Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

3 Καυτή πατάτα στα χέρια του υπηρεσιακού ΥΕΘΑ, Φραγκούλη Φράγκου.

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, έχει ξεσπάσει νέο σκάνδαλο στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, μετά την υπηρεσιακή αναφορά του Σμρου Τσακάλη, που ενημερώνει την ηγεσία του ΠΝ για οικονομικές ατασθαλίες στο χώρο του Ναυτικού οχυρού Σκαραμαγκά, το έτος 2009 και 2010.

Το παραπάνω στοιχείο προέκυψε από την προανακριτική εξέταση του Σμρου Τσακάλη, αλλά και κατά τη διάρκεια της δίκης την 24η Απριλίου 2012.

Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση είναι ότι ούτε η εισαγγελέας, ούτε η Σ.Ν.Δ. (που έλαβε χώρα η προανάκριση), αλλά ούτε και το τριμελές δικαστήριο, δεν διέταξαν Ε.Δ.Ε. για αυτές τις οικονομικές ατασθαλίες.

Ίσως τελικά ο μόνος σκοπός να ήταν η καταδίκη σε 4μηνη φυλάκιση του Σμρου Τσακάλη.

Ελπίζουμε τώρα ότι ο κ. Φραγκούλης Φράγκος, σαν υπηρεσιακός ΥΕΘΑ να διατάξει την Ε.Δ.Ε., για την τιμή των ενόπλων δυνάμεων, που για μία ακόμη φορά προσβάλλεται.









Δυστυχώς, η σήψη που υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία έχει φθάσει και στις Ένοπλες Δυνάμεις και κανένας ανώτατος στρατιωτικός δικαστικός λειτουργός, δεν τήρησε τον όρκο του.

Εδώ θα βρείτε τις αναφορές του Σημρου Τσακάλη που προειδοποιεί τον ελληνικό λαό ότι ήδη δεχόμαστε εχθρική επίθεση.

3 σχόλια:

Λιακάκος Παρης είπε...

Οι γνωστοι κυκλοι και οργανωσεις ειναι πισω του...το ενοιωσα κατ'ιδιαν προ ολιγου χρονικου διαστηματος στην παρουσια ΜΝΗΜΗΣ του τυμβου της ΚΕΕΔ στο Καβουρι!!Καποιοι οπως αναγραφεις ψευτοπατριωτες ητανε συνεχος διπλα του και αυτοι ειναι σε κυκλους που αλοι τους αποκαλουν ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!!!!Θα μπορουσα να αναγραψω ονοματεπωνυμα εδω αλλα ξερω καλα οτι δεν ειναι σωστο....!!!Και δεν ειναι μονον αυτοι αλλα και καποιοι αλοι που η παρουσια τους δεν εχει καμια σχεση με το εν ενεργεια Στρατευμα!!!!!Πεζωντας ρολο (φουσκοτων)!!!!!!!!!!!!Απλος πρωτη φορα τα ματια μου ειδανε Σεκιουριτι σε Στρατιωτικο χωρο!!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!

tasos2222 είπε...

εν καιρο κατοχης,οι στρατιωτες του εχθρου και οι εγχωριοι προδοτεσς, κάνουν ό,τι θέλουν φιλε Θαναση. Εμεις οι ελληνες εχουμε καταγγειλει και καταδικασει ήδη επισημα τις ενοπλες δυναμεις για εσχάτη προδοσια . δειτε και καταθέστετην .Ημερ. Έκδοσης: .............Ημερομηνία Γεννήσεως: ........................Επάγγελμα: ........................ Υπηκοότητα: ........................................Θρήσκευμα: .......................Συμπληρωματική και σχετική, της από 05/05/2012 και υπ αριθμόν 9009|20|27 κατάθεσης,δηλώσεως- αίτησης – καταγγελίας.Προς τον…......................................................... (αρμόδιο εισαγγελέα) Και προς : 1.Την Εφορία, την κάθε αρμόδια Εθνική και Διεθνή Αρχή της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Πολίτη, καθώς επίσης και των αρμοδίων Εκλογοδικείων αναλόγως. Όλα ταΓενικά Επιτελεία Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα όλοι οι ανώτεροι Αξιωματικοί ότι ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκο τους, τουλάχιστον από την24–11–2011και ότι θα θεωρηθούν εχθροί εάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουν στις εντολές τωνΠολιτικών προϊσταμένων τους, οι οποίοι από την 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία.. 2.Κάθε Αρχή αρμόδια για την προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και του πολίτη, εθνική και διεθνές αρχή, επίσης και των αρμοδίων εκλογοδικείων αναλόγως, καθώς και προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Κύριε Εισαγγελέα.Ζητώ από εσάς, καθώς και από κάθε άλλον αρμόδιο, είτε τώρα είτε μετά την απελευθέρωση της Πατρίδος, να λάβετε υπόψιν ότι, σ...............https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7/422877021088985...

tasos2222 είπε...

αν σε πιεσουν Σημαιοφορε, κατηγορησετους ευθεως για εσχατη προδοσια. ΣΤΟ ΕΞΗς για να μην μπορουν να μας διασπάσουν και να μπουν αναμεσαμας πρακτορες , καλο ειναι πριν βγουμε στους δρομους ή σε λαοσυραξεις , επισκεφτομαστε το αστυνομικο τμημα της περιοχης μας και καταθετουμε ετουτη εδω την ιερη δηλωση ή άλλη ανάλογη .. ( οπου με την οποια ξεκαθαριζουμε τις θεσειςμας , Καταδικαζουμε την υποδουλωσημας και ενεργοποιουμε το αρθρο 120 του συνταγματος δειτε και κοινοποιηστε . τα αντιγραφα ειναι η ταυτοτηταμας που καταδικνυουν αφενος την ελληνικοτητα του καθενος μας και αφετερου το γεγονος οτι μιλησαμε επισημα (και οτι δεν εχουμε σιωπησει) Καθως ξερουμε οτι ολοι οσοι ζουν στο χωρο της σιωπης και των νεκρών ,σιωπουν για ετουτη εδω τη δικογραφια η οποια αφορα εσχατη προδοσια 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης...

Ετσι , εμεις ,κάνοντας χρήση της άνω δικογραφιας ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ και και επίσημα ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ απο σημερα ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗςΜΑς και διαχωριζουμε ΕΠΙΣΗΜΑ τις θεσεις μας απο τους προδοτες που σιωπουν και που ειτε ενεργά ειτε παθητικά υποθαλπτουν και υποκρυπτουν την προδοσια και την υποδούλωση των παιδιων και εγγονων των .Ετούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε , ή κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά.
Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο.
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985....

Δημοσίευση σχολίου