Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

2 Η επ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ελληνικού λαού είναι δεδομένη, δεν καταδέχεται να ρωτά εάν νικήσει ή αν νικηθεί, απλά πολεμά!!»


Σμρος Τσακάλης Αθανάσιιος:
« Η επ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ελληνικού λαού είναι δεδομένη, δεν καταδέχεται να ρωτά εάν νικήσει ή αν νικηθεί, απλά πολεμά!!»

Ο Σμρος Τσακάλης μας έστειλε την προσωπική του αναφορά για την επανάκρισή του, καθώς και την απάντηση του ΓΕΝ στην αναφορά του (χωρίς κανένα σχόλιο, αυτό το άφησε προφανώς για εμάς).


 Scan_Pic0064 Scan_Pic0065 Scan_Pic0066

Εμείς με τη σειρά μας, αφού μελετήσαμε την αναφορά, έχουμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα: προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας (μιας κι έχει συνυπογράψει και ο ίδιος τη δυσμενή κρίση), την πολιτική ηγεσία του Υπ. Εθνικής Άμυνας, την ηγεσία του Ελληνικού στρατού (γιατί, δεν είναι μόνο θέμα του ΓΕΝ) και σε όλους, όσοι ελπίζουν στον ελληνικό στρατό.

1. Κύριοι, πως τολμάτε να τιμωρείτε έναν Αξιωματικό, με το πρόσχημα ότι «δεν τηρεί τους άγραφους νόμους» ή ότι βγαίνει στα τηλεοπτικά κανάλια να καταγγείλει υπερκοστολόγηση δημοσίου έργου, την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές, την παραχώρηση στρατιωτικής περιοχής, για την κατασκευή τζαμιού και την μη καταβολή οδοιπορικών που προβλέπονται απ’ το νόμο.

2. Πρόεδρε την Δημοκρατίας (θα πείτε, για ποια Δημοκρατία μιλάμε..??), δεν προσέξατε τι υπογράφατε? Είδατε? Διαβάσατε? Ή θα απαντήσετε σαν τους βολευτές που δε διάβασαν το μνημόνιο, απλώς υπέγραψαν.. έτσι κάνατε κι εσείς???

3. Εσείς εκεί ψηλά (για τους Ναυάρχους…) σκεφτήκατε τι υπογράψατε? Έχετε ξανακούσει τιμωρία για άγραφους νόμους? Μπορείτε να μας πείτε κάποιους από τους άγραφους νόμους σας ή να μας δείξετε που αναφέρονται στο Σύνταγμα οι άγραφοι νόμοι?

4. Εσείς κύριοι απόστρατοι, που διαβάζετε και βλέπετε αυτά τα έγγραφα, θα στηρίξετε τον εν ενεργεία συνάδελφό σας ή θα συνεχίσετε να ζητάτε την ψήφο του Ελληνικού λαού, φτιάχνοντας κόμματα??

Μήπως δεν έχετε μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτά που καταγγέλλει ο συνάδελφός σας? μήπως θέλετε να πιστέψουμε ότι όλα αυτά είναι πρωτάκουστα στο στράτευμα?
ΟΧΙ κύριοι, αυτή η ηγεσία του στρατεύματος, είναι η δική σας συνέχεια. Εσείς τους γαλουχήσατε στο στράτευμα, εσείς τους μάθατε να διοικούν έτσι..

5.  Εσύ τώρα, Ελληνικέ λαέ, βλέπεις για μια ακόμη φορά την κατάλυση της Δημοκρατίας και παρ’ όλα ταύτα, παραμένεις με κλειστό το στόμα. Τι πρέπει να κάνεις? Αντέδρασε, αντιστάσου, όπως αυτός ο μικρός σημαιοφοράκος.

6. Εσείς εισαγγελείς, θα παρέμβετε ή θα συνεχίσετε να μένετε αδιάφοροι θεατές? Χθές ήταν ο Σημαιοφόρος, αύριο θα είναι η σειρά σας. Θα σας καταγγέλλουν για κάποιο άγραφο νόμο (γιατί κι εσείς δημόσια όργανα είστε, που σας πλήρωνε και σας πληρώνει, ο Ελληνικός λαός να πράττετε τα δέοντα).

Κύριοι, δεν έχουμε να γράψουμε τίποτε άλλο, αφήνουμε όλους εσάς να τα σκεφτείτε.
Αντιδράστε! Γνωστοποιήστε το θέμα με mail, σε φίλους και γνωστούς, να διαπιστώσουν άπαντες, για μια ακόμη φορά, σε τι είδους Δημοκρατία ζούμε.


Κράτα Σημαιοφόρε, θα τους νικήσουμε!!!
ΟΧΙ στην Παγκόσμια Χούντα και τα τσιράκια της!!!

2 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Είναι απολύτως φυσικό τα λαμόγια να προωθούν τους ομοίους των, καθώς και όσους κάνουν τον αδιάφορο ή τον χαζό και σιωπούν μπροστά στην Εσχάτη Προδοσία της Πατρίδος, ενώ να σταματούν ή και να εξοντώνουν όσους έχουν την εντιμότητα και το θάρρος να καταγγέλλουν την προδοσία και τη διαφθορά.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/19174

Δημοσίευση σχολίου