Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

0 Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεϊτης – «Σαν στρατιώτες του Χριστού μας… οφείλουμε να προετοιμασθούμε»

..Τα δεινά χρόνια πλησιάζουν. Όταν δούμε πολέμους και σεισμούς και διάφορα γεγονότα, εγγύς το τέλος. Περιμένουμε πολλά να μας συμβούν – σύμφωνα με τις προφητείες των αγίων, εις τους έσχατους χρόνους θα συμβούν μεγάλα γεγονότα. Και ο λόγος του Θεού και των αγίων είναι αλήθεια.



Το άθλημα, το οποίον περιμένουμε να δώσουμε είναι για την πίστη στην Θεανθρωπία του Ιησού, αφού βέβαια πιστεύουμε ότι ο Χριστός ήτο Θεός κι έγινε άνθρωπος κι ότι κατέβηκε στη γη, να δώσει τη λύτρωση και να διώξει το σκοτάδι της απιστίας και της αθεϊας. Κι εμείς σαν στρατιώτες του Χριστού μας, αφού αποτελούμε το στράτευμα του Χριστού, οφείλουμε να προετοιμασθούμε, να οπλισθούμε.

2 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΑ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Από την Παρασκευή ενωμένοι οπαδοί, έχουν ξεκινήσει ενεργή δράση μοιράζοντας έντυπο προς ενημέρωση των φιλάθλων - πολιτών. Στηρίζουμε την κίνηση αυτή και συμμετέχουμε όλοι, έτσι ώστε να ενημερωθεί κάθε πολίτης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

0 Ἡ Ἑλλάδα θά γεμίσει Μασόνους, Παπόφιλους καί κάθε καρυδιᾶς καρύδι! Προφητικός λόγος τοῦ Μακαριστοῦ Ἐπισκόπου Αὐγουστίνου Καντιώτη (βίντεο)

Γιά μία ἀκόμη φορά, μένουμε ἐκστατικοί στά προφητικά λόγια τοῦ Μακαριστοῦ Ἐπισκόπου Αὐγουστίνου Καντιώτη,
πού ἤδη πῆραν σάρκα καί ὀστά!
Γεμίσαμε Μασόνους πολιτικούς (καί Ἐπισκόπους),
Οἰκουμενιστές-παπόφιλους ρασοφόρους καί θεολόγους,
κάθε καρυδιᾶς καρύδι ("λαθρο"μετανάστες),
καί ὑπόδουλους τῆς Ε.Ο.Κ.-καί "σωτῆρος" τῶν πολιτικῶν μας
πού ὄντως ἔγινε ὁ τάφος μας κατά τό λεγόμενον Καντιώτου!

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

0 Ἀλλάζουν τά δελτία ταυτότητας μέ πρόσχημα τίς "προηγμένες διεθνεῖς προδιαγραφές"... Καταλάβατε; Ἡ τσιπαρισμένη Κάρτα τοῦ Πολίτη μέ ἄλλα λόγια κι ἀπ' τήν πίσω πόρτα!...

Mέ πρόσχημα τήν τρομοκρατία
καί τά ἐπεισόδια τῶν τζιχαντιστῶν
πού ἡ ἴδια Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων
κατασκευάζει καί πυροδοτεῖ
καί μέ πρόσχημα
τίς πιό ἐξελιγμένες (τσιπαρισμένες) τεχνολογίες ἐλέγχου,
οἱ νεοεποχίτες πολιτικοί μας ἐπιχειροῦν γιά μία ἀκόμη φορά
νά μᾶς ἐπιβάλλουν τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη!
Τό καταλάβατε;...

0 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! Ἅγιοι-Γέροντες-Δαίμονες (ἕνα συνταρακτικό βίντεο πού δέν πρέπει νά χάσετε!)


Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - Ελεύθεροι Πολίτες; ΟΧΙ! ΟΠΑΔΟΙ... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Το  νέο  έτος,  ως  Άγιος Βασίλης, ο  Σταύρος  Κοντονής φιλοδοξεί  να φέρει  στους οπαδούς ένα μοναδικό δώρο! Την Κάρτα Φιλάθλου. Από την 1/1/2016, λοιπόν, για να μπορέσει οποιοσδήποτε φίλαθλος να εισέλθει στα γήπεδα της  Super League, καθώς και στην Α1 του Μπάσκετ και του Βόλεϊ, θα πρέπει να έχει εκδώσει την Κάρτα Φιλάθλου.  

Είναι πλέον γνωστό σε όλους τι είναι η Κάρτα Φιλάθλου και τι χρειάζεται για να την  αποκτήσεις.  Εξάλλου,  όλοι  οι  εμπλεκόμενοι  με  το  ποδόσφαιρο  και  το  μπάσκετ: παράγοντες, δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες ομάδων, έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους φιλάθλους  αναλυτικότατα.  Όση  ανάλυση  και  αν  έχει  πέσει  όμως,  σε  εφημερίδες, ανακοινώσεις  και  ιστοσελίδες,  η  απορία  για  ποιο  λόγο  χρειάζεται  το  ΑΜΚΑ  για  να εισέλθει  ένας  φίλαθλος  στο  γήπεδο  δεν  έχει  απαντηθεί  από  ΚΑΝΕΝΑΝ! 

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

0 Επίσκεψη Τσίπρα στο Ισραήλ: Στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος! (Φωτό)

Ὁ Ἑβραιολάγνος Τσίπρας μέ τό κιπά στό κεφάλι!!!
Φόρο τιμῆς ξέρει νά ἀποδίδει στούς Ἑβραίους.
Τούς Χριστιανούς καί τούς Ἕλληνες πού κυβερνᾶ,
γιατί τούς ρημάζει μεθοδικά;
Τό κάνει ἀπό μόνος του ἤ ὑπακούει αὐτούς πού τιμᾶ...;
Τόν καταγγέλουμε γιά ρατσισμό
κατά τῶν Ἑλλήνων Χριστιανῶν!
Πότε τίμησε τά ἑκατομμύρια θύματα
τοῦ Ἑλληνικοῦ Ὁλοκαυτώματος;

0 Ἡ καταστροφὴ τῆς χώρας ἦταν ἕνα προμελετημένο σχέδιο!!!

Διώχνουν μεγάλες επιχειρήσεις, εφοπλιστές κι ανεβάζουν συνεχώς τους φόρους στους ανέργους που παραμένουν στην Ελλάδα.
Δεν είναι κακή συγκυρία… Ούτε …συμπτώσεις!!!
Είναι ένα προμελετημένο σχέδιο!!!

0 Ἔως καὶ ἀντιαρματικοὺς πυραύλους παρέδωσαν οἱ ΗΠΑ στὴν ISIS!!!

Το Κονγκρέσο ενέκρινε και παρέδωσε μέχρι κι …αντιαρματικούς πυραύλους στους μισθοφόρους τρομοκράτες…
Αυτούς που επιτέθηκαν σε αθώους πολίτες, αντί στην Ελίτ και στους τυράννους που μας κυβερνούν.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

0 Αναθεωρούν τη Σένγκεν – Όλοι θα παρακολουθούνται όλοι θα καταγράφονται με chip στα διαβατήρια..!!

Σχ. Έλληνες YouTubers: Μετά τις επιθέσεις έρχονται τα βιομετρικά διαβατήρια.. Αθώο αίμα στον βωμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης..!!

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ


Ενισχυμένοι έλεγχοι στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. από τους οποίους δε θα εξαιρούνται οι ευρωπαίοι υπήκοοι, αποφάσισαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα κράτη μέλη της Ε.Ε. στην έκτακτη σύνοδο που γίνεται σήμερα στις Βρυξέλλες. Έρχονται τα βιομετρικά διαβατήρια με chip.

0 «Καμία κάρτα φιλάθλου από ΠΑΕ»! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague (μεταξύ άλλων) το ζήτημα της κάρτας φιλάθλου που προωθεί ο Κοντονής και έχει προκαλέσει την αντίδραση του κόσμου αφού απαιτούνται στοιχεία που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιδιότητα του οπαδού ή απλού φιλάθλου.

Στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος βρέθηκαν και περίπου 50 φίλαθλοι - οπαδοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν ΑΕΚτσήδες αλλά και κάποιοι λίγοι από τον Ατρόμητο με σκοπό να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους και την αντίθεσή τους στο συγκεκριμένο νόμο που θέλει να περάσει ο Κοντονή.

Μάλιστα αντιπροσωπεία (τρία άτομα) οπαδών μπήκε στο διοικητικό συμβούλιο και μίλησε στον Γιώργο Μποροβήλο και τους υπόλοιπους γνωστοποιόντας την αντίδρασή του στο μέτρο αλλά και στις προθέσεις του κράτους που δεν έχουν να κάνουν με την βία και το ποδόσφαιρο αλλά με άλλα... κόλπα.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

0 Συγκλονίζει ο πεζοναύτης που τα λέει στεγνά.. Εμείς είμαστε η ISIS! Δείτε το Βιντεο

Eίναι πραγματικά εντυπωσιακό και το κουράγιο αυτού του πεζοναύτη αλλά και ο συγκροτημένος και δομημένος τρόπος που αποδίδει τις ευθύνες στις Δυτικές κυβερνήσεις, που εκφράζει ανοιχτά και ευθέως την πεποίθησή του για την εμπλοκή του Ισραήλ αλλά και όλων των χωρών που στηρίζουν την εβραιοσιωνιστική ατζέντα, στη δημιουργία, τη χρηματοδότηση, τον εξοπλισμό, την εκπαίδευση και τη στήριξη της ISIS, που στόχο έχει να δημιουργήσει χαοτικές καταστάσεις στη Μ.Ανατολή, να δαιμονοποιήσει 1,8 δις μουσουλμανικού κόσμου, και φυσικά να επεκταθεί και στην Ευρώπη για την εξυπηρέτηση της άλλης ατζέντας εκεί, που θα είναι η αποσταθεροποίηση, τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, η αφαίρεση ακόμα περισσότερων ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων και τελικά η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα εξαθλιώσει, θα απεκδύσει πλήρως τις εθνικές ταυτότητες των λαών και θα υποδουλώσει τους πάντες. Ο πιο τολμηρός άνθρωπος που έχω δει να βγαίνει σε μέσο ενημέρωσης και να τα λέει κυριολεκτικά έξω απ'τα δόντια.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

0 Σε κάθε περίπτωση, κάπου –κάποιοι, έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να φοβάστε, να φοβάστε, να φοβάστε…

Σχόλιο του φιλικού ιστολογίου του Θεόδοτου για τα γεγονότα στο Παρίσι:

Αρχίσαμε να γευόμαστε τα »καλά» του πολυπολιτισμού : ένα από αυτά είναι και η τζιχάντ, βλέπετε οι Μουσουλμάνοι έχουν την δική τους άποψη επί του πολύ-»πολιτισμού». Όμως ας συλλογιστούμε και πάνω σε κάτι άλλο: θυμάστε την υπόθεση Charlie-Hebdo;
Οι Γάλλοι δικαστές είχαν αρχίσει να ερευνούν την προέλευση των όπλων που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες.
Η έρευνα τους διεκόπη, διότι η κυβέρνηση έθεσε το θέμα υπό τον χαρακτηρισμό του «στρατιωτικού μυστικού».(δείτε εδώ την είδηση).
Σε κάποιες εφημερίδες, διέρρευσε ότι τα όπλα προήρχοντο από μία παρτίδα στρατιωτικού υλικού, που οι Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έστελναν στον ISIS στην Συρία.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

0 ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ- ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..!!

Το χτύπημα στο Παρίσι δεν είναι τυχαίο, είναι η αρχή της παγκόσμιας διακυβέρνησης και του σφραγίσματος.. Τρομοκρατούν το λαό για να την εφαρμόσουν.. Μη σκύβετε  το κεφάλι, μη φοβάστε.. Αν επικρατήσουν το αίμα που θα χυθεί δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μας..

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

0 Ἀπό τό τελευταῖο κήρυγμα τοῦ Ἁγίου Λουκᾶ τοῦ θαυματουργοῦ ἰατροῦ, ἀρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως τῆς Κριμαίας (1877-1961)

AgLoukasIatros1Παιδιά μου πολύ σας παρακαλῶ, ντυθεῖτε μέ τήν πανοπλία πού δίνει ὁ Θεός, γιά νά μπορέσετε νά ἀντιμετωπίσετε τά τεχνάσματα τοῦ διαβόλου. Δέν μπορεῖτε νά φανταστεῖτε πόσο πονηρός εἶναι.
Δέν ἔχουμε νά παλαίψουμε μέ ἀνθρώπους, ἀλλά μέ «ἀρχές καί ἐξουσίες [1]» δηλαδή μέ τά πονηρά πνεύματα. Προσέξτε! Τόν διάβολο δέν τόν συμφέρει νά δεχθεῖ κάποιος τήν ὕπαρξή του, νά σκέφτεται καί νά αἰσθάνεται ὅτι εἶναι κοντά στόν ἄνθρωπο. Ἕνας κρυφός καί ἄγνωστος ἐχθρός εἶναι πιό ἐπικίνδυνος ἀπό ἕναν ὁρατό ἐχθρό.
Ὧ πόσο μεγάλος καί τρομερός εἶναι ὁ στρατός τῶν δαιμόνων! Πόσο ἀμέτρητο εἶναι τό μαῦρο τους πλῆθος. Ἀμετάβλητα, ἀκούραστα, μέρα καί νύχτα ἐπιδιώκουν νά σπρώξουν ὅλους ἐμᾶς πού πιστεύουμε στό ὄνομα τοῦ Χριστοῦ, νά μᾶς παρασύρουν στό δρόμο τῆς ἀπιστίας, τῆς κακίας καί τῆς ἀσέβειας! Αὐτοί οἱ ἀμέτρητοι ἐχθροί του Θεοῦ ἔχουν βάλλει ὡς μοναδικό τους σκοπό, μέρα καί νύχτα νά ἐπιδιώκουν τήν καταστροφή μας.
Ὅμως μή φοβάσθε!
Πάρτε δύναμη ἀπό τό ὄνομα τοῦ Ἰησοῦ.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

0 Η ισχύς της Κάρτας Φιλάθλου θα κριθεί στα δικαστήρια..!!



Διαβάστε το άρθρο του Παντελή Περιβολάρη στη SportDay για την Κάρτα Φιλάθλου και τα προβλήματα… συνταγματικότητας αυτής, για τα οποία ως Πρωτοβουλία Αντι-Κάρτα, έχουμε ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες.  Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο..

0 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ: YIOGA; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!


0 «Παγώνει» η υποχρεωτική χρήση καρτών για επιχειρήσεις και επαγγελματίες..!!

ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ!
Και που να δείτε ρεμάλια, πόσο θα παγώσετε εσείς, όταν ξυπνήσει ο λαός...

Καλλιόπη Σουφλή

Γιώργος Παππούς

Λίγες εβδομάδες κράτησε το όνειρο της αξιοποίησης των ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, καθώς με Απόφαση του ο υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων «πάγωσε» για ένα χρόνο την εγκατάσταση POS σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ:ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΤΩΡΑ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΞΥΠΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ..!!

Σχεδόν όλα τα γήπεδα πια άδεια, οι οπαδοί πια ενωμένοι και οι κερκίδες ντυμένες με πανό κατά της κάρτας φιλάθλου-πολίτη, κατά του φακελώματος.. 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..!!

0 ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2016 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2016 , Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ (POS) ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ...

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ !!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ……ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ…….
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ……ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!

0 Αποχή αποφάσισαν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ για την υποχρεωτική έκδοση κάρτας φιλάθλου (την οποία θεωρούν ''φακέλωμα'' και αναποτελεσματικό μέτρο)..!!

Ευχή, να γενικευθεί σε όλους τους φιλάθλους.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΡΚΑΡΙΣΤΕΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

0 Κι ενώ ασχολούμαστε με το Φίλη, η κυβέρνηση πιστή στη ΝΤΠ μεθοδεύει την κατάργηση του φυσικού χρήματος

Πλαστικό χρήμα παντού και για όλους είναι το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών από το 2016 προκειμένου αντιμετωπίσει το πρόβλημα της φοροδιαφυγής που μόνο για το ΦΠΑ φτάνει τα 8 δις ευρώ το χρόνο που αντιστοιχεί στο 34% του αναλογούντα φόρου.


Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης σε ομιλίες του στη Βουλή και σε εκδήλωση του ΣΕΒ περιέγραψε τις βασικές πτυχές του σχεδίου της κυβέρνησης για την επέκταση του «πλαστικού χρήματος» σε όλες τις συναλλαγές που αποτελεί και ένα από τα μνημονιακά μέτρα του Νοεμβρίου και θα συζητηθεί και στην αξιολόγηση του μνημονίου που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

0 «Once nazism, now masonism! Free Palestine» και... καταγγελία..!!

Η παρουσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ (4η αγων.) έφερε και το σχετικό πανό στις εξέδρες απ' τους φίλους της ΑΕΚ κι εν συνεχεία την καταγγελία της ισραηλιτικής ομάδος.

«Once nazism, now masonism - Free Palestine» ανέφερε... για όση ώρα παρέμεινε κρεμασμένο πίσω απ' τον πάγκο της ισραηλιτικής ομάδος, πριν το μαζέψουν -κι αντικαταστήσουν με «Τώρα κάρτα φιλάθλου, αύριο κάρτα πολίτη. Ξύπνα, ενημερώσου και αντιστάσου»-, αφού συνήθως τέτοια ενέργεια επιφέρει πρόστιμο. Πολύ περισσότερο απ' τη στιγμή που ηΧάποελ Ιερουσαλήμ κατήγγειλε το γεγονός.

0 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ (βίντεο)

Για τους ΕΛΛΗΝΕΣ όμως, η κυβέρνηση των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ετοιμάζεται να την επιβάλει, μα την αγαστή συνεργασία της ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ της Εκκλησίας της Ελλάδας...!

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Καλλιόπη Σουφλή

Δείτε το βίντεο - σποτ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

0 Η παράνοια της προπαγάνδας υπέρ του "πλαστικού" χρήματος της κατάργησης των μετρητών και της ελευθερίας των πολιτών (Βίντεο)

Η παράνοια της προπαγάνδας υπέρ του "πλαστικού" χρήματος της κατάργησης των μετρητών και της ελευθερίας των πολιτών..
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Μια αληθινή παράνοια επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην μαζική ενημέρωση όπου όλα τα κανάλια εν χορώ προσπαθούν να πείσουν τον Έλληνα να καταργήσει τα μετρητά, και να χρησιμοποιεί πλαστικό χρήμα, βάζοντας έτσι από μόνος το κεφάλι του στην "γκιλοτίνα" του ολοκληρωτισμού που έρχεται. 

Ήδη πολλοί συμπολίτες έχουν επηρεαστεί από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και της κυβέρνησης και εκφράζουν θετική άποψη για το ζήτημα της κατάργησης των μετρητών χωρίς να έχουν σκεφτεί ποτέ τις συνέπειες τις οποίες όταν τις καταλάβουν θα είναι πλέον πολύ αργά, καθώς η πόρτα του "κελιού" της "αιώνιας ηλεκτρονικής φυλακής" θα έχει κλείσει και θα έχει πεταχτεί και το "κλειδί". 

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

0 Αίτηση Ακύρωσης του μέτρου της Κάρτας Φιλάθλου στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Η Κάρτα Φιλάθλου που μας έχει υποσχεθεί ο κύριος Κοντονής για Πρωτοχρονιάτικο δώρο, (και η προσωρινή διαδικασία της καταχώρησης του ΑΜΚΑ για την αγορά εισιτηρίου) ήταν η αφορμή για να φτιάξουμε μια Πρωτοβουλία αποτελούμενη από Συνδέσμους Οπαδών προκειμένου να δράσουμε από κοινού ενάντια σε αυτό το αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό μέτρο.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

0 Γερμανοί πολίτες καταστρέφουν εσκεμμένα το μικροτσίπ της ηλεκτρονικής κάρτας-ταυτότητάς τους, παρά τις ποινικές κυρώσεις, που αντιμετωπίζουν!

Aπό ανησυχία και θυμό διακατέχεται μεγάλο μέρος της γερμανικής κοινωνίας, από τότε, που αποκαλύφθηκε, ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) παρακολουθεί ηλεκτρονικά και υποκλέπτει προσωπικά δεδομένα Γερμανών πολιτών.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα και σχόλια στον γερμανικό Τύπο και στο διαδίκτυο, η γερμανική κοινωνία φαίνεται, ότι διακατέχεται από μεγάλη ανησυχία αλλά και θυμό, από τότε που αποκαλύφθηκε, ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) έχει κάνει αρκετές υποκλοπές των προσωπικών δεδομένων πολιτών στην Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

0 Έρχεται κάρτα υγείας για πρόσφυγες και μετανάστες..

Η μέθοδος της "σαλαμοποίησης" του πληθυσμού σε όλο της το μεγαλείο. Ξεκινούν από τους μετανάστες που αποτελούν ευάλωτη ομάδα (ποιος μετανάστης θα πει όχι σε οτιδήποτε του προσφέρει το κράτος υποδοχής;) και μετά θα πάνε στους γηγενείς: "Καλά πήραν κάρτες οι μετανάστες και δεν θα πάρετε εσείς;;;" θα λένε σε λίγο καιρό...

0 Κάρτες ή μετρητά;

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Μιας και ο λόγος πολύς τον τελευταίο καιρό για τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ας δούμε κάποια από τα "πλεονεκτήματα" που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία.

Το ότι θα παταχθεί η φοροδιαφυγή με τη χρήση καρτών είναι ένας μύθος, καθώς ως Έλληνες πάντα βρίσκουμε τρόπο να ξεγλιστράμε, ότι και να μας έχει τύχει στο παρελθόν. Ως λαός ήμαστε πολυμήχανος, και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η "φορολογική συνείδηση και εντιμότητα" είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε από μικροί και να γίνει βίωμα και όχι κάτι που θα πρέπει να επιβάλετε με το φόβο της ποινής ( αν δεν έχεις κόψει απόδειξη υπάρχει και το αντίστοιχο πρόστιμο).