Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

0 Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας! No2

Δικαιωνόμαστε άλλη μια φόρα και δεν μας αρέσει να έχουμε ΔΙΚΙΟ!
Ας θυμιθούμε μια ανάρτηση που κάναμε τα τέλη του Δεκέμβρη του 2011, εδώ.

Και πολλές φόρες ευχόμαστε να μην έχουμε δίκιο, ώστε να μην γίνει τίποτα με τις ΚΑΡΤΕΣ!

Τι πάνε να κάνουν τις αρχές Μαρτίου:

Τέλος στα μετρητά για μικροαγορές και συναλλαγές δευτερολέπτου λέει η Visa και από τον Μάρτιο φέρνει, αρχικά σε πιλοτικό επίπεδο, τις ανέπαφες πληρωμές (contactless payments) και στην Ελλάδα. Οι «ανέπαφες συναλλαγές» επιτρέπουν στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για μικροαγορές αξίας έως 15 ή 20 ευρώ, αντί για κέρματα ή χαρτονομίσματα.

Επίσης η κάρτα θα έχει τσιπ, χρεώνεται για μια καθημερινή μικροσυναλλαγή, όπως π.χ. η αγορά καφέ, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί (μελλοντικά) να λειτουργεί ως «πάσο» για πρόσβαση π.χ. στο μετρό, τα λεωφορεία, ακόμη και για την πληρωμή του ταξί.

Χωρίς χαρτονομίσματα και κέρματα;;; Ας το δούμε πιο μακριά....

Θα αρχίσουν οι απολύσεις των Υπάλληλων Διόδιων, Σουπέρ Μάρκετ, Εμπορικά μεγάλα Καταστήματα, στα ταμεία, διότι έρχονται οι ηλεκτρονικές αυτόματες ταμείων μόνο με την Κάρτα του Πολίτη ή το τσίπ RFID, θα τους "συμφέρει" τους Επιχειρηματίες ώστε να μην πληρώνουν τους μίσθους των Υπαλλήλων με φόβο πτώχευσης ενός ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ας δούμε το βίντεο παρακάτω σε ένα Σούπερ Μάρκετ της Αγγλίας σε Ηλεκτρονικό Ταμείο και τα συμπεράσματα δικά σας:


Επίσης ας δούμε και το δεύτερο βίντεο που δείχνει στην Αμερική στους δρόμους των διόδιων:




Ας περιγράψουμε το παραπάνω βίντεο:

Το βίντεο περιγράφει μια "έξυπνη κάρτα" που την ονομάζουν ενισχυμένη αδεια οδήγησης. Περιέχει ένα ειδικό ραδιοσυχνοτήτων τσιπ (RFID).
Απο το 2009, έχει βγει ένας νόμος που υποχρεώνει τους αθρώπους που ζουν στο εξωτερικό να διαθέτουν αυτή την ενισχυμένη άδεια οδήγησης στην οποία θα περιέχει και το διαβατήριό τους. Δηλώνουν πως με αυτή την ενισχυμένη άδεια οδήγησης, θα κάνει τη διέλευσή τους "ασφαλέστερη" και "γρηγορότερη".
Δεν χρειάζεται να διαθέτουν την ώρα τους στα διόδια ή στα τμήματα ελέγχου.
Προφανός έχυν τοποθετήσει ειδικά μηχανήματα, έτσι ώστε οι οδηγοί θα περνάνε γρηγορότερα και ευκολότερα τα σύνορα ή τα διόδια.
ΜΕ αυτό καταλαβαίνουμε πως οι υπάλληλοι σε διόδια ή σε διάφορες άλλες θέσεις θα απολυθούν και τη θέση τους θα πάρουν ειδικά μηχανήματα.


Κάρτες πολλές, μα πάρα πολλές και ο περισσότερος κόσμος δεν έχει να φάει!
Επίσης κάποιοι νομίζουν πως η ζωή τους είναι εντάξει κι ας συνηθήζουν τις κάρτες, ομως δεν γνωρίζουν πως στο τέλος δεν θα έχουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ μέχρι να γίνουν ΦΤΩΧΟΙ.

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Ή ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2012!

Έλληνες Youtubers

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου