Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

0 Ώρα για επανάσταση! Είναι ο καιρός να ξεσηκωθούμε, να κλείσουμε τις οθόνες και να βγούμε στους δρόμους.

Ώρα για επανάσταση 

0 Το χωριό ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΚΟ που είναι ταυτισμένο με τον πιλότο Ιωάννη ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ο οποίος σκοτώθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1940 .....

Στην Ήπειρο στην πλαγιά κάτω από τη Ζίτσα, βρίσκεται το χωριό ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΚΟ που είναι ταυτισμένο με τον πιλότο Ιωάννη ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ο οποίος σκοτώθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1940 

0 Ο επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Νικόπουλος « Θα δούμε αυτά που βλέπουμε στις δικτατορίες….» στον Κώστα Ουίλς 29 10 2016



Ακούστε το ως το τέλος ….αλήθειες που πονάνε …δεν έχουμε Κράτος …δεν ψηφίζονται οι νόμοι από την Βουλή….

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

0 Πρ. Εισαγγελέας Σακκάς Ιωαννης: "Το νομικό σκέλος κατά της κάρτας του πολίτη και της ηλεκτρονικής ταυτότητας"..

Ακούστε με προσοχή την ομιλία του Σακκά Ιωάννη πρώην εισαγγελέα που καταδυκνύει πια άρθρα του Συντάγματος και της Διεθνής Σύμβασης για τα δικαιώματα του ανθρώπου παραβιάζονται με την κάρτα του πολίτη.

0 300 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ…!!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ….

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

0 Γνωμοδότηση Επιτίμου Ανωτάτου δικαστικού λειτουργού για τα Θρησκευτικά

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ

Αποστόλου Φ. Βλάχου

Επιτίμου Προέδρου Εφετών

0 ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ . KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

Είναι άνεργος, ζει με το επίδομα κοινωνικής πρόνοιας και έχει κάνει σπίτι το αυτοκίνητο του μαζί τα δύο 

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

0 Η άγνωστη προδοσία του Υπουργείου Ναυτικού το 1940 και ο ηρωισμός ορισμένων Αξιωματικών –Υπαξιωματικών του Π.Ν.




Η προδοσία του Υπουργείου Ναυτικού το 1940 και ο ηρωισμός ορισμένων Αξιωματικών –Υπαξιωματικών του Π.Ν.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

0 ΣΜΡΟΣ (ε.α.) ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΘ. «Έλληνες ας λείπουν τα πανηγύρια και οι χάρες για την Απόφαση του ΣτΕ, ότι θα εισέρχονται μόνο Έλληνες στις στρατιωτικές σχολές....»



« Στις  3-06-2010 εναντιώθηκα εγγράφως για την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές. Ας λείπουν τα πανηγύρια και οι χάρες για την Απόφαση του ΣτΕ, ότι θα εισέρχονται μόνο Έλληνες στις στρατιωτικές σχολές....Σαν Έθνος κινδυνεύουμε, διοτι δεν υφίσταται στις προυποθέσεις το γένος. Με την εν λόγω Απόφαση του ΣτΕ, σε λίγα χρόνια θα έχουμε ένα στράτευμα πολυεθνικό   δλδ τύπου Αμερικής... Ελληνικέ Λαέ μην σκύβεις άλλο το κεφάλι.....ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ....είναι το χρέος μας στις επόμενες γενεές...». Η Αποφαση του ΣτΕ, όπως αναλύεται απο τον ηλεκτρονικό τυπο.....


0 Ξυπνάτε διότι τίποτα δεν θα μείνει όρθιο εάν Εσύ και Εσύ και όλοι Εμείς δεν σταματήσουμε αυτή την καταστροφική κατιούσα, η οποία ρουφά με φόρα, τη χώρα σου αλλά και εσένα μαζί..

