Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

1 ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!!!ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΜΠΑΛΑΦΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!! (βιντεο)

Τα ξεπουλημένα ανδρείκελα της δημοσιογραφικής προπαγάνδας και παραπληροόρησης, πληρώνονται αδρά, για να σύρουν τους ελληνόφωνους στην σατανική νεοταξίτικη ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

2 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ - ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ο αγώνας κατά της κάρτας πολίτη - φιλάθλου γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Η Original 21 προχώρησε σε νέα σελίδα και ζητά την συμμετοχή όλων των φιλάθλων απο όλες τις ομάδες. Εννοείται πως αυτός ο αγώνας

μας αφορά όλους, έτσι θα πρέπει να τον στηρίξουμε και να βοηθήσουμε αυτή την κίνηση βάζοντας στην άκρη όποιες διαφορές κι αν έχουμε..!! 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Original 21..

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

0 Αγώνας κατά της κάρτας πολίτη - φιλάθλου!! Ανακοίνωση - Αποχή απ’το Ξάνθη-ΑΕΚ η Original Θράκης

Τις κινητοποιήσεις κατά της κάρτας φιλάθλου κλιμακώνει η Original και ως εκ τούτου οι σύνδεσμοι των Ενωσιτων στη Θράκη δεν θα δηλώσουν παρόν στον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ στην Ξάνθη.
Διαβάστε την ανακοίνωση:


0 Τα ατιμώρητα εγκλήματα της γερμανικής Μεραρχίας Εντελβάις στην Ελλάδα. Τα ολοκαυτώματα σε Μουσιωτίτσα, Κομμένο Άρτας, Λιγκιάδες Ιωαννίνων, Παραμυθιά και Κεφαλονιά... (Βιντεο)

Η «Μηχανή του Χρόνου» ερευνά και παρουσιάζει ανήμερα της εθνικής επετείου τη δράση της μεραρχίας Εντελβάις, που αιματοκύλησε την Ήπειρο, το διάστημα 1943- 44. Πρόκειται για ένα δίωρο ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε μετά από πολύχρονη έρευνα σε αρχεία, επιτόπιες συνεντεύξεις και συνεργασία με κορυφαίους ιστορικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

0 Οι αντιδράσεις ξεπέρασαν τα... ελληνικά σύνορα, αφού ανέβηκε πανό και στο γήπεδο της Ντόρτμουντ! (Φωτό)

Έχουμε δει πανό κατά της κάρτας φιλάθλου στο ΟΑΚΑ, στη Λεωφόρο, στην Τούμπα, αλλά πλέον οι αντιδράσεις ξεπέρασαν τα... ελληνικά σύνορα, αφού ανέβηκε πανό και στο γήπεδο της Ντόρτμουντ!
Στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ φίλοι της Ντόρτμουντ, προφανώς ύστερα από... εισήγηση Ελλήνων οπαδών, σήκωσαν πανό κατά της κάρτας φιλάθλου! «Όχι στην κάρτα φιλάθλου», ήταν το περιεχόμενό του! Απλό και λιτό!



Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

0 Έλληνες Youtubers - Εν δράσει 28η Οκτωβρίου





0 «Σήμερα στους ΣΦ και κάρτα οπαδού, αύριο στα σπίτια μας με ματ του υπουργού» Πανό διαμαρτυρίας στην Τούμπα (Βιντεο - Φωτο)

Η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ που άρχισε έπειτα από τη συγκέντρωσή τους στον Λευκό Πύργο, κατέληξε, όπως ήταν αναμενόμενο στην Τούμπα.

Στο γήπεδο βέβαια συνεχίστηκαν οι… φωνές διαμαρτυρίας, οι οποίες εκτός από συνθήματα εκφράστηκαν με πανό στην Τούμπα.,

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: Αυτό το μέλλον θέλετε για τα παιδιά σας;; (Βίντεο)

0 Κατέβαλε η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα;

Με βάση τις φωτοτυπίες των εγγράφων τα οποία μου παρέδωσε προ δύο ετών ένας Γερμανός δημοσιογράφος στην Κάρπαθο, στις 18 Μαρτίου 1960 η Γερμανική Ομοσπονδία της Γερμανίας και το Βασίλειο της Ελλάδος συνήψαν συμφωνία στη Βόννη στην οποία αναφερόταν το ύψος και ο τρόπος καταβολής των χρηματικών παροχών υπέρ των Ελλήνων υπηκόων οι οποίοι εθίγησαν από τα μέτρα δίωξης των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Φαίνεται λοιπόν ότι το Βασίλειον της Ελλάδος και η Γερμανική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία συνεφώνησαν τα ακόλουθα:

0 Μία οἰκογένεια (ΜΟΝΟΝ) ἐλέγχει τά πάντα στόν πλανήτη;

http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2015/04/cebce1bdb7ceb1-cebfe1bcb0cebacebfceb3e1bdb3cebdceb5ceb9ceb1-cebccebfcebdcebfcebd-e1bc90cebbe1bdb3ceb3cf87ceb5ceb9-cf84e1bdb1-cf80.jpgἩ λέξις nasi ἑβραϊκὰ σημαίνει πρίγκηψ. Στὴν σημερινὴ ὅμως ἐποχὴ σημαίνει καὶ ἀρχηγός.
Οἱ Nasi μᾶς προέκυψαν ἀπὸ τὴν Ἰσπανία καὶ τὴν Πορτογαλία, ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ 15ου αἰῶνος, ἀλλὰ μὲ ῥίζες ποὺ χάνονται κάπου (πολύ) παλαιότερα. Ἀνῆκαν στοὺς Σερφαδίτες ἑβραίους τῆς Ἰσπανίας, ἀπὸ ὅπου κι ἐδιώχθησαν, ἄν καὶ ἐπισήμως εἶχαν ἀσπασθῆ τὸν χριστιανισμό. Αὐτοὶ ποὺ παρέμειναν στὴν Ἰσπανία, ἀλλὰ καὶ στὴν ὑπόλοιπη Εὐρώπη, ἀποκαλοῦντο Moranos. (Ἀρκετὲς οἰκογένειες κράτησαν κι αὐτὸ τὸ ὄνομα.)

0 Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να το ΔΕΙ όλη η ανθρωπότητα! Δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τι βλέπετε και τι ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ – Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να το ΔΕΙ όλη η ανθρωπότητα! Δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τι βλέπετε και τι ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!Ο Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει...
να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας.
Όταν ο Τζων Χόλντρεν, ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη...

0 «ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ!!!» (Εικόνες)

aeropsekasmoiΣτείλτε το σε όλους του «ψεκασμένους» από τηλεοράσεως να δούνε τις εξατμίσεις…!!! Αλήθεια αυτά με ποιανών τους φόρους χρηματοδοτούνται;;

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

2 Κι εκεί που όλοι μας είχανε προδώσει.. Ήρθε η "Original" να μας ξεσηκώσει.. Ο αγώνας κατά του ηλεκτ. φακελώματος εξαπλώθηκε σε όλα τα γήπεδα..

.. και θα συνεχίσει μέχρι τέλους.. 
Άδειο το πέταλο της Original 21



Συνεχίζεται η διαμαρτυρία των οργανωμένων για την κάρτα φιλάθου..

0 Original κατά Κοντονή και ΑΜΚΑ στο ΟΑΚΑ (pic)


Με πανό και συνθήματα κατά του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή και της απόφασης για την κάρτα φιλάθλου με χρήση ΑΜΚΑ εξέφρασε η Original την αντίδρασή της στο μέτρο, στον αγώνα ΑΕΚ-Τρίκαλα.

Μορφή… συλλαλητηρίου πήρε ο αγώνας της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Περισσότεροι από 300 οπαδοί, μέλη της Original, εμφανίστηκαν στις κερκίδες φωνάζοντας συνθήματα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και του μέτρου για την κάρτα φιλάθλου με χρήση ΑΜΚΑ.

«Αριθμός Μητρώου Καταστολής Αξιοπρέπειας», ανέφερε το πανό που ύψωσαν κατά της κυβερνητικής απόφαση, για την οποία έχουν αντιδράσει οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ.


0 Γ. Μπαλάφας: Η έκδοση της κάρτας του πολίτη, απάντηση στη γραφειοκρατία (Video)

Από την ίδια εφημερίδα πριν μερικούς μήνες μάθαμε ότι αναβάλλεται η Κάρτα του Πολίτη λόγω των αντιδράσεων των συμμετεχόντων στη διαβούλευση(βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2015/03/blog-post_29.html)Σήμερα, η "κυβερνητική" εφημερίδα, απλά αναπαράγει χωρίς καθόλου κριτική στάση την κυβερνητική προπαγάνδα!

ΑΥΓΗ: Γ. Μπαλάφας: Η έκδοση της κάρτας του πολίτη, απάντηση στη γραφειοκρατία (Video)

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

0 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Η “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ο χρόνος που μας απομένει μέχρι να δεχθούμε την τελική επίθεση των δυνάμεων του Αντίχριστου, είναι λίγος και γι’ αυτό δεν πρέπει να τον σπαταλάμε σε άνευ σημασίας ενδιαφέροντα. Αυτό είναι ο κανόνας σήμερα, αν θέλουμε να μην μας πιάσουν στον ύπνο οι εξελίξεις. Πρέπει όμως να κάνετε και σεις μία υπέρβαση και να πάτε κόντρα στο σύστημα του Αντίχριστου, που σας κοιμίζει καθημερινά με τα ίδια και τα ίδια πράγματα, εδώ και πέντε χρόνια. Και αν ακούσετε σημερινές τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές και ακούσετε και τις ίδιες εκπομπές πριν τρία χρόνια, θα δείτε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα ίδια λένε.
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ - ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ


Συλλαλητήριο και πορεία διαμαρτυρίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Κυριακή, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αντιδρούν στην κάρτα φιλάθλου που προωθεί η κυβέρνηση. Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν χτες (Διαβάστε την ΕΔΩ) και στην οποία εκφράζουν τη θέση τους για το νέο μέτρο, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ επανήλθαν σήμερα και τονίζουν σε νέα ανακοίνωση:

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

0 Αντιδράσεις οπαδών του ΠΑΟΚ για την κάρτα φιλάθλου..!!

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση της Πολιτείας για το μέτρο της κάρτα φιλάθλου. Οι οπαδοί του Δικεφάλου καλούν τον κόσμο της ομάδας να συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ:



"Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. μετά από στενή παρακολούθηση των τελευταίων γεγονότων και των εξελίξεων σε σχέση με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που αφορά τους οπαδούς, την κάρτα φιλάθλου, αλλά και τη συνεχιζόμενη απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων, επιλέγουμε να τοποθετηθούμε δημοσίως για να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

0 «Το «προϊόν» σας είναι μάπα. Δεν χρειαζόμαστε τη «χρεωστική» σας κάρτα»

«Το «προϊόν» σας είναι μάπα. Δεν χρειαζόμαστε τη «χρεωστική» σας κάρτα»
Ο αγώνας κατά του φακελώματος εξαπλώνεται στα γήπεδα..
Τι άλλο πρέπει να κάνουμε από το να το δείχνουμε και να συμμετέχουμε όλοι σ' αυτόν τον αγώνα κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος..!!


ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

0 ΚΑΡΤΑ-ΑΜΚΑ-ΦΑΚΕΛΩΜΑ-ΑΦΜ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ;;

ΚΑΡΤΑ-ΑΜΚΑ-ΦΑΚΕΛΩΜΑ-ΑΦΜ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ;;.. 
Γράφει το πανό που σήκωσαν στο γήπεδο του Ηρακλή..



Αντίδραση και στην Νέα Σμύρνη για την κάρτα φιλάθλου

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

0 Το μεγάλο κόλπο της φοροδιαφυγής με «μαγικό» λογισμικό

Τελικά αλήθεια θέλουν να πατάξουν την φοροδιαφυγή, ή μήπως θέλουν κάτι άλλο;;

Την εποχή του πλαστικού χρήματος και της πλήρους κατάργησης των μετρητών, δεκάδες ταμειακές μηχανές, μηχανήματα pos, και Κάρτες χρεωστικές/πιστωτικές θα μπορούν να λειτουργούν με «"μαγικό" λογισμικό και να στήνονται δεκάδες "πάρτι" φοροδιαφυγής»;;; κατά το πρότυπο της σημερινής αποκάλυψης που έκανε η Οικονομική Αστυνομία; Και μην μας πουν, ότι στα pos και στις Κάρτες δεν "τρυπώνουν" παράνομα λογισμικά. Εδώ "τρύπωσαν" στο τέρας της τεχνολογίας και της ασφάλειας που λέγεται Vodafone και θα κολλήσουν στις Τράπεζες;;;


κε Αλεξιάδη, υπάρχουν άραγε αρνητικά του πλαστικού χρήματος; προκύπτουν κίνδυνοι με την χρήση του πλαστικού χρήματος, ή όλα είναι ρόδινα και "θα παταχθεί η φοροδιαφυγή"; Μήπως τελικά δούμε αύξηση της φοροδιαφυγής (και μάλιστα ηλεκτρονική! κι ως εκ τούτου πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμη) αντί για πάταξή της;;; (βλ. Ημερίδα "Κοινωνία χωρίς Μετρητά: Προοπτική ή Εφιάλτης;", http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/video.html)


Αφήστε λοιπόν τις καθημερινές τηλεοπτικές παραστάσεις σας για το πλαστικό χρήμα και στρωθείτε κάτω να κάνετε τη δουλειά σας, για να παταχθεί πραγματικά η φοροδιαφυγή.

0 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΡΑ 7 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥ..!!

Ο μόνος τους σκοπός είναι η ηλεκτρονική φυλακή του ανθρώπου.. Όλες οι κάρτες θα μαζευτούν στην κάρτα του πολίτη κι αν την δεχτούμε θα τους προσφέρουμε στο πιάτο τον απόλυτο έλεγχο των αριθμημένων κεφαλιών μας..
Αντισταθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε..!!




Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

1 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ
Χρήστου Παπασωτηρίου του Ιωάννου, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, κατοίκου Αθηνών, οδός Ευβοίας 36 Β΄.
ΖΗΤΗΜΑ: Επί του τιθεμένου σε δημοσία διαβούλευση ζητήματος της νέας ταυτότητας (κάρτας πολίτη), υποβάλλομε δημοσίως την παρούσα γνωμοδότηση, η οποία συνετάχθη σύμφωνα με τον Κώδικα Περί Δικηγόρων.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο των προτάσεων της διαβουλεύσεως, ως ενδεικτικά θέματα προβληματισμού και εκφράσεως απόψεων προτείνονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τα εξής:

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

0 «Αντισυνταγματική και παράνομη η κάρτα φιλάθλου»!

Σχόλιο Έλληνες YouTubers: Όπως αντισυνταγματική, παράνομη και άχρηστη είναι η κάρτα του πολίτη.. Θα πρέπει να έχεις μια κάρτα για να αποδεικνύεις καθημερινά ότι δεν είσαι εγκληματίας; Το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση δικαιωμάτων του Ανθρώπου μας προστατεύουν..
Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της «Original 21» σε αθλητική ιστοσελίδα..


Ο Γιάννης Μαύρος, νομικός εκπρόσωπος της «Original 21», μίλησε για την κάρτα φιλάθλου, χαρακτηρίζοντας την «αντισυνταγματική» και λέγοντας πως παραβίαζει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών. Ποιές είναι οι επόμενες κινήσεις του κινήματος που εναντιώνεται στο μέτρο.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

0 Ανακοίνωση της Original 21: ΤΩΡΑ κάρτα φιλάθλου ΑΥΡΙΟ κάρτα πολίτη ΞΥΠΝΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ !

ΤΩΡΑ κάρτα φιλάθλου ΑΥΡΙΟ κάρτα πολίτη ΞΥΠΝΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ !

Oργανωμένοι της ΑΕΚ εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης την αντίθεσή τους για την κάρτα φιλάθλου, υπογραμμίζοντας πως ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα μείνουν έξω από το ΟΑΚΑ στον αγώνα της Ενωσης με την Κράσνι για το Eurocup. 

Ήρθε η στιγμή να ενωθούμε και να αγωνιστούμε ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.. Εσύ θα κάθεσαι ακόμα στον καναπέ σου;;


0 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ORIGINAL 21..

Συγχαρητήρια στην Original 21.. Καλώς ήρθατε στον αγώνα μας και σας έχουμε κι ένα ευχάριστο νέο.. Ήρθαν σε επαφή με τους Έλληνες YouTubers και οι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού.. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε,  εξωαγωνιστικά ενάντια 
στη Νέα Τάξη Πραγμάτων..








5 SOS SOS ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..!!


Συγνώμη, έκανα λάθος…
Πρέπει όλοι μας να πάρουμε την Κάρτα του πολίτη, πρέπει όλοι να σφραγισθούμε για το “καλό” μας...

0 Δεν έχω τίποτα να κρύψω.. Ας με παρακολουθούν.. Γιατί η ιδιωτικότητα έχει σημασία..;;(Βίντεο)

Ο Γκλεν Γκρίνγουολντ ήταν ένας από τους πρώτους ρεπόρτερ που είδε -κι έγραψε- για τα αρχεία του Έντουαρντ Σνόουντεν με τις αποκαλύψεις για την εκτεταμένη παρακολούθηση των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αυτή την καυτή ομιλία ο Γκρίνγουολντ αναλύει τους λόγους που πρέπει να ενδιαφερόμαστε για την ιδιωτικότητά μας, ακόμη κι αν «δεν κάνουμε κάτι που θα έπρεπε να κρύβουμε».


Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

0 Ἐπιδρομή Κάρτας τοῦ Πολίτη.. Τοῦ ἀρχιμ. Σαράντη Σαράντου.

Αποτέλεσμα εικόνας για σαραντης σαραντος καρτα πολιτηΤοῦ ἀρχιμ. Σαράντη Σαράντου
ἐφημέριου τοῦ Ἱ.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἀμαρουσίου.
7-10-2015
Στίς μέρες μας εἶναι ἀπόλυτα κατανοητή ἡ ἀλλοτρίωση πού ὑπέστη ἡ Εὐρώπη, ἀπό αἰώνων μέχρι σήμερα.  Ἡ ὀρθόδοξη χριστιανική της ζωή μεταλλάχθηκε.  Ὁ οὑμανιστικός ὀρθολογισμός ἁπλώθηκε σέ ὅλα τά πεδία τῆς ἀνθρώπινης ζωῆς μέχρι καί στήν ἐσωτερική ἐν Χριστῷ πνευματική ζωή.

Ὁ Ντοστογιέφσκυ ἐξέφρασε πειστικότατα καί παραστατικό­τατα στούς «Ἀδελφούς Καραμαζώφ» τήν παραπάνω ἀλλοτρίωση. Παρουσιάζει τόν Ἰησουίτη «Μέγα Ἱεροεξεταστή», τόν Καρδινάλιο τοῦ ἀλάθητου Ποντίφηκα νά μιλάει στό Χριστό καί μέ τό ἀσύλληπτο θράσος τῶν βασανιστῶν ἱεροεξεταστῶν νά τοῦ λέει: «Μεῖνε ἥσυχος,
Ἰησοῦ, στούς οὐρανίους θρόνους σου καί μήν ἐπεμβαίνεις στό ἔργο μας.  Θά σοῦ στείλουμε στούς οὐρανούς πάρα πολλούς ὀπαδούς.  Μόνο μήν ἀνακατεύεσαι μέ τά ἐργαλεῖα καί τίς μεθόδους τῶν ἱεροεξεταστικῶν ἐργαστηρίων μας».  Ἐννοεῖται βέβαια, ὅτι αὐτή ἡ ἱεροεξεταστική ὁλοκληρωτική τακτική ἁπλώνεται σέ ὁλόκληρο τόν Εὐρωπαϊκό χῶρο καί στούς ἐπί μέρους ἑταίρους.
Μέσῳ τῆς συνθήκης Σένγκεν κατοχυρώθηκε αὐτή ἡ πανευρω­παϊκή καχυποψία ἐναντίον κάθε εὐρωπαίου πολίτη, ὁ ὁποῖος a priori θεωρεῖται ὕποπτος καί εἶναι ὑποχρεωμένος πάντοτε καί πανταχοῦ νά ἀποδεικνύει τήν ἀθωότητά του.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

0 Εξαρχής "στημένο" το μέτρο των capital controls;


Διπλός ο στόχος:


α) Επιβάλλουν εκβιαστικά, δήθεν ως λύση για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, την "Κοινωνία χωρίς μετρητά" (βλ. ημερίδα Κοινωνία χωρίς μετρητά: Προοπτική ή Εφιάλτης; http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/video.html) και


β) Εάν δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών μέχρι το τέλος του χρόνου και μη αίροντας τα capital controls όπως υποσχέθηκαν (βλ. Ο κ. Σταθάκης συναρτά την πλήρη άρση των capital controls με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών "η οποία θα γίνει σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μέχρι το τέλος του χρόνου"http://www.capital.gr/story/3067034), παγιδεύουν τον κόσμο σεκούρεμα καταθέσεων...


Ήταν ή δεν ήταν λοιπόν εξαρχής στημένο το μέτρο των capital controls για να φτάσουμε εδώ που φτάνουμε;;; Ο σκοπός τους, όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι η άρση των capital controls, αλλά η ΜΟΝΙΜΗ επιβολή τους! Και μάλιστα ο σχεδιασμός πρέπει να ξεπερνά τα στενά χρονικά όρια των κυβερνήσεων των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ...

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

5 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.. 11-10-15 στις 16:30 Μετρό Ακρόπολη.. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ (Βίντεο)


Ή ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ Ή ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. 
Την Κυριακή 11/10/15 όλοι στο μετρό Ακρόπολης στις 16:30μμ



0 Μέχρι και το Ινστιτούτο Καταναλωτών τα χώνει για την Κάρτα του Πολίτη

Το σχόλιο προ του άρθρου είναι από το HΓΓΙΚΕΝ και συμφωνούμε 100%:

Θα το επαναλάβουμε κουραστικά:

δημιούργησαν το «πρόβλημα» για να μας επιβάλλουν την «λύση»…

Θα πάνε από εκεί που ήρθανε όμως!

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ…

…κι ας είμαστε εξουθενωμένοι και ολιγόπιστοι για να το πιστέψουμε…
Προετοιμάζει ο Π. Κουρουμπλής ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ, ΝΕΑ «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ»
Όχι στην Ηλεκτρονική Σκλαβιά,
Όχι στον Χαφιέ του Καταναλωτή.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

0 ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Οχι στην Ηλεκτρονική Σκλαβιά

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Χανιά ΔΤ 571 06.10.15


Π. Κουρουμπλής κοιτάζει για να κάμει ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ, ΝΕΑ «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ»
Όχι στην Ηλεκτρονική Σκλαβιά.
Όχι στον Χαφιέ του Καταναλωτή.


Μετά από δύο ηχηρά ΟΧΙ στην «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ», από τις δημόσιες διαβουλεύσεις επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την φέρνει ξανά στο προσκήνιο ο Π. Κουρουμπλής.
Ο οποίος, τώρα, φαίνεται να ξεχνά την λαϊκή βούληση, εξευτελίζοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς, προβάλλοντας απροκάλυπτα την πρόθεση να δρομολογήσει την υλοποίηση Κάρτας φακελώματος των πολιτών – καταναλωτών, που το έχουμε αρνηθεί δημόσια και πανηγυρικά.
Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η προστασία της ζωής και της περιουσίας των καταναλωτών – πολιτών, αλλά και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ελευθερίας, είναι υψίστης σημασίας για τοΙΝΚΑ, για αυτό ξαναλέμε ΟΧΙ στην αριθμοποίηση του προσώπου - κάρτα γυμνώματος του πολίτη.

0 ΥΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ..

Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ..!!
«Αφήστε τους. είναι τυφλοί, οδηγοί τυφλών. Και αν τυφλός οδηγεί τυφλό, και οι δύο θα πέσουν σε λάκκο».

KATA MATΘΑΙΟΝ ΚΕΦ. 15 ,14





0 Πληρωμή γιατρών με πιστωτική κάρτα από το 2016..

Θυμάστε τι λέγαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας για το ίδιο θέμα;Άραγε κάνουν πως τσακώνονται για να προκύψει ως συμβιβαστική λύση κάτι χειρότερο;;;Αυτό ακριβώς έγινε! Ο κος Πατούλης έλαβε διαβεβαιώσεις από τον κο Υπουργό, ότι οι πληρωμές με Κάρτες θα γίνουν υποχρεωτικές για όλες τις επαγγελματικές ομάδες (και όχι μόνο για τους γιατρούς) και προπαντός με διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων! Μας δουλεύουν όλοι μαζί εν χορώ και ...οργάνω!!!

Δηλ κε Πατούλη, ο μοναδικός αυτός κωδικός των γιατρών δεν πρόκειται ποτέ να διαρρεύσει και ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβουν οι διαχειριστές των ενδιάμεσων ηλεκτρονικών πλατφορμών που θα μεταφέρουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ποιος γιατρός και ποιας ειδικότητας συνταγογραφεί ποια φάρμακα και ποιες ιατρικές πράξεις σε ποιόν συγκεκριμένο ασθενή! Εάν το πιστεύετε αυτό, λυπούμαστε αλλά δεν γνωρίζετε πως η λέξη "ασφάλεια" είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο μεταξύ των ανθρώπων της Πληροφορικής!


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

2 Ή ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ Ή ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.  Ή ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ Ή ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΝΤΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΠΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!!   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!


Αν δεν μπορείτε να τα φτιάξετε, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας, να σας στείλουμε..
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: ellines.enotheite@gmail.com ή στο 6947509751


Και

1 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ! Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): “καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου”

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΤΩΧΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΑΡΙΘΜΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΟΧΙ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ!
Καλλιόπη Σουφλή

 

0 Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Όχι στη πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών


Ο κος Πατούλης αντιδρά λυσσαλέα, και ορθώς κάνει, στην πληρωμή των γιατρών με κάρτες. Το επιχείρημά του, ότι οι Τράπεζες αναγορεύονται σε Παντεπόπτες της ζωής των πολιτών, είναι σωστό. Γιατί όμως το περιορίζει στις ιατρικές συναλλαγές των πολιτών, αυτό ισχύει για ΟΛΕΣ τις συναλλαγές τους!
Πέραν αυτού, το μέτρο που αντιπροτείνει είναι χειρότερο από αυτό που πολεμάει: Θέλει την εφαρμογή της Κάρτας Υγείας αντί των Χρεωστικών/Πιστωτικών! Θέλει το Κράτος, και με πιθανές ηλεκτρονικές διαρροές οι Ασφαλιστικές Εταιρείες, αντί των Τραπεζών, να καταστούν οι Παντεπότες της ζωής μας; Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές διαρροές ιατρικών δεδομένων των πολιτών, αυτές αυξάνονται δραματικά στην καρδία της τεχνολογίας την Αμερική το τελευταίο έτος, βλ. παλαιότερες αναρτήσεις του blog μας.


Άραγε κάνουν πως τσακώνονται για να προκύψει ως συμβιβαστική λύση κάτι χειρότερο;;;

1 «Σήμερα κάρτα φιλάθλου, αύριο κάρτα πολίτη. Ξύπνα, ενημερώσου, αντιστάσου»

Πανό αντίδρασης κι από τους οπαδούς της ΑΕΚ για την κάρτα φιλάθλου, με πολιτικές προεκτάσεις! Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για τα νέα μέτρα στον αθλητισμό και την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. «Σήμερα κάρτα φιλάθλου, αύριο κάρτα πολίτη. Ξύπνα, ενημερώσου, αντιστάσου», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό!

0 Κουρουμπλής: Η Κάρτα του Πολίτη θα δημιουργηθεί άμεσα

Και ο Αρχιεπίσκοπος τι του απάντησε;

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε σήμερα τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Ο Μακαριώτατος κατά την ένθερμη υποδοχή που επεφύλαξε στον υπουργό, του ευχήθηκε καλή δύναμη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Στην συνάντηση συζητήθηκε και η Κάρτα του Πολίτη.


Ο κ. Κουρουμπλής ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Αρχιεπίσκοπο για τη σημερινή τους συνάντηση δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «κάθε φορά που συναντώ τον Μακαριώτατο είναι μια στιγμή που γεννά σκέψεις, δημιουργικούς προβληματισμούς, οράματα, ελπίδες, αγάπη και όρεξη για προσπάθεια».


Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την Εκκλησία, προκειμένου να επιλύονται προβλήματα και να τακτοποιούνται εκκρεμότητες.

0 Δείτε πως μας σπρώχνουν στο πλαστικό χρήμα και το σφράγισμα... Δεν θέλουν τα λεφτά μας αλλά τις ψυχές μας! Ο Κωτσόβολος, τα ζώα και η Νέα Τάξη..

http://3.bp.blogspot.com/-slokJkRAkX0/Vg8n3QbRKtI/AAAAAAAANwA/r_eXDGUf-sQ/s640/GMP%2BKOTSOVOLOS%2BLIMANI%2B-%2BARD_1858.jpg

Γράφει ο Θάνος

Μου το έστειλαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και σας το παραθέτω:

Μια "όμορφη" εμπειρία είχα την τύχει να ζήσω απόψε...

Η μικρότερη αδερφή μου αποφάσισε ότι θα ήθελε να αγοράσει ένα... λάπτοπ...

Αποδείχθηκε σχεδόν εγκληματικό για την Ελλάδα του 2015...

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

3 ΔΡΑΣΕΙΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

3 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.. 11-10-15 στις 16:30 Μετρό Ακρόπολη.. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Καλούμε τους αντιπροσώπους των συλλόγων και όλους τους πολίτες στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11-10-2015 στις 16:30 το απόγευμα στον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη, ενάντια στην κάρτα του πολίτη, και στην αχρήματη συναλλαγή.Επειδή η νέα τεχνολογία εμπλέκεται με την ηλεκτρονική σκλαβιά του ανθρώπου και το χάραγμα του αντιχρίστου 666(κινητά, ιντερνέτ,κάρτες τραπέζης,σίτισης,απόρων, ΑΜΚΑ, Α.Φ.Μ.,Rfid chips,ηλεκτρονικά διαβατήρια κτλ). Έλληνα ορθόδοξε! Δεν είσαι σκλάβος του Δ.Ν.Τ. των Ρότσιλντ! Στα χέρια σου είναι να κρατήσεις την ελευθερία σου.Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη για την Ελλάδα,για την Ορθοδοξία,για την Δημοκρατία,για την Ελευθερία και το μέλλον των παιδιών σου.