Τρίτη 17 Απριλίου 2012

0 ΚΟΙΝΩΝΙΑ:"Να δηλώσει εγγράφως ότι αποκηρύσσει την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό.."

Σχόλιο Έλληνων Youtubers:
Η άποψη των Έλληνων Youtubers για τις εκλογές είναι αυτή που γράφουμε και στο έντυπο:
Στην κατοχή, οι Γερμάνοι διόρισαν κυβερνήσεις και ο Λαός τις φώναζε δοσίλογες...
Σήμερα, αυτούς που μας ζητούν τη ψήφο μας για να διορίστουν υπάλληλοι της Νέας Τάξης, πως πρέπει να τους φωνάζουμε...,
αλλά για όλους αυτούς που μας ρωτάνε τι να ψηφίσουν, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τους δείξουμε ότι άθωο κυκλοφορεί στο δρόμο και πάντα με κάθε επιφύλαξη, η κρίση θα είναι δικιά σας.
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συνέντευξη με το "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"


Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Καλεί και Προκαλεί τους Πολιτικούς Αρχηγούς 


Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αντιμετωπίζει με αποτροπιασμό την προσπάθεια πολιτικών σχεδιασμών να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό ώστε με δόλιο τρόπο να αποσπάσουν την ψήφο του, μη σεβόμενοι ούτε αυτή την κρίσιμη ώρα τίποτε και κανένα.

Στο αποτρόπαιο πολιτικό τους παιχνίδι μεταχειρίζονται ακόμη και τα ιερά και τα όσια του Γένους μας, παρουσιαζόμενοι στον Ελληνικό λαό με επίπλαστη θρησκευτικότητα, επικαλούμενοι υποκριτικά άλλοτε το 'Oνομα του Θεού και άλλοτε της Παναγίας μας, ενώ στην πράξη τα πολιτικά τους προγράμματα και, κυρίως, οι πολιτικές πράξεις τους καταδιώκουν συστηματικά την Εκκλησία του Χριστού μας και κάθε πνευματική προσπάθεια στον τόπο μας.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», προκειμένου να προστατεύσει τον λαό μας από κάθε πολιτικό καιροσκόπο

καλεί και προκαλεί κάθε

 Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας

να δηλώσει εγγράφως

ότι αποκηρύσσει την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό

και να υποχρεώσει και όλα τα στελέχη του να δηλώσουν το ίδιο, εφ’ όσον –κατά την Εκκλησία μας– η Μασωνία είναι θρησκεία με Ειδωλολατρικό τελετουργικό και όχι απλή φιλανθρωπική οργάνωση, υποσκάπτει δε συστηματικά την υπόσταση αλλά και την εδαφική και την πνευματική ακεραιότητα της Πατρίδος μας!

Η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει θέσει στο Καταστατικό της ως απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής κάποιου και ως απλού μέλους της την ανωτέρω Δήλωση.

Ὀσα Κόμματα αρνηθούν να αποκηρύξουν γραπτώς την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό, με την άρνησή τους αυτή ή με την κωφεύουσα σιωπή τους αυτοαποκαλύπτονται ως ψεύτες, υποκριτές και ιερόσυλοι, λαοπλάνοι και εν τέλει εχθροί του λαού και του Ορθοδόξου Έθνους μας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου