθρου 16.

Η Ελευθερία δεν έρχεται με ψηφοδέλτιο με ένα "+" είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, αλλά στους δρόμους Επανάσταση - Εξέγερση ως ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ. Κι αυτό θα έρθει σύντομα σε κοντινό διάστημα. λόγω των 30δις τα μέτρα που έρχονται. Δε αντέχει ο Ελληνικός Λαός....

Αρθρογράφος της Αλήθειας και της Αφύπνισης
Σημειώσεις:
*Τα πέντε [5] Άρθρα της Συνθήκης Βιέννης:

  1. Άρθρο 48 [Πλάνη]
  2. Άρθρο 49 [Απάτη]
  3. Άρθρο 50 [Δωροδοκία αντιπροσώπου κράτους]
  4. Άρθρο 52 [Άσκησις βίας επί του κράτους δια απειλής ή χρήσεως βίας.]
  5. Άρθρο 61 [Επισυμβάσα αδυναμία εκτελέσεως].
Αυτά τα πέντε [5] άρθρα μας δίνουν Δυνατότητα και το Δικαίωμα να καταγγείλουμε την Δανειακή Σύμβαση - Μνημόνια, χωρίς Προειδοποίηση, χωρίς Αποζημίωση.

** Άρθρο 7, παρ. 9: "Τα κράτη μέλη που υπόκεινται σε πρόγραμμα μακροοικονομικής προσαρμογής διεξάγουν πλήρη έλεγχο των δημόσιων οικονομικών τους προκειμένουν να εκτιμήσουν, μεταξύ άλλων, τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα χρέους και να εντοπίσουν οποιαδήποτε πιθανή παρατυπία." Με λίγα λόγια μας δίνει το Δικαίωμα ως κράτος της Ε.Ε. με βάσει του Κανονισμού να κάνουμε Διεθνές Λογιστικός Έλεγχος Χρέους και Διαγραφή του.

*** Οι Πολιτικοί  δυστυχώς είναι Μαριονέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πράγμα που την εξυπηρετούν πολύ καλά με τις εντολές που εκτελούν. Για Ιστορία: Ο Μεταξάς πήγε στα Διεθνή Δικαστήρια για το χρέος και το κέρδισε. Και πάνω την Απόφαση αυτή βασίστηκε και η Αργεντηνή. Κι ακόμα αυτό θα έπρεπε να σας δίνει τροφή για σκέψη ως απορία: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; Απ' την στιγμή που μπορεί να το κάνει η Συγκυβέρνηση Σύριζα -Αν.Ελ., όπως έκανε ο Μεταξάς και η Αργεντινή, ως Δικαίωμα ως Δυνατότητας χωρίς εμπόδιο με αυτήν την πράξη ενώ έπρεπε να τηρήσει την ΕΝΤΟΛΗ του Ελληνικού Λάου στις 25.01.2015. Να γνωρίζετε πως και ακόμα θα μπορούσαν να το έκαναν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις [Παπανδρέου - Παπαδήμος - Σαμαράς - Βενιζέλος], εδώ και έξι [6] χρόνια ως καταγγελία κατά των Μνημονίων. Είναι τόσο απλή λογική πως όλο αυτό το ΤΣΙΡΚΟ έχει αρχίσει από το 2010, που πρωτομπήκαμε στα Μνημόνια μέχρι να φτάσουμε με το Δημοψήφισμα - απάτη - θέατρο - παγίδα - θάνατος με υπογραφή του Ελληνικού Λάου. Δεν έχουμε καμιά Ελπίδα από εκείνους του πολιτικούς των 300ων της Βουλής, που το απέδειξαν εδώ και έξι [6] χρόνια. Να μην ξεχνάμε πως ούτε οι Αντιπολιτεύσεις της Βουλής δε έλεγαν τίποτα για το Διεθνές Δίκαιο, Κανονισμού της Ε.Ε.,, πως θα μπορούσαν να κάνουν την πράξη - Δικαιώματος, πράγμα που μας δίνει Δυνατότητα για να κινήσουμε ως ΝΟΜΙΚΑ εναντίον του Μνημονίου.

+1 Καθόλου τυχαίο που το Κ.Κ.Ε. σπρώχνει το κόσμο να πάει να ψηφίσει ως ΑΚΥΡΟ με το δικό του ψηφοδέλτιο, με αποτέλεσμα να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ με την συμμετοχή τους το Δημοψήφισμα - παγίδα και να εγκρίνουν την Ερώτηση - απάτη, και να λένε πως είναι τάχα η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για να εκφραστεί. Αν ήθελε να ακυρωθεί θα δήλωνε ΑΠΟΧΗ, δυστυχώς όλα είναι κανονισμένα ως εντολή για να το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ το σύστημα, το Δημοψήφισμα και την ερώτηση με την συμμετοχή τους στις Κατοχικές Κάλπες.






0 ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Ό

 λα όσα συμβαίνουν σήμερα, είναι ένα οργανωμένο σχέδιο του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ κατά της Ελλάδος και είναι σε συνέχεια του σχεδίου που έριξε την χώρα στα δίχτυα του ΔΝΤ. Βέβαια το έχουν πει τόσες και τόσες φορές, πως το σχέδιο ήταν να κάνουν την Ελλάδα Αργεντινή, που μετά από τέτοια πλύση εγκεφάλου, εσείς σήμερα απλά το έχετε αποδεχθεί. Καταλάβατε τώρα τι ρόλο παίζει η προπαγάνδα των ΜΜΕ; Περιμένετε όμως γιατί τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Οι τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα, μας έφεραν πολλές πρωτόγνωρες καταστάσεις. Πρώτη φορά εξελέγη “ΑΡΙΣΤΕΡΗ” Κυβένηση. Πρώτη φορά δεν ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ η Κυβέρνηση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Και πρώτη φορά, βρίσκονται στην Κυβέρνηση και Κυβερνάνε την Ελλάδα, δεκατέσσερα ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ άτομα, που ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ. Αυτό το ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, μήπως και ξεφύγετε λίγο από την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και καταλάβετε τα δολοφονικά σχέδια που ετοιμάζουν για την πατρίδα μας και για τον λαό μας..

0 Ψυχολογική Επιχείρηση ‘Δημοψήφισμα': Στο τέλος, θα πανηγυρίζεις για το νέο Μνημόνιο


psyopPSYOPS ή Ψυχολογικές Επιχειρήσεις: Προγραμματισμένες επιχειρήσεις για να μεταφέρουν επιλεγμένες πληροφορίες και δείκτες σε ξένο κοινό ώστε να επηρεάσει τα συναισθήματά τους, τα κίνητρα, την αντικειμενική λογική, και, τελικά την συμπεριφορά ξένων κυβερνήσεων, οργανώσεων, ομάδων και ατόμων. Ο σκοπός των ψυχολογικών επιχειρήσεων είναι να προκαλέσουν ή να ενισχύσουν ξένες στάσεις και συμπεριφορά ευνοϊκή για τους στόχους του εντολέα. Αποκαλείται επίσης PSYOP. (Πηγή: Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας)

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε ο Ελληνικός λαός έδωσε με την ψήφο του στις εθνικές εκλογές εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ να τον εκπροσωπήσει, μετά από αρκετά χρόνια λιτότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαγγείλει έξοδο από τα μνημόνια, τέλος στη λιτότητα, τιμωρία των ενόχων, ενώ είχε κάνει λόγο μέχρι και για διαγραφή του χρέους. Περίπου πέντε μήνες μετά, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσει ο ελληνικός λαός ξανά εάν θέλει νέα μνημονιακή συμφωνία με την Τρόικα. Για ποιό λόγο λοιπόν γίνεται αυτό το δημοψήφισμα εφόσον αυτήν την εντολή την είχε ήδη δώσει ο ελληνικός λαός στην κυβέρνηση πέντε μήνες πριν; 

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

0 Kolpo grosso - Δημοψήφισμα: Μας φέρνουν την Ηλεκτρονική Σκλαβιά (με ψευτο-διλήμματα και ψευτο-εμφυλίους)

Ξεκίνησαν τα όργανα!
Τώρα, ευχόμαστε να χαμπαριάσουν το kolpo groso!
Έρχεται με φόρα η Ηλεκτρονική Χούντα!
Σας δίνουν ένα Δημοψήφισμα με τι τρόπο θα ζήσετε σε μια Αχρήματη Εποχή.
Τόσο καιρό γιατί δεν έγιναν πριν  τα Μνημόνια;; Θα έπρεπε να σας δίνει τροφή για σκέψη.
Ότι και να ψηφίσετε είτε ΟΧΙ είτα ΝΑΙ και να δηλώσετε την συμμετοχή σας είτε Λευκό είτε Άκυρο, να ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ να αρνηθείτε την Ηλεκτρονική Σκλαβιά, που θα μας φέρουν σε λίγο καιρό...


Πηγή:
" Απαράδεκτη η υποχρέωση πώλησης καύσιμων με πιστωτικές" 


Απαράδεκτη χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων την επιβολή υποχρέωσης στα πρατήρια να πωλούν καύσιμα με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, με την απειλή αυστηρών κυρώσεων για τους παραβάτες.

Όπως αναφέρει η ΠΟΠΕΚ, "υποχρεώνονται ελεύθεροι επαγγελματίες σε καθεστώς ελεύθερης οικονομίας, όπως οι Πρατηριούχοι Υγρών Καυσίμων και Υγραερίων, ακόμη και με την απειλή διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης και εφορμογής των Άρθρων 288 και 452 του Ποινικού Κώδικα, να πωλούν καύσιμα με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες."

Δυστυχώς, προσθέτει, "οι συντάκτες της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, δεν έλαβαν υπόψη τους την αδυναμία ρευστοποίησης των χιλιάδων ευρώ που συσσωρεύονται καθημερινά από τις πωλήσεις μέσω καρτών, τα οποία όμως δε μπορούν να εισπράξουν οι Πρατηριούχοι, εξαιτίας των κλειστών τραπεζών"

Η Ομοσπονδία καλεί το Υπουργείο Οικονομικών να παρέμβει προς όλες τις τράπεζες ώστε να δέχονται μέσω των ανοικτών τους καταστημάτων την καθημερινή ρευστοποίηση των χρημάτων που προέρχονται από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες προς διευκόλυνση πρατηριούχων και καταναλωτών."

Άντε και Καλή Λευτεριά!!

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

0 ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι το δημοψήφισμα!!!


Γίνεται με εντολή των Αμερικανών και των Γερμανών.

Γίνεται, για να σωθούν οι δωσίλογοι και να χρεωθεί ο ίδιος ο λαός την καταστροφή.

Την καταστροφή τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Η απόλυτη προδοσία των Ελλήνων, εφόσον οι εγκληματίες βάζουν τον ίδιο τον λαό να πάρει την ευθύνη για το τελικό και καταστροφικό Μνημόνιο, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα εφαρμοστεί.


Τρομοκρατούν τον λαό, ώστε να πάρει την ευθύνη τζάμπα γι' αυτά τα οποία οι προδότες πληρώθηκαν χρυσάφι.

Από την ώρα που αποχώρησε η Ελλάδα από τις διαπραγματεύσεις και η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η παγκόσμια οικονομία "αιμορραγεί". Μόνον την πρώτη ημέρα τής κρίσης, που προκάλεσε η ελληνική επιλογή, χάθηκαν άπειρα χρήματα ...Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια χάθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη ...Έπεσαν όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια του κόσμου ...Κοντά στο ψυχολογικό όριο του 2% έπεσε ο Dow-Jones στο κορυφαίο χρηματιστήριο του κόσμου, του οποίου η κεφαλαιοποίηση αγγίζει τα 25 τρις ...25 τρις δολάρια, όταν το σύνολο του γερμανικού ΑΕΠ είναι κοντά στα 2,5 τρις ευρώ και η αναλογία των κορυφαίων νομισμάτων περίπου στο 1 προς ένα ...Πάνω από 3% έχασε το γερμανικό χρηματιστήριο και μαζί μ' αυτό έπιασαν "πάτο" και όλα τα χρηματιστήρια του ευρωπαϊκού Νότου.


0 Άλλοι πάνε να συνυπογράψουν Μνημόνιο συμμετέχοντας στο δημοψήφισμα κι άλλοι κάνουν αγώνα για την Ελευθερία!














Αυτός είναι ο Αγώνας για την Ελευθερία!
Αυτή είναι η πραγματική Επανάσταση!









Αυτός είναι ο "αγώνας" που θα γίνει την Κυριακή, ο Ελληνικός Λαός θα επιλέξει πια μέτρα σκλαβιάς θέλουν για την Ελλάδα μας! Το Δημοψήφισμα είναι ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ με την Υπογραφή του Ελληνικού Λαού!



Φαίνεται η Ανακοίνωση με το ΦΕΚ 66 Α'/30.06.2015, ότι όλοι πλέον πρέπει να βγάλουν Ηλεκτρονική Κάρτα για τα ΑΤΜ, πόσο ωραία - έξυπνα και ύπουλα, πάνε να περάσουν με την είσοδο της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας [Κάρτα του Πολίτη] και την Αχρήματη Κοινωνία!

Ιδού η Ανακοίνωση:

"Ελληνική Δημοκρατία.
Υπουργείο Οικονομικών.

Η αποδοχή από όλους τους συναλλασσόμενους των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών για πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όσο διάστημα είναι κλειστές οι τράπεζες. Η άρνηση της πληρωμής τιμωρείται με φυλάκιση, πρόστιμο και άλλες κυρώσεις, όπως διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, σύμφωνα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. [ΦΕΚ 66 Α'/30.06.2015]"


πηγή: Ανακοινώσεις Υπ. Οικονιμικών
Το διαίρει και βασίλευε μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε να το τελειώσουμε... μια για ΠΑΝΤΑ!


Εμείς ζητάμε καταγγελία Μνημονίου, να ξεσηκωθεί ο Ελληνικός Λαός και πρέπει να το ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ!

Έλληνες Youtubers


0 Ο Ρατσισμός των Καρτών


Πριν καλά καλά τελειώσει η Ημερίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών (ΕΠΜ) με θέμα «ΚΟΙΝΩΝΙΑ χωρίς ΜΕΤΡΗΤΑ. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ;» την Κυριακή 28/6/2015, ανακοινώθηκαν οι κεφαλαιακοί περιορισμοί (capital controls) στη χρήση των μετρητών. Πρόκειται για μια άσχημη εξέλιξη στην ιστορία που ξεκίνησε με την αναγγελία του δημοψηφίσματος.


Στο πλαίσιο των κεφαλαιακών περιορισμών ανακοινώθηκε ότι:


- Στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας θα γίνονται αναλήψεις μέχρι 60 ευρώ την ημέρα. Από τα ταμεία των Τραπεζών δεν θα μπορεί κάποιος να κάνει αυτή την ανάληψη των 60 ευρώ την ημέρα, μιας και οι Τράπεζες θα μείνουν κλειστές περισσότερο από μία εβδομάδα.

- Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για τη χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών στα καταστήματα.


