Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

5 Τζαμί...........η συνέχεια!

Την στιγμή που η χώρα παραπαίει και ο Ελληνικός λαός φυτοζωεί κάτω από τα δεινά της τρόικας του ΔΝΤ, κάποιοι θέλουν με το ζόρι να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ το τζαμί.  

Σας παρουσιάζουμε το ενημερωτικό σημείωμα του ΑΝΣ προς τον ΥΕΘΑ, στο οποίο αναφέρονται εκτιμώμενα κόστη για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού από την περιοχή του Βοτανικού (θέση ελαιώνας), θέση στην οποία έχει αποφασιστεί να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος.

 

Μιλώντας, πάντα, οι ναύαρχοι του ΑΝΣ για εκτιμώμενα κόστη (και όχι πραγματικά) αποφάσισαν ότι η μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΠΝ από το Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού θα στοιχίσει στον Ελληνικό λαό 91.000.000 ευρό. Η κατασκευή του τεμένους έχει προβλεφθεί περί τα 15.000.000 ευρό, λεφτά που θα παρθούν (σύμφωνα με τον Υ/ΓΕΝ) από λογαριασμούς του Ναυτικού οι οποίοι προορίζονται για συντήρηση κτιρίων και εγκαταστάσεων του ΠΝ.

Συνολικό "εκτιμώμενο" κόστος  106.000.000 ευρό!!!

Και πάντα "εκτιμώμενο", γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα τίποτε δεν κατασκευάζεται σύμφωνα με το προβλεπόμενο κόστος του.
Όλα στοιχίζουν παραπάνω!





Την στιγμή που μειώνονται συντάξεις των 400 ευρώ, την στιγμή που μειώνονται μισθοί δημοσίων υπαλλήλων, την στιγμή που δεν διατίθενται κονδύλια για συντήρηση υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων, με το οποίο υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας μας, οι "πολιτικοί" αυτής της χώρας έχουν βάλει αυτοσκοπό την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους με λεφτά του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!

ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Και για την ιστορία οφείλουμε να γράψουμε ότι η περιοχή του ελαιώνα είχε ζητηθεί το 2006 από τον δήμο Αθηναίων για ανάπλαση, αναβάθμιση της περιοχής με στόχο την καλυτέρευση της ζωής των Αθηναίων πολιτών. Αλλά η τότε κυβέρνηση, με απόφαση του Αρείου Πάγου, ακύρωσε την εκποίησή της.
Αυτή είναι η γραμμή των πολιτικών αυτού του τόπου. Μεριμνούν για την καλυτέρευση της ζωής των παρανόμως ερχόμενων μεταναστών σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.



5 σχόλια:

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

john είπε...

ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΡΕΚΙΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΩΖΕΙ!!!

Νεκτάριος Πετρίδης είπε...

"Ἐγώ θὰ πεθάνω, ἀλλά θυμηθῆτε τὸ λόγο μου, θὰ'ρθουν καὶ στὴν πατρίδα μας νὰ χτίσουν στὴν Ἀθήνα τζαμί, ὅπως στὸ Λονδίνο, στὸ Παρίσι, στὸ Βερολῖνο καὶ ἀλλοῦ. Αὐτοί ἔχουν ζῆλο, ἐμεῖς ἀδιαφοροῦμε."

Ποιός τὰ εἶπε αὐτά τὰ λόγια ; Εἶνε λόγια τοῦ μακαριστοῦ μητροπολίτου Φλωρίνης π.Αὐγουστίνου Καντιώτου. Πότε παρακαλῶ ; Πότε νομίζετε ; Ὅταν δὲν ὑπῆρχαν ,ὄχι λαθρο-μετανάστες, οὔτε μετανάστες στὴν Ἑλλάδα ἐκτός ἀπὸ ἐλαχίστους Σύριους καὶ ἐνδεχομένως κάποιους ἄλλους.Ὅταν τὰ ἀστικά κοινωνικά στρώματα διέμεναν στὸ Παλαιό Ψυχικό, τὴν Κηφισιά καὶ λιγότερο στὴ Γλυφάδα.Ὅταν τὰ μεσοαστικά στρώματα διέμεναν στὰ Πατήσια (!!) καὶ προσελάμβαναν ὡς οἰκιακές βοηθοί ,ὄχι Φιλιππινέζες ἀλλά κορίτσια ἀπὸ τὴν ἐπαρχία, χωρίς ἄλλα ἐφόδια παρά μόνο τὴν τιμιότητά τους καὶ τὴ νοικοκυροσύνη τους.
Λοιπόν τὰ παραπάνω λόγια,σωστή προφητεία, ἐλέχθησαν σὲ κήρυγμα τὴν Κυριακή τῆς Ὀρθοδοξίας, στὸν ἱερό ναό Ἁγίας Τριάδος Πτολεμαϊδος, στίς 3/3/1974 !

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το δίλημμα ο Έλληνας είναι σκλάβος έτσι κι αλλιώς τι με το ισλάμ τι με την ορθοδοξία το μαχαίρι το ένιωσε καλά στο λαιμό του ότι ξενόφερτο επιβλήθηκε και τον μετέτρεψε από υπερήφανο Έλληνα; σε ιουδαιοχριστιανολάτρη Ρωμιό

ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΣΑΜΙΟΣ είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ! ! ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ : ''ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ''

Δημοσίευση σχολίου