Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

2 Συγχαρητήρια στον εν ενεργεία αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Π/χη (Ι) Ζώη Μπέχλη για την προσφυγή του στο συμβούλιο επικρατείας για την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές.

Βάσει της απόφασης (του 2011) της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου), ο οποιοσδήποτε αποκτά την ελληνική "ιθαγένεια", Μαροκινός, Πακιστανός ή οποιοσδήποτε άλλος τριτοκοσμικός, αλλογενής και αλλόθρησκος, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων μας Δυνάμεων, καθιστώντας τες έτσι μισθοφορικό σώμα.

Οι Έλληνες μάχονται ενάντια στην απόπειρα του εθνομηδενιστικού συστήματος (το οποίο "διοικεί" την χώρα για λογαριασμό των διεθνών κερδοσκόπων), να διαλύσει τον εθνικό κορμό και να επιβάλλει την πολυπολιτισμικότητα.


Την Τρίτη, η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τσαμπάζη (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο ΣΤ' Τμήμα την παραπομπή της υπόθεσης του λαθρονομοσχεδίου στην ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου), κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας , για λογαριασμό των Σπύρου Σταματόπουλου (συνταγματάρχη εα) Ζώη Μπέχλη (πλωτάρχη ΠΝ), Χρήστου Χρηστίδα (συνταγματάρχη εα), Κωνσταντίνου Ακριώτη (ταξίαρχου εα), Νικολάου Τοτονίδη (ανθυπολοχαγού εα), Λίγκα Κωνσταντίνου και Κότσιαλου Αναστάσιου (σμηνάρχου εα), αίτηση ακύρωσης της προκλητικής υπουργικής απόφασης για την εγκύκλιο που αφορά στην εισαγωγή στις ΑΣΕΙ (Απρίλιος 2011), όπου αναγράφεται στα προσόντα των υποψηφίων η ελληνική "ιθαγένεια" και όχι το γένος, όπως αναγραφόταν στη σχετική εγκύκλιο του 2009.


Με λίγα λόγια , βάσει της απόφασης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου), ο οποιοσδήποτε αποκτά την ελληνική "ιθαγένεια", Μαροκινός, Πακιστανός, ή οποιοσδήποτε άλλος τριτοκοσμικός, αλλογενής και αλλόθρησκος, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων μας Δυνάμεων, καθιστώντας τες έτσι μισθοφορικό σώμα.

Σημειώστε ότι αυτή δεν είναι η μόνη μεθόδευση. Είχε προηγηθεί προ ετών η συντονισμένη απόπειρα διαφόρων, να εισαγάγουν στις στρατιωτικές σχολές αριστεριστές (και αντιεξουσιαστές!) καθηγητές, ώστε να διαβρωθεί δια των σπουδών (ή καλύτερα "σπουδών"), το φρόνημα των δοκίμων αξιωματικών, οι οποίοι θα στελεχώσουν στο μέλλον τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και να μετατραπούν οι δόκιμοι αξιωματικοί σε δόκιμους γραφειοκράτες.
Σημειώστε εδώ και κάτι άλλο: αν ο νόμος για την παροχή "ιθαγένειας" στους αλλοδαπούς , κριθεί αντισυνταγματικός τον ερχόμενο Δεκέμβριο (μετά τη μάλλον ανεξήγητη αναβολή που μεθόδευσε η κυβέρνηση), αυτό επηρεάζει άμεσα την υπουργική απόφαση για την εξάλειψη του γένους ως προϋπόθεση για την ένταξη στις στρατιωτικές σχολές...

Όλοι οι προσφεύγοντες στο ΣτΕ απόστρατοι αξιωματικοί (μεταξύ των όσων προσφεύγουν στο ΣτΕ, είναι και ένα πολύ θαρραλέος είναι η αλήθεια, εν ενεργεία αξιωματικός του ΠΝ!), είναι στελέχη οργανώσεων αποστράτων, με μεγάλη επιρροή στους κόλπους τους.

Η δε ενέργεια τους, προμηνύει ένα νέο κύκλο σφοδρών αντιδράσεων σε όλα τα επίπεδα, ενάντια στις εξόφθαλμα αντεθνικές και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των συνεργατών της στις Ένοπλες Δυνάμεις, που σκοπό έχουν να τις απονευρώσουν από το εθνικό τους φρόνημα.

Με λίγα λόγια : δεν θέλουν πατριώτες και δεξιούς αξιωματικούς, καθώς τους θεωρούν τροχοπέδη στα ανίερα σχέδιά τους για την μετατροπή της κοινωνίας μας σε πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ.

Ενάντια σε κάθε λογική που λέει ότι κανένα κράτος στην Ευρώπη δεν μπορεί να σταθεί χωρίς μια κυρίαρχη κουλτούρα, στην Ελλάδα πολιτικοί και συνεργοί τους, καθ' όλα καριερίστες και επίορκοι ανώτατοι αξιωματικοί, προσπαθούν να αφελληνίσουν την ελληνική κοινωνία και το στράτευμά της, σε αντάλλαγμα με αξιώματα και μακροημέρευση σε επιτελικά πόστα.

Κανείς ποτέ δεν τους μίλησε για την υστεροφημία, την οποία οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, επιδίωκαν συστηματικά να κερδίσουν.

Φυσικά , αργά ή γρήγορα, οι επίορκοι αξιωματικοί (που δεν αντιλήφθηκαν ποτέ ότι υπηρετούν το έθνος), θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατακραυγή για τις αναίσχυντες ενέργειές τους, ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το περιβάλλον. Έχουν γνώση οι φύλακες...

Οπότε, κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, ο σπόρος έπεσε πριν δεκαπέντε μήνες (δείτε σχετικό άρθρο) και τώρα φύτρωσε.
Έρχονται και τα καλλίτερα.

Πηγή      hellenicrevenge.blogspot.com

2 σχόλια:

Unknown είπε...

οτιδηποτε σαβουρα εισερχετε λεθρεως στην χωρα περικλη θα γινεται πιλοτος

Παναγιωτης είπε...

Νομίζω ο Κανδύλης η τουλάχιστον η ρήση που του αποδίδεται:: ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΛΟΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ η κάπως ετσι

Δημοσίευση σχολίου