Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

0 Δέκα πράγματα που δεν θέλουν να ξέρουμε για τον Καντάφι.



Δέκα πράγματα που δεν θέλουν να ξέρουμε για τον Καντάφι.

0 Υπάλληλος του Δήμου Πάρου παρέμεινε κρατούμενος για αναρτήσεις του στο facebook!!! ...

Τον μπελά του βρήκε ο υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Πάρου, ο οποίος συνελήφθη και κρατούνταν επί 3,5 ώρες στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς -στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook- ανήρτησε σχόλια για την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

0 Πώς κοιμόταν ήσυχος αυτός ο λαός το βράδυ όταν γνώριζε, έβλεπε, άκουγε το κλάμα ενός παιδιού που του έπαιρναν τα όργανα της εξουσίας τον πατέρα ή τη μάνα του γιατί έτσι πρόσταζε το Κράτος των ανελευθέρων;



Μάθημα Ελληνικής Ελευθερίας.

0 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ-ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες παράλληλα με τις δραστηριότητες μας αναφορικά με τον εξωραϊσμό και διαμόρφωση του χώρου της παλαιάς βάσης του Ναυτικού Κ.Σ.Α.Ν, ως κέντρο υποδοχής αστέγων και αναξιοπαθούντων, πληγέντων από τα μνημόνια και τις ανάλγητες διαδοχικές κυβερνήσεις. Παρατηρήσαμε στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο ποικίλα δημοσιεύματα που αφορούν την κίνηση μας. Πολλά από αυτά είναι θετικά και μέσα στο πνεύμα και πολλά έχουν ως στόχο την απαξίωση, αποσύνθεση υπονόμευση της πανανθρώπινης κίνησης μας.
Σε όποια περίπτωση, είναι ακόμη μια ευκαιρία για εμάς να αποσαφηνίσουμε ποιες είναι οι θέσεις μας γενικότερα μέσα από τον χώρο και για όλα όσα γίνονται έξω από αυτόν και μας αφορούν άμεσα…

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

0 Aἶσχος στό Ἐπίσημο Ἅγιον Ὄρος καί στή Μεγίστη Λαύρα. Ἀντί νά διώκουν τίς αἱρέσεις διώκουν τούς Μοναχούς τους πού μάχονται κατά τῶν αἱρέσεων!

Έν ΑΓΊΩ ΟΡΕΙ 8 / 22 Ιουλίου 2016
Αγίων Μητροφάνους καί Διονυσίου Αγιορειτών .

0 Δυστυχῶς ἡ Ὀρθόδοξη (;...) Ρωσία καθιέρωσε τήν τσιπαρισμένη Κάρτα τοῦ Πολίτη! Εἴμαστε ἀκόμα πιό κοντά στό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου!

Η Ρωσία, η οποία πρέπει να φαίνεται ότι είναι το ισχυρότερο ορθόδοξο κράτος στον πλανήτη, έχει καθιερώσει ήδη την Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

0 Ο Πειραιώς Σεραφείμ για Παρασκευόπουλο: «Θα είστε ηθικοί αυτουργοί της θρησκευτικής αυτοδικίας»

Ἐν Πειραιεῖ τῇ 25ῃ Ἰουλίου 2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Δημοσιοποιεῖται ἡ ἐπιστολή τήν ὁποίαν ἀπέστειλε ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιῶς κ. Σεραφείμ πρός τόν Ἐξοχώτατον κ. Νικόλαον Παρασκευόπουλον Ὑπουργόν Δικαιοσύνης, Διαφάνειας καί Ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων περί τῆς ἀποποινικοποιήσεως τοῦ ἐγκλήματος τῆς βλασφημίας πού διασαλεύει ἐγκληματικῶς τήν κοινωνική συνοχή καί τήν θρησκευτική εἰρήνη.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

0 Εἴμαστε στά ἔσχατα! Ἐπίσημες καί δημόσιες "ἀπαιτήσεις" καί "προσευχές" τῶν Σατανιστῶν μέσα στά Δημαρχεῖα! (βίντεο & video in English about public satanic prayer at Pensacola Council Meeting)

Πρίν λίγες ἡμέρες, (Πέμπτη 14 Ἰουλίου 2016), ὁ David Suhor μέλος τοῦ "Σατανικοῦ Ναοῦ" τῆς Δυτικῆς Φλώριντα καί συμμέτοχος τοῦ Δημοτικοῦ Συμβουλίου τοῦ Δήμου Πενσακόλα τῶν Η.Π.Α., ἀπαίτησε βάσει τῶν συνταγματικῶν δικαιωμάτων του περί ἀνεξιθρησκείας νά προσευχηθεῖ στόν δικό του "θεό", τόν Σατανᾶ, πρίν τήν ἔναρξη τῆς Συνεδρίασης, ζητώντας νά μήν ἀντιδράσουν τά ὑπόλοιπα δημοτικά μέλη.
Σύμφωνα μέ τόν ἀμερικανικό Νόμο, ὅταν γίνεται ἔναρξη ἑνός δημοσίου Συμβουλίου μέ προσευχή, τό δικαίωμα νά ἡγηθεῖ τῆς προσευχῆς ἔχει κάθε πολίτης, ἀκόμη καί μέλος τῆς Σατανικῆς Ἐκκλησίας!!!

0 Ἔρχεται Ἐθνικό Σχέδιο Μεταμοσχεύσεων διά χειρός Ὑπουργοῦ Ὑγείας κ. Ξανθοῦ, μέ τήν συναίνεση καί τῆ Ἐκκλησίας καί τίς "εὐλογίες" τοῦ Ἐπισκόπου Μεσογαίας κ.κ. Νικολάου!

Η ανάγκη συγκρότησης ενός Εθνικού Σχεδίου για τις Μεταμοσχεύσεις με την απόλυτη μάλιστα συναίνεση της Εκκλησίας, αναδείχθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων υπό τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό.

0 «Φακέλωμα» ακόμα και στις κορυφές απόκρημνων βουνών

Έτοιμο το drone του facebook για παγκόσμια παρακολούθηση

Έτοιμο και το drone του Facebook, της εταιρείας στην οποία φακελώνονται αυτοβούλως δισεκατομμύρια χρήστες.

Η πολυεθνική ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη πτήση του Aquila, του πρώτου μη επανδρωμένου ηλιακού αεροσκάφους που θα χρησιμοποιείται για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε απομακρυσμένες περιοχές και φυσικά αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων στους σκληρούς του δίσκους.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

3 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.... ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21. ΈΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ …ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ





Σχόλίο Blogger Υπάρχουν άραγε Πατριώτες δικηγόροι να στηρίξουν αυτο τον Έλληνα που έδωσε μάχη για όλους εμάς ή θα υπάρξουν δήθεν Πατριωτες δικηγὀροιπου θα θέλουν χιλιάδες ευρουλάκια....θα παρακολούθω γιατί τον γνωρίζω προσωπικά....
Σήμερα 20/7 έλαβα συστημένη επιστολή από την εφορία Ναυπλιου όπου μου ανακοινώσε την εγγραφή υποθήκης της α΄ κατοικίας μου για το ποσό οφειλής των 4,238 € (το οποίο προέρχεται από την εισφ. Αλλ. Του 2011, το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ,το Ε.Ε.Τ.Α. και τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α.) τα οποία ουδέποτε αποδέχτηκα ως οφειλή των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας .

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

1 ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΡΑΤΟΜΕΙΤΑΙ Ο Π. ΣΑΒΒΑΣ;;; "Έκκληση προς το Ορθόδοξο Χριστεπώνυμο πλήρωμα"

Ντροπή και στους αγιορείτες που είναι ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων και έχουν βοηθήσει στις συγκεντρώσεις κατά της κάρτας του πολίτη και τώρα δεν πάνε να στηρίξουν τον Π.Σάββα..



Έν Αγίω Όρει 8/21 Ιουλίου 2016,
Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, Θεοφίλου Μυροβλήτου Αγιορείτου.

0 Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Οδοιπορικό "Έλευσις Ελλήνων" στη στέγη αστέγων (Βοτανικός) Βιντεο

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ - οδοιπορικό του "Έλευσις Ελλήνων" στη στέγη αστέγων στο Βοτανικό.

Διαδώστε την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι συνΈλληνες μας για τους Έλληνες αστέγους! Μας χρειάζονται!!!

0 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Φίλης ορίζει ιμάμη στο “hot spot” του Σχιστού, αλλά στα ελληνικά σχολεία καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών ! ! !

Ο αρνητής της Γενοκτονίας... ....... (μου αρεσει που τελείωσε  και την Ευαγγελική Σχολή) των Ποντίων υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, ο φανατικός εκείνος....

0 Ο Βοτανικός και η Στέγη των Αστέγων είναι εν δυνάμει το πρώτο απελευθερωθὲν Ελληνικό έδαφος.( Φωτό) ΔΙΑΔΩΣΤΕ - ΒΟΗΘΗΣΤΕ

Διότι η Στέγη Αστέγων είναι εν δυνάμει η βάσις πολλών άλλων βάσεων.
Πετάμε κυριολεκτικά προς την Ελευθερία και σας θέλουμε μαζί μας!!



Κανένας εξαθλιωμένος-ρακένδυτος στην πόλη μας...!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

0 Η Δικαιοσύνη δεν αρκεί να φαίνεται, αλλά πρέπει και να είναι τιμία.



Διάβαζα ότι κήρυξαν απεργία οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, εξ ου και θα ταλαιπωρηθούν οι συμπρωτευουσιάνοι. Σε απεργία και οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Κανείς, δηλαδή η κυβέρνηση, δεν κινήθηκε για να ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να κριθεί η απεργία τους παράνομη ως καταχρηστική. Και τούτο, διότι, ως γνωστόν, αυτοί οι εργαζόμενοι ανήκουν στη φυλή Νο 1.
Του Σωτηρίου Καλαμίτση.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

0 Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Ο ΤΙΤΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ '16

Ο τίτλος ήταν εντυπωσιακός. Σήμερα λέμε και προφητικός: «Θα γίνει πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν στην Τουρκία»; Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του «American Enterprise Institute» στις 24 Μαρτίου 2016 για να αναδημοσιευθεί την επόμενη εβδομάδα στο ειδησεογραφικό περιοδικό «Newsweek».

0 ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ (ΒΑΣΗ ΦΩΤΟ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Ντροπή και αίσχος γιατί όχι μόνο ντροπιάζετε κάθε έννοια της αριστερής και αναρχικής κουλτούρας, αλλά αποδεικνύετε οτι είστε κατευθυνόμενοι - χειραγωγούμενοι από το καπιταλιστικό σύστημα που εφαρμόζει το διαίρει και βασίλευε και ασκει βία σε κάθε πολίτη που αντιστέκεται σε αυτό..

0 Ἡ μόδα "Μπαφομέτ" προμοτάρεται στά Μ.Μ.Ε. καί στήν ἀγορά! Τό "καλωσόρισμα" τῆς Νέας Ἐποχῆς τοῦ Ἀντιχρίστου καί τῆς Οἰκουμενιστικῆς Πανθρησκείας του αὐξάνεται καί πληθύνεται! (βίντεο)



0 ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Νά ἐπισημάνουμε
πώς ἡ Ρωσσία ἀκόμη ἐπικαλεῖται πώς θά μελετήσει τά κείμενα.
Ἐδῶ ὁ κόσμος βούιξε.
Δέν κάνει καμμία ἀναφορά στήν ἐπικύρωση τῶν αἱρέσεων
ὡς "ἐκκλησίες",
παρόλου πού μιλᾶ γιά ἀντικανονικότητα,
τήν ὁποία πρός τό παρόν ἐξαντλεῖ στήν ἔλλειψη ὁμοφωνίας.
Ποιός ξέρει τί παιχνίδια παίζονται καί μέ τήν Ρωσσία.

0 Η τουρκία το 1967, η τουρκια το 2014....Και ύστερα ισχυριστείτε οτι έχουμε άδικο.....

Η τουρκία το 1967, η τουρκια το 2014....Και ύστερα ισχυριστείτε οτι έχουμε άδικο.....

1 Ενώ ο Μαρινάκης αθωώνεται, έπιασαν συμπολίτες μας για παράνομη συλλογή ρίγανης!

Και ενώ ο Μαρινάκης σκανδαλωδώς αθωώνεται, όπως διαβάζουμε στο ihunt συμπολίτες μας συνελήφθησαν για παράνομη συλλογής ρίγανης αφού η ποσότητα που είχαν πήγαινε για πούλημα και όχι για προσωπική χρήση....

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

0 Πιθανόν αυτά κάλυψαν με το δήθεν πραξικόπημα.....Λεηλάτησαν σπίτια και μαγαζιά Σύρων και Κούδρων στην Άγκυρα - ΦΩΤΟ



Πρωτοφανείς σκηνές βίας και εκτεταμένων λεηλασιών έλαβαν χώρα στην Αγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ του Σαββάτου. Ομάδες πολιτών επιτέθηκαν, έκαψαν και λεηλάτησαν καταστήματα και σπίτια και μαγαζιά Σύρων και Κούδρων στην τουρκική πρωτεύουσα.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

2 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜE ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟ "HOT SPOT" ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Ιουλίου στις 10:00 όλοι μαζί στον Βοτανικό για να βοηθήσουμε στην κατασκευή του χώρου για άστεγους Έλληνες.

Αναμένεται να καθαρίσουμε τους εξωτερικούς χώρους των κτηρίων, να καθαρίσουμε τα παρτέρια κι ότι άλλο χρειαστεί και μας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του χώρου..

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας γάντια, σκούπες σκληρές και σακούλες αποριμάτων..

0 Μεγάλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! ΨΕΥΤΙΚΕΣ ειδήσεις μας έδιναν οι Τούρκοι!! Δείτε και θα καταλάβετε

Το τελευταίο 24ωρο το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες ψευδείς ειδήσεις σχετικά με το πραξικόπημα στην Τουρκία.

Τρανταχτό παράδειγμα η εικόνα του νεκρού στρατιώτη η οποία ανακυκλώθηκε από όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης του κόσμου.
    

0 Η όλη κατάσταση στην τουρκία μοιάζει «περισσότερο με θέατρο παρά με πραξικόπημα



Μια άλλη άποψη την οποία υιοθετούν κάποιοι Τούρκοι παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του Politico Ράιαν Χιθ. Ο Χιθ πόσταρε στο Twitter το μήνυμα που του έστειλε μια πηγή του, όπως ο ίδιος λέει, η οποία υποστηρίζει ότι η όλη κατάσταση μοιάζει «περισσότερο με θέατρο παρά με πραξικόπημα». Το μήνυμα που εχει ποστάρει στο Twitter ο Χιθ, γράφει:

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

0 Η διαμόρφωση του χώρου συνεχίζεται, χρειαζόμαστε : καρότσια, φτυάρια, σκούπες (σκληρές), τσάπες. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Η διαμόρφωση του χώρου συνεχίζεται, χρειαζόμαστε : καρότσια, φτυάρια, σκούπες (σκληρές), τσάπες.
Οι χώροι είναι σε πλήρη εγκατάλειψη και λεηλατημένοι...
Η παρουσία σας θα δώσει ζωή σε ότι κάνουμε και όλοι μαζί θα το καταφέρουμε...! Εδώ δεν έχουμε χρώματα, κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες. Ολοι μαζί για τον συνάνθρωπο, για την επιστροφή στην νομιμότητα, για την δικαιοσύνη και την ελευθερία μας...!

(Ιερα οδος 114)

0 Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Υποτίθεται ότι οι τρεις εξουσίες (εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική) πηγάζουν από το λαό. Υποτίθεται ακόμα ότι οι τρεις αυτές εξουσίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Στην πράξη φυσικά δεν συμβαίνει τίποτε από αυτά.

3 Η Νέα Τάξη αυτά θέλει...ΣΟΚ...Η πραγματική εικόνα του Gay Pride No 2 – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Σκληρές Εικόνες


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το άρθρο περιέχει σκληρές εικόνες. Αν και αυτές οι εικόνες δεν έχουν σκοπό να είναι πορνογραφικές, μερικοί άνθρωποι μπορεί να τις θεωρήσουν ως τέτοιες. Εξαιτίας αυτού, μόνο ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να δουν τις εικόνες σε αυτή τη σελίδα.

0 13 Ἱουλίου 2016 καί μετά τήν οἰκουμενιστική Σύνοδο τῆς Κρήτης 2016, ἱδρύθηκε τό Συμβούλιο τῶν Θρησκειῶν στό Μόναχο! Τυχαῖο;...

Στις 13 Ιουλίου 2016 ιδρύθηκε στο Μόναχο το Συμβούλιο των Θρησκειών Μονάχου με τη συμμετοχή της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, της ευαγγελικής εκκλησίας, της Ορθοδοξου εκκλησίας, της κοπτικής εκκλησίας, του ισλάμ, του ιουδαισμού και του βουδισμού.

0 Tσιπάρισμα ἀνηλίκων γιά νά μή χάνονται!... Ἕνα ἀκόμη δόλωμα γιά τό τελικό σφράγισμα τοῦ Ἀντιχρίστου στό ὁποῖο θά ὑποβληθοῦν ὅλοι ὑποχρεωτικά! (βίντεο & video in English about microchiping children!)



Στό βίντεο ἐπιβεβαιώνεται
πώς ἡ τεχνολογία τσιπαρίσματος-σφραγίσματος στό σῶμα
ὑπάρχει καί εἶναι ἤδη ἕτοιμη ἀπό τήν δεκαετία τοῦ '90!
 Ἀκολουθεῖ βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=hQ7brTfwR1o

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

2 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ 2016-07-15 - ΔΙΑΔΩΣΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Έφεδροι Πολίτες - Οπλίτες προετοιμάζουν έναν χώρο φιλοξενίας για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στην Ιερά Οδό, όπου οι σημερινοί κυβερνώντες της Ελλάδας έχουν την πρόθεση να χτίσουν ένα τζαμί με φόντο την Ακρόπολη και δύο βήματα από την Ακαδημία του Πλάτωνα.

1 Μήνυμα που άφησαν στην ιστοσελίδα περιφέρειας νοτίου αιγαίου!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΚΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

2 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Χρειάζονται ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και οικοδόμοι εθελοντές για να βοηθήσουν να κατασκευαστεί πιο σύντομα ο χώρος για τους άστεγους Έλληνες στον Βοτανικό (Ιερα οδος 114).

Επίσης, οι συνέλληνες που βρίσκονται νύχτα, μέρα στον Βοτανικό, χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας σε φαγητό, νερό, βοήθεια για τις εργασίες, έστω και την παρουσία μας..

0 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη! Ο πρώτος Έλληνας στο hotspot του Βοτανικού ανοίγει την καρδιά του! «Ζήτησα βοήθεια από το Δήμο Αθηναίων και μου έδωσαν… sleeping bag»!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ «makeleio.gr»)

Ο πρώτος Έλληνας ένοικος του hotspot μας διηγείται τι τον έφερε σε αυτή την κατάσταση!

Οι Έλληνες είναι σε χειρότερη κατάσταση από τους μετανάστες στην ίδια τους την χώρα!

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη!

0 Υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ τσιπάρεται on camera και προωθεί τό σφράγισμα! (βίντεο)

Γιά τό χρῆμα καί τήν δόξα
ἀνταλλάσσουν τήν ψυχή τους στόν διάολο,
ἀλλά ταυτόχρονα παρασύρουν ἑκατομμύρια κόσμου
στήν αἰώνια ἀπώλεια!

1 ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.....



ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ..... ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ , ΛΟΥΚΑ, ΟΝΟΥΦΡΙΟ , ΔΑΜΙΑΝΟ , ΔΑΝΙΗΛ , ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΙΣΤΕΩΣ..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.... ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ , ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ , ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ.....

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

0 Στηρίξτε και βοηθήστε στην προσπάθεια να κατασκευαστεί ο χώρος στέγασης για τους Έλληνες άστεγους στον Βοτανικό. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ (φωτος)

Όπως έχετε διαπιστώσει μέχρι τώρα, κανείς δεν νοιάζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Βλέπετε πως χρηματοδοτούν την κάθε ΜΚΟ για να "βοηθήσουν" τους "μετανάστες" για τους δικούς τους σκοπούς και τσέπες.
Έτσι ωφείλουμε να κινηθούμε μόνοι μας, ενωμένοι, έτσι ώστε να προστατέψουμε το σπίτι μας, την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

0 SOS SOS-Στήριξη και βοήθεια για να κατσκευαστεί ο χώρος για τους άστεγους Έλληνες στον Βοτανικό. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ

Οι Έλληνες που κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τέμενος και με αίτηση που κατέθεσαν στην εισαγγελία με την οποία ζητούν να τους δοθεί ο χώρος  ώστε να δημιουργήσουν στέγαση για Έλληνες άστεγους, χρειάζονται την βοήθειά μας. Δεν χρηματοδοτούνται απο πουθενά και από το υστέρημά τους βοηθούν στις εργασίες για να ολοκληρώσουν την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει..

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Χρειάζεται την στήριξη όλων μας..!! Κατεβαίνουμε όλοι στον Βοτανικό για να κατασκευαστεί ο χώρος Ελλήνων αστέγων.. (Φωτό - Βίντεο)

Χρειάζεται την στήριξη όλων μας..!! Κατεβαίνουμε όλοι στον Βοτανικό για να κατασκευαστεί ο χώρος Ελλήνων αστέγων.. 

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες”!...

Χρειάζεται την στήριξη όλων μας..!! Κατεβαίνουμε όλοι στον Βοτανικό για να κατασκευαστεί ο χώρος Ελλήνων αστέγων που θα προκείψουν και από τις κατασχέσεις..!!
 

0 Πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες σε εξοχικά και Έλληνες με 3 παιδιά σε χαρτόκουτα - βίντεο

Από το ελληνικό διαδίκτυο :

Δήμος Αθηναίων: Νοικιάζει 200 διαμερίσματα για τους πρόσφυγες.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά σε ανοικτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να νοικιάσουν διαμερίσματά τους ή να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους πρόσφυγες ...
Θεσσαλονίκη: Έδωσαν τα σπίτια τους σε 25 οικογένειες προσφύγων - Εικόνες από τη νέα τους ζωή (Φωτό)!

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

0 Συσχετισμοί CERN και σήραγγας Gotthard

Πώς συσχετίζονται τα δύο γιγάντεια έργα; Είναι και τα δυο υπόγεια, έχουν και τα δυο έδρα τους την Ελβετία, το τούνελ μήκους 57 χλμ. το CERN 27, το τούνελ το μεγαλύτερο έργο μηχανικής στον πλανήτη, το CERN το μεγαλυτερο έργο κβαντικής φυσικής, αφιερώθηκαν σε αμφότερα αστρονομικά ποσά, και είναι και τα δυο σπονδή (με κραυγαλέα τελετουργικά) στο σατανά τους! Η ανάλυση κάποιων σημαντικών παραμέτρων από τον TruthMediaRevolution είναι εξαιρετική και είναι από τα καλύτερα βίντεο που έχω μεταφράσει. Απολαύστε τον!

0 Η παραφροσύνη του Συνταξιοδοτικού μας συστήματος με αριθμούς

  
 Η Αλέκα δούλεψε γραμματέας 16 χρόνια και βγήκε στη σύνταξη στα 51, λόγω ανήλικου τέκνου 17,5 ετών. (το σκεπτικό του νομοθέτη για την δυνατότητα της συνταξιοδότησηςμε 15ετία, υποθέτω, ήταν να μπορεί μια γυναίκα να μεγαλώσει τα παιδιά της χωρίς να χρειάζεται να εργάζεται εκτός οικίας, όταν αυτά είναι μικρά).
Φυσικά μέχρι να βγει η σύνταξη ο γιός είχε ενηλικιωθεί, οπότε ο νομοθέτης απέτυχε. Η «Αλέκα» μια χαρά τα μεγάλωσε δουλεύοντας 6ωρο έναντι 675 ευρώ το μήνα μικτά, όταν συνταξιοδοτήθηκε.

0 Μόνο ΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ θα μπορεί να κτιστεί μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ανθρώπων.



ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!!

Ουρλιάζουν οι βρυκόλακες της σύγχρονης Ελλάδας να στείλουν τον Βαρουφάκη στην φυλακή γιατί τόλμησε να σχεδιάσει το αυτονόητο, το επιβεβλημένο, το αναγκαίο.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

0 Δικτατορικῶν καθεστώτων δικαιοσύνη…



ποιό δικτατορικό καθεστώς μπορεῖ νά σταθῇ ἐάν δέν ἔχῃ στήν καβάντζα τούς δικαστικούς;…

0 Δικαστὲς οἱ …«λαδιάρηδες»!!!



Τώρα αν πει κάποιος ότι το φαινόμενο δικαστών που τα αρπάζουν χονδρά είναι εκτεταμένο και γνωστό σε όλους τους παροικούντες και ότι όλη αυτή η πρεμούρα της ηγεσίας της «δικαιοσύνης» να διασφαλίσει με γελοίες, επιπέδου βρεφονηπιακού σταθμού «ερμηνείες» του συντάγματος την εξαίρεση του συνόλου των μελών της δικαστικής μαφίας από ελέγχους πόθεν έσχες και δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων, δεν είναι κάτι άλλο από ξεκάθαρο μέτρο προστασίας λαδιάρηδων και συγκαλύψεως εγκλήματος, θα είναι λαϊκιστής και ανεύθυνος, ε;

0 Έκκληση ΒΟΗΘΕΙΑΣ για τον 11χρονο Χάρη που πάσχει από καρκίνο - ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 11χρονος Χάρης, ο οποίος προσβλήθηκε από Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα στο συκώτι.
 

0 Yπέστη σοκ ο Κουρουμπλής στην Μήλο,....δεν τον δέχθηκαν για την αύξηση του ΦΠΑ ...αντί να τους κυνηγήσουν για το ξεπούλημα της χωρας...

ΞΥΠΝΑΤΕ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ....( τελικά η τσεπουλα μας μην αδειάσει....οχι η πατρίδα μας)

“Είστε ανεπιθύμητος στο Νησί μας”, είπε ο δήμαρχος της Μήλου στο υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Υγείας στο νησί των Κυκλάδων και στη συνέχεια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αποχώρησαν από το χώρο αφήνοντας στα “κρύα του λουτρού” το κορυφαίο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης.


0 Οσο υπακούουμε σε αυτό το σύστημα, τον ίδιο ρόλο θα έχουμε, τους ίδιους ηθοποιούς και τσοπάνηδες.



Κυκλοφορεί στην χώρα αυτή μία άποψη ότι η Ελλάδα έχει αυτά τα προβλήματα επειδή δεν έχει (μεγαλο) αστική τάξη ανάλογη των δυτικών.