Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

1 Ο Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής ξεσκεπάζει το φιάσκο του «αντιρατσιστικού» Νόμου!!


Οι παρανοϊκοί του πλανήτη επιβάλουν το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο:

"...Οι Έλληνες θα διώκονται με το ίδιο παρανοϊκό «αντιρατσιστικό» Νομοσχέδιο που φυλάκισαν τον Εβραίο Καροντί (κρατούμενο του Χίτλερ στο Άουσβιτς).

 Οι κοσμοκράτορες θέλουν να φιμώσουν και τους Έλληνες να μην κρίνουν τα έργα των και το πώς εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα και να μην αμφισβητούν το ολοκαύτωμα και ότι ο Χίτλερ εθυσίασε 6 εκατομμύρια Εβραίους,

Παρόμοιο νόμο επέβαλαν στην Γερμανία, Γαλλία και άλλες χώρες, οι οποίες, εφυλάκισαν αρκετούς με αυτό το νόμο.

Ακόμα και τον Εβραίο Καροντί που ήτο κρατούμενος του Χίτλερ στο Άουσβιτς, επειδή έγραψε στο βιβλίο του ότι αυτά είναι υπερβολές, διότι είχε γίνει απογραφή των εβραίων όλης της Ευρώπης το 1938 και ήσαν όλοι μαζί 4,5 εκατομμύρια.

Όταν πλησίαζε ο πόλεμος έφυγε για Αμερική και άλλες χώρες το 50% και καταλήγει ο Καροντί ότι οι συγκεντρωθέντες στα στρατόπεδα υπό του Χίτλερ ήσαν 450.000 έως 650.000 το πολύ.
Επίσης έγραφε και ότι ο Χίτλερ συνεργάζετο με τους υψηλόβαθμους Σιωνιστάς.

Τον Καροντί εφυλάκισαν οι Γάλλοι με τον νόμο ΓΚΑΙΫΣΣΟ 13-7-1990 με τον οποίο ποινικοποιείται ο ρεβιζιωνισμός διότι, λέει, αποτελεί φορέα αντισημιτισμού, επίσης η άρνησις του ολοκαυτώματος είναι ποινικόν αδίκημα και τιμωρείται με φυλάκισιν..."



Διαβάστε ολόκληρη την αποκαλυπτική επιστολή του Στρατηγού Γεώργιου Αϋφαντή:




....

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΊΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΙς ΘΕΣΕΙς ΜΑς ΑΠΟ ΤΙς ΘΕΣΕΙς ΤΗς ΣΙΩΠΗς ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ , ΥΠΟΘΑΠΛΤΩΝΤΑς ΚΑΤΑΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΦΑΓΗς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΗς ΜΑΝΑς ΤΩΝ Κ Λ Π . ΔΕς ΤΗ ΛΥΣΗ .
ΔΕς ΕΔΩ ΦΙΛΕ ............(και κοινοποιησε) Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΛΗΜΝΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕς . ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΥ ΔΗΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΘΩς ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ,ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΤΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΙΤΕΤΟ .
Το ωραιοτερο όλων ,ειναι οτι η δικαιοσυνη εχει ηδη διατυπωσει κατηγοριες για ποινικό εναντίον των προδοτών και γενοκτόνων (συμπεριλαμβανομενων και κατά όσων ευθυνονται για εκεινα πυ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΑΔΗΛΩΤΕς ΔΗΑΔΗΛΩΝΟΥΝ) ) και οτι εκεινες , στις 24\11\2011 ανακοινωθηκαν στη βουλη προκειμενου αυτες , εκτοτε να αποσιωπηθούν . Ωστε δια της σιωπης του λαου(ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΉΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΛΑΔΉ), οι κατηγορίες αυτές , να ακυρωθουν και να παψουν να υφιστανται. Αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον , ειναι να διαχωρισουμε εγκαιρως τις θεσειςμας απο όσους σιωπουν καταθετοντας σχετικο δικόγραφο .
Καταθέτουμε το συντμότερο, την ιερη δήλωση(ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικα ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,ωστε να προστατέψετε τουλάχιστο νομικά ό,τι υλικο και πνευματικό σας έχει απομείνει .(δε χρειαζεται παράβολο και κρατειστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμενα αντιγραφα .. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙς ΘΕΣΕΙςΜΑς ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕςΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ )
http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration....

Δημοσίευση σχολίου