Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

7 Μήνυση του σημαιοφόρου Α. Τσακάλη κατά του ΣΥΣΜΕΔ


 Λάβαμε το παρακάτω κείμενο, από τον  σημ/ρο Α. Τσακάλη, που περιέχει την μήνυση με την οποία ζητά την κατά τον νόμο τιμωρία κάθε υπευθύνου, για αξιόποινα αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος του, από μέλη του ΣΥΣΜΕΔ.

 Ακολουθεί δήλωση του κ.Τσακάλη και αναρτημένη η μήνυση του:

Η παρούσα μήνυση έχει σαν σκοπό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στον ΣΥΣΜΕΔ και να δώσει νέα ώθηση στον υπάρχον σύνδεσμο. Με την τοποθέτηση νέων προσώπων, που δεν θα έχουν ανάμιξη με πολιτικά κέντρα αποφάσεων και θα έχουν σαν γνώμονα  το πραγματικό συμφέρων των ένστολων. Λόγο βέβαια της αποφάσεως του εφετείου Αθηνών, που κήρυξε παράνομη την λειτουργία του ΣΥΣΜΕΔ, ελπίζω να υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας ενός άλλου συνδέσμου.
Θα ήθελα δε να ενημερώσω όλους τους συναδέρφους μου ότι, όπως μέχρι τώρα έλεγα πάντα την αλήθεια, έτσι και τώρα δηλώνω ότι δεν έχω σκοπό να συμμετέχω σε εκλογές είτε στον υπάρχων είτε σε μελλοντικό σύνδεσμο, παρά μόνον θα μάχομαι στο πλάι του κάθε συνάδελφου για την επίλυση των προβλημάτων του.

Τέλος, συνάδερφοι αφήστε τον καναπέ, γιατί θα βρεθείτε με ένα σωματείο-σύνδεσμο του τύπου ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κτλ και με μία χώρα προδομένη.




7 σχόλια:

anemos είπε...

Δοξάστε τον , συγγνώμη θαυμάστε τον !!!!!! Μόνο μήνυση τους κάνεις ? Κακώς πάρε και τα παιδία από την χρυσή αυγή (αν θες) και τον χουντοβασιλικό συνταγματάρχη και σταυρώστε τους!!!!!

Unknown είπε...

Πρώτη φορά βλέπω ένστολο να πολεμάει για "το δίκαιο" και να υποβάλει μηνυση κατά ενστόλων. Ο Θανασάκης τα έχει χαμένα... σας το είχα πει, αλλά θέλετε να τον κάνετε και παράδειγμα. Παραδειγμα προς αποφυγή ναι.... και έχουμε και συνέχεια

Aspasia είπε...

Aneme, τα βόλια περι Χρυσής Αυγής, σε λάθος στόχο τα ρίχνεις. Αν εσάς δεν σας απασχολεί το ότι ο Συνδεσμος των Στρατιωτικών, που προεδρεύεται μάλιστα από Γραμματέα του Στρατοδικείου, προβαίνει σε τέτοιες ωμές παρανομίες, τότε είστε και άξιοι της μοίρας σας. Οσον δε αφορά την θολοκουλτουριάρα Αννα, θέλω να πω ότι η κάθαρση πρέπει να αρχίσει εκ των ένδον. Φίλη Αννα, μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν τον Θανασάκη, όπως τον αποκαλείς υποτιμητικά. Δυστυχώς δεν έχουν πολλοί μέσα στο Στρατό το ειδικό βάρος (αφού δεν μπορώ να εκφρασθώ αλλοιώς λόγω της γυναικείας μου ιδιότητος ), να πουν και να κάνουν αυτά που κάνει ο Θανασάκης. Και μην τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου σε παρακαλώ.

Unknown είπε...

Ασπασία Νομίζω ότι τον έχεις ερωτευθεί παράφορα... καλή συνέχεια και θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα τεκτενόμενα...

Aspasia είπε...

Αγαπητή Anna,δυστυχώς για τα αφεντικά σου, τα οποία σου ανέθεσαν το έργο της αποδόμησης της προσωπικότητας και του έργου του Θανάση, δεν επέλεξαν το σωστό και ικανό πρόσωπο. Δεν κάνεις για ινστρούκτορας βρε παιδί μου, ούτε εσύ ούτε και ο Anemos.Οπότε απαξιώ να ασχοληθώ με την τελευταία βλακεία που έγραψες στις 31/8/2010 .

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...η υπουλη ΔΙΕΘΝΗ πολιτικη μαφια των ποικοιλοχρωμων Εθνομηδενιστων ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Ως ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕς ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕς ΣΤΟΕς,αφου χρησιμοποιησαν την "Δεξια" για να κατασυκοφαντησουν τις Ενοπλες Δυναμεις,την Αστυνομια,και την θρησκεια(δηλ.τους δυνατους πυλωνες αντιστασης),αργοτερα εφτιαξαν το κομμα των σοσιαΛΗΣΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΜΕ ΠΛΗΘΟς ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς...ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ!! ΔΙΕΣΠΑΣΜΕΝΟΣ!! ΟΔΗΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑμερικανοΣιωνισμου,στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ,και για το "καλο" του κρατους, υπογεια τον οδηγουν σαν τα βοδια του Τεξας να σφραγιστουν με τον αριθμο666,του Σιωνιστικου Εγωισμου...φυσικα οι αχρωμοι,αοσμοι,ανοστοι "επαναστατες","ανθρωπιστες"και λοιποι "αντιρατσιστες"της πορτοκαλι νεας κοινωνιας-σαλατας, της Νεας Εποχης,χαιρονται για την καταντια του χιλιοβασανισμενου λαου μας,αλλα ΕΔΩ ΣΤΗΝ "ΠΕΣΜΕΝΗ" ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ+ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΕΤΟΥΤΗ...

ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ είπε...

Σας επισημαίνω το κάτωθι αντεθνικό μήνυμα που είχα στείλει:

----- Προωθημένο μήνυμα -----
Απο: Μιχαήλ Επιφανίδης
Προς: "ethnikathemata@googlemail.com"
Στάλθηκε: 10:30 μ.μ. Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012
Θεμα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 17 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΑ 24 ΜΕΤΡΑ, ΩΣ ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΑΡΧΙΚΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ “BLUE-SKY” ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 7-1-2012, ΗΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ, ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΤΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ , ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ , Η ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ, ΕΦΤΙΑΧΝΌΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΛΑΤΟΣ 24 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΕΘΟΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΕΦΥΡΩΜΑΤΩΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΤΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 24 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ Η ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟΣ ΓΙΑ 17ΜΕΤΡΑ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΚΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΑ 24 ΜΕΤΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου