Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

0 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 9:00 πμ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου θα κρίνει στις 9 Φεβρουαρίου, το αν θα πρέπει να αντικατασταθούν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης.

Ο οικονομικοί εισαγγελείς έχουν ήδη παραπέμψει την υπόθεση για τη διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, προκειμένου να εξεταστεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Με αφορμή αυτή την υπόθεση πρέπει ο ελληνικός λαός να συγκεντρωθεί έξω από τον Άρειο Πάγο στις 9 Φεβρουαρίου και να καταστήσει σαφές ότι:


Κύριοι δικαστές αρκετά. Μην κουκουλώσετε και αυτή την υπόθεση. Φανείτε αντάξιοι της θέσης σας και γίνετε η αρχή για την σωτηρία της χώρας. Η πολιτική αποτυχία δοσίλογων δεν είναι αρκετή τιμωρία γι' αυτά που έχουν γίνει. Απαιτείται η άρση βουλευτικής ασυλίας και η ποινική τους δίωξη. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γίνεται αυτοί που τόλμησαν να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία. Αυτό είναι το χρέος σας απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία.


Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και λοιποί διαπλεκόμενοι με διάφορους αντισυνταγματικούς νόμους περί "ασυλίας", "ευθύνης υπουργών" κλπ έχουν εξασφαλίσει και τις πλάτες της δικαιοσύνης. Μιας δικαιοσύνης η οποία βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν αντιδρά και της οποίας οι "λειτουργοί" για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην χάσουν τις αυξήσεις τους και τα αναδρομικά.

Ο λαός πρέπει να διαδηλώσει εκεί που συμφέρει τον ίδιο και όχι εκεί που συμφέρει τη διαπλοκή. Έξω από τον Άρειο Πάγο πρέπει να διαδηλώνει και όχι έξω από τη Βουλή ή έξω από τα σπίτια των διεφθαρμένων. Οφείλει να κάνει τους επίορκους και ανεπαρκείς δικαστές να μην αισθάνονται ασφαλείς ούτε για μια στιγμή. Το αντίθετο πρέπει να κάνει με τους έντιμους. Ο λαός δεν έχει μόνο τη δύναμη να απειλεί, αλλά και να προστατεύει. Κάθε δικαστής που θα στραφεί εναντίον ακόμα και του πιο ισχυρού πολιτικού ή οικονομικού παράγοντα για να εκτελέσει το καθήκον του, πρέπει να γνωρίζει ότι σε αυτή του την προσπάθεια θα έχει την υποστήριξη σύσσωμου του ελληνικού λαού.


Το δικό μας χρέος ως πολίτες είναι να σας υποστηρίξουμε όσο κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αντίθετη περίπτωση πάλι γνωρίζουμε ποιο είναι το χρέος μας.


9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 9:00 πμ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου