Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

0 Kέιμενο που υπογράφθηκε με την τρόϊκα...!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε όρους δανείου που έχουν υπογράψει οι "φωστήρες" πολιτικοί μας.
ΑΙΣΧΟΣ!!!

1)Σελ.119:  
ΔΕΝ μπορει η ελλάδα να παρει δάνειο απο αλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσσία) καθώς επίσης δεν μπορει να υποθυκεύσει όυτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της...
Γι'αυτό όταν είπε η Ρωσσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!


2)Σελ. 129:    παραγρ.13.υποπαραγρ.1....
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του. Δηλ.μπορεί να δανειστήκαμε απο τη Γερμανία αλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

3)Σελ.129:  .παραγρ.14.υποπαραγρ.1...
Η σύμβαση διέπεται απο το Αγγλικό δίκαιο

4)Σελ.121: παραγρ.5...
Το επιτόκειο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία, 6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εαν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

5)Σελ 123:
Η Ελλάδα εαν δεν πληρώσει κάποιο απο τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορει να εκταμειεύσει χρήματα απο το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

6) Σελ.130:   παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί κ να ησχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά αλλη πράξη παρα μόνον την υπογραφή του Παπακων/νου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης (χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοίαν της κυβέρνησης; Ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργος για να εκταμειεύεται το δάνειο; Ούτε ψήφιση στη βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

7)Σελ 123,παράγραφος 5...
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαικής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανιστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαικό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανιστή αντίστοιχα. Σύμφωνα με τη σύμβαση στην ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα διαστήριο να εκδικάσει τετοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά απο κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλα μας δένει τα χέρια. Θα πρέπει να απεθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της γερμανίας, για τους Αγγλους στης Αγγλίας!!!
Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνεφ όρον, παραιτείται απο κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχεση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατα των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία (όλο το παιχνίδι γίνεται για τον ορυκτό πλούτο τις χώρας κ τα πετρέλαια)

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..σας εκλιπαρώ!!!!!!!!!!!!

Ούτε σε διεθνές δικαστήριο δεν μπορούμε να προσφύγουμε !
ΚΑΜΙΑ ασυλία για τα... περιουσιακά στοιχεία!

ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.  ΠΑΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .
ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Ο Λ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα αυτά στις πρώτες 200 και κάτι σελίδες, που να δούμε και τις υπόλοιπες 978 σελίδες μεταφρασμένες .. από ανθρώπους που ρίσκαραν την ζωή τους για να τα μάθει ο Ελληνικός Λαός.

Πηγή e-mail αναγνώστη μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου