Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

7 Οκτώ ολόκληρες ώρες διήρκησε η δίκη του σημαιοφόρου Τσακάλη..!! (ε, εσείς, ποιόν δικάζατε, τον Κολοκοτρώνη??)


Καταδικαστική η απόφαση του ναυτοδικείου Πειραιώς για τον Αθανάσιο Τσακάλη που κρίθηκε ένοχος για τις απόψεις του και την ιδεολογία που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook!!!

Η ποινή που του επιβλήθηκε: 4 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή (ποινή εξαγοράσιμη) ενώ επίσης επιβαρύνεται και με τα δικαστικά έξοδα.

Η Νέα Τάξη είναι εδώ, πιο φασιστική από κάθε μορφή Χούντας!

Ο σημαιοφόρος Α. Τσακάλης που χρόνια τώρα έχει πάρει το βάρος του ελληνικού αγώνα ενάντια σε ένα ολόκληρο σαθρό σύστημα, σε σπογγοκολάριους και προσκυνημένους και μίλησε για θέματα που όλοι οι αξιωματικοί γνωρίζουν αλλά δε τολμούν να μιλήσουν, καταδικάστηκε για την τόλμη και τα πιστεύω του.

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους, που παρευρέθηκαν σήμερα στη δίκη για να συμπαρασταθούν στο σημαιοφόρο!!!
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλα τα ελεύθερα πατριωτικά και δημοκρατικά blogs που ανήρτησαν τη δίκη!!!

Να θυμίσουμε μέσω τις παρακάτω ανάρτησης το λόγο που καταδικάστηκε σήμερα ο Σημαιοφόρος Τσακάλης, που δεν κρύβεται πίσω από τη σιγουριά που θα μπορούσε να του προσφέρει η θέση του, αλλά τολμάει να αγωνίζεται με εντιμότητα για ΙΔΑΝΙΚΑ και ΑΞΙΕΣ!! :

7 σχόλια:

mazda6aiolos είπε...

Αυτή είναι η Δημοκρατία τους και η "δήθεν" ελευθερία λόγου!!! Η Χούντα τους πείραζε για λογοκρισία μετά... εγώ ακόμα ψάχνω τη διαφορά ανάμεσα στην Δικτατορία και την Δημοκρατορία μας!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΑΔΟΠΟΝΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΧΛΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ`ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ατρυτώνη Αθηνά είπε...

Κράτα γερά, Αθανάσιε! Τα στόματα που δαγκώνουν προσπαθούν να κλείσουν...!

Υ.Γ. Αίσχος η φωτογραφία. Την βρωμίζει το Α των Απλύτων.

tasos2222 είπε...

ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΚΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ .
<>
Επι κατοχης του 40 αραγες ενδιεφερα αν οι γερμανοι ειναι δημοκρατες η αν ειναι χούντα?????

διοτι ο΄τι κιαν ειναι , δεν παυουν να ειναι εχθροι ... οποτε μη σε παρασυρουν στη λογικη τους οι εγχωριοι προδοτες οι οποιοι ενδιαφεροντε για το αν η νεα ταξη ειναι δημοκρατης η αν ειναι χουντα δειτε το επομενο σχολιο

tasos2222 είπε...

yparxei kai nomikh antistash κατα του εχθρου. την οποια εχουμε ηδη κερδισει ολοκληρωτηκα .ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΤΗς ΤΗς ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑς Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙς ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕς ΑΡΧΕς, ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗς ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΥΠ ΑΡ Β12-4002 ΑΠΟ 6\8\4002 ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ (οπως προβλεβεται για δικογραφιες οι οποιες σχηματιζοντε σε περιοδους κατοχης και υποδουλωσης<ιδιορρυθμες δικογραφίες)) .. την οποια εχουμε καταθεσει ηδη πανω απο 3500 πολιτες . (ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕς ΑΝ ΘΕς) https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7/422877021088985

tasos2222 είπε...

ΥΠ ΑΡ Β12-4002 ΑΠΟ 6\8\12

tasos2222 είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ Ως ΝΟΜΙΜΗ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΟΓΗ ΤΗς ΔΙΚΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΟΥΤΕ Ως ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ (ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΡΑΠΤΩς (ΒΟΥΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΛ 1985) ΤΙς ΔΕΣΜΕΥΣΕΙς ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑΤΩΝ .. ( ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 ΕΩς ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .. ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ . ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΑΜΑς ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑς ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 ΕΩς ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩς ΣΕ ΕΝΤΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΑΝΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ (Ως ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ) ΕΩς ΟΤΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΜΑς

Δημοσίευση σχολίου