Viky Charalambous

0 Υπόθεση Γιακουμάκη: Στοιχεία-«φωτιά» του ντετέκτιβ Σπύρου «καίνε» ιατροδικαστή, «Γαλακτοκομική»... κι άλλους!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η έκθεση της έρευνας του διάσημου, πολύπειρου -και αξιόπιστου- ιδιωτικού αστυνομικού Κώστα Σπύρου την οποία έχει καταθέσει σε δύο υπομνήματα, αποκαλύπτει απίστευτη σκευωρία και αποδεικνύει τη δολοφονία Γιακουμάκη(!), ενώ εκκρεμεί τις αμέσως επόμενες ημέρες να καταθέσει ένα ακόμη, το τρίτο και πιο «καυτό», προς όλες τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει κατά αποκλειστικότητα το RPNtv.gr, ο κ. Σπύρου θα αποδείξει – αποκαλύψει ότι: 

0 Γιατί στήν Σπάρτη δέν εὑρέθησαν ναοί;«Φρόντισε» ἕνας Ἑβραῖος Ἀββὰς νὰ τὰ ἐξαφανίσῃ......

Δέν ἀναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δέν ἔχει μείνει κάποιο ἀρχαιολογικό εὕρημα στήν Σπάρτη; Δέν εἶχε ναούς ἡ Σπάρτη; Ἀγάλματα; Μνημεῖα; Εἶχε… Ἁπλῶς «φρόντισε» ἕνας Ἑβραῖος Ἀββὰς νὰ τὰ ἐξαφανίσῃ, διαλύοντας τὰ πάντα. Ὁ ἀββὰς λοιπὸν Μισὲλ Φουρμόντ, ἀπεσταλμένος τοῦ Λοδοβίκου ΙΕ’, ὥστε νὰ συλλέξῃ βυζαντινὰ χειρόγραφα, τὸ 1729, ἔφθασε στὴν Σπάρτη.

0 Δικαστικὴ Ἀλητεία νομιμοποιεῖ τοὺς …βιασμοὺς παιδιῶν!!!

Δικαστικὴ ἀλητεία !@ Ἀρχὴ Ἀδίκου, τρόμου, ἐκφοβισμοῦ τῶν γηγενῶν κατοίκων τῆς χώρας, παρότρυνσις στὸ ἔγκλημα τοῦ βιασμοῦ, ἄκομα κι ἐὰν πρόκειται γιὰ μικρὰ παιδιά!!!!
Ἀθώωσαν τὸν ἰσλαμοκαννίβαλο ποὺ ἠκολούθησε καὶ βίασε τὸ δεκάχρονο ἀγοράκι στὰ ἀποδυτήρια  πισίνας στὴν Αὐστρία, μὲ τὴν δικαιολογία τοῦ ὄτι «λόγῳ διαφορετικῆς κουλτούρας, δὲν κατάλαβε πὼς τὸ παιδάκι δὲν ἤθελε νὰ ….βιασθῇ!»

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

0 ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ «ΟΧΙ» ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ' ΝΑΙ...


Σκέφτομαι τις δυο εικόνες και αναρωτιέμαι τι άλλο περιμένουμε ως χώρα για να ξυπνήσουμε και να αντισταθούμε, καθώς πλησιάζει η ημέρα-ορόσημο του «Οχι». Από τη μια, οι θεσμοί στη χλιδή που τους διασφαλίζει το ξενοδοχείο πολυτελείας όπου τους φιλοξενούμε κάθε φορά που έρχονται (με αστυνομική κλούβα να τους προστατεύει από την... αγάπη του λαού) και, από την άλλη, η ζωή που βιώνουν ένας στους δυο Ελληνες και, κυρίως, 230.000 παιδιά.

2 ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ…ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ η συλλογική καταγγελία φαντάρων που δουλεύουν σε Hot Spot!

«Το παρόν κείμενο αποτελεί μια από τις τελευταίες ελπίδες να ακουστούν και να προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί από τι 3/2/2016 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα στο Στρατόπεδο Προκοπίδη της 34ης Ταξιαρχίας (Άσσηρος Θεσσαλονίκης).

0 Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Σήμερα είναι η εποχή των μεγάλων Αγίων (βΙΝΤΕΟ 3min)

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει ένα περιστατικό με τον Μακαριστό Γέροντα Εύμενιο που έλαβε μέρος σε ένα μοναστήρι της Αττικής. Το περιστατικό μας δίνει μια απάντηση στο σύγχρονο ερώτημα της εποχής: «Υπάρχουν Άγιοι σήμερα;».

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

0 Η Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για παγκόσμιο πόλεμο και «έσχατους καιρούς»: «Nα πείτε αντίο σε όσους αγαπάτε»!

Η συνήθως λιγομίλητη Βρετανίδα Βασίλισσα Ελισάβετ σε συνάντηση που είχε με τον Ρώσο Πατριάρχη, συζήτησε τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο προειδοποιώντας  ότι μετά από «αυτόν» θα έλθουν οι  «έσχατοι  καιροί » γιατην ανθρωπότητα. 

0 Γέροντα, πως είναι η Παναγία; Ακούστε τι απάντησε ο Αγιος Παΐσιος.(Βιντεο 5min)

Ο ιερομόναχος Χρυσόστομος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους περιγράφει την ερώτηση που έκανε ο Γέροντας Χριστόδουλος και ηγούμενος της μονής στον Γέροντα Παΐσιο μετά από τον 40ήμερο εγκλεισμό του στην Παναγούδα. Απόσπασμα από την ταινία "Ο οικουμενικός αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος"

0 ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ : Οι προφητείες των Αγίων μιλούν ξεκάθαρα για επερχόμενη καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Οι προφητείες των Αγίων μιλούν ξεκάθαρα για επερχόμενη καταστροφή της καπιταλιστικής υπερδύναμης, της σύγχρονης Βαβυλώνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

0 «Θέλω να σας μιλήσω πάτερ για κάτι σοβαρό».

«Θέλω να σας μιλήσω πάτερ για κάτι σοβαρό».
Η κοπέλα στεκόταν στην είσοδο του ιερατικού γραφείου, περιμένοντας την άδεια για να προχωρήσει. Δεν είχε παρουσιαστικό «θρησκευόμενου» ανθρώπου. Φορούσε κολλητό παντελόνι και ήταν βαμμένη έντονα.
Ο ηλικιωμένος ιερέας την κοίταξε με καλοσύνη. «Παρακαλώ. Ότι θέλετε!».
Η κοπέλα προχώρησε και κάθισε μπροστά στο γραφείο του ιερέα.

0 Καταδίκη 8 έτη για πλαστό απολυτήριο Γυμνασίου σε καθαρίστρια...στην Δικαστίνα που έδωσαν τα θέματα για την εισαγωγή της στην σχολή, τι πρέπει να επιβληθεί!!!!

    Πρόκειται για μία από τις περίπου 18.000 περιπτώσεις υπαλλήλων του Δημοσίου, που μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχαν προσκομίσει στην υπηρεσία τους πλαστά έγγραφα. Στο εδώλιο κάθισε μία 55χρονη συνταξιούχος κατηγορούμενη για απάτη και χρήση πλαστού εγγράφου, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου (Ν.1608/50). Σύμφωνα με την κατηγορία, με τα 11 έτη που παρέμεινε στην υπηρεσία, χρησιμοποιώντας πλαστό πτυχίο, ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο με το ποσό των 176.000 ευρώ.

    0 Καταδίκη 8 έτη για πλαστό απολυτήριο Γυμνασίου σε καθαρίστρια...στην Δικαστίνα που έδωσαν τα θέματα για την εισαγωγή της στην σχολή, τι πρέπει να επιβληθεί!!!!

    • Πρόκειται για μία από τις περίπου 18.000 περιπτώσεις υπαλλήλων του Δημοσίου, που μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχαν προσκομίσει στην υπηρεσία τους πλαστά έγγραφα. Στο εδώλιο κάθισε μία 55χρονη συνταξιούχος κατηγορούμενη για απάτη και χρήση πλαστού εγγράφου, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου (Ν.1608/50). Σύμφωνα με την κατηγορία, με τα 11 έτη που παρέμεινε στην υπηρεσία, χρησιμοποιώντας πλαστό πτυχίο, ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο με το ποσό των 176.000 ευρώ. 

    0 Ο μοναχός που ξεσήκωνε τα πλήθη

    Γύρω στα 1850, το σχετικά νεοσύστατο ελληνικό κράτος, είχε να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με κορυφαίο τα "Παρκερικά" (θα αναφερθούμε σ' αυτά σε επόμενο άρθρο). Εκείνη την εποχή, έδρασε στην Πελοπόννησο ο Παπουλάκος, ένας μοναχός που με το κήρυγμά του ξεσήκωνε τα πλήθη και ζητούσε την απομάκρυνση του Όθωνα.

    0 Το δικαίωμα του πολίτη για πρόσβαση σε έγγραφα της Διοίκησης

     

    Υ.Γ. BLOGGER Έλληνες από Δευτέρα πρωί όλοι μας σε κάθε δημόσια υπηρεσία, να αιτηθούμε να μας χορηγήσουν αντίγραφο κάθε έργου ή αγοράς που προβαίνουν …ξεκινάμε να αιτούμαστε να μας χορηγήσουν αντίγραφα ακόμα και από το πεζοδρόμιο που κατασκευάζουν και από  τα χαρτιά υγείας που αγοράζουν …ακόμα και στα σχολεία έχουμε το δικαίωμα αυτό… μόνο έτσι θα ξεπατώσουμε τους αυλικούς που ακόμα στηρίζουν αυτό το σύστημα  …Και μην ξεχνάτε όλα αυτά στηρίζονται στο άρθρο 10 του Συντάγματος που ο Κατρουγκαλος όταν ακόμα φορούσε στο πέτο την καρφίτσα του ΕΑΜ, έλεγε να προβαίνουμε σε αυτές τις αιτήσεις…….

    Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

    0 O ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ Ερντογάν λανσάρει την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη !

    Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
    Μετά το αποτυχών πραξικόπημα και το κυνηγητό των μαγισσών που έχει εξαπολυθεί σε όλη την Τουρκία,......

    0 Οι «προετοιμασίες» των Illuminati για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο (Βίντεο)

    Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»

    Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

    1 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    Δεν ειναι συναυλία. Δεν ειναι τα Mad βραβεία
    Δεν ειναι τηλεοπτικό show


    0 ΔΕΣ ΤΟ ... και είτε ΨΗΦΙΣΕΙΣ, είτε όχι ... είναι όλοι τους ΜΑΣΟΝΟΙ ... ηθοποιοί του ίδιου θιάσου!(βιντεο 6 min)


    0 Μιά πολύ δυνατή προσευχή πού προτείνει ὁ Ἅγιος Παΐσιος (βίντεο 5min))


    0 Ἐπιστολή-Διαμαρτυρία πρός τήν Κυβέρνηση γιά τήν ἀπαξίωση τῆς ἀρχαιοελληνικῆς γλώσσης μετά 191 ὑπογραφῶν!

    NTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA)
    815 Naudain Avenue.
    Claymont, Delaware 19703
    U.S.A

    0 Ὅσοι εἶναι δεμένοι γιά τό Χριστό εἶναι πιό δυνατοί ἀπό τούς λυμένους.



    ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

    ‘Τίποτα δεν είναι πιο λαμπερό από τον Πάυλο αλυσοδεμένο,με τις αλυσίδες που τύλιξαν αυτά τα μακάρια χέρια …Να είσαι δεμένος για το Χριστό είναι ανώτερο από το να είσαι απόστολος ή διδάσκαλος ή ευαγγελιστής.Κάποιος που αγαπάει το Χριστο καταλαβαίνει τι λέω και θα προτιμούσε να είναι δεμένος για το Χριστό,από το να κατοικεί στα ουράνια.

    Το να είσαι δεμένος για εκείνον ειναι πιο λαμπερό από το να βρίσκεσαι στα δεξιά Του,πιο σημαντικό από το να κάθεσαι στους δώδεκα θρόνους.Τότε η φυλακή είναι πιο λαμπερή από τα ουράνια παλάτια και από τον ίδιο τον ουρανό.

    Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να υποφέρεις για το Χριστό.

    Δεν μακαρίζω τόσο τον Παύλο επειδή ανέβηκε στους ουρανούς,όσο τον μακαρίζω επειδή τον έριξαν στη φυλακή!Δεν τον μακαρίζω τόσο επειδή άκουσε άρρητα ρήματα,όσο επειδή υπέφερε τα δεσμά!Δεν τον μακαρίζω τοσο επειδή ανέβηκε στον τρίτο ουρανό,όσο για τα δεσμά του.

    Ω,μακάριες αλυσίδες!Ω,μακάρια χέρια που στολίστηκαν απ’αυτήν την αλυσίδα!Δεν ήταν τόσο τιμημένα τα χέρια του όταν σήκωσε και θεράπευσε τον χωλό στα Λύστρα,όσο μακάρια ήταν τυλιγμένα από τις αλυσίδες …Αν μου έδινε κάποιος τη δύναμη να αναστήσω νεκρους,θα προτιμούσα τις αλυσιδες του Παύλου.,,Αυτό είναι το πιο μεγάλο χάρισμα απ’όλα,πιο μεγάλο και απ΄το να σταματήσεις την πορεία του ηλίου και του φεγγαριού.Πιο μεγάλο και απ΄το να κινείς τη γη και απ΄το να διώχνεις τους δαίμονες …

    0 Τα ισχυρά «πυρηνικά όπλα» του Ελληνισμού. (βιντεο)


    Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

    0 Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το Τέμενος στο Βοτανικό 19-10-2016

    Ἐν Πειραιεῖ τῇ 19Ὀκτωβρίου 2016

    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

    0 Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος «Κανείς να μην πάρει την κάρτα πολίτη» (Βιντεο 3 min)

    Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος «Κανείς να μην πάρει την κάρτα πολίτη» (Βιντεο 3 min)

    0 Δείτε βίντεο με τις πιο εντυπωσιακές πόλεις που βρέθηκαν κάτω από το νερό


    1 Ιερώνυμος: «Πουλήσατε τους θησαυρούς της Ελλάδας, την ορθοδοξία δεν θα σας την παραδώσουμε»

    Nέο μέτωπο με την Εκκλησία φαίνεται να ανοίγει μετά την εμμονή Φίλη για το διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε από τη Λειβαδιά ο κ. Ιερώνυμος

    0 Δεν φοβάμαι αυτόν αλλά τους αθόρυβους εθνομηδενιστές της «καλής κοινωνίας»

    Δεν φοβάμαι αυτόν αλλά τους αθόρυβους εθνομηδενιστές της «καλής κοινωνίας»
    Από τον Γιώργο Χαρβαλιά

    Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

    1 ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΓΑΛΑ ΨΩΜΙ ΚΑΤΙ,ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....

    ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΓΑΛΑ ΨΩΜΙ ΚΑΤΙ,ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....


    1 Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος: «Μας εξαπάτησαν! Ήλθεν η ώρα να πιάσουμε τα όπλα!»

    Από την τελευταία Σύναξη της Ιεραρχίας στις αρχές του Οκτωβρίου όλοι εφύγαμε με την ελπίδα, ότι θα ετακτοποιείτο το καυτό θέμα των θεμελιωδών αλλαγών στο μάθημα των Θρησκευτικών στα Δημόσια Σχολεία, τις οποίες επιχειρεί ο ανεκδιήγητος Υπουργός της Παιδείας κ. Νικ. Φίλης! Με την πιό καλή διάθεση αποδεχθήκαμε τις διαβεβαιώσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου, ότι μετά την συνάντησή Του μέ τον Πρωθυπουργόν κ. Τσίπραν «οι παρεξηγήσεις ήρθησαν!».

    0 35 δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου που άφησαν ιστορία.


    Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κυρός Χριστόδουλος της Ορθόδοξος Ανατολικής Εκκλησίας της Ελλάδος (17 Ιανουαρίου 1939 – 28 Ιανουαρίου 2008), κατά κόσμον Χρήστος Παρασκευαΐδης, διετέλεσε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος την περίοδο 1998 – 2008.

    1 Γιατί σύμφωνα με τον Νίτσε δεν μπορεί κανείς να καταστρέψει τους Έλληνες

    Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο "Η Γέννηση της Τραγωδίας" (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.

    0 Εκσυγχρονισμός της εκπαίδευσης ή επιχείρηση αλλοίωσης της πίστεως και αξιόποινη πράξη;

    Του Χρήστου Μπονατάκη
    Τελικά για φέτος, όπως όλα δείχνουν θα εφαρμοστούν στα ανήλικα παιδιά μας από 7-8 ετών, τα κατά την εκτίμηση πολλώνθεολόγων αλλά και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερώνυμου, ...«απαράδεκτα κι επικίνδυνα» Νέα Προγράμματα Σπουδών (ΝΠΣ) του Μαθήματος των Θρησκευτικών (ΜτΘ).

    Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

    0 π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης,"Ενώσεις Θεολόγων: Αρνούμαστε να διδάξουμε τα μεταλλαγμένα θρησκευτικά"(BΙΝΤΕΟ)


    0 Άγιος Παΐσιος: Θα τιμωρηθούν όσοι επιδιώκουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα. Από τη δοκιμασία της Ορθοδοξίας θα προέλθει μεγάλο καλό.

    Το μέλλον του Ελληνισμού
    Ό Γέροντας ήταν ξεριζωμένος Μικρασιάτης. Γι” αυτό ή σκέψη του γύριζε πάντα πίσω στις χαμένες πατρίδες. Νοσταλγούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του,


    0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Ελληνόπουλα κάνουν μάθημα με τουρκικά βιβλία!

    Προπαγάνδα για το Ισλάμ στους μειονοτικούς μαθητές της Θράκης
    ​Την ώρα που το υπουργείο Παιδείας βρίσκεται στα χαρακώματα με την Εκκλησία της Ελλάδος για το θέμα της διδασκαλίας των Θρησκευτικών,  χιλιάδες Έλληνες μαθητές, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, που διαμένουν στη Θράκη κάνουν μάθημα για το Ισλάμ με βιβλία που εισάγονται από την Τουρκία και δεν ελέγχονται για το περιεχόμενό τους από το ελληνικό κράτος.

    0 Στη Δικαιοσύνη κύκλωμα με εμπλοκή στελέχους της μασονικής στοάς Αθηνών... Απίστευτο αλλά αληθινό: Έβγαλαν πλαστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!

    Αν σε ένα κράτος με στοιχειώδεις σε λειτουργία θεσμούς ένα κύκλωμα εμφάνιζε μια πλαστή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου με υπογραφές του Αντιπροέδρου του και των άλλων δικαστών και κανονικές σφραγίδες γραμματέων τι θα συνέβαινε;

    Του Γιάννη Ντάσκα

    Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

    0 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ

    Ας γίνει κάθε σπίτι Κρυφό Σχολειό για να δώσουμε στα παιδιά αυτά που δεν τους δίνει πλέον το σχολείο

    0 Εδώ και τώρα, ας συντρίψουμε το κράτος του φόβου πριν αυτό σταδιακά μας συντρίψει!

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΆΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ
    ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ οι κρατούντες (την εξουσία, με νύχια και με δόντια). ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ,  όπως έλεγαν οι παλαιοί. 

    0 Ρατσισμός σε βάρος των ορθόδοξων μαθητών με τα νέα προγράμματα

    Ρατσισμός σε βάρος των ορθόδοξων μαθητών με τα νέα προγράμματα 
    Aπό τον Ηρακλή Ρεράκη, Καθηγητή Παιδαγωγικής - Χριστιανικής Παιδαγωγικής της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ
     

    0 Πόσες εθνικές εορτές έχει κάθε χώρα της Ευρώπης;





    Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσες εθνικές εορτές έχει κάθε χώρα; Έχετε την αίσθηση ότι η Ελλάδα έχει τις περισσότερες;
     Ένας χάρτης ήρθε για να δώσει τις απαντήσεις.

    0 ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΡΩΣΟΥ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


    Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

    0 Οι πρώτοι που δοκίμασαν το σφράγισμα του αντίχριστου, Δείτε στο βίντεο τη μας λένε

    Οι πρώτοι «υπερήφανοι» πολίτες που έχουν ενσωματωμένο RFID-Chip στην Ευρώπη. Ανυποψίαστη μέθοδος για τον μελλοντικό έλεγχο των λαών!

    «Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους•και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.Εδώ είναι η σοφία• όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου• επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του [είναι] 666.» (Αποκάλυψη 13:16-18)

    0 H Αννα Μελά-Παπαδοπούλου την 15-10-2016 με την Άννα Ορφανού


    0 Πρόσκληση συμπαράστασης προς τον διωκόμενο από τον επίσκοπο Φλωρίνης Αρχιμ/τη π. Παΐσιο Παπαδόπουλο.

    Καλούμε όλους τους Ορθοδόξους, να δηλώσουν την συμπαράσταση τους προς τον π.Παΐσιο, ο οποίος είχε την γενναιότητα και το σθένος να εξηγήσει και να ανακοινώσει δημοσίως, την διακοπή μνημόνευσης του Μητρ.Φλωρίνης κ.Θεόκλητου λόγω της διατήρησης της Εκκλησιαστικής κοινωνίας του εν λόγω μητροπολίτου με τον παναιρετικό πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο.

    0 Τό πήρατε χαμπάρι; Ἡ ἠλεκτρονική κάρτα μεταφορῶν εἶναι ἐδῶ καί τώρα! Ἐντείνεται ἡ πορεία πρός τήν ἠλεκτρονική σκλαβιά τοῦ Ἀντιχρίστου... (βίντεο)


    Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

    0 Αυτός εδώ ο νεαρός για πιο λόγο είναι βαριά τραυματισμένος και δεν είναι στο σχολείο. Για πιο λόγο όσοι λένε οτι αγαπάνε όλο τον κόσμο συννενούν στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;; (Φωτος) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    Ο νεαρός των φωτό, όπως κι άλλοι νέοι στην Συρία, δεν βρίσκονται στο σχολείο, αλλά βαριά τραυματισμένοι.
    Ο συγκεκριμένος νεαρός πολεμάει στο πλευρό των δυνάμεων του Τίγρη, όπως έχουν ονομάσει την ομάδα τους στην Συρία, για την ελευθερία της χώρας του, για το μέλλον των μικρότερων παιδιών αυτής της χώρας.

    Που είναι η αλλυλεγγύη των ΜΚΟ για αυτούς τους ανθρώπους;; Που είναι η αγάπη και η συμπονετικότητα όσων μιλάνε για αγάπη όλων των παιδιών του κόσμου;;

    0 Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Σουτιέν (pics)- Απλά κοινοποίηστε το

    Αυτές είναι οι παγοσμίες εορτές .....

    0 Ολλανδία: Δικαίωμα στην ευθανασία και για άτομα που είναι υγιή

    Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει ένα σχέδιο νόμου που θα νομιμοποιήσει την χρήση ευθανασίας από άτομα που νιώθουν ότι έχουν «ολοκληρώσει τη ζωή τους» αλλά δεν βρίσκονται απαραίτητα στο τελευταίο στάδιο κάποιας θανατηφόρου ασθένειας.

    0 Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



    Κατά το 1900 βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνεται αγνώριστος.

    Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

    0 Αλβανικό σχολείο(!) στην Καλαμαριά! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ!!

    ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΦΘΑΝΕΙ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    0 10χρονο Ορθόδοξο Ελληνόπουλο σπουδάζει σε κολέγιο και θέλει να αποδείξει ότι υπάρχει Θεός

    Μόλις 10 ετών, ο Ουίλιαμ (Βασίλειος) Μαΐλλης εντυπωσιάζει όποιον τον γνωρίζει από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο γιατί είναι ένα όμορφο παιδάκι όπως όλα σε αυτή την ηλικία, αλλά και λόγω της ευφυΐας του που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης διεθνώς, μια και είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε από δημόσιο λύκειο των ΗΠΑ και έγινε δεκτός σε πολλά πανεπιστήμια, όπως το Carnegie Mellon. Ο Ουίλιαμ αποφοίτησε από το λύκειο Penn Trafford του Πίτσμπουργκ και ήδη σπουδάζει στο Κοινοτικό Κολέγιο της Κομητείας Άλεγκενι (Community College of Allegheny County)!

    0 Ι. Μ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Ο ΠΑΠΑΣ ΠΗΓΕ «ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ» ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΦΥΓΕ…«ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ»

    ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
    Εν Πειραιεί τη 10η Οκτωβρίου 2016
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    0 Σκοτώνονται οι Θεολόγοι και ο Φίλης για το μάθημα των Θρησκευτικών (Βίντεο)

    Λίγες μέρες μετά την ανακωχή μεταξύ κυβέρνησης – Εκκλησίας για το πρόγραμμα σπουδών των Θρησκευτικών θεολόγοι στην Πιερία αρνούνται να εφαρμόσουν το πρόγραμμα σπουδών στο μάθημα, άλλοι στα Τρίκαλα αποχωρούν από τα επιμορφωτικά σεμινάρια, αντιδράσεις υπάρχουν επίσης και σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικοί και νομικοί κρίνουν ότι με το νέο πρόγραμμα παραβιάζεται το Σύνταγμα ενώ γονείς δεν αποκλείεται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

    Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

    1 Γερμανική προειδοποίηση στούς Ἕλληνες γονεῖς γιά τά παιδιά τους στά Ἑλληνικά Σχολεῖα!!!

    Υπάρχουν αρχές στην Ευρώπη, οι οποίες έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται πως η προσφυγική κρίση, δεν είναι και τόσο αθώα