Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

134 Εξελίξεις από Χάγη και κινήσεις που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί!!

γαπητοί μου συμΠολίτες και συνΑγωνιστές,


Μόλις είχα επικοινωνία άμεση με το γραφείου του εισαγγελέα της Χάγης.

Σας στέλνω λοιπόν το άρθρο που ακολουθεί για προώθηση και δημοσίευση αλλά και προσωπική σας ενημέρωση και έκκληση να στείλετε μέσω e-mail ή fax στην Χάγη την προτροπή - πίεση ώστε να επιληφθούν άμεσα του θέματος των εγκληματικών ενεργειών που λαμβάνουν χώρα στην Πατρίδα μας από τους κυβερνητικούς, διότι έχουν την εντύπωση ότι εκτός από εμάς τις δύο κανένας άλλος δεν επείγεται και δεν αισθάνεται θύμα των πολιτικών αυτών / δεν πλήττεται (!)

Εάν τους το δείξουμε ότι σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός θέλει την επαναφορά της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και ζωή με Ανθρώπινα Δικαιώματα θα εξαναγκαστούν να αντιδράσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ζήτω η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός !

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Όλγα Γ. Γεριτσίδου"

Ακολουθεί το άρθρο πρός αναδημοσίευση και ενημέρωση για το e-mail της Χάγης και το προτεινόμενο κείμενο για αποστολή:


ΝΕΑ


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Εχθές Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 μπορέσαμε να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ( ΔΠΧ ) όπου ως γνωστόν έχουμε καταθέσει προσφυγή κατ’ άρθρον 15 της Συνθήκης της Ρώμης κατά του ΓΑΠ και όσων τον στηρίζουν ( το οποίο συμπεριλαμβάνει και την τωρινή κατοχική κυβέρνηση παπαδήμου και την τρόϊκα και άλλους ) για να δούμε την πορεία της υπόθεσης.


Η πάγια τακτική του ΔΠΧ είναι να μην δίνει ο τηλεφωνητής πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος τμήματος του, και ιδιαιτέρως όχι του γραφείου του εισαγγελέα. Αυτό προσπάθησε στην αρχή να το κάνει και στην δική μας περίπτωση. 


Όταν όμως ελάχιστος αριθμός συνΕλλήνων μας της Ομογένειας και φιλελλήνων από Αμερική και Χάγη πίεσαν το δικαστήριο να δώσει πληροφορίες αμέσως, εντός 24ώρου από τις πιέσεις όχι μόνο μας δόθηκε πρόσβαση σε στέλεχος του γραφείου του εισαγγελέα ( office of the prosecutor ) αλλά και ορισμένες βασικές πληροφορίες που μας έδωσαν βασική ιδέα του πώς δουλεύει και πώς επιλέγει προτεραιότητα το συγκεκριμένο δικαστήριο : αναλόγως με τις πιέσεις που δέχεται και από πού τις δέχεται αντιδρά.


Μέχρι σήμερα από εμάς τον Ελληνικό Λαό ( δηλαδή τον κάθε ανώνυμο Πολίτη που δεν έχει πρόσβαση στους κυβερνητικούς μηχανισμούς και μάχεται μόνο μέσω της αντίστασης της μη υπακοής σε αντισυνταγματικά φιρμάνια από μία αντισυνταγματική κυβέρνηση ) δεν είχε καθόλου πίεση. Άρα, δεν θεωρεί την κατάσταση στην Ελλάδα ως επείγουσα και σε εμάς μέχρι στιγμής δήλωσε ότι ακόμα επεξεργάζονται και κατηγοριοποιούν την καταγγελία.


Εάν όμως τους δειχθεί με τρόπο αδιαμφισβήτητο ότι ο Ελληνικός Λαός επείγεται διότι βρίσκεται υπό κατάσταση αφανισμού και δεν έχει κανένα μέσο δικαστικής προστασίας, απαιτεί δε από το ΔΠΧ να πράξει σύμφωνα με το καταστατικό του και άμεσα να διατάξει την κλήση προς εξέταση των κατηγορουμένων και των συνεργατών τους, η Χάγη θα ανταποκριθεί διότι η πίεση ενός ολόκληρου Λαού και της οργής που έχει δεν μπορεί παρά να αποτελέσει το απαραίτητο αντίβαρο στις πιέσεις μιας χούφτας υποκριτών κεφαλαιοκρατών που με το πρώτο σημάδι ότι πλέον θα επέλθει η εφαρμογή του 120Σ ούτως ή άλλως θα κάνουν την γνωστή κωλοτούμπα και θα το παίξουν βασιλικότεροι του βασιλέως.


Όταν 5 άτομα πιέζοντας εξαναγκάζουν να δοθεί πρόσβαση στο ‘άδυτο’ του γραφείου του εισαγγελέα, τί θα κάνουν 500 επιστολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ; τί θα κάνει με 5.000 ; τί θα κάνει με 500.000, με 1.000.000 ; με 5.000.000.


Έχει έρθει η ώρα ως Ελληνικός Λαός με μία αντίσταση και κίνηση που δεν διαλύεται με δακρυγόνα ούτε καταστέλλεται με ξύλο ούτε μπορεί να ποινικοποιηθεί / επισύρει κυρώσεις στο παραμικρό να δείξουμε ότι απαιτούμε την σύλληψη όλων αυτών των εγκληματιών και των συνεργατών τους που επιθυμούν τον θάνατο τον δικό μας και αυτόν των παιδιών μας και των γονέων μας και θα το πετύχουμε πάση θυσία.


Εφ’ όσον έχουμε προδότες στην εξουσία το ΟΧΙ θα το πούμε εμείς ο Ελληνικός Λαός όπως ούτως ή άλλως ανέκαθεν εμείς το λέγαμε και πιέζαμε να το πούνε και άλλοι.


Η ηλεκτρονική διεύθυνση για επικοινωνίες προς το γραφείου του εισαγγελέα του ΔΠΧ κατ’ άρθρον 15 και για καταγγελίες κατ’ άρθρον 15 της συνθήκης της Ρώμης είναι otp.informationdesk@icc-cpi.int .
( ή εάν προτιμάτε, στείλτε το με fax: +31 70 515 8555 )


Το προτεινόμενο κείμενο που εμείς ήδη αποστείλαμε ( προσοχή πρέπει να είναι στα αγγλικά ή στα γαλλικά ) είναι :


«TO : INFORMATION AND EVIDENCE UNIT
Office of the Prosecutor


TO WHOM IT MAY CONCERN


On 11/10/2011 there was sent to you from Greece by two of my fellow Greek Citizens, via EMS express mail ( register post number EE201101791GR ), a Communication with assorted evidence pertaining to the crimes of Genocide and Crimes against Humanity being committed at the expense of the Greek People to the point that we are facing
famine, death from exposure, death due to lack of medical and
pharmaceutical aid, a complete dissolution of our State in terms of
welfare, social state, judiciary support and generally state of
justice and security, the text of which I am aware of and fully agree with.


When the Communication was made, things were not as desperate as they
are now : children collapse because of famine at schools, people do not get paid
wages and when they are they cannot sustain themselves or their
families on them, the elderly are dying of easily curable diseases,
and the suicide rate is skyrocketing.


Since the Communication and Request to put a stopper to
those who are rampaging through Greece was sent to you, people who did not need to have
already died as a direct result of these destructive policies that were
duly described and corroborated within that document. If you wait more, the number of victims will increase geometrically by the day and it is highly likely that even we will not be able to either communicate with you or
survive.


We urgently, due to extreme circumstances becoming more life
threatening by the day, demand that you respond with utmost urgency so that :


1. the Crimes the aforementioned Communication delineates are stopped because right now they are still being committed with shocking callousness and inhumanity reminiscent of WWII Axis tactics.


2. the perpetrators of these Crimes and the sum of their accomplices are indicted and brought to Justice since within our borders that is practically impossible due to the lack of a State of Justice.


3. you don’t force us to defend our lives anyway we see fit, as our Constitution which is currently being brutally breached and violated demands.


We are peace loving and law abiding people but if you show the same disregard for Human Rights and Sovereign Rights in the face of the entirety of the Greek People we will assume that you are indirectly condoning the atrocities being committed against us and you are powerless / unwilling to serve the purpose for which you were established and are currently being paid and funded by the tax payers of the world.


Awaiting your immediate response,


Sincerely,» *


Σαφώς, το ανωτέρω κείμενο είναι μία πρόταση. Σημασία έχει το μήνυμα που θα στείλετε να δείχνει ότι θέλετε και δικαιούστε άμεση ανταπόκριση της Χάγης στην προσφυγή που προσφέρει σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες προστασία από όλες τις συνέπειες του μνημονίου καθώς και τις δίκαιες απαιτήσεις προς αποζημίωση.


Ας δείξουμε στην Χάγη και στην διεθνή κοινή γνώμη που επικαλείται παραπληροφόρηση πόσο επειγόμαστε και πόσο αποφασισμένοι είμαστε να επαναφέρουμε την Ελλάδα μας και την ζωή μας στα χέρια μας για να έχουμε καν ζωή και Χώρα.


Ζήτω η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός ! Ζήτω το 120Σ !
----


* μετάφραση στα Ελληνικά :
« ΠΡΟΣ: ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ


Την 11/10/2011 σας εστάλη από την Ελλάδα, από δύο Ελληνίδες συμΠολίτισσές μου, μέσω EMS express mail (αριθ. Αποστολής ΕΕ201101791GR), μία Προσφυγή με διάφορες αποδείξεις σχετικά με τα εγκλήματα της Γενοκτονίας και Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού σε σημείο που αντιμετωπίζουμε το φάσμα της πείνας, θάνατο από κακουχία, θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια, το κοινωνικό κράτος, την δικαστική προστασία και γενικά το κράτος δικαίου και της ασφάλειας, το κείμενο της οποίας γνωρίζω και με το οποίο συμφωνώ απολύτως.


Όταν έγινε η Προσφυγή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απελπιστικά όσο είναι τώρα: παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, άνθρωποι δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους και όταν πληρώνονται δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους με το μισθό, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από ευκόλως αντιμετωπίσιμες ασθένειες και ο δείκτης αυτοκτονιών είναι στα ύψη.


Από τότε που σας εστάλη η Προσφυγή για να βάλετε ένα εμπόδιο σε αυτούς που κατασπαράζουν την Ελλάδα, κόσμος που δεν χρειαζόταν να πεθάνει πέθανε ως άμεση συνέπεια αυτών των καταστροφικών πολιτικών που σας περιγραφόταν εντός αυτής. Αν περιμένετε άλλο, το αριθμός των θυμάτων θα αυτξάνει γεωμετρικά καθημερινά και είναι πολύ πιθανό ότι ούτε εμείς θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να επιβιώσουμε.


Επειγόντως, λόγω έκτακτων συνθηκών που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα, απαιτούμε να ανταποκριθείτε με την ύψιστη προτεραιότητα ώστε:


1. τα Εγκλήματα που σας περιγράφει η αναφερόμενη Προσφυγή να σταματήσουν, αφού ακόμα διαπράττονται με σοκαριστική απανθρωπιά και σκληρότητα που θυμίζει τακτικές του Άξονα του Β’ ΠΠ
2. οι δράστες των Εγκλημάτων αυτών και το σύνολο των συνεργατών τους να συλληφθούν και να έρθουν ενώπιων της Δικαιοσύνης, αφού εντός των συνόρων μας αυτό είναι πρακτικά αδύνατο λόγω έλλειψης Κράτους Δικαίου
3. να μην μας εξαναγκάσετε να υπερασπιστούμε τις ζωές μας όπως κρίνουμε ότι αρμόζει, όπως το Σύνταγμά μας, που διαρκώς και βιαίως καταπατείται, απαιτεί


Είμαστε φιλειρηνικοί και νομοταγείς, αλλά εαν δείξετε την ίδια αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε αδύναμοι/ μη θέλοντες να υπηρετήσετε τον σκοπό για τον οποίο δημιουργηθήκατε και μέχρι σήμερα πληρώνεστε από τους φορολογούμενους της υφηλίου.


Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας,


Μετά τιμής, »

134 σχόλια:

Evi είπε...

Κάτι δεν πάει καλά δεν ξέρω γιατί αλλά έλαβα απάντηση ότι δεν θα παραδοθή οριστικά

diotima / Vassia Karkayanni Karabelia είπε...

Το μεταφέρω. ΣΥΜΦΩΝΩ.

diotima / Vassia Karkayanni Karabelia είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ! ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ!

Unknown είπε...

otp.informationdesk@icc-cpi.int .

σβηστε την τελεια στο τελος !

εγω το εστειλα !

dissectional είπε...

ΕΣΤΑΛΕΙ...(ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)

underground είπε...

Ok, εφυγε κι απο ´μενα...

Thanasis Kontodimas είπε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΦΩΝΩ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΙΡΩ!

Ανώνυμος είπε...

Εστάλει

alfazita είπε...

Εσταλει

Fotis Tz είπε...

Εσταλει

kexas είπε...

εσταλει οκ.

george-p είπε...

το εστειλα

dimitrisxa είπε...

ΟΚ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ

katia είπε...

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!

sotos206 είπε...

ΟΚ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ

Geove είπε...

μια ακόμα διεύθυνση για το γραφείο του εισαγγελέα είναι: otpnewsdesk@icc-cpi.int

Ελληνική Ψυχή είπε...

Εσταλει

artemis είπε...

Το έστειλα... μαζί με την ελπίδα μου....

JAZZFUNG είπε...

ΕΦΥΓΕ...
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ E-MAIL...
otp.informationdesk@icc-cpi.int otp.informationdesk@icc-cpi.int

tzamias είπε...

e f y g e ...ti tha ferei pisw den xerw alla ok xavale me to xali mas kai tous pagkosmious thesmous ..kanoume .. xalara

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΤΟ ΕΣΤΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ

mpabali είπε...

TO : INFORMATION AND EVIDENCE UNIT
Office of the Prosecutor


TO WHOM IT MAY CONCERN


On 11/10/2011 there was sent to you from Greece by two of my fellow Greek Citizens, via EMS express mail ( register post number EE201101791GR ), a Communication with assorted evidence pertaining to the crimes of Genocide and Crimes against Humanity being committed at the expense of the Greek People to the point that we are facing
famine, death from exposure, death due to lack of medical and
pharmaceutical aid, a complete dissolution of our State in terms of
welfare, social state, judiciary support and generally state of
justice and security, the text of which I am aware of and fully agree with.


When the Communication was made, things were not as desperate as they
are now : children collapse because of famine at schools, people do not get paid
wages and when they are they cannot sustain themselves or their
families on them, the elderly are dying of easily curable diseases,
and the suicide rate is skyrocketing.


Since the Communication and Request to put a stopper to
those who are rampaging through Greece was sent to you, people who did not need to have
already died as a direct result of these destructive policies that were
duly described and corroborated within that document. If you wait more, the number of victims will increase geometrically by the day and it is highly likely that even we will not be able to either communicate with you or
survive.


We urgently, due to extreme circumstances becoming more life
threatening by the day, demand that you respond with utmost urgency so that :


1. the Crimes the aforementioned Communication delineates are stopped because right now they are still being committed with shocking callousness and inhumanity reminiscent of WWII Axis tactics.


2. the perpetrators of these Crimes and the sum of their accomplices are indicted and brought to Justice since within our borders that is practically impossible due to the lack of a State of Justice.


3. you don’t force us to defend our lives anyway we see fit, as our Constitution which is currently being brutally breached and violated demands.


We are peace loving and law abiding people but if you show the same disregard for Human Rights and Sovereign Rights in the face of the entirety of the Greek People we will assume that you are indirectly condoning the atrocities being committed against us and you are powerless / unwilling to serve the purpose for which you were established and are currently being paid and funded by the tax payers of the world.


Awaiting your immediate response,


Sincerely,




Ayto edo tha stilo copy paste.???

margarita22 είπε...

to esteila kai egw.... as elpisoume oti kati mporei na vgei.....

margarita22 είπε...

kai epishs kataferane kai to steilane kai oi files mou!!!

Ανώνυμος είπε...

Ok. Εστάλει !!!!!

Unknown είπε...

Οκ, το έστειλα κι' εγώ.

Γιώργος Πήττας

Phaos είπε...

Τι εχουμε να χασουμε; Θα το στειλω κι εγω.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ

vlanter69 είπε...

εφυγε .πολεμαμε με οποιονδηποτε τροπο

Ἕνας ἁμαρτοποιός είπε...

ΤΟ ΣΤΕΛΝΩΩΩΩΩΩΩΩ

ntinos1960 είπε...

το εστειλα και εγω

Unknown είπε...

ΤΟ ΕΣΤΗΛΑ...

maria είπε...

το email εσταλει ας ελπισουμε πως με τετοιες συντονισμενες κινησεις κκαταφερουμε κατι για την πατριδα μας!!!

Antigoni είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ....

Eloua είπε...

Το εστειλα!

CHRIS_71 είπε...

ΕΦΥΓΕ...

LovelysReading είπε...

ok efige kai apo mena kai o Theos voithos...

Tori είπε...

Οκ το έστειλα κι εγώ... ενημερώνω να το στείλουν και άλλοι...

mtrianti είπε...

ok !

ilias είπε...

pou to stelnoume re paidia?

jorgos p είπε...

το εστειλα
ολοι μαζι στον αγωνα
για την πατριδα που θελουμε εμεις και οχι αυτοι

mariamaria είπε...

έγινε!!!

Magic Puppies είπε...

Εσταλει!!!

Magic Puppies είπε...

To Ilias:
Ilia, anikse to email sou, vale ston paralipti auto to email - otp.informationdesk@icc-cpi.int
istera, antegrapse to angliko kimeno kai kane to epikolisi kai apostoli:

«TO : INFORMATION AND EVIDENCE UNIT
Office of the Prosecutor


TO WHOM IT MAY CONCERN


On 11/10/2011 there was sent to you from Greece by two of my fellow Greek Citizens, via EMS express mail ( register post number EE201101791GR ), a Communication with assorted evidence pertaining to the crimes of Genocide and Crimes against Humanity being committed at the expense of the Greek People to the point that we are facing
famine, death from exposure, death due to lack of medical and
pharmaceutical aid, a complete dissolution of our State in terms of
welfare, social state, judiciary support and generally state of
justice and security, the text of which I am aware of and fully agree with.


When the Communication was made, things were not as desperate as they
are now : children collapse because of famine at schools, people do not get paid
wages and when they are they cannot sustain themselves or their
families on them, the elderly are dying of easily curable diseases,
and the suicide rate is skyrocketing.


Since the Communication and Request to put a stopper to
those who are rampaging through Greece was sent to you, people who did not need to have
already died as a direct result of these destructive policies that were
duly described and corroborated within that document. If you wait more, the number of victims will increase geometrically by the day and it is highly likely that even we will not be able to either communicate with you or
survive.


We urgently, due to extreme circumstances becoming more life
threatening by the day, demand that you respond with utmost urgency so that :


1. the Crimes the aforementioned Communication delineates are stopped because right now they are still being committed with shocking callousness and inhumanity reminiscent of WWII Axis tactics.


2. the perpetrators of these Crimes and the sum of their accomplices are indicted and brought to Justice since within our borders that is practically impossible due to the lack of a State of Justice.


3. you don’t force us to defend our lives anyway we see fit, as our Constitution which is currently being brutally breached and violated demands.


We are peace loving and law abiding people but if you show the same disregard for Human Rights and Sovereign Rights in the face of the entirety of the Greek People we will assume that you are indirectly condoning the atrocities being committed against us and you are powerless / unwilling to serve the purpose for which you were established and are currently being paid and funded by the tax payers of the world.


Awaiting your immediate response,


Sincerely,» *

Ανώνυμος είπε...

TO ESTEILA KAI EGW

dimpen είπε...

οκ το εστειλα και εγω..

Αλέξανδρος Σανδαλίδης είπε...

Λευτεριά...Το έστειλα.

corcodilos είπε...

to estila kai ego
Euxomai kali epitixia
Edo stin Olandia epidi meno kamposa xronia mporo na sas po me bebeotita oti auto edo isxoioi 10 ypograqfes na mazeutoun se mia gitonia gia ena nomo pou den theloun i gia oti dipote pou theloun na apomakrinoun kai amesos isakouetai elpizo poli se auti tin kinisi ton Ellinon
Tha kerdisoume kai pali tin Ellada mas
Xeretismous apo tin Pagomeni Olandia
Helena

CHRISSTA είπε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!!!!!!!! ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Noula Chrysochoidou είπε...

estalei paidia ..to piran kai oi sinadelfoi to minima kai kanoun ki aftoi tis kiniseis tous!!!!

Magda είπε...

ΕΣΤΑΛΗ!!!!

Subman είπε...

Εφυγεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

kaspanos είπε...

ok το έστειλα κι εγώ

Gerasimos είπε...

Ok, ΕΦΥΓΕ

diafano είπε...

otp.informationdesk@icc-cpi.int

denny είπε...

Εντάξει το έστειλα

Δούνδης Αγγελος είπε...

ok paei ki apo emena

ilias είπε...

to esteila kai egw...kali epituxeia

eugeniaA είπε...

Το έστειλα!...θα μάθουμε άραγε την συνέχεια της τύχης του; Καλό θα ήταν να γινόταν με διαφορετικό τρόπο ώστε, να βλέπουμε τον αριμό των αποστολών,όπως γίνεται και με κάποια ψηφίσματα...

Dancing with My Shadow είπε...

Το email στάλθηκε
Τέλος
Παραλήπτες
otp.informationdesk@icc-cpi.int

Stathis είπε...

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

KALLIOPI είπε...

οκ!!εστάλει!

stavros vergos είπε...

O.k. , ΕΦΥΓΕ

xaxa είπε...

Εφυγεεεεεεεεεεεεε

panos69 είπε...

ok εφυγεεεεεεε

giota iliopoulou είπε...

GIA PAME OLOI MAZI.KAI OXI MONO NA TO STELNOUME SE AUTOUS ALLA KAI ME E MAIL SE OLOUS TOUS GNWSTOUS MAS KAI NA KOIN OPOIOUME SE OLES TIS SELIDES MAS..

Unknown είπε...

efygeeeeeeeee
o theos na valei to xeri tou kai oloi emeis ta stithia mas mprosta. pame ellhnes

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

EIMASTAI 68 MPOROYMAI KAI KALITERA....?

anthigf1 είπε...

OK Το έστειλα!

Στέλιος Κρητικός είπε...

Φυσικά και εστάλει άμεσα...!!

Στέλιος Κρητικός είπε...

Καλημέρα σε όλους , έγινε μαζική προώθηση του κειμένου , καλή μας επιτυχία , @ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ναι Δημήτρη , ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

Konstantinos είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ..ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ,, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΙΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΓΗ ,Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ,,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. Σ'ΕΣΑΣ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ κκ.ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΦΙΛΥΣΗΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

maria_gkl είπε...

estalei k apo mena to proothisa k se filous

Στέλιος Κρητικός είπε...

Υπέροχα Μαρία , εύγε .....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

greekmediator είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rjyiJfWwx8A&feature=related

Antonis είπε...

ΕΦΥΓΕΕΕΕ!

George Zitros είπε...

Θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει που μπορώ να βρω το κείμενο που είχε σταλεί στον εισαγγελέα του ΔΠΧ 11/10/11; Για να σταλεί το παρόν από τρίτους είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το περιεχόμενο εκείνης της επιστολής αφού εκεί στηρίζεται αυτή που που στέλνουμε.
Ευχαριστώ.
Γιώργος (geozitros@gmail.com)

zoeale είπε...

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ !!!

magos είπε...

ok εφυγε και απο μενα

estele είπε...

Εστάλει! Καλή επιτυχία!

Geo είπε...

Efuge, elpizo na uparksei antapokrisi.

Ανώνυμος είπε...

Πως θα μάθουμε πόσοι το έχουν στείλει?

Αγγελική είπε...

Σημαντικό να μας ανεβάσετε κάπου το κείμενο που στείλατε εσείς στο ΔΠΧ 11/10/11.
Και επειδή μου χτύπησε άσχημα στα μάτια μιας και για την Ελλάδα παλεύουμε όλοι... ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΤΑΛΗ ή ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ. Ξέρω θα με κράξετε αλλά....

ioannis είπε...

Εσταλει και από εμένα καλή επιτυχία.

georger είπε...

DONE

Θανος είπε...

ΕΦΗΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΗΞΗ DISTRESS

Ιστολόγια Άγγελος Ευάγγελος 1 - 18 είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ είπε...

ΕΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Σιμος είπε...

Εστάλει. Καλή επιτυχία!

marakiath είπε...

ok!!! efuge!:)

erwtokritos είπε...

μηνυμα εσταλη..........

Filippos είπε...

Εσταλη

MARIA G είπε...

Εφυγε κι απο μενα!!!!!!

gvam44 είπε...

Το έστειλα αμέσως και εγώ. Σκέφτομαι όμως ότι ίσως θα έπρεπε να θυμίσομε στον εισαγγελέα ότι και σαν ΟΗΕ έχουν συμμετάσχει σε γενοκτονίες όπως εκείνη των παιδιών του Ιράκ επί Σαντάμ που ο ΟΗΕ είχε αποκλείσει το Ιράκ ακόμη και για αποστολές απλών φαρμάκων και εμβολίων. Ή και στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας ...

f@s είπε...

Εστάλει.

Jenny Soulkouki είπε...

Εστάλει!

giorgos είπε...

Εφυγε

artista είπε...

Πάτησα "αποστολή"... έκανα και τον σταυρό μου! ΕΦΥΓΕ...

Κορίνα είπε...

έφυγε...
και προς όλους τους φίλους μου.

sami είπε...

εσταλει...

alasarna3 είπε...

Κρεμάλα για τον Γ.Α.Π

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΚ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

ΔΙΟΓΕΝΗΣ είπε...

μεταδωστε σε ολους

Evie είπε...

Το έστειλα παιδιά. Πόσοι είμαστε τώρα? Μαζευόμαστε σιγά σιγά??? Αντε να το κοινοποιήσουμε και σε μερικούς ακόμη!!!

nikiforos είπε...

Έφυγε

STELIOS141 είπε...

O.K. ΕΦΥΓΕ.

Unknown είπε...

Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση... το έστειλα και το προωθώ άμεσα σε γνωστούς και φίλους...

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ είπε...

Αγαπητοί φίλοι, το έστειλα τελικά με email, παρ' όλο που προσπάθησα να το στείλω με fax για να υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο αποστολής. Όμως το νούμερο βγαίνει πως δεν είναι σωστό !!! Ελπίζω να πήγε σαν email

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

110 μονο.....?

GR είπε...

Ακόμα ένα στάλθηκε...

κατια85 είπε...

έστειλα κ εγώ!

S είπε...

Tttt

maria είπε...

Το εστειλα και εγω. Θα ηθελα να το κοινοποιησω και στο facebook.

christos kosmidis είπε...

ΕΣΤΑΛΗ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ

Κατερίνα είπε...

Το έστειλα κι εγώ σ΄ αυτή τη δ/νση ελπίζω ότι είναι σωστή; otpnewsdesk@icc-cpi.int

Οrigin Hellania είπε...

TO E-MAIL ΕΣΤΑΛΕΙ.
otpnewsdesk@icc-cpi.int
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

Λάκης είπε...

Το έστειλα.

tasos2222 είπε...

ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟς KAI FUCK TH DHMOKRATIA H TH XOYNTA (( THN APELEYUERVSH ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑς ΑΝ Ο ΕΧΘΡΟς ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗς Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟς .. .. ΕΤΣΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ Η Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς (ΕΝΩ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ (ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗς ΚΑΤΟΧΗς ΑΡΑΓΕς ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ???? ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ (ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗς ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς

tasos2222 είπε...

πειτε στη Γερριτσιδου, αλλα και στον Αντωνιου, οτι αν εκτος της κατηγορίας για εσχάτη προδοσία δεν προστεθούν και οι κατηγορίες δόλος ,συναυτουργία και απο κοινού δράση ,τότε η μυνήσειςτων πάνε περίπατο. πεςτης (δεν προκειτε να κανει τίποτε αν δεν συσχετίσει και ετουτην εδω μαζι με εκεινη που εχει καταθέσει (διοτι σε ετουτη εδω καταγγελεται και η μαζικη καταπάτηση του όρκου. όπου ο γαπ , ειχε δολίως φροντησει , να ξυλωσει μερικους ανωτατους αξιωματικους, μολις 2 βδομαδες πριν καταπατηθεί ο όρκος και να τους αντικαταστήσει με άλλους όπου γνώριζε πως εκείνοι δεν θα αντιδράσουν στο κακούργημα εκεινο της καταπάτησης του όρκου(ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ) ΚΑΙ ΌΠΩς ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ , δΙΟΤΙ ειχαν απο κοινου προσχεδιασει όλοι οι προδοτες πολιτικοι , ΣΤΙς 24\11\2011 ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ .Ο ΟΡΚΟς ..
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-ta-kommata-%CF%89%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9/389724571070897..

Axel Murciélago είπε...

tasos2222 πες της τα μονος σου για να σου απαντησει κ η ιδια,το mail της υπαρχει παντου .Καλυτερα ομως πριν,να εισαι πιο διαβασμενος ,γιατι ολα αυτα που λες να κανει τα εχει ηδη κανει.

tasos2222 είπε...

Axel Murcielago, den ta exei kanei, Διοτι δεν εχει καταθεσει καταγγελια επισημη κατα του κακουργηματος της καταπατησης του ορκου .. δες .<
<<<<< το επικυρωμένο αντίγραφο είναι η νέα μας ταυτότητα > η οποία ταυτότητα παρέχει νομιμότητα και στηρίζει νομικά εθνικά και διεθνώς ,κάθε είδους νομικής πράξης καταγγελίας ή μηνύσεως)
η οποία θα αναγνωρίζεται νόμιμα εθνικά και διεθνώς
η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων αποδεικνύει τη διαφορά του Ελληνα πολίτη απο τον πολίτη του κόσμου.
η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως τούτης , παίζει ρολο καθοριστικό.
<>......
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985...

tasos2222 είπε...

ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΙζΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ , οπου χιλιάδες κόσμος είμαστε ηδη ενήμεροι για κεινο ΔΕΙΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΊΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗΣΑς .
Διότι πλέον δέν στέκει νομικά η μήνυση για εσχατη προδοσία της Κ Γερατσιδου κατά Παπανδρέου (αλλά και καμία μήνυση καταγγελία ή νομική πράξη δεν στέκει ουτε εθνικά , ουτε διεθνώς,αν εκεινη δεν συνοδεύεται απο επίσημη καταγγελία που να έχει καταθέσει ο εγκαλών κατά του κακουργήματος της μαζικής και επίσημης καταπάτησης του όρκου το οποίο κακούργημα διεπράχθη από όλες τις ανεξάρτητες αρχές στις 24\11\2011 ενω αποσιωπηθεί το κακουργημα εκεινο και συνεχιζει να υποθάλπτεται απο ολους τους πολιτικους, τους πρακτορες και τους εγχωριους προδότες και,ειναι καταγεγγραμένο στα πρακτικά της βουλής σελ 1985) , Που σημαινει, οτι η Κυρια Γερατσιδου ,εφόσον δεν εχει καταγγείλει επίσημα εκείνο το κακούργημα πως συμφωνεί με την πράξη αυτήν την ύπουλη αντεθνική και προδοτική πράξη-καταπάτηση . Συνεπώς η μήνυση θα πέσει σε αντίφαση διότι κάθε είδους προδοσία(όπως και εκείνη του ΓΑΠ) είναι δευτερογενής συνέπεια του κακουργήματος της καταπάτησης του όρκου (όπως ακριβώς καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε επίσημα ηδη πάνω απο 3000 Ελληνες πολίτες εκείνο το πρωτογενές κακούργημα της καταπάτησης (ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΚΡΎΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ) Κακουργημα του οπίου η φύση είναι αιτία νομιμοποίησης κάθε είδους προδοσίας και ανθελληνικής δραστηριότητας . δειτε και κοινοποιήστε <

tasos2222 είπε...

και Ασχετα αν η μυνησητης κατα Παπανδρεου αναφερεται σε προγενεστερη ημερομηνία απο εκεινη την 24\11\2011 οπου διεπραχθη εκεινο το κακουργημα της μαζικης και επισημης καταπατησης του ορκου

tasos2222 είπε...

εαν οι μυνησεις στοχεύουν(ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΆ) μόνον μια απο τις ανεξάρτητες αρχές(π.χ νομοθετική) όπως στοχεύει η μήνυση της Κ.Γερατσιδου. και δεν συμπεριλαμβάνει μεσα στο κατηγορητήριο κακουργήματα(ΚΑΡΑΜΠΙΝΆΤΑ) που εχουν διαπράξει (ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩς ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς, ΣΕΛ 1985)και οι άλλες δυο αρχές, συγκεκριμένα το κακούργημα της καταπάτησης του όρκου στις 24\11\2011. τότε αυτο σημαίνει οτι εκείνος που εχει κάνει την ΜΗΝΥΣΗ , εχει ηδη συμφωνήσει να καταπατηθεί ο ορκος(και γιαυτο το λογο, επειδη εχει συμφωνησει , δεν εχει καταγγειλει επισημα αυτο το κακουργημα) . Συνεπως , εχει συμφωνησει ηδη και εχει εξαρχης αποδεχθεί ο ιδιος την προδοσία. Που σημαινει οτι η μηνυσητου ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ. ,, (ΜΕ ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΧΑΓΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΕΚΕΙΝΕς ΤΙς ΜΥΝΗΣΕΙς ΟΙ ΟΠΟΙΕς ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΠΗς . ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ στα ισια σαν να μην τρεχει καστανο .. ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩς ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ απο τους εγκλαουντες ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙς ΕΚΕΙΝΕς ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΛΩΝΤΕς ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ . ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ Κ .ΓΕΡΑΤΣΙΔΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗΤΗς ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟς ΤΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ (το συγκεκριμενο το οποιο διεπραχθη επισημως στις 24\11\2011) ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΠΟΛΙΤΕς ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ(Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ , ΕΜΥΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛΜΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΜΑς ...<<<>

Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/05/kai.html#ixzz2Bes9bdCx

gegonotatisachaias είπε...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 900.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ

katerina είπε...

το έστειλα κι εγώ, αλλά σαν πολύς καιρός δεν έχει περάσει από το ξεκίνημα;; Εχουμε κανένα νέο;

Κατερίνα είπε...

οκ κι εγώ το στειλα

Λευτερης είπε...

I sent it as an EU citizen existing in Gr.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ είπε...

ΟΛΓΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;
https://www.youtube.com/watch?v=pUHDZPw5xKQ
https://www.youtube.com/watch?v=4J0YpomoiAs
https://www.youtube.com/watch?v=r--Kb5A9mfc
https://www.youtube.com/watch?v=RCavXKYl8bY
https://www.youtube.com/watch?v=v_LJ54onm4c
https://www.youtube.com/watch?v=9C9WX60RE4c
https://www.youtube.com/watch?v=ZcocgxHGHIs
https://www.youtube.com/watch?v=KB5Vq7hcbnM
https://www.youtube.com/watch?v=myj3vnQW1RA
https://www.youtube.com/watch?v=IUcrPNQq-4s
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ άδικες πράξεις:
1. Της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά άρθρο 134
2. Της ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ κατά άρθρο 259
3. Της ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ κατά άρθρο 256
1. Αντώνιος Σαμαράς
2. Ευάγγελος Βενιζέλος
3. Φώτιος Κουβέλης
4. Ιωάννης Στουρνάρας
5. Κάρολος Παπούλιας
6. Απάντων των αρχηγών των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου
7. Απάντων των Ελλήνων Βουλευτών
8. Κατά παντός άλλου υπευθύνου
29 Νοεμβρίου 2012 • Μήνυση για εσχάτη προδοσία στους 302 της Βουλής
https://sorrasgegonota.files.wordpress.com/2014/10/cebcceb7cc81cebdcf85cf83ceb7-cf83cf84cebfcf85cf82-300cf82-cf83ceb5cebbceb9cc81ceb4ceb1-1.jpg
https://sorrasgegonota.files.wordpress.com/2014/10/cebcceb7cc81cebdcf85cf83ceb7-cf83cf84cebfcf85cf82-300cf82-cf83ceb5cebbceb9cc81ceb4ceb1-38.jpg
https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

ΑΝΝΑ Χ. είπε...

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ?

Αννα είπε...

Γιατί δεν ακούγεται πλέον η κα Γεριτσιδου?
Οι εκπομπές της ήταν αφυπνίστηκές, εξαιρετικές!

Unknown είπε...

ολοι οι προδοτες φυλακη

Κ είπε...

https://www.ems.post/en/global-network/tracking - Αν ψάξετε το "γράμμα" δεν υπάρχει - ενημερωτικά

Δοκίμασα και με https://t.17track.net ..πάλι δεν υπάρχει τίποτα, άρα το "EE201101791GR" δεν ισχύει

Δημοσίευση σχολίου