Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

46 Το τέλος του εφιάλτη πλησιάζει....


Θα κυνηγήσουμε τους Εφιάλτες μέχρι τέλους.......θα πληρώσουν!!!
Ο Θανάσης Τσακάλης, διαλύει τα σύννεφα μιλώντας ξεκάθαρα για την προδοσία, την δημιουργία Σομαλών, Αφγανών και Περσοπακιστανών Αξιωματικών στις Ελληνικές Ε.Δ.
Απαντά στον Μάκη με τον καλλίτερο τρόπο όταν αυτός προσπαθεί να μας συγκρίνει με την Αμερική.


Η Αμερική είναι χώρα αποίκων πού δεν συνιστούν έθνος. 
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ!



Το μεγάλο ψέμα πλησιάζει στο τέλος του.
Παρακολουθήστε προσεχτικά το πρώτο βίντεο....είναι φανερή η αμηχανία των συμμετεχόντων, οι οποίοι μόνο με ανουσιότητες ασχολήθηκαν.

Ο Ελληνικός λαός θα κρίνει.
Και θα κρίνει όχι όσα ένας τολμά να πει, αλλά την σιωπή των ανωτάτων στελεχών των Ε.Δ., οι οποίοι δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τι συμβαίνει γύρο τους.

Και μην ξεχνάμε κ. Μάκη........"φονιάδες των λαών Αμερικάνοι"
Να μην γίνουμε σαν την Αμερική!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ, που θα καταστέλλουν λαούς που ζητούν το δίκιο τους.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!

46 σχόλια:

john είπε...

συμφωνω 100%,1000%.....

Unknown είπε...

Μωρέ τι λες? Τι κώλυμα είναι αυτό με τους αλλοδαπούς . Από που κρατάει η σκούφια σου? Τι καταγωγή έχεις? Την γνωρίζεις? Πιστεύεις ότι είσαι γνήσιος απόγονος ποιανού? Έτσι για να συμφωνήσω και εγώ. Τον Βύρωνα και πολλούς άλλους αλλοδαπούς όταν ήρθαν και πολέμησαν για την απελευθέρωση, τους κάναμε και δικαίως Εθνικούς ήρωες? Τα γνωρίζεις αυτά? Τότε ήταν καλά?

Και για να μαθαίνεις για τους αλλοδαπούς.... ξέρεις αυτή την στιγμή ποιος είναι Διοικητής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες? Έτσι για να μην είμαστε ρατσιστές.....

Η κατάντια του Θανάση.... για να εισακουστεί πάει σε κάποιον που έχει αποφύγει να υπηρετήσει την πατρίδα. Σε αυτόν καταφεύγει. Δουλοπρεπείς και ικέτης στους δημοσιοκάρφους, (έτσι τους αποκαλούν νομίζω). Ντροπιάζει το ναυτικό. Σε αυτά συμφωνείς 100%?

Unknown είπε...

Aς ξεκινήσουμε πρώτα απο εδώ φίλοι μου!!!!
http://greeksurnames.blogspot.com/

Unknown είπε...

100% σωστός! Όσο για αυτούς που δεν ξέρουν απο που κρατάει η σκούφια τους, να κρατήσουν τις απόψεις τους για την πάρτη τους. Κάποιοι ξέρουν απο που κατάγονται. Εκείνοι που δεν ξέρουν, να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε στην Αλβανία και στην Τουρκία απ'όπου κατάγονται. Κάποιοι αλλοδαποί ήρθαν και πολέμησαν για την απελευθέρωση, όσοι ήρθαν παρακινούμενοι απο φιλελληνισμό και όχι απο τυχοδιωκτισμό. Οι Έλληνες όμως υπάκουαν στους Έλληνες αρχηγούς τους και όχι στους ξένους. Πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων όπως ο Σλάβος οπλαρχηγός Καραγιώργος του οποίου ο λαός ήταν ομοιοπαθής, σκλαβωμένος απο τους Οθωμανούς. Οι Πακιστανοί και οι λοιποί που υπερασπίζονται κάποιοι... με ποιό τρόπο συνδέονται με το Ελληνικό Έθνος ωστε να είναι δικαιολογημένη η εισαγωγή τους στις στρατιωτικές σχολές? Και με ποιο φρόνημα θα υπερασπιστούν την χριστιανική Ελλάδα απο τη μουσουλμανική Τουρκία?

Demetra είπε...

Αννα μόνη σου το είπες. Ο Βύρωνας ήρθε και πολέμησε για την απελευθέρωση. Δεν ήρθε να πουλήσει λαθραία στην Ερμου και να κλείσει τα μαγαζια του κοσμάκη.

Demetra είπε...

Αυτό το κουφό το καινούριο πως η Ελλάδα δεν έχει ψάρια από που του ρθε του Μάκη????? Τίποτε άλλο ανυπόστατο θα βρει να πει για να θίξει το Αιγαίο ο ξεφτίλας??????

Unknown είπε...

Δήμητρα(αν και σε γενικές γραμμές συμφωνώ πως ο άνθρωπος (Ο ΜΑΚΗΣ) δεν υπάρχει πουθενά),ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.!!!Υπηρετώ σε νησί της Παραμεθορίου και οι ντόπιοι το φωνάζουν...Και το βλέπουμε και εμείς εδώ που είμαστε!!Δεν είναι σε όλα απαράδεκτος.Και φυσικά δεν έχω λόγο να τον υποστηρίξω αλλά ούτε και να τον κρεμάσω.

Demetra είπε...

τι φωνάζουν?? πως δεν ΄'εχει ψάρια η Θάλασσα????
Κι αυτα που πιανουμε εμεις στην Ευβοια και τα βαζουμε στη σχαρα, κάτι λιθρίνια σαν το κεφάλι μου τί είναι??? λιθρινομετανάστες???????
Μας κούφαναν πάλι!!!!
Τωρα βέβαια, αν περιμενει κανεις να ταίσει όλες τις ορδες των τουριστων με τα λιθρίνια μας, θα άδειαζε το Αιγαίο μεσα σε μισή μέρα, απλή λογική είναι αυτό, δεν σημαίνει ομως πως το Αιγαιο δεν εχει ψάρια, θα τρελλαθούμε εντελώς πια με τις βλακειες που ακουμε??????

Unknown είπε...

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ,ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ....ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ,ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ....
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....ΠΑΛΙΟ.....ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΒΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΙ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΙΝΑΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ
ΑΝΝΑ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ .....ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ
ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΙΣΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ
Ο ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗΣ...ΕΣΥ ΜΩΡΗ...ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΣ ΣΕ ΕΣΠΕΙΡΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ???ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Unknown είπε...

Δεν είπε κανείς πως δεν έχει ψάρια καθόλου η θάλασσα. Απλά έχουν περιοριστεί. Και χαλάρωσε λίγο γιατί αν είναι να συγχύζεσαι με το θέμα των ψαριών τότε με ποιο σοβαρά θέματα τι θα κάνεις?
Και αν έχετε τόσα πολλά ψάρια στην Εύβοια (σε ποιο μέρος αναφέρεσαι γιατί στα Στύρα Ευβοίας οι ταβέρνες αγοράζουν ψάρια από την ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου) μπράβο σας!!!!
http://www.certh.gr/47174252.el.aspx

Unknown είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ,ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΗ,ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ,ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ...ΑΠΛΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ....ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ......ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ

Demetra είπε...

δεν συγχιζομαι αιγίοχε, εχουν φτάσει να μου φαίνονται αστεια όλα αυτά τα σχολια που προσπαθούν να βγάλουν την Ελλάδα άχρηστη ακόμα και στα πιο απλά θέματα.. Φυσικά και τα Στυρα δεν έχουν ψάρι, είναι κλειστός ο Ευβοϊκός, πότε έιχαν τα Στύρα ψάρι για να έχουν τώρα??? εγω μιλάω για βόρεια απέναντι από τη Σκιάθο.
Τελος πάντων, ξεφύγαμε εντελώς από το θέμα μας, απλά τονίζω πως ο Μάκης είναι ένας απίστευτα γελοίος τύπος και κανονικά δεν θα έπρεπε καν να ασχολείται άνθρωπος μαζί του.
Έλα όμως που ασχολούνται...

asimpiestos είπε...

Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες σας παρακαλώ να προσέχουμε τι γράφουμε!

Δεν είναι ωραίο σε μια δημόσια συζήτηση να υπάρχουν ύβρης, είναι θέμα τρόπων καλής συμπεριφοράς. Θα ήθελα να διορθώσετε τα επίμαχα σημεία. Δεν θέλω να διαγράψω σχόλια αλλά αν συνεχιστεί η υβρεολογία θα με αναγκάσετε να το κάνω.

asimpiestos είπε...

Απάντηση για την αγαπητή Άννα.

Ο Βύρωνας και όλοι οι αλλοδαποί που ήρθαν και έδωσαν την ζωή τους στον αγώνα για την απελευθέρωση του έθνους μας!
Από σεβασμό και μόνον τους χρωστάμε πολλά!
Όλοι αυτοί, λοιπόν, αγαπητή μου Άννα, δεν έχουν καμία σχέση με τους σημερινούς αλλοδαπούς (παράνομους μετανάστες) που έρχονται παράνομα στην χώρα μας, ήτε κολυμπώντας ήτε περνώντας από τα βουνά, και αναγκάζουν το Ελληνικό Κράτος να σπαταλεί τρομερά ποσά για την περισυλλογή (θεωρούμενοι ναυαγοί όσοι έρχονται δια θαλάσσης) και περίθαλψη αυτών. Ποσά που πληρώνουμε εσύ κι εγώ, σαν φορολογούμενοι πολίτες.
Σημερινούς αλλοδαπούς, που νομιμοποιούνται υπό καθεστώς ψηφοθηρίας από τους σάπιους πολιτικούς αυτού του τόπου, και αποκτούν το δικαίωμα να εισέλθουν στις στρατιωτικές σχολές, υπηρετώντας τις Ε.Δ. της χώρας μας.
Αλήθεια αγαπητή μου, έχεις παρατηρήσει τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην γειτονική μας Αλβανία, με τους Τσάμιδες να οργιάζουν;

Αλήθεια, ένα παιδί, οικογενείας Αλβανών μεταναστών που έχουν πάρει την ελληνική υπηκοότητα, και έχοντας αποφοιτήσει από στρατιωτική σχολή, σε μια ενδεχόμενη σύρραξη, ποίου μέρος θα πάρει;
Στο πλευρό ποιάς χώρας θα πολεμήσει;
Οι στρατιωτικές σχολές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. Δεν είναι σχολές μηχανολόγων μηχανικών ή αρχιτεκτόνων! Εκπαιδεύουν αυτούς που θα κληθούν να υπερασπιστούν τα χώματα τούτου του τόπου. Γι αυτό και δεν πρέπει να επιτραπεί η είσοδο στον κάθε τυχόντα λαθρομετανάστη.

Με τιμή
asimpiestos

Aspasia είπε...

Αννα, το ειδικό βάρος του συγκεκριμένου Αξιωματικού,δεν μπορούν να το φτάσουν πολλοί αξιωματικοί, οι οποίοι αν τολμούσαν δεν θα ''έπαιρνε '' ο αέρας την σημαία μας στα Ιμια, αλλά θα έπαιρνε ο διάολος και θα τους σήκωνε τους Μογγόλους. Εν πάση περιπτώσει Αννα, τι ζόρι τραβάς εσύ επειδή ο Τσακάλης, έχει εθνική συνείδηση, που εσύ δεν έχεις; Συγκρίνεις τον Βύρωνα, τον πιο γνωστό Φιλέλληνα, που ήρθε να πολεμήσει οικειοθελώς,με τους άπλυτους, Μουσουλμάνους, που τους ταϊζουμε, τους εμβολιάζουμε, και βρωμάνε τα κρατητήρια όπου τους κρατάνε;

Unknown είπε...

Μπορεί να μην συμφωνείται με την άποψη μου, αλλά έχετε ξεκινήσει λάθος.

α. Δεν αποδέχεστε την Αμερική ως έθνος. Αυτό πως το τεκμηριώνεται? Η Αμερική είναι Έθνος αν δεν το έχετε καταλάβει. Προτού βιαστείτε να απαντήσετε, ανοίξτε και καμιά εγκυκλοπαίδεια, καλό θα κάνει.

β. Για αυτούς που ξέρουν από που κρατάει η σκούφια τους, μπορούν να μας περιγράψουν τα χαρακτηριστικά του Έλληνα, πως είναι λευκός, μελαψός, ξανθός, υψηλός κοντός, με μάτια μαύρα σχιστά όρθια, πλάγια..πως είναι κλπ... έτσι για να ξέρω δηλαδή, για να προσδιορίσουμε την ράτσα μας.

γ. Όσο για το Βύρωνα και τους λοιπούς, διακατεχόντουσαν όντως από πνεύμα Φιλελληνισμού. Το παράδειγμα αφορά τους ξένους που ήρθαν και πολέμησαν. Αναφέρομαι σε αυτό καθ’ αυτό το γεγονός. Ο συσχετισμός με τους πλανόδιους λαθρομετανάστες είναι τελείως παράλογος. Φαντάζομαι και θα το ξέρετε καλύτερα εσείς, ότι για να μπορέσεις να υπηρετήσεις σε μία χώρα στο στράτευμα, θα πρέπει να έχεις ορισμένα προσόντα, πχ ιθαγένεια να κατέχεις την Ελληνική γλώσσα, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις πάει σχολείο και λοιπά στοιχεία τα οποία σε προσδιορίζουν ως υπήκοο Έλλην. Το παρατραβηγμένο να κατέβουμε στη ομόνοια και να μαζέψουμε πέντε ψωροπακιστανούς όπως αναφέρονται και να τους κάνουμε στρατηγούς, στερείται κάθε σοβαρότητας. Γελοιοποιώντας την συζήτηση δεν προάγεται τις απόψεις σας και παραμένετε στα στερεότυπα.

Τέλος με ποιο κριτήριο εμποδίζεται ένα πχ Πακιστανό φιλέλληνα οποίος έχει τα τεκμήρια να υπηρετήσει στις ΕΔ, και δεν αποκλείεται ένα Γερμανό ή Αμερικάνο. Κατάλαβα με το κριτήριο του αίματος, εμείς είμαστε η Αρία φυλή και οι άλλοι οι τιποτένιοι..... αυτά πίστευε και ο Χίτλερ, ότι μόνο το δικό τους αίμα ήταν καθαρό.

Και ρωτάω όλους εσάς που προλάβατε να με κατακρίνετε, με ποιους είστε με τον Χίτλερ ή από τους άλλους. Εγώ σαν Ελληνίδα σας πληροφορώ ότι δεν ανήκω στη πλευρά της Αρίας φυλής!!! ΕΣΕΙΣ???

Γι’ αυτό δεν αποδέχομαι τις θέσεις του Θανάση στο συγκεκριμένο θέμα.... όσο δε για τα άλλα θέματα δεν θα χαθούμε.

Asimpieste……συμφωνώ απόλυτα για τον κάθε τυχόντα, δεν λέω όμως αυτό. Θα πολεμήσουν όλοι αυτοί για την πατρίδα τους και την οικογένεια τους. Και εδώ επιμένω, ότι η πατρίδα είναι αυτή που διαλέγεις, για αυτήν που έχεις συνείδηση και αγάπη.

Φίλη Ασπασία, ούτε εγώ θέλω τους ψωριάριδες και με βρίσκεις σύμφωνη, αλλά αναφέρομαι σε μία μελλοντική κατάσταση.Σφάλεις όμως γιατί και εγώ έχω Εθνική Συνείδηση καθώς και πολλοί άλλοι που δεν πηγαίνουν στα κανάλια.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες τις φίλες και τους φίλους...

Unknown είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ
ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ....ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ,ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ.
ΤΟ ΤΙ ΑΓΑΠΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠ[ΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ
ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΟΣ ΑΣΤΑ.....Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΜΑ ΣΟΥ
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ.....ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙ...ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.....ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΗΚΩ ΛΟΙΠΟΝ.....ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕΡΙΑ ,ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ.....Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ...ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ....ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ

Δυναμιτης!! είπε...

Ουστ ρε Ελληναραδες εσεις!!Σουργελα του κερατα!!

john είπε...

Αννούλα
ή είσαι μέλος των ANTIFA άρα ανάρχα ή είσαι ηπάλληλος της ΜΙΤ ή δεν έχεις διαβάσει τίποτα και μαθαίνεις νέα απο τα δελτία του STAR και ιστορία απο ταινίες του OLIVER STONE.
ΚΆΤΙ ΓΡΕΚΥΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΙΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΑRVARD ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΑΥΓΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΑΡΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ.......ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΕΙΤΕ ΣΕ BLOG ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΠΕΣ.....ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ....ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ !?!
37 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΙΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΕΤΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΟΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΔΙΑ !!!ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ,ΜΟΝΟ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

Unknown είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΗ!!!

Δυναμιτης!! είπε...

Ερωτηση!!Γιατι οσους δεν συμφωνουν με τους Ελληναραδες φασιστες του λετε υπαληλους της ΜΙΤ;Ας μας απαντησει η "αρια φυλη"του Π.Ν!!!Αρε σουργελα ναυταιοι!!

Unknown είπε...

Αννούλα επειδή πέραν της ημιμάθειας που έχεις είσαι και εκνευριστική δεν πας σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ να δεις αν έρχομαι; άντε γιατί πολύ μας πρήξατε με τις ιδέες σας αριστεροί με δεξιές τσέπες...

Unknown είπε...

