Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

12 ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Πρόσκληση του σημρου Τσακάλη προς όλους τους ένστολους.

 Δημοσιεύουμε την πρόσκληση του σημαιοφόρου Τσακάλη με την οποία καλεί όλους τους ένστολους να δηλώσουν την αντίθεσή τους στα απάνθρωπα μέτρα της τρόικας.


«Αγαπητοί συνάδερφοι, ένστολοι από κάθε κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εν όψη των νέων φασιστικών μέτρων που αποβλέπουν σε νέες μειώσεις στις αποδοχές μας, μέτρα που προγραμματίζεται να εφαρμοστούν από Σεπτέμβρη, σας καλούμε να εκφράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ στα απάνθρωπα σχέδια της τρόικας και της κυβέρνησης της Νέας Τάξης, που σκοπό έχουν την εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη και την αφάνιση του Ελληνικού έθνους.

Σας καλούμε να δηλώσουμε την αντίθεσή μας, στα παράνομα μέτρα που ήδη έχει λάβει η κυβέρνηση εις βάρος μας!

Σας καλούμε να διαμαρτυρηθούμε, κινούμενοι νομικά, ενάντια στα απάνθρωπα-παράνομα μέτρα της τρόικας.

Για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, το κύρος μας, το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Για όποιον συνάδερφο ενδιαφέρεται, περιμένω να επικοινωνήσει με εμένα προσωπικά στο τηλ. 6943484764  μέχρι 20 Σεπτέμβρη, για να του δώσω στοιχεία της δικηγόρου που θα αναλάβει την εν λόγο κίνηση. Επίσης το κόστος της κατάθεσης της αίτησης ακύρωσης του μνημονίου είναι περί τα 10 ευρώ και χρειάζεται η βεβαίωση αποδοχών μηνός Αυγούστου ή Ιουλίου ή εναλλακτικά ένα οποιοδήποτε πρόσφατο φύλλο μισθοδοσίας.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τον  Αντισυνταγματάρχη  Αεροπορίας Στράτου  Αφένδρη  Ευάγγελο και τον Ταξίαρχο Πεζικού  Μανδραλη Κωνσταντίνο  που πρώτοι  κατέθεσαν αίτηση ακύρωσης του μνημονίου.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΟΙ ΔΥΟ,  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ  ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΑΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΘΎΝΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!

Όσοι το χαλκείον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχουσιν. Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία!» 


12 σχόλια:

Unknown είπε...

Tι να πω μωρε Πατριωτες οπως καταντησαν την περιφανη Ελλαδα οι προδοτες!Ποιος ρωτησε εμενα αν ηθελα να την ξεπουλησουν ;Γιατι ανοιξαν την κερκοπορτα στον παγκοσμιο δυναστη της Παγκοσμιοποιησης, με το προσχημα της πτωχευσης;Γιατι οι δοσιλογοι γινανε πιονια στη διεθνη σκακιερα των δυναστων;Ο Πατριωτισμος του θαφτηκε απο τονους ασυνειδησιας;Το αιμα των παπουδων, η υψηλες και ιερες εννοιες της Ελευθεριας η Θανατος τι εγιναν;...Και εμεις θα εξακολουθουμε με το κεφαλι κατω να κοιταζουμε τους "εφιαλτες"; Ζη και θα ζη οσο υπαρχει Ελλαδα ο Λεωνιδας, γεματος Τολμη Ανδρεια Αρετη .Εσεις οι Λεωνιδες σωστε την Πατριδα!!!Την πανεμορφη κορη Ελλαδα, που αλυσοδεμενη μαζι με τα παιδια της,ολους εμας, ξεμαλλιασμενη και γυμνη απο αξιοπρεπεια ..ζητιανα στα παγκοσμια χρηματηστηρια του μιαρου χρηματος!!!Ολοι μαζι μια γροθια για την Λευτερια!!Φαινεται η μοιρα της Ελλαδας ειναι :Λιγο καιρο να ξαποσταινει ..και παλι προς την Δοξα να τραβα!!!!!!!

Unknown είπε...

Και εσύ Σουλιωτοπούλα θα χωρέψεις το χωρό του Ζαλόγκου? πιστεύω να τον ξέρεις, αν όχι κάνε κανα μάθημα καλού κακού....δεν θα πάει χαμένο

asimpiestos είπε...

Αγαπητή Άννα

Το να μάχεσαι για το καλό της χώρας σου δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να προσπαθείς να κρατάς "αιχμάλωτους" και "σε κατάσταση ύπνωσης" τούτον δώ τον κόσμο.
Μην με ρωτήσεις τί είναι αυτά που γράφω!
Ξέρεις εσύ!!!
Ρώτα τους "κολλητούς" σου που υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος!!!

Με εκτίμηση
asimpiestos

Unknown είπε...

Αγαπητέ Asipmieste υπερασπίζομαι μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλο..
Συμπληρώνω , ντροπή είναι να εξαπατάς τον κόσμο και τους αναγνώστες χρησιμοποιώντας εκφράσεις και αποφθέγματα παραπλανητικά για να εκπληρώσεις κάποιον αυτοσκοπό. Τα λόγια του Κάλβου αντηχούσαν στους υπόδουλους Έλληνες για να τους προτρέψουν να πολεμήσουν τον Οθωμανό κατακτητή. Όχι την νόμιμη εξουσία, τους συναδέλφους τους και τους καπεταναίους. Δεν δικαιολογήστε να είστε ανιστόρητη. Ξεχνάτε τους εμφύλιο, Δεκεμβριανά και τόσα άλλα ιστορικά γεγονότα!!! Τέτοια πράγματα θέλετε? Και ο δικός σας όρκος κύριοι και κυρίες ένστολοι? Και αυτόν τον ξεχνάτε? Ότι δεν μας συμφέρει το διαγράφουμε?
Λυπάμαι αλλά σαν άτομο και πολίτης μια κίνηση ένστολων πέραν των καθηκόντων για τα οποία είναι ενταγμένα και προορισμένα θα με δυσαρεστούσε αφάνταστα. Διαφωνώ κάθετα με τέτοιου είδους τακτικές.
Και για την ιστορία αγαπητέ Asipmieste , να σου θυμίσω και την πορεία του Ανδ. Κάλβου αυτού του μεγάλου ποιητή.....απογοητευμένος από τις περιστάσεις παρατά την Ελλάδα το 1852 και πηγαίνει στο Λονδίνο να παντρευτεί και να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια του, μέχρι που πέθανε.
Καλό Σαββατοκύριακο ....
Φιλικά

tassos είπε...

δέχεστε και μη-μονιμοποιημένους συναδέλφους στην κίνηση αυτή;

asimpiestos είπε...

Αγαπητή Άννα
Δεν είναι κακό μία ομάδα να μάχεται για τα δικαιώματα και τα ιδανικά της. Δεν χρειάζεται να έχει και ιδιαίτερες γνώσεις ιστορίας γι αυτό!

Όσο για τα λόγια σου.... "Ξεχνάτε τους εμφύλιο, Δεκεμβριανά και τόσα άλλα ιστορικά γεγονότα!!! Τέτοια πράγματα θέλετε?"..... σου λέω ότι δεν ξεκινάς εμφύλιο ζητώντας να καταργηθούν μέτρα που έχουν ληφθεί εις βάρος σου ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ!!!

Αυτά τα ολίγα για σήμερα......αύριο πάλι!!!

Με εκτίμηση
asimpiestos

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ Τάσο
Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση
asimpiestos

Λιακάκος Παρης είπε...

ΑΝΝΑ??????ΠΟΥ ΚΟΙΜΩΣΟΥΝ??????ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΕΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΟΣΙΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΩΝ ΨΕΥΤΟ ΙΔΕΩΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΦΘΕΙ ΝΟΕΡΟΣ ΜΗΝ ΜΠΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΟΥΣ!!!!!!!!ΚΑΤΣΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΓΩΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΝΗΣΕ!!!!!ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΑΡΝΗΣΕ!!!!ΑΛΑ ΟΤΙ ΔΙΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΑΛΑΞΕ?? ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΗΜΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΟΣ !!!!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ !!!ΚΑΙ ΔΗΧΟΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!ΑΥΤΟ ΗΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΗΤΕ ΟΧΙ ΚΑΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΓΕΓΩΝΟΤΩΝ ....ΑΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΗΧΟΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΙΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΣΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΟΤΣΙΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΗΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟ ΕΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΣ ΥΠΕΡ ΠΟΙΩΝ ΙΔΕΩΝ???ΙΔΑΝΙΚΩΝ???ΚΑΙ ΑΛΩΝ ΑΞΙΩΝ????ΣΗΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ!!!!ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΕΔΩ ΥΣΕΙΧΟ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΤΑ ΕΩΣ ΑΝΩ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΟ ΤΑ ΟΣΣΑ ΑΝΑΡΤΩ ΕΔΩ!!!!!!ΟΚ????????H EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ!!!!ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!

arxaioplhktos είπε...

www.pyrinos-logos.blogspot.com

Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Μη το βαζεται κατω ρε παιδια.. κινητοποιηστε και ανοιξτε τα ματια σε ολους τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με στολη, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και να περνατε απο ψιλο κοσκινο οποιον και οτι λεει..

Ο ΕΧΘΡΟΣ εχει μπει πλεον βαθεια μεσα στην Ελληνικη κοινωνια, μιλαει Ελληνικα, φερνει ελληνικα ονοματα, συμπεριφερεται σαν Ελληνας.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Κ. Σημίτης - Ισπανοεβραίος{Φυλή Που Δεν Έχει Καλή Φήμη}
Α. Παπανδρέου - Χαζαροεβραίος
Κ. Καραμανλής - Υιός του Τουρκμεκτσόγλου με τα μογγολικά χαρακτηριστικά, το όνομα του πατέρα του είναι καθ'αυτού Τουρκο-Μογγόλου κ όχι εκτουρκισθέντος.
Ο Ι.Χαραλαμπόπουλος ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Π.Α.Σ.Ο.Κ επι Σημίτη{Ο υιός του Συν/ρχης της Μοσάντ η δε κόρη του μαζί με την κόρη του Εβραίου Στρατηγού Νταγιάν τοποτηρήται στην ΕΡΤ-1}
Α.Τσοχατζόπουλος{Ο υιός του βρίσκεται στο Τέλ-Αβίβ}

Ενώ, οι Εβραίοι έσφαζαν επί 18 αιώνες τους Έλληνες ωμά κ απάνθρωπα, κατόρθωσαν μέσω των οργανωμένων φιλοτομαριστών "Ελλήνων", πρώτον να φορτώσουν τα εγκλήματα τους είς άλλους{Ρωμαίους,Τούρκους,Κομμουνιστές} κ δεύτερον να δημιουργήσουν τόση πολιτική μισαλλαδοξία μεταξύ του Ελληνικού Λαού ώστε να διοικούν με εβραίους πρωθυπουργούς κ υπουργούς γαμπρούς η νύφες εβραίων, κ οι Έλληνες να χειροκροτούν με πάθος τους σφαγείς των προγόνων τους, μπράβο τους.

Μην σκεφθείτε οτι αν φέρουμε τους άλλους θα είμαστε καλήτερα, διότι σε όλα τα κόμματα το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, π.χ. κατά τον πόλεμο του Κοσσόβου κατά την συμφωνία του Ελσίνκι δια την είσοδο της τουρκίας στην Ε.Ε. την θέση πήραν Ο Έβερτ,ο Ανδριανόπουλος, ο Μάνος, Ο Ράλλης, Ο Αρσένης, Ο Κωνσταντοπουλος, Ο Αβραμόπουλος{Δήμαρχος Αθηναίων}.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Είναι απλά πληροφορίες, για όσους είναι διστακτικοί, οι αποπέρνουν τα παραπάνω η τους φαίνοντε κάπως απίστευτα ας μάθουν ποιός ήταν ο Γεώργιος Γεωργίου Αϋφαντής, κ πόσο ετών έγραψε αυτα τα παραπάνω.

Πηγή:Γεώργιος Γεωργίου Αϋφαντης {Στρατηγός Ε.Α.} - Άνθρωπος Κ Επιστήμη.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
http://www.youtube.com/watch?v=ytZt3FYU8bM&feature=related
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ θα βρεθει.. το πιο σημαντικο αυτη τη στιγμη ειναι να ΒΡΕΘΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

Διαβαστε περισσοτερα στο: http://ellada2011.blogspot.com/
Η Ελλαδα το 2011 - ΠΩΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!..

taotao είπε...

Αννα μιλησες για ορκο που δωσανε οι στρατιωτικοι,,,,ναι δωσανε ορκο και οταν γινει αυτο που δεν θελεις να γινει....να εισαι σιγουρη οτι θα τον εφαρμοσουν σε πραξη!!οι στρατιωτικοι μια φορα στη ζωη τους ορκιζονται.....οι πολιτικοι σου ορκιζονται οταν εκλεγονται βουλευτες και μετα απο εκει και εκει,συνεχεια οτι θεση λαμβανουν ορκιζονται συνεχως ξανα τα ιδια....εχεις δει να εφαρμοσυν το ορκο τους??εγινε ανασχηματισμος και καποιοι υπουργοι ξαναορκιστηκαν....γιατι?μηπως επειδη στον πρωτο ορκο τους πηραμε χαμπαρι οτι ειπαν ψεματα???ο ορκος των στρατιωτικων σε πειραζει εσενα ?και νομιζεις οτι δεν τον τηρουν και απο πανω?ο στρατιωτικος ορκιστηκε να υπερασπισει τα πατρια εδαφη ,,,δεν ορκιστηκε να ειναι ειναι ο μπατλερ σου εφορου ζωης!!!

tasos2222 είπε...

Η ΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΜΑΣ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΛΕΜΕ. και επισημα διαχωριζουμε τις θεσειςμας απο εκεινους που την εχουν ηδη πουλησει αλλα΄και απο αυτους που σκοπευουν να πουλησουν την ψυχη των (τοχουμε ηδη δηλωσει επισημως με ετουτη την ιερη δηλωση-καταγγελια, πανω απο 4.000 πολίτες.
Πριν από 6 λεπτά · Μου αρέσει!

Tasos Mastrogiannis δειτε και κοινοποιηστε παντου.
Πριν από 6 λεπτά · Μου αρέσει!

Tasos Mastrogiannis ΛΕΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙς προηγουμενως ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ .
ΔΙΟΤΙ,
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΜΑς
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥς ΣΤΡΑΤΙΩΤΕς ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ως ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕς και ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥς ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗς ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΩΝ..
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΑΡΑΓΜΑ . ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑς ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς , ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΎς ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥς ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ . .
. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ , ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ <> ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥς ΤΟΥς ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕς ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ (όπως πχ οι παπαδες)ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ , ΧΩΡΙς να εχουν καταγγειλει την καρτα , την υποδουλωσητων ,την προδοσια κατα της πατριδος και την απο 24\11\2011 π
ατηση των ιερών δεσμεύσεων με επισημο δικογραφο .
Συνεπως , καλο ειναι , ολοι οσοι στο εξης λεμε οχι στην καρτα , να κοινοποιουμε (μαζι με εκεινο το ΟΧΙ) και αναλογο δικογραφο επικυρωμενο , με το οποιο επισημα εχουμε καταγγειλει σε εισαγγελικες αρχες και την καρτα και την καρτα του πολιτη ΚΑΙ την προδοσια κατα της πατριδος μας αλλά , και την απο 24\11\2011 , καταπατηση των ιερων δεσμεύσεων ..
.ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .δειτε
\

{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985....

Δημοσίευση σχολίου