Τρίτη 31 Μαΐου 2016

0 Πρόσκληση από τον Παμποντιακό Σύλογο Αργώ 1 Ιουνίου και ωρα 18:30 στο Αίθριο του πολεμικού μουσείου.


0 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ: «Έσχατος κριτής επί θεμάτων πίστεως είναι η συνείδηση του πληρώματος της Εκκλησίας».

Εκτενή επιστολή για τους προβληματισμούς και τις αντιρρήσεις των Αγιορειτών για τα θέματα της Πανορθόδοξης Συνόδου έστειλε μετά από μακρές συνεδριάσεις κατά την εβδομάδα των Μυροφόρων η Έκτακτη Σύναξη των Ηγουμένων και Αντιπροσώπων των 20 Ιερών Μονών του Αγίου Όρους στον Οικουμενικό Πατριάρχη. Μάλιστα αποφασίσθηκε η επιστολή να κοινοποιηθεί σε όλες τις Αυτοκέφαλες Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

0 Χάνοντας τὸν λογαριασμὸ στὸ …ξεπούλημα!!!

Τ(ι)ούτοι δω οι σαλονάτοι… παρα-μορφωμένοι μαλακοαστοί που’χετε μπομπάρει το κοινοβολευτήριο που εκπροσωπεί την ξεφτίλας σας, εκτός απο αλητήριοι κηφήνες είναι και πανηλίθιοι…

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

0 Η Ιστορία του Έλληνα πιλότουπου οι Τούρκοι ζητού δις ισόβια (φωτο)

Είκοσι χρόνια μετά την πτώση του τούρκικου F-16 οι Τούρκοι απαιτούν να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του Ελληνα αεροπόρου Θάνου Γρίβα, να καταδικαστεί σε δις ισόβια δεσμά και να τους καταβληθεί αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ.
Η ανήκουστη αυτή απαίτηση αφορά στην υποτιθέμενη κατάρριψη του F-16 και τον θάνατο του κυβερνήτη του Ναΐλ Ερντογάν τον Οκτώβριο του 1996. Η όλη υπόθεση, εκτός από τον θόρυβο και τις υποψίες ανθελληνικής προπαγάνδας, επαναφέρει μνήμες από μια πραγματικά κολασμένη περίοδο.

0 Βρέθηκε ο τάφος του Αριστοτέλη στα Στάγειρα (εικόνες – video)

Εντοπίστηκε ο τάφος του Αριστοτέλη στα Στάγειρα (στη σημερινή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής). Πρόκειται για ένα ηρώο-μνημείο, στο οποίο τοποθετήθηκε η τέφρα του μεγάλου φιλοσόφου (384-322 π.Χ.). Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού «στο Κόκκινο 105,5», εντός της ημέρας θα γίνουν ανακοινώσεις από τον αρχαιολόγο, Κώστα Σισμανίδη, ο οποίος έχει αφιερώσει την επιστημονική ζωή του στον εντοπισμό της τελευταίας κατοικίας ενός εκ των μεγαλύτερων θεωρητικών της αρχαιότητας και του πατέρα της «λογικής».

0 Οι μάρτυρες και ο Μάρτυρας

Κατέθεταν στη δίκη του Κολοκοτρώνη σειρά από μάρτυρες κατηγορίας ο ένας πίσω από τον άλλο. Σαν τελείωσε ή σειρά τους κι ήρθε η ώρα των μαρτύρων υπεράσπισης, μπήκε στην αίθουσα υποβασταζόμενος ένας ανάπηρος οπλαρχηγός, με το σώμα γεμάτο τούρκικα βόλια. Τότε, ο συνήγορος είπε προς το Δικαστήριο:

0 ΓΕΡΩΝ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ .

ΓΕΡΩΝ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ.

0 Ἡ Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων δημιουργεῖ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΑ γιά νά συγκεντρώσει στήν τσέπη της τόν πλοῦτο τῆς Ἑλλάδας καί λοιπῶν χωρῶν, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ!

Στόχος της Νέας Τάξης είναι να συγκεντρώσει τον πλούτο των κρατών και των ιδιωτών σε ένα κέντρο-εξουσίας (μητρική εταιρεία), προκειμένου, εξαγοράζοντας τα χρέη παγκοσμίως, να θέσει υπό την εξουσία του τους πάντες.
Σε αυτή την κατεύθυνση δημιουργούνται ενδεχόμενα υπερταμεία σε κάθε χώρα, η οποία ελέγχεται από αυτό που ονομάζουμε «Δύση».

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ- 29 Μαίου στις 12:00 όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Εγώ σας τα λεγα, εσείς δε μ' ακούγατε..!! (Βίντεο)

Ο Αγώνας συνεχιζεται. Κυριακή 29 Μαίου στις 12:00 όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα
Θελετε την Ελληνικη σημαια η την Γερμανική ???
Σε μας έπεσε ο κλήρος για να σώσουμε την Ελλαδα
Λάβετε μερος στην μεγάλη διαδήλωση..

0 Αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην διορθόδοξη Σύνοδο, στην Κρήτη! Εχουν αντικατασταθεί όλοι!

Συνολικά 25 Μητροπολίτες που είχαν ορισθεί από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου για να συμμετάσχουν εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο των Ορθοδόξων, την πρώτη μετά στο σχίσμα των Εκκλησιών, έχουν παραιτηθεί. Οι συγκεκριμένοι ιεράρχες έχουν αντικατασταθεί από άλλους Μητροπολίτες και αύριο, που συγκαλείται εκτάκτως η Σύνοδος της ιεραρχίας της Εκκλησίας την Ελλάδος, θα τοποθετηθούν για μια ακόμη φορά στα θέματα που θα συζητηθούν στη Μεγάλη Σύνοδο.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

0 Κατάθεση – σοκ 5χρονου: Ο Γέροντας με φιλούσε στο στόμα και μου βαζε δάχτυλο!!!

Αρχιμανδρίτης που καταγγέλλεται για παιδεραστία έχει στενότατες σχέσεις με ίδρυμα της Κομοτηνής, στο οποίο φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται δεκάδες ανήλικα παιδιά!

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί το έγγραφο της κατάθεσης ανηλίκου, ηλικίας 5 ετών, σε Πταισματοδίκη το οποίο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η ΦΩΝΗ.

0 Προφητεῖες γιά τήν ἐπερχόμενη "Ἁγία" καί "Μεγάλη" Σύνοδο!!!

Άγιος Ιουστίνος ο Πόποβιτς 1971
Προς την Ιερά σύνοδο της Ιεραρχίας της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας «Υπόμνημα » με τίτλο: «Περί την μελετωμένην “Μεγάλη Σύνοδο” της Ορθοδόξου Ἐκκλησίας. Υπόμνημα πρός την Σύνοδο της Ιεραρχίας της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας»

0 Φόρος σέ ὅσους ἔχουν INTERNET στό σπίτι καί συνδρομητική τηλεόραση! Πλάγιο φίμωτρο στήν ἐθνική ἐνημέρωση καί στήν πνευματική ἀφύπνιση!

Διαβάσαμε στό aorata-gegonota.blogspot.gr πώς θεωροῦνται πλέον πολυτέλεια ἀπό τό Κράτος ἡ χρήση τοῦ διαδικτύου καί ἡ συνδρομητική τηλεόραση!
Γιά τό δεύτερο, δηλαδή γιά τήν τηλεόραση, δέν μᾶς ἐνδιαφέρει ἰδιαιτέρως. Κι αὐτό, διότι ἔχουν διεισδύσει σέ αὐτήν τό ψέμα, ἡ μαζική χειραγώγηση καί ἡ διαφθορά σέ τέτοιο σημεῖο, πού καλό θά ἦταν νά πετάξουμε τήν τηλεόραση ἀπό τό παράθυρο, ὥστε νά γλιτώσουμε τίς ψυχές μας ἀπό τό καθημερινό της δηλητήριο καί νά ἀξιοποιήσουμε ὠφέλιμα τόν χαμένο καί ζημιογόνο χρόνο μας. Δικαίως ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός προφήτευσε πώς θά ἔλθει καιρός πού θά μπεῖ ὁ διάολος σέ ὅλα τά σπίτια (ἡ τηλεόραση) καί θά ἔχει τά κέρατά του πάνω στά κεραμίδια τους (οἱ κεραῖες της).

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

0 Το Άγιο Όρος Σταματάει να μνημονεύει τον Βαρθολομαίο! Διαβάστε την Ανοικτή Επιστολή Αγιορειτών Πατέρων προς το Οικουενικό Πατριαρχείο..

Καταιγισμὸς ἀντιδράσεων ἀπὸ τὸ Ἅγιον Ὄρος

Ἀνοικτὴ Ἐπιστολὴ Ἁγιορειτῶν Πατέρων πρός: Τὸ Οἰκουμενικὸν Πατριαρχεῖον, τὰς λοιπὰς αὐτοκεφάλους Ὀρθοδόξους Ἐκκλησίας, τὴν Ἱερὰν Κοινότητα Ἁγίου Ὄρους, τὸ χριστεπώνυμον πλήρωμα τῆς Ἐκκλησίας:

«Πραγμάτων ἐπιδρομαί… τά τῶν φίλων ἄπιστα, τά τῆς Ἐκκλησίας ἀποίμαντα. Ἔρρει τά καλά, γυμνά τά κακά. Ὁ πλοῦς ἐν νυκτί, πυρσός οὐδαμοῦ. Χριστός καθεύδει, τί χρή παθεῖν;…».

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

3 ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ- Αυτό θα έπρεπε να ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σε όλα τα κανάλια!! (VIDEO)

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ – ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ...


Συγκλονιστικές εικόνες με το κοριτσάκι να μπαίνει στο περιπολικό και να ''χαιρετάει'' κουνώντας το χεράκι του, τους παρευρισκόμενους πολίτες που δεν ήξεραν τι να πουν για το απάνθρωπο θέαμα που έβλεπαν μπροστά τους.....Και όλα αυτά;για ένα ευρώ και σαράντα λεπτά....Αυτό το πανέμορφο πλασματάκι, μπαίνει στο περιπολικό και συλλαμβάνεται μαζί με την μαμά του…

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

1 ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του!

Την έγγραφη παραίτησή του από την Αγία και Μεγάλη Ιερά Σύνοδο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιά:



ΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

0 "Προοδευτικοί" VS "Συντηρητικῶν"! Ὁ κούφιος "προοδευτικός" τίτλος τῶν Οἰκουμενιστῶν-"Μεταπατερικῶν"-Νεοεποχιτῶν καταρρέει! Μία μικρή ἀνάλυση γιά ὅσους ξέχασαν τά Ἑλληνικά...

"Προοδευτικοί" VS "Συντηρητικῶν"! Ὁ κούφιος "προοδευτικός" τίτλος τῶν Οἰκουμενιστῶν-"Μεταπατερικῶν"-Νεοεποχιτῶν καταρρέει! Μία μικρή ἀνάλυση γιά ὅσους ξέχασαν τά Ἑλληνικά...

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

0 Ανιστόρητη δήλωση από τον πάπα: o Χριστός έδωσε στους μαθητές του την ίδια εντολή κατάκτησης με το κοράνι! Καί ἄλλα ἀντίχριστα λεγόμενα!

Προσέξτε τίς ὑπογραμμίσεις καί τό σχόλιο πού σᾶς κάνουμε
ἀπό τό Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Αποσπάσμα από την αποκλειστική συνένετευξη που παραχώρησε ο ποντίφηκας πάπας Φραγκίσκος στους Guillaume Goubert, διευθυντή της εφημερίδας « La Croix » και στον Sébastien Maillard, ειδικό απεσταλμένο στη Ρώμη.

0 Το στίγμα 1462/2005 του Αρείου Πάγου

ARB#73-Justice-1-1
Εκτός ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού η Ελλάδα 

0 Τα άλλο θα δούμε ακόμη....!!!! Σοκαριστικό περιστατικό στην Κόρινθο με αλλοδαπό που τα έπινε πάνω στο άγαλμα του Αρχιεπίσκοπου Δαμασκηνού! (Εικόνες)

Πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στην Κόρινθο με αλλοδαπό μεθυσμένο.

0 Απόφαση – σταθμός για τις εισπρακτικές εταιρείες

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την υπ΄αριθμ. 26/2016 απόφασή της έκρινε ότι είναι παράνομη η ανακοίνωση από τις εισπρακτικές εταιρείες «σε τρίτο – µη οφειλέτη» όπως είναι συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, του συνόλου των στοιχείων που φορούν τον οφειλέτη.
Την Αρχή την απασχόλησε η εισπρακτική εταιρεία «Μέλλον Ανώνυμη Εταιρεία Ενημέρωσης Οφειλετών» με αφορμή την υποχρέωση που έχουν από τη νομοθεσία οι εισπρακτικές εταιρείες για καταγραφή των συνομιλιών τόσο με τους οφειλέτες όσο και με τα συγγενικά ή τρίτα πρόσωπα των οφειλετών που απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις των εταιρειών αυτών.

0 Ομαδική και ατομική μήνυση κατά Τσίπρα και παντός υπευθύνου (πολιτικού, δημοσιογράφου, τραπεζίτη), για έσχατη προδοσία κ.α.

Την… κατάσταση στα χέρια τους πήραν 30 και πλέον κάτοικοι του Αιγίου, οι οποίοι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, μηνύοντας κάθε υπεύθυνο από πολιτικούς, δικαστικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και τραπεζίτες, κατηγορώντας τους με στοιχεία για πραξικόπημα, δωσιλογισμό, προπαγάνδα υπέρ του εχθρού, σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης και επικαλούμενοι το δεδικασμένο δικαστηρίων του 1944 αλλά και το άρθρο 120 του Συντάγματος.

0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ

Στις 18 / 04 / 2016, έδωσα κατάθεση στην αξιότιμη ανακρίτρια Ιωαννίνων, στην οποία παρέδωσα και όλο το υλικό που είχα έως εκείνη την στιγμή συγκεντρώσει.
Ακολούθως και με την σύμφωνη γνώμη της, αντίγραφα του φακέλου επιδόθηκαν στις κάτωθι δημόσιες και δικαστικές αρχές:

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

0 ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

Ειπωθήκαν τόσα ψέμματα, που ντράπηκαν και τα ίδια, αφού δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λέγαν..





0 Ο Αγώνας συνεχίζεται.. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

 Το οτι ανακοίνωσαν πως η κάρτα του πολίτη - νέα ταυτότητα πήρε αναβολή για δύο χρόνια  αυτό δεν σημαίνει οτι εφησυχαζόμαστε. Κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά..

 Ο αγώνας δεν σταματά..!!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

0 Έλληνες Νεομάρτυρες ιερείς στην Κατοχή και τον Εμφύλιο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940


"Βαράτε. Είμαι Έλληνας Παπάς. Πεθαίνω για το Χριστό και την Πατρίδα"
(π. Ιωακείμ Λιόλιας)


Του π. Κωνσταντίνου Δ. Βαστάκη
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΤΟΛΜΗ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2001

0 " ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... π. Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος"

Κάπως έτσι θυμάμαι την εμπειρία από τα όμορφα παραμύθια της γιαγιάς, τις παραδοσιακές, διδακτικές ιστορίες, αλησμόνητες για την καρδιά, αξέχαστες για την θύμηση του νου, που χρόνια πριν μας γαλούχησαν, μας μεγάλωσαν με το όραμα μιας πατρίδος, που ξέρει να τιμά την ιστορία της, να ζει με γνώμονα την παράδοσή της.
Εμπειρίες παλαιών, καταθέσεις καρδιάς απλών ανθρώπων που γεύτηκαν της κατοχής το πικρό ποτήρι, της πείνας την παράξενη γεύση, του ξεριζωμού την άδικη τιμωρία. Και με αυτά τα ακούσματα γενεές νέων ανθρώπων, τότε που η οικογένεια είχε βαθειά τις ρίζες της στην παράδοση, ανατράφηκαν με υψηλά ιδανικά, με αξίες, αγάπη προς την πατρίδα, πίστη στην Εκκλησία και σεβασμό στην ιστορία. Τότε οι παλαιοί μιλούσαν για χρόνια ματωμένα και ξεριζωμένα που κανείς δεν μπορούσε να τα διαγράψει από την ψυχή τους.

1 Προφητεία Αγίου Νείλου του Μυροβλύτου.Οι έσχατες Ημέρες

Κατά το 1900 βαδίζοντας προς τον μεσασμόν
του 8ου αιώνος άρχεται ο κόσμος του καιρού
εκείνου, να γίνεται αγνώριστος.
Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως
του Αντιχρίστου θα σκοτισθεί η διάνοια
των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός
και θα πληθυνθεί σφόδρα η ασέβεια και η
ανομία, τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται
αγνώριστος, αι μορφαί των ανθρώπων
θα μετασχηματίζωνται και δεν θα
γνωρίζωνται οι άνδρες από τας γυναίκας
διά της αναισχύντου ενδυμασίας και των
τριχών της κεφαλής, οι τότε άνθρωποι

0 π. Αρσένιος: Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας ως στρατηγικός στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Βίντεο)

π. Αρσένιος: Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας ως στρατηγικός στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

0 Kαλλιτεχνικό Εργαστήρι Του Φειδία Με 130 Αρχαία Αγάλματα Κάτω Από Την Ακρόπολη Και Το Υπουργείο Πολιτισμού Το … Αγνοεί !!!

Κάποιοι από τους πολλούς επίσημους αριθμούς πρωτοκόλλου που έχει πάρει η υπόθεσις… κι όμως παραμένει θαμμένη, κι αυτή όπως και το εργαστήριο κάτω από την Ακρόπολη!!! Και μάζι μ” όλα αυτά, η Αλήθεια και η Ιστορία!


Μερκούρη, Μικρούτσικος, Βενιζέλος, Σταϊκούρας, Καραμανλής, Βουλγαράκης, Λιάπης, Γερουλάνος, έθαψαν το αρχαίο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών»!!!

0 Τί ἐστί: "βιομετρικά στοιχεῖα"! Εἰς ὁδόν Ἀντιχρίστου... (βίντεο)

Ἡ ἱριδοσκόπηση ὁδηγεῖ σταδιακά σέ τύφλωση!
Ἐνῶ τό τσιπάρισμα στό σῶμα σέ ἑλκώματα-καρκίνους!
Καί κάτι ἀκόμα!
Οἱ κρατικές ὑπηρεσίες πού θά ἔχουν στά κομπιοῦτερ τους
τά βιομετρικά μας στοιχεῖα,
ἤ ὁ ὅποιος κακόβουλος κρατικός ὑπάλληλος ἤ ὁ ὅποιος χάκερ

0 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ: Οἱ Χριστιανοί νά βλέπουμε καί νά γνωρίζουμε ἤ νά μή βλέπουμε καί νά μή γνωρίζουμε αὐτά πού ζοῦμε;

Τελικά νά βλέπουμε καί νά γνωρίζουμε ἤ νά μή βλέπουμε καί νά μή γνωρίζουμε οἱ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί τά γεγονότα πού διαδραματίζονται καί ζοῦμε;
Εἶναι μία συχνή ἀπορία πολλῶν, ἄν ὄχι ὅλων, τῶν Χριστιανῶν!
Μάλιστα, ἔχει μετατραπεῖ σέ "σημεῖον ἀμφιλεγόμενον", διότι οἱ ἀπαντήσεις σέ αὐτήν τήν αὐτήν τήν ἀπορία ἐκ κληρικῶν καί λαϊκῶν διΐστανται, ἄλλωτε σέ: "ναί" καί ἄλλωτε σέ: "ὄχι".

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

0 Ένωση Θεολόγων κατά Φίλη για το μάθημα των Θρησκευτικών

Ανοιχτή επιστολή στην οποία καταγγέλλει την απόφαση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη να προχωρήσει στη μείωση των ωρών διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών έδωσε στη δημοσιότητα η πανελλήνια ένωση Θεολόγων.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

0 Η επική επιστολή του Οδυσσέα Ανδρούτσου που κατακεραυνώνει τους …σημερινούς κυβερνώντες! Γι’ αυτό και την εξαφάνισαν από τα αναγνωστικά.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ


(φωτο:Η πραγματική μορφή του Οδυσσέα Ανδρούτσου αποτυπωμένη σε λιθογραφία ξένου φιλέλληνα περιηγητή, ο οποίος τον ζωγράφισε με φόντο τα βουνά της Ελλάδας και αρχαίους κίονες, προκειμένου να καταδείξει τη σχέση του ήρωα με την αρχαία Ελληνική Παιδεία.)

0 Ιδού το σήμερά σου Ελλάδα..!!


H Ιστορία ,η Θρησκεία και η Οικογένεια ,
είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Έλληνα,
αν λοιπόν κάποιος θέλει να τον απορρυθμίσει ,
χτυπά αυτούς τους τρείς άξονες..
Ιδού το σήμερά σου Ελλάδα!!!

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

0 Η Θυσία της μάνας! Εάν καταφέρεις να επιζήσεις, να θυμάσαι μόνο ότι σ΄ αγαπώ...

ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΚΤ 2012: Είναι αληθινή ιστορία που διαδραματίστηκε λίγες ώρες μετά από σεισμό στην Ιαπωνία. Θα μπορούσε να είναι και αυτή ένα παραμύθι, όμως. δεν είναι. Είναι η πραγματικότητα που μας θυμίζει πως τα παραμύθια δεν είναι πάντα μύθος.

0 Εν μέσω συκοφαντών και κακών Επισκόπων- Ἐν μέσῳ σκορπίων, Μακαριστός Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης

Προφητικότατος ὅπως πάντα
ὁ ἀξιοθαύμαστος αὐτός Ἐπίσκοπος!
Διακαῶς θά ἐπιθυμούσαμε νά τόν εἴχαμε ζωντανό
ἐδῶ καί τώρα,
στούς ἄνυδρους αὐτούς πνευματικούς καιρούς πού ζοῦμε
τῆς ἐπισκοπικῆς λειψανδρίας,
καί νά πᾶμε νά κλεισθοῦμε κάτω ἀπό τίς φτεροῦγες του.
Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - Στις 29 Μαΐου και ώρα 12:00 στο Σύνταγμα οι Έλληνες που πραγματικά νοιάζονται και αγαπάνε την πατρίδα, θα αντιδράσουν ενάντια σε όλα τα κόμματα.. Μήπως ήρθε και η δική σου ώρα να αντιδράσεις;;(Βίντεο)


Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης Ασημάκης από την Επανάσταση ενάντια στους 300 
Όταν απέλυσαν τον συνάδελφό σου, δεν αντέδρασες γιατί εσύ είχες δουλειά και μετά απολύσανε κι εσένα. Όταν κατάσχεσαν το σπίτι του γείτονα, δεν αντέδρασες γιατί δεν πείραξαν το δικό σου και σε πέτυχε στην καφετέρια να παίζεις τάβλι. Όταν διαδήλωνε ο κόσμος στο Σύνταγμα, δεν αντέδρασες γιατί είχες αγώνα σήμερα, πίνοντας μπάφους και παίζοντας προ. Τώρα που περνάει το ασφαλιστικό δεν αντιδράς, γιατί προτιμάς να το παίξεις Τσε Γκεβάρα πίσω από ένα πληκτρολόγιο, Όταν θα έρθουν να πάρουν την χώρα, μάλλον δεν θα αντιδράσεις και πάλι γιατί θα περιμένεις από την βουλή να σε σώσει ..

0 Έτσι έκαναν … “δουλειές” οι καναλάρχες! Δάνεια 95 εκατ το Mega και δεν έχει 3 εκατ για την άδεια.Προσφυγή κατά Παππά από Ψυχάρη

Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουμε όλοι κανάλια και επιχειρήσεις. Δηλαδή με …
θαλασσοδάνεια από τράπεζες… Η Τηλέτυπος, ιδιοκτήτρια εταιρία του Mega, προσέφυγε δια χειρός του προέδρου της, ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, σε προδικαστική διαδικασία, κατά του Νίκου Παππά, για την απόφαση της τιμής-εκκίνησης για τις άδειες των 3 εκατ ευρώ!!!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

0 Μετά το δακτυλικό αποτύπωμα, το εγκεφαλικό.. Γι' αυτό λέμε όχι στην Κάρτα του Πολίτη!

Γι' αυτό λέμε όχι στην Κάρτα του Πολίτη! Έτσι και ξεκινήσουμε με τα τσιπάκια, την ηλεκτρονική ταυτοποίηση και τη βιομετρική αναγνώριση, δεν μπορούμε καν να φανταστούμε που θα καταλήξουμε! Σκοπός μας πρέπει να είναι να μην μπούνε στη ζωή μας τα τσιπάκια...

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

0 Θαύμα..!!Η Ιστορική εκκλησία στη Μελβούρνη καταστράφηκε από πυρκαγιά. Όμως ο Επιτάφιος δεν έπαθε απολύτως τίποτα..!! (Φωτος)

Η Ιστορική εκκλησία στη Μελβούρνη καταστράφηκε από πυρκαγιά. Όμως ο Επιτάφιος και το ιερό δεν έπαθαν απολύτως τίποτα..!! Δείτε τις φωτογραφίες..!!

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

0 "Αφόρητες" πιέσεις των ΗΠΑ για να δοθεί στους Έλληνες η Κάρτα του Πολίτη με τσιπάκι...

Πιεζουν μεχρι και οι ΗΠΑ με δελεαρ την καταργηση της βιζας
Αλλάζουν υποχρεωτικά όλες οι ταυτότητες το 2017 – Πόσο θα πληρώσουμε. «Αφόρητες» χαρακτηρίζουν ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τις πιέσεις της Ουάσιγκτον για τον εκσυγχρονισμό των αστυνομικών ταυτοτήτων στην Ελλάδα.