Δυναμίτη έλα να σου δώσω σαπούνι να πλυθείς και εσύ αγόρι μου άντε μήπως και ξεβρωμίσει αυτή η χώρα...

john είπε...

ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ εγω εδωσα 3 επιλογες εσυ διαλεξες οποια ηθελες...τυχαιο ? δε νομιζω !!!

Υ.Γ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ Η ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ (ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΤΕ) ΔΕΝ ΜΕ ΠΤΟΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ...ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΖΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!

Υ.Γ 2. ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ?
1. ΕΛΛΗΝΑΚΙ
2. ΝΕΟΕΛΛΗΝ
3.ΝΕΟΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ
4.ΦΡΑΠΕΔΟΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ
5.ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙ
6.ΒΟΛΛΕΜΕΝΟΣ
7.ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ
8.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ
9.ΒΕΛΓΟΣ
10.ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ
11.ΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ
12.ΑΛΒΑΝΟΣ
13.ΤΟΥΡΚΟΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ?

Υ.Γ 3.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ....

Δυναμιτης!! είπε...

Αυτο ειναι το μεγαλο λαθος σας.Οτι εξακολουθειτε να πιστευετε πως με τις ναζιστικες σας ιδεες ,ειστε Ελληνες!!Χρηζετε ολοι σας ψυχιατρικης παρακολουθησης.

Unknown είπε...

Η υπομονή και η απ΄ εκ μέρους μου καλή διάθεση για διάλογο, φαίνεται ότι παρεξηγείται από ανιστόρητους και επιπόλαιους κράχτες που το μόνο που ξέρουν είναι ο πολυπληθές λεξιλόγιο του βούρκου στο οποίο είναι θαμμένοι μέσα. Σαν Ελληνίδα με αγωγή και ανατροφή όχι του πεζοδρομίου όπως μερικών, δέχομαι οτιδήποτε παρατήρηση και σχόλιο. Δεν δέχομαι όμως να με υβρίζουν το πρόσωπό μου γιατί έχω αξιοπρέπεια που σε ορισμένους δεν υπάρχει. Μπορείτε να έχετε διαφορετική άποψη από την δική μου και είναι δικαίωμά σας, αλλά ακούστε και μια άλλη άποψη, από αυτές που καλλιεργούνται στα thing tank.
Asimpieste …. Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που υπάρξουν υβριστικά σχόλια όχι μόνο για μένα, αλλά και σε άλλες ανακοινώσεις να τα αφαιρέσεις. Πιστεύω ότι το ιστολόγιο σου αξίζει αναρτήσεων και απόψεων κύρους.

John…...υποδείξεις για το που θα πάει οποιαδήποτε, μπορείς να κάνεις στην μητέρα στην σύζυγό σου και στις κόρες σου, να τις συμβουλεύσεις δε με τα λόγια τα οποία γράφεις, θα το θυμούνται καιρό. Να δω πόσο υπερήφανες θα αισθάνονται για το άνδρα το τσαμπουκά του σπιτιού με τις όσες ύβρεις ξεστομίζεις. Εκεί στον στρατό δεν σας έμαθαν τρόπους συμπεριφοράς. Έτσι μιλάτε σε όλες και σε όλους. Η λέξη σεβασμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου. Ίχνος ντροπής δεν έχεις? Το ρητό «Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει» δεν το διδάχτηκες. Εδώ ούτε αυτά που σου δίδαξαν δεν αφομοίωσες. Τι άλλο να περιμένω? Αλλού ταξίδευες όταν έπρεπε να μελετήσεις.
Και για να μην το ξεχάσω γιατί δεν πρόκειται να ξανά εμπλακώ σε προσωπικό διάλογο, με άτομα που είναι χριστιανοί αλλά φέρονται ως μουλάδες.
Μπορεί ο Θανάσης να είναι Μανιάτης, αλλά και αυτός που σκότωσε το Καποδίστρια μήπως γνωρίζεις από που ήταν??? Έτσι επειδή γνωρίζεις πολύ καλά την ιστορία της νεώτερης Ελλάδος γιατί της αρχαίας σου έχει ξεφύγει.

Unknown είπε...

Καλησπέρα σε όλους..Αν πω και εγώ τι πιστεύω θα αρχίσουν πάλι κάποιοι να βρίζουν κτλ.
Αν ο admin δεν διαγράψει τα σχόλια τότε εγώ σε 3 μέρες από τώρα θα ρίξω το blog και παράλληλα θα βγάλω στην φόρα τις IP (και φυσικά ονοματεπώνυμα όσων βρίζουν)(μην νομίζετε πως με την ανωνυμία του ίντερνετ πάει να πει πως δεν ξέρουμε κάποιοι εδω μεσα Η/Υ).Και όποιος θέλει ας περιμένει να το δει..

anemos είπε...

