Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

0 Οικογενειακή «εταιρεία δολοφόνων» αποκαλύπτει ο ντετέκτιβ Κ. Σπύρου! [Video+Έγγραφα-Ντοκουμέντα]

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης
Όπως σας είχε προ ημερών αποκαλύψει το RPNTV.gr αλλά και η εφημερίδα «AXIA news» ο ιδιωτικός αστυνομικός, γνωστός στο πανελλήνιο για τη σοβαρότητα αλλά και την ικανότητα του να εξιχνιάζει υποθέσεις που άπτονται κυρίως του ποινικού κώδικα, συμβάλλοντας καταλυτικά στην ανακάλυψη εγκλημάτων και την εξάρθρωση κυκλωμάτων από τις ελληνικές αρχές και τη δικαιοσύνη, φέρνει στο φως μία ακόμη «εταιρεία δολοφόνων»!


Συγκεκριμένα, ο κ. Σπύρου καταγγέλει και φέρνει στη δημοσιότητα αποκλειστικά μέσα από το RPNTV.gr (αλλά και τις σελίδες της εβδομαδιαίας εφημερίδας AXIA news) την έρευνα του για μία οικογενειακή -όπως την χαρακτηρίζει- «εταιρεία δολοφόνων», που ως κίνητρο είχαν τη μοιρασιά της τεράστιας περιουσίας της Θεοδώρας Βώρου. Μάλιστα, όπως είχε δεσμευθεί στον υππογράφοντα (δημοσιογράφο – web editor του RPNTV.gr) προχώρησε και σε μήνυση κατά του συζύγου της αδικοχαμένης (το 2008) 64χρονης, Μιχάλη Βώρου, ο οποίος τυγχάνει να είναι αδελφός του ιατρού που παρακολουθούσε τον μακαριστό Χριστόδουλο, λίγες εβδομάδες (ίσως και μήνες) πριν φύγει από τη ζωή με διπλό καρκίνο, τον οποίο κατηγορεί για συγκάλυψη στην εν λόγω δολοφονία!

Ο διάσημος ιδιωτικός ερευνητής – αστυνομικός, όμως, μηνύει και την κόρη της Θεοδώρας και του Μιχάλη Βώρου, καθώς, ενώ αρχικά κατήγγειλε, μήνυσε και συνέβαλε (μαζί με τον αδελφό της) στο να συγκεντρωθεί ένα τεράστιο και άκρως αποκαλυπτικό υλικό σε βάρος του πατέρα τους, ως -φερόμενο- δολοφόνο της μητέρας τους, στη συνέχεια μετά από ένα ιστορικό που καταγράφει σημεία και τέρατα, τα παιδιά φέρονται να τα βρήκαν οικονομικά… κι έτσι απέσυραν τις κατηγορίες τους.
Σύμφωνα με το υλικό και τους ισχυρισμούς του κ. Σπύρου, ο οποίος μάλιστα έχει παραθέσει τόσο στη δικαιοσύνη όσο και στο RPNTV.gr αρκετούς μαγνητοφωνημένους, άκρως αποκαλυπτικούς και ενοχοποιητικούς διαλόγους, μεταξύ του φερόμενου ως δολοφόνου – πατέρας τους και των παιδιών του (Ρεγγίνας και Γεράσιμου), αλλά και του θείου τους Διονύση Βώρου (αδελφός Μιχάλη), όπου εμφανίζονται να διαπραγματεύονται την απόσυρση των μηνύσεων τους και των κατηγορίων (όπως και την άρση της ανάθεσης του έργου της εξιχνίασης στον Κ. Σπύρου) με μέρος της περιουσίας και της κληρονομιάς… Κόλαφος όμως δείχνουν να είναι και τα στοιχεία που αφορούν σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατά του Μιχάλη και Διονυσίου Βώρου.
Το RPNTV.gr χωρίς να υιοθετεί (προς τον παρόν) τις καταγγελίες, τους ισχυρισμούς και τη γνησιότητα των εγγράφων, οφείλει να παραθέσει πλήρως όλο το υλικό, συμβάλλοντας στη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρχές και την ελληνική δικαιοσύνη. Έτσι, μαζί με την εφημερίδα AXIA news, από σήμερα, καθημερινά αλλά και κάθε Σαββατοκύριακο, ξεκινάει να φέρνει στο φως τους διαλόγους, τα βίντεο – ντοκουμέντα, τις μαρτυρικές καταθέσεις, τις μηνύσεις και γενικά όλα τα στοιχεία αυτά που αφορούν σε ανθρωποκτονία και σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς ο νόμος το επιτρέπει (εξαιρώντας τα εν λόγω βαριά εγκλήματα από την απαγόρευση δημοσιοποίησης μαγνητοφωνημένων και βιντεοσκοπημένων διαλόγων), αλλά και γιατί, ούτως ή άλλως, ο φάκελος βρίσκεται ήδη πλήρης στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία έχει χρέος να πράξει τα δέοντα, χωρίς φόβο και άνωθεν παρεμβάσεις… Κάτι που τόσα χρόνια δεν έχει πράξει και η υπόθεση δεν έχουμε βγάλει άκρη αν εκκρεμεί ή βρίσκεται περιέργως στο αρχείο…       

Διαβάστε ΕΔΩ έναν πρώτο απομαγνητοφωνημένο διάλογο μεταξύ του Γεράσιμου Βώρου (υιού) και του Μιχαήλ Βώρου (πατέρα και φερόμενου ως δολοφόνου της συζύγου του).
Για να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ολόκληρο το κείμενο της αποκαλυπτικής μήνυσης, καθώς περιέχει μεγάλο μέρος του «καυτού υλικού» πατήστε εδώ
Το RPNTV.gr σας παραθέτει και το βίντεο – ντοκουμέντο από την κρατική τηλεόραση που με αγωνία κάλυψε τότε το συμβάν, όπου φαίνεται ότι ένα «αόρατο χέρι» εκμεταλλευόταν το μπάχαλο και την κακή φήμη του ΕΚΑΒ το οποίο πήγε να μεταφέρει τη Θεοδώρα Βώρου με αρκετές ώρες καθυστέρησης. 
Η αλήθεια, εν τούτοις, είναι ότι, όπως θα δείτε, ο θάνατος της Βώρου επήλθε γιατί κάποιο αόρατο χέρι… φρόντισε να εγκλωβιστεί με τέτοιο τρόπο στο αυτοκίνητο Βώρου, ώστε να μην μπορέσει κανείς να της προσφέρει βοήθεια!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου