Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

10 Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στο Α.Μ.ΚΑ...» Το εισητήριο της Νέας Τάξης.

Η Συνθήκη της Σένγκεν στις 18 Μαρτίου 1997, στα Πρακτικά της Βουλής , σελ. 4908, σε ομιλία του Παναγιώτη Καμμένου:


Κάντε δεξί κλίκ επάνω στην εικόνα για επιλογή: νέα καρτέλα ή νεο παράθυρο και να το μεγεθύνετε, να το διαβάστε καλύτερα.

Σύμφωνα με την παραπάνω ομιλία του για την Συνθήκη της Σένγκεν έχει ψηφίσει "ΟΧΙ", λόγω αντιπολίτευση της Ν.Δ. και με Κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Μετά από 11 χρόνια....

Στις 31 Μαρτίου 2008 ψηφοφορία για τον Νομοσχέδιο του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας: "Διοικητική και Οργανωτική μεταρρυθμίση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και λοίπες ασφαλιστικές διατάξεις",  στα Πρακτικά της Βουλής για την ονομαστική ψηφοφορία, (σελ. 7349):

 Ψήφισε "ΝΑΙ" κι ακόμα στο Άρθρο 153, παρ2 του Νομοσχέδιου για το Α.Μ.Κ.Α., (σελ.7439)

Προσέξετε το σύνολο της ονομαστικής ψηφοφορίας. Έχουν ψηφίσει απ' την Κυβέρνηση Ν.Δ. επι Κώστα Καραμανλή με 151 ψήφους, διότι ο κ. Μιλτιάδης Έβερτ, έχει στείλει στο Προεδρείο της Βουλής, πως θα ψήφιζε υπέρ στο Νομοσχέδιο, αλλά δεν μετρούσε (σελ.7347). Δυστυχώς ο κ. Παναγιώτης Καμμένος ήτανε παρών και ψήφισε "ΝΑΙ" σε όλα κι ακόμα στο Άρθρο 153.

Σκεφτείτε όμως, αν έλεγε "ΟΧΙ" θα έπεφτε η Κυβέρνηση ή δεν θα περνούσε ο Νόμος 3655/2008 και δεν θα είχαμε Α.Μ.Κ.Α., θα καθυστερούσε η Κάρτα του Πολίτη.
Και ο κ. Παναγιώτης Καμμένος έλεγε το 1997 στην ομιλία του για την Συνθ. Σένγκεν στην Βουλή: "...με προσβάλει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και ως Έλληνα και ως Χριστιανό Ορθόδοξο και ως ελεύθερο άνθρωπο..."

Μετά από 11 χρόνια τι αλλάξε;;;
Και είπε "ΝΑΙ" στο Α.Μ.Κ.Α. επί Κυβέρνηση Κωστα Καραμανλή ως Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Επίσης την αναδημοσιεύση που βάλαμε, "Ρέππας, Τζωρτζάκης: Πρώτα Α.Μ.Κ.Α. σε όλους και μετά Κάρτα του Πολίτη..."
Αυτό ήτανε το σχέδιο τους: Να μας γεμίσουν με Α.Μ.Κ.Α. και μετά έρχεται η Κάρτα του Πολίτη και τελικό σχέδιο Chip RFID.


Ο κ. Παναγιώτης Καμμένος έκανε δύο πράγματα τελείως τα αντίθετα: "ΟΧΙ" το 1997 για το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα μέσω Συνθήκη της Σένγκεν και "ΝΑΙ" το 2008 για το Α.Μ.Κ.Α. που είναι ο προάγγελος της Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη! Όλα αυτά μας θυμίζουν κάτι σαν τούμπα; !!!


Να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας:

Εμείς όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, θέλουμε έναν παρτιώτη να είναι σταθερός με τις απόψεις του, όταν λέει "ΟΧΙ" σημαίνει "ΟΧΙ", όταν λέει "ΝΑΙ" σημαίνει "ΝΑΙ" μόνο για το συμφέρον και την αξιοπρέπεια προς τον Ελληνικό Λαό και να αγαπά την Πατρίδα μας, την Θρησκεία μας και την Ελευθερία του ανθρώπου. 

Κι επίσης θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις από όποιον χρησιμοποιεί το όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας και να είναι πιστός την Πατρίδα μας!

Διότι άμα ζούσε σήμερα ο Στρατηγός ο Ιωάννης Μακρυγιάννης θα έλεγε:

"Όταν μου πειράξουν την Πατρίδα και την Θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα 'νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν!"

 Έλληνες Youtubers

10 σχόλια:

Orys Fantakis είπε...

Να ξερετε οτι δεν υπαρχει λαθος τεχνολογια αλλα λαθος χρηση . Αν θελατε να βαλετε μια ταξη σε ενα κρατος θα θελατε μια βαση με τους πολιτες αλλιως πως θα μπορουσατε να κανετε οργανωση ? Το θεμα παντα ειναι αν αυτη η βαση θα χρησιμοποιηθει για σωστο η δολιο λογο . Δικο μας εργο ειναι να επιλεξουμε τους σωστους ανθρωπους ωστε να κανουν σωστη και ανθρωπινη χρηση προς οφελως και οχι εις βαρος των πολιτων .

STELIOS είπε...

ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ..ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ...

omadaneoneforiakon.blogspot.com είπε...

Orys Fantakis το πρόβλημα δεν είναι οι διαχειριστές, αλλά η πλασματική αναγκαιότητα για το ολοκληρωτικό φακέλωμα, που θα διευκολύσει τον κοινωνικό αυτοματισμό και την χειραγώγηση των ανθρώπων. Το πρόβλημα είναι χρηματοπιστωτικό και πάνω απ'ολα αξιακό.

omadaneoneforiakon.blogspot.com είπε...

H συνολική παραμετροποίηση συνιστά την κάρτα του πολίτη και η αποδοχή της αποτελεί πτώση.

Unknown είπε...

τι κακόγουστα ψεύδη είναι αυτά...ντροπή σας..

omadaneoneforiakon.blogspot.com είπε...

Η κοινωνία της Ρωμηοσύνης είναι ασύμβατη με τον ολοκληρωτισμό της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σκλάβων.

ΑΛΛΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΤΑΥΤΟΤΗΤΑ..

Οι κρατικές δομές της Ρωμηοσύνης έχουν ελεύθερους πολίτες της ομορφιάς του θυσιαστικού πλαισίου για τον συνάνθρωπο.

Εδώ συγκρούονται δύο αντίθετα.

konstantinos είπε...

απο ολους εκει μεσα μονο τον καμενο ξεχωριζω! κανενας δεν ειναι αλανθαστος...! στη δουλεια μας ολοι εχουμε κανει πραγματα ακομα και "παρανομα" για να μη την χασουμε επειδη μας το ζητησε το αφεντικο μας. λιγοι ειναι ομως αυτοι που σηκωσαν κεφαλι στα αφεντικα... - ολα ειναι θελημα θεου και οσοι πιστευουν ξερουν οτι η ζωη ειναι μια δοκιμασια και ολοι στο τελος κρινομαστε. δεν ειμαστε εμεις οι κριτες. εμεις απλα εχουμε την επιλογη του καλου ή του κακου.

Ανώνυμος είπε...

δεν το ψιφισε η διαμαντοπουλου αχαχαχ

Unknown είπε...

Εμείς όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, θέλουμε έναν πατριώτη να είναι σταθερός με τις απόψεις του, όταν λέει "ΟΧΙ" σημαίνει "ΟΧΙ", όταν λέει "ΝΑΙ" σημαίνει "ΝΑΙ" μόνο για το συμφέρον και την αξιοπρέπεια προς τον Ελληνικό Λαό και να αγαπά την Θρησκεία μας, την Πατρίδα μας και την Ελευθερία του ανθρώπου.

Κι επίσης θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις από όποιον χρησιμοποιεί το όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας και να είναι πιστός την Πατρίδα μας!

Διότι άμα ζούσε σήμερα, ο Στρατηγός ο Ιωάννης Μακρυγιάννης θα έλεγε:

"Όταν μου πειράξουν την Πατρίδα και την Θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα 'νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν!"
Έλληνες Youtubers

ΒΑΖΙΟΤΟ είπε...

Τα ατομα που αντιδρούν στο ΑΜΚΑ εκτός από αμαθή είναι και ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις άξιες για ψυχιατρική έρευνα...

Δημοσίευση σχολίου