Άννα καλησπέρα ελπίζω, να μην κατάφεραν να σε συγχύσουν οι φασιστικές κραυγές τους. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και στον χώρο των ενόπλων δυνάμεων που δεν ενστερνίζονται «απόλυτα» την δημοκρατία. Συνεπώς δεν έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν τις δημοκρατικές ιδέες και θέσεις. Είναι στεγανοποιημένα άτομα τα οποία μπορεί και να έχουν υποστεί κατά κάποιο τρόπο «πλύση εγκεφάλου» παντού βλέπουν εχθρούς, ανθέλληνες και φαντάσματα. Δεν μπορείς και δεν μπορώ να κάνουμε κάτι για αυτούς, άφησε τους να κυνηγάνε τον ίσκιο τους.

Aspasia είπε...

aigioxe, άφησε τις απειλές, περί αποκάλυψης. Αν έχεις τόσο μεγάλη λεκτική ευαισθησία στις ύβρεις, μήπως θα έπρεπε να έχεις στραφεί πρώτα στα blogs του Indimydia, και του troktiko να τοους κάνεις συστάσεις; εδώ κανείς δεν υβρίζει την Αννα, απλά της λέμε, ότι οι απόψεις της δεν απηχούν την ελληνική κοινωνία, η οποία γνωρίζει αυτό για το οποίον η ίδια εθελοτυφλεί, δηλαδή ότι η πατρίδα μας περιβάλλεται από έθνη εχθρικά, τα οποία όλα εποφθαλμιούν την κάθοδο στις θερμές θάλασσες, ότι η ''φίλη'' που απαρτίζεται απο Μογγόλους, μόνο αίμα και καταστροφή έχουν σπείρει. Κανένας εκπολισμός δεν έχει εφαρμοσθεί σε αυτούς.

Unknown είπε...

ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.....
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΑΝΝΟΥΛΑ
ΔΙΑΛΕΞΤΕ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
ΑΝΝΟΥΛΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΠΟΥΡΚΑ....
ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΛΛΟΥ....
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟ ,ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ....ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.....
ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝ......ΕΔΩ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ ΘΑ ΕΝΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ???Η, ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ??????
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΧΑΝΟΥΜ ΑΝΝΟΥΛΑ????

asimpiestos είπε...

Αγαπητή Άννα
Σε ότι αφορά τα παρακάτω λόγια σου.

"Asimpieste …. Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που υπάρξουν υβριστικά σχόλια όχι μόνο για μένα, αλλά και σε άλλες ανακοινώσεις να τα αφαιρέσεις. Πιστεύω ότι το ιστολόγιο σου αξίζει αναρτήσεων και απόψεων κύρους."

Αρχικά να σ' ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια για το ιστολόγιο μου.

Αλλά , για να σου απαντήσω στο συγκεκριμένο σχόλιο, η λέξη αφαίρεση δεν με χαρακτηρίζει. Πιστεύω στην ελευθερία λόγου, την ελευθερία σκέψης και την ελευθερία έκφρασης, και αυτή την αρχή προσπαθώ να κρατήσω στο ιστολόγιο. Όπως έχεις παρατηρήσει δεν έχω διαγράψει κανένα σχόλιο μέχρι τώρα (όχι βέβαια ότι δεν θα το κάνω αν τα πράγματα ξεφύγουν την πορεία τους), επισημαίνω πάντα τα λάθη κι ελπίζω στην διόρθωση αυτών από τους ιδίους.
Αυτό το ιστολόγιο είναι ένα αντικειμενικό μέσο ενημέρωσης κι ένας δημοκρατικός χώρος έκφρασης απόψεων.
Λογοκρισία κι άλλες αυταρχικές ενέργειες δεν χωρούν!!!

Με εκτίμηση
asimpiestos

john είπε...

Aννούλα
Όντως οι Κλαματιανοί ειναι προδότες και με τον Ε.Βενιζέλο και με την εκτέλεση του Καποδίστρια απο τους Κοτσαμπασηδες,παρ΄'ολ'αυτα προσωπικη επιθεση αντέχω αλλά στην οικογενεια μου ή το πως θα αναθρέψω τα παιδια μου....stop,γιατι η ανοχή δεν σημαίνει συννενοχή.Εχω 3 παιδιά και δεν εχω τον ίδιο χρόνο να ..ωλαρμενίζω στα blogs σαν μερικούς και μερικές.Το τι γνώσεις έχω και πόσες γλώσσες (οχι λιγοτερες των 3) αστο για μένα.Εγω δεν είμαι Μπεζεντάκου να λέω για πτυχία σαν μερικές.Όταν θα έχεις οικογένεια και δεν το ξύνεις η το χτενίζεις όπως τώρα έλα να με βρείς.Είσαι η προσωποποίηση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και της καλοπέρασης!
Για τους τρόπους μου αστο πάλι γιατί εκτός απο σεβασμό μαθαίνουμε και πειθαρχία που προφανώς στο χάος και την αναρχία που ζεις δεν νοείς πως ερμηνεύεται...
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ:
ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
Υ.Γ. δυναμητάκι βαριέμαι να σου απαντήσω καν.,

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ John
Σχόλια σαν κι αυτά "...να ..ωλαρμενίζω στα blog..." και "...δεν το ξύνεις η το χτενίζεις..." θα ήθελα να απουσιάζουν από το ιστολόγιο. Πιστεύω ότι ήμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι κι ότι έχουμε τους στοιχειώδης τρόπους συμπεριφοράς. Μπορεί να διαφωνούμε με τις απόψεις της Άννας αλλά δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να είμαστε υβριστικοί απέναντι της.
Μην με αναγκάζεται να προβώ σε ενέργειες που δεν θέλω, για δύο-τρεις λέξεις που μπορούν με λίγη προσοχή να αποφευχθούν.
Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας εδώ κι ελπίζω οι παρακλήσεις μου να εισακουστούν.

Με εκτίμηση
asimpiestos

ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ είπε...

Κάποια άτομα όπως ο Anna,έχουν καταφέρει να βγάλουν την κουβέντα από το θέμα της Συνεχίστε την καλή δουλειά και μην εμπλέκεστε σε αντιθέσεις που εξαρχής είναι καταδικασμένοι να οδηγήσουν σε αδιέξοδο και να καταστήσουν το Blog ''γραφικό΄΄ και πληκτικό στην ανάγνωση.
Το ίδιο λάθος είχα κάνει κι εγώ όταν πρωτοεπισκέφτηκα την σελίδα.Ψυχραιμία.Κάποιοι εδώ μέσα είναι βαλτοί (γιαυτό και σε άλλο θέμα επιτέθηκα με τρόπο που από κάποιους πιθανόν να παρεξηγήθηκα) και με αυτη την αντιμετώπιση παίζουμε το παιχνίδι τους!
Επιχειρήματα και διάλογος.Αυτά χρειαζόμαστε μόνο.Κρατήστε την οργή σας για αργότερα.Άλλωστε είναι τόσο έκδηλα γελοία τα όσα καταλογίζουν στις αναρτήσεις τους,ειδικά ο Anna που δεν χρειάζεται καν απάντηση,αυτοαναιρούνται....
Μπράβο κ.Τσακάλη,αλλά αυτά τα 3λεπτα στο όρθιο στην αρχή μιας εκπομπής που προσπαθεί να μιλήσει για πολλά αλλά καταλήγει να μην βγάζει συμπεράσματα δεν αρκεί!

john είπε...

asympieste
εχεις δικιο,παραφερθηκα,καταφερε να με συγχησει χτυπωντας με στο ενα απο το 3πτυχο που πιστευω.φορωντας παντελονια παντα επιτηθεμαι προσωπο με προσωπο,για οποιον θελει,και οχι σε οικογενειες και τριτους οπως μερικες ''κυριες''!
τεσπα,συγνωμη δεν θα επαναληθφει.θα αδιαφορω στα σχολια βαλτων και γρεκυλων!

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

Αλληλέγγυος στον αγωνιστή Θανάση Τσακάλη.

Unknown είπε...

