Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

2 Μειώσεις μισθών; Άρρωστα πλοία; Πόσα ακόμα θα υποστούν τα πληρώματα των πλοίων του ΠΝ;

Με αφορμή φασιστικού χαρακτήρα ενέργειες και μετακινήσεις ένστολων, που έλαβαν χώρα σε καράβι του Πολεμικού Ναυτικού, σας υπενθυμίζουμε κ. Βενιζέλο ότι:
1) Αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται την ημέρα με 17,60 ευρό για να ταξιδεύουν ανά τις θάλασσες του κόσμου.
2) Αυτοί οι άνθρωποι σιτίζονται την ημέρα με 4,60 ευρώ, την στιγμή που κάποιοι υψηλά ιστάμενοι τους κάνουν λουκούλλεια γεύματα με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.

3) Αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν 5 ευρώ την ημέρα σε ιδιωτικές βάρκες για να βγουν εξόδου, όταν το πλοίο τους είναι σε αγκυροβόλιο.
4) Αυτοί οι άνθρωποι περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΛΟΙΑ (διαβάστε  αυτό το δημοσίευμα) προσπαθώντας να υπηρετήσουν στο έπακρο τούτη εδώ την χώρα.
5) Αυτοί οι άνθρωποι είδαν να χάνονται 200 ευρώ από τον ήδη χαμηλό μισθό τους, σαν αποτέλεσμα των λανθασμένων χειρισμών των οικονομικών της χώρας από τους εκάστοτε πολιτικούς.
 

Είναι λυπηρό να τους συμπεριφερόσαστε σαν να είναι προδότες της χώρας!
Πρέπει ΑΛΛΟΥ να ψάξουν οι κύριοι "αρχηγοί" για προδότες. 
Ίσως αναμεταξύ τους!

2 σχόλια:

Aspasia είπε...

Κύριε Υπουργέ, το ανωτέρω σχόλιο είναι εν γνώσει Σας; η ηγεσία του Π.Ν. δεν έχει προβλέψει τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; είναι δυνατόν τα πληρώματα με ημερομίσθιο 17,60 ευρώ ημερησίως να καταβάλουν εξ ιδίων τους, 5 ευρώ για την βάρκα που θα τους μεταφέρει εκτός πλοίου; Ποιός παρακρατεί τα χρήματα τα οποία κατά πάσαν πιθανότητα έχει εγκρίνει η ηγεσία του Π.Ν. δια την έξοδο των πληρωμάτων;

john είπε...

η ηγεσία είναι βολεμένη με τα έξοδα παραστάσεων και δεν ασχολείται με πενιχρά ποσά.εξ'άλλου οι περισσότεροι επανω στο ΓΕΝ νομίζουν οτι ακόμα έχουμε KNOX και FLETCHER.τόσα χρόνια που έχουν κανει πλοίο.....γι'αυτό μας βγάλαν τα διάσημα και και το ''πιόνι'' με τα χρόνια υπηρεσίας στα πλοία γιατί ο κομπλεξισμός τους και ο γραψα.....ς τους δεν έχει ταβάνι!!!

Δημοσίευση σχολίου