Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

0 Το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης πιέζει τα παιδιά και τους γονείς τους να αγαπήσουν τους πρόσφυγες, διαφορετικά σε ονομάζουν ρατσιστή!

Το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης πιέζει τα παιδιά και τους γονείς τους να αγαπήσουν τους πρόσφυγες, διαφορετικά σε ονομάζουν ρατσιστή!


Οι γονείς των παιδιών από το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης μας έστειλαν μια επιστολή για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο τους! Μια δασκάλα του σχολείου πιέζει τα παιδιά να μην εκφράσουν την γνώμη τους διαφορετικά θα είναι ρατσιστές!!!


Εδώ θα διαβάσετε την καταγγελία των γονέων:

2 Ἀνοιχτή Ἐπιστολή ἀνάληψης εὐθυνῶν πρός ὅλους τούς Ἀρχιερεῖς μας, γιά τόν Οἰκουμενισμό καί πρίν τό ὀλέθριο σφάλμα πραγματοποίησης τῆς ἐπερχομένης ἀντορθόδοξης "Μεγάλης" Συνόδου! Δηλῶστε μας στοιχεῖα ὅσοι τήν συνοπογράφετε.

Ὅπως ὅλοι γνωρίζουμε, σέ λίγο καιρό θά πραγματοποιηθεῖ ἡ ὀλέθρια γιά τήν Ὀρθοδοξία μας "Μεγάλη" Σύνοδος. Τήν χαρακτηρίζουμε "ὀλέθρια", λόγῳ τῆς ἀντικανονικῆς διαδικασίας μέ τήν ὁποία δρομολογήθηκε, λόγῳ τῆς ἀντισυνοδικότητός της καί λόγῳ τῆς ἀντορθοδόξου θεματολογίας της.
Ἡ Ἐπιστολή συντάχθηκε καί ὑπογράφθηκε ἀπό μία ὁμάδα Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν πιστῶν, θά εἶναι ἀνοιχτή στό διαδίκτυο, καί θά ἀποσταλλεῖ ταχυδρομικῶς τίς ἑπόμενες ἡμέρες πρός ὅλους τούς Ἀρχιερεῖς μας (Ἑλλάδος καί Κρήτης), τούς Ἀρχιεπισκόπους μας (Ἀθηνῶν-πάσης Ἑλλάδος καί Κρήτης) καί πρός τήν Ἱερά Κοινότητα Ἁγίου Ὄρους. Ἡ Ἐπιστολή ἐστάλη κοινοποιημένη πρός ὅλους τούς παραλῆπτες πού σᾶς ἀναφέραμε, Δευτέρα 28-3-2016!!!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

0 Με κάθε επιφύλαξη σας μετα φέρουμε:Τα νεότερα στο θέμα της έκδοσης της «Κάρτας του Πολίτη» – Υπερταυτότητας

Σήμερα είχα την τύχη στην παρέλαση να συναντηθώ με έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε θέση κλειδί και μπορεί να μας παράσχει ακριβή ενημέρωση σχετικά με το θέμα της έκδοσης της Υπερταυτότητας – Κάρτας του Πολίτη.

Καταρχήν να αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με τα όσα έχουν δει τη δημοσιότητα, μετά την υπουργική απόφαση του Κουρουμπλή για παράταση της ημερομηνίας.

0 VIDEO - Καμμένος: ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για τους πρόσφυγες!!!

Ποια βιομετρικά; Μίλησε για ίριδα!!! Θέλει κατά προτεραιότητα καταγραφή των στοιχείων των παιδιών!!!
Που θα αποθηκεύονται; Σε κοινές Ευρωπαϊκές βάσεις δεδομένων.
Το μόνο που δεν είπε είναι να δώσουμε στους πρόσφυγες Κάρτα του "Αλλοδαπού" Πολίτη. Μήπως σε επόμενο στάδιο;;; O Υπουργός Υγείας είχε μιλήσει για Κάρτα Υγείας για τους μετανάστες (βλ ΕΔΩ). Συνδυάστε τις δηλώσεις. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
Και μετά τους Αλλοδαπούς; Οι Έλληνες θα είναι σε "μειονεκτική" θέση σε σχέση με τους Αλλοδαπούς; Θα έχουν οι Αλλοδαποί και δεν θα έχουν οι Έλληνες;;;

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Παράταση για τις νέες ταυτότητες έως το 2018-ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Να γιατί πρέπει να είμαστε όλοι στις 26 Μαρτίου στο Σύνταγμα. Η επιτυχία της συγκέντρωσης της εβδόμης Φεβρουαρίου ενάντια στην κάρτα του πολίτη, ανέτρεψε τα σχέδια όλων αυτών των φασιστικών δυνάμεων που θέλουν να εφαρμόσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η συγκέντρωση της εβδόμης Φεβρουαρίου διοργανώθηκε από ανεξάρτητες δημοκρατικές και θρησκευτικές δυνάμεις του τόπου. Το αποτέλεσμα;;

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

0 AΘΕΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/03/aceb8ceb5cebfceb9-cebaceb1ceb9-cf88cf85cf87cebfcf80ceb1ceb8ceb5ceb9cf83-cebacf85ceb2ceb5cf81cebdcebfcf85cebd-cf84ceb7cebd-ceb5cebbcebb.jpg?w=750AΘΕΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

0 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΛΟΓΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ…

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Όσα δεν γνωρίζετε για την κάρτα πολίτη-microchip RFID.Αποκάλυψη του Ιωάννη-Υγεία-Εγκεφαλικός έλεγχος. Από εκπομπή της Κατερίνας Βασιλείου.

Όσα δεν γνωρίζετε για την κάρτα πολίτη-microchip RFID.Αποκάλυψη του Ιωάννη-Υγεία-Εγκεφαλικός έλεγχος. Από εκπομπή της Κατερίνας Βασιλείου.
Δείτε το βίντεο και διαδώστε το:

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

0 Η διαπλοκή ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!

Του Κωνσταντίνου Τρέμπελη.

Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά απλά αναρωτιέμαι.
Tο αφεντικό είναι υπόδικος για πολλά κακουργήματα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα.
Τον κυνηγά και η εφορία, καθώς χρωστούσε πάνω από 120.000.000 ευρώ και το ρύθμισε (με την κυβέρνηση Τσίπρα) στα 59.000.000 ευρώ από τα οποία δεν έχει καταβάλει σεντ.
Είναι, μεταξύ των άλλων, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
Τι έκανε, λίγες μέρες πριν προκηρυχθεί διαγωνισμός, για νέες (4) άδειες;

0 Υπέστειλαν την Ευρωπαϊκη Σημαία 6 Δήμοι! #MenoumeEuropi «Δεν είναι η Ευρώπη της αλλελεγγύης και της αδελφοσύνης»

Η σημαία της ΕΕ δεν κυματίζει πλέον στα κτίρια έξι δήμων κοντά στη Σεβίλλη γιατί «αυτή δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε να οικοδομήσουμε. Δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης και της αδελφότητας που μας εμπνέει», όπως τόνισε ο Άλβαρο Γκαρθία, ο δημοτικός σύμβουλος της Πεδρέρα, του πρώτου από τους έξι δήμους που δεν θα επιτρέψουν στις σημαίες της ΕΕ να κυματίζουν στα δημαρχεία και τα δημόσια κτίριά τους «έως ότου οι ευρωπαϊκοί θεσμοί συνεχίζουν να παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ότι αφορά το άσυλο και την υποδοχή των προσφύγων».

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

3 Γέροντας Γαβριήλ 13-1-16 Όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν!!!

Γέροντας Γαβριήλ όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν 13-1-16.Το θέμα της κάρτας του πολίτη είναι και πνευματικό αφορά την ψυχή μας.Κατά τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο είναι ψυχική πτώση και άρνηση του Χριστού εφόσον συντασσόμαστε στο αντίχριστο σύστημα που όπως λέει η αποκάλυψη δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει η να πουλά χωρίς τον αριθμό 666 που υπάρχει πλέον σε όλη την κρατική μηχανογράφηση.

0 Πῶς θά γίνουν "ἀθάνατοι"... ὅσοι θά πάρουν τό τσιπάκι-χάραγμα;... ERT3 13-2-16 (βίντεο & video about how to be "immortal" if you take the RFID chip!)

Μέ τσιπάκια, 666,
καί ἐπέμβαση στή Δημιουργία τοῦ Θεοῦ,
δέν γίνεσαι ἀθάνατος.
Ἀντίθετα,
θά σβησθεῖς ἀπό τό Βιβλίο τῆς Ζωῆς τοῦ Θεοῦ
ἐξάπαντος!

0 ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ γιά τόν Οἰκουμενισμό-Πανθρησκεία τοῦ Ἀντιχρίστου!

Νά ξέ­ρε­τε ὅ­μως, ὅ­τι ὁ Οἰ­κου­με­νι­σμός εἶ­ναι ὁ τε­λευ­ταῖ­ος πρό­δρο­μος τοῦ Ἀν­τι­χρί­στου· δι­ό­τι ὅ­ταν θά γί­νη μιά ἰ­σο­πέ­δω­σις θρη­σκευ­τι­κή καί πο­λι­τι­κή, κυ­βερ­νη­τι­κή, καί θά ὑ­πάρ­ξη ἕ­νας μό­νον πού θά κυ­βερ­νή­ση τόν κό­σμον, αὐ­τός ὁ ἕ­νας κα­τά τήν Ἁ­γί­αν Γρα­φήν καί τούς Πα­τέ­ρες, (ἔρ­χον­ται δέ τά Πρω­τό­κολ­λα τῶν Σο­φῶν τῆς Σι­ών πλά­ϊ νά μᾶς τό ποῦν, πού εἶ­ναι τε­λεί­ως ἀ­νε­ξάρ­τη­ρα ἀ­πό τήν Ἁ­γί­αν Γρα­φήν, εἶ­ναι προ­ϊ­όν­τα τῶν Ἑ­βραί­ων), αὐ­τός θά εἶ­ναι ὁ Ἀν­τί­χρι­στος.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

0 ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Το Ηράκλειο Κρήτης είναι εδώ και βοηθάει στο κάλεσμα του Παναγιώτη Ασημάκη για την δική μας επανάσταση..!!


Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 26/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ονομάζομαι Παναγιωτης Ασημακης και είμαι άνεργος σε μια Χώρα που δεν μου δίνει την ελπίδα για ποιότητα Ζωής , ούτε στην περίπτωση ανεύρεσης εργασίας. Αγαπώ την χώρα μου και εξοργίζομαι όταν  βλέπω να την καταστρέφουν, έτσι απλά χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν..
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και ο Έλληνας έχει ταλέντο να ξεχνάει, γι’ αυτό διοργανώνεται η παραπάνω επανάσταση ενάντια σε ένα κράτος Εχθρό της Ελλάδας..!!
Είμαστε σκλαβωμένοι σε ένα μνημόνιο όπου με κάνει να ανησυχώ αν η Πατρίδα μου έχει την Ελληνική ή την Γερμανική σημαία.
Δεν ανήκω πουθενά για αυτό και θέλω να κάνω την διαφορά, στην Ελλάδα του 2016 όπου ο Έλληνας  αυτοκτόνησε, πεινάει και εξαθλιώνεται.

0 Η οικονομία στο ρεύμα 'μολύνει' επιβάτες και εργαζόμενους στο Μετρό

Η υπολειτουργία από το 2012 του εξαερισμού στο Μετρό της Αθήνας για λόγους οικονομίας στο ρεύμα ευθύνεται για το ρεκόρ ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια και διοξείδιο του άνθρακα στις αποβάθρες.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ήδη από το 2012 και με εντολή της τότε διοίκησης το σύστημα εξαερισμού, για λόγους οικονομίας στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, λειτουργεί στο 1/3 των δυνατοτήτων του.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

0 Tά Μέσα Μαζικῆς Ἐξαπάτησης ἐνορχηστρωμένα μᾶς λένε ψέματα! Τόσο γιά τούς πρόσφυγες πού ΔΕΝ εἶναι Σύριοι, ὅσο καί γιά τίς δῆθεν "συμφορές" τους! (βίντεο)

Ὁ Λυκοῦργος Μαρκούδης στήν ἐκπομπή
«Γράμματα Σπουδάματα» ἀπό τό 4Ε,
μέ τόν Δάσκαλο καί Θεολόγο Δημήτρη Νατσιό
πού ἔγινε στίς 27/1/2016.

0 Εἶπε ὁ γάιδαρος τόν πετεινό "κεφάλα"! Ὁ Ὑπουργός Παιδείας κ. Φίλης, ἀπαγορεύει τήν ἐπίσκεψη τοῦ Μητροπολίτη Μεσογαίας σέ Σχολεῖα!

Δέν εἴμαστε ρατσιστές.
Ὁ κάθε ἄνθρωπος εἶναι μοναδικός
καί μπορεῖ νά προσφέρει, νά εἶναι καλός,
ἀκόμα καί νά ἁγιάσει μέ ἤ χωρίς πτυχία.
Ὅμως, τό ἴδιο ἰσχύει καί γιά τήν ἑωσφορική ἔπαρση.
Μπορεῖ νά τήν συναντήσεις
ὄχι μόνο σέ ἀνθρώπους μέ περγαμηνές,
ἀλλά παραλόγως
καί σέ ἀνθρώπους μέ μηδαμινά γνωσιολογικά προσόντα!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

0 Κατὰ βάθος ὅμως …ἐξελισσόμεθα!!!

Ἡ Ν.Δ. τοῦ «Ἐθνάρχη» ἄνοιξε ἔστρωσε χαλιὰ γιὰ νὰ μποῦμε στὴν Εὐρώπη καὶ νὰ ξεκινήσῃ ἡ …«ἐξελιγμένη» πορεία μας…

Τὸ ΠΑΣΟΚ τοῦ Ἀνδρέα παρέλαβε χώρα καὶ τὴν μετέτρεψε σὲ χώρα χρέους…

Τὸ ΠΑΣΟΚ τοῦ Σημίτη παρέλαβε χώρα χρέους καὶ τὴν μετέτρεψε σὲ χώρα ἰδιωτῶν χωρὶς ἀποταμιεύσεις…
(Χρηματιστήριο, φάγωμα ἀποθεματικῶν ἀσφαλιστικῶν ταμείων, Ὀλυμπιακοί, Ἐξοπλιστικά)….

0 Έλα έλα Ειρήνη Παντελής Σαλούστρος

Ακούστε σε μελωδία και ερμηνεία την τραγική κατάσταση της Ελλάδας μας απο τον φίλο μας Παντελή Σαλούστρο
Μουσική-Ερμηνεία:Παντελής Σαλούστρος
Στίχοι:Μανώλης Κοντογιάννης
Λύρα:Σήφης Στειακός

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

0 ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 1922

Το 1922 όταν οι Έλληνες Πρόσφυγες έβρισκαν καταφύγιο στην "Συρία".
Και τώρα ρωτάμε: Αλήθεια υπήρξε όμως Συρία το 1922;;

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

1 H προφητεία για τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα του Γέροντα Θεόκλητου Διονυσιάτη

Έγραφε, προφητικά, ο Γέροντας Θεόκλητος Διονυσιάτης τον Νοέμβριο του 2001.....


(Απόσπασμα από ένα προφητικό και αρκετά επίκαιρο άρθρο του αειμνήστου Γέροντος Θεόκλητου Διονυσιάτου που δημοσιεύτηκε στον O.T. στις 23 Νοεμβρίου 2001 και που αναφέρεται στην εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.)

0 Ξυπνῆστε Ὀρθόδοξοι Ἕλληνες! Ἡ "ἐθνική" μας ἀστρολόγος... προπαγανδίζει τόν Ἀντίχριστο! (βίντεο)


Σέ τηλεοπτικό πρωινάδικο στίς 15-2-216:
Ἐξωφρενικό!
Ἡ γνωστή, ἐπί ὁλάκερες δεκαετίες,
ἀστρολόγος τῶν τηλεοπτικῶν καναλιῶν καί περιοδικῶν,
πού βγάζει πλούσια τά πρός τό ζῆν της
πουλώντας νεοεποχίτικες κοπανιστές "ἀστεροειδεῖς" μαντεῖες,
χρησιμοποιεῖται ἀπό τό θεομάχο σύστημα
τῶν Μέσων Μαζικῆς Ἐξαπάτησης