NEOPTOLEMOS...
Με ρώτησες προσωπικά και για την φράση και σου απαντώ....
“ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”...... λυπάμαι πολύ, στην κυριολεξία.... αυτή την φράση δεν την είπε κανένας!!!!
Αν εσύ γνωρίζεις κάποιους που την είπαν, μπορείς να μας πληροφορήσεις? Θα χαρώ να το μάθω. Ειλικρινά δεν σε ειρωνεύομαι. Σε ρωτάω δε γιατί είμαι σίγουρη ότι έχεις πέσει θύμα των blogs. Θα με θυμηθείς....
Επίσης προσδιορισμούς εθνολογικούς και πολιτικές τοποθετήσεις σε παρακαλώ να της κρατήσεις για τον εαυτό σου. Το τι πολιτικά πιστεύει η καθέ μία και σε τι ιδεολογικό χώρο ανήκει δεν θα το προσδιορίσεις εσύ. Εκτός και αν έχεις μαντικές ικανότητες πέραν από τις εθνικιστικές σου τάσεις.
Περιμένω τεκμηριωμένες απαντήσεις και όχι αέρα κοπανιστό.....

Aspasia είπε...

η Αννα, προτού διερωτηθεί και ελέγξει την προέλευση και την καταγωγή του Τσακάλη, στον οποίον όλοι οι Ελληνες πρέπει να πούμε ένα μεγάλο εύγε για την τόλμη του, θα πρέπει να επισκεφθεί τις προβληματικές περιοχές- γκέττο Αγιο Παντελεήμονα, Πλατεία Αμερικής, Αγιο Νικόλαο, που βρίθουν απο μπούργκα, και μετά θα μας πει για το αν πρέπει καθένας από μας να απευθύνεται κατά των λαθρομεταναστών

Unknown είπε...

σχοινι και σαπουνι στους εφιαλτες (εκτος τον Παγκαλο. Αυτος θελει καβο ρυμουλκησης)

Unknown είπε...

Aspasia…. Καλή μου φιλενάδα λυπάμαι είσαι εκτός τόπoυ και χρόνου. Δεν μιλάμε για λαθρομετανάστες αν δεν το κατάλαβες....αναφερόμαστε σε αλλοδαπούς. Σε παρακαλώ μην πλατειάζεις το προς συζήτηση θέμα.
Όσο για το Άγιο Παντελεήμονα, έχω εκεί κάποια ιδιοκτησία εκεί και ξέρω την περιοχή καλά. Η μεγαλύτερη απειλή για μένα στην περιοχή αυτή είναι ....και αν θέλεις πίστεψέ τω....είναι τα περιστέρια!!!!

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

Η Αννα δεν ειναι αυτο που λεει αλλα καποιος που εχει καταφερει να σας κανει να βγαλετε να εσωψυχα σας, με μεγαλη επιτυχια. Γενικά χτυπαει σε θεματα που μας πονανε πολυ. Στα υπολοιπα σιωπη. Οσο τσιμπατε τοσο θα σας γραφει τα απιστευτα.

Αυτος ο Αννα ειναι σε λαθος μπλογκ και οχι εσεις. Δικαιωμα του να γραφει οτι θελει αλλα μαλλον ειναι σε λαθος ιστοτοπο. Νομίζω οτι δεν χρειαζεται πια να του απανταμε.

Προτεινω στον Αννα το http://athens.indymedia.org/ που του ταιριαζει καλυτερα και να μας αφησει ησυχους στις ιδεες μας.

Unknown είπε...

Καλέ μου .....Λέων Ζητουνιάδης....... Δεν παραπλανώ κανέναν. Λέω την αλήθεια σε μερικά πράγματα τα οποία δεν τα είχατε πιθανώς σκεφτεί λόγο τις συναναστροφές σας με το στράτευμα. Δεν ζητώ απαντήσεις από κανέναν. Αν θέλεις όμως μπορείς. Αν κάπου οι απόψεις μου είναι λάθος μπορείς να τις διαψεύσεις με στοιχεία. Αλλά αυτό που κάνουν οι περισσότερες/οι είναι ότι άμα κάτι δεν τους αρέσει, ή είναι αντίθετο προς την άποψή τους, όπως πχ.σε εσένα, αρχίζετε το υβρεολόγιο και τις απειλές και πάντα χωρίς να δίνετε απαντήσεις.

john είπε...

..........oti na nai.....κύριε Αννα μας επρηξες .......άντε αγοράκι μου κάπου αλλου να λύσεις τα προβλήματα σου......

Κώστας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
asimpiestos είπε...

Φίλε kostas.

Το κείμενό σου διεγράφη διότι περιείχε υβριστικά σχόλια.
Όπως έχω ξαναγράψει, τέτοιου είδους σχόλια δεν έχουν θέση στο ιστολόγιο. Ο χώρος λειτουργεί βάση κανόνων ευπρεπούς συμπεριφοράς.
Σε παρακαλώ κατάλαβε με.

Με εκτίμηση
asimpiestos

Δημοσίευση σχολίου