Δεν ήταν αντικείμενο της ημερίδας το νόμισμα με το οποίο θα γίνονται οι συναλλαγές στη χώρα μας. Ανεξαρτήτως του νομίσματος, ένα από τα συμπεράσματα της ημερίδας είναι, ότι πρέπει να υπάρχει υλικό, φυσικό, μεταλλικό και έγχαρτο χρήμα, να υπάρχουν ΜΕΤΡΗΤΑ για τις συναλλαγές των πολιτών. Είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της κοινωνίας. (Σύντομα θα δημοσιευθούν οι εισηγήσεις των εισηγητών στην ιστοσελίδα της ΕΠΜ www.orthros.eu).


Με τις αποφάσεις όμως που ελήφθησαν στο πλαίσιο των capital controls, δηλ. επιβάλλοντας περιορισμό της χρήσης των μετρητών και ταυτόχρονα, μη επιβάλλοντος αντίστοιχο/ισόποσο περιορισμό στην διενέργεια ηλεκτρονικών συναλλαγών, δημιουργήθηκε ένας ιδιότυπος ρατσισμός εις βάρος αυτών που δεν έχουν κάρτες, ή δεν επιθυμούν συναλλαγές με κάρτες. Πρόκειται ουσιαστικά για άμεση, εκβιαστική προώθηση της «αχρήματης» κοινωνίας δηλ. αυτό ακριβώς το θέμα που πραγματεύθηκε η ημερίδα, όπου τα αρνητικά στοιχεία της «αχρήματης» κοινωνίας τόσο εύστοχα παρουσίασαν οι εισηγητές.



Στο πλαίσιο στοιχειώδους κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας, θα πρέπει είτε να επιβληθούν περιορισμοί και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές όμοιοι με αυτούς των χρηματικών, είτε να αυξηθεί (πχ στα 300€ όπως έγινε στην Κύπρο) το ημερήσιο όριο αναλήψεων ΚΑΙ από τα ταμεία των τραπεζών. Αλλιώς θα έχουμε οικογένειες που θα έχουν χρήματα στις τραπεζικές τους καταθέσεις και επειδή έχουν Κάρτες θα μπορούν να συναλλάσσονται στα καταστήματα (εμπορικά, Super Markets, βενζινάδικα κλπ) και οικογένειες οι οποίες θα έχουν χρήματα στις τραπεζικές τους καταθέσεις αλλά επειδή ΔΕΝ θα έχουν Κάρτες, ΔΕΝ θα μπορούν να συναλλάσσονται.


Τέλος ένα ακόμη στοιχείο διάκρισης, που προέκυψε την Τρίτη 30/06/2015, είναι το γεγονός ότι από τα γκισέ των τραπεζών οι συνταξιούχοι μπορούν να εισπράττουν 120 € τη βδομάδα, ενώ από τα ΑΤΜ, με Κάρτα, 60€ την ημέρα, δηλ. 420€ τη βδομάδα (7ημέρεςΧ60€ την ημέρα)! Γιατί γίνεται αυτή η διάκριση; Άλλα είναι τα ευρώ (€) των ΑΤΜ και άλλα των ταμείων; Όχι βέβαια! Παράλληλα, μετά το ταμείο στέλνουν τους ηλικιωμένους σε άλλο γραφείο στην Τράπεζα για να αιτηθούν την έκδοση χρεωστικής Κάρτας. Μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν βλέπουν ότι ο στόχος είναι η «αχρήματη» κοινωνία. Με αφορμή ή/και πρόφαση την κρίση, εξωθούνται οι πολίτες, εκβιαστικά, στη χρήση των Καρτών.


Δεν γνωρίζουμε εάν η απόφαση για την εκβιαστική επιβολή της «Αχρήματης» Κοινωνίας που βλέπουμε σήμερα στη ζωή μας είναι σχεδιασμός που έρχεται από παλιά και σήμερα απλά ξεκινάει η υλοποίησή του, ή εάν προέκυψε ξαφνικά από έκτακτες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, σήμερα, η διάκριση και ο αποκλεισμός από τις συναλλαγές των πολιτών, που δεν έχουν ή/και δεν θέλουν να έχουν Κάρτες, πρέπει να αποκατασταθεί.


Πηγή